Super!

Rakstīts: 4 aprīlis 2008
Ceļošanas laiks: 4 — 11 maijā 2005
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es biju tur konferencē , kuru organizē jā m.
Super viesnī ca.
Viss ir padomā ts. Visticamā k, bū vē juš i amerikā ņ i.
Gidam, kuru mums iedeva, vajadzē ja runā t krieviski - jā , runā ja kā jū rnieks, tikai ar neķ ī trī bā m, lai gan viss bija skaidrs. Krievu valoda ir lieliska un Ļ eņ inam bija taisnī ba, to vajag un var iemā cī ties.
Pē c tam bankomā ti un bankas izlaida viltotus dolā rus, tā dā veidā , iespē jams, cenš oties iedragā t ASV ekonomiku.

Valsts ir jauka, cilvē ki ļ oti draudzī gi. vecā kā paaudze runā krieviski. Internets nav dots parastajiem cilvē kiem. Par satelī tantenu - viņ i stā dī s. Tā pē c Brī vī bas salu vē l nav sabojā juš as visas kapitā lisma iegribas. Ir trī s Kubas kanā li. Ierakstiet UT-1, UT-2, UT-3 un visiem rā da vai nu Fidelu vai kaut ko par komunismu.
Tas bija ļ oti jautri.
Ukrainas vē stniecī ba atrodas netā lu no viesnī cas.
Pirms krievu valodas - tas pats. Kubieš i savas formas dē ļ saka, ka tas ir PSRS iestrē dzis zobens Kubas aizmugurē . Ierā mē ts - un aizbē ga.
Amerikas vē stniecī ba aiz trim ž ogiem. Otrais tiek darbinā ts ar 380 voltiem. Par ko ir brī dinā jums. Zemū denes vē stniecī bai tuvojas no jū ras puses. Kā pē c tas tur ir, vispā r nav skaidrs.
Tur ir Hemingveja kaps. Uz kura es redzē ju burvī gu skaistu tauriņ u laba balož a lielumā...Pacelš anā s brī dī - kā Boeing : )
Tas ir ceļ ojuma vē rts!
It ī paš i, ja jums ir labs printeris. : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu