Paradisus Princesa Del Mar Resort & Spa 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.510
№10 viesnīcas reitingā Varadero
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.2 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Paradisus Princesa Del Mar Resort & Spa tika uzcelta 2004. gadā un tika atjaunota 2013. gadā. Sastāv no divpadsmit 2 un 3 stāvu bungalo. Viesnīca nepieņem atpūtniekus, kas jaunāki par 18 gadiem! Daļa no Melia Hotels ķēdes.Vairāk →
аватар ianaevpsix
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ai viesnī cai ir divu veidu izmitinā š anas standarta un augstā kā s klases karaliskā s serviss. Es jums pastā stī š u par standarta opciju, jo tā tika izvē lē ta. Jā , un viņ i ī paš i neredzē ja jē gu pā rmaksā t) Pirmais ir ceļ š uz viesnī cu, kas aizņ ē ma apmē ram trī s stundas, bet tas ir tā vē rts. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai ir divu veidu izmitinā š anas standarta un augstā kā s klases karaliskā s serviss. Es jums pastā stī š u par standarta opciju, jo tā tika izvē lē ta. Jā , un viņ i ī paš i neredzē ja jē gu pā rmaksā t) Pirmais ir ceļ š uz viesnī cu, kas aizņ ē ma apmē ram trī s stundas, bet tas ir tā vē rts. Teritorija ir ļ oti skaista. Daudz zaļ umu, nu, tas ir tikai mans kā lielas pilsē tas iedzī votā ja viedoklis un nevaru to salī dzinā t ar citā m Kubas viesnī cā m, jo ​ ​ š ajā valstī atpū š amies pirmo reizi, bet nā ksim vē l) Pludmale ir vienkā rš i lieliska. Balto smilš u pakā peniska iekļ ū š ana ū denī . Ū dens ir ļ oti tī rs un skaists. Pati pludmale ir gara. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz un neviens tos neaizņ ē ma, nebija jē gas. Ar uzlabotu izmitinā š anu, atseviš ķ u pludmales zonu. Pludmalē glā bē jiem ir pludmales bā rs, nu, kopumā viss ir kā nā kas. Daudz daž ā du ū dens sporta veidu. Apkā rtnē ir arī daudz izklaides. Tenisa korts, biljards, galda teniss. 3 peldbaseini, fitnesa centrs, spa. Jū s varat spē lē t š autriņ as vai basketbolu. pludmales volejbols, aerobika. Laba animā cija vakaros dzī vā mū zika un priekš nesumi. Ž ē l, ka tikai animā cija nav krievu valodā ) Bet viņ i zinā ja, kur viņ i dodas, viņ i mū s brī dinā ja iepriekš , ka nav krieviski runā još u darbinieku un viņ i slikti runā angliski) Bet š ie nelielie trū kumi ir vairā k nekā sedz citi plusi. Starp citu, es teikš u, ka internets ir vā jš un apmaksā ts, bet mē s arī tam negā jā m) Kopumā esam apmierinā ti gan ar pakalpojumu, gan izmaksā m. Izmitinā š ana ir ē rta. Viss ir ļ oti labi un remonts un vannas istaba un mē beles. Bet paņ emiet otas, ielī mē jiet, un man nepatika tur esoš ā s ziepes. Fē ns ir pietiekami jaudī gs. Droš s bez maksas. Viss ļ oti labā stā voklī . Elektrotehnika moderna. Uzturs. Nu kopumā viss ir laba izvē le. A la carte restorā ni piedā vā daudzveidī bu. Alkohols ir kā rtī bā . Bā rmeņ i un viesmī ļ i ir ļ oti labi. Nekur nav rindu. Kopumā visu neuzskaitī š u) Iesaku viesnī cu kā labu cenas un kvalitā tes attiecī bu!
аватар mar.tivunova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru pat neiedomā jā mies, ka Kubā par tik mazu naudu var pavadī t tik greznu atpū tu. Viesnī ca nav kaut kas tā ds, kas mums patika! Varbū t es sā kš u ar to, ka visgarš ī gā kā ir pludmale. Pilnī gi jauni sauļ oš anā s krē sli vienmē r kalpos jums, paņ emiet kokteili un uzklā jiet dvieli. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru pat neiedomā jā mies, ka Kubā par tik mazu naudu var pavadī t tik greznu atpū tu. Viesnī ca nav kaut kas tā ds, kas mums patika! Varbū t es sā kš u ar to, ka visgarš ī gā kā ir pludmale. Pilnī gi jauni sauļ oš anā s krē sli vienmē r kalpos jums, paņ emiet kokteili un uzklā jiet dvieli. Pludmale ir tī ra ar baltā m smiltī m, kuras ir patī kamas pieskarties. Turpat blakus ū denī peld zivis. Pat redzē ju, vai nemaldos delfī nus no tā lienes. Ieeja ū denī ir ē rta gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Pludmalē jū s vienmē r varat braukt ar pulveri. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu un zantes, un tie atrodas diezgan tā lu viens no otra, jo pludmale ir plaš a un diezgan to pieļ auj. Vairā k par viesnī cas skaisto teritoriju. Tas ir liels, nu, vismaz man ir vieta, kur pastaigā ties vai vienkā rš i pasē dē t uz zā les) Visur ir daudz palmu un krū mu un koku. Viss ir skaisti izkā rtots. Visur ir lieli skaisti akmeņ i, piemē ram, skulptū ras) Ir daudz veikalu, kur var apsē sties un apbrī not š o skaistumu. Skaistas glī tas ē ku ē kas un tā s ē kas. Ejot var redzē t, kā ķ irzaka skrien pa zā li vai mierī gi sē ž uz oļ a. Ir pienā cī ga izmē ra peldbaseins, kaut arī mazs, bet vienmē r tī rs un nesmarž o pē c balinā tā ja. Baseinā ir daudz sauļ oš anā s krē slu, galdi ar krē sliem, labi, tas ir tuvā k bā ram. Bā ros ir labs alus un cits labas kvalitā tes alkohols. Mums arī ļ oti garš oja kokteiļ i. Bā rmeņ i ir jautri puiš i, un kopumā darbinieki ir labi biedri, jautri laipni cilvē ki. Ē diens viesnī cā pilnī bā atbilst visam pā rē jam. Ē dienu izvē le visiem svē tkiem ir ļ oti liela, tā pē c nekas vienmē r nav pall kaut kas jauns un neparasts. Nav jē gas pā rā k daudz uzskaitī t visu, ko tikā m pabaroti) Galvenais, lai viss vienmē r bū tu svaigs un lieliski pagatavots. Ī paš i mums patika restorā ns Miramar, kas ir viens no viesnī cas a la car restorā niem. Š ika atmosfē ra un izcila apkalpoš ana, lai gan citos restorā nos tevi apkalpos ļ oti labi, bet š eit ir vienkā rš i š iki! Arī animā cija mū s iepriecinā ja. Pirmā lieta, kas sā kas agri un lī dz vē lam vakaram, un viss ir profesionā li un nav uzmā cī gi. Labi darī ti puiš i, visi ar entuziasma dzirksti. Mums patika mū su uzturē š anā s un nā kamreiz atgriezī simies. . Bijā m tik traki, ka praktiski nedevā mies ekskursijā s, tā pē c mū s gaida Kuba)
аватар greatstar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies novembrī . Patika viesnī ca, laipns personā ls. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti kopta. Numurs ir plaš s un tiek uzkopts divas reizes dienā . Ē diens labs, daudzveidī gs. Daudz restorā nu. Alkohols bija pā rpilnī bā . … Tomēr ▾ Mē s devā mies novembrī . Patika viesnī ca, laipns personā ls. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti kopta. Numurs ir plaš s un tiek uzkopts divas reizes dienā . Ē diens labs, daudzveidī gs. Daudz restorā nu. Alkohols bija pā rpilnī bā . Viesnī ca neuzņ em bē rnus, kas man ļ oti patika. Krievu bija maz, var teikt, ka nebija, viņ i satika mū sē jos, kad iebrauca un aizbrauca. Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama.
аватар ksuhafrol
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pati viesnī ca neizskatā s daudz, bet numurs ir diezgan labs. Personā ls ļ oti draudzī gs, it ī paš i, ja iedod dzeramnaudu, ar savā m algā m priecā jas par katru santī mu. Pludmale pietiekami liela un tī ra, ir sauļ oš anā s krē sli un viss nepiecieš amais, ar katamarā nu var braukt bez maksas. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca neizskatā s daudz, bet numurs ir diezgan labs. Personā ls ļ oti draudzī gs, it ī paš i, ja iedod dzeramnaudu, ar savā m algā m priecā jas par katru santī mu. Pludmale pietiekami liela un tī ra, ir sauļ oš anā s krē sli un viss nepiecieš amais, ar katamarā nu var braukt bez maksas. Ē diens ir ā rprā tī gi garš ī gs un daudzveidī gs, un viss iekļ auts, kā arī var dzert tik daudz alkohola, cik vē laties. Vienī gais š ajā viesnī cā ir tas, ka tā ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem un ir diezgan daudz homoseksuā lu pā ru. Bet kopumā viesnī ca ir lieliska.
аватар Pifa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā man patika viesnī ca, kas meklē klusu kvalitatī vu atpū tu, tieš i tur. Uzturs: -Daž ā di, vienmē r svaigi augļ i, dzī vā mū zika brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s veicina apetī ti) Numurs: - pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Kopumā man patika viesnī ca, kas meklē klusu kvalitatī vu atpū tu, tieš i tur.
Uzturs:
-Daž ā di, vienmē r svaigi augļ i, dzī vā mū zika brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s veicina apetī ti)
Numurs:
- pieklā jī gs. Viņ i paņ ē ma "Superior" klases "junior suite" numuru, no priekš puses skata uz okeā nu, no sā na skata uz ceļ u (((. Tas atš ķ iras no parastā "junior suite") tikai ar grī das skalu un frontā lo skatu (dā rzs-okeā ns)
Kontingents:
- pā rsvarā virs 50, daž i jauni pā ri - krievi
Animā cija:
- klā tesoš s, neuzbā zī gs
SPA centrs:
- masā ž a zem vidē jā lī meņ a
Apkalpoš ana:
-personā ls ir draudzī gs, bet lē ns un ļ oti aizmā rš ī gs
Pludmale:
- okeā ns ir tī rs, 20 metri sekls
- š ķ iet, ka ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet, ja no rī ta neuzliek dvieļ us, tad pulksten 12 tu nenogulē si zem sē nī tes, tieš i zem saules
Viesnī cas lielais mī nuss ir drausmī gā gultasveļ a (pelē cī gi netī ra krā sa ar aizdomī giem traipiem. Brrr.
Paš i kubieš i saka, ka š ī ir labā kā viesnī ca piekrastē . Manuprā t, neskatoties uz kļ ū dā m, Kubas viesnī cai š is ir stabils piecinieks.
аватар alexazaj
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
остров Кай-Бланко Экскурсия на ктамаране! Куба-хочу обратно! Рай.. территория отеля Отель
аватар alexazaj
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kuba pā rsteidza ar savu dzī ves kontrastu! Viss ir domā ts tū ristiem, un cilvē ki dzī vo ļ oti slikti, bet viņ i jū tas brī vi, tas nozī mē , ka viņ i ir laimī gi! Man ļ oti patika viesnī ca, skats uz okeā nu no istabiņ … Tomēr ▾ Kuba pā rsteidza ar savu dzī ves kontrastu!
Viss ir domā ts tū ristiem, un cilvē ki dzī vo ļ oti slikti, bet viņ i jū tas brī vi, tas nozī mē , ka viņ i ir laimī gi!
Man ļ oti patika viesnī ca, skats uz okeā nu no istabiņ as, jauka zaļ ā zona!
Kubieš i izturas pret atpū tniekiem kā pret dieviem!
Man ļ oti patika!
Bet nedod Dievs, lai tu uzdurtos viņ u zā lē m! : (
Ja vajadzē s, es jums paziņ oš u
аватар NOname25
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Draugi! Garas atsauksmes nerakstī š u, internetā tā du ir pietiekami daudz. Kuba ir lieliska. Jahta, okeā ns. . . Mē s braucā m uz 21 dienu. Tur, Kubā , padevā s romantiskajam. noskaņ ojumu un nolē ma apprecē ties Kubā pie okeā na. Dzī vojā m citā viesnī cā , arī ļ oti laba, 4-ke (Sirē na un Koraļ ļ i, ir kopā , BET sirē na labā ka). … Tomēr ▾ Draugi! Garas atsauksmes nerakstī š u, internetā tā du ir pietiekami daudz.
Kuba ir lieliska. Jahta, okeā ns. . .
Mē s braucā m uz 21 dienu. Tur, Kubā , padevā s romantiskajam. noskaņ ojumu un nolē ma apprecē ties Kubā pie okeā na.
Dzī vojā m citā viesnī cā , arī ļ oti laba, 4-ke (Sirē na un Koraļ ļ i, ir kopā , BET sirē na labā ka).
Kubā ir grū ti runā t angliski, viņ i vispā r nerunā krieviski. Un esam spā niski – nulle. Secinā jums - apceļ ojā m kā das 5 labā kā s viesnī cas, un tikai princesē atradā m angļ u valodā labi pā rzinoš u cilvē ku (uzreiz teikš u, ka kā zas mē ģ inā jā m organizē t caur gidu, un nesmejies, bet uz mū su kā zu dienā (domā jams, mē s jau taisī jā mies) viņ š vienkā rš i neatnā ca, bet atnā ca pē c 3 dienā m. . . ))) teica, ka dzē ra daudz ruma, saka, ka mums krieviem vajadzē tu saprast, kas tas ir. . . ))
Tā tad, iekļ ū t viesnī cā nav ļ oti vienkā rš i, pat reģ istratū rā , ja jū s tur nedzī vojat (es runā ju par 5s), viņ i jū s nelaiž .
Rezultā tā daudzu viesnī cu apceļ oš ana izrā dī jā s tikai pasaka. Mē s uz daž ā m dienā m pā rcē lā mies pie princeses. Mums bija visu laiku labā kā s kā zas. Viesnī cā strā dā ja meitene Olga, viņ a mā cī jā s Voroņ ež ā un zina krievu valodu. Tā tad ceremonija notika spā ņ u valodā , un viņ a to pā rtulkoja krievu valodā .
Tagad rakstu un ļ oti gribu atgriezties. . .
hmm. . . tas ir par emocijā m. Par viesnī cu: personā ls lielisks, numuriņ i arī . Viesnī ca jauna, bē rnu nav, viss paredzē ts priekam. Kopumā.5+. Ē diens ir garš ī gs.
Iesaki!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Курортный спа-отель Paradisus Princesa Del Mar построен в 2004 году, реновирован в 2013 году. Состоит из двенадцати 2-х и 3-этажных бунгало. Отель не принимает отдыхающих до 18 лет! Входит в сеть Melia Hotels.

Atrašanās vieta 10 км от города Варадеро, 34 км от аэропорта Варадеро, 159 км от международного аэропорта Гаваны.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

бесплатные зонтики и шезлонги у бассейна, ухоженная зеленая территория, не принимаются американские кредитные карты, платный Wi-fi, магазин сувениров, 4 конференц-зала (макс. 400 чел.), консьерж, интернет-кафе, 6 ресторанов и 11 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Дневные спортивная и анимационная программы, 3 теннисных корта, дартс, водное поло, джакузи под открытым небом.
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 630 номеров Junior Suite 43 м2, Suite 69 м2, Royal Service Junior Suite, Royal Service Luxury Junior Suite, Master Junior Suite Garden Swim-up Royal Service, Royal Service Suite 69 м2.

Istabās

Кондиционер, телевизор, утюг и гладильная доска, зеркало для макияжа, телефоны в комнате и в ванной комнате, кофе-машина, выбор подушек, мини-бар, сейф, ванная комната с ванной, фен, халат и тапочки, балкон или терраса, ежедневные уборка номера и смена белья.

Adrese Auropista Sur, Carr. Las Morlas Km. 19.5, VARADERO, Varadero, Куба
Tālruņi: Тел.: +53 45 667 200 Факс: +53 45 667 201
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.