Pearl River Garden Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.510
№13 viesnīcas reitingā Hainana
9.0 Numurs
9.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2006. gadā. Sastāv no vienas 8 stāvu ēkas. Teritorijas kopējā platība 25 000 m2. Ļoti ērta atrašanās vieta attiecībā pret kūrorta centru. Blakus viesnīcai atrodas populārais ķīniešu tradicionālās medicīnas medicīnas centrs. Ieteicams tūristiem, kuri plāno apvienot pludmales brīvdienas ar ārstēšanu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca bija piemē rota cenai un atraš anā s vietai. Izlī gums noritē ja labi. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras. Paņ ē mu istabiņ u ar skatu uz jū ru, man labi patika, bet veca viesnī ca. Noteikti tī rs. Teritorija laba. Vakariņ as, kas bija iekļ autas, bija briesmī gas. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija piemē rota cenai un atraš anā s vietai. Izlī gums noritē ja labi. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras. Paņ ē mu istabiņ u ar skatu uz jū ru, man labi patika, bet veca viesnī ca. Noteikti tī rs. Teritorija laba.
Vakariņ as, kas bija iekļ autas, bija briesmī gas. Tā pat kā bufete, tiek lieti daž ā di produkti. Rindas ir garas, ir viens pavā rs, kamē r gaidi, kad gatavos, jā stā v rindā.40 minū tes. Tas, kas jau bija pagatavots un izliets lielos katlos, tika izslaucī ts pirmajā pusstundā un vairs nepapildī jā s. Brokastis tur ir normā las. Mans padoms, paņ emiet istabu ar skatu uz jū ru, tur ir balkons. Citā m istabā m, kas nav vē rstas uz jū ru, nav balkona un logi vispā r netiek atvē rti. Tur ir pavisam cits skats, skats uz bū vlaukumu. Jū s varat ietaupī t naudu, tikai nepē rciet savas vakariņ as.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es apmeklē ju Pearl 2011. gada augustā . - viesnī ca skaista tikai recepcijā , tad viss vecs un nož ē lojams (mē beles vecas, santehnika jau sen nav mainī ta, sienas nokrā sotas ar kaut kā du nejauku krā su). Bet brī nums kā ds skats no balkona (istabā s ar skatu uz jū ru)!! ! ! Vienkā rš i pasaka! ! ! Bet numuriņ i ar skatu uz pilsē tu patiesī bā ir ar skatu uz bū vlaukumu, š ausmas! ! ! No uzmā cī gā s apkalpoš anas miera nav, neglā bj ne zī me "netraucē t", ne ieslē gtais signā ls pie telpas "nezvanī t". … Tomēr ▾ Es apmeklē ju Pearl 2011. gada augustā . - viesnī ca skaista tikai recepcijā , tad viss vecs un nož ē lojams (mē beles vecas, santehnika jau sen nav mainī ta, sienas nokrā sotas ar kaut kā du nejauku krā su). Bet brī nums kā ds skats no balkona (istabā s ar skatu uz jū ru)!! ! ! Vienkā rš i pasaka! ! ! Bet numuriņ i ar skatu uz pilsē tu patiesī bā ir ar skatu uz bū vlaukumu, š ausmas! ! ! No uzmā cī gā s apkalpoš anas miera nav, neglā bj ne zī me "netraucē t", ne ieslē gtais signā ls pie telpas "nezvanī t". Brokastis - FUUU, tikai daudz, bet nekā , lī dz 9 nav nekā . Reģ istrē joties brokastī m, kamē r nav pasniegti visi ķ ī nieš i, viņ i nepievē rš uzmanī bu krieviem (un mums ir otrā di). Vispā r ķ ī nieš u atpū tnieki uzvedas Ak-kā - ar visu savu izskatu parā dot, ka tev te vienkā rš i nepietika ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izskatā s pē c labas viesnī cas ar labu apkalpoš anu un draudzī gu apkalpoš anu! Bet galu galā maksā naudu tikai tā pē c, lai no viesnī cas loga vai balkona varē tu redzē t jū ru. (((Istaba visparastā kā , neteiktu, ka 4 zvaigž ņ u viesnī ca. … Tomēr ▾ Izskatā s pē c labas viesnī cas ar labu apkalpoš anu un draudzī gu apkalpoš anu! Bet galu galā maksā naudu tikai tā pē c, lai no viesnī cas loga vai balkona varē tu redzē t jū ru. (((Istaba visparastā kā , neteiktu, ka 4 zvaigž ņ u viesnī ca. Viesnī cā nav ko darī t, pat ja gribi uzspē lē t tenisu vai kā dus citus pakalpojumus, tas viss protams ir apmaksā ts, ka ir, pilnī gi nekas nav iekļ auts istabas cenā . Tad vē l mā nā s, atstā j depozī tu, un krietnu, paņ em depozī tu ne par ko nebrī dinot un tad pē kš ņ i atrod kaut kā du zī mi ar kā du samaksu obligā tais nodoklis, kuru necerē ja tē rē t. lai gan visā pludmalē apkā rt tikai visur redz krievu zī mes. Kopumā brauciens nebija ī paš i apmierinā ts tikai viesnī cas dē ļ . Vairā k. Turklā t sievietes, kas mū ž ī gi pā rdod pē rles, neļ aus jums atpū sties pludmalē , un, lai apgultos uz koka solā rija, jums ir jā ierodas 7 no rī ta, lai uzņ emtu rindu! Plus, samaksā jiet naudu par kastes izmantoš anu ar slē dzene personī go mantu glabā š anai pludmalē ! Jauku atpū tu ((
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sarunā ju braucienu mē nesi pirms izbraukš anas atvaļ inā jumā . Izvē le tika apturē ta š ajā viesnī cā , luksusa numuri (ar skatu uz jū ru). Fotogrā fijas, protams, ir ļ oti skaistas, bet, kā izrā dī jā s, iekš ā ir krā sotas sienas, kur tā s ir nedaudz nobruž ā tas, pie griestiem nedaudz karā jas kaļ ķ is utt. … Tomēr ▾ Sarunā ju braucienu mē nesi pirms izbraukš anas atvaļ inā jumā . Izvē le tika apturē ta š ajā viesnī cā , luksusa numuri (ar skatu uz jū ru). Fotogrā fijas, protams, ir ļ oti skaistas, bet, kā izrā dī jā s, iekš ā ir krā sotas sienas, kur tā s ir nedaudz nobruž ā tas, pie griestiem nedaudz karā jas kaļ ķ is utt. Vienī gais, kas priecē ja aci, bija panorā mas stikls ar skatu uz jū ru (ejot pa gaiteni, ielū kojā mies pretē jā s istabā s, ziņ kā rī bas pē c, no tā m pavē rā s skats uz pilsē tu - un aiz loga kā da konstrukcija vietne, acī mredzot kā pilsē tas variants . . ). Pat Mandž ū rijā.3* numuriņ š bija daudz labā ks! Brokastis labas brokastis, milzī ga izvē le no visa, katru dienu mainā s kā ds trauks. No rī ta lī dz vakaram smiltis krata, izlī dzina un tī ra. Viesnī cā nav izklaides! Ir, protams, biljards un trenaž ieru zā le utt. , bet tur ir jā bū t kopā ar kā du no darbiniekiem. Lai spē lē tu biljardu, mē s kā du stundu gaidī jā m š o cilvē ku, bet galu galā aizgā jā m (((
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Puiš i! Tikai pirms divā m nedē ļ ā m es atgriezos no Bali. . . Salī dziniet ar pagā juš ā gada braucienu. . . n-jā...Nu ko lai saka? Kā es nevarē ju atrast vainu š ai "Pē rlei", bet viesnī ca Bali mani vienkā rš i nogalinā ja! Tā pē c tagad atceros "Pē rli" kā viesnī cu *****! Atpū tieties un izbaudiet! agri! rezervā cija uz de Luxe istabiņ u (kā ds š arms, nesapratu) uz 2 nedē ļ ā m diviem par AUDIEM krievu rubļ os. … Tomēr ▾ Puiš i! Tikai pirms divā m nedē ļ ā m es atgriezos no Bali. . . Salī dziniet ar pagā juš ā gada braucienu. . . n-jā...Nu ko lai saka? Kā es nevarē ju atrast vainu š ai "Pē rlei", bet viesnī ca Bali mani vienkā rš i nogalinā ja! Tā pē c tagad atceros "Pē rli" kā viesnī cu *****! Atpū tieties un izbaudiet! agri! rezervā cija uz de Luxe istabiņ u (kā ds š arms, nesapratu) uz 2 nedē ļ ā m diviem par AUDIEM krievu rubļ os. (brokastis ir iekļ autas, kā citur Ā zijā ) Atpū tusies Bali slampā tajā viesnī cā (istabā tarakā ni, skudras un citas dzī vas radī bas, mē beles vecas, vannas istabā pretī gi ieiet) atceros Hainanu. . . skats uz jū ru. . . MMM. . . skaistums! sauļ oš anā s krē sli pie baseina vienmē r par velti! Pasaka! kurš te sū dzē jā s par duš as trū kumu pie pludmales? Kā da velna pē c jums to vajag? Pie baseina un istabā ir duš a, un tu runā par tā diem niekiem! Brokastis ir "š arms"! Pē c olu kultenes ir ikdienas rinda(jo nav ko citu ē st), š ķ ī stoš ā kafija beidzas pā rā k ā tri, un tē ja tā da bezgarš ī ga. . . augļ i daž reiz ir skā bi, bet daž reiz pat nekas, neskatoties uz absolū to nesaldumu! Tur ī sti nav ko ē st! Un pludmalē nav kur gulē t! lī dz vakaram! Tā pē c atceroties daudzas jo daudzas brī vas vietas pē c 12 dienā m Hainaņ ā , man tas sā k patikt vē l vairā k. . . Lai gan. . . salī dzinot ar iepriekš ē jiem braucieniem. . . Domā , ka Hainans ir sū dī gs. . . Bet nē ! Ir vē l sliktā k! Tā pē c vē lreiz vē rš os pie jums, dā rgie ceļ ojumu draugi! Neaizmirstiet: viss ir zinā ms salī dzinā jumā ! slikta vieta uz zemes! Un tikai tad, kad atceraties par skatu no balkona jū ra, par Pekinas pī li, grilē ts baklaž ā ns! Mmmm....Tā lā k neieš u, citā di braukš u uz turieni vē lreiz. . . Gribē tos arī uz Meksiku, Kubu. . . Par sevi es izdarī ju secinā jumus par nā kotni: 1. ja reiz brauciens ar viesnī cu "4 ****", tad tas nebū t nenozī mē , ka tā bū s vienmē r. . . 2. Č ingač guks divreiz neuzkā pj uz viena grā bekļ a. . . Vispirms izlasiet godī gas atsauksmes un tikai pē c tam dodieties mierī gi atpū sties. . . Tā pē c tagad neesmu slinks un rakstu patiesas atsauksmes, arī par labo viesnī cu "Pē rle". . . Godī gi sakot, š ī ir ļ oti laba viesnī ca saviem 4 ****! Ticiet man! Salī dzinā t!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Galadrie
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojā m ģ imene ar bē rnu (3.5 gadi). Ceļ ojums notika gandrī z nejauš i. Mē s biež i apmeklē jam Š anhaju darba dē ļ , bet š oreiz mums bija jā paliek Ķ ī nā divas nedē ļ as. Tā tad, lai nesē dē tu brī vdienā s (un 1. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ģ imene ar bē rnu (3.5 gadi). Ceļ ojums notika gandrī z nejauš i. Mē s biež i apmeklē jam Š anhaju darba dē ļ , bet š oreiz mums bija jā paliek Ķ ī nā divas nedē ļ as. Tā tad, lai nesē dē tu brī vdienā s (un 1. maijs arī ķ ī nieš iem ir brī vdiena) Š anhajā , lidojiet uz Hainanu. Istabiņ u mums bija rezervē juš i mū su draugi ķ ī nieš i savā Ķ ī nas tū risma aģ entū rā , tā pē c tas izrā dī jā s divas reizes lē tā ks nekā Maskavā .
Cilvē kiem, kas ierodas Ķ ī nā pirmo reizi, ķ ī nieš u skaits, protams, ir pā rsteidzoš s. Bet mums pē c Š anhajas viss bija diezgan pazī stams. Mū su istaba atradā s astotajā stā vā , diezgan liela. Internets - wi-fi (varbū t kā dam nav aktuā li). Tā tad pa Skype var runā t diezgan mierī gi, un ieekonomē t naudu telefonā .
Paņ ē mā m tikai brokastis. Diezgan normā las brokastis. Meita ē da pelmeņ us un makaronus ar desiņ ā m, jogurtu. Un pieauguš ajiem varē ja ē st daž ā dus ķ ī nieš u ē dienus.
Pludmale ir publiska, bet sauļ oš anā s krē sli ir no viesnī cas, un apsardze pastā vī gi pulcē ja sveš iniekus, ja viņ i apsē dā s sauļ oš anā s krē slos. Pludmales dvieļ i - istabā . Smiltis ir ļ oti mazas. Ū dens ir dzidrs, nav aļ ģ u. Tikai vilnis bija gandrī z nemainī gs, bē rns ū denī ilgi neies. Bet sē rfotā ji ir plaš umi.
Viesnī cā ir peldbaseins ar bē rnu sadaļ u, un tajā var peldē ties.
Uz pā rtikas rē ķ ina. Nesaprotu tos cilvē kus, kas atbrauc uz citu valsti un tur meklē krievu virtuvi. Turklā t ķ ī nieš u virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga. Ī paš i ir zivju restorā ns, kuru ļ oti iesaku apmeklē t. Ir milzu garneles! Labā k pasū tī t mē rcē . Un mē s ē dā m daž ā das zivis, bet sarkanais snapper mums patika vairā k un tas bija tvaicē ts. Mū su bē rns to ē da ar prieku. Arī garš ī gi sojas mē rcē marinē ti gurķ i, sautē ti baklaž ā ni, Ķ ī nas kā posti pannā , sautē ta gaļ a. Paņ ē mā m arī zupu meitai. Ņ emiet vē rā , ka zupu pasniedz beigā s un ar porciju var pietikt astoņ iem cilvē kiem. Bet zupa ir lē ta. Vakariņ ā s dabū jā m 300-350juaņ as ar alu.
Tur ir arī restorā ns, liekas, ka nosaukums saistā s ar Pū ķ i. Arī labi. Vispā r izvē lies restorā nu, kur ir daudz ķ ī nieš u. Viņ i noteikti zina, kas ir labā kais. ! Nu ne visi vienā di š aš liku kebabi ar tomā tiem ir!
Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā normā la uzturē š anā s. Mē s tur lidosim nā kamgad, citā di nesen lidojā m uz Emirā tiem - bijā m ļ oti sarū gtinā ti, pē dē jo 10 gadu laikā viss ir mainī jies uz slikto pusi.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kondicionieris nestrā dā naktī s, smirdī gi ledusskapji, nestrā dā eskalators, vienmuļ as brokastis, parasta pilsē tas "tī ra" pludmale ar spļ aujoš u ķ ī nieš u pū li, koka sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem, duš as pludmalē nav utt. … Tomēr ▾ Kondicionieris nestrā dā naktī s, smirdī gi ledusskapji, nestrā dā eskalators, vienmuļ as brokastis, parasta pilsē tas "tī ra" pludmale ar spļ aujoš u ķ ī nieš u pū li, koka sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem, duš as pludmalē nav utt. Atpū ties!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ruscom
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies no 2008. gada 3. lī dz 17. decembrim ar vī ru un 4 gadus vecu bē rnu. Man liekas, ka viesnī ca ir normā la - bez liekš ķ ī bā m, bet bez problē mā m. Netā lu no jū ras - tā tad 3 minū tes tur un trī s atpakaļ . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 2008. gada 3. lī dz 17. decembrim ar vī ru un 4 gadus vecu bē rnu.
Man liekas, ka viesnī ca ir normā la - bez liekš ķ ī bā m, bet bez problē mā m.
Netā lu no jū ras - tā tad 3 minū tes tur un trī s atpakaļ .
Pludmale laba - tī ra BET pē c 12 dienā m no kaut kurienes uzrodas daudz ķ ī nieš u, kuri bez ceremonijā m laiž as zem deguna, spļ auj un spļ auj. . tā ka pludmali pamatoti var uzskatī t par gandrī z pilsē tniecisku.
Principā sauļ oš anā s krē slu pietika tiem, kas ieradā s 11-12 no rī ta, bet visbiež ā k tieš i š ajā laikā daž i atpū tnieki jau pē c piedzerš anā s dodas uz viesnī cu. Maksas sauļ oš anā s krē sli maksā.100 juaņ as 2 gab.
Istaba parasta - uz 3 vai 4 zvaigznē m - ir viss nepiecieš amais TV ledusskapis tē jkanna fē ns - ierodoties jā paprasa dē lis un gludeklis. Mē beles mazliet vecas - bet kā jas nekrita nost. Bet 7. un 8. stā vā nesen bija remonts un saka, ka viss ir jaunā ks. Skats ir jā apspriež vē l Krievijā , jo ja neņ em skatu uz jū ru, tad bū s skats uz baigo bū vlaukumu un bez balkona.
Viesnī cai gandrī z nav teritorijas.
Brokastī s normā li paē duš i, katrs atrada ko ē damu. bija 2 jū ras velš u barbekjū vakariņ as, principā parastā bufete, normā la izvē le, visi bija pilni, bet tur ir ļ oti dā rgi nopirkt alkoholu, tā pē c viņ i bija pie manis otrajā s vakariņ ā s un paņ ē ma lī dzi - viņ i to atļ auj. Bet veselī bas vakariņ ā s mū su draugi saindē jā s un nolē mā m uz turieni nebraukt.
Netā lu no viesnī cas ir zona, kur vakaros strā dā ap 20 kafejnī cas ar daž ā dā m virtuvē m - un galvenais tiem, kam ir bē rni, ir milzī gs piepū š amais komplekts, kur izī rē bē rnu par 30 juaņ ā m un tur ir tikpat jautri kā vē las - un š ķ iet, ka ar jums var atpū sties (ķ ī nieš u animā cija )))
Pā ris reizes vakariņ ojā m Marina un kafejnī cā Breeze krastmalā - tiem, kam pietrū kst krievu virtuves.
Mī nusi - blakus viesnī cai ir karaoke laukums - kur ar regulā ru regularitā ti ķ ī nieš i dziedā ja karaoke no pulksten 18 lī dz 24. Sā kumā tas mū s neapbē dinā ja - treš ajā dienā mans vī rs grasī jā s iet viņ us š aut - š ausmī gi skaļ i ar š ausmī gā m balsī m - lai gan nevarē tu teikt, ka vakarus pavadī jā m istabā - bet pat vai nu kaut kur ejot, vai jau nā kot (plkst. 23 vai 23 vakarā ), no š ī amatieru priekš nesuma paspē jā m trakot. Un tieš i zem balkoniem, no kuriem paveras skats uz jū ru, katru vakaru tiek rī kotas grila vakariņ as (skat. augstā k) un tur no 18 lī dz 23 spē lē Vitas koncertu (jā teic, ka izdevā s apgū t visu viņ a repertuā ru) Kopumā mums izdevā s izbaudiet sē rfoš anas skaņ u uz balkona tikai pē c 24-01 naktī m.
Pa dienu laiks nebija ī paš i labs, ap 30, ū dens bija 22, bet vakaros bija vē ss - uzvilka bē rnam vē jjakas. Bet pē dē jā s dienā s ir pasliktinā jies un diena ir kļ uvusi mā koņ aina un vē jaina - ž ē l tos tū ristus, kuri tikko ielidoja
Mē s salī dzinā m cenas ar Pekinu un Taizemi - nedaudz dā rgi - maltī te trim (3-4 ē dieni plus 2-3 alus) ir apmē ram 300-400 juaņ a - lai gan Dadonghai lī cis tiek uzskatī ts par lē tā ku nekā citi - un krievu tū risti dodas ē st vakariņ as Dadonghai
Bet kopumā iespaids par pā rē jo ir pozitī vs, galvenokā rt pateicoties tī rajai eksotisku ē dienu (jū ras velš u un augļ u) jū rai. Vispā r viesnī ca ir tā -tā - devā mies uz Resort intime - tur labā k bū tu Pē rļ u reaver parks...... .
вид из номера Детская комната в отеле Пляж Пляж отеля
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Silta atmosfē ra, mā jī ga atmosfē ra, lieliska virtuve un jū ras veltes, burvī gs jū ras skaņ as, maigas smiltis, maiga saule un pā rsteidzoš i iespaidi! … Tomēr ▾ Silta atmosfē ra, mā jī ga atmosfē ra, lieliska virtuve un jū ras veltes, burvī gs jū ras skaņ as, maigas smiltis, maiga saule un pā rsteidzoš i iespaidi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар SSS-100
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es daudz nerakstī š u. Mums visiem ļ oti patika! Dzī vojā m 3 stā vā , gads bija 2008. Un bē rnam bija viens klajums, kamē r mē s no rī ta guļ am, viņ š pa balkonu vienā mirklī baseinā . Brokastis izcilas, pē c brokastī m gribē jā s ē st tikai 15-16. … Tomēr ▾ Es daudz nerakstī š u. Mums visiem ļ oti patika!
Dzī vojā m 3 stā vā , gads bija 2008. Un bē rnam bija viens klajums, kamē r mē s no rī ta guļ am, viņ š pa balkonu vienā mirklī baseinā . Brokastis izcilas, pē c brokastī m gribē jā s ē st tikai 15-16. Viss ir ļ oti svaigs un daudzveidī gs. Par uzturu nav sū dzī bu. Bē rnu mā jā s nevar pabarot! Un viņ š neē d neko kastroli un pankū kas, Ķ ī nā viņ š iemī lē ja garneles mī klā un daž ā dos ē dienos.
Man nepatika viena lieta, manuprā t, ne tikai mums, pē c vakariņ ā m pludmalē ir daudz ķ ī nieš u. Viņ i var jū s nospļ auties vai fotografē t. Nav skaidrs, kā pē c. Daudzas tirgotā ju tantes staigā pa pludmali, kā mū su č igā ni, tirgo pē rles. Tā ir katra paš a darī š ana, neatkarī gi no tā , vai vē laties ar viņ iem sazinā ties vai nē . Es viņ iem uzreiz liku saprast, ka man š ī s pē rles NAV VAJAG. Es zinu, ka, ja es nopirkš u, tas tikai ripos. Jū s varat iegā dā ties dā vanai, jums ir nepiecieš ams ar viņ iem kaulē ties vismaz. Sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas, tikai bez matrač iem.
Un tā tad pludmale ir tī ra, smiltis baltas (bet protams ne kā Mald. o-x) Ļ oti ā tri satumst. Mē s pusdienojā m nevis viesnī cā , aiz viesnī cas ir liels laukums. Ir milzī ga izvē le!
Dolā rus mainī jā m 1. stā vā , bet ir noteiktas maiņ as stundas. Pielā gojā mies, lai vē lā k nebū tu nekā du problē mu.
Par ceļ vedi, ceļ vedis bija vienkā rš i lielisks! Viņ u sauc Vlads. ļ oti pieklā jī gs un godī gs cilvē ks. Nepā rtraukti mums zvanī ja, noskaidroja, kā mums iet. Viņ š mums atnesa biļ etes uz visā m izklaidē m par savu cenu. Citi ceļ vež i bija pā rā k dā rgi. Zoodā rzu apmeklē jā m par 20 juaņ ā m, citi tū risti par 100 juaņ ā m. Jā , un kartes telefonam arī viņ š nopirka mū s. Lai gan, godī gi sakot, š ī rokasgrā mata nebija mū su. Mē s nekad nepē rkam ceļ ojumu paketi, mē s pē rkam tikai lidojumu, un pē c ieraš anā s vienmē r norē ķ inā mies bez problē mā m. Ietaupot 300-400 dolā rus. Un tas ir saprotams, ka mums nevajadzē tu bū t gidam. Un mē s satikā m Vladu lidostā un lū dzā m viņ u no mobilā tā lruņ a piezvanī t RIVER GARDEN un pajautā t pieejamī bu. Viņ š piezvanī ja bez problē mā m. Bija vietas, viņ š vispirms paņ ē ma savu atbraukuš o viesi, un tad mū s aizveda uz viesnī cu. Un tad visas 2 nedē ļ as viņ š mums visu stā stī ja, paskaidroja, kur ir jē ga doties un kur nav vē rts iet. Viņ š atnesa uz istabu biļ etes uz ekskursijā m utt. Mē s pazaudē jā m viņ a telefonu! Tā du gidu ir ļ oti maz un pat pieklā jī gu cilvē ku. Kad lidojā m prom viņ š mums naudu neņ ē ma. Viņ š palū dza nā kamreiz atnest viņ am tikai MALBORO bloku. Pā rē jo neviens nesabojā ja, kā tas varē tu bū t Turcijā ! Svē tki pagā ja lieliski. Varbū t kaut kas svarī gs un neuzrakstī ja. Mums ļ oti ž ē l, ka pazaudē jā m gida lī ķ us. Un pie ieejas pa labi ir daudz ceļ vež u, bet tie nav ceļ vež i, bet gan grā bē ji!
Parādīt vairāk »


iemiesojums lili.tu
Es pirmo reizi dodos uz citu valsti, tik tālu, un vēlos saviem radiniekiem atvest visu, sākot no ceļojuma, ne tikai suvenīrus, bet arī dažas noderīgas lietas. Finansiālās iespējas ir ierobežotas. Lūdzu, pastāstiet, ko un kur var nopirkt.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums lili.tu
Kādas drēbes tev vajadzēs atvaļinājumā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums lili.tu
Kāds ir parastais laiks novembrī, lūdzu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums Dayashka
Un es arī interesējos par eskalatoru. viesnīcas aprakstā bija teikts, ka ved uz pludmali, gandrīz no viesnīcas 3. stāva. Bet es to nekur bildē neredzēju. Krieviski runājošs personāls?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель был открыт в 1996 году, последняя реновация проводилась в 2006 году. Состоит из одного 8-этажного здания. Общая площадь территории составляет 25 000 м2. Очень удобное месторасположение относительно центра курорта. Рядом с отелем находится популярный медицинский центр китайской народной медицины. Рекомендуем для туристов, планирующих совместить пляжный отдых с лечением.

Atrašanās vieta Отель находится в бухте Дадунхай, в 20 км от аэропорта, в 7 км от центра города.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м через променад, по надземному переходу.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, room service (круглосуточно), услуга «звонок-будильник», 4 конференц-зала (34, 98, 166 и 290 кв.м, вместимостью до 300 человек), 3 комнаты для переговоров, 3 ресторана — ресторан западной кухни (07:00-21:00, платно), A la Carte ресторан барбекю, морепродукты (18:00-21:00, платно), китайский ресторан (11:00-15:00, 17:00-21:00, платно), 2 бара (лобби бар, Pool Bar), 1 открытый бассейн 208 кв.м, без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквааэробика бесплатно, пляжный футбол/волейбол бесплатно, водные виды спорта. Центр традиционной китайской медицины: сауна, различные виды массажа (ароматерапия, китайский массаж, массаж горячими камнями, массаж ступней).
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров:

Istabās

Балкон/терраса (не во всех номерах), ванная комната, халат и тапочки, фен, центральный кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар платно, чайник, набор для приготовления чая и кофе, бутилированная вода ежедневно бесплатно, утюг/гладильная доска, Wi-Fi (бесплатно 100 МВ), сейф (бесплатно), доп кровать платно, room service (круглосуточно), уборка номера и смена полотенец: ежедневно, смена белья: по запросу.

Adrese Donghai Road, Dadonghai Tourism Area, Sanya City, Hainan Province, 572000 China
Tālruņi: Тел: +86 898-8821 1888 Fax: + 86 898-8821 2955
Tīmekļa vietne: Pearl River Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).