atpakaļ uz PSRS ... šeit mēs esam Kubā!)

Rakstīts: 16 aprīlis 2016
Ceļošanas laiks: 20 jūnijs — 4 jūlijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atkal aizkavē jos ar atsauksmi, bet nevaru nerakstī t....Mē s sapņ ojā m redzē t bē rnī bas valsti, kā teikt, atgriezties pagā tnē - tas ir par Kubu. Daba ir brī niš ķ ī ga, bet ē kas...nobruž ā tas un biedē još as. Cilvē ki dzer rumu un smē ķ ē cigā rus un, š ķ iet, ir apmierinā ti ar visu, pat ja viņ i ir nabadzī gi. Visur var redzē t daž ā da vecuma pā rus, kas stundā m ilgi skū pstā s un apskaujas) Cenas visur ir stabilas, nav jā meklē lē tā ks vai dā rgā ks rums, cigā ri un suvenī ri, un tas ir pluss.
Man ļ oti patika viesnī ca, tī ra, glī ta un plaš a) Personā ls vienkā rš i dara savu darbu, bez liekā m emocijā m, smaidiem un jebkā diem liekiem ž estiem, vai nu viņ i ir noguruš i, vai mē s (tū risti jau no viņ iem tā noguruš i, ka nav spē ka ) Man radā s iespaids.
Bā rā ir ļ oti garš ī ga kafija, arī kokteilis "Pinacolada" un "Mojito" mē s ar dē lu dzē rā m bezalkoholisko, un vī rs novē rtē ja alu, š ķ iet, ka nav atš ķ aidī ts) Man ļ oti patika grilbā rs jū ras krastā , un viss ir svaigs un skats ir burvī gs) Blakus viesnī cai ir iepirkš anā s centrs, var nopirkt visu nepiecieš amo un suvenī rus un rumu, cenas visur vienā das. Un viņ iem ir arī ļ oti garš ī ga kafija, mē s paņ ē mā m 8 USD 0.5 kg iepakojumus) Lū dziet č eku rumam un cigā riem, tos var pieprasī t muitā .

Tagad ejam uz pludmali. . . un tas ir pats svarī gā kais, ko var ieskaitī t mī nusos. Jū ra maiga, smiltis patī kamas. . . BET! ierodas vietē jie iedzī votā ji ar bē rniem un maisiem, apguļ as tieš i zem sauļ oš anā s krē sliem, metā s, kliedz, ieslē dz mū ziku lī dzi paņ emtajos magnetofonos, katrs savs...tā ir tikai traku mā ja (
Un jū rā...viņ i nepeld, viņ i turas lī dz kaklam ū denī grupā s, viņ i dzer un smē ķ ē , un viņ i met dzē rienu bundž as tieš i ū denī...mē s bijā m š okē ti par to! (( (
Ekskursiju uz Havanu veica viņ u gide Gladita, ļ oti uzmanī ga sieviete. Paldies viņ ai. Paņ ē mā m retro auto un, ak š ausmas. . . š is vecais kuģ is ļ oti ilgi vilkā s uz galvaspilsē tu, Havanā bija ļ oti karsts un smacī gs, lai gan ir ļ oti skaistas vietas, jā redz! ) t nokļ ū t cigā ru fabrikā , viņ i mums paskaidroja, ka tas ne vienmē r var strā dā t, tā pē c noskaidrojiet iepriekš . Ekskursija izvē rtā s ļ oti, ļ oti nogurdinoš a. . .
Paņ ē mā m arī "Jeep Safari" - ļ oti patika. ) Braucā m ar dž ipiem pa ciematiem, kuģ ojā m ar motorlaivā m pa Kanimā ras upi, peldē jā mies jū rā , braucā m ar zirgiem un kā pā m alā s. ! ) Bijā m sajū smā . ar iespaidiem)
Lai vai kā , mē s joprojā m atceramies savu atvaļ inā jumu, ar saviem plusiem un mī nusiem, valsts tomē r ir interesanta savā veidā ! )
Es novē lu jums veiksmī gu ceļ ojumu un daudz iespaidu! )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
аватар