Cactus Resort Sanya 4*– Atsauksmes

51
Novērtējums 7.010
pamatā
51 atsaukt
№3 viesnīcas reitingā Hainana
6.7 Numurs
6.4 apkalpošana
6.7 Tīrība
5.6 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sanijā, kas atrodas slavenajā Ķīnas kūrorta zonā - Hainaņas salā. Iekļauts Gloria International viesnīcu sistēmā. Uzcelta 1998. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā, kopējā platība 60 000 m2. Tas sastāv no 5 stāvu ēkas pusloka formā, kas vērsta uz jūru, un no otras puses to ieskauj kalnu grēdas. Tai ir liela zaļā zona ar dārziem un dīķi, kas veidota meksikāņu stilā. Blakus viesnīcai ir autobusu pietura. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Verroni
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tieš ais lidojums no Kijevas, 12 stundas bez pā rsē š anā s un degvielas uzpildes (uz klā ja tiek pabarots divas reizes) man, tā pat kā mammai, izrā dī jā s diezgan nogurdinoš s. Visgrū tā kais brī dis visiem atbraukuš ajiem bija Ķ ī nas muita un pirkstu nospiedumu noņ emš ana viņ u terminā lī . … Tomēr ▾ Tieš ais lidojums no Kijevas, 12 stundas bez pā rsē š anā s un degvielas uzpildes (uz klā ja tiek pabarots divas reizes) man, tā pat kā mammai, izrā dī jā s diezgan nogurdinoš s. Visgrū tā kais brī dis visiem atbraukuš ajiem bija Ķ ī nas muita un pirkstu nospiedumu noņ emš ana viņ u terminā lī . Padoms: ja trī s reizes neizdevā s paņ emt pirkstu nospiedumus, droš i dodieties pie muitniekiem, viņ i pirkstu nospiedumus paņ ems uz vietas bez problē mā m. Valū tas maiņ a lidostā ar 20% komisijas maksu, bet likme ir augstā ka nekā viesnī cā vai gidiem (saglabā jiet č eku, ja vē laties mainī t juaņ as pret dolā riem atpakaļ ceļ ā ).

Reģ istrē š anā s viesnī cā bija naktī , reģ istrē š anā s notika uzreiz pē c ieraš anā s. Depozī ts - 100 dolā ri par istabu, saglabā jiet č eku, saskaņ ā ar kuru jū s saņ emsiet depozī tu atpakaļ aizbraukš anas brī dī . Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga 30-40 minū tes. Rezervē ts numurs ar skatu uz dā rzu un balkonu. Apmetā s otrajā stā vā.
Istaba jauka, tī ra, viss darba kā rtī bā , halā ti, pludmales somas, daudzkā rt lietojamā s č ī bas, labi tualetes piederumi, papildinā ti katru dienu. Tī ra gultas veļ a, dvieļ i (var ņ emt lī dzi baseinā un pludmalē ), tē ja (zaļ ā un melnā ), ū dens pudeles vienai personai 0.55 litri dienā . Istaba tika uzkopta katru dienu, ja jums par kaut ko netiek ziņ ots, droš i sazinieties ar apkopē jā m, viņ i jū s sapratī s zī mju valodā un atnesī s visu nepiecieš amo.

Telpā ir savs wi-fi, darbojas nevainojami: viber, youtube, instagram, facebook, vkontakte, klasesbiedri, ielā dē jebkurus fotoattē lus un video, kā arī katru dienu bez problē mā m veica videozvanus. Pats galvenais, instalē jiet vpn mā jā s, nevis Ķ ī nā . Jums vajadzē tu bū t arī daudziem daž ā diem VPN, ja viens vai vairā ki pā rstā j darboties. Vestibilā ir wifi, bet man pietika ar to, kas bija istabā.
Tā pat neaizmirstiet par MapsMe aplikā ciju, ja vē laties kaut kur doties viens pats. TV rā da tikai ķ ī nieš u kanā lus. Viņ i paņ ē ma USB zibatmiņ as disku, tač u tas neizdevā s, tā pē c viņ i televizoru neizmantoja vispā r.

Ē dā m trī s reizes dienā , bijā m apmierinā ti. Ja jums ir tikai brokastis, tad sagatavojieties tam, ka visu pā rē jo jū s katru dienu ē dī sit vienu un to paš u. Brokastis nemaz nemainī jā s: klimpas (ceptas un vā rī tas), rī su miltu maizī tes (pildī tas, tvaicē tas), sautē ti salā ti, vā rī tas olas, olu kultenis, rī si ar dā rzeņ iem, nū deles ar zaļ umiem (vā rī ti priekš ā ), vistas buljons, grauzdiņ i, fritē ti pī rā gi (bez piedevā m), pankū kas ar daž ā diem pildī jumiem, banā nu smalkmaizī tes, apelsī ni, mandarī ni, banā ni un gvajaves. Tē ja, kafija, karsts piens, soda un ā bolu sula. Var izvē lē ties, bet katru dienu viss bū s vienā ds.
Pusdienas un vakariņ as radikā li atš ķ ī rā s no brokastī m: gaļ a, zivis, jū ras veltes, garš ī gi deserti, laba augļ u izvē le (mango, arbū zs, pū ķ a augļ i, karambola), kokosriekstu piens, saldē jums, daž ā di salā ti, zupas, daudz daž ā du maizes. .

Mē s nā cā m ē st uz restorā nu pilnī gi daž ā dos laikos un nekad nebija rindu, lai gan mē s bijā m tā m gatavi. Vienī gais, ka brokastī s, sē doties pē c numuriem pie galdiņ iem lī dz 9, pē c 9 no rī ta sē di, kur gribi. Ieeja restorā nā ar karti no istabiņ as, vakariņ ā s un pusdienā s pat ar kuponiem, ja par ē dinā š anu maksā jā t agrā k, viesnī cā , vai skaidrā naudā , tieš i pie restorā na darbiniekiem pie ieejas. Viesnī cas teritorija ir liela, skaista un zaļ a. Viesnī ca atrodas kalnu pakā jē . Ir ļ oti liels peldbaseins ar bē rnu sekciju. Baseins nav apsildā ms, peldē š anai ē rta temperatū ra, atvē rts lī dz 22:00, ir sauļ oš anā s krē sli. Bū vniecī ba pie viesnī cas vē l turpinā s, pā rē jais nemaz netraucē ja.
Pludmale no viesnī cas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā gar ezeru, vai arī viesnī cas elektromobilis jū s aizvedī s 5 minū tē s. Pludmalē ir lietussargi, par papildus samaksu sauļ oš anā s krē sli, visi viens pie otra pieķ ē dē ti, iespē jams, ka ejot tā lā k pa pludmali var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, bet bū tī bā visi vienkā rš i sauļ ojas uz smiltī m un zem lietussargi. Smilš u blusu pludmalē nav, smiltis tī ras, vieglas, ū dens jū rā dzidrs, dzī vas radī bas ū denī nav, ž urkas pa pludmali neskrē ja. Ū dens temperatū ra bija 25 grā di, gaisa temperatū ra 28-30 grā di. Visā s atpū tas dienā s nebija nevienas mā koņ ainas dienas vai lietus. Klimats ir ļ oti ē rts, nav mitruma, ļ oti lī dzī gs Krimā augusta beigā s un septembra sā kumā.
Paš i devā mies ekskursijā s uz parku. Briedis sagrieza galvu, bezmaksas apskates ekskursija tika izmantota kā iespē ja bez maksas nokļ ū t Sanjā , apskatī t mā jas kokā un pie Ananā sa atdalī ties no grupas un nokļ ū t viesnī cā uz savu. No tū roperatora devā mies ekskursijā uz Janodu un uz termā lajiem avotiem, mums viss patika. Pati viesnī ca atrodas Yalong lī cī (Dragon Bay). Š eit jū ra un pludmale patieš ā m ir vislabā kā s, tač u infrastruktū ra ir vā ji attī stī ta salī dzinā jumā ar Dadonghai vai Sanya Bay. Piemē rots klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cā galvenokā rt uzturas ķ ī nieš i, ukraiņ i, krievi un kazahi. Kopumā ar viesnī cu un pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti, iesakā m.

P. S. Paldies, ka izlasī ji.
аватар Lemkova19
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Daudz nerakstī š u, tikai galvenais, viesnī ca manam č etriniekam ļ oti laba. Liela zaļ ā zona š ajā laikā neredzē ja nevienu odu, telpas tika tī rī tas katru dienu, un arī pati viesnī ca tika pastā vī gi tī rī ta. … Tomēr ▾ Daudz nerakstī š u, tikai galvenais, viesnī ca manam č etriniekam ļ oti laba. Liela zaļ ā zona š ajā laikā neredzē ja nevienu odu, telpas tika tī rī tas katru dienu, un arī pati viesnī ca tika pastā vī gi tī rī ta. Mē s lidojā m naktī , mū s uzreiz iekā rtoja istabā , reģ istratū rā atstā ja depozī tu 100 USD, bet izrā dā s, ka tas varē ja bū t 500 juaņ a vai 5000 rubļ u (ja zinā tu, tad neņ emtu dolā rus) . Mū su maltī tes bija FB+. Pē c bufetes sistē mas ē dieni bija daž ā di, kaut kas specifisks, bet izsalcis neviens neaizgā ja, pat bē rnam vienmē r bija ko ē st!
Lī dz jū rai aizbrauca elektromaš ī na, bet patiesī bā jau nebija tā lu, mē s ar bē rnu mierī gā solī gā jā m 4 minū tē s. Jū ra vienkā rš i š ika, tī ras smiltis, ū dens dzidrs, silts, no ū dens ā rā netikā m, krastā nemitī gi sē ž glā bē ji un ja kā ds aizpeld aiz bojā m, tad sā k svilpot. Ū denī nav dzī vī bas. Viņ u pludmales pieder valstij, tā pē c viesnī cai nav pieš ķ irta neviena pludmale. Sauļ oš anā s krē slu ir maz, bet atradā m brī vus (mums trī s pietika ar vienu solā riju, jo mē s ar dē lu pastā vī gi bijā m jū rā , bet cilvē ki, kas atnā ca ar mums trī s ar bē rnu un aizņ ē ma trī s sauļ oš anā s krē slus, bija izbrī nī ti , lai arī paš i pastā vī gi peldē jā s jū rā , bet lietas gulē ja uz trim sauļ oš anā s krē sliem!!!! ! ).
Kaktusā baseins ir ļ oti liels, bet ne dziļ š , tā pat arī bē rnu baseins ar ū deni bē rnam uz ceļ gala, bet ir daudz slidkalniņ u, baseini tiek pastā vī gi tī rī ti, pie baseina pastā vī gi dež urē arī glā bē ji . Mē s izlidojā m piebū ves tū ri, tū roperators labs, firmas pā rstā vis, gids pastā vī gi atradā s viesnī cā par jebkuru jautā jumu, varē ja pie viņ a griezties un visu sī kā k izstā stī t un paskaidrot, Vasī lij (tā ds bija vā rds no mū su ceļ vež a) ir vienkā rš i lieliski! Nu ko lai citu raksta, ar pā rē jo esam apmierinā ti, Hainanu iemī lē jā m!
аватар turistanex
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cas neatbilstī ba pā rkā pumiem! ! ! Esi uzmanī gs! ! ! Pirmo reizi rakstu atsauksmi par to, kā mē s kā ģ imene atpū tā mies viesnī cā Cactus resort sanya hotel kopš.2019. gada 14. jū nija (vauč ers 6443499). Es pievienoju Anex uzņ ē muma prasī bas un atbildes ekrā nuzņ ē mumu, kā arī fotoattē lu un video materiā lu (https://disk. … Tomēr ▾ Viesnī cas neatbilstī ba pā rkā pumiem! ! ! Esi uzmanī gs! ! !

Pirmo reizi rakstu atsauksmi par to, kā mē s kā ģ imene atpū tā mies viesnī cā Cactus resort sanya hotel kopš.2019. gada 14. jū nija (vauč ers 6443499).

Es pievienoju Anex uzņ ē muma prasī bas un atbildes ekrā nuzņ ē mumu, kā arī fotoattē lu un video materiā lu (https://disk. yandex. ru/client/disk).

Ar savu atvaļ inā jumu vē los brī dinā t tū ristus, kuri dodas vai plā no atvaļ inā jumu ar Anex.

Izš ķ ē rdē ts laiks un nauda Ķ ī nai. AIZSLĒ GT VIESNĪ CU.

Nekā personī ga, veiksmī gi Anex pā rdoš ana Ķ ī nā un viesnī ca Cactus Sanya!

Kas arī atpū tā s š ajā viesnī cā Cactus Sanya (Yalunbei) Ķ ī na un piekrī tu manai atsauksmei, rakstiet, nevilcinieties) Pievienojiet savus komentā rus!

Mana ģ imene izvē lē jā s š o viesnī cu atpū tai no 19.06. 2019 lī dz 04.07. 2019. Ceļ ots ar bē rnu. Izlasot un izpē tot informā ciju par viesnī cu tū roperatora "Anex Tourism" oficiā lajā mā jaslapā , par š o ekskursiju samaksā jā m.
Ierodoties un reģ istrē joties š ajā viesnī cā , konstatē jā m š ā das nepilnī bas - tas ir, neadekvā tas informā cijas sniegš ana par ceļ ojuma produktu, proti:

Viesnī cas attā lums no pludmales zonas ir vairā k nekā.1, 2 km pē c karš u programmas. es deklarē to 800 m vietā (pievienoju ekrā nuzņ ē mumu).

Kursē tikai viens elektromobilis, vietu skaits ierobež ots.

Dī ķ is ir galī gi netī rs.

Pludmale ir pilna ar grauzē jiem, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i.

Atrodoties gultā s un atstā jot mantas, un vē l jo vairā k bē rnu, labi, ka viņ i ne ar ko nav inficē juš ies.

Š is baseins ir netī rs, bez apstrā des modifikā cijā m, nav piemē rots peldē š anai, ū dens nav atjauninā ts, temperatū ras rež ī mu nekontrolē viesnī cas personā ls. Š ajos baseinos pieauguš am cilvē kam ū dens temperatū ra ir 37 gr. ka bē rnistabā var pagatavot 37.6 gr.

Telpa veca, notekcaurules smaka un smaka nemainī ga, likvidē t nav iespē jams, nakš ņ ot un dzī vot nav iespē jams.
Viesnī cas gaiteņ os, ejot uz savu istabu, nepietiek skā bekļ a un nav iespē jams elpot, nav plū smas ventilā cijas, ir ventilā cijas pistoles.

BB brokastis - bufetes brokastis, koncepcijā ietilpst: bufetes brokastis, 07:00-09:30, (tai skaitā krievu virtuves ē dieni), dzē rieni - sulas iepakojumā , limonā de, tē ja, kafija, kā arī restorā nā : 10:00-16:30 - gā zē ti dzē rieni (Coca-Cola, Sprite, Fanta), vietē jais alus, 16.30-22.00 - gā zē tie dzē rieni (Coca-Cola, Sprite, Fanta), vietē jais alus, ķ ī nieš u liķ ieris, sarkanvī ns vai baseina bā rā : 16.30-18.00 - gā zē tie dzē rieni (Coca-Cola, Sprite, Fanta), vietē jais
alus.

Produkti pilnī bā neatbilst vietnē norā dī tajiem, nav iespē jams ē st pā rtiku, kas nav pielā gota Krievijas pilsoņ iem, Eiropas ē dienkarte pilnī bā nav, nebija iespē jams pabarot bē rnu un paē st brokastis paš as. Izvē lne nav mainī jusies. Pie baseiniem viesiem netika piedā vā ti dzē rieni.
Zaļ ā zona nav apstrā dā ta no odiem. Nav iespē jams bū t. Telpā s tika piedā vā ti fumigatori, kuri netika galā ar uzdevumu. Bē rns un mē s visi bijā m sakosti.

Ū dens masī vi, kas atrodas viesnī cas teritorijā , nedarbojas (ī paš i strū klakas, kas ir paredzē tas š ajā s vietā s).

Netā lu no viesnī cas, pareizā k sakot, tā s teritorijā notiek ikdienas aktī va bū vniecī ba, atpū ta un atraš anā s š ajā viesnī cā nav iespē jama.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
REVIEW CHINA HOTEL CACTUS RESORT SANYA 4* Viesnī cas neatbilstī ba pā rkā pumiem! Esiet uzmanī gi! Es pirmo reizi rakstu pā rskatu par to, kā mē s kā ģ imene atpū tā mies kū rortā Cactus resort sanya kopš.2019.  gada 19.  jū nija. … Tomēr ▾ REVIEW CHINA HOTEL CACTUS RESORT SANYA 4* Viesnī cas neatbilstī ba pā rkā pumiem! Esiet uzmanī gi! Es pirmo reizi rakstu pā rskatu par to, kā mē s kā ģ imene atpū tā mies kū rortā Cactus resort sanya kopš.2019.  gada 19.  jū nija. Vauč ers / kupons 6443499 Uzņ ē muma Anex prasī bas un atbildes ekrā nuzņ ē mums, pievienoju arī foto un video materiā lu. Ar savu atvaļ inā jumu vē los brī dinā t tū ristus, kuri dodas vai plā no atvaļ inā jumu ar Anex. Izš ķ ē rdē ts laiks un nauda Ķ ī nai. Block Cactus Resort sanya Nekā personī ga Anex veiksmī ga pā rdoš ana Ķ ī nā un Cactus Sanya! Kas arī atpū tā s š ajā viesnī cā Cactus Sanya (Yalunbei) Ķ ī na un piekrī t manam pā rskatam, nevilcinieties rakstī t) Pievienojiet savus komentā rus! Izlasot un izpē tot informā ciju par viesnī cu tū roperatora "Anex Tourism" anextour oficiā lajā mā jaslapā , par š o ekskursiju samaksā jā m. Ierodoties un reģ istrē joties š ajā viesnī cā , konstatē jā m š ā das nepilnī bas: tas ir, neadekvā tas informā cijas sniegš ana par ekskursijas produktu, proti "Pludmale. Publiskā smilš u pludmale atrodas 800 m no viesnī cas, kursē bezmaksas elektromobiļ i. Ceļ ojuma laiks bū s daž as minū tes, ceļ š uz skaisto balto smilš u pludmali ved caur nelielu dī ķ i. Sauļ oš anā s krē sli - bez maksas. Nav pludmales dvieļ u. "Viesnī cas attā lums no pludmales zonas pē c kartē m ir vairā k nekā.1, 2 km. Deklarē to 800 m vietā es programma. (Pielikumā ekrā nuzņ ē mums. ) Brauc tikai viens elektroauto, vietu skaits ierobež ots. Dī ķ is ir galī gi netī rs (pievienots video materiā ls). Pludmale piepildī ta ar grauzē jiem, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Bū t guļ us un atstā t mantas, un vē l jo vairā k bē rnu, labi, ka ne ar ko neinficē ja. (pieliku video). m, nav apsildā ms, Bē rnu baseins "Š is baseins ir netī rs, nav tī rī š anas modifikā ciju, nav piemē rots peldē š anai, ir zaļ š pelē jums, ū dens nav atjauninā ts, temperatū ru nekontrolē viesnī cas personā ls. Š ajos baseinos ū dens temperatū ra ir 37gr. pavā rs 37.6g (pievienots video) "Ģ imenes Pool-Garden view room - numuriņ i atrodas pirmajā stā vā , izeja uz viesnī cas dā rzu, istabu platī ba 28-30kv. m, viena divguļ amā gulta un viena vienguļ amā gulta, maks. . 3 + 1 (2-5 gadi), skats uz baseinu un dā rzu "Istaba veca, notekcaurules smaka un smirdoņ a nemainī ga, likvidē t nav iespē jams, nakš ņ ot un dzī vot nav iespē jams. (pievienoju video). Viesnī cas gaiteņ os, kad ejat uz savu, istabā nav pietiekami daudz skā bekļ a un nav iespē jams elpot, nav plū smas ventilā cijas, ir ventilā cijas pistoles (pievienots video) Brokastis BB - brokastu bufete Koncepcijā ietilpst: brokastu bufete, 07:00-09:30, (t. sk. ir krievu virtuves ē dieni), dzē rieni - sulas iepakojumā , limonā de, tē ja, kafija, kā arī restorā nā : 10:00-16:30 - gā zē tie dzē rieni (Coca-Cola, Sprite, Fanta), vietē jais alus, 16.30-22.00 - gā zē tie dzē rieni (Coca-Cola, Sprite, Fanta), vietē jais alus, ķ ī nieš u alkoholiskie dzē rieni, sarkanvī ns vai baseina bā rā : 16.30-18.00 - gā zē tie dzē rieni (Coca-Cola, Sprite, Fanta ), vietē jais alus Produkti pilnī bā neatbilst vietnē deklarē tajiem, nav iespē jams ē st pā rtiku, kas nav pielā gota Krievijas pilsoņ iem, Eiropas Otrā s ē dienkartes pilnī gi iztrū kst, nebija iespē jams pabarot bē rnu un pabrokastot paš iem. Izvē lne nav mainī jusies. Pie baseiniem viesiem netika piedā vā ti dzē rieni. (pievienots video). "Tam ir liela zaļ ā zona ar dā rziem un dī ķ i, veidota meksikā ņ u stilā " Zaļ ā zona nav apstrā dā ta no odiem. Nav iespē jams bū t. Telpā s tika piedā vā ti fumigatori, kuri netika galā ar uzdevumu. Mazā , un mē s visi bijā m sakosti. Viesnī cas teritorijā esoš ā s ū dens masas nedarbojas (ī paš i strū klakas, kas ir paredzē tas š ajā s vietā s) (pievienots video). "Pie viesnī cas norisinā s bū vdarbi. Par viesnī cas renovā cijas gaitu informē sim no 16.06. 2019 no plkst. 08:30 lī dz 18:00. Viesnī cas rietumu daļ ā tiks veikti labiekā rtoš anas darbi. Visi viesi tiks izmitinā ti viesnī cas austrumu daļ ā Viesnī ca atvainojas par iespē jamā m neē rtī bā m Darbu pabeigš ana provizoriski plā nota 05.08. 2019. Detalizē tā kai informā cijai sekojiet lī dzi aktualitā tē m mū su mā jaslapā " Blakus viesnī cai, pareizā k sakot , tā var teikt, tā s teritorijā notiek ikdienas aktī va bū vniecī ba un atpū ta un š ajā viesnī cā nav iespē jams apmesties. (pievienots video).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ofset63
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Meklē jot viesnī cu. vē rsa uzmanī bu uz problē mu ar pā rtiku, tā pē c viņ i ē da tikai brokastis, bet pā rē jais bija jū ras veltes vietē jā s kafejnī cā s. Teritorija patī kama, visi, kas atnā k, labprā t fotografē jas - uzreiz var redzē t, ka tie ir pavisam jauni. … Tomēr ▾ Meklē jot viesnī cu. vē rsa uzmanī bu uz problē mu ar pā rtiku, tā pē c viņ i ē da tikai brokastis, bet pā rē jais bija jū ras veltes vietē jā s kafejnī cā s. Teritorija patī kama, visi, kas atnā k, labprā t fotografē jas - uzreiz var redzē t, ka tie ir pavisam jauni. Ļ oti tī rs, ē rts.
аватар hi200909
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, precī zi atbilst zvaigznes lī menim (nu, Ķ ī nai, protams, mē s neesam bijuš i Eiropā , š eit mums nav ar ko salī dzinā t), cenas un sniegto pakalpojumu kvalitā tes attiecī bai. Biedri, kuriem ir kā das pretenzijas pret š ī s viesnī cas apkalpoš anu: laipni lū dzam, piemē ram, Sanya Xiangshui Bay Marriott Resort (Ķ ī na, Lingš ui province)! Tieš i tad mē s parunā sim! Sanya Xiangshui Bay Marriott Resort nokļ uvā m ne pē c savas gribas, š ī viesnī ca netika izvē lē ta, mū s vienkā rš i tur ielika naktī , uzreiz pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, precī zi atbilst zvaigznes lī menim (nu, Ķ ī nai, protams, mē s neesam bijuš i Eiropā , š eit mums nav ar ko salī dzinā t), cenas un sniegto pakalpojumu kvalitā tes attiecī bai. Biedri, kuriem ir kā das pretenzijas pret š ī s viesnī cas apkalpoš anu: laipni lū dzam, piemē ram, Sanya Xiangshui Bay Marriott Resort (Ķ ī na, Lingš ui province)! Tieš i tad mē s parunā sim! Sanya Xiangshui Bay Marriott Resort nokļ uvā m ne pē c savas gribas, š ī viesnī ca netika izvē lē ta, mū s vienkā rš i tur ielika naktī , uzreiz pē c ieraš anā s. Pusotru mē nesi pirms brauciena rezervē jā m Sheraton Sanya Resort 5 * viesnī cu Yawunwan lī cī , protams, brī niš ķ ī gā s jū ras dē ļ . Mū su ceļ ojumu aģ ents izvē lē jā s mums “veiksmī gu” tū ri caur “izcilo” tū roperatoru “Pearl River”. . . Un tas bija 2018. gada novembra beigā s - decembra sā kumā . Tā lā k nepaskaidroš u, tu pats visu zini no TV. ziņ as. Ķ ī nieš u zē ns “Maxim” (š ī Marriott Resort viesnī cas gids) palī dzē ja mums ceturtajā moku dienā pā rcelties no š ī s Lingš ui provinces uz Yalunwan Bay uz Cactus Resort Sanya 4 * (milzī gs PALDIES viņ am par to ! ) Mē s jau vienojā mies un par kaktusu, jo. dzirdē ju daudz laba par š o viesnī cu no draugiem un sveš iniekiem, kuri ir regulā ri Kaktusa viesi. Viņ i paš i deva priekš roku citai viesnī cai, nevis Cactus, tikai tā pē c, ka pirmajā rindā atrodas Sheraton, bet otrajā - Cactus. Uz vietas izrā dī jā s, ka automobiļ i kursē no 7h. lī dz 19h. no viesnī cas lī dz jū rai visu laiku, vienreiz nā cā s gaidī t tikai 5-7 minū tes. Daudzi viesi vienkā rš i iet no viesnī cas lī dz jū rai paš i, pat ar bē rniem. Par jū ru daudz nerakstī š u: š is ir labā kais lī cis ne tikai Ķ ī nā...Te ir lieliska, vienmē r tī ra un mierī ga jū ra. Brokastis labas, izvē le liela, izsalcis noteikti nepaliksi (lū dzu nesalī dzinā t ar viss iekļ auts Vjetnamā vai Dominikā nas Republikā , atgā dinu, ka š ī ir Ķ ī na), mē s redzē jā m daudzus viesnī cas viesus, kuri paņ ē ma pilnu pansiju un bija ļ oti apmierinā ti ar virtuvi (cenas un kvalitā tes ziņ ā ). Istabu uzkopš ana ir katru dienu, neuzbā zī ga, gan istabā , gan viesnī cas teritorijā vienmē r tī ra, viesnī cas pakalpojumi strā dā lieliski. No izklaidī bas es izskaloju krū š u krustu izlietnē , sū dzē jos viesnī cas gidam, beigā s: man nebija laika tikt lī dz istabai, un santehniķ is mani jau gaidī ja pie istabas durvī m. , noskrū vē ju drenā ž as cauruli un izņ ē mu manu dā rgumu !! ! ! Tā tas nelaimī gais mū s patvē ra un samī ļ oja ar š o cieto "labo" Kaktusu! Starp citu, animā cijas trū kums viesnī cas teritorijā mū s ļ oti iepriecinā ja - vienmē r ir mierī gi un klusi. Rakstu š o atsauksmi tikai brī niš ķ ī gajā m ķ ī nieš u meitenē m dotā solī juma dē ļ : no brī ž a, kad mē s uzreiz reģ istrē jā mies viesnī cā Cactus, mū s pavadī ja gidi no ZhR Lilija un Nataš a, kas brī dinā ja visas mū su vē lmes. Viņ i runā un raksta teicami krieviski, vienmē r pie sava rakstā mgalda, š ī s meitenes saprata mū su sarež ģ ī to situā ciju un darī ja mū su labā , ko varē ja (diemž ē l viņ as nevarē ja darī t daudz). PALDIES, LILIJA UN NATAŠ A! Starp citu, tieš i Ķ ī nas JR pā rstā vji centā s izdarī t ko noderī gu cietuš o tū ristu labā , bet par citiem es varu teikt maz laba. . . Ja klejojumu vē jš mū s kā rtē jo reizi atvedī s uz Sanju, mē s noteikti apsvē rsim š ī konkrē tā viesnī ca (Cactus Resort Sanya 4 *), un tā bija ar pilnu pansiju (tagad mē s nemaz neesam pretenciozi, mē s saņ ē mā m lielisku “vakcinā ciju” Marriott Resort, Lingshui provincē ).
аватар MaRi4321
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju ar savu 7 gadus veco meitu. Mē s nekavē joties apsē dā mies, 100 USD depozī ts. Istaba bija ļ oti laba, kā prasī ja, 3. stā vā . Ieeja istabā bija no kopē ja balkona ar iekš pagalmu ar tropu dā rzu. Nevarē ja paskatī ties. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu 7 gadus veco meitu. Mē s nekavē joties apsē dā mies, 100 USD depozī ts. Istaba bija ļ oti laba, kā prasī ja, 3. stā vā . Ieeja istabā bija no kopē ja balkona ar iekš pagalmu ar tropu dā rzu. Nevarē ja paskatī ties. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a reizi nedē ļ ā , maina agrā k, ja prasā t. Virsmas tī rī š ana katru dienu. Starp trū kumiem: vannā nav duš as galvas, un krā ns ir ļ oti ī ss, ir neē rti mazgā t un mazgā t bē rnu. Vannasistabā reizē m smird pē c kanalizā cijas. Š ampū na un maš ī nas nav.
Brokastis paredzē tas ķ ī nieš iem, krieviem izvē le maza. Ē dā m tikai graudaugus, bulciņ as, vā rī tas olas, banā nus un kukurū zu. Bet kur paē st - var atrast, tas ir uz pā rtikas laukuma, visi zina, kur tas ir, nav tik tā lu.
Viesnī cas rajons ir brī niš ķ ī gs. Zaļ i, lieli un kopti, viss tropu augos, ir dī ķ i ar skaistā m zivtiņ ā m, ū densrozes, tiltiņ i. Arī ceļ š uz jū ru ir ļ oti gleznains, tā pat kā pats lī cis un jū ra. Viesnī cu gidi vairā k domā par savu labumu, nevis par tū ristu neaizmirstamu atpū tu. Iepriekš sagatavojā m visu nepiecieš amo informā ciju no interneta un paš i devā mies ekskursijā s. Daudz lē tā k un brauc kur gribi. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Iesakā m.
Территория отеля Территория отеля Территория отеля В холле отеля
аватар 89858400298
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Mē s cerē jā m izbaudī t brī vdienas “Debesu impē rijas pirmajā lī cī ”, kā ķ ī nieš i sauc Jalunvanas lī ci. Reģ istrē š anā s bija standarta, pulksten 02:00, un numurs tika atrasts bez eskorta. . . 2. Viesnī ca ir "vidē ja", un teritorija ir gleznaina un pā rsteidzoš i sakopta. … Tomēr ▾ 1. Mē s cerē jā m izbaudī t brī vdienas “Debesu impē rijas pirmajā lī cī ”, kā ķ ī nieš i sauc Jalunvanas lī ci. Reģ istrē š anā s bija standarta, pulksten 02:00, un numurs tika atrasts bez eskorta. . .
2. Viesnī ca ir "vidē ja", un teritorija ir gleznaina un pā rsteidzoš i sakopta.
3. Telpu krā jums "desmit gadus vecs", santehnikas tehnika no pagā juš ā gadsimta laikmeta, un vannas istaba ir sliktā darba stā voklī .
4. Uzturs, attiecī bā uz brokastī m mums ir pieņ emami tikai maizes izstrā dā jumi, rī si, desiņ as (ja ne sojas), olas. Viss pā rē jais, maigi izsakoties, ir ā rkā rtī gi specifisks. Ē diens katru dienu ir vienā ds.
Vairā k vai mazā k kvalitatī vs serviss pē c neatlaidī ga atgā dinā juma. . .
5. Un tas, kas man ļ oti nepatika, bija viesnī cu ceļ vež i. Ceļ ojumu aģ entū ras ANEX Tour mums norī kotie gidi, kas paredzē ti, lai palī dzē tu tū ristiem, Kristī na no Krievijas puses un Ivans no Ķ ī nas puses, neko nezinā ja un nesaprata (lai gan ķ ī nieš i, kad nebija krievu klā tbū tnes, mē ģ inā ja palī dzē t viesi nelielu organizatorisko jautā jumu risinā š anā ). Negatī vs iznā ca pirmajā dienā . Sanā ksmes gids paziņ oja brokastu grafiku - no 7.00 lī dz 10.30, bet, apmeklē jot restorā nu 10.10, izrā dī jā s, ka tas bija lī dz 10.00. Atbildot uz aicinā jumu Kristī nai skaidrot situā ciju, viņ i burtiski saņ ē ma teatrā las miniatū ras darbī bu - teatrā lu roku š ļ akstī š anu un monologu: "tas nozī mē , ka viņ š starpsezonā strā dā lī dz plkst. 10.00. " Un fakts, ka cilvē ki cieta ilgu lidojumu un izjū t zinā mu diskomfortu (laika atš ķ irī ba starp laika joslā m), viņ u neinteresē ja. Turklā t, kā noorganizē t ekskursiju (ļ oti nekorektā un uzbā zī gā formā ) un cik tas maksā , tas arī viss! Kā patstā vī gi veikt ekskursijas, iepirkš anā s, sabiedriskā transporta grafiks, kur pie viesnī cas varam kaut ko uzkost, palika noslē pumā . Tas viss beidzā s ar faktu, ka jums ir jā izmanto tikai tū risma uzņ ē muma pakalpojumi un nav alternatī vas ! ! ! Informā cija tika vai nu apspiesta, vai sagrozī ta. Pat kur ir elektromobiļ a pietura, kas kursē no viesnī cas uz pludmali
(otrā rinda) un pat tad viņ i to neizteica, krievu gida padoms tika burtiski interpretē ts š ā di: "jautā jiet tur, pie baseina, viņ i jums pateiks!! ! " Turklā t saziņ a (no gida puses) ar Kristī nu divas reizes sasniedza skaidru agresī vu formu. Tas mū s pat saniknoja! Tā necieņ a, ko viņ a izrā dī ja ne tikai mums, bet arī citiem atpū tniekiem, ir vienkā rš i nepieņ emama. Š ī s epizodes ļ oti atklā ti raksturo viesnī cas gidu, ī paš i Kristī nu, un viņ a lī dzdalī bu un palī dzī bu pā rē jiem tū ristiem.
аватар tab-anyuta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien! Par viesnī cu. Ekskursijā uzņ ē mums mū s nebrī dinā ja, ka depozī ts par istabu ierodoties bija 100 USD, labi, ka viņ i paņ ē ma lī dzi vairā k naudas, jo š ī summa tiek atgriezta tikai izejot no istabas. Istabas ir normā las, bet nebrī nieties par ķ irzakā m istabā , mums tas bija ierodoties, skraidot gar sienā m. … Tomēr ▾ Labdien!
Par viesnī cu. Ekskursijā uzņ ē mums mū s nebrī dinā ja, ka depozī ts par istabu ierodoties bija 100 USD, labi, ka viņ i paņ ē ma lī dzi vairā k naudas, jo š ī summa tiek atgriezta tikai izejot no istabas. Istabas ir normā las, bet nebrī nieties par ķ irzakā m istabā , mums tas bija ierodoties, skraidot gar sienā m. Vietē jie saka, ka viss ir kā rtī bā . Apkā rt skraida arī mazi tarakā ni, tur viņ us neredzē ju, bet nezinu kā tas notika, mā jā s izpakojot mantas, somā atradu vienu puslī ķ i. Esiet uzmanī gi, pretē jā gadī jumā jū s atnesī sit sev lecoš u zirnekli vai tarakā nu))) Neatveriet logus uz balkonu. Pati viesnī ca ir ģ imenes ceļ ojumam, klusa un mierī ga, pat ļ oti. Lī dz 22-00 var peldē ties baseinā (ū dens it kā sakarsē ts, ļ oti silts), tad viss, nav ko darī t. Nekā das diskotē kas, nekā das animā cijas...Tikai gidi ī sti runā krieviski, no mū sē jiem neviens reģ istratū rā neko nesaprot.
Ē diens š ausmī gs, garš ī gi tikai bulciņ as, rī si, reizē m pī le, desiņ as, pusdienā s vok nū deles un augļ i. Viss pā rē jais, maigi izsakoties, ir ā rkā rtī gi specifisks. Ē diens katru dienu ir vienā ds. Alu pludmalē nopirkt lē tā k nekā viesnī cā , par 10 juaņ ā m pludmalē.0, 5, viesnī cā par š o naudu 0.3. Uzņ ē mumam lē tā kais variants ir braukt ar taksi uz tirdzniecī bas centru Pineapple (pirmajā stā vā ir forš s nimiso veikals, tur nopirkā m visus suvenī rus un dā vanas, jo uz ielā m tirgo visā dus atkritumus), plkst. otrajā stā vā t/c ir pā rtikas veikals, vietē jam alum ir lē tas cenas, 0.5 no 2.5 juaņ a, dā vanā paņ ē ma arī vietē jo š ņ abi akcijai. Ir arī.25. un 15. autobusi uz tirdzniecī bas centru Pineapple, pietura blakus viesnī cai. Vienvirziena taksometrs dienā maksā s aptuveni 50-60 juaņ as, vakaros dā rgā k, apmē ram 60-80 juaņ as. Autobuss kursē lī dz 18-00, š ķ iet, ka biļ etes cena vienam ir aptuveni 10 juaņ as vienā virzienā . Viesnī ca Cactus atrodas tā lu no civilizā cijas, blakus ir tikai kalni un jū ra, uz visu pā rē jo jā iet.
Mē s braucā m no Anex tū res, kopā ar mums viesnī cā bija citi tū risma operatori, piemē ram, Rus Tour. Tā s paš as ekskursijas atš ķ iras pē c cenas, bet mē s nezinā jā m. Tikš anā s ar gidu droš i vien vienmē r ir uzreiz pē c ieraš anā s, lai cilvē ki vē l nav pieraduš i un nezina, kas un kā . Kopumā iegā dā jieties ekskursijas no citā m ekskursijā m. operatori arī var bū t daudz lē tā ki. . Labā k samainī t naudu pie Nyuan mā jā s bankā . Ja pē rkat $, Ķ ī nā tos nomainā t pret nuaniem, tad zaudē jat daudz, tas nav izdevī gi. Uz vietas viesnī cā ir izdevī gā k samainī t pat rubļ us pret nuanu, nekā $ pret vietē jo valū tu. Apmaiņ u nekur nav. Gidi saka, ka mū s nekur nemainī s, jo ar valū tas maiņ u ir ļ oti stingri, un mums ir grupas vī za, nav pat iebraukš anas zī moga utt varbū t konkrē ti saka, es nezinu viņ i nepā rbaudī ja ...Viesnī cā ir bankomā ts, jū s varat izņ emt nuanu no savas kartes tieš i viesnī cā , bet es nezinu valū tas kursu un% no komisijas maksas. Viesnī cu gidi paš i maina naudu, jo
citu maiņ as variantu nav, varbū t paš i sev noteica izdevī gu kursu. No lidostas lī dz viesnī cai aizņ em apmē ram 30-35 minū tes. Izlidojot lidostā ir stingra kontrole, visas š ķ iltavas tiek izņ emtas, pie mazā kajā m aizdomā m tiek lū gts atvē rt bagā ž u, kā ds vī rietis to atvē ra pirms mums, nogrieza plē vi ar kuru jau bija ietī ts koferis. Lielā kais pluss pat ne no viesnī cas, bet no š ī s vietas ir jū ra, tieš ā m forš i, tī ri, patī kami, ū dens mī ksts, nav cilvē ku pū ļ i, super...3 dienas jū ra balta mierī ga, 3 dienas viļ ņ i tika izpū sti, 2 dienas bija mē reni viļ ņ i. Lietus lija katru dienu agri no rī ta, klimats kā Taizemē , ļ oti smacī gs un mitrs, gaiss kā hamam vannā , pielā gojā mies tikai 4. dienā . Tai ir ļ oti netī rs, salī dzinot ar š o Ķ ī nas kū rortu, š eit ir diezgan tī rs un kopts. Saule ir kodoltermiskā , tieš ajos saules staros tie patieš ā m sadega 5 minū š u laikā pē c atraš anā s vietas, katram gadī jumam neaizmirstiet ceļ ojumā paņ emt lī dzi kaut ko no apdegumiem, piemē ram, pantenolu.
Istabā bija Wi-Fi, nebija slikti, pat labā k nekā reģ istratū rā , pa TV ir viens krievu kanā ls. Vietnē s biež i ir atrodami viesnī cas fotoattē li ar dziedoš ā m krā sainā m nakts fantā zijā m, nekas no tā nav redzams, tie, kas ir Kaktusā vairā k nekā gadu, stā sta, ka iepriekš devuš i elegantu ē dienu, sarkanas zivis, cepuš i kā dus saldumus, tagad nekas no tā nav redzams. Viesnī ca tieš ā m ir nogurusi. Vietnē ir daudz saraksti par viesnī cas priekš rocī bā m, bet patiesī bā pirts ir par maksu, pludmales bā rs ir par maksu, tenisa korts ir, bet raketes nedod, es nedomā jiet, ka kā ds viņ us nesī s lī dzi, patiesī bā tikai pansionā ts uz jū ras. Ierodoties, sapratu, ka Krievijā ir ļ oti garš ī gi ē dieni. Viesnī ca izsniedz 0.5 pudeles ū dens uz cilvē ku dienā , t. i. , ū dens arī jā pē rk, jo ar š o daudzumu ir par maz, pusdienu laikā ē damistabā mē ģ inā ja dabū t ū deni pudelē , bet tur ū dens garš o pē c pelē juma. . Ceru, ka apskats noderē s atpū tniekiem, lai Jums lieliskas brī vdienas!
аватар toropova_oe
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ ojā m ar mammu, brā li un diviem bē rniem (8 mē neš i un 7 gadi), paņ ē mā m 2 divvietī gas istabas. Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz draugu atsauksmē m. Lidostā mani sagaidī ja gids, atveda uz viesnī cu, noorganizē ja reģ istrā ciju - viss noritē ja ā tri un labi. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ar mammu, brā li un diviem bē rniem (8 mē neš i un 7 gadi), paņ ē mā m 2 divvietī gas istabas. Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz draugu atsauksmē m. Lidostā mani sagaidī ja gids, atveda uz viesnī cu, noorganizē ja reģ istrā ciju - viss noritē ja ā tri un labi. Viesnī ca gleznaina, diezgan ē rta, tai ir sava jauka tī ra pludmale, kur ved elektromobiļ i, baseins liels, bet sekls (0.9 m), ar bē rnu zonu. BET: paklā ji uz grī dā m rada aizsprostojumu. Mū su numuriņ i bija bez balkoniem, mazi, ir televizors, neliels ledusskapis, seifs. BET: mē beles nav jaunas, vietā m jau saplī suš as (pie naktsgaldiņ a nolauzta laminā cija, nestrā dā naktslampiņ as), mazgā joties vannasistabā daļ a ū dens jebkurā gadī jumā nokļ ū st uz grī das , izlietnē iestrē gst kontaktdakš a, izsauktais santehniķ is tikko izvilka, bet problē mu nenovē rsa , otrā istabā tualetē slikti noskaloja, aizkari nebija sastiprinā ti kopā nobruž ā tā Velcro dē ļ , zem putekļ i gultas. Ē dinā š ana tū res cenā - bufetes tipa brokastis, bet nebija lielas daž ā dī bas un izvē les. Apkalpoš ana: uz 8 dienā m un 7 naktī m gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi mū su istabā tikai pē c steidzama lū guma istabenei, 2. istabā gultas veļ a netika mainī ta vispā r! Istabene, iespē jams, nav nomainī jusi dvieļ us; ja esi pludmalē ar dvieļ iem, tad tev jaunus nekarinā s, neatgriezī sies un nepiedā vā s svaigus. Reģ istratū rā darbinieki nav ā tri, lai samainī tu naudu jā gaida vismaz 15-20 minū tes, viņ u uzmanī bu nepā rtraukti novē rš citas lietas un citi klienti, reiz atteikuš ies mainī t valū tu jenas trū kuma dē ļ (!! ! ). Viesmī ļ i restorā nā ir lieliski. Gids (pieteicā s kā Lins) ir atseviš ķ s stā sts, pirmajā dienā redzē jā m tikai vienu reizi, vē lā k - ne zvana, ne personī gā s klā tbū tnes, ekskursijas nepiedā vā ja, apskates vietas neieteica, neiedeva. jebkā dus paskaidrojumus..... Kopumā tas mū su dzī vē nebija pilnī gi klā t. Pē dē jā dienā SAMI viņ am piezvanī ja, lai noskaidrotu, cikos bū s pā rskaitī jums. Viņ š ziņ oja, bet neieradā s, lai viņ u atbrī votu, jo bija to deleģ ē jis kā dam citam. . . Vispā r viņ am liels "paldies"! Kopumā ņ emot vē rā mū su relatī vo izvē lī bu, vē lmi labi pavadī t laiku un sabiedriskumu, atvaļ inā jums izdevā s, mums patika pati valsts, bet viesnī ca nevelk uz deklarē tajiem 4 *.
Главный холл территория Вид на отель от бассеина, детская горка Бассеин территория Бассейн Внутренний дворик Так оформляются пепельницы в гостинице
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elena_Petrovna
Kur doties ekskursijās: viesnīcā vai pilsētā, iesakiet!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums DASHCO
Pasaki man lūdzu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель находится в г. Санья, расположенном в известном курортном районе Китая — на острове Хайнань. Входит в систему отелей Gloria International. Построен в 1998 году, последний ремонт прошел в 2015 г., общая площадь — 60 000 м2. Состоит из 5-этажного здания в форме полукруга, обращен в сторону моря, а с другой стороны окружен горными хребтами. Имеет большую зеленую территорию с садами и прудом, выполнен в мексиканском стиле. Рядом с отелем есть автобусная остановка. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в бухте Ялунбей, в 26,4 км от аэропорта, в 16 км от центра города Санья, в 800 м от пляжа, предоставляется трансфер.
Pludmales apraksts До пляжа 800 метров. Бесплатный трансфер на пляж.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), услуга звонок-будильник, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), сувенирный магазин, room service круглосуточно, 4 конференц-зала (627 м2, 127 м2, 75 м2, 240 м2), 2 ресторана (китайская кухня и европейская кухня), 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (с детскими горками).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Мини-гольф (платно), водные виды спорта (платно), волейбол на пляже (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 565 номеров.

Istabās

Ванна и душ, фен, халат и тапочки, кондиционер, телефон, мини-бар платно (2 бутылки воды по заезду бесплатно), телевизор, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), утюг и гладильная доска, терраса / балкон, круглосуточное обслуживание номеров, уборка номера: ежедневно, смена полотенец и белья: экосистема.

Adrese Yalong Bay National Resort District, Sanya 572016, Hainan Province, P.R. China
Tālruņi: Tel: +86 898-8856 8866 Fax: +86 898-8856 8867
Tīmekļa vietne: Cactus Resort Sanya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.