Melissi Beach Hotel 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 6.310
№38 viesnīcas reitingā Aija Napa
6.2 Numurs
6.0 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.4 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ayia Napa austrumu krastā smilšainā pludmalē, ko ieskauj zaļi dārzi un zālieni, gandrīz pilsētas centrā.Vairāk →
аватар anpakon
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ilgi un smagi domā ju par recenzijas rakstī š anu. Esmu apmeklē jis vairā k nekā.20 valstis un nekad neesmu rakstī jis atsauksmes. Bet š ī ir pirmā ar mazu bē rnu rokā s. Un es nolē mu rakstī t. Un tā , galvenais un sliktā kais š ajā viesnī cā ir attieksme pret tur strā dā još o bijuš o tautieš u uzņ emš anu, konkrē ti pret krieviem, salī dzinā jumā ar jebkuriem citiem ā rzemniekiem no Eiropas, risinot problē mas, nevis vienkā rš i jautā jumi - pā rdot adapteri tirdzniecī bas vieta vai, kur ir tuvā kais veikals. … Tomēr ▾ Ilgi un smagi domā ju par recenzijas rakstī š anu. Esmu apmeklē jis vairā k nekā.20 valstis un nekad neesmu rakstī jis atsauksmes. Bet š ī ir pirmā ar mazu bē rnu rokā s. Un es nolē mu rakstī t. Un tā , galvenais un sliktā kais š ajā viesnī cā ir attieksme pret tur strā dā još o bijuš o tautieš u uzņ emš anu, konkrē ti pret krieviem, salī dzinā jumā ar jebkuriem citiem ā rzemniekiem no Eiropas, risinot problē mas, nevis vienkā rš i jautā jumi - pā rdot adapteri tirdzniecī bas vieta vai, kur ir tuvā kais veikals. Varbū t tieš i tā viss izvē rtā s neveiksmī gi, jo. mē s ilgi lasī jā m atsauksmes, pirms pē rkam biļ eti š eit, plus sezonas. Bet ne viss ir tik vienkā rš i. Pietiek sē dē t vestibilā un salī dzinā t, kā viņ i sazinā s ar tiem paš iem vā cieš iem, franč iem un pat ar moldā viem vai ukraiņ iem - bet kā ar krieviem.
Un tā , secī bā , izdariet savus secinā jumus. Septembra sā kumā no Pē terburgas lidojā m trī s: es, vī rs, meita 2.5 gadi. Biļ ete no "Biblio Globus", bet pirkta "Alexander Tour", priekš apmaksa par 250 eiro par skatu uz jū ru, pasū tī ta par 50 eiro taksometru no lidostas lī dz viesnī cai. Lidojums tika pā rcelts no plkst. 16 uz plkst. 20, tač u tika iepriekš brī dinā ts. Vecais Boeing 777.2. stā vā - normā ls lidojums. Pie lidostas taksometra uz viesnī cu. Ieradā mies ap vieniem naktī (rē ķ iniet mī nus 1 dienu). No viesnī cas satiku un palī dzē ju novilkt koferus ļ oti patī kamu jaunekli, reģ istratū ru, kurš labi runā ja krieviski. Un...reģ istratū rā no vā rda iznā ca ļ oti stingrs un lakonisks, pat nedraudzī gs, gados sirmgalvis menedž eris, kurš krieviski nerunā ja vispā r.
Pieklā jī gā angļ u valodā , kā arī ar labi saprotoš as ​ ​ un runā još as administratores starpniecī bu viņ i prasī ja klusā ku un augstā ku istabu. mazs bē rns, nu, protams, ar skatu uz jū ru, kopš maksā . Reģ istratū ras darbiniece zinoš i pasmaidī ja un pač ukstē ja, ka numuriņ i ir un visticamā k mums iedos 3. stā vā (viesnī cā ir tikai 4 stā vi). Bet, bargais menedž eris pie letes mums iedeva atslē gas ar numuru 107...1 stā vs, ar tieš u skatu uz kaimiņ u viesnī cu, ar stā vu pusi uz jū ru un. . . tieš i virs restorā na. Redzot, kā pā rsteigumā izstiepā s jaunā reģ istratū ras darbinieces seja, mē ģ inā ju saprast, kā pē c viesnī cas vadī tā jai mē s tik ļ oti nepatikam, ja neskaita to, ka iereģ istrē jā mies naktī , un, spriež ot pē c izskata, viņ i viņ u droš i vien pamodinā ja. uz augš u. Bet atbilde bija tikai viena - citu numuru nav, un viņ am nav pilnvaru risinā t numuru maiņ as jautā jumus, tam ir cits vadī tā js, nā c no rī ta un izlem ar viņ u. Noguruš i pē c lidojuma, ar bē rnu rokā s, neizpakojot koferus, viņ i devā s gulē t, visu atstā jot uz rī ta pusi.
No rī ta reģ istratū rā ļ oti patī kami smaidoš a, manuprā t, Irina (vienmē r ar apsē ju ap kaklu, ar partneri, cik saprotu, abas no bijuš ajā m NVS valstī m, bijuš ā klē ts), sā kumā centā s pā rliecina mū s, ka š ī istabiņ a bija ļ oti laba, un kad nepiekritā m, kā rtē jo reizi prasot, ka mums ir mazs bē rns un negribam, nu vispā r, virs restorā na, 1. stā vā , viņ š arī teica, ka viņ ai nav tiesī bu pā rcelties uz citu istabu, mums vajag augstā ka lī meņ a vadī tā ju. Uz jautā jumu, kur viņ u varē tu atrast, ar zinā mu sarkasmu tika teikts, ka š ai vadī tā jai esot brī va diena, un lī dz brī dim, kad viņ a iznā ca ā rā , neviens viesnī cā nebija pilnvarots ar š o jautā jumu nodarboties.
Uz loģ isko jautā jumu, kā sezonas darbdienā var nebū t personā lsastā va ar noteiktu kompetenci, jau diezgan skarbi tika pateikts, ka viņ i te nav nekā di roboti un viņ iem ir arī tiesī bas atpū sties. Neviens nestrī dē jā s. Tas ir saprotams, mē s maksā jam naudu viesnī cai (padomā jiet par personā lu), lai atnā ktu atpū sties, bet pirms tam jā pagaida, kamē r darbinieki arī atpū š as par mū su naudu. Mē s bijā m pā rsteigti, bet devā mies daļ ē ji izkravā t somas un tad devā mies brokastī s.
Ī sa atkā pe: Ē damistaba/restorā ns: ļ oti pieklā jī gs un sirsnī gi patī kams personā ls (lai gan nerunā krieviski). Viss ir ļ oti veikls un tī rs, ļ oti gudrs personā ls, nekad nav jā gaida vismaz vienu reizi, pē cpusdienā / pusdienā s / vakarā . Viss ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs (izņ emot svaigus augļ us, bet š ajā s valstī s tiem vienmē r ir minimā la smarž a un garš a), ar nosacī jumu, ka tie paliek ne vairā k kā.10-14 dienas, tad tie kļ ū st garlaicī gi un atkā rtojas. Bet normā li. Ļ oti, ļ oti jaukas meitenes animatores, kuras runā krieviski, turklā t pie ē damistabas ieejas satiek arī atpū tniekus. Baseina zona, viesnī cas iekš puse - lieliski, nekā du jautā jumu nav (izņ emot cenas bā rā ? Dabiski, ka noteikums ir - jo tā lā k no viesnī cas, jo lē tā k viss kļ ū st - darbojas nevainojami), ir rotaļ u laukums.
Atgriež amies otrā s dienas realitā tē . Vakarā pie istabas durvī m karā jas zī mī te ar lū gumu ierasties uz reģ istratū ru. Tieš ā m? ! Ejam. Vī ram tiek lū gts ieiet istabā aiz letes. Tur ir arī jauns menedž eris (man š ķ iet, ka viņ u sauc Mihails, bet neesmu pā rliecinā ts), viņ š iepazī stina ar sevi kā vidē jā lī meņ a vadī tā ju un. . . mū su jautā jumu vietā jautā , vai varam pā rcelties uz citu viesnī cu uz pā ris dienas, jo. viņ iem ir “pā rapdzī votī ba”, bet par to mums bū s super-viss iekļ auts. Uzdodam viņ am loģ isku jautā jumu: mums ir mazs bē rns uz rokā m, 3 koferi ar mantā m zem 60 kg, izņ emot iespē ju iedzert bā rā , viss jau ir samaksā ts. Mē s atsakā mies. Viņ i ir aizvainoti. Mē s lū dzam jū s uzklausī t mū su pieprasī jumu. Mē s atkal saskaramies ar "atvaļ inā juma" vadī tā jas neesamī bu viesnī cā , bet vismaz uzzinā jā m viņ as vā rdu - Hrishante. Gaidu nā kamo dienu.
Pa ceļ am uzmetu reģ istratū ru ar istabas problē mā m: Wi-Fi nedarbojas (rezultā tā nedē ļ u mē ģ inā ja salabot, bet neiedarbinā ja, nā cā s izmantot pludmali vai vestibilu , kur man patika tā s paš as Irinas atbilde no reģ istratū ras - kā pē c tev vajag istabā , nā c š urp, te jautrā k); Krievu kanā lus TV nerā dī ja, reģ istratū rā jautā ja divas reizes, atnā ca un uzstā dī ja tikai pē c 2 dienā m (neatkarī gas manipulā cijas ar pulti ir bloķ ē tas); mež onī gi skaļ i, kā putas uz stikla, stikla aizkars-durvis virs vannas istabas "kliedza", mē ģ inot tai pieskarties, vī rs reģ istratū rā paskaidroja - viņ š prasī ja eļ ļ oš anu, bē rns pamodā s no š ī s skaņ as, prasī ja trī s dienas, tad atnesa video ar skaņ u - atnā ca vienkā rš s krievu puisis , halā tā , ar WD-shkoy? rokā s, kas viņ u vienkā rš i pā rpludinā ja ar visu eņ ģ es rotā cijas plakni - viņ a beidza č ī kstē t uz 10 dienā m, bet WD-shka smirdē ja vismaz pā ris dienas.
Mē s atgriež amies treš ā s dienas realitā tē . Koferi nav lī dz galam izpakoti, cerī bā...No rī ta dodamies lejā uz reģ istratū ru cerī bā ieraudzī t atpū tuš os, savukā rt atš ķ irī bā no mums, un š ī s viesnī cas visvarenā vadī tā ja, lai viņ ai pamatotu un paskaidrotu. mū su lū gums, kuram tika pievienots vē l viens - kaimiņ i pa kreisi un pa labi š ausmī gi smē ķ ē , bet tu negribi turē t durvis ciet uz jū ru, pē kš ņ i citā istabā tev paveicas ar š o, un kaimiņ i nesmē ķ ē s . Vē rš amies pie Irinas (ar apsē ju ap kaklu) ar jautā jumu - vai Hriš ante iznā ca un vai viņ u var redzē t. Irina pamā j ar galvu un iziet pa biroja durvī m aiz reģ istratū ras.
Pē c 1 minū tes Irina atgriež as no biroja un saka, ka Hrishante ir aizņ emta un nenā ks ā rā , bet viņ iem ir viens numurs un viņ i to var mums piedā vā t. Dī vaini, protams, ka, zinot (iespē jams), ka prasā m jau 2 dienas, viņ i necienī jā s iznā kt un pat pajautā t, kā ds bija mū su lū gumu iemesls, bet, š ķ iet, jau piedā vā nomaiņ a! Paņ emam atslē gu, pat neskatoties uz atslē gas piekariņ a numuru, skrienam uz š veicaru skatī ties, tā pē c gribas visu izpakot, pakā rt, radī t vismaz komfortu utt.
(Atkā pe: š eit es, protams, samierinā jos, jo es tur nebiju, bet tas, kas sekoja, manuprā t, dod man pamatu tā uzskatī t. Un, manuprā t, Irinas-Hriš antes saruna izskatī jā s š ā di: Klausieties, Hriš ante, te atnā ca problemā tiskie krievi, jau divas dienas prasa nomainī t numuru, un viņ iem kaut kas nemitī gi neiet, jau ir noguruš i. . . Irina, pirmā reize vai kā ? Dodiet viņ iem visvairā k nelaimī gais numurs, palaidiet viņ us vaļ ā , un tad viņ iem tas uzreiz patiks! )
Un mē s ejam apskatī t istabu, un saprotam, ka ejam uz savu istabu, tikai š ī mums pretī , otrā pusē , nr. 104. . . Tas pats 1 stā vs, skats uz jū ru tikpat kā nav - augsti koki ciet, zem balkona, restorā na vietā , tehniskā zona industriā lajiem kompresoriem, auto izkrauš ana, atkritumu tvertnes ar atbilstoš u dzintaru (lai arī ne stipras, bet nekad neslē dzam balkonu, dodot priekš roku gulē t bez kondicioniera) utt. . Saprotu, ka mū s vienkā rš i izsmē ja, atgriež amies, pa kluso iedodam 104 atslē gas un dodamies kā rtot visas lietas savā.107, nolemjot, ka vairs netē rē sim nervus, un samazinā sim kontaktus ar reģ istratū ru, proti ar Krievvalodī gie bijuš ie (? ) tautieš i kaimiņ i lī dz minimumam. Par to viņ i nolē ma.
Telpu uzkopš ana. Vispā r jau ir ok. Tiesa, pirmā s trī s dienas apkopē ja strikti ieradā s tieš i tajā laikā , kad likā m meitu gulē t (no 13 lī dz 15), un, lai kā vī rs nepaskaidroja, viņ š uz gabala uzzī mē ja laika diapazonu. no papī ra - viņ a pamā ja ar galvu, bet viņ i tik un tā ieradā s pulksten vienos. Tad viņ i sā ka tī rī t visu lī dz 12. Jautā ju vī ram, kā viņ š mani pā rliecinā ja - viņ š pasmaidī ja un teica, ka finanses visu izš ķ ir, neaizmirstiet ielikt "pensu", un tad valodas barjera pazū d.
Pludmale. Neveiksme. Visu 14 dienu uzturē š anā s laiku bija vē trains. Pieauguš ajiem viss ir kā rtī bā , ar mazu ir bī stami un neē rti. Pati pludmale (par 7 eiro diennaktī ) - knapi var ielikt 3. Smiltis tiek izņ emtas tikai no lieliem gruž iem, viss ir aprakts gobos un mazos gruveš os. Ja pieliecies, no smiltī m nā k slapjas tabakas smaka un kaut kas bezgarš ī gs, un bē rns rā po un skrien pa tā m. Lietussargi nobruž ā ti un š ausmī gi pinkainā netī rā rū sā . Solā riji ir "noguruš i", salaboti vai vienkā rš i saplī suš i. Bet tam ir stabils (kaut arī ne pā rā k ā trs) Wi-Fi. Nu par 7 eiro dienā vismaz kaut ko.
Viesnī ca. Kopumā.4-ka. Nesen iekš ā š amanē ti, bet ļ oti steidzī gi, vai algoti gastrostrā dnieki, kā mū sē jie, strā dā ja. Redzams, ka viss tika darī ts steigā , kaut kas jau virzā s prom, kur krā soja, ja kaut kas traucē ja vienkā rš i ar rullī ti apbraukā ja, atstā jot nekrā soš anu, kur rullī tis nevarē ja tikt. Kopumā krā soš anas darbs ir diezgan apliets. Mē beles istabā nav paredzē tas mazu bē rnu pā rvietoš anai - dizains ir "akū ts leņ ķ is", turklā t stū ri ir tieš i 3-4 gadus veca bē rna galvas lī menī , un š o stū ru ir ļ oti daudz . Man nā cā s uzlī mē t putu gumiju uz tiem ar lenti.
Mani iepriecinā ja visu koncertprogrammu skaidrā s beigas pulksten 23:00. Jā , no 21:00 uz 23:00 nā cā s “pā rlikt” bē rna dzī ves beigu rež ī mu, bet gulē jā m ar atvē rtu balkonu, gandrī z bez problē mā m (pā ris reizes 7 no rī ta sā kā m pļ aut zā le ar benzī na zā les pļ ā vē ju tieš i zem loga, pā ris reizes 6 no rī ta kaut ko skaļ i darī jā m -tī rī ja baseinā , tas viss pirmajā stā vā liekas "tieš i istabā ").
Izvē lē jā mies dienu ar nekrievu maiņ u : -), sanā ca vē l viena problē ma - mums ir vē lā izrakstī š anā s, 20-00 (ceļ ojumu aģ entū rā teica, ka nopirksim pagarinā jumu uz 20-25 eiro uz vietas bez problē mā m, citā di prasī s par visu dienu , kā pē c tē rē t? Ī sā k sakot, pierunā ts Sanktpē terburgā ). Lū dzam izsniegt pagarinā jumu (jau pē c 10 dienā m atnā ca) - saka, nekā du problē mu, gan par 65 eiro, bet bū s jā atnā k tikai priekš pē dē jā dienā vakarā .
Ir pienā kusi priekš pē dē jā diena, tuvojas vakars - mū su “mī ļ ā kā ” maiņ a, meitene ar š alli ap kaklu. Un...kategorisks atteikums atjaunot - bez skaitļ iem. Nav variantu. Pat par pilnu istabas cenu (paldies mū su ceļ ojumu aģ entū rai). No rī ta cenš amies kaut kā pagarinā t lī dz 15:00, lai bē rns pa dienu guļ istabā , reģ istratū rā paskaidrojam, ka 40 istabas uz grī das tiek izliktas, ir 3 apkopē jas, lai ir mū su istaba. iztī rī ts pē dē jais, bē rns vienkā rš i gulē s. Viņ i savienoja "Alexander Tour", viņ i sauca Hrishante. Nē . No istabas jā iziet pulksten 12.00. Nospļ ā vā mies, sakravā jā m mantas, devā mies uz pludmali, atgriež amies 11-50 - pie mū su istabas jau stā v apkopē ja un burkš ķ...Vispirms vajadzē tu iztī rī t mū su istabu : -). Pa dienu gulē jā m sauļ oš anā s krē slā , bē rns, protams, jū t, ka kaut kas nav kā rtī bā , un viss ceļ š atpakaļ uz Pē terburgu nebija tik karsts. Pulksten 18 viņ i speciā li devā s uz mū su istabu - tā nebija apdzī vota. gaidā ms.
Es rezumē . Kopumā , ja jū s ejat bez bē rniem un jums patī k gulē t pie baseina, tas droš i vien ir normā li. Ir spa, trenaž ieru zā le un trenaž ieru zā les, 6 no rī ta nav jā ieņ em sauļ oš anā s krē sli, jebkurā laikā ir brī vas vietas pie baseina arī sezonas laikā (bijā m no 4. lī dz 19. septembrim). Arī pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav, daudzi vispā r guļ uz dvieļ iem smiltī s, krasta lī nija lī dz sauļ oš anā s krē sliem plata, vieta atļ auj. Visi darbinieki, izņ emot reģ istratū ru (bijuš os tautieš us) ir maksimā li pieklā jī gi un korekti. Viesnī ca un pagalma zona ir ļ oti mā jī ga un tī ra. Ē diens nav slikts, ir daž ā dī ba. Jū ra nav interesanta. Un visas 2 nedē ļ as bija vē trains.
Nu, nobeigumā svarī gā kais bija tas, ka menedž eris, kurš mē ģ inā ja mums piedā vā t daž as dienas dzī vot citā viesnī cā , teica, kad nolē mā m to "piekraut" ar savā m problē mā m: viņ š izņ ē ma mū su talonu un teica - paskatieties. , jū su kuponā ir tikai atzī me par to, ka esat samaksā jis par skatu uz jū ru. Ne tieš s skats, vai kā ds cits, proti, tikai skats uz jū ru. Tu, ja tu pienā ksi pie balkona margā m un pagriezī si galvu pa kreisi, vai tu ieraudzī si jū ru? Viss – š o nosacī jumu viesnī ca izpilda. Vauč erā nekas vairā k nav - nē , ne tā , ka vajag augstā k, ka vajag klusā ku, ka vajag gultiņ u un nesmē ķ ē još os kaimiņ us utt. utt. Vai jums, pē rkot biļ eti Krievijā , nav grū ti piezvanī t uz mū su viesnī cu un uzzinā t, kas tieš i jums ir ierakstī ts mū su kuponā ? Nu zvaniet nā kamreiz, pastā stī sim par kā diem nosacī jumiem jums ir vienoš anā s un kā di nav : -).
Pabeidzu - pludmale ir slikta, ī paš i atpū sties tajā ar mazu bē rnu. Un, ja jums patī k visu laiku pie baseina - tas ir labi. Nu, un nomainī t reģ istratū ras darbiniekus kopā ar "atpū tuš os" vietē jo vadī tā ju par mū su grū ti nopelnī to naudu. Visu agri viņ i neko neizlemj un nesatiekas ar viesiem.
Номер Номер Номер Номер Вид из номера Вид из номера. Над рестораном Номер Номер
аватар radiynatali30
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā pat kā visi, viņ i ilgi izvē lē jā s, kurp doties (Turcija, Ē ģ ipte, Melnkalne, mē s bijā m, mē s zinā m) izvē lē jā s Kipru. Kamē r tiek noteikts ar viesnī cu, nav numuru vai biļ eš u. Par viesnī cu Mellisi lasiet atsauksmes un ne tā s labā kā s, bet izmantoju iespē ju. … Tomēr ▾ Tā pat kā visi, viņ i ilgi izvē lē jā s, kurp doties (Turcija, Ē ģ ipte, Melnkalne, mē s bijā m, mē s zinā m) izvē lē jā s Kipru. Kamē r tiek noteikts ar viesnī cu, nav numuru vai biļ eš u. Par viesnī cu Mellisi lasiet atsauksmes un ne tā s labā kā s, bet izmantoju iespē ju. . . Viesnī ca ir slikta. Pirmajā dienā pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies uz dienu 3. stā vā istabiņ ā ar skatu uz jū ru, jo mū su istaba bija aizņ emta. Viņ i teica, ka š ī istaba ir par klasi augstā ka nekā mū su rezervē tā istaba. Ja godī gi, gaidī jā m no viņ a vairā k, bet atš ķ irī ba izrā dī jā s tikai balkona izmē rā un skatā uz jū ru (Tieš ais skats uz jū ru un dž akuzi uz balkona). Otrajā dienā pā rcē lā mies dzī vot uz 2. stā vu mū su izvē lē tā s kategorijas istabiņ ā un negribē jā s, lai mums pat vairā k patiktu (tā da trokš ņ a no jū ras nebija un saule spī dē ja tikai lī dz 12:00' pulkstenis, tā pē c istabā nebija tik karsts) . Istaba izrā dī jā s daudz tī rā ka nekā iepriekš ē jā - tī rī ja katru dienu, istabā viss strā dā ja, redzams, ka santehnika ir jauna (tā pat kā iepriekš ē jā numurā ), pretenziju nav. Mums nebija grū ti nopirkt sev adapteri par 2 eiro (tas nav fakts, ka š ie adapteri, ja viesnī ca tos nopirks, pateicoties tū ristiem, lē nā m "neaizies" uz mā jā m kā suvenī ru). Tē jkanna, cukurs, tē ja, kafija - viss ir. Ī paš s paldies visiem restorā na MOLODTSY darbiniekiem. Viņ u darbs ir visaugstā kajā lī menī . 7 dienas katru vakaru viss bija garš ī gi un izsmalcinā ti (vairā ku veidu sieri, salā ti ar jū ras veltē m, makaroni ar mī dijā m un kalmā riem, lasis, vā rī ta cū kgaļ a......). Viena nianse pie baseina no 7 rī tā jau aizņ emtas vietas. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, var ar kā jā m lī dz ostai vai vienkā rš i ejot vakarā lī dz centram. Un blakus viesnī cai viņ i gatavo brī niš ķ ī gu picu un resoto ar jū ras veltē m.
аватар Anastasia-m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies Melissi Beach hotel 4 * Ayia Napa 2018. gada jū nija sā kumā , es ar diviem bē rniem vecumā no 3 un 4 gadiem un mani vecā ki. Mums paņ ē ma 2 istabas un viens bē rns dzī voja pie vecvecā kiem, otrs pie manis. Pē c servisa, viesnī ca iet uz 4 kā ir. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Melissi Beach hotel 4 * Ayia Napa 2018. gada jū nija sā kumā , es ar diviem bē rniem vecumā no 3 un 4 gadiem un mani vecā ki. Mums paņ ē ma 2 istabas un viens bē rns dzī voja pie vecvecā kiem, otrs pie manis. Pē c servisa, viesnī ca iet uz 4 kā ir. Bet kā ds nepatī kams stā sts ar mums notika svē tku beigā s. Viesnī cas numuriņ os vannas istabā ir stikla durvis, un no zila gaisa tajā brī dī , kad mans tē vs bija iekš ā vannas istabā , bet mana mā te bija ā rā , š ī s smagā s stikla durvis nolidoja no augš ē jā s eņ ģ es. Š is "muļ ķ is" salū za un avarē ja no visa spē ka, saplī sot š ķ embā s. Manai mā tei tika sitiens pa roku un tika izgrieztas nelielas lauskas. Arī tē tim bija nelieli nobrā zumi. Paldies Dievam, mani bē rni tajā brī dī bija otrā istabā ar mani. Ir biedē još i iedomā ties. . . Mazdū š ī gi un š okā , izsaucuš i dienestu, viņ i sā ka sakopt. Pieejot pie reģ istratū ras pē c incidenta, palū dzu mainī t istabu, un sastapos ar sekojoš o: krieviski runā još ais menedž eris teica, ka visas telpas ir aizņ emtas un ka viņ i saka, nu pagaidi 30 minū tes š eit, tagad biroja vadī tā jai bū s. pusdienas, viņ š nā ks un pajautā s viņ ai. Es labi apzinā jos, ka sezona un numuriņ i varē tu bū t noslogoti, bet, ņ emot vē rā , ka cilvē ki bija gandrī z piekauti pie durvī m, bez mazā kā s atvainoš anā s; ) tad bilde turpinā jā s, sarunā joties angliski ar viesnī cas biroja vadī tā ju, viņ a piedā vā ja dzī vokli. , bet! Viss dialogs tika uzbū vē ts š ā di, kundze teica: kā ds man sakars, ka durvis nokrita; š ī s stikla durvis ir droš as! ; tā lā k no dialoga, ka glā ze tika sagriezta vecā kiem - viņ a teica, ka viņ i atteicā s palī dzē t; un finā ls: jū s visi esat krievi.... Š eit mē s esam))))
Attieksme bija ā rkā rtī gi nepatī kama.
Tā pē c, dā rgie tautieš i, ja viss iet labi, tas ir labi! Un ja gadā s, kaut kā da avā rija, gaidiet attieksmi, kā ar krieviem. . .
PS: 99% viesu š ajā viesnī cā ir no Krievijas. Mū s novē rtē , kad tas ir izdevī gi.
аватар d302044
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
SCAM no viesnī cas puses pie reģ istrā cijas (es pasū tī ju numuriņ u ar skatu uz jū ru viesnī cas galvenajā ē kā , un pē c ieraš anā s viņ i apmetā s provinces apartamentos (divstā vu mā jas, kas atrodas 150 metru attā lumā no viesnī ca). … Tomēr ▾ SCAM no viesnī cas puses pie reģ istrā cijas (es pasū tī ju numuriņ u ar skatu uz jū ru viesnī cas galvenajā ē kā , un pē c ieraš anā s viņ i apmetā s provinces apartamentos (divstā vu mā jas, kas atrodas 150 metru attā lumā no viesnī ca). Scam ar dzē rieniem All Inclusive - vī ns š ausmī ga kvalitā te, tikai burda, brokastī s kafija no kafijas automā ta - š laks ar pienu, nevis kafiju. Viesnī cai praktiski nav teritorijas, kur varē tu vakarā pastaigā ties. Nē , pat adapteris rozetē m - uz viesiem ietaupa 2 eiro (veikalā adaptera izmaksas, kas bija jā iegā dā jas, lai varē tu uzlā dē t telefonu un portatī vo datoru. ) Ar vā cieš iem un britiem Melissi viesnī ca neļ auj sev tā das lietas, jo viņ i zina, ka Vā cijas un Lielbritā nijas pilsoņ u tiesī bas ir ļ oti labi aizsargā tas, ko nevar teikt par Krievijas Federā cijas pilsoņ iem. Ja vē laties sabojā t atvaļ inā jumu š ā du blē dī bu dē ļ , tad jū s esat š ajā viesnī ca, un ja nē , tad Ayia Napa var atrast citas labas viesnī cas, kur viņ i nepieļ auj sev š ā dus blē dī bas, saņ emot pilnu samaksu par viesu izmitinā š anu.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nevaru teikt neko sliktu par viesnī cu, lieliska atraš anā s vieta lī dz pludmalei, skaists baseins, ē diens ir labs. Problē ma ir ar tū ristiem. Vai tas saistī ts ar to, ka lielā kā daļ a viesu ir krievi – nezinu. Ja tu pē kš ņ i kaut ko pā rprati, tad neviens ar tevi ceremonijā nestā vē s, akmeņ ainā m sejā m un rupjā veidā prasī s naudu. … Tomēr ▾ Es nevaru teikt neko sliktu par viesnī cu, lieliska atraš anā s vieta lī dz pludmalei, skaists baseins, ē diens ir labs. Problē ma ir ar tū ristiem. Vai tas saistī ts ar to, ka lielā kā daļ a viesu ir krievi – nezinu. Ja tu pē kš ņ i kaut ko pā rprati, tad neviens ar tevi ceremonijā nestā vē s, akmeņ ainā m sejā m un rupjā veidā prasī s naudu. Uz jū su iebildumiem, ka jū s nezinā t, viņ i kategoriski atkā rtos, ka noteikumi ir noteikumi. Mums patiesī bā bija muļ ķ ī ga situā cija. Mums bija puspansija un vakariņ as gribē jā m 1 reizi nomainī t pret pusdienā m, jo ​ ​ taisī jā mies pusdienot pilsē tā . Vakarā piezvanī ju uz reģ istratū ru un jautā ju, vai to var izdarī t. Man teica, ka bez problē mā m var nomainī t vakariņ as pret pusdienā m. Nā kamajā dienā devā mies pusdienā s un tad vakarā vakariņ ā s. Mums par pā rsteigumu vakariņ ā s viņ i sā ka pieprasī t no mums maksu par vakariņ ā m. Sā kumā neko nesapratā m, jo ​ ​ mums ir puspansija, un pusdienas bija vakardienas vakariņ u vietā . Restorā na menedž eris (kiprietis vā rdā Christos) mums paskaidroja, ka var mainī t vakariņ as pret pusdienā m tikai TĀ paš ā DIENĀ . Mē s to nezinā jā m. Un, kad es zvanī ju uz reģ istratū ru, viņ i man par to neteica. . Kad devā mies uz reģ istratū ru skaidrot savu situā ciju, kā ds gados vecs kiprietis (ar kaut kā du dī vainu matu krā su) rupji sā ka kliegt, ka AIZLIEGTS pā rcelt vakariņ as vai pusdienas uz NĀ KAMO dienu (es burtiski tulkoju - viņ š kliedza "nav atļ auts "). Uz maniem argumentiem, ko es zvanī ju, viņ š nekā di nereaģ ē ja. Un, starp citu, viņ š todien bija tas, kurš ar mani runā ja, tikai nesaprata, ka es gribu pā rcelt vakariņ as uz nā kamā s dienas pusdienā m. Tad no kaut kurienes parā dī jā s sarkanmataina pusmū ž a dā ma (acī mredzot menedž ere) ar nedraudzī gu seju un kategoriski un skaļ i angliski teica "Tas nav pieņ emams". Tad sapratā m, ka ar viņ iem runā t ir bezjē dzī gi. Man nav nekas pretī nauda, ​ ​ kuru es galu galā samaksā ju par vakariņ ā m. Tas pat nav fakts, ka es bū tu nepareizi sapratis noteikumus (starp citu, viņ u piezī mē nav teikts, ka jū s varat mainī t vakariņ as pret pusdienā m TIKAI tajā paš ā dienā ), bet galu galā mani izrā va par vakariņ ā m. Tas ir než ē lī gi, ka viņ i reģ istratū rā ar mani runā ja rupji, jo radā s situā cija, kas nav velna vē rta. Man lika saprast, ka viņ iem es esmu no Krievijas atbraucis nieks, un viņ i ne par ko neinteresē jā s. Kopē jais iespaids par viesnī cu tika iedragā ts. Kā labā.4 zvaigž ņ u viesnī cā var bū t tik nepieklā jī gs personā ls - es nesaprotu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар iricka89
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā runā krieviski. Kad cilvē kiem patī k - ir lielas sacī kstes, ir pamestas dienas. Viesnī cas teritorija ir maza, bet mums viss ir kā rtī bā . Viesnī ca mums ļ oti patika! Viņ i mū s ievietoja jaukā istabā , smilš ainā pludmalē , kā mums patī k! Gultas pietiek! Super. … Tomēr ▾ Viesnī cā runā krieviski. Kad cilvē kiem patī k - ir lielas sacī kstes, ir pamestas dienas.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet mums viss ir kā rtī bā . Viesnī ca mums ļ oti patika!
Viņ i mū s ievietoja jaukā istabā , smilš ainā pludmalē , kā mums patī k! Gultas pietiek! Super
аватар paramonova6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca, daudz aktivitā š u, ī paš i dienas laikā . Mū su animatore bija meitene Katja, brī niš ķ ī ga un jautra. Ē diens ļ oti garš ī gs, ļ oti maz lī dz jū rai, lai gan dzī vojā m bungalo. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, daudz aktivitā š u, ī paš i dienas laikā . Mū su animatore bija meitene Katja, brī niš ķ ī ga un jautra. Ē diens ļ oti garš ī gs, ļ oti maz lī dz jū rai, lai gan dzī vojā m bungalo. Kopumā , ja jū s gatavojaties atpū sties vismaz 4 cilvē ku ģ imenē , tad labā kais risinā jums jums ir BUNGALO! Viss bija vienkā rš i lieliski
аватар Mania1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
OOO!! ! ! Man š ī viesnī ca nemaz nepatika! Ilgi vajadzē ja izvē lē ties kuru.... Rezultā tā...netī rā netika mazgā ta un visas vecā s tualetes bija salauztas! Nav pat tē jkannas! Ledusskapis ir salū zis! ! Jaunieš iem jums nav jā ņ em vairā k par trī skā rš u! Visi š iki puiš i un meitenes tikai 3! ! ! Animā cijas ir š ausmī gas! ! Katra diena ir vienā da! Bē rniem, kā jau vispā r, animatori un klauni ir angļ i! Sporta zā le sen vairs nav! Nekas nedarbojas! Nav augļ u! Un kas ir zaļ š ! Bet turklā t pludmale ir lieliska! Viss!. … Tomēr ▾ OOO!! ! ! Man š ī viesnī ca nemaz nepatika! Ilgi vajadzē ja izvē lē ties kuru.... Rezultā tā...netī rā netika mazgā ta un visas vecā s tualetes bija salauztas! Nav pat tē jkannas! Ledusskapis ir salū zis! ! Jaunieš iem jums nav jā ņ em vairā k par trī skā rš u! Visi š iki puiš i un meitenes tikai 3! ! ! Animā cijas ir š ausmī gas! ! Katra diena ir vienā da! Bē rniem, kā jau vispā r, animatori un klauni ir angļ i! Sporta zā le sen vairs nav! Nekas nedarbojas! Nav augļ u! Un kas ir zaļ š ! Bet turklā t pludmale ir lieliska! Viss!
аватар im314
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Divas nedē ļ as atpū tā mies ar sievu un 3 gadus veco bē rnu 2013. gada jū nija beigā s. Lidostā mū s sagaidī ja Biblioglobuss, tad 40 minū tes transports un bijā m klā t! Mē s rezervē jā m istabu galvenajā ē kā (sā nu skats uz jū ru) un ļ oti uztraucā mies, lai neiekļ ū tu tā saucamajos bungalo. … Tomēr ▾ Divas nedē ļ as atpū tā mies ar sievu un 3 gadus veco bē rnu 2013. gada jū nija beigā s.

Lidostā mū s sagaidī ja Biblioglobuss, tad 40 minū tes transports un bijā m klā t!

Mē s rezervē jā m istabu galvenajā ē kā (sā nu skats uz jū ru) un ļ oti uztraucā mies, lai neiekļ ū tu tā saucamajos bungalo. Tomē r viss izdevā s, viņ i uzreiz nokā rtojā s (ieradā mies 14:30) un sā kā s atpū ta!

Sā kumā likā s, ka telpas ir nedaudz novecojuš as pē c dizaina, bet pē c daž ā m stundā m pieradā m un istaba mums ļ oti iepatikā s. No balkona - sā nu skats uz jū ru. Gaisa kondicionieris darbojā s labi, bet naktī mē s to izslē dzā m. 2 nedē ļ as nebija ū dens padeves pā rtraukumu.

Seifu un ledusskapi neizmantojā m (apmē ram 3-5 eiro/dienā ). Jā piebilst, ka mū su ledusskapis bija vaļ ā un principā to varē jā m izmantot. Viens strā vas adapteris jau bija pieejams, arī vannasistabā var izmantot skuvekļ a ligzdu (piemē ram, lai uzlā dē tu telefonu).
Tī rī š ana istabā bija kā katru dienu: mainī ti dvieļ i, š ampū ni, ziepes, gultas veļ a, slaucī ta. Par tē jkannu prasī jā m istabenē m, viņ as vispirms teica, ka nē , var nopirkt tikai kaut kā du komplektu ar tē ju, kafiju utt. , par 5 eiro/dienā , bet pē c pusdienas atnesa tē jkannu tā pat vien. Kalpones ir ļ oti draudzī gas. Dzeramnaudu neatstā jā m, tikai izrakstī š anā s brī dī atstā jā m 8 vai 10 eiro, jo mums viss ļ oti patika. Telpā viss bija redzams: monē tas, klē pjdators, planš etdators, telefoni - nekā netrū ka.

Prasī ja arī.3 pludmales dvieļ us, kurus vairā kas reizes mainī ja pret tī riem (bez maksas).

Vecais CRT TV rā dī ja divus krievu kanā lus (RTR planet un musicbox).

Wi-Fi viesnī cā ir maksas: stunda 3 eiro, diena 10 eiro, nedē ļ a kā.35 eiro. Bet mū su istabā es noķ ē ru kā das tuvē jā s viesnī cas (MERMAID) atvē rto tī klu, un mē s to diezgan veiksmī gi izmantojā m.

Tagad par pā rtiku. Mums bija puspansija (HB), t. i. , brokastis un vakariņ as. Vakariņ as var mainī t pret pusdienā m vismaz katru dienu.
Ekskursijas gadī jumā varat paņ emt pusdienas. Ē diens mums ļ oti patika. Nu, tas ir, nebija ī paš u volā nu, bet vienmē r ir liela izvē le un viss ir ļ oti garš ī gs. Vienī gais, kas man nepatika, bija par maz augļ u un vakariņ ā s/pusdienā s visi dzē rieni ir apmaksā ti. 2 nedē ļ as skrē jā m pē c dzē rieniem (tē ja, sula, kafija) 62 eiro.

Reiz nomainī jā m vakariņ as pret pusdienā m. Vakara izlase mums patika labā k.

Var ē st gan iekš telpā s, gan ā rā.

Pusdienā s devā mies uz kafejnī cā m un restorā niem: vidē jais rē ķ ins ir 30-50 eiro (ē stuvē s var sastapt 20). Reizē m bija ļ oti garš ī gi, reizē m - tik un tā . Man ļ oti patika Ocean Basket (pie piestā tnes) jū ras restorā ns.

Viesnī cā ir liels peldbaseins ar strū klakā m un tiltiņ iem, 2 bā ri, rotaļ u laukums (biblioš a klubs), tenisa korts (raketes un bumbas - 4 eiro), volejbola laukums, trenaž ieru zā le, spē ļ u automā ti, galda teniss (raketes par depozī tu no 5 eiro).
Baseinu, kā arī viesnī cas teritoriju praktiski neizmantojā m, jo ​ ​ jū ra ir minū tes attā lumā ! !

Tagad nedaudz par pludmali (to sauc par centrā lo, Limanaki vai Glyky Neron). Mū suprā t, tas tieš ā m ir labā kais Aijanapā . Atpū tas laikā apmeklē jā m visas galvenā s Ayia Napa un Protaras pludmales, tostarp slaveno Nissi pludmali. Mē s nevarē jā m atrast neko labā ku par mū su pludmali. Ļ oti maiga ieeja jū rā , dzidrs zils ū dens, nav aļ ģ u, medū zu utt. Smiltis ir smalkas un tī ras. Uz smiltī m ir sauļ oš anā s krē sli un brī va vieta bē rniem. Vispā r super! ! !

Ekskursijas no biblioglobusa neņ ē mā m, jo ​ ​ tas ir dā rgi un ne visiem der ar bē rnu. Viņ i paņ ē ma tikai biļ etes ar atklā tu datumu uz akvaparku un dejojoš ā m strū klakā m Protarasā - pā ris eiro lē tā k nekā pē rkot kasē s. Vispā r sā kumā bija doma ī rē t auto, bet tad pā rdomā ja. Caur BiblioGlobus sanā ca apmē ram 40-50 eiro/dienā par vienkā rš ā ko maš ī nu ar lož metē ju un apdroš inā š anu.
Un arī benzī ns.

Vairā kas reizes izmantojis taksometru. No Protaras lī dz viesnī cai nokļ uvā m 15 eiro. Uz akvaparku - par 8e. Uz Nissi Beach - pat par 4.

Autobuss maksā.1, 5 eiro, bē rniem lī dz 6 gadu vecumam bez maksas. Autobusi izraisī ja dubultu sensā ciju. Pirmkā rt, ar pilnu kabī ni viņ š š ķ ē rso pieturas - no vienas puses, tas ir pareizi, bet kas mums jā dara? Otrkā rt, kad braucā m no akvaparka, un tas ir autobusa aplis, pie ieejas autobusā mū su tautieš i tradicionā li radī ja trakulī gu pū li un cī ņ u par sē dvietā m. Pē c tam vairs nebija vē lē š anā s kā rtē jo reizi izmantot autobusu.

Vispā r krievu ir DAUDZ. Visi runā krieviski. Ē dienkarte, izkā rtnes - krievu valodā . It kā viņ i nekad nebū tu aizgā juš i.

Man ļ oti patika Akvaparks, tajā skaitā.3 gadus vecs bē rns. Izmaksas apmē ram 80 eiro par trim. Plus pie ieejas 5 eiro par kameru. Jū s varat arī ē st uz vietas.

Man arī ļ oti patika dejojoš ā s strū klakas, tač u bija viens brī dinā jums. Biļ etes (č eks) mums bija no BiblioGlobus (ap 60 eiro).
Ieradā mies stundu pirms starta, bet mums pateica, ka vietu vairs nav! Viņ i ieteica doties uz vē lu sesiju (22:30) vai rī t.

Pati izrā de ir diezgan interesanta, pirms sā kuma var pasū tī t kaut ko no viņ u ē dienkartes, tā pē c nav jē gas pirkt biļ etes ar vakariņ ā m.

Braucā m uz pirā tu kuģ a 'Black Pearl' (70s uz trim) un ar ā trlaivu Galaxy (100s) ar stikla dibenu. Abi š ie ir lieliski.

Vairā kas reizes apmeklē jis atrakciju parku paš ā pilsē tas centrā . Ž etona cena ir 1e (vai 12 par 10e). Kopumā nav slikti.
аватар natali_io88
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par viesnī cu. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri (varbū t tā pē c, ka ieradā mies viesnī cā.2os pē cpusdienā , un tas tikai sā kas 2os). Pat radā s iespaids, ka esam jau sen iedalī ti istabā s. Mē s dzī vojā m bungalo, tā sauktajā dā rza komplektā . … Tomēr ▾ Par viesnī cu. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri (varbū t tā pē c, ka ieradā mies viesnī cā.2os pē cpusdienā , un tas tikai sā kas 2os). Pat radā s iespaids, ka esam jau sen iedalī ti istabā s. Mē s dzī vojā m bungalo, tā sauktajā dā rza komplektā . Pietiekami liela istaba ar mini virtuvi un bezmaksas ledusskapi. Lai dzē rieni vienmē r paliktu auksti un piens nebojā tos, reģ istratū rā paņ ē mā m otru atslē gu un iespraudā m tur, kur vajadzē ja, kur palika visas 10 dienas. Bija arī kondicionieris, tomē r dienas laikā tas ilgu laiku nedarbojā s vispā r, maksimums 10-15 minū tes, acī mredzot ē kas apsildī š anas dē ļ . Bet vakarā – cik gribi.
Mazā s skudriņ as bija redzamas viesistabā (galvenokā rt vannasistabā ), tā s mū s ī paš i netraucē ja, bet nekur, izņ emot ledusskapi, ē dienu neatstā jā m. Vakarā varē tu ielidot odi, tā pē c nebū tu lieki ņ emt lī dzi elektrisko fumigatoru.
Seifs ir apmaksā ts, š ķ iet 2 eiro dienā + depozī ts 10 eiro. Bet mē s to nekad neizmantojam, un visas vē rtslietas un dokumentus atstā jam koferī , kas ir zem atslē gas. Un kurš var karā ties no tavas istabas? Apkopē ja sieviete? Skandā ls tad viesnī ca nevar aizbē gt, bet diez vai viņ iem to vajag. Nu, ja laupī tā ji uzbrū k, tad viņ i var uzlauzt š o seifu vai paņ emt lī dzi, kā to izdarī t!
Jū ra ir ļ oti tī ra un patī kama. Smiltis ir gandrī z baltas. Grunts piekrastes daļ a ir smilš aina, nedaudz tā lā k jū rā - akmeņ i ar aļ ģ ē m, kuros slē pjas daž ā das zivis. Lietussargs - 2.5 eiro, sauļ oš anā s krē sls - 2.5 eiro, ne visi izmanto š os labumus, tač u, kā ierasts, puse iedzī votā ju paš valdī bu pludmalē s sauļ ojas bez dvieļ iem. Viesnī cas teritorijā sauļ oš anā s krē sli, protams, ir bez maksas, nav nepiecieš ams tos aizņ emties agri no rī ta, brī vu vietu ir daudz.
Mums bija puspansija, tā pē c dzē rieni vakariņ ā s bija par maksu. Piemaksā t par š o absolū ti negribē jā m, tā dē ļ pē c kā da bijuš ā atpū tnieka ieteikuma rī kojā mies š ā di: piegā jā m pie restorā na vatiņ a ar 3-4 veidu kubiņ os sagrieztiem augļ iem. Viņ i dod sulu. Tur ir kauss. Viņ i to paņ ē ma, nospieda un š ī sula iekļ uva tajā . Viņ i to ielē ja bļ odā . Viss. Garš ī gs un bezmaksas dzē riens ir gatavs. Vai arī mē s vienkā rš i ieradā mies pusdienā s/vakariņ ā s ar pludmales somu, kurā vienmē r bija ū dens pudele. Starp citu, ja nepiecieš ams, vakariņ as var viegli nomainī t pret pusdienā m, par to brī dinot reģ istratū ru iepriekš ē jā dienā .
Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs un daudzveidī gs. Vē los pieminē t ļ oti garš ī gu saldē jumu, pat č etru veidu, kas tika pasniegti pusdienā s un vakariņ ā s. Pa virsu var uzliet kā du sī rupu - garš ī gi!
Internets viesnī cā ir maksas (vē l viena papildu, nevajadzī ga izdevumu pozī cija), bet visā s pilsē tas kafejnī cā s tas ir bez maksas, ko, patiesī bā , arī izmantojā m.
Viesnī cā ir tenisa korts, bet raketes ir maksas: par vienu raketi - 4 eiro/dienā . Tā pē c, ja jums ir savs, un jū s esat tenisa fani, ņ emiet savē jo!
No viesnī cas 15-20 minū tes lī dz kafejnī cu/bā ru ielai cauri daudziem veikaliem - nenogurdinoš i. Un tur jau var atslē gt jebkur, visur ir daudz cilvē ku.
Preces/Produkti/Veikali. Pirmkā rt, jums nevajadzē tu uzkrā t lielu daudzumu alkohola dutikā , tas ir Kiprā par tā du paš u cenu (mū su valstī š iem produktiem ir lieli ievedmuitas nodokļ i, tā pē c cenu zī me paaugstinā s 2-3 reizes). Netā lu no viesnī cas Ayia Napa centra virzienā ir liels lielveikals PLUS (7-10min), diezgan pieklā jī gs, ir viss no veļ as pulvera un traukiem lī dz alkoholam un drē bē m. Tajā , kā arī citu veikalu plauktos jū s atradī siet labus vietē jos dzē rienus. Tradicionā lais dzē riens "Zivania" ir no vī nogā m gatavots moonshine (tas, protams, ir amatieris). Keo alus - arī pasniedz daudzā s kafejnī cā s, garš ī gi. Daž ā di vī ni, no 3 eiro kaste/pudele. Deserta vī ns "Commandaria" - salds, stiprs, smarž ī gs. Man patika sausais sarkanvī ns Κ Ρ Α Σ Ι "KRASI" - 3 eiro, kā arī Santa Marina vī ns (s/n) - 4.5 eiro. Lē tā k ir pirkt ū deni iepakojumos pa 6 pudelē m pa 1.5 litriem (apmē ram 3 eiro par visu iepakojumu), nevis 5 litru kanistros (3.65 par 1 gab. ), un vē l jo vairā k ne tikai vienu 1.5 litru pudeli! Istabā ir glā zes, ņ emiet lī dzi attaisā mo)
Viņ i paņ ē ma sev un dā vanā : 1. Olī veļ ļ a. Lielā kajā daļ ā veikalu jū s atradī siet Grieķ ijā raž otu olī veļ ļ u, tač u jū s varat atrast arī oriģ inā lo Kipras olī veļ ļ u. No 4 eiro par 250 ml, no 6 eiro par 0.5 utt. 2. Medus - ir izcila garš a. 3. Ziepes uz olī vu bā zes. No 1 eiro. Es domā ju, ka cenu zī me palielinā s atkarī bā no iepakojuma skaistuma)) 4. No suvenī riem, protams, magnē ti. Tā s pā rstā vē tas ar ļ oti lielu sortimentu, daž ā das kvalitā tes un cenas – no 1 eiro. Vispā r, ja pē rk suvenī rus, vislabā k ir doties uz centru, tur ir daudz lē tā k. Nekā das "dabī gā s kosmē tikas uz olī vu bā zes" - krē mi, ž elejas utt. nepirka. Jo Dabiskā kosmē tika principā neeksistē (izņ emot varbū t paš taisī tas maskas no svaigiem produktiem), tikai ķ ī mija, cenu zī me nav maza, tad kā pē c?
Kafejnī cas, restorā ni. Vienā no atsauksmē m, ko viņ i lasī ja, "ka alkoholiskos dzē rienus visā s diskotē kā s Aijanapā ir "NEIEVIETOT". Vismaz piedzeries no tiem, bet tik un tā nebū si. Un no rī ta jū s atradī siet "PĀ RSTEIGUMS". Stā voklis ir sliktā ks par paģ irā m, drī zā k saindē š anā s. Nezinu, protams, par visiem, bet vairā kā s iestā dē s izmē ģ inā jā m daž ā dus kokteiļ us - tie ļ oti patī kami garš o, bet patiesī bā nekā di neiestarpina.
Lī dz Nissi avē nijai ar kā jā m 20-30 minū tes). Ir McDuck, KFC, Pizza Hut utt.
No viesnī cas tuvumā esoš ajiem restorā niem apmeklē jā m tikai meksikā ņ u restorā nu (izceļ as ar milzī gu papagaiļ u klā tbū tni). Nav slikti, cenas visur vienā das.
Restorā nā Vassas pie bā kas viņ i paņ ē ma Cē zaru ar garnelē m - 11 eiro un ceptu kalmā ru (kas izrā dī jā s panē ti) - apmē ram 10 eiro. Cenu zī me nav maza, kvalitā te klibo.
Forš a kafejnī ca Bedrock, kas stilizē ta kā Flinstouni. Vakarā dzī vā mū zika, spē lē un dzied jaunietis + paš i apmeklē tā ji var dziedā t, daž i sarī ko dejas. Uzpī pē jā m tur labu ū denspī pi, 10 eiro.
Transports
Autobuss. Blakus viesnī cai ir autobusu pietura, kursē ik pē c 20-30 minū tē m (grafiks tika ņ emts reģ istratū rā ). Maksa uz tuvē jiem galamē rķ iem ir 1-3 eiro vienai personai.
Jū s varat doties uz Larnaku - tur un atpakaļ - ar 711. autobusu.
Lī dz Protarasam 20min brauciens ar 101. , 102. autobusu (viens brauc turp, otrs atpakaļ ). Pie dziedoš ajā m strū klakā m gā jā m paš i, savukā rt uz paš u izrā di negā jā m, bet gan staigā jā m pa pilsē tu, jo. biļ ete - 25 eiro no cilvē ka, un uz galvenā s ielas manā pilsē tā visa š ī akcija ir pilnī gi bez maksas. Tiesa, š o stundu garo priekš nesumu izdevā s noskatī ties no ielas (no vietā m labi redzams).
Izī rē t maš ī nu. Iznomā jot automaš ī nu Kiprā , tiek izsniegta apdroš inā š ana, kas nā k ar franš ī zi un reti bez franš ī zes. Paš risks ir summa, ko maksā jat, ja jū su transportlī dzeklis ir bojā ts. Piemē ram, franš ī zes summa ir 200 eiro. Ja saplī st lukturis par remonta izmaksā m 150 eiro, jums bū s jā maksā.150 eiro. Ja ir bojā ts bampers, kura remonta izmaksas bū s 500 eiro, tad maksā siet 200 eiro, un apdroš inā š ana segs 300 eiro. Apdroš inā š ana bez paš riska ir dā rgā ka, bet visus zaudē jumus apmaksā apdroš inā š anas kompā nija.
