Jautājums o Hainan

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
138 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man kādu viesnīcu Hainaņas salā, ekonomisku iespēju. Galvenais ir tīra jūra un laba pludmale, jo plānojam atpūsties kopā ar 7 gadus vecu bērnu
Pastāstiet man kādu viesnīcu Hainaņas salā, ekonomisku iespēju. Galvenais ir tīra jūra un laba pludmale, jo plānojam atpūsties kopā ar 7 gadus vecu bērnu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2016-09-158 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар olya0112
Jebkura viesnīca Haitang līcī (piemēram, šiks renesanses vai Sheraton Sanya Haitang Bay): viesnīcas ir jaunas, viss ir ļoti tīrs, skaists, ir daudz baseinu, bet jums ir jāņem puspansija. Tas būs ideāls ar bērnu.
аватар vbi007
Palm Beach Resort & Spa - 4 * atrodas Hainaņas salā, 8 km attālumā no Sanjas, jūras krastā. Viesnīca sastāv no galvenās septiņstāvu ēkas un 16 villām, kuras ieskauj skaists dārzs. Iespaidīga viesnīca ar skaisti iekārtotām un moderni aprīkotām istabām piedāvā tūristiem kvalitatīvu apkalpošanu, šeit ir radīti visi apstākļi labai atpūtai Istabu apraksts:
- gaisa kondicionieris;
- privāta vannas istaba un tualete;
- fēns;
- drošs;
- telefons;
- piekļuve internetam;
- TV ar satelīta kanāliem;
- mini bārs;
- 24 stundu apkalpošana numurā.
Izbraukšana 29. oktobrī, atpakaļ 8. novembrī 2016. Izbraukšana no Maskavas.
Dzīves dārdzība ar bērnu vienvietīgā istabā, lidojums, transfērs, brokastis ir 92 155 rubļi.
Interesē mans e-pasts ir [email protected]
Ir daudz citu iespēju. Atkarīgs no nakšu skaita un viesnīcas zvaigžņu vērtējuma. Laikapstākļi oktobra beigās jau stabilizējas, lietus beidzas. Apkārtējā temperatūra ir vidēji 22-25 grādi pēc Celsija
аватар vbi007
Piedāvātā viesnīca atrodas pie pludmales, pirmajā līnijā
Pludmale atrodas 50 metru attālumā no viesnīcas.
Brokastīs ietilpst vairāku veidu gaļa, zivis, graudaugi, svaigi dārzeņi, vairāku veidu augļi, mērces, ceptas nūdeles un cepti rīsi. No dzērieniem šķīstošā kafija, tēja, Yupi sula, sojas piens. Piena produkti Ķīnā ir problēma. Ķīniešiem ir laktozes nepanesamība, tāpēc atvaļinājuma laikā par piena produktiem vajadzētu aizmirst. Tikai soja.
аватар civilechina
Interesanti, vai jūs pats esat bijis Palm Beach viesnīcā Sanyabey Bay? viss, ko tu raksti par viesnīcu - tas bija pirms desmit gadiem, labākajā gadījumā tas bija normāli līdz 2010. gadam.
Veca, nobružāta viesnīca, tika veikts tikai kosmētiskais remonts. Es tur nebrauktu, it īpaši ar bērnu.
Tagad Sanijā un dažādos līčos ir daudz jaunu ērtu viesnīcu, kas ir lieliskas cenas un kvalitātes attiecības ziņā.
Daudzas viesnīcas nodrošina bērnu ēdienkartes, bērnu animāciju, lieliskus baseinus ar ūdens slidkalniņiem bērniem.
Par jūru, tīru ar labu pludmali, Yalong Bay (Marriott, Horizon, Cactus, MGM viesnīcas), Haitang Bay (Double Tree Hotel, Renaissance, Minorca), Clear Water Bay (Raffles, Aloha, Holiday Inn viesnīcas), Shimeybey Bay (tīkla viesnīcas Sheraton).
Visas uzskaitītās viesnīcas ir paredzētas ģimenēm ar bērniem, visas viesnīcas pirmajā piekrastē. Lielas skaistas teritorijas, vairāki peldbaseini, bērnu rotaļu istabas un āra laukumi. Lieliskas Eiropas brokastis. Jūs varat pasūtīt pilnu vai puspansiju. Bet, manuprāt, tas ir vienmuļi un dārgi. Blakus vienmēr ir daudz iespēju paēst, garšīgi un nedārgi. pārtika viesnīcās būs daudz dārgāka.
аватар vbi007
Nevajag veicināt neorganizētu atpūtu "mežonis". Mūsdienās tas ir dārgi un diezgan muļķīgi. Viesnīca tika piedāvāta kā piemērs. Tūristam ir tiesības izvēlēties jebkuru viesnīcu, un tūrisma operatora bizness ir organizēt ērtu uzturēšanos no robežas šķērsošanas brīža līdz atgriešanās mājās. Ja maciņš atļauj, tad dieva dēļ lidojiet ar komercreisiem, pasūtiet taksi no lidostas uz viesnīcu, dabūjiet istabiņu viesnīcā, tās ir jūsu tiesības.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hainan
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl