Golden Palm Resort Yalong Bay 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Hainana
8.6 Numurs
8.6 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.3 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā vietā, kalnu pakājē pie ezera, Jalongas līcī. Uzcelta 2001. gadā, pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. Reģistrējoties ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem, pāriem un biznesa konferencēm.Vairāk →
аватар Tatjana109403
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaidri sakot, mē s neizvē lē jā mies viesnī cu, mē s saņ ē mā m pē dē jā brī ž a biļ eti. Bet viesnī ca mums patika. Teritorija ir ļ oti labi kopta. Viss ir tī rs, istaba tika pastā vī gi tī rī ta. … Tomēr ▾ Skaidri sakot, mē s neizvē lē jā mies viesnī cu, mē s saņ ē mā m pē dē jā brī ž a biļ eti. Bet viesnī ca mums patika. Teritorija ir ļ oti labi kopta. Viss ir tī rs, istaba tika pastā vī gi tī rī ta. Sā kotnē ji bijā m iekā rtoti pirmajā stā vā , bet, ja iespē jams, lū dzā m, lai mū s ievieto istabā ar balkonu, un viņ i mums to iekā rtoja. Ē diens normā ls, principā man arī garš oja, brokastī jā m tikai. Mū su lidmaš ī na bija agri no rī ta, mē s devā mies uz pludmali pē dē jā dienā , atgriezā mies vakarā , un istaba bija slē gta. Pē dē jā dienā mū s nebrī dinā ja, ka izrakstī š anā s ir pulksten 12:00. Nekur nebija jā iet, bija jā piemaksā par dienu.
аватар Larisa2222
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ķ iet, ka apmeklē jā m sanatoriju, atpū ta un relaksā cija par 100%! Ķ ī na bija patī kami pā rsteigta par klusumu, mieru, tī ru jū ru, krā š ņ o pludmali! Viesnī ca "Zelta palma" visos aspektos ir jauks č etrinieks! atrodas Jalongas lī cī ! Viesnī cā atrodas Tradicionā lā s medicī nas centrs ar savu slaveno ā rstu Dimu! Diagnostika vakaros (bez maksas) Atrodas turpat, kur SPA, bet pa kreisi, pieeja baseinam. … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka apmeklē jā m sanatoriju, atpū ta un relaksā cija par 100%! Ķ ī na bija patī kami pā rsteigta par klusumu, mieru, tī ru jū ru, krā š ņ o pludmali!
Viesnī ca "Zelta palma" visos aspektos ir jauks č etrinieks! atrodas Jalongas lī cī ! Viesnī cā atrodas Tradicionā lā s medicī nas centrs ar savu slaveno ā rstu Dimu! Diagnostika vakaros (bez maksas) Atrodas turpat, kur SPA, bet pa kreisi, pieeja baseinam. Paņ ē mā m ā rstes izrakstī tā s zā lī tes, organisms strā dā ja kā pulkstenis! No numuriņ iem viesnī cas halā tos devā mies uz masā ž ā m (vispā rē jā , pē du masā ž a, sejas/maska! ) Masieri Ahan ! ! ! un Van! ! ! - SUPER! Savu amatu meistari! arī vakaros uz akupunktū ru (dakteris pats liek adatas) Gulē jā m kā zī daiņ i! Vidē ji ā rstē š ana ir 1 tū kstotis dolā ru, bet tas ir tā vē rts - ticiet man! Un lē tā k nekā gidu piedā vā tajos centros! Veselies un atpū ties! Manai meitai bija skolioze, pē c masā ž ā m skriemelis lī dz skriemeļ iem, viss salabots, mugurkauls lī dzens (pat nespē ju noticē t! )
Brokastis viesnī cā , visa pietika, naš ķ is istabā - augļ i! Mē s tos iegā dā jā mies mini tirgū pie viesnī cas (pa kreisi) "Universal", vakariņ as devā s uz "Crown Plaza"
(pa labi 10 minū tes, daudzas daž ā das kafejnī cas) Bet labā k braukt iepirkties uz Dadonghai, autobusi nr. 15.24, 25. . . no viesnī cas, maksā.5 juaņ as, 40 minū tes jā brauc, ziema-vasara stop. Pē rc: pē rles, Pu-erh tē ja un Kudin tē ja (ā rstnieciskā ) ir obligā ta, ķ ī nieš u aptiekā dabī gie medikamenti (vitamī ni), placentas krē mi un maskas un ar pē rlē m! Zī da segas un spilveni, gultas veļ a!
No ekskursijā m visvē rtī gā kā ir Budisma centrs! Pie termā lajiem avotiem ir karsts, un arī baseinos ir karsts, lai gan Skaisti! Pē rtiķ u sala ir interesanta tiem, kam ir bē rni! Akmens mež s - nu...akmeņ i un akmeņ i ar uzrakstiem ķ ī nieš u valodā ! Izlem tu! Valsts ir ļ oti interesanta, mē s viņ iem esam eksotika! Man ļ oti patika! pā rē jo aizē noja Transaero atgrieš anā s lidojums, atveda uz lidostu lī dz 13:00, reiss tika pā rcelts uz 21:00, garlaicī ga gaidī š ana (pē c 4 stundā m izdeva ū deni par 300ml) lidojums bija gandrī z 11 stundas!
Lai laba atpū ta, laba veselī ba! Jū tieties brī vi izvē lē ties Golden Palm Hotel ! ! !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ķ ī na par. Hainan! 15.04-29.2013.  gada 04.  gads Tā da sajū ta, it kā bū tu bijis kū rortā , atpū ta un relaksā cija! Ķ ī na bija patī kami pā rsteigta par klusumu, klusumu, tī ru jū ru, krā š ņ o pludmali! Viņ i veica pilnu ā rstē š anas kursu. … Tomēr ▾ Ķ ī na par. Hainan! 15.04-29.2013.  gada 04.  gads Tā da sajū ta, it kā bū tu bijis kū rortā , atpū ta un relaksā cija! Ķ ī na bija patī kami pā rsteigta par klusumu, klusumu, tī ru jū ru, krā š ņ o pludmali! Viņ i veica pilnu ā rstē š anas kursu. Viesnī ca "Zelta palma" visos aspektos - patī kami! atrodas Jalongas lī cī ! Viesnī cā atrodas Tradicionā lā s medicī nas centrs ar savu slaveno ā rstu Dimu! Diagnostika vakaros (bez maksas) Atrodas tajā paš ā vietā , kur SPA, bet pa kreisi, pieeja baseinam. Paņ ē mā m ā rstes izrakstī tā s zā lī tes, organisms strā dā ja kā pulkstenis! No numuriņ iem viesnī cas halā tos devā mies uz masā ž ā m (vispā rē jā , pē du masā ž a, sejas/maska! ) Masieri Ahan ! ! ! un Van! ! ! - SUPER! Savu amatu meistari! arī vakaros uz akupunktū ru (dakteris pats liek adatas) Gulē jā m kā zī daiņ i! Vidē ji ā rstē š ana maksā.1 tū kstoti dolā ru, bet tas ir tā vē rts - ticiet man!!! ! Un lē tā k nekā gidu piedā vā tajos centros! Veselies un atpū ties! Manai meitai bija skolioze, pē c masā ž ā m skriemelis lī dz skriemelim!! ! ! viss ir salabots, mugurkauls taisns! PALDIES Ķ ī nai! Bijā m patī kami pā rsteigti! Brokastis viesnī cā , visa pietika, naš ķ is istabā - augļ i! Mē s tos iegā dā jā mies mini tirgū pie viesnī cas (pa kreisi) "Universal", vakariņ as devā s uz "Crown Plaza" (pa labi uz 10 minū tē m, daudzas daž ā das kafejnī cas) Bet labā k iepirkties uz Dadonghai, autobusi Nr. 15.24, 25...no viesnī cas, 5 juaņ as, 40 minū š u brauciena attā lumā , ziemas-vasaras pietura. Pē rciet: pē rles, Pu-erh tē ja un Kudin (ā rstnieciskā ) tē ja ir obligā ta Ķ ī nas dabas aptiekā . zā les (vitamī ni), krē mi un maskas placentas un ar pē rlē m! Zī da segas un spilveni, gultas veļ a! No ekskursijā m visvē rtī gā kā ir Budisma centrs! Pie termā lajiem avotiem ir karsts, un arī baseinos ir karsts, lai gan Skaisti! Pē rtiķ u sala ir interesanta tiem, kam ir bē rni! Akmens mež s - nu....akmeņ i un akmeņ i ar uzrakstiem ķ ī nieš u valodā ! Izlem tu! Valsts ir ļ oti interesanta, mē s viņ iem esam eksotika! Man ļ oti patika! Transaero atgrieš anā s lidojums aizē noja pā rē jos, viņ i ieradā s lidostā lī dz 13:00, reiss tika pā rcelts uz 21:00. , nogurdinoš a gaidī š ana (pē c 4h izdalī ja ū deni pa 300ml katram) lidojums bija gandrī z 11h! Labu atpū tu, veselī bu! Droš i izvē lies viesnī cu "Zelta palmas"!! ! tur un ATPŪ TA un VESELĪ BA!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар marikamih1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā rtē jo reizi atpū tā mies un uzlabojā m veselī bu Hainaņ ā mū su iecienī tajā viesnī cā . Laikapstā kļ i 3 nedē ļ as mū s ļ oti iepriecinā ja un jū ra bija silta un mierī ga. Mē s cenš amies atpū sties 2 reizes gadā iziet masā ž as un akupunktū ras kursu, lai gū tu labumu veselī bai. … Tomēr ▾ Kā rtē jo reizi atpū tā mies un uzlabojā m veselī bu Hainaņ ā mū su iecienī tajā viesnī cā . Laikapstā kļ i 3 nedē ļ as mū s ļ oti iepriecinā ja
un jū ra bija silta un mierī ga. Mē s cenš amies atpū sties 2 reizes gadā
iziet masā ž as un akupunktū ras kursu, lai gū tu labumu veselī bai. Un tas ir ļ oti ē rti, ka jums nav nekur jā iet un jā tē rē
pavadī t dā rgo laiku braucienos uz medicī nas centriem, kas ir
Nesen atrodas Sanijā un Dodonghai lī cī . Mazs
Viesnī cas centrs dakteres Dani vadī bā darbojas jau vairā kus gadus un visas procedū ras mē s ar vī ru izejam tieš i viesnī cā , un ā rstē š ana ir vienkā rš i lieliska. Profesionā li masieri
un Dr Dani (Dima) ir lieliski eksperti ķ ī nieš u valodas jomā
medicī niskā s zā les. Birojs ir neliels un atrodas blakus baseinam. Lielu paldies viesu grā matā atstā j ne tikai tautieš i, bet arī pateicī gi ā rzemnieki.
tsy. Viss perfekti! Un atpū ta un jū ra un Ķ Ī NIEŠ U APSTRĀ DE.
аватар nadlya75
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Personā ls tiek izvē lē ts pareizi un ar atbilstoš u profesionalitā ti. Visi zina savu biznesu, cilvē ki ir draudzī gi. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! Personā ls tiek izvē lē ts pareizi un ar atbilstoš u profesionalitā ti. Visi zina savu biznesu, cilvē ki ir draudzī gi.
аватар marikamih
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir pagā jis gads, un es esmu atpakaļ savā mī ļ ā kajā viesnī cā . Un viss ir kā vienmē r - FORŠ I! Tikai laika apstā kļ i mū s nedaudz pievī la - zemestrī ces dē ļ - Indonē zijā bija lieli viļ ņ i un lī dz ar to arī jū ra Man tieš ā m nebija jā peld, bet tas ir skumjas padarī ja gaiš ā ku izcili tī ro viesnī cas baseinu. … Tomēr ▾ Ir pagā jis gads, un es esmu atpakaļ savā mī ļ ā kajā viesnī cā . Un viss ir kā vienmē r -
FORŠ I! Tikai laika apstā kļ i mū s nedaudz pievī la - zemestrī ces dē ļ -
Indonē zijā bija lieli viļ ņ i un lī dz ar to arī jū ra
Man tieš ā m nebija jā peld, bet tas ir skumjas
padarī ja gaiš ā ku izcili tī ro viesnī cas baseinu.
Gada laikā jū s vienkā rš i neatpazī stat apkā rtni, kas ir atjauninā ta ar jauniem.
ē kas Yalun lī cī . Viesnī ca arī š oreiz bija
augstums (tika uzlabota krastmala un pludmale, vairā k
sporta aprī kojuma un velosipē du uzlaboš ana).
Un man pats svarī gā kais ir klusas relaksē još as brī vdienas ar pienā kumu
tradicionā lā s ķ ī nieš u medicī nas veselī bas uzlaboš anas kurss
cenas viesnī cas centrā . Un š oreiz pievienoju obligā to
procedū ru programma ( akupunktū ra; vispā rē jā ķ ī nieš u masā ž a
sodrē ji; pē du masā ž a) arī sejas maska ​ ​ no jū ras aļ ģ ē m
lei un man tas bija tikai atklā jums! Pē c tī rī š anas
seja tiek viegli iemasē ta un uzklā ta maska. Tā das
iespaids, ka jū ras brī ze maigi pū š pā r tevi un jū t
visas sejas vieglums un efekts ir pā rsteidzoš s - vienkā rš i
izskaties par daž iem gadiem jaunā ka! Labi paveicies, Dr Dani (DIMA
izdevā s noorganizē t tik mazu, bet ļ oti efektī vu
centrā viesnī cā . Gads par manā m č ū lā m pē c š ī m procedū rā m -
var neatcerē ties!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mī ļ ā kā viesnī ca kā rtē jo reizi mū s nepievī la. Un viņ i lieliski atpū tā s un pilnī bā uzlaboja savu veselī bu, izgā ja pilnu masā ž as un akupunktū ras kursu viesnī cas centrā pie mū su mī ļ otā s dakteres Dani (Dimas). … Tomēr ▾ Mī ļ ā kā viesnī ca kā rtē jo reizi mū s nepievī la. Un viņ i lieliski atpū tā s un pilnī bā uzlaboja savu veselī bu, izgā ja pilnu masā ž as un akupunktū ras kursu viesnī cas centrā pie mū su mī ļ otā s dakteres Dani (Dimas). Bet š oreiz viņ i bija pā rsteigti, ka neviens nevar atrast š o centru Zelta palmas, jo ķ ī nieš u ceļ vež i piedā vā tikai ā rstē š anu Dodonghai un Sanya centros. Pirmajā stā vā pie baseina bā ra atrodas neliels kabinets (kopā.6 dī vā ni), kurā tiks veikta bezmaksas pulsa diagnostika un varē s saņ emt visas ī stā s ķ ī nieš u medicī nas procedū ras pilnā apjomā . Mē s saņ ē mā m maksu par pilnī gu atveseļ oš anos vismaz gadu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mary.kuzakowa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m Ķ ī nā ar savu vī ru vairā k nekā vienu reizi, bet apmeklē jā m brī numsalu Hainan wali pirmo reizi. Pē c draugu ieteikuma paņ ē mā m Golden Palm Hotel un bija ļ oti apmierinā ti ar pilnī gi visu un maigo klimatu silta jū ra netā lu no Yalunvan lī č a apbrī nojamā s dabas. … Tomēr ▾ Bijā m Ķ ī nā ar savu vī ru vairā k nekā vienu reizi, bet apmeklē jā m brī numsalu Hainan
wali pirmo reizi. Pē c draugu ieteikuma paņ ē mā m Golden Palm Hotel un
bija ļ oti apmierinā ti ar pilnī gi visu un maigo klimatu
silta jū ra netā lu no Yalunvan lī č a apbrī nojamā s dabas. Viesnī ca
atrodas netā lu no jū ras lī dz pludmalei kā di 80 metri.
Teritorija, lai arī neliela, ir ļ oti kopta un ē rta.
paktnaya. Istaba liela luksusa istabiņ ā un viss nepiecieš amais
kā rtī gai atpū tai istabā ir pat internets.
Brokastis ir daudzveidī gas, ē dienkartē ir gan zivis, gan gaļ a.
ē dienus, kā arī dā rzeņ us un augļ us. Tikai nedaudz dā rgi pusdienot un
pusdienoju viesnī cā (lielas krā pš anā s), bet mē s paē dā m lieliski
restorā ns "Berezka" (10 minū tes no viesnī cas) Un esam ļ oti apmierinā ti
palika ķ ī nieš u procedū ras, proti, masā ž a un akupunktū ra
rapia kas tika darī ts tieš i viesnī cā nelielā centrā zem
Doktora Dimā vadī bā Viņ š ir ī sts zinā tā js un iedzimtais
Ķ ī nieš u medicī nas ā rsts. Tas bija ļ oti ē rti, ka man nebija jā ceļ o.
Sanjā uz prestiž o centru Horizon, kur mē s
ļ oti neatlaidī gi pierunā ja gidus un stā stī ja mums, ka Palmā
centra nav un nekad nav bijis, lai gan tas funkcionē
vairā k nekā.5 gadus, kā mē s noskaidrojā m. Tā tad, kurš nolemj mē ģ inā t
uz sevi ķ ī nieš u procedū ru ā rstnieciskā iedarbī ba – tieš i
nevienam nejautā jot, dodieties uz baseina bā ru un tur
koridorā ir norā des stabs ar cenā m visam
piedā vā ti ā rstniecī bas pakalpojumi Jā , un cenas ir zemā kas nekā centos
rah Sanya un Dodunhay. Un rezultā ts ir lielisks !! !
Gribu apgulties pē c masā ž as (un tā ilgst tieš i 60 minū tes)
ieslē dz istabā televizoru un klausies ziņ as no Krievijas.
аватар marikamih
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tos 6 reizes, bet kopumā Hainaņ ā citā s viesnī cā s in kopā.10 un var salī dzinā t gan viesnī cas, gan lī č us. Un nepā rprotama priekš rocī ba Palmas pusē . Pirmkā rt, viesnī cas unikā lā atraš anā s vieta (no vienas puses, jū ra, no otras puses, ezers un kalni (un jū s varat doties makš ķ erē t ezerā tieš i no viesnī cas. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos 6 reizes, bet kopumā Hainaņ ā citā s viesnī cā s in
kopā.10 un var salī dzinā t gan viesnī cas, gan lī č us. Un nepā rprotama priekš rocī ba Palmas pusē . Pirmkā rt, viesnī cas unikā lā atraš anā s vieta (no vienas puses, jū ra, no otras puses, ezers un kalni
(un jū s varat doties makš ķ erē t ezerā tieš i no viesnī cas. ))
Otrkā rt, tī rā kais un mierī gā kais lī cis, kurā atrodas viesnī ca.
Klusums, miers un vientulī ba no visā m pilsē tas ballī tē m kopumā -
pilnī ga atpū ta. Un treš kā rt, š ajā viesnī cā jū s varat ne tikai lieliski atpū sties un uzlabot savu veselī bu ķ ī nieš u medicī nas centrā .
tas atrodas blakus baseina bā ram.
konsultā cija ir bezmaksas. Dr Dani un viņ a mā cekļ i masā ž as terapeiti
brī vi pā rvalda ķ ī nieš u masā ž as metodes un paņ ē mienus
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju kopā ar draugu no 2011. gada 9. maija lī dz 25. maijam. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā - no vienas puses jū ra no otras ezers un dī vaini kalni. Klusums, ko putni lauž no rī ta. Mums patika brokastis, bet daudziem tautieš iem ne gaļ as trū kuma dē ļ . … Tomēr ▾ Es biju kopā ar draugu no 2011. gada 9. maija lī dz 25. maijam. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā - no vienas puses jū ra no otras ezers un dī vaini kalni. Klusums, ko putni lauž no rī ta. Mums patika brokastis, bet daudziem tautieš iem ne gaļ as trū kuma dē ļ . Ar grū tī bā m bija jā atrod tikai pusdienas un vakariņ as. Viesnī cā galvenokā rt tiek pasniegti ķ ī nieš u virtuves ē dieni, bet eiropieš iem un krieviem bija nepiecieš ams pastaigā ties. Tā kā mē s ar draugu braucā m ne tikai atpū sties, bet arī ā rstē ties, nejauš i uzzinā jā m, ka viesnī cā ir neliels tradicionā lā s ķ ī nieš u medicī nas centrs un par to zina tikai daž i cilvē ki. Cik mē s bijā m pā rsteigti, ka saņ ē mā m visu, ko gribē jā m, un draugs aizmirsa par sā pē m mugurkaulā pē c pilna akupunktū ras un masā ž as kursa (veikta 11 reizes). Sazinieties ar Dr. DANI (krievu valodā Dima) Un jū s sakā t mums lielu paldies. Turklā t viss ir savā s vietā s un jums nekur nav jā dodas, un cenas ir daudz zemā kas nekā lielajos centros, kur jums joprojā m ir jā nokļ ū st. Ja rodas š aubas, vienkā rš i mē ģ iniet noteikt diagnozi pie Dr Dima, un jums viss uzreiz kļ ū s skaidrs, jo ī paš i tā pē c, ka diagnoze ir bezmaksas. Es iesaku š ai viesnī cai š eit un ī stu atvaļ inā jumu un vienkā rš i lielisku ā rstē š anu ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums b_k_k97
Ēdam 2 pieaugušie un 2 bērni, gribi zināt cenu?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums duke77
No Novosibirskas lidojam tieši uz Hainaņas salu. Kur Noaosibirskā vai Sanjā ir labāks Duty Free (kosmētika, smaržas, alkohols)? Es dzirdēju, ka Sanijā ir dārga Duty Free, vai tā ir taisnība?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в живописном месте, у подножья гор на берегу озера, в бухте Yalong Bay. Построен в 2001 году, последний ремонт проводился в 2009. При заезде в отель взимается депозит. Отель подойдет как для отдыха семей с детьми, отдыха парой, так и для проведения деловых конференций.

Atrašanās vieta Расположен в 33,7 км от международного аэропорта Санья Феникс и в 22,3 км от центра города Санья.
Pludmales apraksts До пляжа 190 метров.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, чистка обуви, факс/ксерокопирование (платно), room service, ТВ-зал, места для курения, 3 конференц-зала (40-180 чел.), 1 открытый бассейн с террасой для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Сноркелинг.
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 307 номеров.

Istabās

Ванная комната, фен, кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар, Wi-fi (бесплатно).

Adrese Yalong Bay National Resort District, Sanya, 572000, China
Tālruņi: Tel: +86 (898) 885 699 88
Fax: +86 (898) 885 697 77
Tīmekļa vietne: Golden Palm Resort Yalong Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.