Barcelo Solymar Hotel 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.710
№13 viesnīcas reitingā Varadero
6.3 Numurs
6.7 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.1 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Barcelo Solymar All Inclusive Resort atrodas Varadero. Viesnīca tika uzcelta 2001. gadā un katru gadu tiek daļēji atjaunota. Sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas un divdesmit 2 stāvu bungalo. Viesnīcu ķēde: Barcelo Hotels & Resorts. Barceló Solymar viesi var izmantot Occidental Arenas Blancas pakalpojumus un iespējas.Vairāk →
аватар ianavas
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Puiš i, neļ aujiet sliktajā m atsauksmē m sabojā t garastā vokli jau pirms doš anā s ceļ ā , jo lielā kā s daļ as atpū tnieku neizpratnes dē ļ , kur tieš i viņ i dodas, jū s varat nepareizi uztvert visu, kas jau ir vietā . … Tomēr ▾ Puiš i, neļ aujiet sliktajā m atsauksmē m sabojā t garastā vokli jau pirms doš anā s ceļ ā , jo lielā kā s daļ as atpū tnieku neizpratnes dē ļ , kur tieš i viņ i dodas, jū s varat nepareizi uztvert visu, kas jau ir vietā . 4 zvaigž ņ u viesnī cu Kubā nevar salī dzinā t ar 4 zvaigž ņ u viesnī cu Eiropā , Dominikā nas Republikā vai pat labi zinā majā Turcijā . Izlasot atsauksmes par viesnī cā m, ne tikai par š o, man radā s iespaids, ka lielā kā daļ a cilvē ku, kas ceļ o uz Kubu, dodas tikai tā pē c, lai bū tu iespē ja noš ņ ā kt vai izrakt visu sliktā ko, kas š eit ir pieejams, lai gan, labi meklē jot, jū s varat atrast jebkur. Neskatoties uz to, ka numuriņ i viesnī cā nav ī paš i jauni, maigi izsakoties, tie ir tī ri un kopti, istabenes cenš as visu iztī rī t un lū dzu, un, ja atstā siet mazu dzeramnaudu, izaugs mī ļ as figū riņ as no dvieļ iem. istabā . Atkal neviens neiet pasē dē t istabā s, varbū t tikai daž as, bet apbrī not lielisko dabu, neatkā rtojamo draudzī guma un prieka atmosfē ru un savdabī go kultū ru, atš ķ irī bā no visa cita. Viesnī ca ir ļ oti skaista. Ir daudz baseinu, ir lielisks bā rs, kas ir atvē rts visu diennakti, un jū s jebkurā laikā varat nobaudī t labu garš ī gu hamburgeru vai picu. Galvenajā restorā nā ē dienkarte atkā rtojas, bet tajā paš ā laikā lieliska gaļ as un zivju ē dienu izvē le, jū ras veltes, gatavi sulī gi augļ i, kā arī divas reizes bez maksas var apmeklē t a la carte restorā nus, bija ī paš i interesanti un garš ī gi. itā ļ u valodā es ļ oti iesaku. Un š ī viesnī ca atrodas 10 minū š u attā lumā no kū rorta centra, no kura visas interesantā kā s izklaides atrodas pastaigas attā lumā . Viesnī cu ļ oti iesaku jaunieš iem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka tuvumā ir lieliski bā ri un klubi, kur nav vietas garlaicī bai. Stingri iesaku dzeramnaudas vietā atstā t istabenē m higiē nas preces vai daž ā dus bē rnu niekus, tas sagā dā s lielā ku prieku, iespē jams, nauda aizies kam citam, un diez vai vietē jie iedzī votā ji varē s atļ auties š os vienkā rš os sī kumus. Valsts ir ļ oti nabadzī ga, neskopojies ar dzeramnaudu un pretī saņ emsi lielisku servisu, kas attiecī bā un klasē bū s krietni augstā ks par 4, turklā t izmaksā s salī dzinoš i lē ti. Mū su istaba spī dē ja, nemitī gi liku papildus alu un ū deni. Pludmale pie viesnī cas ir tikai pasaka, okeā ns ir vienreizē ji skaists un silts, smiltis ir smalkas un patī kamas. Pludmale ir tī ra, tā tiek pastā vī gi uzraudzī ta, un tas parā da. Tā pē c neļ aujiet sev sabojā t savu garastā vokli, gū stiet pozitī vu iespaidu no š ī s vietas unikā lā s auras un izbaudiet.
аватар dariaromaskova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mans viedoklis par viesnī cu ir tā ds, ka ir daž i trū kumi un nianses, kas jā novē rš , bet krā š ņ ā pludmale, tā s atraš anā s vieta un garš ī gi ē dieni lielā mē rā kompensē un daž os gadī jumos pilnī bā nosedz visus viesnī cas trū kumus. … Tomēr ▾ Mans viedoklis par viesnī cu ir tā ds, ka ir daž i trū kumi un nianses, kas jā novē rš , bet krā š ņ ā pludmale, tā s atraš anā s vieta un garš ī gi ē dieni lielā mē rā kompensē un daž os gadī jumos pilnī bā nosedz visus viesnī cas trū kumus. Pirmā ir tā s brī niš ķ ī gā atraš anā s vieta, netā lu no visā m galvenajā m Varavdero apskates vietā m, un jū s varat staigā t lī dz centram kā jā m. Pludmale ir lieliska, silts okeā na ū dens, ar zivī m, netā lu staigā jot pelikā niem, daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un lieliski laikapstā kļ i. Vienī gais, kas mū s nedaudz sarū gtinā ja, bija darbinieku lē nums un ne pā rā k lielā vē lme kaut ko darī t bez dzeramnaudas, vienkā rš i tā pē c, ka tas bija viņ u darbs, ne visi uztraucā s. Reģ istratū rā ilgi gaidī ja istabiņ u, restorā nā nereti bija rindas pē c karstā un omlete, bet citā di ne viss ir tik kritisks, kā aprakstī ts citā s atsauksmē s. Vienī gais, ko vē los ieteikt, ir palikt galvenajā ē kā , kas tika renovē ta, nevis bungalo. Mums bija "superior" klases numurs ar skatu uz centrā lo baseinu un okeā nu. Istaba bija tī ra, tī ra normā li, gultas veļ a tika mainī ta divas reizes, un ar to mums pilnī gi pietika. Par dvieļ iem vienreiz aizmirsuš i ziņ ot, bet pē c zvana ā tri visu atnesa. Viesu rī cī bā ir bezmaksas seifs, mini bā rs, gludeklis un gludinā mais dē lis. Vannas istabā tikai š ampū ns un ž eleja, ne vairā k, bet es vienmē r ņ emu lī dzi savu, esmu jau pieradusi pie savas kosmē tikas un neriskē ju lietot nepā rbaudī tus produktus. Labs faktors ir tas, ka varat izmantot blakus esoš ā s viesnī cas infrastruktū ru, tā s teritoriju un citus labumus, kas ievē rojami paplaš ina pastaigu iespē jas pa viesnī cu tiem, kam ī paš i nepatī k doties ā rpus teritorijas. Lai gan vairā k laika pavadī jā m pludmalē vai pilsē tā , viesnī cu izvē lē jā mies pē c š iem diviem kritē rijiem. Ē diens viesnī cā ir labs, bet kokteiļ u kvalitā te nedaudz klibo. Ē dienu ir daudz, viss savā dā ks un diezgan garš ī gs. Iesaku apmeklē t zivju un spā ņ u restorā nus, kur gan paš u ē dienu kvalitā te, gan apkalpoš ana bū s manā mi labā ka. Vismazā k mums patika meksikā ņ u ē dieni, bet arī labi. Uzkodu bā rā vienmē r varē ja uzkost pie ā trā s ē dinā š anas, starp citu, ļ oti labā kvalitā tē un ar ā tru apkalpoš anu. Pludmalē ir restorā ns, var aiziet arī uz tuvē jo viesnī cu, kur pat rinda mums š ķ ita nedaudz mazā ka. Labā kie dzē rieni ir vestibilā , un bā rmeņ i tur ir daudz jaukā ki. Tā tad, ja jū s nekoncentrē jaties uz apkalpoš anu un pavadā t vairā k laika, meklē jot interesantas lietas pilsē tā , kā arī vienkā rš i pā rsteidzoš u pludmali, tad viesnī ca ir diezgan laba. Un, ņ emot vē rā tā s eleganto atraš anā s vietu, tas mums ļ oti piestā vē ja.
аватар gannagalin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No lidostas lī dz viesnī cai ceļ š aizņ ems apmē ram 25 minū tes. Ja reģ istrē jaties agri, bagā ž u varat atstā t bagā ž as nodalī jumā reģ istratū rā (bez maksas). Un izmantojiet viesnī cas pakalpojumus, tostarp restorā nus. … Tomēr ▾ No lidostas lī dz viesnī cai ceļ š aizņ ems apmē ram 25 minū tes. Ja reģ istrē jaties agri, bagā ž u varat atstā t bagā ž as nodalī jumā reģ istratū rā (bez maksas). Un izmantojiet viesnī cas pakalpojumus, tostarp restorā nus. Bet pirms iekā rtoš anā s nedodiet lī dzi pludmales dvieļ us. Pludmale ir labā kā lieta viesnī cā , un jums nevajadzē tu doties uz Kubu, lai apkalpotu. Jums ir jā dodas uz š ejieni valsts krā sas un skaistā ko pludmaļ u dē ļ . Blakus ir pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, saulessargi no palmā m, arī ē nas pietiek. Pludmale ir gara un skaista. Ir pludmales bā rs. Dvieļ i tiek mainī ti pie baseina. Ir trī s baseini, lai arī mazi, bet tī ri. Runā jot par izklaidi, mē s ne par ko nepretendē jā m, patiesī bā , vai bū s vai nebū s animā cija, mums bija vienalga. Animā cija dienas laikā ir vā ja, bet pludmalē organizē jiet nakts diskotē kas. Mums patika diskotē kas) Bet iet vai neiet š eit ar bē rnu, tas ir atkarī gs no jums. Neko ī paš i aktī vu bē rniem neredzē jā m. Ir rotaļ u laukums, mini klubs, peldbaseins un, iespē jams, viss. Mums arī internetu nevajadzē ja, vienreiz paņ ē ma un maksā ja pusotru cepumu par 1 stundu. Viberam pietiek ar sociā lo tī klu, un tā pē c ā trums nav pā rā k labs. Un ķ er tikai uzņ emš anas zonā . Viesnī cai bija divas galvenā s prasī bas: pludmale un ē diens) Ar š o viss ir kā rtī bā ! Nu, izmaksas ir tā das paš as) Nakš ņ oš ana ir diezgan normā la, jo Kubai par to uzzinā jā m no pieredzē juš iem cilvē kiem) Mē s paš i pirmo reizi atpū tā mies š ajā valstī . Numurā ir fē ns, seifs, TV, ledusskapis, kafijas automā ts, Kubas kafija, mini bā rs, gludeklis un gludinā mais dē lis. Vidē ji tī rī š ana. Dzeramnauda tika atstā ta, bet tas neuzlaboja tī rī š anu. Bet minibā rs tika papildinā ts regulā ri, viņ i neaizmirsa neko ziņ ot. Vairā kos restorā nos ē d a la carte pē c iepriekš ē ja pieraksta. Viss ir jū ras produkti bija. Tikai tomā ti bija retums) Kopumā viesnī ca, lai arī ne bez nelieliem trū kumiem, kopumā ir laba. Jā , un laba vē rtī ba.
аватар gannagal
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums patī k garš ī gi paē st, tā pē c vispirms gribu teikt par ē dienu viesnī cā ) Ē diens grila lī menī kopumā ir izcils! No jū ras kalmā riem vairā kas reizes, katru dienu pā ris zivju sugas. Myanoe ikdienas liellopu gaļ a, cū kgaļ a, vista. … Tomēr ▾ Mums patī k garš ī gi paē st, tā pē c vispirms gribu teikt par ē dienu viesnī cā ) Ē diens grila lī menī kopumā ir izcils! No jū ras kalmā riem vairā kas reizes, katru dienu pā ris zivju sugas. Myanoe ikdienas liellopu gaļ a, cū kgaļ a, vista. Daudz ko gatavo uz grila, lī dz desiņ ā m un kotletē m) Gaļ as ē dieni, liela jū ras velš u izvē le, garneles, kalmā ru mī dijas. Viņ i gatavo lieliski. Ikdienas divu veidu zupas. Ļ oti garš ī gi makaroni. Jā , principā katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Ē dieni tiek mainī ti, lai nebū tu garlaicī gi) laba saldumu izvē le, garš ī gs saldē jums. Laba augļ u izvē le. Mē s pat nedomā jā m, ka bū s tik liela ē dienu izvē le) Apkalpoš ana ir normā la, bet, ja dod dzeramnaudu, tas kļ ū st kopumā izcils) Darbinieki ir draudzī gi, viņ i sveicina, viņ i smaida ļ oti jautri) Viņ iem patī k padomi) . Mē s dzī vojā m bungalo. Labas mē beles, plaš a istaba. Ikdienas tī rī š ana un ū dens. Uzreiz istabiņ ā jau bija mazliet neparasti pludmales dvieļ i, vē lā k tos mainī ja pie baseina. Numurā ir viss nepiecieš amais: fē ns, seifs, TV, ledusskapis, kafijas automā ts uc Mini bā rā katru dienu tiek papildinā ts saldais ū dens un parastais pusotrs. Tī rī š ana ir diezgan laba. Mums likā s, ka istabiņ a bū s daudz sliktā ka) Sapratā m uz kuru valsti lidojam un nekā du ī paš u prasī bu š ajā sakarā nebija, gribē jā m dabū t labu cenas un kvalitā tes attiecī bu un saņ ē mā m! . Bet principā bez ē diena svarī ga bija arī pludmale. Š eit, protams, ir lieliski. Neaprakstā ms skaistums. Tī rs, daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales bā rs viss kā rtī bā ! Pā ris minū tes no istabas lī dz ū dens malai. Pat garais lidojums bija tā vē rts! Citā di viss kā rtī bā un teritorija sakopta un ir ko izklaidē t. Bijā m ļ oti apmierinā ti!
аватар raisaavduh
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmkā rt, viesnī cai ir liela, ļ oti zaļ a zona, protams, tas ir saistī ts ar to, ka var izmantot blakus esoš ā s viesnī cas teritoriju. Visi apstā dī jumi pa dienu kopti, dā rznieki nemitī gi kaut ko dara. Ir daudz izklaides. Bet vispā r animā cija diezgan vā ja, dejas, volejbols, daž ā das ū dens aktivitā tes. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, viesnī cai ir liela, ļ oti zaļ a zona, protams, tas ir saistī ts ar to, ka var izmantot blakus esoš ā s viesnī cas teritoriju. Visi apstā dī jumi pa dienu kopti, dā rznieki nemitī gi kaut ko dara. Ir daudz izklaides. Bet vispā r animā cija diezgan vā ja, dejas, volejbols, daž ā das ū dens aktivitā tes. Kajaki, katamarā ni par brī vu. Vakaros uz kaimiņ u viesnī cas skatuves ir labi š ovi. Uzstā jā s daž ā di dziedā tā ji un dejotā ji. Te laikam nav bē rnu animā cijas, atpū tā mies bez bē rniem, bet nekā du aktivitā ti š ajā virzienā nemanī jā m. Lai gan galvenajā baseinā ir bē rnu zona, tajā ir arī klubs un rotaļ u laukums. Kopumā viesnī ca ir diezgan trokš ņ aina. Bet mē s dzī vojā m bungalo, un tas mū s nekā di neietekmē ja. Tur ir klusā ks, un mums vienkā rš i patī k š ā da veida naktsmī tnes. Kaut kā vairā k mā jā s) Istaba ir mazliet vintage, viss ir vecmodī gi. Flī ž u grī da. Plaš a divguļ amā gulta. TV, ledusskapis. Remonts ir vienkā rš s. Liels skapis un liels spogulis. Vannas istabā ir duš a. Tī rs glī ts. Ir bidē . Kopumā viss ir normā li un standarta. Skapī ir paslē pts seifs. Dzī vojā m otrajā stā vā ar nelielu balkoniņ u un ž ā vē tā ju, kas ir aktuā li un ē rti. Galda krē sli uz balkona. Skats uz pagalmu. Nekas ī paš s. Zaļ ā s zā les palmas) Man patika ē diens. Ļ oti garš ī gi, apmierinoš i un interesanti. Man ļ oti patika grilē tā s garneles. Daž as reizes vakariņ ā s bija pat omā ri. Bet kopumā jū ras veltes nav daudz gliemeņ u katru dienu. Spriedze ar dā rzeņ iem. Bet augļ i ir labi nogatavojuš ies garš ī gi. Ir a la carte, bet pē c iepriekš ē ja pieraksta un mums tas nemaz nepatika. Manuprā t labā kais ē diens galvenajā restorā nā Solymar. Augstas kvalitā tes alkohols, labi kokteiļ i un vī ns. Rums protams pie upes) Cenas kvalitate izcila. Ak, un neaizmirstiet pludmali. Okeā ns ir tī rā kais. Baltas smiltis. Sauļ oš anā s krē sli ir pilnī gi jauni, un jū s vienmē r varat atrast bezmaksas. Ieeja ū denī ir pakā peniska, un dziļ ums nav tā lu. Bē rniem tas ir normā li, tač u jū s varat saskaitī t uz pirkstiem tiem, kas viesnī cā atpū š as kopā ar bē rniem. Iesaku š eit doties jaunieš iem un pā riem!
аватар fedutova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is bija mans pirmais ceļ ojums uz Kubu. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viņ š jau bija bijis Varadero un teica, ka man arī tur noteikti jā iet. Ak, Kuba patieš ā m ir brī niš ķ ī ga vieta uz Zemes! Varu dot nelielu padomu, ja vē lies redzē t Kubu visā tā s krā š ņ umā , tad ī rē auto. … Tomēr ▾ Š is bija mans pirmais ceļ ojums uz Kubu. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viņ š jau bija bijis Varadero un teica, ka man arī tur noteikti jā iet. Ak, Kuba patieš ā m ir brī niš ķ ī ga vieta uz Zemes! Varu dot nelielu padomu, ja vē lies redzē t Kubu visā tā s krā š ņ umā , tad ī rē auto. Mē s paņ ē mā m Hyundai Accent trī s dienas, tas mums maksā ja 250 kuk. Bijā m Dž osona parkā , tur noī rē jā m laivu, izvē rtā s ļ oti romantiska pastaiga, pie Dupont villas, kas kā dreiz piederē ja kā dam amerikā ņ u miljardierim, neaizmirstamajā Beljamaras alā ar stalaktī tiem un stalagmī tiem, pie cukurfabrikas, kur viņ i izmē ģ inā ja ļ oti garš ī gus dzē rienus no cukurniedrē m. Mē s dzī vojā m bungalo otrajā stā vā , tomē r vieglā k teikt, ka drī zā k pavadī jā m nakti))). Kopumā viesnī ca Barcelo Solymar ir lieliski piemē rota trokš ņ ainā m kompā nijā m vai jauniem pā riem. Pa lielam viesnī cā atpū š as jaunieš i no Kanā das un Kubas, krievu nav daudz, bet viņ i arī ir klā t. Vienmē r daudz jautrī bas, bet ne pā rā k daudz. Kad mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu, mē s rē ķ inā jā mies ar jautru laika pavadī š anu. Mums ir patī kamas atmiņ as par paš u viesnī cu. . Eleganta, nepā rspē jama pludmale ar satriecoš u tirkī zzilu ū deni un baltā m, maigā m smiltī m. Vienmē r ir daudz sauļ oš anā s krē slu, varbū t ne gluž i jaunu, bet ļ oti ē rtu. Viesnī cas virtuve ir pā rsteidzoš a. Tik daudz daž ā du jū ras velš u nebiju redzē jusi nevienā viesnī cā ! Tikko ē dā m garneles un mī dijas. Cita starpā milzī ga augļ u un saldē juma izvē le, vairā ki gaļ as un mā jputnu veidi un unikā li deserti. Š ampanietis un rums uzlija tik daudz, ka var piepildī t vannu! Bā rs gatavoja gardus kokteiļ us. Noteikti apmeklē jiet A la Carte restorā nus, nenož ē losiet, tie viesnī cā ir 5. Jū ras velš u restorā ns piedā vā svaigā kos omā rus! Reģ istrē ties var no rī ta vai pē c brokastī m tajā paš ā apmeklē juma dienā . No izklaides var doties uz tuvē jo Arenas Blancas viesnī cu, lai redzē tu un piedalī tos animā cijā , tur ir daudz interesantā k. Spē lē t tenisu var bez maksas, arī raketes spē lei tiks dā vinā tas bez papildus maksas. Par bungalo varu teikt, ka viss darbojā s bez problē mā m, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu, labi, viss pā rē jais mums derē ja lieliski. Vienī gais, ka bija nedaudz mitrs, bet š is vairā k tā ds Kubas klimats. Laiks Varadero paskrē ja nemanot, ž ē l, ka nebija iespē jams ilgā k uzkavē ties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kuba 2011. gada 28. marts - 11. aprī lis. Viesnī cas - Varadero "Barcelo Solymar", Cayo Largo "Sol Pelicano", Havanā "Florida", aizstā j ar "Saratoga". Aģ entū ra - Krievijas ekspresis. Saņ ē mē ja aģ entū ra - Cubanacan. Gaisa pā rvadā tā js - Aeroflot. … Tomēr ▾ Kuba 2011. gada 28. marts - 11. aprī lis. Viesnī cas - Varadero "Barcelo Solymar", Cayo Largo "Sol Pelicano", Havanā "Florida", aizstā j ar "Saratoga". Aģ entū ra - Krievijas ekspresis. Saņ ē mē ja aģ entū ra - Cubanacan. Gaisa pā rvadā tā js - Aeroflot. Lidojums. Mē s lidojā m ar Airbus 330. Laba jauna lidmaš ī na. Viņ i tur lidoja ļ oti mierī gi, aizmugure drebē ja pā ri Atlantijas okeā nam un Lielbritā nijas priekš ā . Padevē js lidmaš ī nā ir pilnī gi standarta, darbojā s sē dekļ u atzveltnē s iebū vē tie televizori. Filmu un programmu izvē le bija ļ oti liela, viss ir pieejams un bez maksas. Varadero. Viesnī ca Barselo Solymar. 4+* Viesnī ca tī ra un sakopta, ja netiec ā rā uz okeā nu, tad vispā r iespaids, ka esi Ē ģ iptē !! ! )))) Kā rtī gi standarta numuriņ i, ir fē ns, gludeklis, gludinā š ana. dē lis, kafijas automā ts (tikai kafija nekad nav dota, neskatoties uz neatlaidī giem lū gumiem un aicinā jumiem reģ istratū rā ). Spriegums rozetē s ir 220v. Viss vē rtī gais noteikti jā noliek seifā , mums nekas nav nozagts, bet saka, ka ir gadī jumi. Labi iztī rī ts un tī rs. Kalenē m un viesmī lē m uzreiz iedeva visā dus lū pu spī dumus, lakas, acu zī muļ us, skropstu tuš u utt. . . Bet arī atstā ja 1 cepumu. Istabā katru dienu, restorā nā katru otro dienu. Viesmī ļ i ieņ ē ma galdus, atnesa pietiekami ā tri. Lai gan bija tā di, kas nemitī gi samazinā ja ā trumu. Bez 1 cepuma kubieš i daudz nekustas !!!! ! ((((((Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs. Un grils, un Parmas š ķ iņ ķ is, un daudz kas cits. Bija arī jū ras veltes, un gandrī z vienmē r bija garneles). . No rī ta vienmē r bija š ampanietis, 3-4 veidu svaigi spiestas sulas. Laba kafija tikai vestibila bā rā!! ! Pludmale ir lielā kā , plaš ā kā un ē rtā kā Varadero. Balta un smalka, kā manna, smiltis. Laba ieeja okeā nā , sekls, tā pē c, kad viļ ņ i ir ļ oti jautri, var uz tiem lē kt. Bē rniem labā ku vietu miera laikā nav iespē jams izdomā t!! ! Pludmalē jebkurā laikā VIENMĒ R var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus un lietussargi!!!! ! Citā s viesnī cā s tas netika ievē rots. Viesnī cā animā cija. Dienas spē les pludmalē . Viss volejbols baseinā un latī ņ u deju skola. Vakarā deju un dziesmu priekš nesums plkst. Latī ņ amerikas stilā . Nav slikti, bet pats jautrā kais, aizdedzinoš ā kais un interesantā kais notiek blakus esoš ajā viesnī cā "Barcelo Arenas Blancas". Viesnī cas ir vienots veselums un tā pē c var izmantot visus pakalpojumus katrā no tā m!! ! ! Un bā rs un restorā ni un animā cijas programmas. Turklā t Barcelo Arenas Blancas, kā vē lā k izrā dī jā s, ir lē tā ks nekā Solimar !! ! ! Tā tad tajā gan dienas, gan vakara programmas ir pauspapī rs no turku animā cijas. Tik dedzī gi, trokš ņ aini, pat š ovi un konkursi tiek č aloti! ! ! Viesnī cā s ir milzī gs skaits kanā dieš u, kuri vakaros dzer ļ oti trokš ņ aini!! ! Paš ā Varadero var atzī mē t bā ru 62. ielā . Vienmē r dzī vo latino grupas, pē c tam diskotē kas, trokš ņ aini un jautri, bet, ja jums nepatī k salsa, jums tur nav jā iet. ))) Klubs parastajā izpratnē ar House, R'n'B un latino mū ziku atrodas starp 42. un 43. ielu, ko sauc par "Casa De La Musica". Ir vē l 2-3 vietas, bet visur ar latī ņ u mū zikas piejaukumu. Vienu Kubas apskates ekskursiju paņ ē mā m pie privā ta gida, bijuš ā krieva. Vē rojā m niedru un banā nu plantā cijas, Kubas ciematus un pilsē tas. Ļ oti informatī vs un patika. Maksa ir 100 kuks par 5 stundā m maš ī nā , kurā bijā m kopā , plus pats š oferis-gids. Bā rā pie tilta caur dziļ ā ko aizu dzē ra visgardā ko pinokolā di par 2.75 cepumiem. Aģ entū ru gidi š ā das ekskursijas nedod. Cybanacan gids viesnī cā bija klā t katru dienu. Bija klā t! ! ! Entuziasms darbā nebija ī paš i novē rojams. Uz jautā jumiem par tansfē rā m mē s skrē jā m un noķ ē rā m gidu, nevis otrā di. Mū su galvenais lū gums veikt lidojumu uz salu mums ar vē lā ku lidojumu nekad netika izpildī ts. Lidojumam no Havanas mū s savā ca no viesnī cas 2.30 naktī ar parasto taksi! ! ! Attiecī gi neviens mū s nepavadī ja un pat neuztraucā s par to, vai mē s aizbraucā m uz lidostu. Taksometrs mū s tikko atveda uz lidostu Havanā.2, 5 stundas pirms lidojuma un viss!! ! ! Un gide acī mredzot mierī gi gulē ja mā jā s ! ! ! Lidostā nebija arī neviena Cubanacan pā rstā vja. Viss pats!! ! ! Lidojums bija pulksten 7:00. Kā izrā dī jā s, gidi varē ja mū s pā rreģ istrē t vē lā kam lidojumam, bet viņ iem vienkā rš i bija slinkums! ! ! Stulbi pateica, ka tas nav viņ u darbs! ! ! Kā ds tad ir viņ u darbs? Tomē r mē s izlidojā m 7.20 un 35 minū tes ar labu 40 sē dvietu lidmaš ī nu uz Cayo Largo. Cayo Largo sala. Viesnī ca Sol Pelicano. 4*Uzreiz teiksim, ka pelikā nu nav ne viesnī cā , ne tuvumā!! ! ))) Uz salas ir tikai 5 viesnī cas, lidosta un jū ras osta ar nometni personā lam. Viesnī cā ir 2-3 stā vu bungalo. Mē s neiesakā m ieņ emt pirmo stā vu. Nav ē rti un istabā var ielī st visā das dzī vas radī bas. Istaba atradā s 2 stā vā , jauka un kā rtī ga. Arī istabenē m un viesmī ļ iem tika pasniegtas nelielas dā vaniņ as un atstā ts cepums. Restorā nā viesmī ļ i vispā r vienmē r ieņ ē ma savas vietas, tiklī dz mū s ieraudzī ja, paš i izskatī jā s un iesē dā s sektorā . Protams, ē diens bija pieticī gā ks nekā Varadero, bet diezgan labs. Nebija svaigi spiestu sulu un arī š ampanieš a. Viesnī cas pludmale, kā arī blakus esoš ā Sol Cayo Largo ir maza un ļ oti š aura. Platums 5-10 metri ne vairā k!! ! ! Turpat aiz smiltī m uz viesnī cu - akmeņ i! ! ! Bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un lietussargu gandrī z nav! Viļ ņ i gandrī z vienmē r. Vispā r tā dā pludmalē noskaņ ojums kaut kā nomā c. Darī jā m sekojoš i - 3 dienas braucā m ar mopē du un paš i braucā m uz daž ā dā m salas pludmalē m, jo ​ ​ attā lumi ir mazi. Protams, ir bezmaksas vilcieni, kas ved uz visā m pludmalē m, tač u tas ir stingri noteiktā laikā . Skaistā kā un tā lā kā pludmale ir Sirē nas. Viļ ņ u nav. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir pieejami bez maksas. Pē c 17:00 cilvē ku tur gandrī z nav. Tā s priekš ā atrodas Paradisio pludmale. . Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir pieejami bez maksas. Nav arī viļ ņ u. Bet skaistā kā vieta ir pludmale Paradisio priekš ā . Tas ir skaidri redzams no ceļ a. Kluss, mierī gs, sekls lī cis ar dzidru tirkī zzilu ū deni. 300-500 metru augstumā var bū t 5-6 cilvē ki! ! ! Ļ oti romantiski! ! ! Paņ em lī dzi savu lietussargu, ū deni, dvieļ us un tur viens otrā slī kst!!! ! ))))) Tieš i š o vietu dē ļ ir vē rts lidot uz Cayo Largo. Tieš ā m fantastiska vieta! ! ! Man tas neticami patika. Jā , nav jē gas lidot no Varadero dienas ceļ ojumā uz salu. Izmaksas 160 eiro. Daž u stundu laikā visi salas jaukumi nav jū tami!! ! ! Pieņ emiet manu vā rdu, jums ir vajadzī gas 2-3 dienas vismaz ! ! ! Animā cija viesnī cā deju-dziesmu latī ņ u stilā . Š ova programma katru vakaru. Piektdienā s ostā , ko sauc par Marina, tieš i laukumā ir diskotē ka. Jautri un dī vaini. Tū risti no viesnī cā m tiek atvesti ar autobusiem, š eit pulcē jas arī viesnī cu darbinieki. Visi kopā tusē un dzer. Gidi š ajā viesnī cā joprojā m bija diezgan adekvā ti un savus pienā kumus pildī ja pilnī bā , kā jau tam vajadzē ja bū t. Viņ u vā rdi ir Giljermo un Rafaels. Giljermo labi runā krieviski un ir reā ls palī gs! ! ! Tieš ā m labi padarī ts!!! ! Havana Hotel "Florida" 4 * (aizvietota ar "Saratoga" 5 *). Havanā ieradā mies 20:00. Gidi Cubanacan kā rtē jo reizi demonstrē ja savu attieksmi pret darbu. Mū s stulbi izsē dinā ja no autobusa krastmalā un parā dī ja uz viesnī cas pusi un devā mies prom!!! ! ! Kā ds š veicars iekrā va mū su mantas un nobrauca gandrī z kilometru lī dz viesnī cai, tad izrā dī jā s, ka viņ š nav no viesnī cas, bet gan viens pats un prasī ja 5 cepumus par pakalpojumiem. Iedevā m 2 eiro un tad izlikā mies, ka nesaprotam par ko ir saruna. Viesnī ca uzzinā ja, ka par mū su numuru nav samaksā ts un viņ i negrasā s mū s izmitinā t. Mums piedā vā ja istabu netā lu esoš ajā Marques De Prado Ameno viesnī cā . Istabā smirdē ja pē c mitruma un beigta kaķ a, griesti bija klā ti ar svī trā m un pelē jumu!!!! ! ! Viņ i sā ka strī dē ties un prasī t normā lu numuru. Nebija skaitļ u. Noteikti nē!! ! ! Tas pats stā sts notika ar franč iem, kuri gaidī ja netā lu. Mē s neesam muļ ķ ī gi apmeties. Vienas stundas laikā!!! ! ! nokļ uva gidam no Cubanacan. Viņ u sauc Olga Iraola. Uz visā m mū su prasī bā m ierasties viesnī cā un risinā t situā ciju, viņ a atbildē ja, ka ir aizņ emta ar tū ristiem (un tad mē s brī nā mies, kurš ???!!!!!! ! ) un piedā vā ja piezvanī t uz Maskavu un tur sakā rtot ( Maskavā tajā laikā bija 4 rī ts!!!! ! ). Mē s paš i turpinā m skandē t viesnī cā . Pē c pusstundas atkal pa telefonu dzirdam Olgas Iraolas atteikš anos ierasties viesnī cā un mums palī dzē t!!! ! ! Mums jau ar viņ u jā skrien, bet viņ ai vienalga! ! ! Tas nav mans darbs un viss!! ! ! Vē l pē c pusstundas (kopā par divā m cī ņ as stundā m) atrodamies soļ a attā lumā no uzvaras. Viesnī ca piedā vā mums, ar vē lmi tikt no mums vaļ ā , numuriņ u citā viesnī cā "Saratoga" 5* ar skatu uz Kapitoliju paš ā Havanas centrā bez papildus piemaksā m !! ! ! Aizstā š ana ir acī mredzami labā ka. Pē c tam vē l pusstundu gaidā m mums it kā izsaukto taksi. Negaidot taksometru, izteikuš i visu, kas jau ir izdedzis (un tas dega daudz un ar labiem matjukiem), dodamies prom, noķ erot taksi 10 metrus no viesnī cas. Visas situā cijas rezultā ts - ja vē lies kaut ko dabū t, ņ em pats !!! ! ! Neatkā pies, un nepadodies, kā teica musketieri!! ! ))))) Ieslē dz pirmo ā trumu savā laukumā un uz priekš u uz pā rtraukumu!!! ! ! Ja tu ej cauri Cubanacan, tad Havanas ceļ vež i par tevi nerū pē jas!!! ! ! Ja vē lies, lai atvaļ inā jums izdotos, piepū lies pats un viss bū s lieliski, nevajag ī paš i paļ auties uz saimnieku!!! ! Vispā r jau pati Havana man ļ oti patika. Nā kamajā dienā mē s atkal paņ ē mā m privā tu gidu un izbaudī jā m pastaigu pa pilsē tu. Neparastai vecai, reizē m nobruž ā tai koloniā lajai pilsē tai ir savs š arms. Vakars noslē dzā s ar gardā m vakariņ ā m restorā nā "Los Nardas", kas atrodas mā jā pretī Kapitolijam 2. stā vā . Gardi kokteiļ i un neparasti ceptas zivis ir vienkā rš i milzī gi. Ī paš i ieteicams gastronomisko prieku cienī tā jiem. Pusdienas mums diviem plus gids maksā ja 40 cepumus. Uz visiem draugu jautā jumiem - vai viņ iem patika Kuba, mē s bez vilcinā š anā s atbildam - jā , ļ oti !! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар willis5
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Draugi, es jau 3. nedē ļ u, kad gulē ju uz bankas, sapņ oju, kā ieiet internetā un pastā stī t, kas ī sti ir š ī viesnī ca. Mē s atpū tā mies no 2010. gada 15. decembra lī dz 2011. gada 3. janvā rim, 17 dienas, ar manu sievu. … Tomēr ▾ Draugi, es jau 3. nedē ļ u, kad gulē ju uz bankas, sapņ oju, kā ieiet internetā un pastā stī t, kas ī sti ir š ī viesnī ca.

Mē s atpū tā mies no 2010. gada 15. decembra lī dz 2011. gada 3. janvā rim, 17 dienas, ar manu sievu.

ī sumā : VIESNĪ CA IR BRIESMĪ GA

1. istabu kvalitā te ir 2 zvaigž ņ u lī menī . Maksimums - 3 zvaigznes. Jebkura ķ ē des viesnī ca, pat Park Inn Express, bū s DAUDZ labā ka telpu dekorē š anas ziņ ā . Man nā cā s 3 reizes mainī t istabu. Bungalo ir padomju laika, ne visai tī ri, veci un nobruž ā ti, noplucis mē belē tas istabas. Istabā s ir pelē jums, netī ra veļ a, viss kaut kā saplī sis un nobruž ā ts.

2. galvenā s ē kas istabas ir labā kas, bet tā s vai nu ir vē rstas pret ceļ u (busu troksnis apgrū tina miegu), vai atkritumu izgā ztuve un milzī gs ventilators (smird un troksnis), vai baseins. Pē dē jais variants ir vispieņ emamā kais. Bet kā ds idiots zem korpusa nolika milzī gu kapuci no virtuves. Visu dienu smird pē c cepta sviesta un zivī m. Murgs.

3.
viesnī cā , kas paredzē ta 500-800 cilvē kiem vestibilā ir kā di 10-15 galdiņ i, tā pē c vakarā vienkā rš i nav kur apsē sties, lai palasī tu grā matu, uzspē lē tu kā rtis, pasē dē tu ar draugiem. tikai KUR! Ā rā ir auksts.

4. pludmale - lieliski

5. ē diens ir labs, viesnī cas stiprā puse. Tas ir vienmuļ š , bet vienmē r var atrast kaut ko garš ī gu.

6. batoniņ i un ē diens pa dienu - pretī gi. Kafija - briesmī ga, kokteiļ i - negarš ī gi, ē diens pa dienu pludmalē - neē dams.

Secinā jums - ļ oti neiesaku doties uz Š O viesnī cu. Tas ir pilns kauss. Ja jū s tomē r izlemjat - galvenais ir neņ emt bungalo. Vē l viens komentā rs - vietnē esoš ā s fotogrā fijas neatbilst ī stajā m.

lpp. s. nepā rprotiet, es neteiktu, ka esmu izvē lī gs, bet, pē rkot 5* un saņ emot 2-3*, jū s esat ļ oti neapmierinā ti. Es tikko ierados, man ir ļ oti negatī vs iespaids. Par diviem maksā ju 2.000 p par 17 dienā m, pirms diviem gadiem par 4 * (atrodas netā lu) maksā ju 9 000 - bija labā k.
Ī sā k sakot, ja dodaties uz Kubu, esiet uzmanī gi, izvē loties viesnī cu. Neņ emiet š o!

manas fotogrā fijas un ziņ ojums š eit: http://www. pbase. com/fotofile/cuba_2010
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Doš anā s uz Kubu bija mans sapnis, kas š ogad piepildī jā s. Mē s ar vī ru devā mies ceļ ojumā , bet dzī vojam Č itā un laika starpī ba bija 14 stundas, tā pē c diena un nakts mainī jā s vietā m. Viņ i lidoja ar Aeroflot uz Havanu, ī sts lidojums uz turieni bū tu bijis mazā k grū ts, bet aiz muguras sē dē ja Idiots, kurš , ieņ ē mis beznodokļ u veikalu, kopā ar draugu nopirka noteiktu daudzumu alkohola, piedzē ra draugu un piedzē rā s. … Tomēr ▾ Doš anā s uz Kubu bija mans sapnis, kas š ogad piepildī jā s. Mē s ar vī ru devā mies ceļ ojumā , bet dzī vojam Č itā un laika starpī ba bija 14 stundas, tā pē c diena un nakts mainī jā s vietā m. Viņ i lidoja ar Aeroflot uz Havanu, ī sts lidojums uz turieni bū tu bijis mazā k grū ts, bet aiz muguras sē dē ja Idiots, kurš , ieņ ē mis beznodokļ u veikalu, kopā ar draugu nopirka noteiktu daudzumu alkohola, piedzē ra draugu un piedzē rā s. pats piedzē ries. Biedrs aizmiga, bet š is neļ ā va savam draugam pietiekami gulē t, tad stjuartes dabū ja. Jā piebilst, ka mums par kaunu ne es, ne mans vī rs nerunā jam sveš valodas. Ierodoties Havanā , saskā rā mies ar valodas barjeru, bet ž esti un sejas izteiksmes palī dzē ja atrast ceļ u uz izeju. Havanā mū s sagaidī ja tū roperators, iesē dinā ja taksī un nosū tī ja uz Inglaterra Hotel. (firmas pā rstā vi Havanā vairs neredzē jā m). Viesnī ca atrodas Havanas centrā , blakus teā trim un Kapitolijam. Tomē r vakarā Havanu redzē t bija gandrī z neiespē jami (traucē ja valodas barjera), un no rī ta devā mies ceļ ā uz Varadero. Padoms: labā k ir doties uz Havanu ar ekskursiju, jū s varat redzē t vismaz nezinot valodu. Inglaterra viesnī ca tiek reklamē ta kā č etrzvaigž ņ u viesnī ca, tač u tā krietni atpaliek no norā dī tā zvaigž ņ u skaita. Tač u ē ka ir ļ oti veca, lifta kabī nē norā dī ts bū vniecī bas datums -1870! Tā pē c ir zinā ma aura un attiecas uz elektrī bas kontaktligzdu izkriš anu telpā , iespē jams, tas ir nepiecieš ams ar humoru. Vakarā uzstā jas mū ziķ i un var dejot Latī ņ amerikas ritmos. Ir gan karstais, gan aukstais ū dens, lai gan nā cā s caur pā rstā vi lū gt tualetes papī ru istabā , turklā t nez kā pē c nebija bā ra. Seifs ir maksas - 2 cepumi dienā , bet ir istabā . Seifa aprē ķ ins telpas piegā des brī dī . No rī ta izstaigā jā m Havanu un 10.00 ar spā niski runā još u grupu devā mies uz Varadero. Skats no tilta uz Varadero ceļ a ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Ieradā mies viesnī cā , firmas pā rstā vja nebija. Uz pirkstiem un ar angļ u valodas vā rdiem no skolas programmas sapratā m, ka mums piedā vā ja paņ emt dvieļ us un doties uz pludmali pirms iekā rtoš anā s. . Pē c kā da laika mans vī rs atrada bagā ž as nodaļ u un š eit mums bija iespē ja doties uz kopī gu restorā nu un pastaigā ties pa Barcelo Solimar viesnī cu. Jā piebilst, ka reģ istrē š anā s laiks viesnī cā ir pulksten 16:00, bet izrakstī š anā s no viesnī cas ir pulksten 12:00. Viesnī ca Barcelo Solimar ir ļ oti gaiš a un eleganta. Atrodas pirmajā rindā , ir standarta numuri un numuri bungalo. Padoms tiem, kas dosies uz š o konkrē to viesnī cu: krievu tur tikpat kā nav, 80% ir kanā dieš i, daž i meksikā ņ i, ir peruā ņ i, vā cieš i. Vā cieš i, imigranti no Padomju Savienī bas, kļ uva par mū su kompanjoniem un tulkiem. Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti neuzkrī toš a. Esiet gatavi tam, ka ne visi dvieļ i jums ik pa laikam tiks atnesti, un pludmales dvieļ i tiek ā tri noķ erti pulksten 9 no rī ta. Tomē r (tas ir pluss! ) es nepiederu alkoholiķ u kategorijai, bet man ļ oti garš o brut š ampanietis. Tā tad katru rī tu brokastī s varē ja baudī t š o dzē rienu, jo ī paš i tā pē c, ka tas bija labi atdzesē ts. Vispā r radā s iespaids, ka Varadero ir neliels rezervā ts tū ristiem, ī stu Kubas dzī vi tur neatradī si. Dzī ve tur ir svē tki. Tomē r Havanā – tas pats. Pā rsteidzoš i, ka kopumā tā lu no bagā tiem cilvē kiem ir ļ oti draudzī gi un jautri. Starp citu, ja neskaita dvieļ us, nekā du neē rtī bu mums nebija. Krievu vā cieš iem nepaveicā s, viņ u istaba atradā s virs zā les 1. stā vā un ļ oti jautri kanā dieš i varē ja ballē ties lī dz rī tam ar jautriem saucieniem un dziesmā m. Par laimi mē s neko nedzirdē jā m. Animā cija ir laba, un patiesī bā , nezinot valodu, varē ja saprast, kas notiek. Viesnī cā ir 3 restorā ni, mē s apmeklē jā m divus: jū ras un itā ļ u. Omā rs ir amatieru ē diens, vai arī mē s kaut ko nesapratā m, bet itā ļ u restorā ns ir ļ oti labs, tā pē c es jums iesaku. Ekskursijā s: Mē s devā mies divā s: Ī paš ajā Havanā un Cū ku lī cī . Ekskursiju uz Havanu izlutinā ja nervozs gids, kurš ne vienmē r starp citu bļ ā va un trakojā s, turklā t krieviski visu nesaprata. Havana ir brī niš ķ ī ga pilsē ta! Arhitektū ra ir pā rsteidzoš a! Es gribu redzē t katru ē ku. Izrā de "Tropicana" neiepriecinā ja, turklā t mums bija sliktas vietas (treš ais, viņ š ir pē dē jā rindā ). Jā , un notiek Kapitolija restaurā cija, arī Revolū cijas muzejs. Suvenī ru tirgus lē tā ks nekā Varadero. Lai raksturotu Havanu, ir vajadzī gs ī paš s talants, tā pē c vislabā k ir redzē t š o pilsē tu un izbaudī t tā s auru. Man patika Cū ku lī cis - jo Karī bu jū ra atš ķ iras no Atlantijas okeā na, un mums bija arī labs gids, kurš prata jokot un ļ oti labi runā ja krieviski. Š o braucienu varu droš i ieteikt ikvienam, jo ​ ​ mū su grupā nebija neviena neapmierinā ta. Kā pē c mē s braucā m tikai 2 ekskursijā s, lai gan parasti es dodu priekš roku aktī vajam tū rismam, nevis nakš ņ oš anai pludmalē . Viss ir ļ oti vienkā rš i, mū su gids par dž ipu safari izstā stī ja tā , ka negribē jā m iet un, spriež ot pē c atsauksmē m, rī kojā mies pareizi. Turklā t viņ i gribē ja makš ķ erē t, bet neatrada pā ris, un, kad viņ i atrada, laika apstā kļ i kļ uva slikti, lai gan man ļ oti gribē jā s peldē ties ar delfī niem. (Relaksā cija ir pā rsteidzoš a, es zinu, jo es peldē jos ar viņ iem Taizemē ). Vē l viens padoms, ja jums nebija laika iegā dā ties suvenī rus, tad, izlidojot beznodokļ u veikalā , iegā dā jieties pat lē tā k nekā Varadero. (izlidojot no Havanas). Starp citu, rums tur ir arī lē tā ks, bet Santiago de Cuba zī mola nav, bet tas ir ļ oti labs. Mū su viesnī cā maksā ja 11.90 cu, veikalos dā rgā k. Mans sapnis piepildī jā s, apmeklē ju Kubu un tagad man jā atrod jauns ceļ ojuma galamē rķ is. Varbū t tā bū s Meksika vai Peru. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2010. gada augustā mē s devā mies uz Kubu un palikā m š ajā viesnī cā . Man viss ļ oti patika. Mē s bijā m rezervē juš i istabu standarta bungalo. Tač u ierodoties nebija brī vu bungalo un mums par piemaksu piedā vā ja numuriņ u ar skatu uz okeā nu. … Tomēr ▾ 2010. gada augustā mē s devā mies uz Kubu un palikā m š ajā viesnī cā . Man viss ļ oti patika. Mē s bijā m rezervē juš i istabu standarta bungalo. Tač u ierodoties nebija brī vu bungalo un mums par piemaksu piedā vā ja numuriņ u ar skatu uz okeā nu. Mē s atteicā mies maksā t papildus un galu galā viņ i mums iedeva š o istabu bez maksas. Ē dieni viesnī cā ir lieliski un daudzveidī gi. Viņ i deva mī dijas, krabjus, garneles no jū ras veltē m, omā rus pasniedza jū ras velš u restorā nā . Daudz gaļ as ē dienu. Personā la attieksme ir izcila, bet dzeramnauda jā atstā j tā pat kā citā s lietā s un visur Kubā . Alkoholiskie dzē rieni, gan vietē jie, gan importē tie. Man arī patika animā cija. Viesnī ca atrodas 500 metru attā lumā no Vorodero pilsē tas, tā pē c lī dz pilsē tai varat staigā t ar kā jā m. Viesnī ca galvenokā rt aptur jaunieš us no daž ā dā m valstī m. Vispā r jautri, bet jā prot vismaz sarunvalodas angļ u valoda.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Irina-Moscow24
Vai tur internets strādā???? Vai ir droši iekļūt pilsētā? Ko skatīties?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Курортный отель Barcelo Solymar, работающий по системе «все включено», расположен в городе Варадеро. Отель построен в 2001 году, каждый год проводится частичная реновация. Состоит из основного 4-этажного здания и двадцати 2-этажных бунгало. Сеть отелей: Barceló Hotels & Resorts. Гости отеля Barceló Solymar могут пользоваться услугами и удобствами отеля Occidental Arenas Blancas.

Atrašanās vieta 24 км до аэропорта имени Хуана Гвальберто Гомеса.
Pludmales apraksts В 100 метрах от основного здания, полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 3 открытых бассейна, 2 с джакузи, тропический сад, платный Wi-fi, хранение багажа, сувенирный магазин, почтовое отделение, супермаркет, интернет-кафе (платно), 2 конференц-зала до 200 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы, книги, музыка или фильмы, мини-клуб 4-12 лет, комната для игр.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км), ныряние с маской и трубкой, 2 теннисных корта, стрельба из лука, караоке, анимационный персонал.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 525 номеров: 332 номера в основном здании и 193 номера в бунгало. Максимальное количество человек: 3 взрослых или 2 взрослых и 2 детей.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковой антенной, мини-бар, кофеварка, утюг и гладильная доска, телефон, сейф, ванная комната с ванной и биде, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, балкон с видом на бассейн, сад или океан (кроме некоторых бунгало), ежедневная уборка номера.

Adrese Carretera las Americas KM 3, 12345 Варадеро, Куба
Tālruņi: 53 45 614499
Tīmekļa vietne: Barcelo Solymar Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.