Izpostīts medusmēnesis. Reģistratūras darbinieki apvainoja un neatdeva mūsu lietas!

Rakstīts: 14 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 6 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
- Priekš vā rds.
Uzreiz jā saka, ka viesnī cas personā ls ir ā rkā rtī gi izlaidī gi neaudzinā ti cilvē ki un atļ aujas noslaucī t kā jas tū ristiem, ja gribi piedzī vot lielu pazemojumu - ej, es uzrakstī š u par to, kā viņ i mū s sajauca ar netī rumiem un pā rskata beigā s nozaga mū su lietas.
--------------------------------------------------- -----------------------------------------
– Vispā r par viesnī cu un atpū tu.
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, mums ļ oti ieteica tieš i PAVLO NAPA, š aubī jā mies un tomē r piekritā m. Cenas / kvalitā tes attiecī bas ziņ ā viesnī cas un atpū tas lī menis izrā dī jā s zems.

Mē s saņ ē mā m gandrī z 1.000 r. 11 dienu laikā , izmantojot pakalpojumu "Viss iekļ auts". Godī gi sakot, bū tu traki, ja zinā tu, ka viss izvē rtī sies š ā di, es nekad nebū tu iegā dā jies tā du tū ri.
Ekskursijas cena uz 11 dienā m š ajā viesnī cā ir 8000 rubļ u. maksimums! ! ! Divas reizes mū ž ā es nokļ uvu ļ oti sliktā s viesnī cā s, Tunisijā un Ē ģ iptē , murgainā atvaļ inā jumā , bet tas bija diezgan ekonomisks. Tā tad Pavlo Napa ir sliktā ka par š ī m 2 viesnī cā m kopā , neskatoties uz trako cenu. Es nevaru iedomā ties, kā viņ š vietnē s ieguva tik augstus rezultā tus, visticamā k, viesnī cas darbinieki to raksta paš i.
Joprojā m ir sajū ta, ka viesnī ca ir vē rsta uz neaudzinā to kontingentu, ņ emot vē rā augsto cenu un zemo apkalpoš anu, mē s acī mredzami maksā jam par saplī suš ajiem traukiem, pā rtikas pā rpalikumu, viesnī cas ī paš uma zaudē š anu utt. . Personā la attieksme pret cilvē kiem ir piemē rots. Starp citu, ģ ē rbš anā s kodu un kultū ru neviens neievē ro, pat ā rzemnieki.

Mans pā rskats izrā dā s ļ oti liels, ē rtī bas labad es izveidoš u satura rā dī tā ju:
-Viesnī ca
- Pludmale
-Viss par istabā m (tī rī ba, skaņ as izolā cija, skats)
-Ē diens
-Izklaide
Kā uzvedas vestibila darbinieki?
-Stā sts par sievietes rupjī bā m reģ istratū rā un mū su lietu "zagš anu" (kas tevi sagaida).
--------------------------------------------------- -----------------------------------------
-Viesnī ca.
Ļ oti veca viesnī ca ar nelielu restyling, velk maksimums 3 zvaigznes, es liktu 2. Pie ieejas viesnī cā ir zī me PAVLO NAPA, redzams, ka no tā s nepā rtraukti tiek norauta 4. zvaigzne .

Teritorija ir maza, labā ka par kaimiņ u Anonymous un Tassia, bet ne 4 zvaigznes))
Tī rs baseins, daž i sauļ oš anā s krē sli.
Nepā rtraukta reģ istratū ras zā le kalpo kā patvē rums viesiem, kuri gaida reģ istrē š anos vai izrakstī š anos. Ir skaists iekš telpu baseins. Ir trenaž ieru zā le, labs aprī kojums, moderns ar izcilu anatomiju, ne katrā Maskavas klubā tā ds ir. Nu nav ko vairā k teikt, š ī ir tik maza viesnī ca. Redzams, ka administrā cija uz visu taupa, darbinieku ir ļ oti maz. Gandrī z visi dara dubultdarbu, var labi redzē t, kā viesmī lis no bā ra stā v reģ istratū rā uzvalkā vai uzkopj zonu kombinezonā.

- Pludmale.
Š o viesnī cu paņ ē mā m galvenokā rt pludmales dē ļ , mums tā likā s krā š ņ a, izrā dī jā s, ka tā nebija. Ū dens tajā ir zaļ š un dubļ ains, zili dzidrs tikai dziļ umā . Ieeja nepatī kama, ir neliela platī ba ar smiltī m, pā rē jais ir akmeņ i. Starp citu, biež i vien smiltī s ir dū š ī gi akmeņ i, uz kuriem cilvē ki sit kā jas. Sieva salauza nagu lī dz asinī m. Arī tū ristu bē rni nemitī gi cī nā s.

Sā kumā iebrauc pa š o murku, tad paliek dziļ ā ks un ir daudz akmeņ u, tad izpeld lī dz smilš u joslai, pa kreisi laivu stacija ļ oti tuvu, bī stama. Bet ū dens kļ ū st manā mi tī rā ks, patiesī bā te visi peld, tad kļ ū st ļ oti dziļ š , bet kristā ldzidrs. Jū s varat uzreiz nokā pt tur pa labi pa pontonu pie glā bš anas torņ a. Mē s devā mies peldē ties uz Nissi un devā mies uz Makronizos, tur ir daudz cilvē ku, bet tas ir skaisti tī rs un debeszils ū dens kā Maldivu salā s. Patiesī bā PavloNapa nav jē gas kā pirmā s rindas viesnī ca, labā k ir nopirkt biļ eti uz otrā s lī nijas viesnī cu, bet pretī Nissi pludmalei vai FigTree Protaras pilsē tā.

- Skaitļ i.
Tā ir pilnī ga viesnī cas neveiksme, numuriņ i mazi, veci, vannasistaba ļ oti vienkā rš a, santehnika veca. Kopumā š ī ir standarta Eiropas universitā tes kopmī tņ u istaba ar tikai 2 guļ amistabā m.
Ļ oti pietrū kst mē beļ u, 2 pieauguš ajiem viena mini kaste pie gultas, kaste galdiņ ā , mazs skapis pie ieejas, pā ris plaukti un maza marga, tur jau stulbs naktsgaldiņ š , liels droš i un veci gultas pā rklā ji – tas apē d treš daļ u vietas. Tā pē c viņ i turē ja drē bes koferos / uz galdiem un apavus uz grī das. Un, starp citu, mums bija ļ oti maz lietu. Nemē ģ iniet izmantot seifu, viesnī ca nav atbildī ga par lietu zā dzī bu un nozaudē š anu. Savienotas durvis. Balkons š aurs. Matracis ir pā rā k mī ksts, krī ti cauri kā uz senā m atsperu gultā m. Nav ieteicams cilvē kiem ar mugurkaula problē mā m. Mana muguras lejasdaļ a nemitī gi sā pē ja, bet esmu vesels kā bullis. Viena neliela palaga diviem laulā tajiem. gulē jā m zem dekoratī va gultas pā rklā ja, kas nav mazgā ta. Nu, tas ir dekoratī vs. Bez segas/segas.

- Istabas (tī rī ba)
Telpas š eit vispā r netiek tī rī tas, vicina lupatu pa virsmā m un nedaudz slauka, pā rpludina tualeti ar domestos un voila.

Tiek mainī ta gultas veļ a, dvieļ i arī , par ko liels paldies. Apkopē jas grē ko ar to, ka var viegli izmest tavas mantas, neatstā t uz galdiem un skapjiem sī kumus, č ekus u. tml. - to neatradī si. Uz visu mū su uzturē š anā s laiku mums balkons ne reizi netika izsū kts, tas bija pilns ar smiltī m jau no ieraš anā s brī ž a, kā arī nedaudz uzklā jā m no pludmales. Rezultā tā š ī s smiltis vienmē r atrodas jū su istabā . Slaucā m paš i, ar kā ju dvieli, un kas vē l? )) Vienmē r 4 zvaigznes! Istabu iztī ra ā tri, 5 minū tē s, tī rī š anas kvalitā te ir tā da, kā da izrā dā s, bet koridorā nevajadzī gos paklā jus sū c visu rī tu. Un ķ erras ar sadzī ves ķ ī miju, veļ u un miskastē m arī stā v lī dz apkopē ju aizbraukš anai. Gaitenis smarž o pē c vecas padomju slimnī cas. Pē c pulksten 13:30 jū s viesnī cā neatradī siet apkopē ju.
Starp citu, kad bijā m istabā un apkopē ja palaida garā m mū su istabu, tas nozī mē ja, ka uzkopš ana bū s tikai rī t, cik reizes viņ i prasī ja iztī rī t istabu, ja apkopē ja nebija ē rta, viņ a neko nedarī ja. Zem gultas un naktsgaldiņ iem ir daudz atkritumu no iepriekš ē jiem viesiem.

-Istabas (skaņ as izolā cija).
Pilnī gs skaņ as izolā cijas trū kums. Durvis uz gaiteni ir plā nas un trauslas, tu dzirdi visu, kas tur notiek, kad cilvē ki iet naktī , skaļ i smejas un dž inkst atslē gas, aizcirtī s durvis, tu no tā pamodī sies. Istabai ir BLAKUS DURVIS ar citu numuru (nesaprotu, kā pē c 2017. gadā nevar aizmū rē t? ), viss, kas notiek blakus istabā , tiek dzirdams kā savē jā un attiecī gi viņ i dzird visu, ko tu darī t. Mums pa š ī m durvī m dzī voja vecā ka gadagā juma pā ris no Vā cijas, pastā vī gi klepoja, krā ca un skaļ i skatī jā s televizoru lī dz 3 naktī , biež i kanā ls 18+
Spē cī gs mī nuss ir tas, ka jū s pastā vī gi dzirdat, kā tualetes tiek iztukš otas no augš ē jiem stā viem un kā tas viss "labais" lē nā m plū st pa cauruli ...un jū s mē ģ inā t aizmigt ik pē c 3 minū tē m, buzz.

Visā s 1. stā va telpā s klausī sieties kā restorā nā kustas krē sli un š ķ ī vjos galda piederumi! Kā tas darbojas: mē s ilgi domā jā m “ak, dievs, kā pē c š ajā viesnī cā mē beles pastā vī gi pā rvietojas? ”, nogrē kojā s pret apkopē jā m, bet tad, sē ž ot restorā nā , pē kš ņ i sapratu, ka dzirdu pazī stamas skaņ as...izrā dā s, ka cilvē ki apsē ž oties un pieceļ oties atgrū ž krē slus, bet krē slus ar koka. ū deles uz grī das izdod to paš u zemisku skaņ u. Rezultā tā jū s klausā ties š o no pulksten 6:00, kad sā kas gatavoš anā s brokastī m, lī dz pulksten 10:00, lī dz tur viss ir sakopts. Tad reizē m pa dienu un no 18:00 lī dz rū gtajam galam)))
Un tad, un tad gandrī z lī dz vieniem naktī no tuvē jā s viesnī cas kliedz vai nu karaoke, vai bezbalsī ga madā ma, kura, godī gi sakot, mū s tracina jau 2 nedē ļ as.

- Istabas (skats)
Piemaksā t par SeaView ir pilnī gs absurds. Visi numuri š eit ir Side SeaView, tie ir uz sā niem)) Jū s skatā ties tieš i uz viesnī cu, vai uz Anonymous, kas bija mū su pusē , vai uz ceļ u un Sunwing ...Gala istabā m no 2. stā va ir logs, tur no turienes paveras skats uz jū ru. Krievi ir slikti izmitinā ti. Ir arī otra ē ka, pilna ar skā rdu un skats uz trokš ņ aino ceļ u.

-Ē diens.
Pa lielam š eit ir normā li, nav daž ā du ē dienu, katru dienu viens un tas pats, bet garš ī gi. Nepietiek gaļ as. Nopietns mī nuss ir daudz akū tu. Bē rniem un č ū lā m tas bū s grū ti. Dzē rienus pasniedz ar ledu, lū dz ne aukstu. Ir iespē ja izvē lē ties augļ us, dā rzeņ us utt. Piedevas ir garš ī gas. Ē dienu vienmē r ir daudz, nav jau tā , ka kā ds ē diens beidzas, š efpavā ri nemitī gi skatā s, kas palicis maz un atnes jaunus. Vakariņ u beigā s ē diens ir viss, atš ķ irī bā no vairuma viesnī cu. Tiesa, viņ i sā k aizvest, kad restorā nā vē l ir daudz cilvē ku, bija diena, kad viņ i sā ka aizvest pulksten 20:45.

Viesmī ļ i vienkā rš i super strā dnieki, pieklā jī gi, es lidoju kā meteori, viņ i zina daudzas valodas. Mē s visi bijā m laimī gi. Patiesī ba ir dī vaina lieta, vakariņ u vidū (plkst. 20:00) viņ i nez kā pē c sā k tī rī t galdus un pasniegt brokastī s. Daž kā rt daļ a restorā na ir iež ogota. Vakariņ as dī vainas, uz ielas ē diens ļ oti neveselī gs, ļ oti lī dzī gs kaut kā dam KFC. Satraucoš i, ka biež i var redzē t kū kas, arbū zus, kartupeļ us utt. , kas vakar acī mredzami bija vakariņ ā s un š odien tiek pasniegti pusdienā s un atkal vakariņ ā s. Ir daudz sarunu no vecā kiem, kuri saviem bē rniem saka, ka "neņ emiet š o kū ku, tā vē l bija brokastī s", acī mredzot es neesmu vienī gais, kurš to pamanī ja.
Ī paš s paldies harizmā tiskajam vī rietim, Socrates restorā na darbinieks, sniedz visu to labā ko. Kostas ir arī ļ oti laipns un uzmanī gs onkulis.

Baseina bā ra darbinieki arī smagi strā dā , ir ļ oti draudzī gi un sabiedriski. Bet kā pē c viņ i joprojā m nodarbojas ar teritorijas sakopš anu, viesnī ca glā bj?

-Izklaide.
Š eit bū tī bā nav animā cijas, manuprā t, viesnī cas vadī ba vienkā rš i nolē ma tai netē rē t naudu. Pa dienu animatori puiš i izklaidē viesus un bē rnus kā mā k, vakarā arī animā cija ir stilā “Es viņ u apž ilbinā ju no tā , kas tas bija”, tas viss lī dzinā s skolas lī meņ a KVN. Viesnī cā nav pat ainas, š ķ iet, ka animatori paš i atrada vietu, atnesa aprī kojumu, gaismas un sā ka kaut ko darī t. Labi paveikti animatori, bet viesnī cas direktors mī nuss.

Kā uzvedas vestibila darbinieki?
Par to, kā uzvedas Pavlo Napas lobija darbinieki, Ē ģ ipte, Tunisija un Turcija nekad nav sapņ ojuš i, lai gan mē s visi tur esam pieraduš i bū t rupji. Reģ istratū rā neviens neatrisinā s jū su problē mas, jū s vienkā rš i nosū tī s. Vē roju, cik tū risti daž ā du apsvē rumu dē ļ lū dza mainī t istabu, prasī ja kaut ko salabot vai sū dzē jā s par mantu nozaudē š anu, prasī ja kā das ē rtī bas bē rniem, administratori uz viņ iem skatī jā s kā uz govs uz ž oga.
Standarta attaisnojums ir “nā c rī t pulksten 10”, “Piedod, es darī tu visu, bet tas nav manos spē kos”, “Zā ģ is, piedod” un tā tā lā k. d.

Visbiež ā k tavā priekš ā taisnojas un pieklusina tē mu, ja turpini uzstā t uz savu, paceļ balsi atbildē , saka, ka kļ ū dies utt. , tad vienkā rš i aiziet un jauns puika vai reģ istratū rā stā v meitene, kura(-as) saka tikai grieķ u valodā . Jā , viņ i slē pj, š ifrē , maldina. Kad es sā ku to uzzinā t, mana tante vienkā rš i aizgā ja uz personā la istabu un noslē dzā s tur, gaidot viņ u pusstundu - viņ a nenā ca ā rā.
Vī rietis, kurš lū dza mainī t istabu, jo aizgā ja uz miskasti un istabā bija smird, administratori teica, ka nevar, jo nav brī vas telpas un Vī rietis kaut ko izdomā ja, istabu, kā viņ i teica. , bija “tik brī niš ķ ī gi” un kopumā labā kais. Viņ š bija gatavs piemaksā t, bet viss beidzā s ar to, ka tante lauzī tā krievu valodā teica “Ja tu neko nesaproti skaitļ os, netraucē man strā dā t! un aizgā ja.
Kā pē c vestibila darbinieks š ā di uzvedas ar viesnī cas viesiem? ? ? Viņ iem arī ir tā ds noteikums - pulksten 12:00 tevi izliek, pulksten 14:00 tevi nokā rto. Ir bezjē dzī gi prasī t agro reģ istrē š anos vai istabas pagarinā jumu, melo, ka nav istabu, vienmē r ir brī vas istabas.

--------------------------------------------------- -----------------------------------------
Nu, patiesī bā mana pretenzija viesnī cas vadī bai par zā dzī bā m un rupjī bā m, stā sts par to, kā viņ i uzvedā s, neaizmirstiet, ka mums bija medusmē neš a ceļ ojums:

Visa mū su saziņ a reģ istratū rā notika galvenokā rt ar bruneti (mati gari, bet ieveidoti buntī tē ), brilles, 40 gadus veca, man š ķ iet, ka viņ a ir viena no galvenajā m administratorē m, ak, es nezinu viņ as vā rdu. Viņ a labi zina krievu valodu. Es pievienoš u viņ as fotoattē lu. Vī rietis ir ā rkā rtī gi zemisks, Hamlo. Turklā t, lai bū tu skaidrs, es viņ u saukš u par "Madame"


Viesnī cā ieradā mies 27.08. 2017.6:30, pē c nakts lidojuma, mē s ilgi negulē jā m. Diemž ē l Biblioglobuss netika brī dinā ts, ka reģ istrā cija ir tikai pulksten 14:00 un jums bū s jā guļ reģ istratū rā.
Prasī ja piemaksā t par ieč ekoš anos agrā k, administrators lauzī tā angļ u valodā teica, ka viņ š par to nav atbildī gs, jo dež urē ja pa nakti, nekam neder, samierinā jā s ko darī t. 14:30 mums beidzot tika nodotas istabas atslē gas, tikai tā pati "Madame". Viesnī cas sveiciens bija š ā ds: Viņ a pasmaidī ja un teica "Haaa jū s esat mū su jaunlaulā tie" un viss. Telpas svē tku noformē jums nebija, lai gan tū roperators norā dī ja, ka par to ir atzī me. Tikai vakarā mums uzlika pudeli dī vaina š ampanieš a, dzert neuzdroš inā jā s. Sapratā m, ka izbraukš anas dienā.06. 09.2017. gads bū s tā ds pats, jo autobuss mū s sagaidī ja 21:00 no viesnī cas un tad vē l viens nakts reiss. Uzreiz lū dza pagarinā t numuru. Madame teica, ka lī dz 19:00 bū s 40 eiro, bet jā ierodas 5 dienas pirms izlidoš anas.
5 dienas pirms izbraukš anas vē rsos par pagarinā š anu, ierakstī ja ž urnā lā , teica, ka jā maksā.40 eiro dienu pirms izlidoš anas un viss bija kā rtī bā . Un tad sā kas ž ests:
Tā sagadī jā s, ka noķ ē rā m ARVI, saslimā m atpū tas beigā s, sieva jutā s vairā k vai mazā k, un man sā kā s stipras sā pes kaklā ar temperatū ru 39, apdroš inā š anas ā rsts ieradā s trī s reizes, (arī tagad , 2017. gada 13. septembrī Maskavā braucu pie Lauras un jau 2. nedē ļ u dzeru divas antibiotikas, stipras sā pes kaklā )

4. septembrī aizgā ju uz reģ istratū ru un pateicu, ka man ir ļ oti slikti un temperatū ra ir 38.5, ka noteikti vajag istabu un gultas rež ī mu. "Madame" uz to reaģ ē ja vienaldzī gi un teica, ka nav istabu, jums bija jā nā k vakarā izbraukš anas dienas priekš vakarā un jā noskaidro, es viņ ai ilgi lū dzu, bez rezultā tiem. 05. septembrī jutos sliktā k, tikai gulē ju un gulē ju istabā , temperatū ra bija 39.5...Mana sieva vairā kas reizes nā ca klā t un lū dza paplaš inā t istabu, viņ ai tika melots, lū dza nā kt vē lā k utt Vakarā.05. 05.
09, patiesī bā izbraukš anas dienas priekš vakarā es personī gi vē rsos, lai uzzinā tu par istabu, “Madame” atkal bija reģ istratū rā , viņ a runā ja ar mani ļ oti neapmierinā ti, viņ u nepā rprotami kaitinā ja mana klā tbū tne. Es viņ ai ilgi skaidroju, ka mana apdroš inā š ana nesedz hospitalizā ciju, ka š im nav delegā tu, ka lidojums ir rī t, ka man jā guļ utt. Tas beidzā s ar to, ka viņ a pacē la balsi uz mani un teica "nav skaitļ u! ”, es palū dzu papī ra lapu un pildspalvu, lai uzrakstī tu sū dzī bu pret viesnī cas direktoru. Sā kumā viņ a izlikā s, ka nesaprot, par ko es runā ju, bet tomē r iedeva lapu un pildspalvu, viņ a neteica, kam rakstī t, saka, raksti brī vā formā , es to nodoš u. Kamē r es rakstī ju, viņ a bija ļ oti nervoza un saš utis par mani citiem tū ristiem, viņ a acī mredzot domā ja, ka es nesaprotu angļ u valodu. Paņ ē mu telefonu un sā ku filmē t sevi un aprakstī t situā ciju (ielikš u youtube), brī dī , kad teicu, ka atsakā s pagarinā t manu numuru, viņ a mani pē kš ņ i pā rtrauca un kliedza “Es tev neatteicu ”.
Viņ a piedā vā ja piezvanī t viesnī cas menedž erei, atnā ca jauns puisis un teica, ka viss bū s OK, š aubos, ka tas ir kaut kā ds vadī tā js, iespē jams, tikai kā rtē jais viesmī lis vai apkopē ja, kas arī dara ko citu.
Izbraukš anas dienā.06. 09 devos uz reģ istratū ru 10:00, kur č alis, kurš knapi runā ja angliski teica, lai nā k 11:00, recepcijā neviena nebija. Starp citu, es arī novirzī š os - 05:06 viņ i mums neiztī rī ja istabu, mē s lū dzā m to iztī rī t, nekas netika darī ts, un 06.09 7 no rī ta viņ i personī gi vē rsā s pie apkopē jas, un viņ a teica, ka viņ iem tas nav jā tī ra, jo mē s devā mies ceļ ā.12:00. Viņ a pat atteicā s savā kt pā rpildī to miskaste, es to noliku koridorā . 12:10 nodevu reģ istratū ras atslē gas, tur joprojā m bija tas pats puisis, kurš runā ja tikai grieķ u valodā.

Es jums neteikš u, cik grū ti ir gulē t uz reģ istratū ras š aurajiem dī vā niem ar temperatū ru zem 39, vienkā rš i jū s zinā t, kā tas var bū t.

Ak, sakarā ar to, ka biju sliktā pusmiegā , arī sievai bija 37 temperatū ra.
4 un patiesī bā nejutos labā k, mē s devā mies uz ilgu laiku. Ap 12:00 mums sā ka zvanī t istabā , nolika klausuli, apkopē ja pieklauvē ja, steidzā s ar izlikš anu. Rezultā tā savas dā rgā s nirš anas spuras atstā ju uz balkona, uz kumodes atradā s firmas Chicago Rangers vā ciņ š , ko man uzdā vinā ja draugs no Amerikas. Var š ķ ist, ka tas ir atkritumi, bet tā s ir manas lietas, tagad man ir "jā atdod" savs katram? ! Mē s to sapratā m uzreiz pē c izrakstī š anā s, istaba bija slē gta, mē s nevarē jā m atrast apkopē ju. Reģ istratū rā neviena nebija. Tikai 15:00 parā dī jā s “Madame”, ko man darī t, es pagriezos pret viņ u, viņ a teica, ka es laikam kaut ko sajaucu un skaidri negribu neko darī t. Es it kā piezvanī ju apkopē jai, ilgi runā ju ar viņ u, pajautā ju, ko esmu aizmirsusi istabā , tad noliku klausuli un teicu, ka neko nav atraduš i. Es palū dzu piekļ uvi telpai, jo tur ir manas mantas, viņ a atteica un aizgā ja. Es neiedziļ inā jos konfliktā , jo manī pamodā s niknums, kā rezultā tā man bū tu bijis sliktā k.
Redziet, viena lieta ir zaudē t un pieņ emt, ka telpā var atrasties lietas un lū gt paskatī ties, bet pavisam cita situā cija ir tad, kad es skaidri zinu, ka esmu aizmirsis tieš i to un to tā dā s un tā dā s telpas vietā s.

Stundu pirms autobusa mē s sē dē jā m netā lu no vestibila un gaidī jā m, š ī "madā ma" staigā ja ar tā du skatienu, it kā es bū tu apvainojusi visu viņ as ģ imeni. Viesnī cas pā rstā vji no mums pat neatvadī jā s.

Izdariet savus secinā jumus. Briesmī ga viesnī ca un pat zagļ i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар