Melia Las Americas Hotel 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 8.410
№4 viesnīcas reitingā Varadero
8.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.6 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Melia Las Americas ir viss iekļauts kūrorts, kas atrodas Varadero, blakus Plaza América sanāksmju centram. Uzcelta 1994. gadā, sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas un 90 bungalo, kas paredzēti pieaugušajiem, kas vecāki par 18 gadiem. Viesnīcai Melia Las Americas ir tieša piekļuve 18 bedrīšu golfa klubam Varadero. Divas reizes gadā viesnīca organizē golfa kausus. Ideāli piemērots pāriem, golfa cienītājiem, kāzām, medusmēnešiem. Viesnīca ir daļa no tūrisma kompleksa Las Americas Resort, maršruta autobuss, kas kursē starp viesnīcām Melia Varadero 5 * un Sol Palmeras 4 *. Viesnīcu ķēde: Melia Hotels & Resorts.Vairāk →
аватар oligababan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir mū su pirmā vizī te š ajā valstī . Un tagad viņ š nebū s pē dē jais. Ir daudzas vietas, kur joprojā m vē laties apmeklē t vietē jā s apskates vietas, ir daudzas lietas, ko vē laties redzē t kopumā . … Tomēr ▾ Š ī ir mū su pirmā vizī te š ajā valstī . Un tagad viņ š nebū s pē dē jais. Ir daudzas vietas, kur joprojā m vē laties apmeklē t vietē jā s apskates vietas, ir daudzas lietas, ko vē laties redzē t kopumā . Bet sā kotnē ji tā s bija plā notas tikai pludmales brī vdienas. Blakus viesnī cai atrodas gleznains golfa laukums. Bet tas ir vairā k bonuss nekā nepiecieš amī ba jebkurā gadī jumā nav vī ra, nē , es nespē lē ju š o spē li. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un efektī vs. Protams, kopumā pakalpojums ir nedaudz lē ns, tač u mū s brī dinā ja, ka Kuba š ajā ziņ ā joprojā m ir attī stī bas stadijā . Ē diens labs, galvenais saprast, ko ir vē rts ņ emt un ko nē . Bā rā var ē st pat naktī , bet pā rsvarā ir sviestmaizes un ā trā s uzkodas. Bet vienalga! Kopumā ē dienkartē ē dienu izvē le ir diezgan liela, ir arī jū ras veltes. Pludmale ir iemesls, kā pē c bija vē rts veikt tik ilgu lidojumu, un tas izlī dzinā ja visus mazā kos trū kumus. Pā ris minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pati pludmale ir gara un plaš a. Tirkī za kristā ldzidrs ū dens, mī kstas baltas smiltis. Pludmale tiek tī rī ta katru dienu un smiltis irdinā tas. Daudz sauļ oš anā s krē slu, pietiekami visiem. Zemū dens pasaule š eit nav pā rā k bagā ta, tač u jū s joprojā m varat snorkelē t un kaut ko redzē t pā rmaiņ ā m. Neko ī paš u neredzē jā m. Mē s paņ ē mā m normā lu numuru. Tas nav jauns, bet kopumā viss ir kā rtī bā . Laba izklaides programma. Tiek rī koti daž ā di pasā kumi. Modes skates, cilvē ku statujas, ķ ekatas uz ķ ekatā m, pianisti, dziedā tā ji, saksofonisti. Ir ļ oti talantī gu dejotā ju komanda, kas katru vakaru teā trī rī ko citu izrā di. Ir vē rts apmeklē t! ! Dienas laikā ir spē les pie galvenā baseina un salsas nodarbī bas. Mums patika piedalī ties daudzā s aktivitā tē s un lieliski pavadī jā m laiku! Kopumā š ī tikai pieauguš ajiem paredzē ta viesnī ca diezgan relaksē još ā m brī vdienā m ir tieš i tas, ko mē s vē lē jā mies. Lai gan ir animā cija, neviens netraucē s mierī gi atpū sties un netiks uzspiests. To var viegli atrast vienkā rš i pē c uzvā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Viņ š ā tri visu savā ca, sniedza ļ oti noderī gus padomus par valsti un pat ieteica kā , kur un uz ko ietaupī t. Esam ļ oti apmierinā ti ar viņ a darbu. . Pirms viņ i vē rsā s pie viņ a, viņ iem paš iem bija apnicis izvē lē ties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, to ir ā rkā rtī gi grū ti izdarī t, it ī paš i, ja š ī valsts jums ir pilnī gi nepazī stama. Iesaku viesnī cu!
аватар SergeyYur
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kamē r man svaigā atmiņ ā ir "patī kamie iespaidi" par viesnī cā m, vē los padalī ties ar jums, un tas varbū t kā dam noderē s. Viesnī ca nav pat 3 zvaigznes. Vispirms iereģ istrē jā mies kā dā istabiņ ā galvenajā ē kā , atverot durvis un sasniedzot balkonu, jau gribē jā m iet prom. … Tomēr ▾ Kamē r man svaigā atmiņ ā ir "patī kamie iespaidi" par viesnī cā m, vē los padalī ties ar jums, un tas varbū t kā dam noderē s. Viesnī ca nav pat 3 zvaigznes. Vispirms iereģ istrē jā mies kā dā istabiņ ā galvenajā ē kā , atverot durvis un sasniedzot balkonu, jau gribē jā m iet prom. (bija gatavs uz visu, mā jā s noskaņ ojies uz sliktā ko - tas ir kubs) kumodei eņ ģ es norautas, durvis š ķ ī bā s, skapī smirdē ja tā da, ka vē lme dabū t ā rā mantas č emodā ns uzreiz pazuda. Nā kamajā dienā es devos uz reģ istratū ru labā ku apstā kļ u meklē jumos un voila par 300 vietē jiem rubļ iem, mē s pā rvā cā mies uz bungalo un noskaņ ojums sā ka paaugstinā ties. Nā kamajā dienā no seifa pietrū ka 200 eiro (nez kā pē c tas bija vaļ ā , lai gan sieva visu laiku pā rbauda pirms izbraukš anas). Nebija jē gas to vest viesnī cas vadī bai. 4 dienas pirms izlidoš anas mums 10 metrus no bungalo, kurā dzī vojā m viesnī cas teritorijā pie baseina atpū tas zonā uz dī vā niem ar jumtu, mums tika nozagtas personī gā s mantas un viesnī cas pludmales dvieļ i, par ko mums bija. samaksā t 20 eiro neklusē jā m devā mies uz viesnī cas administrā ciju sakā rtoti. VIESNĪ CAS VADĪ TĀ JS BERNARDS MEIERS, VIENMĒ R DZĒ RUŠ Ā STĀ VĪ , AR SARKANĀ M SEJĀ M UN BRIESMĪ GĀ M KUMĀ M, teica, ka neviens neko nav redzē jis. Trī s dienas viņ i mē ģ inā ja staigā t, uzzinā ja, neviens nelietis pat nepateica, ka piedod. Viņ i uz viņ iem skatī jā s kā uz idiotiem, kuri rī t dosies prom un bū s galā . Par to arī ir runa, jo, kad tika izsaukta policija, mums teica, ka jā paliek uz nenoteiktu laiku, kamē r notiek tiesvedī ba. Kamera pie mū su villas, kā teica, izskatā s otrā di, uz lū gumu dot iespē ju apskatī ties, viņ i teica, ka tas nav iespē jams.
Restorā ns ir cits stā sts. Traukus vajag rū pī gi pā rbaudī t. Glā zes pilnī gi visas duļ ķ ainas š ķ ī vju un tehnikas traipos. Ž ā vē ta pā rtika. Vispā r, atgriež oties mā jā s, svē tki sā kā s!
аватар angelinaval
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kumā mums ar vī ru bija svarī gi, lai viesnī cā bū tu krieviski runā još i darbinieki. Pagā juš ajā gadā bijā m Vjetnamā un viņ i pat slikti runā ja angliski, un mums ir vē l sliktā k) Bija ļ oti neē rti skaidrot uz pirkstiem, š oreiz nolē mā m no paš a sā kuma š ā du kļ ū du nepieļ aut. … Tomēr ▾ Sā kumā mums ar vī ru bija svarī gi, lai viesnī cā bū tu krieviski runā još i darbinieki. Pagā juš ajā gadā bijā m Vjetnamā un viņ i pat slikti runā ja angliski, un mums ir vē l sliktā k) Bija ļ oti neē rti skaidrot uz pirkstiem, š oreiz nolē mā m no paš a sā kuma š ā du kļ ū du nepieļ aut. Viesnī cā ir diezgan daudz krieviski runā još u darbinieku un ļ oti jauka un uzmanī ga meitene reģ istratū rā . Jauks, atsvaidzinā ts numurs, cik es zinu, viņ i regulā ri atjaunina viesnī cu. Minibā rs tika papildinā ts, mē beles iztī rī tas ļ oti labi un labā stā voklī . Gultas dvieļ i nav mazgā ti. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Vairā k nekā piecu veidu gaļ a, zivis, jū ras veltes. Ē dā m gan galvenajā restorā nā , gan a la carte, vienu reizi var apmeklē t pilnī gi bez maksas un pē c tam trī s reizes izvē lē ties, bet viss pē c pieraksta un labā k pieteikties agrā k, jo uz ieraksts. Garneles tikai laiza pirkstus un principā viss ir ļ oti labi pagatavots. Mani nepā rsteidza tikai japā ņ u restorā ns, bet tas ir gaumes jautā jums) Par naudu, ko viņ i samaksā ja par viesnī cu, tas ir ļ oti labi. Cenas kvalitā te izcila. Viesnī cas teritorija ir skaista, dī ķ i, putni, zaļ š skaistums) Baseini ir ē rti, dziļ i un tī ri. Daudz sauļ oš anā s krē slu pie baseiniem un pludmalē . Pludmale ir eleganta iekļ ū š ana ū denī ir pakā peniska. Pludmale ir tī ra ar baltā m smiltī m ļ oti jauka. Gandrī z nekad nebija pasakaini tī ra aļ ģ u ū dens, un pat tas, kas to atnesa, tika izņ emts. Jū s varat doties ar kajaku vai katamarā nu. Pludmale ir seš simt metru gara, lai arī ne bezgalī ga, tač u ar to pietiek pastaigā ties. Animatori ir profesionā ļ i. Pati animā cija ir forš a. Vakaros dzī vā mū zika un teā tra izrā des ir domā tas nobrieduš iem cilvē kiem, jaunieš iem š eit diez vai patiks, bet mums bija tas, ko vajadzē ja! Esam ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos š ajā viesnī cā !
аватар yazeva.nyura
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad nolē mā m atpū sties Kubā un radā s nopietna problē ma ar viesnī cas izvē li. Rakstu š o atsauksmi tieš i š ī iemesla dē ļ , jo paš i ļ oti ilgi izvē lē jā mies, vē rsā mies pie vairā kā m tū risma aģ entū rā m, viss, kas mums tika ieteikts, bija vai nu dā rgs, vai arī viesnī cas bija pilnas ar atkritumiem. … Tomēr ▾ Š ogad nolē mā m atpū sties Kubā un radā s nopietna problē ma ar viesnī cas izvē li. Rakstu š o atsauksmi tieš i š ī iemesla dē ļ , jo paš i ļ oti ilgi izvē lē jā mies, vē rsā mies pie vairā kā m tū risma aģ entū rā m, viss, kas mums tika ieteikts, bija vai nu dā rgs, vai arī viesnī cas bija pilnas ar atkritumiem. Mē s ar vī ru esam saprā tī gi cilvē ki un vienmē r pā rbaudī jā m, kas mums tika ieteikts, izmantojot atsauksmes par lī dzī gā m vietnē m, piemē ram, š ī , mē s norakstī jā m cilvē kus un noskaidrojā m. Nevarē ja neko paņ emt! Bet pē c ilgiem meklē jumiem mē s nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, un tā izrā dī jā s lieliska izvē le. Tā tad mums bija istaba ar skatu uz jū ru. Istaba ir maza un nav ī paš i izstrā dā ta, tač u viss nepiecieš amais ir tur. Mē beles nav salauztas. Ar elektroniku viss kā rtī bā . Televizors ir moderns un kabelis, lai gan mē s to ieslē dzā m tikai daž as reizes un bez tā ir pilns ar kaut ko izklaidē ties) Mī nus kosmē tika vannas istabā nav pā rā k laba, bet es neizmantoju viesnī cas. Tī rī š ana laikā un katru dienu. Iztī rī ts normā li pat dzeramnaudu nevar dot. Regulā ra mini bā ra papildinā š ana. Vispā r man nekad par ko nebija jā atgā dina. Gultas veļ a, halā ti, dvieļ i visi ir kvalitatī vi, tī ri, nav saplē sti, un nav lī dzī gu defektu. Turklā t viņ i pat negaidī ja gludinā mo dē li un gludekli, ko varē tu gludinā t un ne tikai izrā dī š anai. Bet č ī bas nav, tā pē c tā s jā ņ em lī dzi, lai neiegā dā tos uz vietas. Numurā ir tē jkanna. Vispā r normā la istaba, nu, izņ emot to, ka vannasistabā neliek makaronus un vienreizē jā s otas, bet mē s arī vienmē r nē sā jam savas. Protams, mums bija baž as arī par ē diena kvalitā ti, tā pē c ar jū ras veltē m un gaļ u š eit nebū s nekā du problē mu, kas vienkā rš i nebija gaidī ts tik daudz. Garneles, mī dijas, krabji. Pat mazi astoņ kā ji. Vairā ki gaļ as veidi. Daž ā di salā ti, bet diemž ē l ne no dā rzeņ iem. Dā rzeņ u nez kā pē c praktiski nebija, bet augļ u bija daudz. Izspiestā s sulas vienmē r bija svaigas. Es vispā r klusē ju par alkoholu, te ir pilns ar alkoholu) Tas ir viss, ko es rakstu tikai par galveno restorā nu plus a la carte restorā niem, un interesanti ir tas, ka tur automā tiski nav jā raksta, nav kur speciā li skriet. Apkalpoš ana visur kopumā ir vienlī dz laba, personā ls strā dā apzinī gi. Dabiski, ka negā jā m ē st un dzī vot, bet gan saules un pludmales dē ļ ) Pludmalē notiek liela viesnī cas ballī š u dzī ve un volejbola un animā cijas programmas. Man ļ oti patika reizi nedē ļ ā viņ i uz grila gatavoja ļ oti forš i. Katamarā ni, laivas. Vai arī varat vienkā rš i ripot kā ronis. Animā cija nav kaitinoš a un ar mē ru. Pludmale ir tī ra, jū ra ir tī ra. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu un jaunu, kopumā ar pludmali viss ir ok. Teritorija arī kopumā kopta vidē ji zaļ a, nekas ī paš s. Iesaku š o viesnī cu tiem, kas vē las normā lus apstā kļ us un normā lu apkalpoš anu par nelielu naudu. Bet negaidiet š eit neko ī paš u.
аватар parinova.ekat
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u ar uzturu. Tur bija viss. Augļ u gaļ as zivju sortiments ir diezgan liels. Viss tas pats, pieci galvenie restorā ni un 4 a la carte. Un jū s varat reģ istrē ties tiem uzreiz un ē st vienu reizi bez maksas. Visgarš ī gā kais ē diens, dī vainā kā rtā , tiek gatavots galvenajā restorā nā . … Tomēr ▾ Sā kš u ar uzturu. Tur bija viss. Augļ u gaļ as zivju sortiments ir diezgan liels. Viss tas pats, pieci galvenie restorā ni un 4 a la carte. Un jū s varat reģ istrē ties tiem uzreiz un ē st vienu reizi bez maksas. Visgarš ī gā kais ē diens, dī vainā kā rtā , tiek gatavots galvenajā restorā nā . Man ļ oti patika, kā viņ i gatavoja jū ras veltes. Bet visi pā rē jie ē dieni ir ļ oti garš ī gi. Lī meņ a serviss. Visi trauki ir rū pī gi nomazgā ti. Vienā no a la carte restorā niem skanē ja klasiskā mū zika. Arī dzē rieni ir lieliski. Kokteiļ i ir lieliski. Kopumā jū s nevarat uztraukties par ē dieniem un dzē rieniem, jums patiks viss. Ejam uz pludmali, tā ir burvī ga. Jauka maiga ieieš ana ū denī . Mī kstā kā s baltā s smiltis. Pludmale ir liela un š ķ iet, ka cilvē ku ir ļ oti maz. Ū dens ar debeszilu nokrā su. Pludmale tiek regulā ri tī rī ta. No mī nusiem ir tas, ka sauļ oš anā s krē sli atrodas 50 metrus no ū dens, tač u tas ir tā ds likums, nevis viesnī cas kaprī ze. Izvē loties viesnī cu, mums bija ļ oti svarī gi, lai bū tu laba pludmale un ē diens š ajā viesnī cā atbilda visā m mū su cerī bā m. Es eju uz cipariem. Š eit mums nebija nekā du ī paš u prasī bu, ja vien istaba bija normā la un piemē rota ē rtai atpū tai. Mē beles nav jaunas, bet labas. Ikdienas kvalitatī va tī rī š ana. Un neatkarī gi no tā , vai jū s saņ emat dzeramnaudu, viesnī ca ļ oti novē rtē savus klientus. Un dzeramnauda ir vairā k patī kams bonuss darbiniekiem, nevis ienā kumi. Viesnī cā mums ļ oti patika animā cija, papildus daž ā dā m atpū tas aktivitā tē m var iemā cī ties dejot, piemē ram, izcilu salsas skolotā ju. Netā lu no viesnī cas atrodas nepiecieš amie veikali, kur var iegā dā ties visu, ko aizmirsā t paņ emt lī dzi ceļ ā . Un tikai daž i cilvē ki š eit pā rzina krievu valodu, bet reģ istratū rā viņ i sapratī s, un meitene, kas strā dā ar krieviski runā još iem klientiem, viņ as vā rds ir Andž ela, vienmē r jums palī dzē s. Mums visiem ļ oti patika un noteikti atgriezī simies vē l vismaz vienu reizi!
аватар beer2
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s visi zinā m vā rdus no bē rnī bas: Brī vī bas sala, Fidels Kastro, Č e Gevara. Š os vā rdus klā j slavas oreols un kaut kā da mistika, kas neviļ us liek mums sapņ ot par ceļ ojumu uz Kubu. Un tā , tas notika, es esmu š eit, Kubā ! Dievs, tā du skaistumu es nekur neesmu redzē jis! Debeszilā Karī bu jū ra un smiltis, baltas lī dz sā pē m acī s. … Tomēr ▾ Mē s visi zinā m vā rdus no bē rnī bas: Brī vī bas sala, Fidels Kastro, Č e Gevara. Š os vā rdus klā j slavas oreols un kaut kā da mistika, kas neviļ us liek mums sapņ ot par ceļ ojumu uz Kubu. Un tā , tas notika, es esmu š eit, Kubā !
Dievs, tā du skaistumu es nekur neesmu redzē jis! Debeszilā Karī bu jū ra un smiltis, baltas lī dz sā pē m acī s. Ja uz zemes ir debesis, tad tā noteikti ir Kuba.
Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa, numuri ir plaš i, gandrī z visi ar skatu uz jū ru. Vannas istabā ir viss nepiecieš amais. Numuriņ š tika uzkopts 2 reizes dienā , kabeļ televī zija, minibā rs. Mani pā rsteidza fakts, ka Kuba, atrodoties ekonomiskajā embargo, nodroš ina viesiem plaš u dzē rienu izvē li, ļ oti garš ī gu un galvenais daudzveidī gu ē dienu, jū ras veltes - neiedomā jami daudz, kas nav pā rsteidzoš i, jo pa viesnī cu staigā krabji, kā saka kā jā m. No rī ta, ejot garā m baseinam, mani pā rsteidza krabju skaits, kas tur naktī nokrī t, bet nevar tikt ā rā .
Blakus viesnī cai atrodas amerikā ņ u ķ ī mijas magnā ta Dupont villa ar neparastu skaistumu un neparastu vē sturi. Kas tikai tajā nebija pē c revolū cijas: no pionieru nometnes lī dz golfa klubam mū sdienā s. Viss elpo revolū ciju, populā rā kais kokteilis viesnī cā ir Cuba Libre (bezmaksas Kuba), Kubas rums ar Coca-Cola. Dzeriet to un skatieties saulrietu. Un jū s saprotat: š ī ir vieta, kur vē laties satikt vecumdienas. Viss uz Kubu, uz viesnī cu Melia Las Americas!
аватар E-woman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliskas brī vdienas: apkalpoš ana, ē diens un, protams, jū ra. Atpū tā s no 24.06 lī dz 04.07. , Lija tikai vienu reizi un tad vakarā . Kuba ir paradī ze, pilnī ga atpū ta un romantika: tā pē c mē s iesakā m š o viesnī cu jaunlaulā tajiem vai tiem, kas plā no tur organizē t kā zu ceremoniju. … Tomēr ▾ Lieliskas brī vdienas: apkalpoš ana, ē diens un, protams, jū ra.
Atpū tā s no 24.06 lī dz 04.07. , Lija tikai vienu reizi un tad vakarā .
Kuba ir paradī ze, pilnī ga atpū ta un romantika: tā pē c mē s iesakā m š o viesnī cu jaunlaulā tajiem vai tiem, kas plā no tur organizē t kā zu ceremoniju. Spilgtas atmiņ as garantē tas!
Nelielas nepilnī bas, protams, ir, bet kopē jā atmosfē ra tos pilnī bā novē rš .
Гавана
аватар heldji
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ž ē l, ka nav augstā ka vē rtē juma par 5. Es š o viesnī cu vē rtē tu ar 10. Dzī vojā m divstā vu villā - vienkā rš i super. Otrajā stā vā ir liela guļ amistaba ar panorā mas logiem ar skatu uz okeā nu. Teritorija milzī ga, ļ oti skaisti kopta. … Tomēr ▾ Ž ē l, ka nav augstā ka vē rtē juma par 5. Es š o viesnī cu vē rtē tu ar 10.
Dzī vojā m divstā vu villā - vienkā rš i super. Otrajā stā vā ir liela guļ amistaba ar panorā mas logiem ar skatu uz okeā nu.
Teritorija milzī ga, ļ oti skaisti kopta. Daudzi baseini, mā kslī gie strauti, dī ķ i. Viņ iem ir daudz skaistu zivju.
Ē diens ir neslavē jams. Daudz gardumu, augļ u, viss ļ oti garš ī gs!
Pludmale ir liela, tī ra un skaista. Un okeā ns ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Viļ ņ i ir lieli, bet ļ oti maigi. Ieeja ir sekla, tā pē c peldē š ana nav biedē još a. Okeā na krā sa, kā bildē - debeszils-zils!
Kopumā š ī bija lieliska uzturē š anā s š ajā viesnī cā !
Ja tu tur dosies, es tevi apskauž u! Jauku atpū tu! ! !
Шикарный отель Шикарный отель Шикарный отель
аватар Julenka33
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
вид с балкона бунгало бассейн возле бунгало Новый год на Кубе мохито такси
аватар irib
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visur, kur bija, labā kas Kubas nav … Tomēr ▾ Visur, kur bija, labā kas Kubas nav
Parādīt vairāk »


iemiesojums Liska1963
Ko jūs ieteiktu: Sandals Royal Hicacos, Melia Las Americas, Paradisus Princesa del Mar, Iberostar Varadero?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отельный комплекс Melia Las Americas, работающий по системе «Все включено», расположен на курорте Варадеро, рядом с конференц-центром Plaza América. Построен в 1994 году, состоит из основного 4-х этажного здания и 90 бунгало, предназначен для размещения взрослых старше 18 лет. Отель Melia Las Americas имеет прямой доступ в гольф-клуб «Варадеро» с 18 луночным полем. Здесь 2 раза в год проходят кубки по гольфу, организованные отелем. Идеален для пар, любителей гольфа, проведения свадеб, медового месяца. Отель входит в туристический комплекс Las Americas Resort, маршрутный автобус которого курсирует между отелями Melia Varadero 5* и Sol Palmeras 4*. Сеть отелей: Meliá Hotels & Resorts.

Atrašanās vieta 13 км от города Варадеро, 33 км от аэропорта Варадеро, 130 км от Гаваны.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Тропический парк, 4 бассейна, из них 2 с гидромассажем, круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин, 6 баров и 5 ресторанов, платный Wi-fi, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, не принимаются американские кредитные карты, интернет-кафе (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км), дартс, стрельба из лука, массаж (платно), живая музыка, тематический ужин, вечерняя программа.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Классические номера 30 м², полулюксы 104 м², полулюксы-дуплексы 60 м², гранд-люксы The Level 80 м², Garden Suite The Level 86 м² с мини-кухней, Garden Grand Suite The Level 86 м² с мини-кухней, Garden Suite The Level 175 м² с 2 спальнями и мини-кухней, президентские люксы 90 м² с мини-кухней.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, ванная комната с ванной и душем, утюг и гладильная доска, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, телефон, мини-бар, кофеварка (по запросу), сейф, терраса или балкон с видом на море и поле для гольфа ((не во всех стандартных номерах), ежедневная уборка номера.

Adrese Playa de las Americas, Autopista del Sur, 42200 Варадеро, Куба
Tālruņi: Тел.: 53 45 667600 Факс: 53 45 667625
Tīmekļa vietne: Melia Las Americas Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.