Nelia Beach Hotel 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№28 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no labākajām Aijanapas smilšu pludmalēm, blakus gleznainajai ostai un kūrorta populārajam iepirkšanās un izklaides rajonam.Vairāk →
аватар galinagelc
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca par naudu. Centī š os daudz nekrā sot, bet iziet cauri galvenajiem punktiem. Ierodoties, pat pirms reģ istrē š anā s laika, uzreiz tiek uzvilktas rokassprā dzes un var pilnvē rtī gi izmantot viesnī cas infrastruktū ru. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca par naudu. Centī š os daudz nekrā sot, bet iziet cauri galvenajiem punktiem. Ierodoties, pat pirms reģ istrē š anā s laika, uzreiz tiek uzvilktas rokassprā dzes un var pilnvē rtī gi izmantot viesnī cas infrastruktū ru. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. Un tas ir izdevī gi jebkurā gadī jumā . Netā lu atrodas pludmale, tā pē c, ja neplā nojat daudz kustī bu, bet pludmale ir viesnī ca, un pā ris izbraucieni, tad š is bū s lielisks risinā jums. Daž as minū tes lī dz pludmalei. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Š ī nav pirmā reize, kad esam Kiprā , un ir ar ko salī dzinā t, un ē diens š eit ir lielisks par to naudu, ko samaksā jā m. Kafejnī cā s ikvienam bū s mazā k izdevī gi ē st. Es neuzskaitī š u visu, ko mē s ē dā m, un š eit joprojā m ir svarī gi neiepriecinā t, ka katra gaume ir atš ķ irī ga un kā dam tas var nepatikt. Alkohols ir vietē jais, bet jū s varat dzert. Vienī gais, ko varē tu pievienot ē dienkartei, ir jū ras veltes. Bet kam tas te vajadzī gs, tā nav kafejnī cu problē ma visur un katrai gaumei. Viss ir klase pē c istabiņ as, bet tomē r varē tu noņ emt maksas iespē jas, tu ej uz viss iekļ auts, un piemaksā par ledusskapi un seifu, pilnī gas muļ ķ ī bas. Ekskursijas izmaksā s ir vē rts iekļ aut santī mus un nemaldiniet nevienu) Liels paldies personā lam par rū pē m par mums. Visi jauki draudzī gi cilvē ki. Mē ģ inā jā m palī dzē t, krievvalodī gā meitene reģ istratū rā daudz ko ieteica, lai gan braucot jau zinā jā m kaudzi nianš u kur varē tu ietaupī t un viss pateicoties mū su ceļ ojumu aģ entam Dmitrijam Miram, starp citu, iesaku to visiem. Ceļ ojumu aģ ents ir lielisks. Š ī ir otrā reize, kad ar viņ u sazinā mies par ekskursijas iegā di. Viss ir ā tri un skaidri. Viņ š uzreiz saprot, ko mē s gribam no pā rē jiem, lai izvē lē tos variantus, nu, pagā ja kā das piecpadsmit minū tes. Vī rietis zina un mī l to, ko dara. Lai sazinā tos ar viņ u, meklē jiet viņ u pē c vā rda, uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte, meklē jot draugus, jū s nekavē joties atradī sit viņ a lapu. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka internets ir bezmaksas un diezgan labā ā trumā . Š eit es atkā rtoju vienu lietu par brī vu, otru par maksu, tas ir nedaudz neē rti. Nu, izņ emot š os sī kumus, par viesnī cu nav nekā du pretenziju!
аватар galinaekimova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m Kiprā pirmo reizi un tikko iemī lē jos tajā ! Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, gandrī z paš ā centrā . Daž as minū tes lī dz pludmalei, tuvumā izklaides, kafejnī cas, veikali, Luna parks, vispā r viss, ko sirds kā ro. … Tomēr ▾ Bijā m Kiprā pirmo reizi un tikko iemī lē jos tajā ! Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, gandrī z paš ā centrā . Daž as minū tes lī dz pludmalei, tuvumā izklaides, kafejnī cas, veikali, Luna parks, vispā r viss, ko sirds kā ro. Viesnī ca vispā r nebija trokš ņ aina, ar atvē rtiem logiem bē rns pa dienu mierī gi gulē ja. Bē rnu animā cijas ziņ ā diezgan vā ja, bet ar izklaidi problē mu nebija, viss ir blakus. Protams, bija bē rnu animā cija, un bē rnam bija ļ oti jautri mini diskotē kā . Pludmale skaista, smiltis smalkas, jū ra tī ra un skaista. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet var gulē t uz dvieļ a, bez problē mā m. Nelijas teritorija nav ī paš i liela, un baseins nav milzī gs, tač u vietas pietika visiem. Par to neliels mī nuss. Visur zaļ umi, puķ es, palmas. Jū s vienmē r varat atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu pie baseina, brī vu galdiņ u restorā nā vai terasē . Baseinā ir dž akuzi zona, tā pilnī bā aizvieto labu masā ž u. Vienmē r un visur tī rs, pastā vī gi tī rī ts, mazgā ts, slaucī ts un kaut kā nemanā mi, bez sasprindzinā juma. Bijā m ļ oti apmierinā ti arī ar ekskursijas cenu, to pat negaidī jā m. Ē diens ir pavisam cits stā sts. . Es iesaku nekavē joties lietot AI, jū s noteikti to nenož ē losit. Ī paš i mums patika gaļ as ē dieni. Pirmo reizi ē dat liellopa gaļ u, kas vienkā rš i kū st mutē ! Bija daudz zivju ē dienu, garš ī gi salā ti, no rī ta svaigi konditorejas izstrā dā jumi, vairā ku veidu sieri, augļ i, saldē jums. Par pā rsteigumu, ka viņ i vienkā rš i nepamē ģ inā ja, visi ē dieni tikai laiza jū su pirkstus! Bē rns ar prieku ē da zupas, lai gan mā jā s tā s vienkā rš i nevar piespiest. Istaba arī bija ļ oti jauka. Ļ oti plaš s un gaiš s. Mē beles jaunas, ē rti matrač i, liels balkons ar stikla starpsienu un ē rtiem krē sliem un galdu. Vienī gais, ka WI-FI istabā vispā r neķ ē rā s, tikai vestibilā un pie baseina. Tī rī š ana katru dienu, mums izdevī gā laikā , bē rns ne reizi netika pamodinā ts. Vispā r visā viesnī cā ir ļ oti labs pieklā jī gs personā ls. Nekad nav bijuš as problē mas. Ar prieku atgriezī simies vē lreiz Kiprā un š ajā viesnī cā .
аватар gannamamai
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba budž eta viesnī ca. Mē s š eit atpū tā mies pagā juš ajā gadā . Izvē loties viesnī cu, skatī jā mies uz pludmales tuvumu un ballī š u vietā m. Lī dz pludmalei 3-4 minū tes ar kā jā m nav tā lu un ē rti. … Tomēr ▾ Ļ oti laba budž eta viesnī ca. Mē s š eit atpū tā mies pagā juš ajā gadā . Izvē loties viesnī cu, skatī jā mies uz pludmales tuvumu un ballī š u vietā m. Lī dz pludmalei 3-4 minū tes ar kā jā m nav tā lu un ē rti. Uz trokš ņ ainā kajā m vietā m var doties apmē ram desmit piecpadsmit minū tes. Tas ir, viesnī ca ir klusa un visa satiksme ir tuvumā . Galvenais bija ē diens, un š eit ir ļ oti labi, turklā t to iegū st par ļ oti saprā tī gu cenu. Izvē le diezgan liela, viss garš ī gi. Saldumi ir lieliski. Viesnī cu izvē lē jā mies arī tā pē c, ka tā nesen tika izremontē ta. Istabas ir lieliskas, viss, piemē ram, jaunas mē beles, viss ir ļ oti labi. Izmitinā š ana un apkalpoš ana ir lieliska. Vē l viens pluss ir tas, ka daudzi darbinieki saprot krievu valodu, kas arī ir ē rti. Vienī gais, kas bija apkaunojoš s, bija maksas seifs un ledusskapis, lai gan par to mū s brī dinā ja, izvē loties viesnī cu, bet par š ā du cenu tas ir diezgan normā li. Starp citu, remonts acī mredzot pieskā rā s visam svaigam, viss ir kā jauns un restorā ni utt. Teritorijā ir neliels baseins ar hidromasā ž u, ir baseins bē rniem. Viesnī cā valda mierī ga atmosfē ra vakaros neliela animā cijas programma. Tieš i tas, ko gribē jā m. Internetam kā tā dam nebija nozī mes, bet bija diezgan ē rti, ka tas bija pirmajā stā vā vestibilā un, manuprā t, restorā nā ķ eras par velti. Bet tiem, kam patī k dzī vot internetā , tas var nebū t piemē rots, jo istabā s nav bezmaksas interneta. Man ir atpū ta un ģ imenes un jaunī ba un tā pat kā mē s esam pieauguš i pā ri. Un no daž ā dā m valstī m. Pirmo reizi atpū tā mies Kiprā un mums ļ oti patika š ī valsts. Laba ekskursija, turklā t nevienam neinteresē , ko tu ģ ē rbsi un kā dā krā sā ir tava ā da. Š ogad atkal lidojam š eit atvaļ inā jumā un domā ju, ka tajā paš ā viesnī cā !
аватар kat.ushankova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies Kiprā . Viesnī cas izvē le tika uzticē ta mū su tū risma aģ entam. Budž ets bija ierobež ots, bet tomē r gribē jā s bū t labā ks un, kā vienmē r, mū s nepievī la. Sā kš u ar reģ istrē š anos istabā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Kiprā . Viesnī cas izvē le tika uzticē ta mū su tū risma aģ entam. Budž ets bija ierobež ots, bet tomē r gribē jā s bū t labā ks un, kā vienmē r, mū s nepievī la. Sā kš u ar reģ istrē š anos istabā . Pirmais patī kamais pā rsteigums bija vī na pudele ledusskapī . Protams sī kums, bet ļ oti jauki. Vē l viens pluss ir bezmaksas seifs, kas arī ir nepiecieš ams atvaļ inā jumā , ne vienmē r visu nē sā si lī dzi. Skats no istabas bija uz jū ru. Divas vienvietī gā s gultas bija jā sastumj kopā . Pati istaba ir plaš a, plus liels balkons. Labi darbojā s elektronika, ī paš i patika, ka konderis bija viegli vadā ms un ar ē rtiem iestatī jumiem. Telpā viss atrodas ē rtā vietā . Vannas istaba teicamā stā voklī , visa santehnika darbojā s pareizi. Bija pieejami vannas istabas piederumi. Veļ as un dvieļ u maiņ a reizi divā s dienā s. Tī rī š ana notiek regulā ri un kvalitatī vi, vismaz labā k nekā Ē ģ iptē un Turcijā . Kopumā es domā ju, ka, lai arī ir norā dī tas trī s zvaigznes, jū s varat droš i dot č etras. Viesnī cas teritorija ir pieticī ga izmē ra, bet viss ir ļ oti ē rti un mā jī gi tajā paš ā laikā . Vē l viena laba lieta ir tā , ka viesnī ca atrodas labā vietā . . Jū ra ir pie rokas. Ejiet lī dz stū rim, un tur ir lielveikals. Blakus atrodas kafejnī ca. Bet mē s viesnī cā ē dā m lielu gaļ as ē dienu sortimentu. Š eit jums ir cū kgaļ a un boraninka un liellopu gaļ a un vistas gaļ a) ​ ​ Daudz salā tu un zivju ē dienu. Augļ i ir daudz. Niktrī ns, persiki, apelsī ni, greipfrū ti. Gardi tvaicē ti dā rzeņ i un daudz saldu desertu. Neviens nebū s izsalcis. Viesmī ļ i strā dā ļ oti profesionā li un gudri, viss ir ļ oti pā rdomā ti un ē rti. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka mā ja atrodas blakus. Pludmale ir labi aprī kota. Ir duš as un jaucē jkrā ni, lai nomazgā tu kā jas. Visur ir miskastes. Ī sti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu, bet tas ir sī kums. Lietussargu labā k pirkt tuvē jā veikalā un neī rē t, jo sanā k dā rgā k. Pludmale ir pilna ar aktivitā tē m. Pludmale ir kopī ga, lai jū s varē tu staigā t, kur vien vē laties. Netā lu no viesnī cas noī rē jā m kvadraciklu, lai apskatī tu apkā rtni. Arī svinī bu vietas centrā atrodas ļ oti tuvu un ē rti sasniedzamas ar kā jā m. Anirmatsiya viesnī cā ir arī diezgan pienā cī gas daž ā das izrā des. Labi sarī koja Karī bu nakti, un standarta. Tenisa korts, trenaž ieru zā le akai un t. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika un nauda iznā ca vienkā rš i super.
аватар soulaa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū nija sā kumā atpū tā mies. Vakaros ir vē ss, vakarā vajag kaut ko uzvilkt sev. Ū dens jū rā nav karsts, teiksim, 22 grā di, man patī k, kad ir siltā ks. Viesnī ca nogurusi, teritorija maza, man patika š ū puļ tī kls pie baseina, pats baseins mazs, istabiņ as noguruš as, bet normā li, pā ris jaunas istabiņ as redzē ju pē c remonta. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā atpū tā mies. Vakaros ir vē ss, vakarā vajag kaut ko uzvilkt sev. Ū dens jū rā nav karsts, teiksim, 22 grā di, man patī k, kad ir siltā ks. Viesnī ca nogurusi, teritorija maza, man patika š ū puļ tī kls pie baseina, pats baseins mazs, istabiņ as noguruš as, bet normā li, pā ris jaunas istabiņ as redzē ju pē c remonta. Ļ OTI LABS Ē DIENS trijotnei, bijā m patī kami pā rsteigti, liela izvē le un viss bija garš ī gi. No mī nusiem - Ļ OTI DAUDZ KRIEVU, tas ir kaut kā ds mazs krievu pasaules atzars. Iespē jams, tas ir saistī ts ar VISU spē ku. Laba budž eta viesnī ca.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Kipru lidojā m uzreiz pē c kā zā m, tur bija paredzē ts mū su medusmē nesis. Ieradā mies Larnakā un pē c 35 minū tē m jau bijā m Ayia Napa viesnī cā . Man ļ oti patika valsts, jū ra un Eiropas serviss, un noteikti tur ir jā iet! Viesnī ca: (starp citu, š ajā vietnē ir vecas viesnī cas fotogrā fijas, viesnī cas mā jas lapā ir jaunas) Lieliska viesnī ca, ja godī gi, es domā ju, ka 5 zvaigž ņ u vietā viņ i kļ ū das dē ļ izvilka 3, jo viesnī ca nav pelnī jusi 3 zvaigznes. … Tomēr ▾ Uz Kipru lidojā m uzreiz pē c kā zā m, tur bija paredzē ts mū su medusmē nesis. Ieradā mies Larnakā un pē c 35 minū tē m jau bijā m Ayia Napa viesnī cā . Man ļ oti patika valsts, jū ra un Eiropas serviss, un noteikti tur ir jā iet! Viesnī ca: (starp citu, š ajā vietnē ir vecas viesnī cas fotogrā fijas, viesnī cas mā jas lapā ir jaunas) Lieliska viesnī ca, ja godī gi, es domā ju, ka 5 zvaigž ņ u vietā viņ i kļ ū das dē ļ izvilka 3, jo viesnī ca nav pelnī jusi 3 zvaigznes. Mani pā rsteidza vestibila un reģ istratū ras tī rī ba un mū sdienī gums. Viss balts, marmorā , tī rs, vestibils augsto tehnoloģ iju, bā rs vakarā izgaismots ar diodē m, ļ oti skaisti. (viņ iem ir paš as viesnī cas mā jaslapa, teikš u godī gi, kas ir bildē s internetā , tas patiesī bā arī ir). Krieviski runā još s personā ls. Viesnī ca mā jī ga, tī ra, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu. Istabas tī ras, gaiš as, mazas, bet mā jī gas, vannasistaba bez pelē juma ar labu santehniku, lieliem un maziem dvieļ iem. Ja jū s atstā jat naudu un aprī kojumu telpā redzamā vietā , neviens neko neņ ems, tā pē c es neredzu jē gu ņ emt seifu. Ir bezmaksas gludinā š anas telpa. Baseins ir tī rs (peldē ties var lī dz 00-00, ja netrokš ņ ojat, ) ir bē rnu baseins, teniss, š autriņ as un biljards (bet biljards maksā.1 eiro). Vakaros dienu no dienas dzī vā mū zika un animā cija. Ē dieni un dzē rieni: Brokastis ir gandrī z vienmuļ as, bet pietiek ar galvu, vienmē r ir desiņ as, svaigs bekons, gaļ a, olu kultenis, ceptas olas, daudzi salā ti, 4 veidu sieri, 3 veidu desas, grauzdiņ i, daudzu veidu pā rslas, auzu pā rslas putra, 3 veidu sulas, un kafijas automā ts, kas pagatavo izcilu kafiju, vienmē r ņ ē mu Latte . Pusdienas un vakariņ as vienmē r ir daž ā das un gardumi un restorā na ē dieni. Bā rs ar alkoholiskajiem dzē rieniem ir atvē rts no 10:00, bet tas noder ī paš i pusdienlaikā , pie baseina un vakariņ ā s : )))) Jū s Kiprā piekopjat pludmales dzī vesveidu, jo ē diens tur ir labā ks nekā citā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. valstis, pat ja jū s vē rojat savu figū ru, vienmē r ir dā rzeņ i un gaļ a ar tvaicē tā m zivī m, garnelē m, jē ra gaļ u, cū kgaļ u, vistu, teļ a gaļ u un td. Sakā rto katru dienu - daž ā du valstu virtuve, godī gi sakot, negribē jā s iet uz restorā niem, jo, pā ris reizes izlaiž ot vakariņ as un paē dot citur, sapratā m, ka arī viesnī cā tiek pasniegts izcils ē diens. Eiropas alkohols un jebkurā daudzumā (vispā r. ) Tevi ieliet, kā arī kokteiļ us, piemē ram, mani mī ļ ā kie "Sekss pludmalē " viesnī cā taisa tieš i to paš u, ko mums mā jā s bā ros un restorā nos. Ja ņ emsi visu iekļ auts, nenož ē losi, it ī paš i, ja tev ir bē rni. Pirmā s 3 dienas neiztē rē jā m pat 50 eiro, jo viesnī cā viss bija lieliski. No rī ta devā mies brokastī s 7-40, lai no rī ta dotos uz pludmali, 12-30 izgā jā m no pludmales un gaidī jā m karstumu, tikai pusdienas sā kā s 13:00, un tad uz istabu un uz baseinu, un 15-30 atkal bijā m pludmalē . ) . Vakariņ as no 19. Pludmale: Visas paš valdī bas pludmales. Lī dz Nissi pludmalei (tikai š ķ ē rsojiet ceļ u) ir nepiecieš amas maksimums 5 minū tes, tas nav kaitinoš i. Pludmale ir krā š ņ a, dzidrs debeszils dzidrs ū dens, balts dibens, ū dens tī rā ks nekā baseinā (skat. manu foto), jū rā gandrī z nemitī gs miers un jū ras dzī vī bas neesamī ba man ļ oti patika. Pretī salai un laivu nomai vienmē r ir daudz cilvē ku, jo ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, bet Nissi Beach viesnī cā paejot nedaudz pa kreisi, pū lis izklī st un viss kā rtī bā . 7 eiro dienā mums izmaksā ja 2 sauļ oš anā s krē slus un lietussargu, normā li. 27 gadus vecs pelikā ns dzī vo Nissi Beach Hotel pludmalē un viņ u sauc Mē rija & # 61514; , visi ar viņ u fotografē jas, viņ š nekož . Ir arī Adams Beach Hotel pludmale (3 minū tes gā jienā . Nedaudz tuvā k), kas atrodas tieš i pretī mū sē jai - tā ir divreiz dā rgā ka (mantkā rī gs tur 0 un mums tas vispā r nepatika, jo iebraucot jū rā no plkst. kā pnes dē ļ akmeņ u kaudzes apakš ā . Ekskursijas : Nedevā mies ekskursijā s, paņ ē mā m tiesī bas un noī rē jā m auto uz divā m dienā m un paš i izbraucā m pa visu Kipras dienvidu krastu lī dz galē jiem punktiem (Cavo Greco rags , Limasola ir “krievu pilsē ta”. Pafosa, un kur iznā ca Afrodī te) Pirmajā dienā mē s izgā jā m no viesnī cas pa kreisi pie Greko raga, kas atrodas netā lu, apskatī jā m ragu, tad apstā jā mies apdullinā tā pludmalē kalni lejup, Google parā dī ja, ka š ī Konnos lī č a pludmale, kurā atpū š as tikai eiropieš i. Tā lā k mē s š ķ ē rsojā m Turcijas robež u, piestā jot Famagustā un aplū kojot ostas pilsē tas drupas un skaisto Sv. Nikolaja baznī cu. . Famagustā ir arī spoku pilsē ta, pamestais Varoš as rajons (1974. gadā turki bombardē ja). , ir norobež ots ar militā ro teritoriju un tur ir turki ar lož metē jiem, kurus turki uztaisī ja otro "Č ernobiļ a, no tā lienes uzmanī gi nofotografē jieties, citā di onkuļ i ar lož metē jiem paņ ems karti no kameras un viss. Turki Kiprā nerunā angliski. Viņ i nezina, kā izmantot ekskursiju. skats uz skaistajiem apskates objektiem. Viņ i vienkā rš i atteicā s no visa, lai gan gandrī z visai Famagustai cauri vijas skaists cietoksnis. Ja plā nojat doties uz Famagustu vai vispā r uz Kipras ziemeļ u turku daļ u, lejupielā dē jiet tieš i "Kipras turku karti", jo ierastais Kipras navigators nepadodas – viņ i tur ir ienaidnieki no ziemeļ iem. Un paņ emiet pases, tā s bū s vajadzī gas uz robež as. Auto apdroš inā š ana Kipras ziemeļ u daļ ā neattiecas un man nā cā s to iegā dā ties par 20 eiro papildus. uz tā s paš as robež as
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yulia_207
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir "normā la" katrā vā rda nozī mē , ne laba, ne slikta. Pirms brauciena meklē ju informā ciju par apbū vi viesnī cas priekš ā . Tad es neko konkrē tu neatradu un uzrakstī ju viesnī cai, viņ i man pā rliecinā ja, ka bū vlaukums atrodas malā un tas netraucē , un, ja tas traucē tu, mē s izvē lē simies citu numuru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir "normā la" katrā vā rda nozī mē , ne laba, ne slikta. Pirms brauciena meklē ju informā ciju par apbū vi viesnī cas priekš ā . Tad es neko konkrē tu neatradu un uzrakstī ju viesnī cai, viņ i man pā rliecinā ja, ka bū vlaukums atrodas malā un tas netraucē , un, ja tas traucē tu, mē s izvē lē simies citu numuru. Ā tri nokā rtojā s. Bū vlaukums palika nedaudz pa kreisi no mū su balkona, bet tik un tā , protams, tas netī k aci. Bez š ī brī ž a - skaists skats uz jū ru. Uzreiz paņ ē ma ar skatu uz jū ru. Visi, kas nokļ uva otrā pusē , nemaz nebija laimī gi, jo viņ iem bija logs pie loga ar blakus esoš o viesnī cu. Jū ra ir burvī ga!! ! Ar to, protams, uzvar Kipra. Istaba parasta, nekas ī paš s, bet nekā kritiski briesmī ga arī nebija. Dzirdamī ba ir brī niš ķ ī ga, it kā sienu vispā r nebū tu) Bet mums bija vienalga. Netā lu no ballī tes centra, netā lu no pludmales. Super ē rti. Naktī s nav dzirdams troksnis, ja kā ds uztraucas par bē rnu miegu. Vispā r Ayia Napa ir super vieta!
