South China Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.410
№22 viesnīcas reitingā Hainana
6.3 Numurs
5.8 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā. Renovācija notika 2015. gadā: 4 no 8 stāviem tika izremontēti. Sastāv no 3 ēkām. Galvenā ēka ir 8 stāvi. Netālu no viesnīcas atrodas daudzas iepirkšanās un izklaides iespējas. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām un aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар ai_muk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī ī paš uma renovā cija ir paredzē ta lī dz 2019.  gada novembrim. Viesnī ca ir laba, bet tiklī dz uzzinā jā m par kapitā lo remontu, mē s ar vī ru uzreiz atteicā mies no š ī s iespē jas un mainī jā m uz citu. … Tomēr ▾ Š ī ī paš uma renovā cija ir paredzē ta lī dz 2019.  gada novembrim. Viesnī ca ir laba, bet tiklī dz uzzinā jā m par kapitā lo remontu, mē s ar vī ru uzreiz atteicā mies no š ī s iespē jas un mainī jā m uz citu. Grī das smird pē c krā sas un ir trokš ņ ainas bū vdarbu dē ļ . Teritorijā notiek arī bū vniecī ba. . .
Bet nā kamgad noteikti š ajā viesnī cā ))
аватар Elena_Popova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 24.06 lī dz 08.07. Tā s galvenā priekš rocī ba ir tā atraš anā s vieta. Paš u teritorija nav ī paš i liela, bet sakopta. Pirmā lī nija, piekļ uve pludmalei tieš i no viesnī cas, bet pludmale ir paš valdī bas, Sanjas viesnī cā m nav savas pludmales, bet ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, kas stā v ē nā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 24.06 lī dz 08.07. Tā s galvenā priekš rocī ba ir tā atraš anā s vieta. Paš u teritorija nav ī paš i liela, bet sakopta. Pirmā lī nija, piekļ uve pludmalei tieš i no viesnī cas, bet pludmale ir paš valdī bas, Sanjas viesnī cā m nav savas pludmales, bet ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, kas stā v ē nā . Runā jot par brokastī m, tā s bija vienmuļ as, bet izsalkuš as nepalika, lai gan ē diens ir orientē ts uz ķ ī nieš u tū ristiem. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, bet putekļ i ir visur, biež i vien aizmirstas ielikt zobu birstes, ieliet ū deni. Veļ a tiek mainī ta pē c pieprasī juma (gultā uzlieciet karti). Kopumā diezgan normā la viesnī ca, bet noteikti ne č etras zvaigznes.
Бассейн Первый корпус (без балконов) Вид из номера делюкс(4 эт) Санузел номер делюкс Делюкс с балконом Делюкс с балконом
аватар marinaletter
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, kurai ir zaļ ā zona ar peldbaseinu, zā lā ji, zaļ ā s zonas un jū ras tuvums. Faktiski visā teritorijā notiek bū vdarbi, tā tad tikai pludmale. Pē c jū ras nav kur kā jas noskalot, jā nes ū dens pudeles! , pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, kurai ir zaļ ā zona ar peldbaseinu, zā lā ji, zaļ ā s zonas un jū ras tuvums. Faktiski visā teritorijā notiek bū vdarbi, tā tad tikai pludmale. Pē c jū ras nav kur kā jas noskalot, jā nes ū dens pudeles! , pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti. . . brokastis ļ oti sliktas.
На фото строительные материалы Все как в полуразрушенном пионерском лагере Разбитая дорожка на пляж Санфаянс и блоки кирпичей радуют глаз Бассейн Тарритория
аватар mihlik_78
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lē ta viesnī ca ar lielisku servisu. Labas brokastis. Jū s varat pamainī t ķ ī nieš u un Eiropas virtuvi. Ē dienu klā sts ir milzī gs. Istaba laba. nav ļ oti jauns, bet mā jī gs. ir pieejams viss nepiecieš amais (fē ns, halā ti, č ī bas, tē jkanna, TV u. … Tomēr ▾ Lē ta viesnī ca ar lielisku servisu. Labas brokastis. Jū s varat pamainī t ķ ī nieš u un Eiropas virtuvi. Ē dienu klā sts ir milzī gs.
Istaba laba. nav ļ oti jauns, bet mā jī gs. ir pieejams viss nepiecieš amais (fē ns, halā ti, č ī bas, tē jkanna, TV u. c. ) tī rs, biež i. Gultas ir lielas un ē rtas. Gulta un dvieļ i ir tī ri.
Visvairā k man patī k baseins. brī niš ķ ī gi. baseinā pukst daž ā das jaudas ū dens strū klas. Brī niš ķ ī ga masā ž a. Teritorija skaista. Ir baseins ar zivī m, kas masē s pē das.
Uz vietas ir laba masā ž as telpa. Cenas lē tas, masā ž u veidi daž ā di. Ir kosmetologs.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Atrodas Dadonghai pludmales galā . Ā rē jie š eit ierodas reti. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Dvieļ i tiek nodroš inā ti. Pludmale ir tī ra. Bet! tieš i aiz š ī s pludmales ir nū distu pludmale. Tas ir smieklī gi.
Tieš i pie viesnī cas ir vairā kas jū ras velš u ē stuves. Ē diens ir lē ts un garš ī gs. Pā ri ceļ am ir liels lielveikals, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. Š ajā viesnī cā apmetā s trī s reizes. Viss labi.
аватар ximchanka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Pretenzijas nav. Par 4 viss ir lieliski. Istaba atradā s 2 stā vā . Viņ i to uzņ ē ma ar skatu uz dā rzu, bet izrā dī jā s, ka no visā m istabā m ar balkoniem paveras skats uz jū ru, lai gan to var redzē t caur palmā m, bet tas nav svarī gi. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Pretenzijas nav. Par 4 viss ir lieliski. Istaba atradā s 2 stā vā . Viņ i to uzņ ē ma ar skatu uz dā rzu, bet izrā dī jā s, ka no visā m istabā m ar balkoniem paveras skats uz jū ru, lai gan to var redzē t caur palmā m, bet tas nav svarī gi. Mē s nepavadī jā m daudz laika uz balkona. Zem balkona teritorijai cauri tek strauts, kurā peld zivis. Es viņ us baroju ar cepumiem no balkona un maizi, kad viņ i nā ca no brokastī m. Viņ i vienkā rš i ē d no rokā m, tik forš i. Teritorija zaļ a un skaista, divi soļ i lī dz jū rai. Teritorijā ir baseins ar zivju terapiju (bez maksas). Baseins ir tī rs. Brokastis bija garš ī gas. Jū s varat izvē lē ties no diviem restorā niem.
Par istabā m: istaba ir tī ra, veļ u maina kad vajag (uzliek speciā lu zī mī ti uz gultas un viss), dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, un gultas veļ a un dvieļ i ir balti un tī ri. Veļ u var dot bez maksas katru dienu (ne vairā k kā.4). Numurā ir bezmaksas vadu internets, TV krieviski runā još s kanā ls. Vē l viens nebū tisks fakts, reģ istratū rā ir krieviski runā još s administrators, kurš sniegs pilnu informā ciju par jebkuru interesē još o jautā jumu (par viesnī cu un vispā r). Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs, satiekoties saka nihao un smaida. Labs un nedā rgs masā ž as centrs.
Biju pie draugiem Intime 5*. Istabas ir vienā das, varbū t mē beles ir nedaudz jaunā kas. Bet mums par mazā ku naudu bija skats uz jū ru, un viņ iem bija naktsklubs. Kad dosimies uz turieni vē lreiz, tad tikai š ajā viesnī cā .
Выход на море Бассейн Сафари парк. С лигренком Сафари парк Пляж На острове обезьян Номер Бассейн рыботерапии


iemiesojums larisa_chy
DD. Dosimies uz viesnīcu 05.augustā ar bērnu.Pēc pēdējās apskates tur ir remonts...bet tūroperators mums apliecina,ka viss tiek būvēts līdz 31.jūlijam.Darbi tiks pabeigti, un baseins?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель был построен в 1992 году. В 2015 году прошла реновация: 4 из 8-ми этажей были обновлены. Состоит из 3-х корпусов. Основное здание — 8-ми этажное. Рядом с отелем расположены многочисленные магазины и развлекательные заведения. Отель подходит для спокойного семейного отдыха и для активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в бухте Дадунхай, на первой береговой линии, в 18 км от международного аэропорта Феникс и в 5 км от центра города Санья.
Pludmales apraksts Специальный вход на пляж для людей с ограниченными физическими возможностями
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), услуга звонок-будильник, room service, цветочный магазин, услуги такси, почтовые услуги, факс/ксерокопирование (платно), коляски для людей с ограниченными физическими возможностями, 1 конференц-зал (126 м2), 2 бассейна (300 м2 и 200 м2), 1 ресторан: Western Restaurant.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 196 номеров:

Superior Garden View A — 23 м2. Вид на сад. Без балкона. Предоставляется доп.кровать.
Sea View A — 23 м2. 4-8 этаж, расположен в корпусе А, без балкона, частичный вид на море.
Superior Sea View B — 24 м2. 2-3 этаж, расположен в корпусе В, с балконов, вид на море.
Deluxe Garden View B — 28 м2. Вид на сад. Балкон 5 м2. 2 этаж. Предоставляется доп.кровать.
Deluxe Sea View В — 23 м2. 4 этаж, расположен в корпусе В, с балконов, вид на море.
Garden View С — 22-25 м2. 3-4 этажи в отдельно стоящем корпусе С, в 50 метрах от главного корпуса, без балкона, вид на дорогу, все номера после ремонта 2017 года, в корпусе С есть лифт.

Есть номера для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

Сейф, центральный кондиционер, телефон, телевизор, Wi-Fi бесплатно, холодильник, набор для приготовления чая/кофе, мини-бар, утюг и гладильная доска, бутилированная вода (бесплатная минеральная вода), ванная комната, фен, халат и тапочки, смена белья: через 2 дня, room service: есть, смена полотенец: ежедневно, уборка номера: ежедневно.

Adrese Yuhai Road, No. 2, 572000 Sanya, China
Tālruņi: 400-808-2562
Tīmekļa vietne: South China Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).