Grecian Bay Hotel 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.010
№16 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.7 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie Vidusjūras, Kipras skaistākajā smilšu pludmalē, 10 minūšu gājiena attālumā no Aijanapas centra. Restorāni, bāri, krogi, naktsklubi un iepirkšanās centri atrodas netālu. Viesnīca atrodas 30 minūšu brauciena attālumā no Larnakas lidostas. Renovēts 2013. gadā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар english.first.lilly
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru nolē mā m svinē t manu dzimš anas dienu Kiprā , pareizā k sakot, mums ieteica tur lidot. Ļ oti svarī gi ir arī kritē riji viesnī cai, piecas zvaigznes, pludmalē , augsts serviss un kvalitatī vs ē diens, nu, mē s gribē jā m bū t centrā , tā kā mums patī k vakarā iziet vakariņ ā s kaut kur ā rpus viesnī cas. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru nolē mā m svinē t manu dzimš anas dienu Kiprā , pareizā k sakot, mums ieteica tur lidot. Ļ oti svarī gi ir arī kritē riji viesnī cai, piecas zvaigznes, pludmalē , augsts serviss un kvalitatī vs ē diens, nu, mē s gribē jā m bū t centrā , tā kā mums patī k vakarā iziet vakariņ ā s kaut kur ā rpus viesnī cas.

Ieradā mies no rī ta, ieradā mies viesnī cā ap 6 no rī ta, mū s brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s ir pē c 2 vai pat 3 un jau bijā m gatavi maksā t par gulē š anu pē c lidojuma, kā rezultā tā mums iedeva a. istaba uzreiz bez papildus. dē ļ i. Pē c reģ istrā cijas mē s aizmigā m, un, kad pamodā mies, sā kā m izpē tī t istabu. Istaba brī niš ķ ī ga, ļ oti plaš a un lodž ija liela, no turienes mums pavē rā s skats uz jū ru. Uz galda gaidī ja pudele vī na, š okolā des un augļ u plate, tas bija tieš i tas, kas mums vajadzī gs, nosvinē jā m ieraš anos Kiprā!
Man ļ oti patika, ka bija pieejams viss vannas istabai, halā ti un č ī bas, kas saprotams ir standarta komplekts, firmas š ampū nu ž elejas, kā arī vates paliktņ i, kociņ i, zobu pasta un birstī te. Bā rs istabā ir maksas, tikai ū dens pudele ir bezmaksas. Pā ris reizes ņ ē ma sulu no turienes, aizbraucot paņ ē ma no mums tieš i tā du summu, kā da bija bā ra cenrā dī , patī kami, ka nekrā pj.
Runā jot par ē dinā š anu viesnī cā , brokastis bija ļ oti apmierinoš as, daž ā di sieri, kruasā ni, pankū kas, pā rslas, pā rslas, olu kultenis, grauzdiņ i, zivis, jogurti, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, augļ i un dā rzeņ i, saldumi, dzē rieni un lieliska kafija. ! ! Tā kā mē s ar vī ru esam kafijas atkarī gi, mums tas ļ oti patika)
Vakariņ ā s devā mies uz tuvumā esoš ajiem restorā niem, mums ieteica Ocean Bascet, š iks restorā ns ar jū ras veltē m, lai gan ir problemā tiski dabū t galdiņ u, vienmē r ir garas rindas, bet ir vē rts pagaidī t 10-15 minū tes un tas ir tā vē rts, viņ u jū ras veltes ir svaigs un ļ oti garš ī gs, iesaku austeres, garneles!
Pludmale pie viesnī cas ir krā š ņ a, pirmkā rt, tie ir viņ u saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, lielā kais pluss! Vietas pietiek visiem un neviens sveš inieks pludmalē nenā ks) Pie katra galdiņ a ir nostiprinā ta poga, var piezvanī t viesmī lim un pasū tī t ko vien sirds kā ro)
Apkalpoš ana viesnī cā , manuprā t, ir augstā lī menī , un visi tieš ā m cenš as izpatikt, patī kami papļ ā pā t : )
Viesnī cā ir ļ oti patī kami uzturē ties, jū tama cienī jama atmosfē ra, nekā da trokš ņ a-š ama-skraidī š ana, apkā rt pieauguš i izglī toti cilvē ki, skaistums!

Grecian Bay lieliski tika galā ar visiem izvirzī tajiem uzdevumiem! Gan Kipra, gan viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, tagad kā rtē jo reizi izgā ju cauri visā m siltajā m atmiņ ā m un saprotu, ka pavisam tuvā kajā laikā noteikti atgriezī simies!
аватар serg10kv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1 lī nija, blakus nacionā lais parks, skaista pludmale, sakopta teritorija, labas istabas … Tomēr ▾ 1 lī nija, blakus nacionā lais parks, skaista pludmale, sakopta teritorija, labas istabas
аватар l.sh
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2017. gada maijā divas nedē ļ as atpū tos kopā ar vī ru. Viesnī ca visā dā ziņ ā ir ļ oti patī kama. Ē diens ir lielisks (mē s paņ ē mā m BB). Apkalpoš ana viesnī cā ir laba. Izņ ē mums (varbū t tikai mū su gadī jumā ) ir mū su istabas istabene, kura regulā ri aizmirsa atstā t ziepes un aizsegusi vecus palagus (tie ir ā ķ os), lai gan atstā jā m dzeramnaudu. … Tomēr ▾ 2017. gada maijā divas nedē ļ as atpū tos kopā ar vī ru. Viesnī ca visā dā ziņ ā ir ļ oti patī kama. Ē diens ir lielisks (mē s paņ ē mā m BB). Apkalpoš ana viesnī cā ir laba. Izņ ē mums (varbū t tikai mū su gadī jumā ) ir mū su istabas istabene, kura regulā ri aizmirsa atstā t ziepes un aizsegusi vecus palagus (tie ir ā ķ os), lai gan atstā jā m dzeramnaudu. Ļ oti jauki - š okolā de pirms gulē tieš anas uz gultas. Pludmale ir skaista. Principā piekrastes lī nija visā m viesnī cā m š ajā vietā ir vienā da, bet ticiet man, ir atš ķ irī ba. Gribē jā m aizbraukt uz viesnī cu "Alion" un paldies Dievam, ka izvē lē jā mies "Grecian Bay"! Tur ieeja jū rā ir slikta, bet mums ir laba. Arī lielisks sauļ oš anā s krē slu rezervē š anas pakalpojums. Mū su pludmale ir atdalī ta no paš valdī bas, kas bija lieliski, jo cilvē ki nemitī gi staigā ja pa pludmales lī niju, skrē ja sportisti utt. Viesnī cas teritorijā atrodas brī niš ķ ī gs sporta komplekss. Regulā ri gā jā m uz dž akuzi (uzsildī ts ū dens) (bez maksas). Pastā stī š u arī par viesnī cas atraš anā s vietas niansi. Visas viesnī cas š ajā vietā atrodas pie ceļ a, un mū su nav izņ ē mums. . Tikai viens ir gar ceļ u, un mū sē jais ir nedaudz malā , bet, ja paņ emat istabas ar skatu uz dā rzu, ceļ š bū s dzirdams (tā pē c mē s maksā jā m piemaksu un mainī jā m uz sā nu skatu uz jū ru). Tā pē c, ja jū s neguļ at ar slē gtu balkonu, labā k ir ņ emt istabu ar skatu uz jū ru vai ar sā nu skatu uz jū ru. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Mē s nenakš ņ ojam divreiz vienā viesnī cā , es atgrieztos š ajā viesnī cā otrreiz.
аватар agent_borabora
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms novē rtē t jebkuru viesnī cu Kiprā , jums jā zina š ā das funkcijas: 1. Trī skā rš as ligzdas (angļ u val. ), nepiecieš ams adapteris. 2. Visas pludmales ir publiskas (sauļ oš anā s krē sls 2.50 eiro / lietussargs 2.50 eiro). … Tomēr ▾ Pirms novē rtē t jebkuru viesnī cu Kiprā , jums jā zina š ā das funkcijas:

1. Trī skā rš as ligzdas (angļ u val. ), nepiecieš ams adapteris.
2. Visas pludmales ir publiskas (sauļ oš anā s krē sls 2.50 eiro / lietussargs 2.50 eiro). Var bū t: vai nu akmens plā tnes, vai vulkā niski asi akmeņ i, vai mazas airē š anas lagū nas. Smiltis ir vai nu asfalta krā sā , vai kā ezera-upes dubļ i, vai gaiš as.
3. Vislabā kā s viesnī cas visos aspektos ir tikai Anassa un Kolumbija.
4. Ū dens pudelē s ir bezmaksas tikai ierodoties, pat 5 zvaigž ņ u viesnī cā s.
5.3-4 zvaigž ņ u viesnī cā s visbiež ā k ir piemaksa par seifu, kondicionieri, ledusskapi, internetu.

Grieķ ijas lī cis

1. Pirmais iespaids: vienkā rš as arhitektū ras ē kas, novecojis interjera dizains, gari lī kumotie koridori.

2. Pirmā lī nija kū rorta centrā.

3. Zaļ ā kā viesnī ca Aijanapā , pieauguš ie augi rada dabisku ē nu.

4. Napas pludmale ir tī ra, ar vieglā m smiltī m, pakā penisks saulriets bez akmeņ iem un aļ ģ ē m.

5. Istabā s atseviš ķ as gultas nav atdalī tas.
Ir standarta (parastā ) kontaktligzda. Kanā lu izvē le, tostarp Discovery, Animal Planet. Ļ oti smarž ī gas duš as ž elejas un Prija ziepes, halā ti/č ī bas, bidē.

6. Apsildā ms iekš telpu baseins ar panorā mas logiem, otrs iekš ē jais baseins ar hidromasā ž u (dž akuzi) - bez maksas. Pirts (ar logu! ) pē c pieraksta par maksu.

7. Uzturs. Papildus standarta ē dieniem bija:
- brokastī s: kivi, fizalis, ananā si, lasis, itā ļ u š ampanietis, min. San Pellegrino ū dens, iepakotas sulas un dabī gas kafijas pupiņ as un kapuč ī no no kafijas automā ta.
- vakariņ ā s: rukola, garneles, mī dijas, zilais siers, jē ra gaļ a, brokoļ i.

