Jautājums o Varadero

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
269 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kā organizēt savu ceļojumu uz Kubu
Sveiki mīļie tūristi!Mans sapnis ir lidot uz Kubu.Caur zemo cenu firmu.Budžeta atvaļinājums.Atpūtas laikam nav nozīmes.Izbraukšana no Kijevas.Lūdzu palīdziet ar padomu.Kur sākt?2 pieaugušie.Kur rezervēt biļetes? Paldies par informāciju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2012-11-0511 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Andy-G
Visdārgākais ir lidojums ar to un jāsāk. Mēģiniet saņemt atlaides no Air France, KLM, Air Berlin, Iberia, Aeroflot. Condor no Frankfurtes un AirEuropa no Madrides ir viena no lētākajām iespējām, tikai vispirms jānokļūst attiecīgi Frankfurtē un Madridē. Lidoju KLM caur Amsterdamu, tā kā man šis ir ērtākais savienojums uz 2-4 stundām un lidosta ir ērta vienā terminālī ielidošanai un izbraukšanai no tās.
аватар Anetka-gan
kā opciju skatiet atiešanas no MSC. apskatiet Krievijas lidojumu rezervēšanas vietnes. mūsu ukraiņi var nepavilkt opcijas lidojumiem no MSC.
un caur MSC ir daudz iespēju, un lētāk nekā caur Kijevu
аватар Anetka-gan
otaran jūs nevarat ievietot šo saiti šeit. pārpublicējiet ziņu bez saites. noņemts
аватар otaran
vienalga nav nekā lētāka par Aeroflot - gan jau biļetes jāmeklē iepriekš - pusgadu iepriekš.
аватар Lena5502
kurš var atbildēt? Kura ir labākā vietne viesnīcu rezervēšanai? Ir skaidrs, ka jūs nevarat rezervēt viesnīcas Kubā, izmantojot Agoda un Booking.
аватар otaran
Krievu vietne epronto - koncentrators, dod piekļuvi pārdevēju vietnēm
аватар cucu78
Piekrītu, ka jālido - Air France, KLM, Aeroflot - pārējās kompānijas ir maz pārbaudītas, lidojumi nav pat ik pēc 2-3 dienām un savienojumi ir 8h gari, ja kaut kur nebija laika nakšņot termināļos. Kas attiecas uz viesnīcu, tiešsaistes rezervēšana Kubā ir SMIEKLI. Labāk ir ņemt viesnīcas no Ukrainas tūrisma operatoriem, piemēram, Feriado-tour, tas būs uzticams un lētāks nekā pie viesnīcas galda, caur tiem joprojām ir vieglāk atvērt vīzu. Ja Ukrainas tūroperatoram ir saimnieks Kubā, tad var zvanīt uz turieni un noskaidrot visus jautājumus un, ja rezervējāt internetā un, nedod Dievs, arī samaksājat, kur zvanīsiet RELSU?
аватар winter-ss
lidoja Transaero no Domodedovas, viss ir super..
un Kuba ir brīnišķīga, es atkal tur lidoju uz jauno gadu - uz mēnesi)))
аватар winter-ss
rakstiet - gatavs dalīties ar informāciju! )
аватар heppi20
Aeroflot ir Kuban Aviasen sēdekļu bloks, jūs varat tos izmantot, izrādās, no 27 000 līdz 30 000 rubļu. RF (atkarībā no sezonas) 2. pusē 1., ir kāda puiša telefons no Sanktpēterburgas, lidojām caur viņu, viss bija kārtībā. Tikai jūdzes cauri Kubai netiek skaitītas...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Varadero
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl