Mēs noteikti vēlamies atgriezties

Rakstīts: 9 maijā 2016
Ceļošanas laiks: 10 — 17 aprīlis 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Sagadī jā s, ka atvaļ inā jums tika dots aprī lī . Mē s, protams, gribē jā m 5*, bet š ī viesnī ca mū s iepriecinā ja! Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Visi bija ļ oti pieklā jī gi. Starp citu, tas ir ļ oti jauki. It ī paš i, ja ir ar ko salī dzinā t. Mē s paņ ē mā m puspansijas maltī tes. Kā mums ieteikts. Ē diens ir izcils, pat vairā k nekā nepiecieš ams, un ē diens vienmē r ir svaigs! Restorā ns patī kams, tī rs, skaidrs, ka viņ i labi izturas pret savu darbu. Viesnī cā viss ir vienkā rš i ļ oti labi! Brī niš ķ ī ga mū zika. Viss vienkā rš i sajaucas un saplū st kopā . Viesnī cas teritorija ir neliela, bet mā jī ga. Viss ir labi uzturē ts. Mē s gā jā m kā du gabalu lī dz pludmalei, negā jā m tur, kur viss bija maisos. Laiks bija saulains un sauļ ojā s. Nedaudz tā lā k no savas pludmales atradā mies, kur labā ka ieeja jū rā . Mums patika arī baseins. Dvieļ i vienmē r bija laikā . Mums patika arī telpas. Tī rī š ana notiek regulā ri, un vienmē r ir patī kami atpū sties. Veļ a mainī ta 1 reizi 3 dienā s. Dvieļ i katru dienu. Mē s devā mies jū ras ceļ ojumā . Tik daudz bilž u atvests mā jā s! Mē s arī daudz staigā jā m apkā rt. Mē s devā mies uz statuju un kaktusu parku.
Viņ i atnesa daudz suvenī ru, tos lē ti iegā dā jā s netā lu no viesnī cas. To mums arī ieteica pirms ceļ ojuma. Mums vienkā rš i paveicā s ar ceļ ojumu aģ enti Ž annu Artsimovič u, viņ a ne tikai konsultē ja viesnī cu, bet ieteica, kas un kur ir ē rtā k. Mē s atradā m š o speciā listu, meklē jot cilvē kus VKontakte pē c vā rda. Ekskursiju cenas ir ļ oti pieņ emamas. Mē s neatradā m lē tā k, lai gan mē s rakņ ā jā mies pa daudzā m vietnē m. Esam ļ oti pateicī gi visam viesnī cas personā lam par mū su labajā m emocijā m. Mē s noteikti vē lamies atgriezties š ajā viesnī cā ar tik labiem cilvē kiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu