Jautājums o Ķīna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
273 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kura ir labākā viesnīca, kurā uzturēties? Marriott Resort Yalong Bay vai Sunshine Resort Intime Sanya vai Marriott Xiangshui Bay?
Kura ir labākā viesnīca, kurā uzturēties? Marriott Resort Yalong Bay vai Sunshine Resort Intime Sanya vai Marriott Xiangshui Bay?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-03-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар na2aroff.e
Šādas tendences mēbeļu industrijā kā somas krēsla popularitāte Kijevā katru dienu uzņem apgriezienus citās pilsētās.099-555-72-07
аватар olya0112
Viesnīcas, par kurām jautājat, atrodas dažādos līčos un tālu viena no otras – nav līdz galam skaidrs, pēc kāda kritērija izvēlēties.
Laiks Dadonghai centrā, daudz ēdienu apkārt, augļi, jūras veltes, McDonalds un daudz kas cits, tuvu visām izklaidēm. Pati viesnīca nav jauna, tas ir manāms uz istabu skaita, bet tomēr pieklājīgs.
Mariot in Yalong Bay ir laba viesnīca, relaksējoša, bet ēdiens ir dārgs vai jābrauc ar taksi, lai to dabūtu, uz pilsētu var aizbraukt tikai uz lielveikalu, tik daudzveidīgu virtuvi neredzēsi, jūras veltes , augļi - jums jādodas uz Dadonghai vai Sanya.
аватар nadin65
Pēc atrašanās vietas, budžeta (viss nepieciešamais ir tuvumā - vidējais līcis), es izvēlētos Sunshine Resort Intime Sanya
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ķīna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl