Christofinia Hotel 4*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.110
№25 viesnīcas reitingā Aija Napa
6.7 Numurs
7.3 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.1 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā vietā, tūristu rajonā uz rietumiem no Aijanapas centra, pāri ceļam no smilšu Nissi pludmales. Viesnīca tika atjaunota 2017. gadā. Ayia Napa klosteris atrodas 1 km attālumā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар lipka-alena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ierodoties ā tri tikā m sē dinā ti! Vestibils izskatā s reprezentabls! Telpai nepiecieš ams remonts. Skapī drē bē m paredzē tie plaukti bija aizsē rē juš i ar dē ļ iem. Vajadzē ja "izkā pt" atbilstoš i situā cijai un meklē t pakaramos un novietot drē bes kur vien iespē jams! Problē ma tika atrisinā ta nā kamajā dienā . … Tomēr ▾ Ierodoties ā tri tikā m sē dinā ti! Vestibils izskatā s reprezentabls!
Telpai nepiecieš ams remonts. Skapī drē bē m paredzē tie plaukti bija aizsē rē juš i ar dē ļ iem. Vajadzē ja "izkā pt" atbilstoš i situā cijai un meklē t pakaramos un novietot drē bes kur vien iespē jams! Problē ma tika atrisinā ta nā kamajā dienā .
Gaisa kondicionē tā js sabojā jā s 4 dienas pirms izlidoš anas. Š ajā gadī jumā problē ma arī tika atrisinā ta nā kamajā dienā !
Reiz vannas istabā satiku tarakā nu!
Priekš pē dē jā dienā sā kā s problē mas ar gaismu vannas istabā . Problē ma tika atrisinā ta diezgan ā tri!
Kopumā darbinieki centā s pē c iespē jas ā trā k doties uz tikš anos. Daž kā rt bija valodas "barjeras", bet š ajā gadī jumā darbinieki centā s palī dzē t iespē ju robež ā s!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Netā lu no Nissi pludmales (izcili). Blakus autobusu pietura. Var nokļ ū t lī dz centram un tuvā kajā m apdzī votajā m vietā m!
Un galvenais mī nuss! UZTURS!! !
Tas ir sava veida murgs.
Uzturē jā s 10 dienas no 16.09. 21 lī dz 26.09. 21. Viss brokastu periods bija vienā ds. Neviens no ē dieniem nekad nav mainī jies.
No zivī m bija tikai divu veidu kaut kas nesaprotams. Mainī juš ā s tikai mē rces. Mē s joprojā m esam pie jū ras. Kauns.
Pā rsvarā gaļ a, un ne pati garš ī gā kā . Daudziem ē dieniem vispā r nav garš as!! !
Un pats interesantā kais, jū ras velš u salā ti! ! ! Tie ir salā ti, tomā ti un KRABJU nū jiņ as (jū ras veltes). Foto zemā k. Apkaunojums, un salā ti vispā r ir cits stā sts. Trī s bļ odas ar vienā dā m sastā vdaļ ā m ar kaut kur pievienojot sieru, kaut kur riekstus utt.
Deserti ir cietie putas un ž eleja.
Nav daž ā du augļ u. Arbū zam un melonei nav garš as.
Ak, un dzē rieni! Tē ja un kafija gan istabā , gan ē damistabā ir BRIESMĪ GAS. Lē ti Dilmah tē jas maisiņ i. Un kafija vispā r ir kaut kas nezinā ms. Vienī gais, ka brokastī s bija kafijas automā ts, un varē ja iedzert kapuč ī no. To paņ ē ma lī dzi pusdienā m un vakariņ ā m.
Dzē rieni tika izņ emti pē c pasū tī juma. Ū deni un kafiju varē ja gaidī t lī dz vakariņ u beigā m. Virtuvē ir kritisks darbinieku trū kums.
Uzkodas starp ē dienreizē m mē s ar vī ru ignorē jā m. Tas ir bī stami kuņ ģ im.
Nu, lielā kā problē ma ir ū dens.
Divā m personā m dienā tika izsniegta litra pudele. Un tas attiecas tikai uz tiem, kas izmanto "Viss iekļ auts". Pā rē jiem jā gaida lietus, nu, vai jā iet uz veikalu.
Mē s vairs neatgriezī simies. Nav savas naudas vē rts! ! !
Салат с морепродуктами!!!
аватар Oleksandr694737
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Christofinia Hotel patika cenas / kvalitā tes attiecī ba, un par to bija labas atsauksmes. Mē s tikā m apsē duš ies ļ oti ā tri un nodroš inā jā m lielisku istabu. Tiesa, labā k ir ņ emt uzlabota komforta telpas ar skatu uz jū ru, jo otrā pusē ir iela un autostā vvieta. … Tomēr ▾ Christofinia Hotel patika cenas / kvalitā tes attiecī ba, un par to bija labas atsauksmes. Mē s tikā m apsē duš ies ļ oti ā tri un nodroš inā jā m lielisku istabu. Tiesa, labā k ir ņ emt uzlabota komforta telpas ar skatu uz jū ru, jo otrā pusē ir iela un autostā vvieta. Bet apgabals ir diezgan labs. Lī dz pludmalei 500-600 metri. Ē diens diezgan labs, paņ ē mā m pilnu pansiju. Internets arī š ajā viesnī cā ir labs. Š ī s viesnī cas vestibila bā rā ir lielisks bā rmenis Konstantī ns, kokteiļ i bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi.
аватар 9709040
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti forš a viesnī ca. Patika viss! Lidojums ē rts, ē rts transfē rs. Svē tku laikā menedž eris ar mums regulā ri sazinā jā s. Viesnī cā ieradā mies vakarā , ar norē ķ inā š anos problē mu nebija. Reģ istratū ras darbinieki bija atsaucī gi un operatī vi atbildē ja uz pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a viesnī ca. Patika viss! Lidojums ē rts, ē rts transfē rs. Svē tku laikā menedž eris ar mums regulā ri sazinā jā s. Viesnī cā ieradā mies vakarā , ar norē ķ inā š anos problē mu nebija. Reģ istratū ras darbinieki bija atsaucī gi un operatī vi atbildē ja uz pieprasī jumiem. Viesnī cas teritorija maza, baseins mazs, viss tī rs, sakopts. Numuri ir arī moderni un tī ri. Pilnī bā atbilst aprakstiem. Mē beles (skapis, gulta, galds, krē sli) labā stā voklī . Viss aprī kojums darbojā s. Wifi ir maksas, tā pat kā seifs. Vannas istaba ar labu furnitū ru. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Iztī rī ta kvalitatī vi. Darbinieki visi ir ļ oti draudzī gi un sabiedriski, viegli atrod kopī gu valodu ar visiem. Apmierinā ts ar ē dienu, it ī paš i, ja ņ emat "viss iekļ auts". Ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u, saldumu. Atraš anā s vieta laba - pilsē ta ar trokš ņ ainā m ielā m ir tuvu, bet pati viesnī ca atrodas ļ oti klusā vietā , blakus ir trī s skaistas pludmales. Tuvā kā Nissi pludmale atrodas 5 minū š u attā lumā . Viesnī cai var droš i likt visaugstā ko atzī mi, tā attaisno izmaksas un ir pilnī bā piemē rota lieliskai pludmales atpū tai.
аватар Nataliya515
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Paņ em istabu ar skatu uz jū ru. Svaigs. Galvenajā korpusā . Citā viņ i tika nogalinā ti. Un bez normā la izskata. 2. Viss ir blakus. 3.4 pludmales. 4. Ja jums ir vairā k nekā.1500 eiro, rezervē jiet Adams Beach 5. Ē rtī bai. … Tomēr ▾ 1. Paņ em istabu ar skatu uz jū ru. Svaigs.
Galvenajā korpusā . Citā viņ i tika nogalinā ti. Un bez normā la izskata.
2. Viss ir blakus.
3.4 pludmales.
4. Ja jums ir vairā k nekā.1500 eiro, rezervē jiet Adams Beach 5. Ē rtī bai.
Пляж Нисси Бич
аватар Larikos
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s KRISTOFINĀ no 2018.  gada 20. lī dz 30. septembrim. Mans viedoklis ir tā ds, ka š ī ir 100.3 * viesnī ca un, ja jums to piedā vā par cenu 4 *, tad nopietni padomā jiet pirms š ī s ekskursijas iegā des. Es nezinu, uz kā da pamata ceļ ojumu kompā nijas to piedā vā kā. … Tomēr ▾ Atpū tā s KRISTOFINĀ no 2018.  gada 20. lī dz 30. septembrim. Mans viedoklis ir tā ds, ka š ī ir 100.3 * viesnī ca un, ja jums to piedā vā par cenu 4 *, tad nopietni padomā jiet pirms š ī s ekskursijas iegā des. Es nezinu, uz kā da pamata ceļ ojumu kompā nijas to piedā vā kā.4-ku, jo tam vispā r nav pamata. Teikš u uzreiz, ja rakstu atsauksmi par 3* viesnī cu, tad man nav ī paš u pretenziju. Viss sakrī t. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā no jū ras, netā lu no trim pludmalē m Adamas pludmale, Nissi pludmale, Landa pludmale. Visvairā k man patika Landa Beach - mazā k pā rpildī ta un tī rā ka jū ra. Visnetī rā kā un pā rpildī tā kā ir Nissi pludmale. Naktī reģ istratū rā ir tikai apsargs, vispā r viņ š naktī atnā kuš ajiem izsniedz istabas atslē gas. Viņ š nerunā krieviski. Dienas laikā reģ istratū rā strā dā krieviski runā još s personā ls. Istabas ir normā las (atkal atkā rtoju kā.3), bet vecā s mē beles un santehnika. Vannas istabā smarž o pē c mitruma, un duš ā ir pelē jums. Skaņ as izolā cijas pilnī bā nav. Visu var dzirdē t gan no viesnī cas koridora, gan no ielas, maš ī nas troksnis ļ oti traucē . Istabā dzī vo mazas skudriņ as. Dvieļ i jau tik veci, ka pilni ar caurumiem. . Uztura ziņ ā viss kā rtī bā - izsalcis noteikti neviens nepaliks, bet jū ras velš u nav vispā r. No augļ iem septembrī bija ā boli, bumbieri, persiki, granā tā boli. Ja ē dienreizes ir brokastis un vakariņ as, tad vakariņ ā s dzē rienu nav vispā r (pat Ū dens). Ar vē lo reģ istrē š anos jū s paliksit izsalkuš i, jo viesnī ca neuzskata par vajadzī gu pabarot tū ristus, neskatoties uz to, ka š ī diena ir apmaksā ta. Tas pats attiecas uz priekš laicī gu izbraukš anu – bez sviestmaizē m un tē jas. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams tikai viesnī cas reģ istratū rā un pie baseina.
Кондиционер в номере направлен прямо на спальное место, поэтому пользоваться им можно только пока ещё не лёг спать.
аватар carina.mysina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es dzirdē ju pretrunī gas atsauksmes par Christofinia, pati apmeklē jot, teikš u, ka man patika viesnī ca. Es sā kotnē ji gribē ju doties uz Ayia Napa, es izvē lē jos viesnī cas tur. Viesnī ca atrodas nevis tuvu centram, bet gan tuvu pludmalei ar baltā m smiltī m un tirkī zzilu jū ru. … Tomēr ▾ Es dzirdē ju pretrunī gas atsauksmes par Christofinia, pati apmeklē jot, teikš u, ka man patika viesnī ca. Es sā kotnē ji gribē ju doties uz Ayia Napa, es izvē lē jos viesnī cas tur. Viesnī ca atrodas nevis tuvu centram, bet gan tuvu pludmalei ar baltā m smiltī m un tirkī zzilu jū ru. Istaba ar labu santehniku ​ ​ (man ir iedoma, pats galvenais), bez patosa, tī ra. Ir ledusskapis un gaisa kondicionē tā js. Ar tī rī š anu problē mu nebija. Arī ar pā rtiku viss kā rtī bā , kopumā principā vainu neatrodu un ar sortimentu biju apmierinā ta. Bija dā rzeņ i, gaļ a, augļ u konditorejas izstrā dā jumi - arī brokastī s. Vienmē r esmu atradusi sev mī ļ ā kos produktus. Viesnī cas teritorija priecē ja, ļ oti zaļ a un daudz vietas.
аватар igor1212
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s 2018.  gada maijā. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bet ne ar viesnī cu. Christofinia ir ļ oti slikta ģ imenes viesnī ca, un lū k, kā pē c: 1. Troksnis. Viesnī ca atrodas divu intensī vu automaģ istrā ļ u krustojumā . … Tomēr ▾ Atpū tā s 2018.  gada maijā.
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bet ne ar viesnī cu.
Christofinia ir ļ oti slikta ģ imenes viesnī ca, un lū k, kā pē c:
1. Troksnis.
Viesnī ca atrodas divu intensī vu automaģ istrā ļ u krustojumā . Gulē t ar atvē rtu logu principā nav iespē jams!
Maš ī nas brauc gandrī z sekundē , un troksnis ir ļ oti spē cī gs.
Ir daudz motociklu, no kuriem trokš ņ a ir daudz vairā k nekā no automaš ī nā m. Un viņ i brauc ļ oti biež i pat pulksten 3:00.
Aizvē rt logu uz balkonu 29 temperatū rā jau ir nereā li, jo telpā bū s visi 35 un gaisa nebū s.
Tajā paš ā laikā to, kas karā jas pie sienas, pat attā linā ti nevar saukt par kondicionieri! skatī t attē lu.
tas "kondicionieris" ir tik vecs, ka gaisa vietā pū š "sē nī ti". Tas noteikti ir iztī rī ts 1999. gadā.
Vispā r jau labā k neaiztieciet gaisa kondicionieri, ja esat cilvē ks un elpojat gaisu.

2. Ē diens.
Es nezinu, kā sauc parasto ē dienu pē c 3 * viesnī cas standartiem, bet Eiropai tas ir ļ oti, ļ oti slikti!
Dā rzeņ i ir ļ oti novecojuš i. Ē diens bija bezgarš ī gs.
Tas viss tiek salī dzinā ts ar vienu un to paš u ē dienu, bet restorā nos, piemē ram, ja dodaties uz Kikos kalnu, tad salī dziniet ē dienu
restorā nos pie klostera ar to, kas atrodas Christofinia viesnī cā.
Nonā ca tiktā l, ka salā tos ieķ ē rā s dzelzs atspere. Un pilsonis no viesnī cas smaidī dams teica
citā ts: "Piedod, bet tas ir tikai viens salā tos" Ko tas vispā r nozī mē! ? joks?
Pat ja ņ em vē rā viņ u trī s zvaigž ņ u vē rtē jumu, ē diens ir ļ oti sliktas kvalitā tes.
Par to, ka visu laiku ir viens un tas pats (tiem, kas atpū š as 10 dienas un vairā k), es vispā r klusē ju.

3. Telpas stā voklis.
Ļ oti putekļ ainas telpas. Visā viesnī cā un numuros ir grī das ar paklā ju.
Kas un kā un kas ir vissvarī gā kais, kad putekļ i tiek veikti, nav skaidrs.
Istabene aiz š ī s lietas nekad netika redzē ta. Tas ir par koridoriem. Varbū t viņ u prasme jau ir uz Š aoliņ as klostera robež as,
Nezinu, bet spriež ot pē c uzkopš anas istabā : papī ra gabals, kuru pirmajā dienā bē rns izmeta pie gultas, skatī t ekrā nuzņ ē mumu
bija tur pē c nedē ļ as.
(Ī paš i nav noņ emts testē š anai)

Nances patī k wifi par naudu, es izlaiž u, jo tā jau ir katra personī ga lieta, maksā t papildus 15 eiro par to, kam vajadzē tu bū t un tā vai nē.
Tas pats stā sts ar dvieļ iem par 5 eiro.
аватар miha.dunaev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies ap 11:00 un tikā m apsē duš ies pē c 20 minū tē m. Tas ļ oti priecē , jo bijā m kopā ar bē rnu 4 gadi. Ē diens ir pieklā jī gs. Brokastis ir vienā das, vakariņ ā s mainā s piedevas un gaļ a. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ap 11:00 un tikā m apsē duš ies pē c 20 minū tē m. Tas ļ oti priecē , jo bijā m kopā ar bē rnu 4 gadi.
Ē diens ir pieklā jī gs. Brokastis ir vienā das, vakariņ ā s mainā s piedevas un gaļ a. Ē dienu izvē le ir diezgan daudzveidī ga. Dzē rieni ir iekļ auti brokastī s, nav iekļ auti vakariņ ā s.
Vienreiz bijā m baseinā , bija ok. bet tomē r dod priekš roku jū rai.
Mē s devā mies uz Nissi un Landa pludmalē m. Landa ir tī rā ka un klusā ka. plus mazā k atkritumu.
Kipras pludmalē s NAV ģ ē rbtuvju. Lū dzu, ņ emiet vē rā .
Nelielas piezī mes viesnī cai: tā kā viesnī ca ir ģ imene, varat izveidot rotaļ u laukumu. Lai gan pieradinā tie kaķ i sniedza daudz pozitī vu emociju.
Istabā nebija kur ž ā vē t dvieļ us un peldbikses. karā jā s uz krē sliem uz balkona.
Krievu kanā li 4 vai 5 - ar to pilnī gi pietiek.
Internets vestibilā tver labi, bet ar lielu skaitu "sē dē š anas" vakarā tas ir ļ oti lē ns.
Cieņ a pret personā lu - ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi visos jautā jumos.
Vakarā kluss un mierī gs, lī dz ballī š u ielai 25 min gā jiens. Apkā rtnē ir vairā ki veikali.
Atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz.
аватар Sveta7
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma un domā ju, ka padalī š os savā pieredzē . Atpū tā mies 10 dienas, no kurā m, nemanot, 6 dienas pavadī jā m Nissi pludmalē . Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba par savu vē rtī bu, ē diens normā ls, lielisks baseins ar siltu ū deni. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma un domā ju, ka padalī š os savā pieredzē . Atpū tā mies 10 dienas, no kurā m, nemanot, 6 dienas pavadī jā m Nissi pludmalē . Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba par savu vē rtī bu, ē diens normā ls, lielisks baseins ar siltu ū deni. Š o viesnī cu izvē lē jos pē c tū ristu atsauksmē m, man bija svarī gi, kura pludmale ir tuvumā , jo man patī k peldē ties un sauļ oties. Tā ka Nissi Beach ir pilnī gs vilš anā s, kā pē c tiek uzskatī ts gandrī z par labā ko Kiprā , es nesaprotu, ū dens jū rā ir ar aļ ģ ē m, pati pludmale arī grib to labā ko, tad izsmē ķ i, tad vē l kā da atkritumu tvertne bū t redzamam smiltī s. Jā , tur nav garlaicī gi, ir daudz bā ru, izklaides, kam ko vajag pludmalē ; )). Mē s devā mies uz Protaras uz Fig Tree Bay, tur tieš ā m ir kristā ldzidrs ū dens jū rā , skaista pludmale) Tā pē c cieniet viesnī cu, bet man nepatika pludmale, kas atrodas netā lu, lai gan var aiziet nedaudz tā lā k uz citu pludmali, tur nav bā ru, veikalu, bet tī rā kā jū ra un nav daudz cilvē ku.
аватар Morkovka73
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no jū ras, tas ir tā s galvenais trū kums. Lai gan Kipras pludmales ir paš valdī bas, un kopumā nav nekā das atš ķ irī bas, viss joprojā m ir par maksu. Ceļ a š ķ ē rsoš ana nav problē ma. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no jū ras, tas ir tā s galvenais trū kums. Lai gan Kipras pludmales ir paš valdī bas, un kopumā nav nekā das atš ķ irī bas, viss joprojā m ir par maksu. Ceļ a š ķ ē rsoš ana nav problē ma. Viesnī cas piekrastē bija daudz dā rgā kas, un mē s gribē jā m š o konkrē to Nissi pludmali. Skaistā kā tiek uzskatī ta ne tikai Aijanapā , bet arī visā Kiprā . Viesnī ca balta, moderna, baseins, neliela platī ba. Stilī gs apgaismojums. Standarta ē dienreizes ar brokastī m un vakariņ ā m. Istaba tī ra, uzkopta katru dienu, nekā du sū dzī bu. Tas tiek pā rdots kā.3 *, bet lī menis bū s labā ks nekā.3 *, kurā mē s atpū tā mies. Lī dz centram jā iet vai jā iet 15-20 minū tes.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен в спокойном месте, в туристическом районе к западу от центра Ayia Napa, через дорогу от песчаного пляжа Nissi Beach. Обновление отеля проведено в 2017 году. Монастырь Айя-Напы находится в 1 км. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Ларнака находится в 33,4 км.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан Venus, кофешоп Mimoza, бар Dyonissos, бар у бассейна, сувенирный киоск, мини-маркет, багажная комната, бассейн (лежаки и зонтики у бассейна – бесплатно, полотенца для бассейна – за доп.плату), охраняемая автостоянка, вызов такси. Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы, дайвинг-центр.
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
Telpu apraksts

Всего 189 номеров.

Istabās

В номере: сейф, кондиционер, телевизор, фен, банные принадлежности, Wi-Fi, ванна или душ, телефон, мини-холодильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 30281, 112 Nissi Ave, 5342, Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: + 357 23 816000
Tīmekļa vietne: Christofinia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.