Jautājums o Hainan

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
138 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai ir kādas viesnīcas ar virtuvi pašapkalpošanās vajadzībām?
Vai ir kādas viesnīcas ar virtuvi pašapkalpošanās vajadzībām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-11-054 gadā atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар olya0112
Virtuves parasti ir nevis istabās, bet villās (skatiet viesnīcas Yalung Bay, piemēram, Ritz Carlton vai bijušo Crown Plaza), 3. korpusa istabās ir neliela virtuves zona ar visu nepieciešamo. Baohong viesnīca Dadonghai. Gandrīz katrā viesnīcas numurā ir tējkannas. Taču Hainanā ir tik fantastiska ēdienu daudzveidība, kafejnīcas, ēstuves, gatavie ēdieni lielveikalos, maiznīcas un daudz kas cits, ka parasti ēdiena gatavošana nav nepieciešama.
аватар kh.dreamtour
Piekrītu, kāpēc virtuve Hainaņā? Cenas ir lētākas nekā Ukrainā, un kafejnīcas var atrast katrai gaumei, viņi pat piedāvā Olivier)))
аватар camomille
rezervēšana, lai palīdzētu - izvēlieties reģionu, atzīmējiet virtuves / mini virtuves klātbūtni istabas ērtībās un izvēlieties no saraksta
аватар Alex714
Pievienojos tiem, kas rakstīja augstāk - Āzijā labāk ēst kafejnīcās, izmēģināt jaunus ēdienus vai arī noteikti atradīsiet ko piemērotu savai gaumei.
аватар Fancase
Kafejnīcas nav piemērotas, ja top starter ir nepieciešama virtuve diētiskajam ēdienam vai ēdiena gatavošanai bērnam...
аватар Gelenka_1
Hmm ... vai tu vispār raksti par pārtiku Ķīnā? Ar pārtiku viņi mums vispār ir skumji. Pat ja ņemat viesnīcu ar virtuvi, ir ļoti grūti atrast produktus vairāk vai mazāk saprotami ēdama ēdiena pagatavošanai))))
аватар nadin65
Dadonghai un Sanyabey lielveikalos ir liela jebkura veida gaļas izvēle! Un jūras veltes un dārzeņi. Tāpēc ar jēlproduktiem šajos līčos problēmu nebūs.Piena produkti ir tikai dārzeņi un vispār ļoti dārgi no Krievijas.
Multivarku var ņemt līdzi rokas bagāžā, ja vien to atļauj izmēri. Elektriskās tējkannas ir pieejamas visās viesnīcās
аватар olya0112
Jā, mēs rakstām par pārtiku Ķīnā - tādas ēdienu daudzveidības nav nekur citur Āzijā, katrai gaumei un budžetam, vienkārši šika virtuve, nereāli dažādi augļi, daudz zaļumu un dārzeņu, konditorejas izstrādājumi, jūras veltes - es varu neiedomājieties, kā jūs varat palikt izsalcis tur
Piens Ķīnā ir brīnišķīgs - jogurti, piemēram, tāpēc šeit nav problēmu, arī bērnu piens ir labs. Nav ierasto desu vai siera, bet tie tur nemaz nav vajadzīgi.
аватар yulacha2011
jā, dažās viesnīcās ir tādi numuriņi
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hainan
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl