PĒKŠŅI PASAKAMI mums bija HAINAN sala, komunistiskā Ķīna 2019. gada martā

23 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 27 Februāris 2019 ieslēgts 09 Marta 2019
Reputācija: +5676.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tuvojas pavasaris, kas nozī mē atvaļ inā jumu uz 2 nedē ļ ā m, pē c grafika ir februā rī ! Visu ziemu sekoju lī dzi silto kū rortu cenā m, ī paš i iekā rojamo saraksts bija: Tanzā nija, Hainana, GOA, Š rilanka, Vjetnama, Taizeme 10 dienas, bet ja ļ oti dā rgi, tad uz nedē ļ u derē s Ē ģ ipte vai AAE. , lai gan Ē ģ iptē man pat maija beigā s nav silta jū ra, ko lai saka par februā ri ((!


Es aktī vi sekoju lī dzi ekskursiju cenā m, un situā cija kļ ū st skaidrā ka, 7. februā rī mums nav laika izsniegt tieš o lidojumu uz 11 naktī m par 1100 USD uz GOA un pat vī zas par USD 105 vienai personai, š ausmas...pā rē jais viss ir dā rgs, tikai Hainan sala daž reiz paslī d par tā du paš u cenu, bez vī zas, ja iepriekš , un tieš ais lidojums ar degvielas uzpildi Almati arī ir 11 naktis, bet lidojums ir nedaudz ilgā ks - 14 stundas lidmaš ī nā . Skatos, mans Vovč iks katru vakaru skatā s cauri un pē ta Hainanu internetā , ieteica, ka kopš tā dā m lietā m, tad skatī ties video par Dadonghai, pirmkā rt, aizsargā tā ks lī cis, otrkā rt, lē tā ks, dzī vī gā ks, pludmalē nav smilš u blusu, pa vidu, ja vē laties, iegā dā jieties ē rti pat Sanijā , pat Jalunbejā .

Paskatoties cenas, un JoinUp pā rdod, nedaudz š aubos, bet lidojums regulā rs, tikai SkyUp pā rvadā tā js, visu februā ri cenas nedaudz atš ķ iras, 15.19, 22 ir dā rgā kas , un 26 ir daudz zemā ki!

Es piezvanu aģ entū rai un lū dzu jū s rezervē t ekskursiju uz pirmo sarakstā iekļ auto viesnī cu, Biboluo Hotel, uz 26. februā ri, atraš anā s vieta ir labā ka, nekā jū s varat iedomā ties, un pat lē tā k no nā kamā s par 300 USD, viss ir izdarī ts, bet nav apstiprinā juma un nē , tas aizņ em 3 dienas, un š eit tas ir brī nums 4:00 apstiprinā ja viesnī ca!

Es sā ku uztraukties par vī zu, zinu, ka janvā rī viens pā ris grupā bija spiests iegā dā ties vī zu par 67 USD. Pases skenē tu nosū tu aģ entam caurViber kā viņ i prasī ja, bet pats lieliski saprotu, ka skaidrī bas nebū s, kā rakstī ts prasī bā s, no š ā da pā rskaitī juma es lū dzu viņ u pastu un nosū tu pa pastu. Viņ i man atbildē ja, ka TO noraidī ja, skenē jiet labā k, Ķ ī na to nepalaidī s garā m. Kopumā mē s veicā m š o procedū ru vairā kas reizes, un beidzot operators apstiprinā ja, bet viņ i nedeva 100% garantiju, jū s varat gaidī t no ķ ī nieš iem visu, ko vē laties, katram gadī jumam sagatavojiet fotoattē lus vī zai un naudai. Labi pagatavots.

Pē c tam nedē ļ u pirms izlidoš anas sā kā s. . .

2 dienas pirms izlidoš anas sā k sā pē t kakls, saslimu - dzeru papildus zā les un arī antibiotikas.


Ierodamies lidostā vairā k kā.2 stundas iepriekš , sā kas reģ istrā cija, viss š ķ iet pē c plā na, nekas neliecina par izmaiņ ā m. Jau terminā lī bū tu laiks sā kt trakot ap 16. izeju, bet nē ! Es dodos uz SkyUp Airlines vietni, un es redzu kavē š anos lī dz tiek parā dī ts pulksten 12:50, mē s sē ž am un gaidā m tā lā k, es vairs nevē los Duty free neko. Pienā k laiks, atkal neviens pie izejas nemurinā s, dodos uz vietu un tur izbraukš ana 14:15. Garastā voklis pasliktinā s, ē diens viss apē sts, viss sā k sā pē t. 13:30 atnā ca puiš i un atnesa 5 pakas ū dens, sā ka dalī t, neatbildot uz jautā jumiem. Mani nervi sā ka ņ emt virsroku no nezinā mā . Tiklī dz ū dens tika sadalī ts, iekā pš anas dē lis tika izgaismots, visi metā s pie letes un ā tri iekā rtojā s kajī tē . Apkalpes komandieris sacī ja, ka viņ i aizkavē juš ies tehnisku iemeslu dē ļ . Es sā ku vē dinā t sevi, vai viņ i varē ja novē rst bojā jumu utt. Bet paldies Dievam lidojums noritē ja labi, pabarojā m 2x karsti un visu laiku dzeram sulas, tē ju.

Ieradā s 6:00 pē c Ķ ī nas laika (laika starpī ba ar Ukrainu par +6 stundā m), devos uz reģ istrā ciju, pirmie abu roku nospiedumi uz tirdzniecī bas automā tiem ar dzeramnaudu, sastā jā s rinda, daž i izdevā s tikai pē c daudziem mē ģ inā jumiem, saņ em č eku un par kontroli tur arī apstiprini, ka tas ir tavs pirksta nospiedums, uz izejas uzliek zī mogu. Uzņ ē mē ja puse Vostok-Tour izplatī ja 4 autobusus.

Visi sā ka braukt, un mū su autobuss stā vē ja uz vietas 3 stundas! ! ! Izrā dī jā s, ka gaidī jā m 1 pā ri, muita nelaida cauri, gide palī dzē ja nokā rtot vī zas un grupa nokomplektē ta. Kā izrā dī jā s, pirmie 3 autobusi tika aizvesti neplā notā ekskursijā pa Haikou, lai popularizē tu salas ziemeļ u daļ u. Mū s aizveda tieš i uz Sanjas kū rortiem, kamē r visus atveda uz viesnī cā m, mū sē jais bija pē dē jais, pagā ja nedaudz vairā k kā.6 stundas! Pa ceļ am gids nolē ma kompensē t morā lo kaitē jumu un kafejnī cā pasū tī ja daudz ē dienu, daž ā dus salā tus, lielu veselu ceptu zivi, Pekinas pī li, daž ā dus ē dienus, kas mums tajā laikā nebija skaidri, visi bija tik noguris, ka gandrī z viss palika neskarts.

Mē s devā mies uz viesnī cu jau 18.15, ar gidu samainī jā m $100 pret 650 juaņ ā m, gribē jā m ā tri noskaloties un izskriet uz ielas, iepazī ties ar apkā rtni un atrast ceļ u uz jū ru! ! ! Sā kā s krē sla, nezinot tuvā ko ceļ u, nolē mā m neriskē t un doties cauri Dadonghai centrā lajam parkam lī dz jū rai, lī dz satumst, laiku sasniedzā m 15 minū tē s. Atmosfē ra man uzreiz iepatikā s! ))

Parkā vairā kā s vietā s skan mū zika, dejo lē ni, kur mā ca breiku, kur karaoke, vispā r tik patī kams, silts, pasakains apgaismojums uz pilnī gi visā m ē kā m, SKAISTUMS! Atgriež oties uz viesnī cu, mē s nopirkā m augļ us un gardumus), tā beidzā s pirmā atvaļ inā juma diena.

28. februā rī pulksten 8:00 mē s devā mies brokastī s. Es pat nevē los to saukt par brokastī m


Pē c brokastī m devā mies taisnā ceļ ā uz jū ru, 3 minū š u laikā metā mies pa tuvā ko taciņ u, nu lū k, MŪ OOOEEEE! ! ! Laiks izcils, mē reni silts +24, ū dens +22 no rī ta, pirms pusdienā m gan gaiss, gan ū dens iesila vairā k. Lai gan esmu auksts cilvē ks, es katru dienu peldē ju ar daž iem apmeklē jumiem. Š ī diena pagā ja pie jū ras, paņ ē mā m lī dzi vieglu pludmales telti 1kg. 300g, tas paglā ba no pā rkarš anas.

Mē s plā nojam, ko un kad redzē t: Nanš aņ as budisma centra statuja, koka mā jas, Fī niksas sala, ir daž ā di termiskie avoti: Nantian, Banling, Little Fish (bezmaksas autobuss uz avotiem kursē no Sunshine Resort Intime Sanya un Pearl River Garden viesnī cas, netā lu Ziemā no parka puses puiš i piedā vā lē tā kas ieejas biļ etes. Tiem, kam vecā ki par 60, ieejas biļ eš u cena kasē s ir 50%), un Briež u parks pagrieza galvu, kas ir mums vistuvā k.

Lai WI-FI darbotos un izmantotu internetu, savā ierī cē mā jā s ir jā lejupielā dē Turbo VPN, kā arī bezsaistes MAPS. ME kartes un jā atzī mē vietas, kuras plā nojat apmeklē t mā jā s.

1. martā pē c brokastī m kopā ar sportistē m, kuras lidoja kopā ar mums, dodamies uz autobusa pieturu un braucam ar 25. autobusu par 10 juaņ ā m katra, pē c mana navigatora domā m, mē s braucam 1 stundu un 10 minū tes, a pilns autobuss, š oferis itkā ņ irgā jas, tad uzņ em ā trumu, tad strauji palē ninā s, tā braucot sā ka sā pē t mugura, tad vē l 10 minū tes jā iet lī dz kasei, stā vē t garā rindā biļ ete sezonai 129 juaņ as — un tā lā k uz reliģ iju, mā kslu un skaistumu.

Parks ir ļ oti liels, ir daudz interesantu mazu tempļ u, iekoptas ieliņ as, zā lā ji, ezeri. Ar kā jā m grū ti visu apiet, 4 stundā s laikam apskatī jā m tikai treš o daļ u. Var nopirkt vilciena biļ eti un apskatī t visus objektus, bet izdomā jā m, ka varē tu ar kā jā m, kā jau daudzi citi, pusdienlaikā jau bija ļ oti karsts, bija apnicis staigā t, nolē mā m, ka pietiek mums.

Mē s atgriezā mies viesnī cā ar autobusu 55–13 juaņ as, ē rtā ks, neuzņ em stā voš us pasaž ierus.

2.  marts tika pavadī ts atpū š oties pludmalē .


3. martā pē c pusdienā m nolē mā m doties kā jā m turp un atpakaļ ar autobusu, atkal navigators palī dzē ja lī dz Koku mā jā m. Pa ceļ am izbaudī jā m ielu skaistumu un Sanjas pilsē tiņ u, fotografē jā m gandrī z katru ē ku un katru koku, protams, bijā m noguruš i, 4km 700m karstumā . Mē s redzē jā m telts priekš ā , kur norisinā jā s Miss World 2018, pretī ir ieeja Koku mā jā s.

Gā jā m pa š ikiem gaiteņ iem, gaiteņ a galā ar liftu uzbraucā m 18. stā vā , gar malā m ir skatu balkoniņ i, ļ oti mazi un mē mi. Es ar entuziasmu sā ku fotografē t visus skatus, bet Vovč iks bija kaut kā nomā kts, es par viņ u ņ irgā jos, es pat negribē ju iet uz balkona, satverot durvis. Kā vē lā k izrā dī jā s, viņ a temperatū ra bija virs 38, viņ am bija slikta dū š a, galva griezā s, vē ders sā p un salst. Nu ko darī t, atgriezā mies viesnī cā , saņ ē mā m aptieciņ u, bet nesaprotu kā pē c. Toli pā rkarsis, toli saindē jies. Ā rstē š ana sā kā s ar nurofē nu, nifuroksazī du, oglē m....Temperatū ra turē jā s 2 dienas, arī kuņ ģ is lē nā m sā ka normā li strā dā t.

Nā kamajā vakarā mē s nolē mā m doties uz skatu laukumu no Sanjas pludmales uz Fī niksas salu.

Tur jau ir sapulcē juš ies daudzi cilvē ki, gaidot š o brī numu), 19:15 ļ oti skaisti ieslē dzā s apgaismojums, ilgi tur nebija ko darī t, epizodes atkā rtojas ik pē c 5 minū tē m, noskatoties ritiniet 3 reizes, nolē mā m doties uz viesnī cu. Pietura blakus, 6 autobusi pabrauca garā m 25, bet visi braucē ji teica finiš u, un izsē dinā ja tikai pasaž ierus. Man bija baž as, kā Vova izturē s pā rgā jienu atpakaļ.4km500 metrus. Viņ a sā ka ielauzties katrā autobusā , lū dzot uz Dadonghai ? ? ? 8. autobusa š oferis pamā ja ar galvu, apsē ž amies, ieslē dzam navigatoru, oi, palikuš i jau 1 km 700 metri, pē kš ņ i viņ š nogriezī sies uz nepareizo pusi, mē s jau tiksim ! ! ! Bulta tuvojā s mū su viesnī cai, un manā sejā biež ā k parā dī jā s smaids! )) Naktī s viss ir izgaismots un ir daudz grū tā k orientē ties. Izbraucā m, kā paredzē ts, 1 pieturu pirms Pineapple netā lu no mū su viesnī cas.

Atkal dienu pavadī jā m pie jū ras, apdegā m, uz pā ris dienā m nā cā s aizmirst par avotiem. Lī dz atvaļ inā juma beigā m bija palicis maz laika, veselī ba nedaudz pasliktinā jā s un ekskursijā vairs neriskē jā m.


Mē s devā mies uz Barry Boutique Hotel, 33. stā vā , skatu balkoniem, skats, it ī paš i naktī , ir satriecoš s visā Dadonghai un Sanjas krastmalā , koku un fē niksu mā jā m!

Katru vakaru pirms saulrieta vietē jie iedzī votā ji ierodas krastmalā uz modes skati.

8. marts, izbraukš anas diena, gids nezina, cikos mū s sagaidī s. Es dodos uz aviokompā nijas vietni, lidojums tika pā rcelts no 1:35 uz 3:15

Lū dzu gidu precizē t un neņ emt agrā k, tā arī notika, visu pē dē jo dienu drī kstē jā m atpū sties lī dz 21:20, lai atbrī votu istabu. Mū su viesnī ca tika uzņ emta pē dē jā .

Atpakaļ ceļ š bija daudz ā trā ks, 1:00 nebija sastrē gumu, mē s jau reģ istrē jā mies, atkal daž as dī vainī bas. Mē s devā mies uz terminā li, duty free bija slē gts, bet iekā pš ana lidmaš ī nā sā kā s ar ā trumu. Mā jup lidojums bija daudz vieglā ks, pat 6 stundu laika starpī ba nebija saspringta, nolaidā mies 12:15 pē c Kijevas laika.

Atkal mikroautobuss tika pā rrezervē ts, jo 12:40 nepanā ksim laikā , koferu vē l nav, lai gan pasu kontrolei izgā jā m pirmie! Gaidā m savus koferus, bet lente nekā di neieslē dzas. 12:35 ieslē dzas lente, sā k izbraukt pirmie koferi, un, lū k, mē s abi esam priekš galā !

Paķ eram savus 2 koferus, 2 rokas bagā ž as, rokassomiņ u ar dokumentiem un maku un fotoaparā tu atseviš ķ ā maciņ ā , skrienam, sazvanā mies ceļ ā , sakara nav, krī tu uz nerviem. izlecam kā parasti 3 stā vā uz mikroautobusu, jau 12:40 neviena nav. Un tad man zvana Zaļ ā ziloņ a operatore un saka, ka ir palikuš as vietas, autobuss ir 1. stā vā , tagad brauc. Atkal skrienam uz lidostu caur rā mi ceļ ā , apsveram, vai visas mantas ir paņ emtas no caurspī dī gā s lentes, nokā pjam ar liftu uz pirmo stā vu, autobuss mū s sagaida, kliedzot Urā ! ! ! apsē ž amies, konduktors iedod mums pirmo rindu pie š ofera. Mā jā s dodamies labā noskaņ ojumā , pirmā s pā ris stundas nepā rtraukti zvana telefons, pē c tam draugi un radi nomierinā jā s un droš i ieradā mies mā jā s 17:00 bijā m Poltavā .

Pagā juš as daž as dienas, un mums jau pietrū kst HAINAN!

Varbū t es jū s nogurdinā ju ar savu stā stu. Atvainojiet, es neesmu š ī biznesa meistars.


P. S. Salī dzinot ar citā m valstī m: skaistas, oriģ inā las mā jas kā AAE, daba lī dzī ga Š rilankai, jū ra lī dzī ga GOA, bet nedaudz tī rā ka, ir vē tra, bet mierī gā laikā ir ļ oti dzidrs ū dens, ir daudz ē dā ju vietas un uz ielas nesmird kā Taizemē , lielas porcijas, vidē jā cena 5$, augļ i - liela izvē le, gatavi, garš ī gi, daudzveidī gi un nedā rgi, kā Taizemē , daž ā da stipruma un garš as alkohols, rī si degvī ns ir lē tā kais no 1.5 USD par 0.5 l, ir ļ oti dā rgi dzē rieni, transportē š ana ir ē rta un nav dā rga.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 желтые автобусы подешевле, пожестче, берут стоячих пассажиров
 Еда в самолёте
 Супермаркет Ананас, в нем находится магазин Минисо
Лето,  магазин с дорогим ценником на всё
 100$ = 650 юаней
 отель Биболо
 Во время шторма выбрасывает много водорослей, но убирают
Был и шторм, но мы купались каждый день
 Детки на поводочке))
 Дозаправка была в Алматы
 Каждый день объедались фруктами
 По пути из Дадунхая в Санью
 остров Феникс
 Yulin Agricultural Products Market расположен на краю бухты Дадунхай
 Yulin Agricultural Products Market расположен на краю бухты Дадунхай в курортном городе Санье
 Гуидак, Считается самым крупным роющим моллюском. Название «geoduck» («gweduck») заимствовано у индейцев и означает «глубоко копающий»
 Пилот сказал это Эльбрус
 Дорога домой от Борисполя в Полтаву
На пляже Дадунхай
Блогеры на пляже Дадунхай
Līdzīgi stāsti
komentāri (50) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums