Jautājums o Ķīna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
273 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Mēs lidojam uz Hainanu. Iesaki, ko garšīgu un interesantu pārvest mājās kā dāvanu vai dāvanu?
Mēs lidojam uz Hainanu. Iesaki, ko garšīgu un interesantu pārvest mājās kā dāvanu vai dāvanu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-04-247 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Veronika7081
Java ābols un, protams, tēja.
аватар Veronika7081
Lai gan jums ir sava garšīgā stunda Kazahstānā. Vīrs atvests no komandējuma. :)
аватар miladyKET
Ar tēju jābūt ļoti uzmanīgam, var pievilties un pārdot tālu no svaigas tējas. Šī vieta, mūsuprāt, ir kūrorts, tējas fabrikās ekskursiju laikā viņi tieši to praktizē. Pirktas izšuvumu gleznas Sanjā, Sudžou zīda izšuvumi tiek augstu novērtēti visā pasaulē, kvalitatīva apgleznošana nav lēta.
аватар svetbry
Ķīniešu tējas, protams - tās tur ir lielā sortimentā. Visur tiek rīkotas tējas ceremonijas, visu var izmēģināt un iegādāties to, kas patīk. Mums garšo piens oolong. Tomēr dažreiz var atrast sukādes lotosa ziedlapiņas (parasti iepakotas kastītēs) - diezgan patīkams un garšīgs deserts.
аватар Gelenka_1
Sveiki) Un mēs nopirkām žāvētus jūras kāpostus, tirgū maisos, ļoti garšīgi, ja pievienojam karstam buljonam)
Tēja "pūķa ziedi" jeb bumbiņas pirktas dāvanām par 60 juaņām par kastīti 15 gab. Ja nepieciešams, ir pieejamas arī godži ogas. Tirgū nopirka arī kaltētu zivju asorti, par 138 juaņām paka, un tajā ir 7 pakas. Šeit ir saite uz fotoattēlu http://my.turpravda.ua/Gelenka_1/gallery/192227/752552.html Šajā sortimentā krabju čipsi bija smieklīgi un garšīgi (tiem jābūt ceptiem augu eļļā. Un, protams, jūs var nopirkt ķīniešu nūjas dāvanām, ir ļoti skaista plastmasa ar rakstiem.
Ja atrodaties Pekinā, tieši lidostā pa kreisi no vārtiem "C" ir liela nodaļa ar Pekinas pīlēm vakuumā. Ir ar sāli gatavs lietošanai, un ir bez sāls. Pārdevējs nedaudz saprot angļu valodu.Ja pārdevējs māj ar galvu un saka Nav priekš tūristiem, neticiet, nopērc, ieliec rokas bagāžā. to var uzglabāt 1 mēnesi, kas nozīmē, ka tas lidos mājās. ))) Prieks jums dažādi!)
аватар miladyKET
Runājot par pīli vakuumā, tā ir ļoti tālu no īstas Pekinas pīles. Turklāt visas pārējās šī ēdiena sastāvdaļas ir jāiegādājas atsevišķi, lai jūs iegūtu pilnīgu līdzību un prieku. Iepakojums ir skaists, bet mēs to pat nepabeidzām...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ķīna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl