Manas meitas sapnis!

23 Septembris 2011 Ceļošanas laiks: no 02 Septembris 2011 ieslēgts 16 Septembris 2011
Reputācija: +18.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū su meita sapņ oja par kubu, tas bija viņ as zilais sapnis, bet, kad mū su lidmaš ī na ieradā s Sanktpē terburgā , mū su priekam nebija robež u, mē s nekad tik ļ oti negribē jā m doties mā jā s kā no š ī ceļ ojuma. Sā kš u visu pē c kā rtas. Mē s lidojā m caur Teztur. Mē s neņ ē mā m pā rskaitī jumus un tā pē c ietaupī jā m daudz naudas. Mē s dabū jā m vai nu taksi, vai braucā m ar transfē ru no Havana Tour, tie ir lē tā ki, sarunā jā m uz vietas.

1. Lidojā m cauri Parī zei, ļ oti paveicā s ar sē dvietā m lidmaš ī nā - tur augš ē jā klā jā ar Boeing 747, tā pat kā biznesa klasē , no turienes uz 777, bet pie avā rijas izejas bija arī kur izstaipī ties tavas kā jas. Tā pē c mē s nemaz nebijā m noguruš i, un 3 stundas lī dz Parī zei un atpakaļ es neuzskatu par lidojumu.


2. Sā kumā bijā m Havanā.3 dienas, tur vairs nebija ko darī t. Mē s dzī vojā m Plaza Hotel, normā lā viesnī cā ar ļ oti labu atraš anā s vietu vecā s Havanas centrā . Mē s veicā m aptauju, lielgabalu ceremoniju un Parisel kabarē Nacionā lajā viesnī cā . Man viss ļ oti patika, bet labā k veikt aptauju no Teztour, tad pā rrunā jā m to ar puiš iem un viņ u tū re par to paš u naudu izrā dī jā s interesantā ka. Otrajā dienā klaiņ ojā m paš i, bet nekā ī paš a nav ko redzē t un ubagi ļ oti nogurst.

3. Varadero dzī vojā m "Aquaazula" Cilvē ku bija maz, ne sezonā , bet tas mū s tikai iepriecinā ja. Viesnī cā ir tā -tā , numuriņ i nav ī paš i labi, ē diens normā ls, bet maz daž ā ds. Ē dnī ca netī ra, personā ls draudzī gs, visi lū gumi izpildī ti. Kubieš i nav ī paš i ā tri, tā pē c, ja mums vajadzē ja kā du salveti vai galda piederumus, mē s tos vienkā rš i paņ ē mā m paš i no blakus esoš ajiem tukš ajiem galdiem. Bet tas viss ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar to, ka sē rū deņ raž a smaka izplatā s visā Varadero, ja vē jš pū š no naftas pā rstrā des rū pnī cas puses, kas atrodas netā lu. Un ja viņ i stā sta, ka nav jutuš i š o smaku, tad tie ir meli, vai nu cilvē ki stipri lietoja alkoholu, vai arī viņ iem ļ oti paveicā s un vē jš bija no okeā na. . Mē s speciā li š im priekš metam apceļ ojā m visu Varadero, es jautā ja cilvē ki un daudzi apstiprinā ja , ka smarž o . Puiš i, kas tur bija februā rī , arī dzī voja mū su viesnī cā . Un viņ i apgalvoja, ka tad nebija ne smakas, un tad izrā dī jā s, ka viņ i vienkā rš i nav izž uvuš i. Smarž a nenotiek tikai tad, kad vē jš pū š no okeā na, bet mums tā bija tikai 5 dienas no 12. Š ai viesnī cai ir tikai viens grezns numurs ar numuru 9 bungalo, tā ir divistabu ar milzī gu terasi un skatu uz okeā nu. . Kad mē s par to uzzinā jā m. ā tri izdalī ja dā vanas visiem reģ istratū rā un istaba kļ uva par mū su. Bija jau pavisam citas brī vdienas, pamodā mies un uzreiz ieraudzī jā m okeā nu, un aizmigā m no viļ ņ u trokš ņ a. Tā pat telpai bija stikla pakeš u logi un smaka ī paš i neiekļ uva.

Ņ em lī dzi fumigatoru vai vē l labā k kā du pudeli odu atbaidī š anas, tā du Kubā ir daudz. Vispā r labā k ir ņ emt viesnī cu "Barlovento", tā ir netā lu, bet visas istabas ir ar stikla pakeš u logiem. Man ļ oti patika tas, ka dzī vojā m pilsē tas centrā nevis viesnī cas rajonā . Varē jā m vē rot kubieš u dzī vi, jo. viņ u mā jas atradā s netā lu. Vakaros mē s staigā jā m pa centru un runā jā m ar viņ iem, viņ i mū s uzaicinā ja uz savu mā ju. Tas ir ļ oti interesanti, daudz interesantā k nekā sē dē t viesnī cas zonā ar iereibuš iem tū ristiem vai pā rvietoties no viena restorā na uz otru. Reā lā dzī ve, tā s krā sa ir jū tama. Pats galvenais, Varadero ir ļ oti mierī gs un nav bī stams. Ņ emiet lī dzi daudz dā vanu: ziepes, š okolā di, tē ju, flomā sterus, pildspalvas, koš ļ ā jamo gumiju, saldumus, daž as nolietotas, bet kā rtī gas lietas, varat apavus. Š o var dalī t un dot, viņ i ir ļ oti priecī gi, ī paš i bē rnu lietas. Pirms izbraukš anas, izejot no pludmales, iemetā m atkritumu urnā pludmales dvieli (to paņ ē mā m lī dzi mā jā s), kā ds vectē vs to izņ ē ma, iepriekš saritinā jis tieš i miskastē un nesa kā savē jo. Es to noskatī jos peldoties okeā nā , izkā pu, pagriezu otru, paķ ē ru viņ u un palū dzu pieņ emt dā vanu, viņ š laipni piekrita un sirsnī gi pateicā s.

3. Neņ emiet ekskursijas no kubieš iem. Tā ir izmesta nauda. Mū su kaimiņ i iekrita ē smā , noī rē ja maš ī nu par 100 kukiem, kubietis uz kaut kā da nobruž ā ta pepelapse, aizveda uz krokodilu audzē tavu, tad uz Karī bu jū ru uz pā ris stundā m mež onī gā pludmalē un tad atveda. , piemē ram, paē st lē tas pusdienas ar draugiem. Rezultā tā viņ i tur tika audzē ti par 42 cepumiem, uz viņ u rē ķ ina tika uzklā ts milzī gs galds un viņ i visi ē da, jo mū sē jie nevarē ja visu apē st, un nebija kur to ņ emt lī dzi, jo. istabā nav ledusskapja. Kopā.142 cepumi diviem, t. i. 71 vienam brā lim. Izbraucā m ekskursijā no Tez "Guama - Indian Village" par 69 cepumiem, mū s iesē dinā ja mazā busiņ ā ar visā m ē rtī bā m, vispirms atveda paē st brokastis, un tad sā kā s ekskursija. Apmeklē jā m piecas vietas: devā mies pa upi ar motorlaivā m lī dz iztekai, pa dž ungļ iem gā jā m lī dz avotam, bijā m pie ranč o un krokodila. ferma, kur mū s paē dinā ja pusdienā s, tad ar motorlaivā m lī dz dā rgumu ezeram ar attī rī š anā s rituā lu, un tad ar maskā m un pleznā m izpeldē jā mies pa Karī bu jū ru. Pē c tam mē s kā cilvē ki nomazgā jā mies ar svaigu ū deni, saņ ē mā m dzē rienus un tikā m nogā dā ti mā jā s. Vienkā rš i super tū re. Kad mē s to pateicā m kaimiņ iem, viņ iem atkal bija jā dodas ā rā un jā veic š ī ekskursija.


Viņ i arī paņ ē ma Gipsafari, bet diemž ē l ne no Tez. Bija forš i, bet, kad vē lā k to pā rrunā jā m ar tiem, kas brauca no Tezas, atkal izrā dī jā s interesantā k.

Kopsavilkums: jums ir jā dodas ekskursijā s no tū roperatoriem vai paš am jā ī rē automaš ī na. Bet mums bija pilnī gi pietiekami un ekskursijas.

4. Esi gatavs tam, ka visi vē las tevi apkrā pt, pē rkot kaut ko, ja jū ties apkrā pts, nekavē jies lamā ties un draud izsaukt policiju, viņ i no tā ļ oti baidā s un atpaliks. Viņ i pastā vī gi izliekas par muļ ķ iem, it kā jū s viņ u nesaprastu, un viņ š vienojā s ar jums par citu summu. Policija ir visur, un viņ i vienmē r ir tū ristu pusē , protams, ja paš i nerada haosu. Viss ir kā PSRS, ā rzemniekam vienmē r taisnī ba. Vispā r kubieš i ir ļ oti lī dzī gi mū su č igā niem, ar atš ķ irī bu, ka viņ i nezog. Mums istabā uz naktsskapī š a bija mobilie telefoni un maks, nekā netrū ka. Es pat paspē ju aizmirst savu somu restorā nā , viņ i mani panā ca un iedeva.

5. Visizdevī gā k ir mainī t naudu lidostā . Viesnī ca ņ em komisijas maksu gan par eiro, gan par dolā ru.

6. Mē ģ iniet sauļ oties no 8 lī dz 11 un no 16. Tad nededzini un nolobī ties, iedegums ir vienmē rī gs un skaists.

Kopumā jums vajadzē tu apmeklē t Kubu. Esmu apmeklē jis daudzas valstis, bet pē c š ī ceļ ojuma nonā cu pie secinā juma, ka vē los atpū sties tikai Eiropas valstī s. Tie ir tikai mani viedokļ i un vē lmes, bet meita ar tā m dalā s... .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums