Man ļoti patika!

Rakstīts: 21 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 5 — 12 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Par viesnī cu:
Viesnī ca Atlantica Sancte Napa atrodas lieliskā vietā , Aijanapas izklaides centrā . Viesnī ca ir vienkā rš a, bet tī ra un sakopta. Nekā das sveš as smakas nenovē rojā m, dvieli mainī ja katru dienu, kukaiņ us un kukaiņ us neredzē jā m. Tā kā tas atrodas pilsē tas centrā , vakaros skan mū zika, tā pē c iesaku tikai jautrī bas un trokš ņ a cienī tā jiem. Ja vajag mieru un klusumu - tad vajag doties prom no centra.

Par pā rtiku:

Viņ i labi baroja. Vē ders nesā pē ja, kas man personī gi ir ļ oti svarī gs punkts. Ē dienā bija gaļ a (vista, cū kgaļ a, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a), baltā s zivis, garneles, kartupeļ i daž ā dā s variā cijā s, spageti un dā rzeņ i (baklaž ā ni, zilie, gurķ i, tomā ti, burkā ni, paprika, salā ti, olī vas u. c. ). Brokastī s smalkmaizī tes, pankū kas, daž ā da veida vā rī tas olas, desiņ as, bekons u. c.
Vakariņ ā s saldumu izvē les nebija liela (tikai vē nu kū kas, pā ris biskvī ta veidi un vienkā rš s saldē jums. Reizi nedē ļ ā gan tika doti austrumu saldumi). No augļ iem bija tikai apelsī ni, greipfrū ti un konservē ti ananā si. Tiesa, apelsī ni tur ir ļ oti garš ī gi. Dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti.

Par jū ru:
Jū ra patieš ā m ir pā rsteidzoš a! Ļ oti tī rs un caurspī dī gs! Smiltis ir baltas, tā s nesaduļ ķ o ū deni! Nekā das ī paš as dzī vas radī bas nepeld (kas man personī gi patī k : ))) ī paš i labi tur ir ar bē rniem, jo ​ ​ sā kumā ir mazs, pē c tam dziļ š.
Aizbraucā m arī uz Nissi pludmali, kas atrodas blakus viesnī cai Nissian. Patiesī bā nekas ī paš s. Š ī pludmale kaut kā ī paš i neatš ķ iras no citā m pludmalē m.

Par ekskursijā m:
Patieš ā m, ļ oti dā rgas ekskursijas piedā vā tū risma aģ entū ras! Mē s nejā jā m ar ē zeļ iem, jo ​ ​ lasī jā m atsauksmes, ka tā bija vienkā rš i izmesta nauda.
Mē s paņ ē mā m 1 ekskursiju par 65 eiro/pers. uz Kerineia - Kipras ziemeļ u daļ u. Gribu atzī mē t, ka Kipras ziemeļ u daļ u aģ entū ras ī paš i nereklamē , tač u š ī ir vienī gā vieta Kiprā , kuru ir vē rts redzē t! Kipras turku daļ a ir ļ oti skaista, bet tā kā paš iem grieķ iem ir slikta attieksme pret turkiem, tad viņ i tur savas ekskursijas ī paš i nereklamē . Gribē tu arī uz kalniem, bet laika nepietika.

Pa jū ru braucā m arī ar laivu! Bet mē s iegā dā jā mies š o ekskursiju tieš i pie kuģ iem, jo ​ ​ ​ ​ tur tie ir daudz lē tā ki! Par 20 eiro no cilvē ka mū s paņ ē ma pusi dienas jū rā un pabaroja ar gardā m pusdienā m! Mums ļ oti patika š ī ekskursija (bet tikai jā brauc nevis ar melnu laivu! ) Lī dzī ga ekskursija caur tū risma aģ entū ru maksā ap 80 eiro/pers.! ! !

Par veikaliem un dā vanā m:
Mē s sā kotnē ji domā jā m, ka Larnakā ir laba iepirkš anā s. Mē s devā mies uz turieni un bijā m vī luš ies par iepirkš anā s pieredzi.
Tur nekas ī paš s nav nopē rkams un mū su veikali ir labā ki. Bet no otras puses, mē s braukā jā m pa pilsē tu jaukā maš ī nā un guvā m pozitī vas emocijas no paš as pilsē tas! Starp citu, netā lu no mū su viesnī cas ir labs lielveikals, kur var iegā dā ties mā jas olī veļ ļ u, kosmē tiku un citus suvenī rus. Tur cenas bija lē tā kā s salī dzinā jumā ar citiem pilsē tas veikaliem.
No vī na man ļ oti iepatikā s vietē jais sausais sarkanvī ns no Keo.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu