Melia Varadero Hotel 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.710
№2 viesnīcas reitingā Varadero
8.9 Numurs
8.6 apkalpošana
8.4 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Melia Varadero atrodas Varadero pludmalē, starp Sol Elite Palmeras un Melia Las Americas viesnīcām un ir daļa no Las Americas Resort, viesnīcas viesi var izmantot šo divu viesnīcu restorānus un visu veidu pakalpojumus. Viesnīcas ēkai ir 5 stāvi un tā atgādina ziedu ar septiņām ziedlapiņām piramīdas formā. Uzcelta 1991. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca darbojas pēc pilna pakalpojumu servisa principa un ir daļa no Meliá Hotels & Resorts viesnīcu ķēdes.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vē lmes š oreiz doties, teiksim, romantiskā tū rē . Tas ir, vē lams, lai tas bū tu kluss no rī tiem un pē cpusdienā m, bet ne pā rā k skaļ š vakarā . Mē s abi mī lam bē rnus, bet š oreiz gribē jā m atpū sties no priecī gajiem bē rnu saucieniem. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vē lmes š oreiz doties, teiksim, romantiskā tū rē . Tas ir, vē lams, lai tas bū tu kluss no rī tiem un pē cpusdienā m, bet ne pā rā k skaļ š vakarā . Mē s abi mī lam bē rnus, bet š oreiz gribē jā m atpū sties no priecī gajiem bē rnu saucieniem. Viesnī ca, protams, nav tikai pieauguš ajiem paredzē ta, bet ko gribē ja, to arī dabū ja. Bija kluss un romantisks : ) Lielā mē rā tā pē c, ka maijs vairs nav sezona, un viesnī cas milzī gā teritorija š ķ ita pamesta ne pā rā k daudzo atpū tnieku dē ļ . Numurs ir standarta ar standarta nepiecieš amo piederumu skaitu: gludekli, televizoru, fē nu utt. No jebkuras citas telpas pludmales piecniekā tas izcē lā s tikai ar pī tā m mē belē m. Varbū t š ā di kubieš i nolē ma uzsvē rt savu koloniā lo garš u? )) Atseviš ķ i teikš u par ē dienu! Tas ir wah! Ē kas galvenais restorā ns: brokastis, pusdienas, vakariņ as. Ir ā trā s uzkodas no rī ta lī dz vakaram. Teritorijā tā lā k atrodas zivju restorā ns, atvē rts no pusdienlaika lī dz 18:00, mini-restorā ns Remberto ar š obrī d modī go atrakciju "piedalies gatavoš anā ". Viss ir ļ oti daudzveidī gs: ir, protams, tradicionā lā vista-liellopu gaļ a-cū kgaļ a, bet man vairā k bija omā ri, kalmā ri, visdaž ā dā kā s zivis. Ļ oti gaidī ti bija arī augļ i, sā kot no parastajiem ā boliem lī dz papaijai un gvajavai. Ir tikai divi baseini: pieauguš ajiem un bē rniem, tač u ar tiem pietika ū dens-hlora procedū rā m. Turpat blakus ir jū ra. Bija grū ti atrast pretenzijas uz smiltī m un ieeju. Netā lu atrodas jahtu, laivu, katamarā nu noma, kā arī varat nirt ar akvalangu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар karlsonCHik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca nodroš ina visu, ko vien var vē lē ties), vai arī mums nav lielu pieprasī jumu? ))) Lieliska viesnī ca, mē s to izvē lē jā mies tā s neparastā izskata un labo atsauksmju dē ļ no mū su draugiem). Bijā m iekā rtojuš ies diezgan ā tri, pieklā jī gs personā ls, istabiņ a vienkā rš a un ļ oti kā rtī ga, viss ikdienas vajadzī bā m nepiecieš amais ir (nu ir televizors, kondicionieris, fē ns utt. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nodroš ina visu, ko vien var vē lē ties), vai arī mums nav lielu pieprasī jumu? ))) Lieliska viesnī ca, mē s to izvē lē jā mies tā s neparastā izskata un labo atsauksmju dē ļ no mū su draugiem). Bijā m iekā rtojuš ies diezgan ā tri, pieklā jī gs personā ls, istabiņ a vienkā rš a un ļ oti kā rtī ga, viss ikdienas vajadzī bā m nepiecieš amais ir (nu ir televizors, kondicionieris, fē ns utt. ) uzkopš ana katru dienu! Viesnī cas ē damzā le ir diezgan liela un ļ oti ē rta, mū s paē dinā ja, lai arī vienkā rš i, bet apmierinoš i un garš ī gi. Bufete. Brokastī s katru dienu augļ i, sieri, desiņ as, sulas utt. Pusdienā s, vakariņ ā s, gaļ ā vai jū ras veltē s viņ i arī mums deva daudz un daudzveidī gu dzē rienu). Pludmale ir ļ oti tuvu, brī vdienā s baseinā neiegrimu), vakara programmas un diskotē kas arī ir ar blī kš ķ i, tā pē c lieliski atpū tā mies!
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atkal aizkavē jos ar atsauksmi, bet nevaru nerakstī t....Mē s sapņ ojā m redzē t bē rnī bas valsti, kā teikt, atgriezties pagā tnē - tas ir par Kubu. Daba ir brī niš ķ ī ga, bet ē kas...nobruž ā tas un biedē još as. … Tomēr ▾ Atkal aizkavē jos ar atsauksmi, bet nevaru nerakstī t....Mē s sapņ ojā m redzē t bē rnī bas valsti, kā teikt, atgriezties pagā tnē - tas ir par Kubu. Daba ir brī niš ķ ī ga, bet ē kas...nobruž ā tas un biedē još as. Cilvē ki dzer rumu un smē ķ ē cigā rus un, š ķ iet, ir apmierinā ti ar visu, pat ja viņ i ir nabadzī gi. Visur var redzē t daž ā da vecuma pā rus, kas stundā m ilgi skū pstā s un apskaujas) Cenas visur ir stabilas, nav jā meklē lē tā ks vai dā rgā ks rums, cigā ri un suvenī ri, un tas ir pluss.
Man ļ oti patika viesnī ca, tī ra, glī ta un plaš a) Personā ls vienkā rš i dara savu darbu, bez liekā m emocijā m, smaidiem un jebkā diem liekiem ž estiem, vai nu viņ i ir noguruš i, vai mē s (tū risti jau no viņ iem tā noguruš i, ka nav spē ka ) Man radā s iespaids.
Bā rā ir ļ oti garš ī ga kafija, arī kokteilis "Pinacolada" un "Mojito" mē s ar dē lu dzē rā m bezalkoholisko, un vī rs novē rtē ja alu, š ķ iet, ka nav atš ķ aidī ts) Man ļ oti patika grilbā rs jū ras krastā , un viss ir svaigs un skats ir burvī gs) Blakus viesnī cai ir iepirkš anā s centrs, var nopirkt visu nepiecieš amo un suvenī rus un rumu, cenas visur vienā das. Un viņ iem ir arī ļ oti garš ī ga kafija, mē s paņ ē mā m 8 USD 0.5 kg iepakojumus) Lū dziet č eku rumam un cigā riem, tos var pieprasī t muitā .
Tagad ejam uz pludmali. . . un tas ir pats svarī gā kais, ko var ieskaitī t mī nusos. Jū ra maiga, smiltis patī kamas. . . BET! ierodas vietē jie iedzī votā ji ar bē rniem un maisiem, apguļ as tieš i zem sauļ oš anā s krē sliem, metā s, kliedz, ieslē dz mū ziku lī dzi paņ emtajos magnetofonos, katrs savs...tā ir tikai traku mā ja (
Un jū rā...viņ i nepeld, viņ i turas lī dz kaklam ū denī grupā s, viņ i dzer un smē ķ ē , un viņ i met dzē rienu bundž as tieš i ū denī...mē s bijā m š okē ti par to! (( (
Ekskursiju uz Havanu veica viņ u gide Gladita, ļ oti uzmanī ga sieviete. Paldies viņ ai. Paņ ē mā m retro auto un, ak š ausmas. . . š is vecais kuģ is ļ oti ilgi vilkā s uz galvaspilsē tu, Havanā bija ļ oti karsts un smacī gs, lai gan ir ļ oti skaistas vietas, jā redz! ) t nokļ ū t cigā ru fabrikā , viņ i mums paskaidroja, ka tas ne vienmē r var strā dā t, tā pē c noskaidrojiet iepriekš . Ekskursija izvē rtā s ļ oti, ļ oti nogurdinoš a. . .
Paņ ē mā m arī "Jeep Safari" - ļ oti patika. ) Braucā m ar dž ipiem pa ciematiem, kuģ ojā m ar motorlaivā m pa Kanimā ras upi, peldē jā mies jū rā , braucā m ar zirgiem un kā pā m alā s. ! ) Bijā m sajū smā . ar iespaidiem)
Lai vai kā , mē s joprojā m atceramies savu atvaļ inā jumu, ar saviem plusiem un mī nusiem, valsts tomē r ir interesanta savā veidā ! )
Es novē lu jums veiksmī gu ceļ ojumu un daudz iespaidu! )
аватар tyristtt
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar kompā niju, laikam tā pē c nepievē rsa uzmanī bu visā diem negatī viem niekiem. Neaprakstī š u, kā mē s atpū tā mies, bet mē ģ inā š u sniegt noderī gu informā ciju, ko pats meklē ju, jo daudzi raksta visā das muļ ķ ī bas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar kompā niju, laikam tā pē c nepievē rsa uzmanī bu visā diem negatī viem niekiem. Neaprakstī š u, kā mē s atpū tā mies, bet mē ģ inā š u sniegt noderī gu informā ciju, ko pats meklē ju, jo daudzi raksta visā das muļ ķ ī bas. ierodoties iedeva istabiņ u 1 stā vā , drē gns, nā kamajā dienā nomainī ja bez papildus samaksas un jebkā diem jautā jumiem uz 4 stā vu ar skatu uz jū ru. Istabas ir nedaudz vecas, bet ļ oti pieklā jī gas, labi iztī rī tas. ē diens ļ oti labs: daudz augļ u, deserti, visā di sieri, jū ras veltes vienmē r, priekš ā cepta svaiga gaļ a un zivis....Tas prasī s nedaudz laika, bet tas ir svaigs un garš ī gs. Izmē ģ inā jā m visu bā ros!!! ! ! jebkurš alkohols, izvē le milzī ga, ir daudz ruma, degvī na, viskija - kvalitā te izcila ! ! Baseinā nepeldē jā mies, mazs, vajag tikai jū ru. pludmale akmeņ aina, bet ja ej 50 metrus no viesnī cas - smiltis, dibens skaists, ieeja laba. laikapstā kļ i - 4 dienas lielisks laiks, jū ra negaisa, tad 2 dienas lietus, bet ne ī paš i kaitinoš i, š ajā s dienā s braucā m ekskursijā s, tad nedē ļ u labs laiks. Saskaņ ā ar laikapstā kļ iem viņ i mums paskaidroja, ka neviens nav pasargā ts no sliktiem laikapstā kļ iem pat sezonā . bijā m apmierinā ti. jū ra 24.26 grā di. Vakarā bija silts, lasī jā m atsauksmes un ņ ē mā m siltas drē bes, velti velkot lieko svaru. netā lu 30 metru attā lumā ir iepirkš anā s centrs kur var nopirkt drē bes, suvenī rus (rums un cigā ri, cenas visur vienā das) suvenī riem cenas apmē ram vienā das, ja nepirkā m ostā , tad mums nopirku gandrī z to paš u viesnī cā . Bija Havanā , uz Cayo Largo-super. Mē s ī rē jā m retas automaš ī nas, lai brauktu pa Varadero. Mē s runā jā m ar tū ristiem, kuri bija Dominikā nas Republikā , viņ iem tas ī sti nepatika. Barbara sē ž viesnī cas 4. stā va ofisā , zina krievu valodu, var palī dzē t, ja vajag, aizbraucā m lī dzi uz Havanu, lē tā k nekā pie tū roperatora, bet informā cijas gandrī z nulle. tam gandrī z nav kvalitā tes. no viņ as paņ ē ma Mantanzas, viņ iem galī gi nepatika, liekas lē tā k, bet par ieeju visur pats piemaksā , gandrī z neko nestā sta, tikai brauc, ar tū roperatoru lidoja uz Cayo Largo, viņ i bija apmierinā ti. Izvē lies tu. Internets viesnī cā.10 eiro stundā , ļ oti lē ns. Mē s nedevā mies meklē t trū kumus, bet tie bija, un noskaņ ojums nebija sabojā ts. Lai visiem jaukas brī vdienas.
аватар tatianochka.v
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kuba-Kuba...mana mī lestī ba!! ! Vienpadsmit dienas atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā Melia Varadero. Viss bija brī niš ķ ī gi. Kubieš i ir ļ oti laipni un draudzī gi cilvē ki. Restorā nos vienmē r ir liela un daudzveidī ga ē dienu izvē le, sieri, jū ras veltes, augļ i, deserti, saldē jums, sulas, dzē rieni, kokteiļ i - visu jau nevar saskaitī t. … Tomēr ▾ Kuba-Kuba...mana mī lestī ba!! ! Vienpadsmit dienas atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā Melia Varadero. Viss bija brī niš ķ ī gi. Kubieš i ir ļ oti laipni un draudzī gi cilvē ki. Restorā nos vienmē r ir liela un daudzveidī ga ē dienu izvē le, sieri, jū ras veltes, augļ i, deserti, saldē jums, sulas, dzē rieni, kokteiļ i - visu jau nevar saskaitī t....Uzmanī gi viesmī ļ i vienmē r nodroš inā s brī vu galdiņ u un apkalpos ar lielā ko prieku!!! ! Vakaros vienmē r ir dzī vā mū zika, š ovi un visa veida izklaides pasā kumi. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu! MILZĪ GS PALDIES VISIEM VIESNĪ CAS PERSONĀ LAM PAR IDEĀ LI ORGANIZĒ TO ATPŪ TU UN Ī PAŠ S PALDIES VIESNĪ CAS VADĪ BAI!! ! VEIKSMES UN LABKLĀ JĪ BA!! ! TĀ TURPINI!! ! UZ DRĪ ZU REDZĒ Š ANOS... .
аватар farida_valitova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izveidojā m savu marš rutu ar pieturu Havanā un pē c tam uz Varadero pludmalē m. Un ne velti! Ja ir nostalģ ija pē c PSRS, tad tas ir jā dara, jā apmeklē Kuba. Havana. Viesnī ca Saratoga. Viesnī cai ir revolucionā ra vē sture. Kaut kā , kaut kā , kā ds sapulcē jā s viesnī cā , smē ķ ē ja cigā rus, č ukstē ja un dziedā ja revolucionā ras dziesmas. … Tomēr ▾ Mē s izveidojā m savu marš rutu ar pieturu Havanā un pē c tam uz Varadero pludmalē m. Un ne velti!
Ja ir nostalģ ija pē c PSRS, tad tas ir jā dara, jā apmeklē Kuba.
Havana. Viesnī ca Saratoga. Viesnī cai ir revolucionā ra vē sture. Kaut kā , kaut kā , kā ds sapulcē jā s viesnī cā , smē ķ ē ja cigā rus, č ukstē ja un dziedā ja revolucionā ras dziesmas. Tagad viesnī ca ir jauka. Lē ts. Augš ē jā stā vā atrodas bā rs un peldbaseins. Viesnī cas bā ros bā rmeņ i summas raksta patvaļ ī gi, vienā summā . Krievu "rakstiet" nedaudz, kā "brā ļ i". Amerikā ņ i un eiropieš i tiek "presē ti" lī dz galam. Viņ i zog! Viņ i no istabas nozaga blū zi un apakš veļ u.
Havana ir burvī ga savā postī jumā . Ja mā ja tiek remontē ta, tad tikai fasā de. Viss ir netī rs un nokaisī ts ar krā su: no kā pnē m lī dz ceļ am. Ap nopostī tajā m mā jā m nabadzī ba un nabadzī ba. Veikali ar dzelzs durvī m un preč u trū kumu. Mē s devā mies uz vienu. Ba! Plauktā makaronu paka, daudz alkohola un sā ls.
Cigā rus ņ emiet tikai rū pnī cā , jo pā rdevē ji ielā s tirgo cigā rus ar banā nu lapā m.
Apkā rt kaisles smarž a, pliki pleci, lieli priesteri, transi, gleznas, narkotiku piedā vā jums, cilvē ku pū ļ i, karstums.
Vī rieš i valkā T-kreklus a la wrestling, sievietes visas ir š ortos. Visi ir tī ri ģ ē rbuš ies. Tā pat kā PSRS. Apģ ē rbu kults!
Mē s nopirkā m ekskursiju pa Havanu un nož ē lojā m. Nekā interesanta! Gids, krievietes un kubieš a dē ls, bijuš ais Maskavas Valsts universitā tes students, neko interesantu nepateica.
Nauda. Kartes netiek pieņ emtas. Bankas iekasē procentus par naudas izņ emš anu, izgatavo pases kopijas. Bankas ir atvē rtas lī dz pulksten 15:00. Sestdien lī dz 12. Labā k ir pā rģ ē rbties lidostā PIRMS IZIEŠ ANAS no ielidoš anas zā les.
Cilvē ki. Visus uztur valsts. Algas vienā das un nemainī gas. Viesmī ļ i nepievē rš uzmanī bu klientiem. Viņ i ķ iķ inā s, kaut ko stā sta, tiekoties ar citu darbinieku "sastingst" ar to sarunā , kuru nesa klientam rokā s, lī dz sarunā jas. Pā rdevē ji veikalos krā pjas par 12%. Viņ i nospiež kā du pogu, un č eks iznā k pā rā k augsts.
Padomi. Viņ i ir traki pē c dolā ra. Bet labā k nā kt ar eiro (maiņ ai). Atnesā m viena dolā ra dzeramnaudu. Viņ iem nav š okolā des. Š okolā de "Alenka" izraisī ja vislielā ko sajū smu. Tī kla zeķ ubiksē m un sarkanai nagu lakai ir ī paš s statuss. Viesnī cas darbinieki lū dza pā rdot laku un zeķ ubikses. Ja mums bū tu š ī s lietas, mē s varē tu pā rdot tonnu.
Numurs. Vai padomju viesnī cā s bija lielas partijas amatpersonas? Tā tas ir Kubā un tam ir jā bū t. Masī vas koka durvis, koka paneļ i, marmors. Nabaga telpaugi podos. Dzeltenas sienas krā sotas ar aerosolu. Santehnika veca. Pludmales dvieļ i jā ņ em lī dzi. Ja jū s zaudē jat, jums jā maksā.5 USD.
Ē diens. smuki! Preč u importa embargo no visas pasaules ir darī jis savu. Viesnī cā s ir vietē jie produkti, kas nesatur Ģ MO un antibiotikas. Gaļ as garš a ir nesalī dzinā ma. Zivs ir lieliska. Visu veidu sieri. Augļ u kalni. Garnī ri, grilē ti daž ā di.
Pludmale. Skaistā kā vieta, kur peldē ties Atlantijas okeā nā . Mierī gi, klusi. Nav viļ ņ u, labs dziļ ums. Tī ra pludmale. Labi sauļ oš anā s krē sli. Pludmales bā rs ir labs.
Ī patnī bas! NETIEKAMA mū zikas programma. No rī ta lī dz vakaram. Katrai gaumei. Tikai dzī vā balss. Bā rā vakaros brī niš ķ ī gu grupu koncerti. Teā tris uzstā jas ar izrā des programmu. Pa dienu: ģ itā ras, souls, dž ezs, bardi. Vakarā zā lē skan klasiskā s mū zikas dzī vais izpildī jums uz klavierē m.
Mī nuss. Daudz vecu komunistu no Eiropas. Viņ i pastā vī gi sē ž vestibilā un runā par komunismu. Viņ u kaujas draudzenes ir kopā ar viņ iem.
Interneta trū kums visā viesnī cā . Tikai vienā vietā - vestibilā un lī dz 20.00.
Ir daudz "krievu" kanā dieš u, kas uzbrū k jebkuram krievam un sā k...Bailes atgriezties, Putins ir tirā ns, č eč eni š auj ielā s, korupcija, zā ļ u nav.... un citi bla bla bla...Viņ i ir tik Tā dē jā di viņ i pauž savu redzē jumu par Krieviju. Viņ i saprot tikai to, ka avots ir amerikā nis vai kanā dietis! Es tā du "es klusē ju" uz pilnu programmu. Kā pē c viņ us ž ē l? Mē s ar Krieviju esam izgā juš i cauri visā m sā pē m, bailē m, lū zumiem, veidojumiem. Un viņ i? Kā tarakā ni. . . Tad viņ i š ņ ukst! Viņ i vē las doties mā jā s. Un izrā dā s? Viņ š bija virsnieks, aizbē ga, slē pā s Kolumbijā , pā rcē lā s uz Ameriku, pā rdeva noslē pumus, viņ š nevienam nav vajadzī gs, pā rcē lā s uz Kanā du, savā c rozetes. Vai...Mamma mani aizveda 14 gadu vecumā , es neprotu krievu valodu, es mī lu vā cieti, es gribu viņ u, bet viņ a ir Kanā dā , es dzī voju no 400 USD, saņ emu 3400, pā rē jos krā ju , meiteni neņ ē mu, jo mamma samaksā ja par biļ eti uz Kubu. Kā pē c tu nesamaksā ji par meiteni un nepaņ ē mi lī dzi? Tā nu š omē nes sakrā ju naudu vecumdienā m. Man nav naudas.... Vai...Asociē tais profesors, izteicā s pret katedras vadī tā ju, noņ ē ma promocijas darba aizstā vē š anu par ZINĀ TNISKO KOMUNISMU, apvainojā s un aizbē ga cauri Turcijai, klī st apkā rt, tagad mazgā alus mucas Kanā da. Un citi puņ ķ i par nelaimi. Vai tas ir nepiecieš ams? Visi ģ ē rbuš ies kā cū kas. 720 dolā rus sakasī ja, lai tiktu a la PSRS? Kas viņ š par virsnieku, ja nodeva savu dzimteni. Pareizi! Savā c rozetes. Krievu virsnieks dzī vo Krievijā un lepojas, ka nav nodevis savu dzimteni. bet viņ š var arī savā kt rozetes, bet viņ š dzī vo Krievijā . Vē l viens! Viņ š dod naudu par Apple akcijā m, un viņ š pats nomirst no mī lestī bas un masturbē rokā . Bet krā j naudu vecumdienā m! Uz vī ģ ē m tā s tev vecumdienā s ir vajadzī gas? Treš ais! Zinā tniskais komunisms! Cik daudz Krievija ir zaudē jusi bez tavas disertā cijas! Tagad dzī voju hostelī Kanā dā , bez ģ imenes, kuru atstā jā t Krievijā , un mana alus konteinera.
Kad stā sti par Krieviju, kura izdzī voja, saslima, cieta savu, tad viņ i visi...VISI! ! ! Š ņ ukstē ja! Krievija var dzī vot bez viņ iem, bet viņ i nevar dzī vot bez tiem!
Lī dz ar to? Vispā rē jais iespaids? Viena apmeklē juma valsts. Bija un aizmirsa. Bet nē...Š ajā valstī ir kaut kas vilinoš s. . .
аватар Lis-sv
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atbraucu no Kubas. Man patika viss: viesnī ca, valsts, cilvē ki. 10 dienu laikā devā mies 5 ekskursijā s: El Nicho ū denskritums un Trinidā da, Peldē š ana ar delfī niem, Cayo Largo sala 1 diena, Havana un Del Pinar 2 dienas, individuā la ekskursija ar jahtu ar makš ķ erē š anu, omā ri un salas apmeklē jums. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Kubas. Man patika viss: viesnī ca, valsts, cilvē ki. 10 dienu laikā devā mies 5 ekskursijā s: El Nicho ū denskritums un Trinidā da, Peldē š ana ar delfī niem, Cayo Largo sala 1 diena, Havana un Del Pinar 2 dienas, individuā la ekskursija ar jahtu ar makš ķ erē š anu, omā ri un salas apmeklē jums. no Cayo Blanco. Tā pē c neiesaku apmesties viesnī cā s, tad redzē si un sajutī si un noteikti iemī lē si KUBU. Ceļ ojis ar Pegazu. Paldies vadī tā jai Annai un Irinai par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem!
аватар belaya9
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tū lī t sā kš u ar lidojumu. Mē s lidojā m ar Aeroflot, lidojums ir ļ oti grū ts. Mē s lidojā m ar Airbus, sē dekļ i nav ī paš i ē rti, ē diens ir pretī gs. Bet ekrā ni darbojas, ir vairā k nekā.50 filmas, jū s varat izvē lē ties, ko skatī ties. … Tomēr ▾ Tū lī t sā kš u ar lidojumu. Mē s lidojā m ar Aeroflot, lidojums ir ļ oti grū ts. Mē s lidojā m ar Airbus, sē dekļ i nav ī paš i ē rti, ē diens ir pretī gs. Bet ekrā ni darbojas, ir vairā k nekā.50 filmas, jū s varat izvē lē ties, ko skatī ties. Havanā ieradā mies ap 21:00. Transfē rs no Havanas uz Varadero apmē ram 2 stundas. Viesnī cā ieradā mies pusnaktī un tikā m ā tri reģ istrē ti. Starp citu, tiem, kas ierodas dienas laikā , tiek pasniegta sagaidī š anas glā ze š ampanieš a. Personā ls ļ oti draudzī gs, bet neviens nerunā krieviski. Vairā k vai mazā k angļ u valodā . Istaba laba, ar balkonu, dzī vojā m 3 stā vā . Skats bija uz viesnī cas teritoriju, jū ra nebija redzama, bet teritorijā bija daudz zaļ umu, tā pē c mums nebija nekā du pretenziju. Istabu tī rī ja katru dienu, marmora grī du nopulē ja lī dz spī dumam. Vī ti no dvieļ iem visā das atš ķ irī bas. Viesnī ca ir liela, zaļ a zona, 3 peldbaseini. Daudz daudzveidī gs ē diens, kokteiļ i visi super, alkohols netiek taupī ts. Viņ i neko nedara, viņ i dara visu tieš i jū su priekš ā . Krievu procenti 10, pā rē jie ir kanā dieš i, meksikā ņ i un citi. Kanā dieš i ir ļ oti trokš ņ aini cilvē ki. . Viņ i nā k veselā s grupā s, visu nakti trokš ņ o, kliedz, š ausmas) Ž ē l, ka mums bija tikai nedē ļ a, mums nebija laika visu redzē t. Jā , pat atbrauca, tikai viesuļ vē tra pā rgā ja, tā pē c 2 dienas peldē ties bija aizliegts. Bet tad, debesis! Jū ra ir tirkī za, tu ej lī dz ceļ iem, var redzē t lī dz dibenam. No ekskursijā m paņ ē mā m Havanu uz 2 dienā m, ar Tropicana š ovu. Netaupiet naudu, dodieties ekskursijā ar izrā di. Vienkā rš i pasaka! Arī Havana neatstā s jū s vienaldzī gu. Ž ē l, ka laika bija ļ oti maz. Aizbraucā m arī uz indiā ņ u ciemu. Nekas, var redzē t. Gidi visi lieliski, runā krieviski, atbildu uz visu, pat uz smieklī gā kajiem jautā jumiem. Starp citu, baigais gids viesnī cā no TezTour Sandra! Viņ a mums sajauca visas ekskursijas, izbraukš anas laiku, aizmirsa pieteikt mū s vienai ekskursijai, mē s tajā nekad netikā m. Par laimi tas bija bez maksas. Man viss patika, ieš u vē l.
аватар vo_sem
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojums, protams, ir nogurdinoš s, un nogurums akū ti jū tams tikai transfē ra autobusā uz viesnī cu. Lidojumu no Borispiļ as aizē noja reisa no Amsterdamas atcelš ana. Nā cā s visu rī tu stā vē t garā rindā pie biļ eš u kases un risinā t izbraukš anas jautā jumu. … Tomēr ▾ Ceļ ojums, protams, ir nogurdinoš s, un nogurums akū ti jū tams tikai transfē ra autobusā uz viesnī cu. Lidojumu no Borispiļ as aizē noja reisa no Amsterdamas atcelš ana. Nā cā s visu rī tu stā vē t garā rindā pie biļ eš u kases un risinā t izbraukš anas jautā jumu. Nā kamajā dienā lidojums notika, bet pa apli, caur Centrā lameriku. Kopumā piegā de ilga 24 stundas ar papildu ekskursiju pa Panamas lidostu (tomē r tas bija ī ss un kuriozs). Amsterdamā ir skaista milzī ga lidosta, ar veikalu pā rbagā tī bu, neliels muzejs, nu ļ oti dā rgs McDonalds (par mū su cenā m), tā pē c 5 stundas transfē ram nav apgrū tinoš i. Ir patī kami lidot ar KLM transatlantisko lidojumu - tas ir ē rti, ē diens ir garš ī gs un biež i, ir personisks video un pat vienkā rš a valodas apmā cī ba, tā pē c jums nebū s garlaicī gi. Uzmanī bu: bagā ž a lido atseviš ķ i; pē rkot beznodokļ u no Boryspil, ja saplī sis speciā lais iepakojums, atstā j visu Amsterdamā (vispā r lidos uz Havanu). Atceļ ā VISU, ko pē rkat Havanā beznodokļ u rež ī mā (viņ iem nav ī paš u iepakojumu), atstā jiet to atpakaļ Amsterdamā . Tā pē c iegā dā jieties visus pirkumus iepriekš un ievietojiet bagā ž ā . . Mantas obligā ti jā ņ em rokas bagā ž ā , jo Havanā bagā ž u var nogā dā t ar kavē š anos. Tač u aizkavē tā bagā ž a regulā ri tiek nogā dā ta viesnī cā reģ istratū rā , š ajā gadī jumā no rī ta (jā vienojas par š o brī di ar aviokompā nijas pā rstā vi un mierī gi jā dodas uz viesnī cu). Lidostā nav nepiecieš ams gaidī t bagā ž u. Viesnī ca ir lieliska. Patiess atvē rtais restorā ns "Trinidad" tika remontē ts. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs (saprā ta robež ā s). Rudenī Atlantijas okeā ns ir silts, paspē jā m izpeldē ties mierī gā s un vieglā s vē trā s. Katra diena pludmalē ir unikā la! Kokteiļ i bija visā di veiksmī gi un neveiksmī gi. Tas ir atkarī gs no personā la. No uzgaļ a ir maz kas atkarī gs - lai cik ilgi š ķ ī bā s rokas neiztaisnotos, vē lme strā dā t nerodas, un otrā di, patī kamie darbinieki arī bez dzeramnaudas visu izdarī s jū su vietā vislabā kajā veidā . Sliktas apkalpoš anas gadī jumā nekavē joties mainiet punktu. Vakarā visā s piekrastes viesnī cā s vairā kas reizes nodzisa gaisma, pat vē ss (force majeure). Pē c tam mans spā rns tika atslē gts un numurs tika mainī ts. Tajā paš ā laikā iepriekš ē jā s atslē gas nebija vajadzī gas, tā pē c vienu dienu dzī voju divā s istabā s vienlaikus (pamazā m pā rvedu mantas). Jū s varat sazinā ties ar darbiniekiem angļ u-spā ņ u valodā surzhik (ļ oti smieklī gi), krieviski tas ir kaut kā neglī ti. Otrā istaba bija labā ka, jā ņ em 4-5 stā vs; otrais ir aizlikts; pirmā (virs pirmā stā va) ir zaudē tā nauda. Pludmalē ū denī nav nevienas dzī vas bū tnes, lai redzē tu treknas izbalē jus zivis, ar katamarā nu tā lu jā brauc un jā pabaro, arī koraļ ļ u nav, haizivju nav. Bet mazs un silts. Sē di uz sekluma un kū pini bambusu. Stingri iesaku iegā dā ties svaigu kokosriekstu (1 cepums - 10 UAH), lai pludmalē nejustos slā pes, un dzert sulu, nevis kokteili. Atpū ta, lai arī ī sa, bet lieliska.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta, bet 5 nevelk. Teritorija lieliska, liela, zaļ a. Istabas ir tik š auras: vanna š aura, gultas veļ a tika mainī ta katru otro dienu, tika iztī rī ta skatei (lai gan neatstā ja sliktus dzeramnaudas), putekļ us nenoslaucī ja, mazgā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, bet 5 nevelk. Teritorija lieliska, liela, zaļ a. Istabas ir tik š auras: vanna š aura, gultas veļ a tika mainī ta katru otro dienu, tika iztī rī ta skatei (lai gan neatstā ja sliktus dzeramnaudas), putekļ us nenoslaucī ja, mazgā ja. stā vs, kur var redzē t. Lai gan pā rsvarā bijā m pludmalē un ekskursijā s, mē s vē lē tos atgriezties tī rā telpā . Animā cija pludmalē ir lieliska, mums netrū ka volejbola un ū dens aerobikas un mū zikas, pludmalē ir arī bā rs, kur var iedzert kokteili (izcili kokteiļ i). Cayo Largo sala, es jums ļ oti iesaku. Tad neņ emiet dolā rus, tikai eiro. Mē s nemaz nenož ē lojā m, ka devā mies uz Kubu, bet š ajā viesnī cā neatgriezī simies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Yuli_88
Labdien! Septembra sākumā vēlamies lidot uz Kubu, izlēmām par viesnīcu - Melia Varadero. Sakiet, lūdzu, kuru tūrisma operatoru izvēlēties, lai viņš mums palīdz viesnīcā (jo Kubā būsim pirmo reizi un valodas nemaz neprotam). Un tur taisīsim arī simboliskas kāzas, varbūt kāds pateiks, kā būs lētāk: pērc pie tūroperatora (no kura?) Vai arī ir modē visu darīt uz vietas viesnīcā.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
iemiesojums musiclady50
Padalieties, lūdzu, iespaidos par viesnīcu, nesen atbraukušajiem!.. Vai kāds ir apmeklējis vietējos spa? Kā ir cenas un kvalitāte? Un vai kāds gāja pašā februāra sākumā - kā bija laiks un ūdens jūrā? ..
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель Melia Varadero расположен на первой береговой линии Варадеро, между отелями Sol Elite Palmeras и Melia Las Americas и является частью курорта Las Americas Resort, гости отеля могут пользоваться ресторанами и всеми видами услуг этих двух отелей. Здание отеля имеет 5 этажей и напоминает цветок с семью лепестками в форме пирамиды. Построен в 1991 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Отель работает по системе «Всё включено», входит в сеть отелей Meliá Hotels & Resorts.

Atrašanās vieta 35 км до аэропорта Хуан Гуальберто Гомес, 140 км от Гаваны.
Pludmales apraksts Вход в море частично каменистый, полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сад, терраса для загара, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, 7 конференц-залов на 600 чел., сувенирный магазин, мини-маркет, специальные программы для молодоженов, платный Wi-fi, персонал говорит на русском, врач — по вызову.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Настольные игры и/или пазлы, комната для игр, мини-клуб 5-15 лет, анимационная программа.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км), оборудование для занятия водными видами спорта, школа подводного плавания, дартс, стрельба из лука, временные художественные экспозиции, вечерняя программа, уроки танцев.
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 490 номеров: Classic, Premium, The Level, люксы The Level и гранд-люксы The Level. Есть 14 смежных номеров и люкс для новобрачных.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, рабочий стол, радио, прямой телефон, сейф, мини-бар, кофеварка, ванна или душ, фен, гладильные принадлежности, балкон или терраса с видом на море, ежедневная уборка номера.

Adrese Carretera de las Morlas, Варадеро 42200, Куба
Tālruņi: Тел.: 5345 66 70 13 Факс: 5345 66 70 12
Tīmekļa vietne: Melia Varadero Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).