Androthea Apartments 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
6.5 Numurs
5.5 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Naktsmītne Androthea Apartments atrodas Aijanapā, netālu no veikaliem, bāriem un restorāniem. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš izvēlas pludmales brīvdienas.Vairāk →
аватар naitane
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad mē s iereģ istrē jā mies un iegā jā m istabā , sā kumā bijā m š okā ))) č ī bas apdrukas pie sienas, vecas mē beles, viss 70. gadu stils un iekā rtojums, e-pasta trū kums. flī zes, lai gan vajadzē tu, jo tur ir virtuvī te. … Tomēr ▾ Kad mē s iereģ istrē jā mies un iegā jā m istabā , sā kumā bijā m š okā ))) č ī bas apdrukas pie sienas, vecas mē beles, viss 70. gadu stils un iekā rtojums, e-pasta trū kums. flī zes, lai gan vajadzē tu, jo tur ir virtuvī te. . . Reģ istratū rā ir drū ma saimniece, ja tev ir klibo angļ u valoda, tad diez vai tu viņ u sapratī si, un viņ a izliksies, ka tevi nesaprot. Viņ š atbild uz visiem jautā jumiem un lū gumiem noraidoš i ((((((Atrada istabeni (visticamā k albā nieti vai bulgā ri), viņ a pati bija laipnī ba) par 5 eiro), izsniedza gan flī zi, gan trauku komplektu).
Tad garastā voklis pamazā m uzlabojā s. Izrā dī jā s, ka uz stū ra 10 metrus ir mini tirgus ar ļ oti labā m cenā m, turpat ir autobusa pietura, uz pludmali no viesnī cas ar ļ oti lē nu soli 10 minū tes, istabā ir 2 istabas un tas ir ļ oti ē rti, darbojas kondicionieris un ledusskapis, ir balkons ar skatu uz baseinu un galveno ielu, tur ir ļ oti patī kami vakaros dzert vī nu, nav ī paš a trokš ņ a no ielas. Un nā kamajā dienā bingo! Brokastis kafejnī cā , kas nodroš ina ē dienu no viesnī cas, bija ļ oti garš ī gas un barojoš as, turklā t viesmī lis un pati iestā de ir vienkā rš i burvī gi. Ir tikai 3 brokastu veidi, bet, ja tos mainī sit, jums pē c nedē ļ as garlaicī gi nekļ ū s.
Lī dz ar to, pateicoties labajai viesnī cas atraš anā s vietai, mū su atvaļ inā jums pagā ja lē ni un ekonomiski, karstumā nekā pā m, varē jā m iziet pastaigā ties un atgriezties jebkurā laikā . Daž reiz viņ i pusdienoja restorā nos, daž reiz viņ i gatavoja mā jā s vai vienkā rš i uzsildī ja gatavus ē dienus.
Tā pē c plusu bija vairā k nekā mī nusu!
аватар Nusia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s neplā nojā m savu uzturē š anos Androthea Apartments, bet pē c tam, kad mū s apstiprinā ja tikai 5 dienas viesnī cā Eleana un nebija alternatī vas, mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā ar papildu samaksu 42 eiro. Uzreiz bija dalī tas sajū tas, bet jau no nā kamā s dienas varē jā m droš i teikt, ka š ī viesnī ca bija labā ka par iepriekš ē jo. … Tomēr ▾ Mē s neplā nojā m savu uzturē š anos Androthea Apartments, bet pē c tam, kad mū s apstiprinā ja tikai 5 dienas viesnī cā Eleana un nebija alternatī vas, mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā ar papildu samaksu 42 eiro. Uzreiz bija dalī tas sajū tas, bet jau no nā kamā s dienas varē jā m droš i teikt, ka š ī viesnī ca bija labā ka par iepriekš ē jo. Protams, manu vī ru samulsinā ja tas, ka mums bija jā sanā k iepriekš ē jā dienā , un no rī ta pavadī jā m tikai pie baseina, un pē c 14:00 mū s iekā rtoja jaunā viesnī cā un mē s zaudē jā m vē l 2 stundas. laba atpū ta, bet turpmā k atvaļ inā jums mums likā s ē rtā ks . Viss ir relatī vs. Viesnī ca Eleana atradā s klusā kā vietā , un, kad aptuveni nakts vidū Androtea viesnī cā trī s naktis pē c kā rtas blakus istabā pusstundu kliedza bē rns ar vā rdiem “mā te rokā s ” - un uz kliedzienu neviens nereaģ ē ja, likā s, ka vecā ki izgā juš i pastaigā ties, un bē rns viens istabā...(š o jau esam satikuš i pie Melnā s jū ras), tad ļ oti gribē jā s atnā kt un ņ em viņ u un nomierina. 3 gadus veco bē rnu atstā jā m mā jā s atpū sties, bet bezatbildī go vecā ku dē ļ nā cā s klausī ties sveš a bē rna kliedzieni. . . Pusnakts bā ros skanē ja mū zika un karaoke, pē c tam Atbrauca atkritumu maš ī na un ar rū koņ u iztukš oja tvertnes. . . un klā t ir rī ts ((4. dienā viņ i pieraduš i.
Viesnī ca atrodas uz bā ru ielas un ē dinā š ana notiek kafejnī cā Napa Star - tā s paš as standarta brokastis izrā dī jā s daž ā das, visbiež ā k pasū tī jā m angļ u brokastis. Kafejnī cā Elean tā s paš as brokastis un apkalpoš ana bija daudz labā ka. No š ī s viesnī cas skats bija krā š ņ ā ks, un mums tika pieš ķ irta viena no divā m istabā m viesnī cā virs reģ istratū ras ar milzī gu balkonu, bet virtuves darba zona bija ļ oti maza (salī dzinot ar Eleā nu), un tajā nebija nevienas. tī rī š ana, tika iznesti tikai atkritumi un mainī ts kā ju paklā jiņ š vannas istabā , savukā rt grī da nekad netika noslaucī ta, kā arī izlietne roku mazgā š anai ir ļ oti maza un nav ē rta, tā pē c vienmē r bija š ļ akatas. Arī š ajā viesnī cā nebija ne adapteru, ne mazgā š anas lī dzekļ u ar mazgā š anas lupatiņ ā m, atš ķ irī bā no Eleanas. Pē c pulksten 19:00 peldē ties baseinā ir aizliegts. Wifi bija mū su istabā .
Uz pludmali devā mies kā iepriekš uz Melissi hoteli - tur ir smilš aina ieeja, lai gan tuvā kā pludmale bija 5 minū tes tuvā k. Viesnī cā neapsveica dzimš anas dienā ((. Un mē s devā mies vizinā š anā ar laivu, kapteinis un saimnieks mū s apsveica, cienā ja ar kokteiļ iem, starptautiskie viesi dziedā ja Happy birthday, dejoja, divas reizes peldē jā s tirkī za ū deņ os, bija pusdienas, apskatī jā m daž ā das alas, Bridge Lovers u. c. - mums ļ oti patika. Bijā m arī daļ ē ji individuā lā ekskursijā Kipras sirds - patika, bet ne ī paš i, gaidī jā m vairā k. Varbū t iemesls bija tas, ka plkst. mikroautobuss blakus, pā ri ejai, bija meitene, kura bija slima visu ceļ u pa serpentī nu pakā , tā pē c skatī ties ā rā pa logu no viņ as puses, apskatī t skatus un vispā r viņ as virzienā nebija ē rti un nebija patī kami ((. Un informā cija bija slikti uztverta. Pusdienas un dzē rieni (balts un sarkanvī ns) bija iekļ auti ekskursijā , kafejnī ca atradā s 1200 m augstumā virs jū ras lī meņ a Prodromos pilsē tiņ ā , bija bufete ar gaļ as meze, salā ti, kartupeļ i, makaroni, kuskuss un saldumi, bet zinot, ka vē l ir ceļ š atpakaļ pa t uz to paš u serpentī nu - ne visi ē da un dzē ra. Tā pē c, izvē loties š ā du ekskursiju, ņ emiet vē rā sava vestibulā rā aparā ta iespē jas. Viņ i peldē ja jū rā , kur no jū ras putā m krastā izkā pa Afrodī te. Apmeklē jā m Kykkos klosteri, Dievmā tes baznī cu, Bizantijas mā kslas muzeju, Lefkaras ciemu un vī nkopī bas reģ ionu Commandaria, degustē jot vī nu. Mē s paš i devā mies uz Zilo lagū nu un pastaigā jā mies gar Greko raga krastu. Kopumā mums patika atpū ta, viesnī ca atstā ja patī kamas atmiņ as, un mē s arī vē lē tos atgriezties š ajā brī niš ķ ī gajā salā , lai apmeklē tu jaunas vietas, kuras neesam izpē tī juš i. Paldies manam vī ram par brī niš ķ ī go dzimš anas dienas dā vanu. : -*
Перед ресепшеном Вид с балкона Спальня Гостинная Рабочая зона кухни Ванная комната Обед на катере Английский завтрак в Напа Стар


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель Androthea Apartments расположен в городе Айя Напа, неподалеку от магазинов, баров и ресторанов. Гостиница подойдет всем, кто выбирает пляжный отдых.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Ларнаки составляет 53 км.
Pludmales apraksts Расстояние от гостиницы до пляжа составляет 550 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Каждое утро в обеденном зале отеля Androthea Apartments сервируют завтрак. Гостям также предлагают разнообразные легкие закуски, традиционные блюда и освежающие напитки. К услугам гостей терраса для загара. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги консьержа. На территории отеля работает магазин. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 32 номера.

Istabās

Балкон, телефон, телевизор, мини-кухня, кондиционер, стол, стулья, холодильник, электрочайник, тостер, кровать, обеденная зона, ванная комната.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 31 Makarios Avenue, Айя Напа, Кипр
Tālruņi: +357 23 722 111
Tīmekļa vietne: Androthea Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).