8. Wi-Fi ir bezmaksas visā.

Viesnī ca iekaroja ar ē dienu, SPA zonu un apkalpoš anu.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir mana mī ļ ā kā viesnī ca! Iesaku visiem turp doties! ! ! Es tur braucu jau 7 gadus pē c kā rtas un man ļ oti patī k. Ja es varē tu, es tam pieš ķ irtu 6 zvaigznes! Ir labs ē diens un apkalpoš ana. Tur ir ļ oti jauki un mā jī gi! Kopumā viss, kas nepiecieš ams labiem (ģ imenes) svē tkiem! ! ! Un, lai gan jū s varat izvē lē ties tikai vienu ieteikuma iespē ju, es iesaku visu, kas tur ir ! ! !. … Tomēr ▾ Š ī ir mana mī ļ ā kā viesnī ca! Iesaku visiem turp doties! ! ! Es tur braucu jau 7 gadus pē c kā rtas un man ļ oti patī k. Ja es varē tu, es tam pieš ķ irtu 6 zvaigznes! Ir labs ē diens un apkalpoš ana. Tur ir ļ oti jauki un mā jī gi! Kopumā viss, kas nepiecieš ams labiem (ģ imenes) svē tkiem! ! ! Un, lai gan jū s varat izvē lē ties tikai vienu ieteikuma iespē ju, es iesaku visu, kas tur ir ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Neiesaku! Š ai viesnī cai pielipuš ā s 5 zvaigznes nav pelnī tas! Man bija iespē ja apvienot atpū tu ar darbu, bija jā strā dā virtuvē . Tik antisanitā ri apstā kļ i! Milzī gi tarakā ni, bez maš ī nā m. viss tiek mazgā ts ar rokā m, strā dnieki netiek galā . … Tomēr ▾ Neiesaku! Š ai viesnī cai pielipuš ā s 5 zvaigznes nav pelnī tas! Man bija iespē ja apvienot atpū tu ar darbu, bija jā strā dā virtuvē . Tik antisanitā ri apstā kļ i! Milzī gi tarakā ni, bez maš ī nā m. viss tiek mazgā ts ar rokā m, strā dnieki netiek galā . tas nozī mē , ka viņ i to mazgā , ja tikai ierī vē ar ķ ī misku š ķ idrumu, noslaucī ja to ar lupatā m, labi, tā pē c visi trauki ir sajaukti ar ķ ī miju! visus traukus arī noslauka ar vecā m lupatā m, kas kā dreiz bija gultas veļ a! Š ausmas! Ja ciena sevi, izvē lies citu viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Verun
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pludmales sezonas atklā š ana š ogad iekrita brī niš ķ ī gā saulainā Kiprā , tā pē c, divreiz nedomā jot, izvē lē jā mies koš o ballī ti Ayia Napa un vienu no labā kajā m Grecian Bay 5 * viesnī cā m. … Tomēr ▾ Pludmales sezonas atklā š ana š ogad iekrita brī niš ķ ī gā saulainā Kiprā , tā pē c, divreiz nedomā jot, izvē lē jā mies koš o ballī ti Ayia Napa un vienu no labā kajā m Grecian Bay 5 * viesnī cā m.
Pat lidostā mū s pā rsteidza krievu tū ristu skaits. Pē c tam visur runā ja krieviski, restorā ni vienmē r pasniedza ē dienkartes dzimtajā valodā , un pat lielā kā daļ a nosaukumu uz ielas tika tulkoti krievu valodā . Tas viss spī tī gi radī ja iespaidu, ka esam mā jā s un nekur nelidojā m : )
Tā tad viesnī ca. Teritorija nav ī paš i liela. Viesnī ca sastā v no galvenā s ē kas ar skatu uz jū ru, blakus esoš ā rietumu spā rna un vairā kiem atseviš ķ iem bungalo, pie kuriem atrodas ī sts tropu stū rī tis ar palmā m, liā nā m un zelta zivtiņ ā m. Viesnī ca atrodas labā vietā , jū ra pie viesnī cas ir tī ra, ja nav vē tras. Pē dē jā s divas mū su atvaļ inā juma dienas jū rā bija neliela vē tra ar pū kainiem jē riem, kurā ar prieku lē kā ja gan veci, gan jauni.
Protams, ar tā du sajū smu es nerunā š u par ū dens tī rī bu un caurspī dī gumu. Ieieš ana ū denī ir maiga, jā iet pietiekami ilgi, lai ū dens paceltos virs vidukļ a. Dziļ uma cienī tā jiem tas var bū t mī nuss, bet man ļ oti patika, ka ū dens uz š ī sē kļ a labi sasilst. Ū dens temperatū ra kopumā bija 20-21 grā ds, bet, pateicoties š im seklajam ū denim, bija siltas jū ras sajū ta. Pludmale tī ra, dzeltenas smiltis, pie ieejas ū denī mazi gludi akmeņ i, atkal - brī niš ķ ī ga pē du masā ž a : ) Pludmales lī nija tā lā k veido nelielu lī cī ti, kas te liek justies ļ oti komfortabli. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir bez maksas, viesnī ca nekavē joties piedā vā rezervē t sauļ oš anā s krē slus pie baseina vai pludmalē uz visu uzturē š anā s laiku, un jū su rezervā cija tiks saglabā ta katru rī tu lī dz pulksten 10-30. Jums tiek izsniegta ī paš a karte, kas norā da jū su rindu un vietu.
Ja esat pā rgulē jis un ieradies vē lu, varat paņ emt jebkuru bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, š ā di rezervā cijas noteikumi. Dvieļ i viesnī cā tiek apmainī ti pret ī paš ā m kartē m, kuras jums ir jā atdod izrakstī š anā s laikā . Par š ā da dvieļ a vai kartes nozaudē š anu - sods 8 eiro. Dvieļ u maiņ a pret tī riem tiek veikta pē c Jū su pieprasī juma jebkuru reiž u dienas laikā.
Viesnī cā ir vairā ki baseini. Divas iekš telpu, vienā no tā m ir brī niš ķ ī ga muguras ū dens masā ž a. Galvenais ir skaisti izgrebts un to atdala romantisks tilts, kur visi tū risti noteikti fotografē sies. Un ļ oti maziem ļ oti maziem.
Viesnī cas numurs bija pietiekami plaš s, lai ē rti izmitinā tu divus cilvē kus. Baltie peldmē teļ i, č ī bas un tē jkannas ar galda piederumiem klā tbū tne neuzkrī toš i uzsvē ra viesnī cas statusu. Uz glī ti saklā tas gultas mū s gaidī ja š okolā des dā vanas no viesnī cas.
Skats no balkona mū s nedaudz pievī la - bijā m iekā rtojuš ies rietumu spā rnā , nevis viesnī cas galvenajā ē kā , tā pē c mierī gu skatu uz jū ru nesaņ ē mā m. Pretī mums pavē rā s skats uz blakus esoš ajā m villā m, Kipras lekni ziedoš o veģ etā ciju un viesnī cas saimniecī bas pagalmu. Kā papildus bonuss, katru rī tu mū s modinā ja viesnī cas pamoš anā s skaņ as, skaļ a grieķ u runa un daž ā das viesnī cas tehnikas skaņ as, kas bija aizņ emtas ar savā m ikdienas iekrauš anas un izkrauš anas aktivitā tē m : )
Ē diens viesnī cā nebija nekas ī paš s. Diezgan daudzveidī gas brokastis ar eiropieš iem standarta ē dienu komplektu no sagrieztiem lī dz bulciņ ā m ļ ā va ņ emt lī dzi sviestmaizes un augļ us uz istabu un neiet pusdienā s svelmainajā karstumā . Starp citu, temperatū ra tobrī d sasniedza pat 30 grā dus, kas savienojumā ar Kipras sveloš o sauli radī ja ī stu tveicī ga karstuma iespaidu.
Mē s pusdienojā m tuvē jos restorā nos, bet par to vē lā k.
Kopumā viesnī cai lieku solī du "5".
Ekskursijas no viesnī cas neņ ē mā m, jo ​ ​ atpū tai bija maz laika, tā pē c par Kipras skaistumu nevaru runā t. Bet ieteikš u visiem OBLIGĀ TI apmeklē t Aijanapas ū dens atrakciju parku WaterWorld. Akvaparks ir stilizē ts saskaņ ā ar daž ā diem grieķ u mī tiem un leģ endā m, un katrai atrakcijai ir atbilstoš s nosaukums, piemē ram, "Ielē kt Atlantijā ", "Ikara lidojums", "Poseidona baseins", "Afrodī tes pirts" un, protams, jau klasika - swift slide "Kamikaze".
Nā kamajā dienā papildus apdedzinā tajiem deguniem, pleciem un ceļ iem, patī kamā m sā pē m mugurā un sē ž amvietā , jū s atkal un atkal atcerē sities savus "lē cienus" un "kritienus".
Nedaudz eksotikas. Š oreiz Kiprā mē s izvē lē jā mies tagad modernu zivju spa, kur mazā s Garra rufa zivtiņ as sniedz jums pedikī ru un vieglu masā ž u. Š is ļ oti neparastais un patī kamais prieks maksā.10 eiro 15 minū tes.
Daž i vā rdi par vietē jo virtuvi. Tā kā viesnī cai ir ļ oti laba atraš anā s vieta attiecī bā pret pilsē tas centru, nesteidzī ga 10-15 minū š u pastaiga aizvedī s jū s uz daudzajā m mazajā m kafejnī cā m, restorā niem, krogiem un naktsklubiem pilsē tā . Daž as reizes pusdienojā m restorā nā Melissa, Mark's Tavern un Esperia, kur ieguvā m zivju meze. Tā s ir vietas, kuras varu ieteikt kā patī kamas apmeklē t par vidē jo cenu kategoriju. Kopumā cenas Kiprā ir eiropeiskas un diezgan augstas. Piemē ram, paņ ē mā m pankū ku ar ievā rī jumu, kas maksā ja 5 eiro. Alkoholiskie dzē rieni - 5-6 eiro, slavenā zivju meze no 19 lī dz 27 eiro, savukā rt minimā lais pasū tī jums š im ē dienam ir divas porcijas, tā pē c reiziniet cenu ar diviem uzreiz. Musakas, cū kgaļ as, jē ra un tamlī dzī gi ē dieni - 9-12 eiro. Vietē jais vī ns - no 3-7 eiro. Vē rts atzī mē t, ka visas porcijas ir ļ oti lielas, pie tiem vienmē r tiek pasniegti salā ti un frī kartupeļ i, tā pē c, ja ē dat maz, droš i ņ emiet vienu š ā du porciju uz diviem.
Un vē l daž i vā rdi. Ayia Napa ir ļ oti ballī š u un jautra vieta ar trokš ņ ainu raibu pū li, kur vienlaikus var klī st pa vecpilsē tu, pavadī t romantisku vakaru tavernā ostas krastā , kur atrodas ī stā "Melnā pē rle". saklā ti un vietē jie kaķ i sē ž pie galdiņ iem gaidot cienastus no tū ristiem.. .
Fish Spa Grecian Bay 5*, номер в отеле дабл Аквапарк Grecian Bay 5*, так выглядит отель. Grecian Bay 5*, основной бассейн Grecian Bay 5*, тропический уголок Grecian Bay 5*, пляж Grecian Bay 5*, ванная комната
аватар qwer151
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans atvaļ inā juma laiks ir 2010. gada decembra vidus. Sā kumā viss nebija tik interesanti. Dē ļ istabiņ as. Ī stenī bā man vienalga kā da ir mana istaba, bet zinot, ka viesnī ca ir tukš a, varē jā m uzreiz satikties pusceļ ā un tā pē c nā cā s 2x mainī t istabu jo istaba bija Ir ļ oti auksts un man ir slikti. … Tomēr ▾ Mans atvaļ inā juma laiks ir 2010. gada decembra vidus.
Sā kumā viss nebija tik interesanti. Dē ļ istabiņ as. Ī stenī bā man vienalga kā da ir mana istaba, bet zinot, ka viesnī ca ir tukš a, varē jā m uzreiz satikties pusceļ ā un tā pē c nā cā s 2x mainī t istabu jo istaba bija Ir ļ oti auksts un man ir slikti.
Tā tad viss kā rtī bā . Es kā pieredzē jis tū rists pirms reģ istrē š anā s aizgā ju apskatī ties savu istabiņ u un teicu, ka te nepalikš u. Tikai skaidrs, ka viesnī ca ir tukš a, bet man nez kā pē c iedeva istabiņ u ar skatu ceļ š . Bija ļ oti tumš s, ē nains. Saules nebija vispā r, bet man to tik ļ oti vajadzē ja pē c Pē terburgas drē gnuma un izmisuma!...
Man lika gaidī t, kad atnā ks krievu meitene Anna. Sā ku viņ u gaidī t. Gaidī ju tikai pusstundu. Viņ a ir ļ oti sirsnī ga un š arma (par ko viņ a ļ oti ciena) - uzreiz iedeva izcilu istabu ar sā nu skatu uz jū ru 5 stā vā (kurš gan zinā ja, ka rā mis te nestrā dā : )
Prasī ju 1. vai 2. stā vu, bet man teica, ka visi ir slē gti, viesu nav un daļ ē ji taisa remontu, visu maina. Pā rē jais š is remonts nemaz netraucē ja.
Vispā r š ajā istabā bija daudz labā k - tu sē di uz balkona, lasi un skaties uz jū ru - tas ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Kas var bū t labā ks?
Tad rā mis attā linā jā s un pa logu nepā rtraukti pū ta stiprs vē jš .
Es izturē ju 3 dienas.
Pa to laiku satiku krievus, kas dzī voja (ak, brī nums! ) 1. stā vā !
Ar cī ņ assparu devos uz reģ istratū ru un teicu, ka viesnī cā nez kā pē c dzī vo 1 stā vā (kas ir slē gts) un viņ iem istabā ir siltums, bet es salstu, slimoju un gribu mainī t istabu.
Anya mani uzreiz pā rcē la uz skaistu istabu ar tieš u skatu uz jū ru. Tiklī dz iegā ju tur biju ļ oti pā rsteigta-tur bija ne tikai silti, tur bija karsti! Pa logu ļ oti spož i spī dē ja saule!
Te gribu izdarī t atrunu, ka darbinieki ne vienmē r ir informē ti par to, ko viņ i piedā vā . Nekā dā gadī jumā nevaru aizdomā ties, ka Aņ eč ka man speciā li iedeva aukstuma kameru. Viņ a nezinā ja, ka rā mji no turienes aizbrauc. lai kaut ko atrisinā tu, bet ja tajos notiek daļ ē js remonts un atpū tnieku ir maz, tad skaidrs, ka nav jē gas viņ us izmitinā t daž ā dā s ē kā s un daž ā dos stā vos - tas ir vadī bas pasū tī jums. Tā tad, ne mazā kā mē rā neapvainojos. Es biju vienkā rš i maģ isks. Skats bija uz siltu baseinu, minidž ungļ iem, apstā dī jumi, teritorija un jū ra reizē ! Brī niš ķ ī gs skats, teikš u!
Tā nu kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka pilnī gai laimei svarī ga ir gan istaba, gan skats pa logu - tie ir sī kumi, kas veido labu garastā vokli un kopē jo iespaidu par viesnī cu.
Viesnī cā numuriņ i visi vienā di. Lieli. Ticiet man izstaigā ju visus stā vus. Notiek remonts un viss vaļ ā . Atš ķ irī ba ir tikai skatā pa logu un daž ā s istabā s ir 1 liela gulta. , un citā s ir 2 gultas. Tā ir visa atš ķ irī ba. Visur ir paklā js. Visur ir lielas vannas. Vannas istabā karā jas frotē peldmē teļ i un guļ frotē č ī bas. Bezmaksas. Ļ oti ē rti, lieli, smuki krē sli istabā un uz balkona.
Patika, ka ir aizslietnis no saules, kas pilnī bā aizver logu. Pie gultas ir poga-nospiež at un ekrā ns automā tiski nolaiž as vai paceļ as. Lieliska ideja!
Kopumā ļ oti ē rti!
Istabā nav tē jkannas, bet es to paprasī ju un man uzreiz atnesa.
Nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, bet pati vainī ga, jo tikai vajadzē ja paskatī ties laika prognozi internetā . No 7 atpū tas dienā m 3 dienas lija un laiks bija +16, bet lietus kaut kā pē kš ņ i beidzā s un uzreiz sā ka karsti spī dē t saule un tā vairā kas reizes dienā , un izbraukš anas dienā vispā r bija +28 un sauļ ojos visu dienu.
Atpū ta uzreiz pē c siltā s istabas uzņ ē ma citus apgriezienus. Viss kļ uva brī niš ķ ī gi un pieķ ē ru sevi pie domas cik maz cilvē kam vajag lai bū tu laimī gs. Piemē ram vajadzē ja siltumu un skatu uz jū ru. ar karstu tē ju apsē dos uz viņ as balkona mī kstā , ē rtā krē slā un lasī t interesantu grā matu. Tas bija pā rsteidzoš i!
Pirmo reizi pē c daudziem jo daudziem gadiem devos atpū sties pilnī gi viena. No pā rē jiem gaidī ju mieru, vientulī bu un mieru. Nevajadzē ja ballē ties un troksni. Pietiekami izgulē jos, lasī ju, pastaigā jos un vienkā rš i priecā jos. .
Ē dieni paņ ē mu pilnu pansiju. Viesnī cā vienu! Nemaz nenož ē loju. Brokastis bija vienkā rš i fantastiskas! Tā da izvē le! rieksti(valrieksti, pistā cijas, Indijas rieksti, mandeles), svaigi gurķ i, tomā ti, ž ā vē tas plū mes, vairā ku veidu siera un gardē ž u zilā siera, kartupeļ u pankū kas, dabī ga tomā tu sula, ļ oti garš ī gs pilna tauku satura jogurts, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, piens, kafija, ī sts sviests gabalā , nevis margarī ns mazos iepakojumos (lai gan bija arī ) un Madame Clicquot š ampanietis .
Ē du sviestmaizes ar sarkanā m zivī m, ž ā vē tas plū mes ar jogurtu un dzē ru zaļ o tē ju. Nummi! Vienreiz pamē ģ inā ju š ampanieti, ļ oti patika, lai gan negarš o, bet ļ oti garš ī gi.
Kopumā visā viesnī cā valda klusuma un svē tlaimes atmosfē ra.
Š eit valda kaut kā da neparasta atmosfē ra. Tagad, pē c seš iem mē neš iem, skatos uz viesnī cas fotogrā fiju Kipru, un manā s ausī s skan skaista mū zika, vakara klavieres. . .
Man ļ oti patika viesmī ļ u ģ ē rbš anā s. Es viņ us redzē ju pirmo reizi mū ž ā . Viņ i ir ļ oti pieklā jī gi, uzvedas kā karalis, cienī gi. Sā kumā jū ties nedaudz neveikli, jo ar tevi runā kā ar karalieni, un tad tu pierodi un vienkā rš i izbaudi.
Brokastī s bija bufete, pusdienā s un vakariņ ā s, pasū tī jums no ē dienkartes. Daž kā rt vakariņ ā s bija arī bufete.
Ē dieni ļ oti skaisti pasniegti, un porcijas vienkā rš i gigantiskas! Gaļ a un zivis kū st mutē . Ļ oti garš ī gi deserti. Tagad saprotu, kas ir Ī STI eklē ri! vī nogas, kivi, banā ni, apelsī ni, ā boli, bumbieri.
Vakariņ as notika citā restorā nā . Viss bija visaugstā kajā lī menī -galdu klā š ana, sveces, trauku dekorē š ana. Pianists spē lē ja klavieres. Sievietes valkā ja vakarkleitas un rotaslietas. Vairā kas reizes ieradā s autobuss ar angļ iem. Visi bija vakarkleitā s , rotaslietas, uzvalki. kostī mi!
Cienī jamie mū su tautieš i! Lū dzu! Nevelciet š ausmī gus treniņ tē rpus un š ausmī gus š ortus uz restorā nu! Galu galā , NEVIENS, izņ emot mū s, to nedara! Galu galā jū s esat atvaļ inā jumā un nevē laties mazliet saģ ē rbties? jū tieties tajā , un attieksme pret tevi bū s kā dā mai.
Viesnī cas ī paš niekam ir vairā kas viesnī cas un viena no tā m atrodas Londonā . Tie, kas š eit ir atpū tuš ies, saņ em atlaidi tai viesnī cai Londonā .
Ā ra baseini bez apkures. Auksts. Neviens nepeldē jā s.
Sava pludmale. Nav paš valdī bas! Blakus viesnī cai. Daudz lietussargu no saules.
Ļ oti patika SPA centrs. Lieliski baseini. Ž ē l, ka pieņ em viesus, bet taupa naudu un ū dens baseinā kļ uva piemē rots peldē š anai tikai pē c vairā kkā rtē jā m sū dzī bā m par uzņ emš anu. Ž ē l. ledus ū dens. Ū dens bija nedaudz uzkarsē ja, bet vē l bija auksti peldē ties. Tikai pē c pirts. Pirtu arī ieslē dza tikai vienu somu. Hamam bija auksts. Pat kad prasī ju ieslē gt. Un smuki tika izdarī ts. Ir pie griestiem daudz zilu spuldzī š u, it kā zvaigž ņ otas debesis.
Viens baseins liels. Otrs mazā ks. Ir vairā ki dž akuzi nodalī jumi mugurai, kā jā m. Spiediens ļ oti spē cī gs. Teica lielisku masā ž u! Dž akuzi strā dā laicī gi. Kad darbs apstā jas, jā nospiež liela poga uz paneļ a un viss atkal ieslē gsies.
Laba trenaž ieru zā le ar jauniem trenaž ieriem. Zā lē ir limonā de-ū dens karafes kurā sagriezti svaigi apelsī ni un citroni. Var dzert cik gribi.
Teritorija mā jī ga. Viss pā rdomā ts. Ir labs rotaļ u laukums, koka komplekss ar slidkalniņ u, kā pš anas kā pnē m un š ū polē m.
Ir neliels dž ungļ u dā rzs.
Man ļ oti patika skats no iekš telpu baseina - tieš i uz š iem mini dž ungļ iem - ļ oti gleznains. vienreiz!
Kopumā ļ oti patī kami, ka visi lū gumi tiek izpildī ti vienkā rš i zibens ā trumā . Tas ir ļ oti svarī gi, jo atmiņ as par to kā Ē ģ iptē labā pieciniekā ir ļ oti spilgtas, veselu nedē ļ u centos pierunā t personā lu nomainī t izdeguš o spuldzi manā vannas istabā...
Ļ oti patī kami, ka istabenes katru otro dienu nā k istabā un nes mazas š okolā des konfektes ar viesnī cas simboliku. Tā s paš as š okolā des tiek liktas uz spilveniem.
Viņ i lieliski attī ra istabu.
Es nebraucu ekskursijā s, tikai daudz staigā ju pa pilsē tu.
Aizbraucu arī uz kaimiņ pilsē tu Paralimni. Pietura pie viesnī cas. Biļ ete maksā.1 eiro.
Jū s varat uzreiz nopirkt biļ eti par 2 eiro un braukt ar to cik vē laties - visu dienu - turp un atpakaļ !
Apmeklē ju tur 2 veikalus. Viens rotaļ lietu veikals, otrs lielveikals. Tā du labu, kvalitatī vu un lē tu rotaļ lietu izlasi Krievijā neesmu redzē jis! , kā arī elektroniskā spē le "Cars" - 10 eiro, atmiņ a ar Automaš ī nā m - 12 eiro, lielais puzles paklā jiņ š ar Maš ī nā m - 10 eiro (mums maksā.1200 rubļ u) un vē l daudz vairā k 10 eiro, bija domofons "Cars" - rā cija - 8 eiro, a liela radio vadā ma maš ī na, spē le ar UNO Cars 3 eiro un daudz kas cits.
Pilsē tā nopirku uzvalku ar Cars-biksī tes, blū zi un jaku no 100% kokvilnas ar flī su-800 rubļ i, biksī tes 300 rubļ i (3 gab. ), zeķ es 350 rubļ i-3 pā ri, pulkstenis "Cars" 5 eiro. , š orti peldē š anai 10 eiro. Vispā r mana dē la priekam nebija robež u kad es viņ am to visu atdevu. Ja visu pirktu š eit, tas bū tu Ļ OTI dā rgi!
Pilsē tā atradu veikalu kur visas lietas bija 5 un 10 eiro-t-krekli, dž insi, š orti, T-krekli, peldkostī mi. Viss normā las kvalitā tes. Barberi T-krekli (nav ī stie, bet lī dzī gi ī stiem) par 5 eiro - izcila 100% kokvilna, glī tas vī les. Meitai ļ oti patika.
Kopumā labi atpū tos. Katru dienu gā ju uz trenaž ieru zā li, veicu sev masā ž u dž akuzi, daudz staigā ju, daudz lasī ju.
Man ļ oti patika komunicē t ar Aneč ku reģ istratū rā . Vienmē r palī dzat, konsultē , uzvedina.
Ar prieku ieradī š os š ajā viesnī cā vē lreiz.
Iesaku cilvē kiem kam patī k komforts, klusa mū zika, garš ī gs ē diens. Var iet ar bē rnu, jo ir labs rotaļ u laukums un miniklubs.
Vasarā viņ i organizē tematiskos vakarus ar Sirtaki dejā m, tā pē c arī jaunieš iem bū s interesanti, bet tomē r š ī viesnī ca ir labā k piemē rota cilvē kiem, kas meklē vientulī bu, atpū tu un klusumu, jo š eit nedzirdē s briesmī gas krievu dziesmas, bet tikai mieru. , lē na mū zika.
Lai piesaistī tu tū ristus, viesnī ca vē las dot labas istabas ziemā , kad viesnī ca ir tukš a, un siltu ū deni iekš telpu baseinos, tad ziemā pie jums nā ks vairā k tū ristu!
Maija brī vdienā s braucam ar visu ģ imeni uz Pavlo Napa viesnī cu, jo š ī viesnī ca ir gandrī z 2 reizes dā rgā ka.
Decembrī grasos uz š ejieni braukt vē lreiz ar vī ru, jo decembrī ir ļ oti lē ti ceļ ojumi.
Tā tad, tiekamies ziemā -Grī nbejā !
Территория Территория ОТЕЛЬ Территория Дорожка к пляжу Мини-джунгли ванная территория
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca super!! ! ! ē diens izcils, lai gan ē dā m tikai brokastis, blakus bezgala daudz kafejnī cu, un nereā li lielas porcijas, visur krievu ē dienkarte, apkalpoš ana 5+, ļ oti garš ī gi ! ! ! Tā tad, ja lī dzekļ i atļ auj, ē diet tuvā kajā s kafejnī cā s ! ! ! Iesaku apmeklē t: Jasmine, Pepper, Indijas restorā ns. … Tomēr ▾ Viesnī ca super!! ! ! ē diens izcils, lai gan ē dā m tikai brokastis, blakus bezgala daudz kafejnī cu, un nereā li lielas porcijas, visur krievu ē dienkarte, apkalpoš ana 5+, ļ oti garš ī gi ! ! ! Tā tad, ja lī dzekļ i atļ auj, ē diet tuvā kajā s kafejnī cā s ! ! ! Iesaku apmeklē t: Jasmine, Pepper, Indijas restorā ns. . . Izī rē jiet somu, tas ir ļ oti ē rti! ! ! Akvaparks ir stulbs, mums nepatika, rindas uz slidkalniņ iem, viss ir hlorē ts lī dz negodam! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, un paš i vietē jie saka, ka tā ir viena no labā kajā m! ! ! Vispā r iesaku! Mums patika viss! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms atpū tas lasī jā m atsauksmes un bijā m š ausmā s - atpakaļ ceļ a nebija, viesnī cu mainī t nevarē ja. Man bija jā iet. Visas mū su bailes nebija pamatotas!! ! Braucā m kopā ar draugu. Viesnī cā nav daudz jaunieš u. … Tomēr ▾ Pirms atpū tas lasī jā m atsauksmes un bijā m š ausmā s - atpakaļ ceļ a nebija, viesnī cu mainī t nevarē ja. Man bija jā iet. Visas mū su bailes nebija pamatotas!! ! Braucā m kopā ar draugu. Viesnī cā nav daudz jaunieš u. Jaunieš i dod priekš roku 3-4 *. Bet tas mū s netraucē ja. Jo Ayia Napa bā ros un klubos vakaros ir daudz jaunieš u. Jū lijā atpū tā mies, š is ir karstā kais mē nesis Kiprā , ē nā pastā vī gi bija ap +30 grā diem. Tas ir labi panesams jū ras tuvumā . Daudz krievu. Tā da sajū ta, ka tā da sajū ta, ka atpū š as nevis Kiprā , bet kaut kur Turcijā . Viesnī ca ir lieliska, visas mē beles istabā s un gaiteņ os ir baltā krā sā . Ļ oti skaistas telpas. Vienī gais - vannas istaba nav ī paš i iespaidī ga - maza un pelē cī ga. Mums bija istabiņ a ar sā nskatu uz jū ru – tā arī ir: tie nepā rspē lē ja priekš skatu un jū ra bija pilnī bā redzama, pateicoties labajai viesnī cas atraš anā s vietai. Istaba tika regulā ri uzkopta, tī ra, vienī gais, ka viņ iem ī sti nepatī k sakā rtot lietas. Nezinā ma iemesla dē ļ mē s ar draugu dabū jā m istabu jaunlaulā tajiem - un patieš ā m katru dienu viņ i ierodoties ieliek š okolā des un augļ us. . Seifs istabā nav kodē ts, bet aizslē gts ar atslē gu. Tas ir ļ oti neē rti, jo š ī atslē ga man bija visur jā nē sā lī dzi. Rozetes nav tā das kā mums, adapteri var paņ emt par depozī tu 2 eiro reģ istratū rā . Reģ istratū rā ir vairā kas krievu administratores, un restorā nā ir arī krievu meitenes, kam patī kami piekrist. Katru otro dienu viesnī cā tiek rī koti vakari ar vakariņ ā m pie baseina. Tur, ja š ī ir Kipras nakts, viņ i rī ko nelielu š ovu ar dejā m, ja tā ir tikai ballī te, tad tiek spē lē ta dzī vā mū zika un dzī vā dziedā š ana. Ir viens loms. Ja ir puspansija (HB), tad vakariņ as maksā.7 eiro. Bet bū s ZIVJU ballī te, tā pē c nez kā pē c ē dienkartē ir cenas, atkarī bā no tā , ko pasū tī siet. Mū su vakariņ as mums izmaksā ja 30 eiro! ! ! Visus rē ķ inus bā ros un restorā nos var apmaksā t skaidrā naudā vai arī ierakstī t savā kontā un apmaksā t izbraukš anas brī dī . Ē diens viesnī cā ir garš ī gs, ī paš i pludmales bā rā , ļ oti garš ī gi svaigi apelsī ni un saldē jums. Kas attiecas uz Ayia Napa kafejnī cā m, tad iesaku indieš u restorā nu (atrodas gandrī z centrā lajā laukumā , nedaudz augstā k pa ielu) un itā ļ u picu restorā nus. Vidē jais č eks ar vī nu - 25 eiro no cilvē ka. Pludmale ir lieliska! ! ! Smiltis baltas, jū ra tī ra, caurspī dī ga, vienkā rš i PARADĪ ZE! ! ! Vienī gi pē c pusdienā m jū ra ir siltā ka, bet arī netī rā ka no garā mbraucoš ā m laivā m ar jaunieš iem atvaļ inā jumā . Jū ra mierī ga, pē cpusdienā nelieli viļ ņ i. Sauļ oš anā s krē sli tikai MŪ SU viesnī cā ir bez maksas, ierodoties varat rezervē t sauļ oš anā s krē slu un katru dienu lī dz 10.30 viņ š jū s gaidī s! Pludmales dvieļ i ir arī bez maksas. Starp citu, viens interesants fakts! Mē s atpū tā mies Kiprā caur Zeus Travel, un tā pē c Grecian Bay ir ar viņ iem lī gums un viņ i dā vina vakariņ as tiem, kam ir tikai brokastis (BB), tas ir, jū s kļ ū stat par HB. Tā pē c nepā rmaksā jiet!! ! Aijanapā ballī tes ir slavenas ne velti. Tas tieš ā m ir kaut kas nereā ls. No viesnī cas lī dz visu ballī š u centram 10 minū tes ar kā jā m. Pa ceļ am bū s krievu bā rs "Teremok", kurā atpū š as visi Kipras krievu iedzī votā ji un tū risti ar karaoke un krievu ē dienu. Centrā ir klubi un bā ri kā saka pē c interesē m. Ja vē laties iegū t krievu draugus, dodieties uz bā ru RED SQUARE, bet pē c tam uz klubu Ermitā ž a. Populā rā kais un lielā kais klubs ir The Castle. Mē s tur saskaitī jā m 4 deju grī das, cilvē ku daudz. Mū zika - kas jums patī k no disko lī dz mā jai. Pā rsvarā ir vā cieš i, briti un kiprieš i. Bā ri ir atvē rti lī dz 2, tad uz ielas jā bū t klusam - tas ir ar likumu, un visi pā riet uz slē gtiem klubiem. Ieeja klubā - 10 eiro. Kokteiļ i 2-5 eiro, tekila - 4 eiro. Ekskursijas piedalī jā m tikai 2. Nolē mā m labā k gulē t saulī tē . Starp citu, Kipras iedegumam ir ļ oti skaists tonis! ! ! Apskates tū re, manuprā t, saucā s Chic Cyprus. Nekā interesanta. Viņ i izveda viņ u pa ciemiem, pabaroja ar Kipras vakariņ ā m, atveda uz Savva Morozova veikalu. Viņ š izgatavo sudraba traukus un mež ģ ī nes. Tur visi laiki 5! dā rgā ks nekā veikalā Aijanapas centrā . Neko tur nepē rc! Pē c tam viņ us aizveda uz olī vu fermu. Ir lieliski ķ ermeņ a produkti no olī veļ ļ as un paš as eļ ļ as. Tā s ir lieliskas lietas: ziepes, krē mi, eļ ļ as! Eļ ļ a pati par sevi ļ oti garš ī ga, ņ emiet, nenož ē losiet, uzlabojieties! ! ! Tur tev arī piedā vā s pā ksts sī rupu, it kā arī brī numainu, tur tev pateiks, bet te man ir, neviens nedzer. . . Bet starp citu, š o visu iespē jams iegā dā ties arī nedaudz lē tā k vietē jos veikalos un aptiekā s! Nu tas arī viss, ja vē l kas interesē , rakstiet, ar prieku atbildē š u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums mariyaplexanov
Ceļojums bija nāve! a:1:{i:0;s:30:"Grecian Bay 5*, Kipra, Agianapa";} Viņš sapņoja doties atvaļinājumā, viņa māte vēlējās savam dēlam izvēlēties labāko. Bet tikai, viesnīca tika sadalīta savādāk, stikla gabals sagriež zēnu un viņš atgriežas mājās cinka zārkā. Kurš vainīgs? Vai viesnīcai nav jārūpējas par savas viesnīcas drošību, vai stikliem, kas veido sienas, durvis, nevajadzētu rūdīt? Vai arī viņiem vajadzētu nogalināt pie mazākā pieskāriena. Kur ir taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 42 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен на берегу Средиземного моря,на самом красивом песчаном пляже Кипра, в 10 минутах ходьбы от центра Айя-Напы. Рестораны, бары, пабы, ночные клубы и торговые центры находятся под рукой. Отель находится в 30 минутах езды от аэропорта Ларнаки. Был обновлен в 2013 г. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta От отеля 10 мин пешком до центра курорта, 10 мин поездки на шаттл-басе до пляжа Konnos, 10 мин езды до национального парка Greco, 30 мин до аэропорта Ларнаки.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Таверна Fisherman’s Hut, кафетерий Aurora, ресторан Esperia на первом этаже, гриль-бар у бассейна, бар на пляже, бар Cork на первом этаже, 2 крытых бассейна, 2 конференц-зала на 225 чел и 465 чел, багажная комната, сувенирный магазин, бутики.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сауна и парная, 3 теннисных корта (тренер по запросу), настольные игры.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 277 номеров.

Istabās

Все номера располагают спутниковым телевидением, телефоном, мини-баром и феном. Также в вашем распоряжении письменный стол и ванная комната с халатом и тапочками.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 34 Kryou Nerou, Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: +357 23 842000
Tīmekļa vietne: Grecian Bay Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).