аватар alina-77
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Kamē r aizmirsu par pā rcelš anos, ja gribi skatu uz jū ru, ņ em pā ra skaitļ us (16-28) labā kie skati, jo augstā k stā vs, jo labā k. Pē c ieraš anā s mū s iekā rtoja visbriesmī gā kajā istabā. … Tomēr ▾ Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Kamē r aizmirsu par pā rcelš anos, ja gribi skatu uz jū ru, ņ em pā ra skaitļ us (16-28) labā kie skati, jo augstā k stā vs, jo labā k. Pē c ieraš anā s mū s iekā rtoja visbriesmī gā kajā istabā.006 - tas ir murgs, nevis cipars. Gā jā m zvē rē t, solī ja mū s pā rcelt nā kamajā dienā , un pā rcē la, tikai mē s dabū jā m sā nskatu uz jū ru, 4. stā vā (415). Uz to mē s nomierinā jā mies, lī dz redzē jā m, ka labie numuri ar skatu uz jū ru ir lielā ki. Par maziem bē rniem - uz š o viesnī cu labā k neiet, nav kur pastaigā ties, nav ko ē st. Mums lī dzi bija 2 gadus vecs bē rns, nezinā jā m ar ko barot. Mums problē mas ar pā rtiku nebija, lai gan zivju nebija vispā r. Pirms 2 gadiem bijā m viesnī cā aiz Atlantijas okeā na, kur izvē le ir brī niš ķ ī ga. Dzerš ana viesnī cā pudelē s netiek izsniegta, var liet tikai savā , saldē jums ir tikai bē rniem - pilnī gs bardaks. Izklaide ir pretī ga.
номер 006 вид из номера 006 вид из номера 415
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī ga, tī ra, viesnī ca pludmalē , ar labu ē dienu un apkalpoš anu, krieviski runā još u personā lu un visu-visu-visu, kas nepiecieš ams kvalitatī vai atpū tai. Mums iedeva istabiņ u 3. stā vā ar daļ ē ju skatu uz jū ru, istabas platī ba maza, bet pati istaba labā stā voklī , lai arī vienkā rš a, ir balkons. … Tomēr ▾ Mā jī ga, tī ra, viesnī ca pludmalē , ar labu ē dienu un apkalpoš anu, krieviski runā još u personā lu un visu-visu-visu, kas nepiecieš ams kvalitatī vai atpū tai. Mums iedeva istabiņ u 3. stā vā ar daļ ē ju skatu uz jū ru, istabas platī ba maza, bet pati istaba labā stā voklī , lai arī vienkā rš a, ir balkons. Uz pilsē tu var aiziet kā jā m. centrā.17-20 minū tē s. Lidojā m uz Larnaku, lī dz viesnī cai nokļ uvā m ar autobusu apmē ram stundu. Tū roperators Biblio Globus nepievī la, viņ i satikā s un operatī vi izmitinā jā s, lai gan, kad iegā dā jā mies biļ etes Maskavā uz Unitours Universitā tes stacijā , viņ i mē ģ inā ja mū s pā rorientē t uz to paš u viesnī cu no cita operatora, atsaucoties uz ne vienmē r kvalitatī vo. Bablio Globus pakalpojumu. Bet viss gā ja labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар larina1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s (Natā lija 34 gadi) kopā ar savu brā ļ ameitu (30 gadi) 2011. gada 26. septembra beigā s lī dz 4. oktobrim Aijanapā . Vairā k: Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cas no tū risma operatora Sunrise, un tū re jau tika ņ emta no Natalie Tours, mums bija paredzē ts NESTOR 3 * (brokastis-vakariņ as + viesnī cas rekonstrukcija, plakanā ekrā na televizori un jaunas mē beles), bet padomā jot atradā m par to paš u naudu Nelia 3 hoteli*, kur viss ir iekļ auts un bijā m ļ oti priecī gi, vienī gais ko teikš u ir uzreiz samaksā jiet par lidojumu, netaupiet (pie Natalie Tours) tas ir pieņ emts , pretē jā gadī jumā jū s tiksiet pā rcelts uz citu reisu caur Larnaku un jū s zaudē siet dā rgo laiku, sē ž ot š eit Maskavā vai pamostoties 2 stundas, lai pakavē tu autobusā , nokļ ū stot Ayia Napa. … Tomēr ▾ Atpū tā s (Natā lija 34 gadi) kopā ar savu brā ļ ameitu (30 gadi) 2011. gada 26. septembra beigā s lī dz 4. oktobrim Aijanapā . Vairā k: Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cas no tū risma operatora Sunrise, un tū re jau tika ņ emta no Natalie Tours, mums bija paredzē ts NESTOR 3 * (brokastis-vakariņ as + viesnī cas rekonstrukcija, plakanā ekrā na televizori un jaunas mē beles), bet padomā jot atradā m par to paš u naudu Nelia 3 hoteli*, kur viss ir iekļ auts un bijā m ļ oti priecī gi, vienī gais ko teikš u ir uzreiz samaksā jiet par lidojumu, netaupiet (pie Natalie Tours) tas ir pieņ emts , pretē jā gadī jumā jū s tiksiet pā rcelts uz citu reisu caur Larnaku un jū s zaudē siet dā rgo laiku, sē ž ot š eit Maskavā vai pamostoties 2 stundas, lai pakavē tu autobusā , nokļ ū stot Ayia Napa. Viesnī ca brī niš ķ ī ga, tī ra, ē rta, santehnika strā dā bez problē mā m, laicī gi nomainī ti dvieļ i, mums viss patika (un galvenais, man ir ar ko salī dzinā t Turciju, Ē ģ ipti). Vienī gais negatī vais (tā ds ir daudzā s viesnī cā s) ir dzirdamī ba istabā , kaimiņ i ļ oti labi dzird, kā darbojas fē ns utt. Viss ir dzirdē ts. Adapteris bū s jā pē rk reģ istratū rā par 2 eiro vai jā pē rk, pretē jā gadī jumā ligzda nedarbosies. Televizori viesnī cā ir parasti, tie tiek ieslē gti vienkā rš i ar pogā m, bez tā lvadī bas pults. Bet nav laika skatī ties (vismaz bū tu plazma 50), kad aiz loga tā ds skaistums....Uzreiz ir skaidrs, ka eirozona un viņ i atbilst š im statusam, viņ i cenš as ar spē ku un galveno. Kvalitatī vs ē diens, laba apkalpoš ana. Izklaide katru vakaru viesnī cā tev priekš ā ir š ovs, tad dejas vai triki, ilgst pusstundu vai 40 min. . Tu ē d un skaties darbī bu, var bū t interesanti un ne pā rā k. Gandrī z visur viņ i pieņ em VISA karti un, protams, skaidru naudu eiro. Saskaņ ā ar sezonu ir brī niš ķ ī gs laiks - septembris. Klimats mums, maskavieš iem, š ajā periodā ir ļ oti piemē rots. Ir jau reti lietus, viss ā tri izž ū st un nav tā das tvaika istabas un saule maiga. Jū ra ir maģ iska. Ieeja jū rā ļ oti š ika, visur smiltis, ē rtī bai, no smilš u maisiem veidoti celiņ i iebraukš anai jū rā , ja kā dam likā s, ka apkā rt ir oļ i un kā ju var sā pē t. Pilsē tas pludmale, par samaksu. Atmaksā ji, tev iedod č eku, derī ga visu dienu. Paralē lā ielā , kas atrodas 2 minū š u gā jiena attā lumā , ir daudz bā ru, diskotē ku, veikalu ar suvenī ru un smarž ā m utt. Ir McDonalds. Labā k pie dziedoš ajā m strū klakā m (interesanti, ka bē rni no sajū smas č ī kst) nokļ ū t ar vietē jo autobusu, nekā ik pa laikam pā rmaksā t tū roperatoram, ja to ņ em kā ekskursiju. Atrakciju parks ir bezmaksas. ( panorā mas rats, š autuve, karuseļ i, kasē maksā atseviš ķ i un maina pret č ipsiem). Ļ oti laba vieta atpū tai un izklaidei. Mums patika KIPRA. Vē los vē lreiz apmeklē t Aijanapu. Veiksmi visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums katya-1982
Sveiki Pastāstiet lūdzu, kādi laikapstākļi šobrīd ir Kiprā un cik grādu ir jūrā? Es maijā došos uz Nelia Hotel Ai-Napa. Ja kāds tur bija, sniedziet ieteikumus par viesnīcu un vispār par brīvdienām Kiprā. Būšu pateicīgs par jebkuru padomu!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель находится на одном из лучших песчаных пляжей Айя Напы, рядом с живописной гаванью и популярным торговым и развлекательным районом курорта.

Pludmale
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан MERMAID, коктейль-бар NEREUS, бар у бассейна FLAMINGO, лобби.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts Istabās

48 км от международного аэропорта Ларнаки

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese P.O.Box 30122 5340 Ayia Napa - Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 23 722727
Fax: +357 23 722728
Tīmekļa vietne: Nelia Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.