Kiprā ir daudz uzņ ē mumu, kas piedā vā automaš ī nu nomu, ir Eiropā labi zinā mi Avis un Champion, ir vietē jā s automaš ī nu nomas. Rezervē t auto š ā dā s kompā nijā s var iepriekš ar interneta starpniecī bu, tač u š ajā gadī jumā ir jā veic priekš apmaksa (no 10% lī dz 100%), tā pē c nolē mā m auto ņ emt uz vietas par skaidru naudu. Viņ i paņ ē ma Honda Civic, automā tisko, uz 3 dienā m aģ entū rā , kas atrodas pa marš rutu uz bā ku, pa labi no Avis, nedaudz dziļ ā k. Mums ar apdroš inā š anu tas izmaksā ja 115 eiro. Franš ī ze bija 200 eiro. Plus vē l tika iepildī ta pilna bā ka benzī na - kaut kur par 70 eiro. Nā kamajā rī tā mums atveda maš ī nu, mē s veicā m pā rbaudi, vai nav bojā jumu, un paņ ē mā m atslē gas. Maš ī nas cimdu nodalī jumā atradā m navigatoru krievu valodā , kas mums ļ oti palī dzē ja, ja gadī jumā raduš ā s problē mas ar orientē š anos kartē s (tā s ierakstī jā m aģ entū rā ). Viņ i to paņ ē ma tieš i 3 dienas vē lā k, agri no rī ta, bet iepriekš ē jā dienā vienkā rš i lū dza atstā t atslē gas reģ istratū rā .
Cits transports. Viesnī ca ī rē ja velosipē dus, 8 eiro dienā . Protams, tie nav ledus, riteņ i ir nedaudz nolaisti (un sū kņ a viesnī cā nav), man ķ ē de pā ris reizes nokrita, bet var braukt. Vienkā rš i, lai noī rē tu parastos velosipē dus, mums bija jā brauc ļ oti tā lu, mē s viņ us satikā m jau braucot pa pilsē tu. Viņ i tika aizvesti uz Greko ragu, brī niš ķ ī gu skatu no skatu klā ja! Pē c tam devā mies pa taciņ u lejā , lī dz paš ai pakā jei, un pa ne tiem ē rtā kajiem akmeņ iem nonā cā m lī dz jū rai, lai nopeldē tu mazā lagū nā , kas labi redzama no augš as. No pirmā acu uzmetiena š ī var š ķ ist bī stama nodarboš anā s, tač u ū dens caurspī dī gums ir lielisks, turklā t mums bija maskas, tā pē c mē s tur atvē sinā jā mies, vē rojot citas pasaules, krā š ņ us zemū dens akmeņ us, pē kš ņ i atraujoties un radot pā rlidojuma sajū tu. bezdibenis, jo redzamī ba ir brī niš ķ ī ga. Aizbraucā m arī uz slaveno Nissi pludmali. Turklā t viņ i nokļ uva nevis caur pilsē tu, bet gan pa lieliski ierī kotu taku gar jū ru, kas sā kā s pē c bā kas, kas ir laba arī vakara pastaigā m saulrietā . Nezinu, ar ko š ī visparastā kā pludmale ir tik slavena: tā ds pats tī rs ū dens, baltas smiltis, diezgan sekls, cilvē kiem tumsa. . Kas attiecas uz mani, labā k pa salu pā rvietoties pa kaut ko, lai piestā tu uz mež onī giem vai maziem. apdzī votas pludmales. .
Ir arī daudz ī rē tu skrejriteņ u, bagiju, kvadraciklu.
Uzziniet vairā k par marš rutu ar automaš ī nu. Vispā rī gs ieteikums – ievē rojiet brū nā s tū ristu zī mes pie ieejas pie meklē jamajiem apskates objektiem, uz kurā m norā dī ti š ie paš i apskates objekti). Un pirms ceļ ojuma atzī mē jiet tos visus uz lielas drukā tas kartes un mē ģ iniet atrisinā t ē rtā kā ceļ a atraš anas problē mu (daž kā rt mē s š os veidus prasī jā m reģ istratū ras darbiniekiem, viesnī cas gidam utt. ).
1. diena. Apmeklē jā m vienu no slavenā kajiem klosteriem – Kykkos, kur atrodas pareizticī go svē tnī ca – brī numainā Dievmā tes ikona, ko gleznojis apustulis Lū ks. Klosteris atrodas ļ oti tā lu, tā pē c izbraucā m agri. Pa ceļ am nolē mā m piestā t kalnu ciematā ar nosaukumu Kakopetria. No interesantajā m lietā m mē s redzē jā m krā sainas mā jas un vē trainu kalnu straumi, kas plū st cauri visam ciematam, veidojot pat nelielu ū denskritumu. Nedaudz pastaigā juš ies pa vietē jā m ielā m, braucā m tā lā k. Kaut kur pusceļ ā uzdū ros rā dī tā jam uz Olimpu - Kipras augstā ko punktu kopumā un jo ī paš i Troodosu (kalnu grē du), 1952 m. klevtiko - tradicionā ls jē ra gaļ as ē diens, tikai par 12 eiro - pietiks diviem! ), Mē s saņ ē mā m uz klosteri.
2. diena. Dodamies izpē tī t senā s pilsē tas Kurion drupas, iepriekš piestā jot Limasolā , uz Rič arda Lauvassirds pili, kurā viņ š.12. gadsimtā apprecē jā s ar savu lī gavu. Pils, protams, ir maza, bet jauka)) Tradicionā lajā angļ u stilā , nekas vairā k. Klī dis iekš ā pilī , uzkā pa uz jumta. Iekš ā redzē jā m viduslaiku ieroč us, bruņ as, trauku paliekas utt. Bet visinteresantā kā s bija iekš ē jā s ejas sienā s, kā arī saglabā juš ā s fotogrā fijas no citā m pilī m, kas atrodas visā Kiprā . Pē c tam devā mies uz seno pilsē tu, kuras pakā jē ir Kourion pludmale, pludmale ir diezgan liela, un vispirms nolē mā m nopeldē ties. Nokļ ū t pludmalē , pilsē tā ir nedaudz sarež ģ ī ti, bet te mums palī dzē ja viens apskats: “Ceļ ā no Limasolas pa A6 š oseju dodamies Pafosas virzienā . Bū s izbrauktuve uz Kolossi, ejam uz turieni, bet negriež amies pa kreisi uz Kolossi, bet braucam taisni pa B6 š oseju. Pabrauksim garā m Erimi un Episkopi ciemiem. Un tikai tad bū s zī me - pagrieziens uz Kurionas pludmali. Pē c pludmales beidzot sasniedzā m Kurion pilsē tu. Ilgi tur klaiņ ojā m, apskatī jā m saglabā juš ā s mozaī kas, seno amfiteā tri. Tur mē s runā jā m ar vienu gidu, un viņ š teica, ka š ī nav visa pilsē ta, un, ja mē s brauksim mazliet tā lā k un pagriezī simies pa labi pē c kā diem pā ris kilometriem, tad mē s atradī simies citā tā s daļ ā , mazā ka izmē ra. bet ne mazā k interesanti. Par ieeju tur maksā ja atseviš ķ i, arī.1, 7 eiro no cilvē ka.
3. diena. No rī ta devā mies atpakaļ uz Cape Greco (devā mies tur jau ar velosipē diem, bet bez fotoaparā ta), lai uzņ emtu brī niš ķ ī gas fotogrā fijas lī dz saule zenī tā . Un tad mē s devā mies uz Zilā s lagū nas pludmali, kas atrodas tieš i aiz raga, proti, ejot uz ragu, ceļ š iet pa labi, un, lai nokļ ū tu lagū nā , nav nepiecieš ams nogriezties , turpini. Mē s tur lieliski pavadī jā m laiku: peldē jā mies, sauļ ojā mies. Maz cilvē ku - skaistums! Pē c pusdienā m nolē mā m apskatī t alas, kuras visas ir vienā virzienā , tikai nedaudz agrā k. Pirms 200 metru sasniegš anas pirms pagrieziena uz ragu, bū s arī pagrieziens pa labi (vispā r š ī vieta ir labi redzama no raga, no augš as, tur stā v automaš ī nas). Š ajā mazajā lī cī varat viegli nokā pt alā s, fotografē t, peldē ties. Bū s arī neliela platforma, soliņ i, uz kuriem sē ž ot, dzerot gardu Kipras vī nu, vē rojā m saulrietu.
Ekskursijas. Mē s bijā m vienā : Real Cyprus, 55 eiro no cilvē ka, no 7.20 lī dz 17.00. Tā kā kā du stundu braucā m ar lielo autobusu uz kalniem pa serpentī nu, tad bija ļ oti jū ras slimī ba. Daž as tabletes vai lā stekas nesā pē s. Marš ruts ir nā kamais. Sv. Thekla klosteris (klosteris ir pazī stams ar savu bezgalī go ā rstniecisko dū ņ u avotu, kas palī dz cilvē kiem ar ā das slimī bā m, ko var savā kt maisiņ ā , kā arī uzkrā t pudeli svē tī tā ū dens). Mač airas klosteris (veikalā tā teritorijā iegā dā jā s mū ku raž oto olī veļ ļ u), visam par visu - stunda svē tku. Pē c tam bija pusdienas ar tradicionā lo Kipras gaļ as meze - diezgan garš ī gi. Kato Lefkaras ciems ir slavens ar izš uvumiem/mež ģ ī nē m un sudraba izstrā dā jumiem. Viņ iem tika dotas tikai 10 minū tes, lai staigā tu pa ciematu, bet viņ i tos turē ja veikalā pusstundu, ko tur darī t? Mež ģ ī nes ir lī dzī gas mū su Vologdai un nav lē tas, tač u Aijanapā ir daudz sudraba veikalu, pat ja izvē laties braukt visu dienu. Olī vu veikals Skariņ u ciemā (paš u ciemu nerā dī ja, tikai atnesa uz veikalu nobaudī t olī veļ ļ u un nopirkt preces, kosmē tiku, kuru izvē le ir daudz mazā ka nekā parastajos veikalos, un cena ir augstā ks! ). Apmeklē jot klosterus, neaizmirstiet nosegt plecus un ceļ us!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elena_Moskva
Cilvēki, Kipras eksperti! Sakiet, lūdzu – ja izvēlaties starp Napa Mermaid un MELISSI BEACH 4 * viesnīcām, kurā palikt? Vēlos pateikties visiem, kas atbildēja!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель находится на восточном побережье Айя Напы на песчаном пляже, в окружении зеленых садов и лужаек, почти в центре города.

Atrašanās vieta 20 м до пляжа. В 40 км от международного аэропорта г.Ларнака, в 700 метрах от центра Айя Напа.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Mimosa, бар и таверна у бассейна Kyma, лобби-бар Exostis, 2 конференц-зала, круглосуточный ресепшн, врач по вызову.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, видеоигры, дартс.
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

128 номеров и 33 апартамента: Deluxe Superior Room, Executive Room, Grand Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Kryou Nerou 30 P.O Box 30001 5340 Ayia Napa Cyprus
Tālruņi: Phone: +357-23-724800
Fax:+357-23-724808
Tīmekļa vietne: Melissi Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).