Nissi Beach Resort 4*– Atsauksmes

27
Novērtējums 8.010
№7 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.1 Numurs
9.4 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pārsteidzoši skaistā vietā, līcī, kas slavens ar savu balto smilšu pludmali un kristāldzidru ūdeni. Lagūnu klāj neliela sala. Būvniecības gads - 1972. Pēdējā renovācija - 2018. gadā. Šis četrzvaigžņu kūrorts atrodas pie privātas pludmales Vidusjūras piekrastē. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар kovanevi1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man likā s, ka viesnī ca atsauksmē s tika nedaudz uzslavē ta. Parasta viesnī ca ar saviem plusiem un mī nusiem. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, lū dza dot augš ē jā stā vā . Saprotu, ja telpa atrodas virs restorā na, bū s ļ oti skaļ š . … Tomēr ▾ Man likā s, ka viesnī ca atsauksmē s tika nedaudz uzslavē ta. Parasta viesnī ca ar saviem plusiem un mī nusiem. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, lū dza dot augš ē jā stā vā . Saprotu, ja telpa atrodas virs restorā na, bū s ļ oti skaļ š . Man nepatika telpas ar skatu uz dā rzu, kas ir atseviš ķ i no ē kas. Paņ ē ma 3 ē dienreizes dienā , bet pusdienā s jā iet uz tavernu pludmalē , kur iekā rto nelielu bufeti. Varat arī pasū tī t no izvē lnes. Ē diens ir normā ls, personā ls arī ļ oti grū ts. Pludmale ir skaista, bet tik daudz cilvē ku nebiju redzē jusi. Lai gan bija oktobra beigas. Sauļ oš anā s krē sli aizņ emti no rī ta. Un tā kā viesnī ca bija pilna, tad arī vakariņ ā s jā ierodas nedaudz agrā k, lai ieņ emtu galdiņ u. Dzē rieni brokastī s ir bez maksas, un pē c tam par tiem ir jā maksā . Minibā rs nav pilns, ū dens un viss pā rē jais aizgā ja uz blakus esoš o lielveikalu.
аватар erohakris
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, tī ra un skaista, Ayia Napa ir jautra vieta, daudz jaunieš u, pastaigas katru dienu, bā ri, diskotē kas. Istaba svaiga un ļ oti ē rta, teritorijā daudz zaļ umu, ē diens patika, daudz un garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, tī ra un skaista, Ayia Napa ir jautra vieta, daudz jaunieš u, pastaigas katru dienu, bā ri, diskotē kas. Istaba svaiga un ļ oti ē rta, teritorijā daudz zaļ umu, ē diens patika, daudz un garš ī gs. Nissia Beach ir forš a, cilvē ku, protams, daudz, bet ko lai dara - populā ra vieta. Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu, iesaku.
аватар nikklaenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies nedē ļ u, un mums tas ir daudz, viens no retajiem atvaļ inā jumiem, ko varē jā m pavadī t kopā , tā pē c pie viesnī cas izvē les gā jā m ļ oti uzmanī gi. Ieradā mies deviņ os no rī ta, uzreiz reģ istrē jā mies reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies nedē ļ u, un mums tas ir daudz, viens no retajiem atvaļ inā jumiem, ko varē jā m pavadī t kopā , tā pē c pie viesnī cas izvē les gā jā m ļ oti uzmanī gi. Ieradā mies deviņ os no rī ta, uzreiz reģ istrē jā mies reģ istratū rā . Teica, ka istabiņ a bū š ot gatava divos, kā jau bija paredzē ts, bet pagaidā m varam atpū sties un sauļ oties pie baseina un bija jauki. Vakariņ as bija ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas, daudz gaļ as un zivju ē dieni, kū kas, saldē jums un augļ i desertā . Jauki vakari, oriģ inā lie š ovi un dzī vā mū zika. Arī brokastis bija lieliskas! Gulta ļ oti ē rta, istabiņ a tī ra, ir fē ns, tiek izsniegti dvieļ i baseinam.
аватар 5th_avenue
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ir ļ oti svarī gi, lai viesnī cai bū tu teritorija un sava pludmale, ar kuru Kipra bija ļ oti saspringta, par to mū s brī dinā ja un ieteica izvē lē ties starp Nissi pludmali un Grecian lī ci. Nolē mā m, ka negribam pā rmaksā t par viesnī cu, objektī vi nebija pamata un devā mies uz Nissi Mē s uzminē jā m 100% ar viesnī cu, teritoriju, pludmali, viss ir brī niš ķ ī gi un cilvē ku bija mazā k nekā gaidī jā m un tas ir brī niš ķ ī gi Ē diens bija izcils, sā kotnē ji ē dā m brokastis, bet ē diens mums tik ļ oti patika, ka daž reiz palikā m viesnī cā vakariņ ā s, citā di mums nepatī k vakarā bū t viesnī cā , labā k iet uz daž ā diem restorā niem ē st Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un istabā s tika veikta kvalitatī va uzkopš ana, un galvenais, ka nevienu nevar ne redzē t, ne dzirdē t, nekad netraucē ja klauvē jot pie durvī m, bet ierodoties istabā tā vienmē r ir iztī rī ta un smarž o. … Tomēr ▾ Mums ir ļ oti svarī gi, lai viesnī cai bū tu teritorija un sava pludmale, ar kuru Kipra bija ļ oti saspringta, par to mū s brī dinā ja un ieteica izvē lē ties starp Nissi pludmali un Grecian lī ci.
Nolē mā m, ka negribam pā rmaksā t par viesnī cu, objektī vi nebija pamata un devā mies uz Nissi
Mē s uzminē jā m 100% ar viesnī cu, teritoriju, pludmali, viss ir brī niš ķ ī gi un cilvē ku bija mazā k nekā gaidī jā m un tas ir brī niš ķ ī gi
Ē diens bija izcils, sā kotnē ji ē dā m brokastis, bet ē diens mums tik ļ oti patika, ka daž reiz palikā m viesnī cā vakariņ ā s, citā di mums nepatī k vakarā bū t viesnī cā , labā k iet uz daž ā diem restorā niem ē st
Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un istabā s tika veikta kvalitatī va uzkopš ana, un galvenais, ka nevienu nevar ne redzē t, ne dzirdē t, nekad netraucē ja klauvē jot pie durvī m, bet ierodoties istabā tā vienmē r ir iztī rī ta un smarž o. garš ī gi.
Iesaku visiem, ja nauda atļ auj, brauciet š eit!
аватар SvetlanaIvanova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra 5th Avenue Mē s esam priecī gi, ka uzklausī jā m un izvē lē jā mies viņ u. Numuri ir eleganti, darbinieki ir draudzī gi un strā dā ļ oti ā tri, un, ja atstā jat dzeramnaudu, viņ i parasti griezī sies un griezī sies ap jums pirmajā zvanā ! Pludmale ir lieliska, jū ras krā sas ir pā rsteidzoš as! ! ! Varbū t kā dam tas ir mazs, bet mē s ceļ ojā m ar maziem bē rniem, tas viņ iem ir piemē rots, un visiem pieauguš ajiem patika Blakus restorā ni, veikali Mums visiem ļ oti patika!. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra 5th Avenue
Mē s esam priecī gi, ka uzklausī jā m un izvē lē jā mies viņ u.
Numuri ir eleganti, darbinieki ir draudzī gi un strā dā ļ oti ā tri, un, ja atstā jat dzeramnaudu, viņ i parasti griezī sies un griezī sies ap jums pirmajā zvanā !
Pludmale ir lieliska, jū ras krā sas ir pā rsteidzoš as! ! ! Varbū t kā dam tas ir mazs, bet mē s ceļ ojā m ar maziem bē rniem, tas viņ iem ir piemē rots, un visiem pieauguš ajiem patika
Blakus restorā ni, veikali
Mums visiem ļ oti patika!
аватар sandra.kykolka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is ir mū su labā kais ceļ ojums uz Kipru! Un viss ī stā s viesnī cas un kū rorta dē ļ : ))) Iepriekš jau bijā m paspē juš i nokļ ū t uz š o brī niš ķ ī go salu, kas tobrī d mums tā nemaz nelikā s, un viss tā pē c, ka mū s sū tī ja atpū sties uz Limasolu, garlaicī gā viesnī cā ar pensionā riem, tas bija pretī gi! Esam jauni un gribē jā m izklaidē ties ā rzemē s, vispā r parasti rū pī gi lasā m atsauksmes par viesnī cu un kū rortu, uz kurieni dodamies, bet sagadī jā s, ka mums pē dē jā brī dī iedeva atvaļ inā jumu, bija tieš i diena lī dz izvē lies un mē s uzticē jā mies ceļ ojumu aģ entū rai, ak, kas par izš ķ ē rdī bu (mē s sū tī jā m ar vā rdiem: Kiprā , visur jautri. … Tomēr ▾ Š is ir mū su labā kais ceļ ojums uz Kipru! Un viss ī stā s viesnī cas un kū rorta dē ļ : )))
Iepriekš jau bijā m paspē juš i nokļ ū t uz š o brī niš ķ ī go salu, kas tobrī d mums tā nemaz nelikā s, un viss tā pē c, ka mū s sū tī ja atpū sties uz Limasolu, garlaicī gā viesnī cā ar pensionā riem, tas bija pretī gi! Esam jauni un gribē jā m izklaidē ties ā rzemē s, vispā r parasti rū pī gi lasā m atsauksmes par viesnī cu un kū rortu, uz kurieni dodamies, bet sagadī jā s, ka mums pē dē jā brī dī iedeva atvaļ inā jumu, bija tieš i diena lī dz izvē lies un mē s uzticē jā mies ceļ ojumu aģ entū rai, ak, kas par izš ķ ē rdī bu (mē s sū tī jā m ar vā rdiem: Kiprā , visur jautri. . Limasola ir elle! !
Tagad mē s zinā m, ka mums jā dodas uz Ayia Napa un Nissi Beach 4 * viesnī cu, puiš i, tas ir kaut kas !!!! !
Mē s ieradā mies agri, atvedā m uz viesnī cu, lai gan tā bija iesaiņ ota, kā mums likā s, bet viņ i apmetā s uzreiz, viņ i mums iedeva brī niš ķ ī gu istabu ! !
Pē c visu restorā nu, bā ru apmeklē š anas varam teikt, ka viesnī ca noteikti ir tā s naudas vē rta! ! Mums ļ oti patī k garš ī gi paē st, mū s ļ oti sirsnī gi pabaroja : )) Jū ras augļ i, zemenes, arbū zi ir superī gi! ! ! Dā rzeņ i, gaļ a, zivis, vista, gribu uzreiz atzī mē t superī gus steikus! ! ! Un vē l paē dā m jū ras veltes (kalmā ri, garneles, sē pijas), un deserti tiiik garš ī gi, ē dā m saldē jumu, toriku! ! ! Un kā dus kokteiļ us mums bā rmenis taisī ja, mē s tur dzē rā m-dzē rā m-dzē rā m)) Es tieš ā m atceros mai-tai, mojito! Nopirkā m š ampanieti un liķ ierus.
Krā š ņ a pludmale, smalkas vieglas smiltis, neparasti skaista ū dens, š ī ainava paliks atmiņ ā uz mū ž u!
Serviss, serviss par 5! Visi ir ļ oti uzmanī gi un gā dī gi. Istaba iztī rī ta lī dz sirdsapziņ ai, atstā jā m dzeramnaudu 2 eiro dienā .
Lī dz izklaidei ar taksometru vajag apmē ram 15 minū tes, viss ir blakus, klubi super, cilvē ku daudz, visi jauni, lieliski pavada laiku =)
Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā vē lreiz!
Un, protams, mē s vē lamies pateikties mū su 5th Avenue ceļ ojumu aģ entū rai par š o nereā li forš o ceļ ojumu, jū s esat lieliski! ! ļ oti prieks, ka jū s atradā m!
аватар ostokovsky
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su bē rni izvē lē jā s š o kū rortu un viesnī cu savai kā zu ceremonijai. Mums viesnī ca ļ oti patika: tī rī ba, kā rtī ba, draudzī gs personā ls. Kā zu ceremonija bija aizkustinoš a un neaizmirstama. Ar siltumu atcerē simies gan bē rni, gan mē s, vecā ki. … Tomēr ▾ Mū su bē rni izvē lē jā s š o kū rortu un viesnī cu savai kā zu ceremonijai. Mums viesnī ca ļ oti patika: tī rī ba, kā rtī ba, draudzī gs personā ls. Kā zu ceremonija bija aizkustinoš a un neaizmirstama. Ar siltumu atcerē simies gan bē rni, gan mē s, vecā ki. Ē diens ir daudzveidī gs, katru dienu jauna virtuve, katru vakaru animā cija. Absolū ta brī vī ba un droš ī ba. Valodas barjeras praktiski nebija, jo visur bija darbinieki, kas runā ja krieviski. Man patika ekskursijas pa kalnaino Kipru un Kipras turku daļ u. Jā atzī st, ka grieķ u daļ a noteikti ir tī rā ka un civilizē tā ka. Pā rē jais bija lieliski. Mē s tieš ā m bijā m paradī zē .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 28.08. lī dz 11.09. , reģ istrē joties, brī dinā jā m š veicaru, ka mums ir medusmē neš a ceļ ojums, un lū dzā m klusu istabu. iekā rtoja mū s istabā ar logiem ar skatu uz ceļ u un karaoke bā ru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 28.08. lī dz 11.09. , reģ istrē joties, brī dinā jā m š veicaru, ka mums ir medusmē neš a ceļ ojums, un lū dzā m klusu istabu. iekā rtoja mū s istabā ar logiem ar skatu uz ceļ u un karaoke bā ru. kā rezultā tā mē s nevarē jā m aizmigt 10 dienas lī dz 2 naktī , jo no š ī bā ra skanē ja mež onī gi britu saucieni. Pā rcelties varē jā m tikai uz brī vdienu beigā m, jo ​ ​ trū ka brī vu istabu. nekā da atvainoš anā s netika sniegta. lai gan vairā kkā rt naktī vē rsā mies pie š veicaras ar lū gumu sazinā ties ar bā ru un lū gt klusumu. tas ir ievē rojams viesnī cas mī nuss. citā di sū dzī bu nav. pludmale pavisam tuvu, visas dienas garumā strā dnieki ar tī kliem velk krastā ienā koš ā s aļ ģ es un uzreiz nes prom; smiltis ir baltas, bet ir daudz sauļ oš anā s krē slu un devā mies sauļ oties uz salu, apmē ram 10 minū tes gar pludmali no viesnī cas. pludmalē ir daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem. ja atkritumi guļ , tos tikko paš i atpū tnieki izmetuš i, lī dz rī tam pludmale atkal tī ra. duš a, pie izejas no pludmales. viesnī cas teritorija liela, skaista, ar daudzā m nomaļ ā m vietā m ar soliņ iem. animā cija ir neuzkrī toš a, gandrī z nemanā ma. daudz pā ru ar bē rniem (krievi mazā kumā ), kliedz un č ī kst braucot. pludmalē un apkā rtnē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар julia3x
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti jauka viesnī ca. Vajag paņ emt istabu ar skatu uz jū ru un tiksi izmitinā ts centrā lajā ē kā . Ja no istabas paveras skats uz dā rzu, tad dodieties tā lā k uz divstā vu mā jā m. Tie atrodas netā lu no ceļ a, un jū ra nav redzama vispā r. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca. Vajag paņ emt istabu ar skatu uz jū ru un tiksi izmitinā ts centrā lajā ē kā . Ja no istabas paveras skats uz dā rzu, tad dodieties tā lā k uz divstā vu mā jā m. Tie atrodas netā lu no ceļ a, un jū ra nav redzama vispā r. Ē dā m 3 reizes dienā un bijā m apmierinā ti. Katru dienu cita ē dienkarte. Viena diena veltī ta Eiropas virtuvei, otra – itā ļ u, ķ ī nieš u u. c. Jū ra ir pasakaina! ! ! debeszila krā sa. Kam patī k dziļ ums - dodieties uz to 150 metrus.
Jū ra ir ļ oti silta. Pa teritoriju staigā divi pelikā ni. Viņ us var redzē t tikai pirms pusdienā m, un tad tos ieved voljerā .
Uz vietas katru dienu tiek rī kotas kā zu ceremonijas. Viņ i nevienam netraucē , un ir ļ oti interesanti skatī ties uz lī gavā m.
Laba viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m!
аватар 79522364177
Kā zas Kiprā viesnī cas NISSI BEACH 4 pludmalē * oficiā la laulī bas reģ istrā cija, viss bija ļ oti labi noorganizē ts, visiem patika Nissi Beach 4 * viesnī cā ir skaists ziedoš s dā rzs, kurā pelikā ni staigā nozī mī gi, un Nissi pludmale ir labā kā uz salas. … Tomēr ▾ Kā zas Kiprā viesnī cas NISSI BEACH 4 pludmalē * oficiā la laulī bas reģ istrā cija, viss bija ļ oti labi noorganizē ts, visiem patika
Nissi Beach 4 * viesnī cā ir skaists ziedoš s dā rzs, kurā pelikā ni staigā nozī mī gi, un Nissi pludmale ir labā kā uz salas. Ļ oti laba viesnī ca, atrodas piekrastē , liela teritorija, skaista debeszila jū ra un gara pludmale. Ļ oti tuvu pilsē tas centram.
Ē dā m 3 reizes dienā un bijā m apmierinā ti. Katru dienu cita ē dienkarte. Viena diena ir veltī ta Eiropas virtuvei, otra - itā ļ u, ķ ī nieš u utt. . Jū ra ir pasakaina!! ! debeszila krā sa. Kam patī k dziļ ums - dodieties uz to 150 metrus.

Jū ra ir ļ oti silta. Pa teritoriju staigā divi pelikā ni. Viņ us var redzē t tikai pirms pusdienā m, un tad tos ieved voljerā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Home.34
Pastāsti man, kurš devās ekskursijā no Kipras uz Izraēlu uz lainera kā iespaidu. Un kas zina, vai jūs varat apmeklēt Izraēlu ar AAE vīzu pasē?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Sunnyvictoria
Sveiki! Es grasījos doties uz šo viesnīcu, bet tagad nezinu, vai tas ir tā vērts ... Redzēju trīs atsauksmes par metru garām čūskām viesnīcas teritorijā! Kas ir redzējis, kas zina, vai tās rāpo pa istabām un vai tās ir indīgas
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums iraidaA
Sakiet, vai viesnīcā vismaz reģistratūrā vestibilā ir Wi-Fi par brīvu?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums anna7194
Gribu doties ar meitu uz rudens brīvdienām. Rezervējiet "agrās rezervācijas" viesnīcu. Kā ir novembrī? Vai ir kādi cilvēki? Vai jūs varat peldēties jūrā? Vai izklaides un restorāni ir atvērti? Akvaparks? Vai atrakciju parki ir atvērti? Vai pakalpojumu kvalitāte viesnīcās ir atkarīga no sezonas? Paldies par informāciju. Marina.Krasnodara.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums jkmuf045
Šī ir mūsu pirmā reize, kad ejam pēc brokastu-vakariņu sistēmas, pirms tam gājām viss iekļauts. Sakiet, cik aptuveni maksā paēst kafejnīcā pilsētā, cik maksā ūdens, cik bērnam saldējums. Paldies par jebkādu informāciju
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен в изумительном по красоте месте, в бухте, славящейся белым песчаным пляжем и кристально-чистой водой. Лагуна прикрыта небольшим островом. Год строительства — 1972. Последняя реновация — в 2018 году. 4-звездочный курортный отель расположен вдоль частного пляжа на побережье Средиземного моря. Рекомендуем для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 40 км. от международного аэропорта г.Ларнака, 2,5 км. от центра города.
Pludmales apraksts На пляже располагаются 4 бара. Песчаный протяженность 1,5 км, на расстоянии 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конференц-зал на 400 мест, магазин, багажная комната, ресторан Ambrosia, таверна Nissi, бар и терраса Bacchus, лаунж Orpheus, закусочная у бассейна, киоски на пляже.

В курортном отеле Nissi Beach Resort работают 3 ресторана, которые различаются не только кухней, но и характером. Также открыты 5 пляжных киосков, в которых в течение всего дня можно заказать легкие закуски и напитки

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для детей имеется неглубокий детский бассейн, 2 игровые площадки и детский клуб.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф, дартс, 4 освещаемых теннисных корта, игровые автоматы.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

270 номеров: 118 Garden View, 104 Sea View, 18 Beach Bungalows, 30 Suite Beach Bungalows.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese P.O Box 30010 5340 Ayia Napa Cyprus
Tālruņi: 00357 23 721021 Fax:00357 23 721623
Tīmekļa vietne: Nissi Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.