Napa Tsokkos Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
10.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
10.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no Tsokkos Hotels ķēdes. Šis ir mājīgs, komfortablu dzīvokļu komplekss, piedāvā tūristiem kvalitatīvu apkalpošanu un labus apstākļus atpūtai, īpaši ērts tiem, kas vēlas apvienot pludmales brīvdienas ar aktīvu naktsdzīvi. Viesnīca tika uzcelta 1990. gadā un pilnībā atjaunota un atjaunināta 2012. gada vasarā.Vairāk →
аватар rodion_b
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca mums bija pirmā Kiprā . Neskatoties uz to, ka tas ir 3 zvaigž ņ u, tas ir ļ oti labs. Istabas tī ras, baltas un ē rtas, ē diens garš ī gs, uzkopts, viss ļ oti patika. Kad lidojā m turp, gaidī ju sliktā ko, bet tas izrā dī jā s ļ oti tieš s. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca mums bija pirmā Kiprā . Neskatoties uz to, ka tas ir 3 zvaigž ņ u, tas ir ļ oti labs. Istabas tī ras, baltas un ē rtas, ē diens garš ī gs, uzkopts, viss ļ oti patika. Kad lidojā m turp, gaidī ju sliktā ko, bet tas izrā dī jā s ļ oti tieš s. Logi pavē rā s uz parku, vakarā tur trokš ņ o, bet troksnis lī dz 11, pē c tam, kad viss nomierinā s. Ja ej gulē t pirms 11, tad vienkā rš i aizver logus un viss bū s kā rtī bā .
Mana griba, es š ai viesnī cai liktu 10 no 10, bet viens nepatī kams atgadī jums sabojā ja iespaidu. Ierodoties reģ istratū rā , viņ i teica, ka nav brī vu istabu. Fuck zina, kā tas var bū t, un kā pē c pā rdot tū ri, ja nav skaitļ u. Rezultā tā viņ i piedā vā ja palikt uz 2 dienā m citā viesnī cā par 1 zvaigzni augstā k un pirmajā rindā . Starp citu, beigā s ļ oti priecā jos atgriezties no tā s 4 zvaigž ņ u viesnī cas mū su 3 zvaigž ņ u viesnī cā , jo tā tieš ā m ir labā ka. Droš i vien labā k, jo tas ir jauns un nav nogalinā ts. Un tas otrs, lai arī.4 zvaigznes, bet nobruž ā ts un vecs, par to uzrakstī š u atseviš ķ u atsauksmi.
отель отель
аватар garmonica1989
Laba diena. No aprī ļ a beigā m lī dz maija sā kumam kopā ar brā li atpū tā mies Tofinis. Ieradā mies 7 no rī ta, 8.30 jau bijā m viesnī cā (viesnī ca atrodas paš ā pilsē tas sā kumā , nomalē , tā pē c mū s atveda pirmos). … Tomēr ▾ Laba diena. No aprī ļ a beigā m lī dz maija sā kumam kopā ar brā li atpū tā mies Tofinis. Ieradā mies 7 no rī ta, 8.30 jau bijā m viesnī cā (viesnī ca atrodas paš ā pilsē tas sā kumā , nomalē , tā pē c mū s atveda pirmos). Mū s apsē dā s 15:00. Reģ istrē joties neviens nesmaidī ja, bija sajū ta, ka prasā m ciemos. Istaba bija lieliska, skats uz jū ru, kā pasū tī ts. Atpū ta 6 dienas. Pirmā tī rī š ana bija 3. dienā , un tad man tas bija jā deklarē reģ istratū rā . Beidzot iztī rī ja istabu, nomainī ja dvieli (atstā ja 5 eiro, pē c tam sā ka tī rī t katru dienu). Uztura ziņ ā - labi darī ts! Daudzveidī ba, kvalitā te un spē ja garš ī gi pagatavot. Paldies pavā riem un viesmī ļ iem! ! ! Vienī gais, kas mums bija, bija puspansija (brokastis un vakariņ as), dzē rieni (tē ja, kafija un ū dens) bija tikai brokastī s.
Uz vietas ir maksas neliels akvaparks 20 eiro no cilvē ka. Viņ š nav tā vē rts. Viesnī cā nav animā cijas. Pē c vakariņ ā m visi dodas uz savā m istabā m vai dodas pastaigā pa centru. Pē c 21 viesnī ca nav dvē sele.
Mazliet par pludmali. Brauciens ilgst 10 minū tes. Pludmale smilš aina, tī ra, bet "ā bolam nav kur nokrist"))) Par maksu: sauļ oš anā s krē sli - 2.5 eiro, lietussargs - 2.5 eiro.
Ceļ š no viesnī cas lī dz centram ir 30 minū tes. Tur jū s nonā kat nevaldā mas jautrī bas pasaulē : slavenajos Ayia Napa bā ros, restorā nos, kafejnī cā s un atrakciju parkā .
Atgriezī simies viesnī cā un parunā sim par personā lu un viņ u vadī bu. 6 stundas gaidī t reģ istrē š anos istabiņ ā (pat pustukš ā viesnī cā ) ir sī kumi. Reģ istratū rā uz lū gumu izmantot aptieciņ u - pupu un ģ ipsi (bija nelielas nepatikš anas, jo pie mums bija peroksī ds brū ces ā rstē š anai), vienaldzī gā un rupjā formā mums elementā ru palī dzī bu atteica a. Krieviski runā još a meitene, norā dot uz veikalu, ko tur var nopirkt visu nepiecieš amo.
Aukstums, Tofinis viesnī cas darbinieku vienaldzī ba un neuzmanī ga attieksme pret tū ristiem. Kiprā tas ir retums. Parasti jū s pamanā t un atzī mē jat, gluž i pretē ji, pā rmē rī gu rū pī bu, pozitī vu un draudzī gumu. Eh. . . jā . Tač u galvenais, maigi izsakoties, traucē klis mū s sagaidī ja izlikš anas laikā . Izrakstī š anā s no numuriem notiek pulksten 12:00. Mū su pā rsē š anā s bija pulksten 20.30. Pā rgulē jā m pie kases un mū s pamodinā ja klauvē jiens pie durvī m 12.40. Nepaspē jot piecelties no gultas un saģ ē rbties, istabā iebrā zā s viesnī cas menedž eris un 2 apkopē jas (izrā de kā filmā par maniaku slepkavā m). Dusmī gi, rā da uz pulksteni un kliedz, ka vē l guļ am (atkā rtoju, viesnī ca bija vairā k kā pustukš a, noziedzī bu savā pamoš anā s neredzam), tad apkopē jas sā k ar kliedzieniem aiztikt mū su lietas....menedž eris krievu valodā prasa 5 minū tes atlaist numuru.
Rezultā tā par 40 minū tē m no mū su papildu uzturē š anā s numurā viesnī cas menedž eris mums uzrā dī ja rē ķ inu par 80 eiro (6000 rubļ iem), lai gan š ī ir dienas cena. Kad teicā m, ka par to nemaksā sim, mums vienkā rš i teica: labi, izsauks policiju un aizturē š anas rezultā tā nelidosim ar č arteru. (Sī kā ka informā cija par kliedzieniem un vā rdiem, ko izteica darbinieki reģ istratū rā un pats viesnī cas vadī tā js (sē ž pa labi no viesnī cas ieejas) raksta pats - neciena. Paldies viesnī cas apmeklē tā jiem, citiem lī dzī giem tū ristiem par mū su puses sargā š anu .
Lai izvairī tos no š ī m problē mā m, mums par visu bija jā maksā , ņ emot č ekus. Mē s saprotam savu aprunā š anu. Bet tā du attieksmi, apmeloš anu, kas bija adresē ta mums, rupjī bas un rupjī bas nevar aizmirst un nesaprast! ! ! Noplē sts 40 minū tē s kā ikdienai - atklā ta izvilkš ana !! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Tā bija pirmā reize Kiprā , es devos pē c draugu ieteikuma, kuri pagā juš ajā gadā lieliski pavadī ja laiku Aijanapā . Un tā mē s kopā ar draudzeni, cerot uz siltu jū ru, sauli un jautrā m diskotē kā m, pulcē jā mies tajā ļ oti slavenajā Ayia Napa. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Kiprā , es devos pē c draugu ieteikuma, kuri pagā juš ajā gadā lieliski pavadī ja laiku Aijanapā . Un tā mē s kopā ar draudzeni, cerot uz siltu jū ru, sauli un jautrā m diskotē kā m, pulcē jā mies tajā ļ oti slavenajā Ayia Napa. Svarī gi bija izvē lē ties viesnī cu, ko apvienot - no rī ta peldam, pē cpusdienā guļ am, tad atkal peldamies un pa nakti tusē jam. Tas ir, jū ra ir netā lu, un arī klubi ir pastaigas attā lumā . Nu, nabaga studentiem, protams, nav daudz naudas)) Aģ entū ra mums ieteica š o viesnī cu kā jaunu, ļ oti, ļ oti tuvu jū rai un tuvu naktsdzī vei. Internetā toreiz recenzijas tikpat kā nebija, bet esam riskantas meitenes, nolē mā m riskē t. Un vispā r nenož ē loju. Viesnī ca tieš ā m jauna, viss tik svaigs, patī kama sajū ta, ka pirms tevis gultā nav gulē juš i tū kstoš cilvē ku, un vē l jo vairā k tualetē . Interjers ir ļ oti patī kams un stilī gs. Gaiš as krā sas ar pelē ku un sarkanu. Pati viesnī ca arī tā da pati, izsmalcinā ta vai kā , ļ oti stilī ga. Teritorija maza, bet kā pē c mums tā vajadzī ga. Ir vietas, kur iet un pastaigā ties. Varbū t nedaudz trokš ņ ains - ietekmē atraš anā s vieta centrā un tuvums disku atskaņ otā jiem. Bet tas ir vai nu viens, vai otrs. Viesnī ca ir pilna ar jaunieš iem, kas arī ir pluss. Mē s sadraudzē jā mies ar diviem pā riem un nonā cā m kopā . Krievu ir daudz, bet sapratā m, ka viņ i visi nā k no tā paš a ICS operatora, kurš nopirka š o viesnī cu. Ē diens ir parasts, bez liekš ķ ī bā m, bet 3 zvaigž ņ u cienī gs. Kopumā mī nusu nebija. Man ļ oti patika Kipra. Silti, pretimnā koš i, krā saini. Ļ oti saulains un vasarī gs. Neskatoties uz to, ka bijā m š eit 2 nedē ļ as, nebijā m noguruš i un negribē jā m doties prom. Mē s devā mies ekskursijā s uz Pafosu, kā pē c gan neaizbraukt uz leģ endā ro Afrodī tes dzimš anas akmeni. Man ļ oti patika Pafosa, jauka, mā jī ga pilsē tiņ a ar burvī gu promenā di, nā kamreiz varat steigties š eit. Bet no Ayia Napa ceļ š uz otru salas galu bija pā rā k nogurdinoš s, nekur citur nedevā mies. Piestā jā m pie kaimiņ u Protaras, kur principā viss tā pat kā pie mums, varbū t mazā k jautrī bas. Tā tad Ayia Napa ir labā kā vieta! Nā ciet visi š urp! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū nija sā kumā . Izvē lies pē c tū roperatora ieteikuma, kuram š ī viesnī ca pieder. Š o iespē ju mums ļ oti ieteica kā labu atraš anā s vietu un jaunu. Nu, par labu cenu, kas arī ir svarī gi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū nija sā kumā . Izvē lies pē c tū roperatora ieteikuma, kuram š ī viesnī ca pieder. Š o iespē ju mums ļ oti ieteica kā labu atraš anā s vietu un jaunu. Nu, par labu cenu, kas arī ir svarī gi. Atraš anā s vieta. Tieš ā m ē rti. Nevis pludmalē , bet Ai Napas centrā . Jū ra ir tikai 5 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale joprojā m ir pilsē tvide, publiska, sauļ oš anā s krē sli tiek maksā ti jebkurā veidā . Tas, ka centrs nebija tik kaitinoš s, kā viņ i baidī jā s. Pā ris reizes varbū t nebija iespē jams aizmigt diskotē kas vai karaokes dē ļ - kaut kas apkā rtnē kliedza gandrī z lī dz rī tam. Bet kopumā tas ir diezgan pacieš ami, no otras puses - viss ir blakus. Un diskotē kas, un izklaide, un veikali, un pludmale. Pati viesnī ca ir pilnī gi jauna, pē c remonta. Visas bildes no interneta – ar vecā m fotogrā fijā m. Patiesī bā š eit viss ir tik sarkanbalts, tā tū risma operatora logotipa stilā , no kura mē s nā cā m. Viesnī cas cena tieš ā m bija zemā kā , bet š eit - tikai krievu. Es nezinu, vai tas ir pluss. Ne visi mī l š ā du apkā rtni tikai ar tautieš iem. Jo ī paš i tā pē c, ka lielā kā daļ a no viņ iem ir jaunieš i. . Istaba ir svaiga, patī k! Ē diens - vidē js, nu tas ir saprotams, no 3 zvaigznē m vairā k nevajadzē tu gaidī t. Kopumā par naudu, ko iztē rē jā m - ļ oti cienī gi. Nu, tas ir jū su ziņ ā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca saviem 3 * (pat mini ledusskapis ir iekļ auts numurā , kas ir nereā li citā m 3 * Kipras viesnī cā m). Ē diens sastā vdaļ u ziņ ā vienmuļ š , bet daudzveidī ga ē dienkarte jau 4-5* viesnī cā s. Neviens nepalika izsalcis, viss ir svaigs. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca saviem 3 * (pat mini ledusskapis ir iekļ auts numurā , kas ir nereā li citā m 3 * Kipras viesnī cā m). Ē diens sastā vdaļ u ziņ ā vienmuļ š , bet daudzveidī ga ē dienkarte jau 4-5* viesnī cā s. Neviens nepalika izsalcis, viss ir svaigs. Es iesaku vismaz vienu reizi nomainī t vakariņ as pret pusdienā m (arī pā rē sties, un viss tiks pagatavots personī gi jums), un vakarā doties uz krogu ostā . Santehnika utt - viss jauns un darbojas bez problē mā m. Viss tī rs, kā bildē s. Dzī vojā m ar mazu bē rnu, tā pē c viesnī cas izvē le tika izskatī ta rū pī gi. Personā ls brī niš ķ ī gs (tikai viena izliekta istabene), recepcijā - saprotoš as ​ ​ meitenes, draudzī gas, un vadī tā ja ļ oti uzmanī ga, atbildī ga! Labā k runā t angliski, bet kā ds saprot krieviski (domā ju viesnī cas personā lu). Viesi visi bija krievi. Napa Tsokkos atrodas pilsē tas centrā , tā pē c ir ē rti nokļ ū t gan vē sturiskajā daļ ā , gan ostā , gan Luna parkā (blakus viesnī cai), netā lu ir arī autobusu pieturas. Biež i devā s uz Nissi pludmali. Mē s paš i braucā m (bez dā rgā m ICS ekskursijā m) uz Nikosiju, uz Dejojoš o strū klaku š ovu utt. . No ostas ir daudz izklaides laivu ar dec. ekskursijas un izklaide. Mē s kuģ ojā m ar pirā tu kuģ i "Black Pearl" (iesaku visiem). Kā rtē jais lidojums ar izpletni virs jū ras - super! Liels paldies visam viesnī cas personā lam! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums kseniyavakoluk
Labdien! Sakiet, lūdzu, vai istabās ir fēns? Tas ir pieejams bez maksas vai par papildu samaksu. maksa?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель входит в сеть отелей Tsokkos Hotels. Это уютный, представляющий собой комплекс из удобных апартаментов, предлагает туристам качественный сервис и хорошие условия для отдыха, он особенно удобен тем, кто хочет совместить пляжный отдых с активными ночными развлечениями.

Отель построен в 1990 и полностью отреставрирован и обновлен летом 2012 г.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре Айя Напа. Международный аэропорт Ларнака 43 км. Международный аэропорт Пафос 170 км.
Pludmales apraksts До пляжа 500 м. Шезлонги и зонтики на пляже платно, на территории отеля бесплатно. Пляжные полотенца - возвращаемый депозит.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Кипрские ночи с фольклорным шоу. Есть терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 211 номеров Standard с видом на окрестности или бассейн.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Nissi Avenue 65, 5330 Ayia Napa, Cyprus. P.O. Box 30221
Tālruņi: Тел.: +357 237 21261
Факс: +357 237 22174
Tīmekļa vietne: Napa Tsokkos Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).