Sheraton Sanya Resort 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.710
№11 viesnīcas reitingā Hainana
Viesnīca uzcelta 2003. gadā, pēdējais renovācija notika 2009. gadā, sastāv no 1 astoņstāvu ēkas. Atrodas Jalongas līcī. Daudzveidīga infrastruktūra aktīvai atpūtai bērniem un pieaugušajiem, vairāki restorāni, bāri, naktsklubs, augsts apkalpošanas līmenis un plašas telpas. Viesnīca ir piemērota visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar vī ru divas nedē ļ as atpū tā mies Sheratonā . Viesnī ca š ika. Personā ls draudzī gs, teritorija liela un kopta. Jū ra bija ļ oti silta un tī ra! Pludmale arī krā š ņ a! … Tomēr ▾ Ar vī ru divas nedē ļ as atpū tā mies Sheratonā . Viesnī ca š ika. Personā ls draudzī gs, teritorija liela un kopta. Jū ra bija ļ oti silta un tī ra! Pludmale arī krā š ņ a!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī nav pirmā reize, kad esmu Hainaņ ā , esmu apmetusies daž ā dā s viesnī cā s, bet Sheraton ir labā kā no tā m. Ļ oti laba apkalpoš ana, uzmanī gs personā ls (ir krievvalodī gie), garš ī gi ē dieni. Teritorija ļ oti zaļ a, kopta. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad esmu Hainaņ ā , esmu apmetusies daž ā dā s viesnī cā s, bet Sheraton ir labā kā no tā m. Ļ oti laba apkalpoš ana, uzmanī gs personā ls (ir krievvalodī gie), garš ī gi ē dieni. Teritorija ļ oti zaļ a, kopta. Istabas ir lieliski iztī rī tas, nevis kā citā s viesnī cā s, bang-bang un darī ts!
Es iesaku visiem, jū s nenož ē losit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es domā ju, ka mums ir ļ oti paveicies ar viesnī cu! Tiklī dz mē s tajā iekā rtojā mies, mū s uzreiz apņ ē ma darbinieku siltums un rū pes. reģ istratū rā ir krievu sievieš u administratores, tā pē c nekad nebija problē mu ar valodu. … Tomēr ▾ Es domā ju, ka mums ir ļ oti paveicies ar viesnī cu! Tiklī dz mē s tajā iekā rtojā mies, mū s uzreiz apņ ē ma darbinieku siltums un rū pes. reģ istratū rā ir krievu sievieš u administratores, tā pē c nekad nebija problē mu ar valodu. mums bija standarta istabiņ a, ar divguļ amo gultu, plazmu, dvd, vannasistabā visi piederumi, uzkopš ana un veļ as maiņ a katru dienu. Citiem vā rdiem sakot, lielisks serviss! viesnī cā ir 5 restorā ni, man ļ oti patika Space Garden. Tas ir paredzē ts Latī ņ amerikas virtuves cienī tā jiem. brokastu zviedru galds, Lotus Cafe, ē diens 14 dienas ir nedaudz garlaicī gs ar vienmuļ ī bu, lai gan izvē le ir diezgan liela un jebkurai gaumei! gan tradicionā lā ķ ī nieš u, gan Eiropas virtuve. apkalpoš ana restorā nos ir 5 *, bet cenas nav lē tas, vakariņ as 2 bez alkohola maksā s apmē ram 500-700 juaņ as (2500-300 rubļ u). ja dodaties uz Sanju (50 juaņ a ar taksometru), varat paē st labas vakariņ as par 300 juaņ ā m. tagad par pludmali: tī ra, ar baltā m smiltī m, jū ra janvā rī ļ oti silta, viļ ņ u praktiski nav. lietussargi un dvieļ i vienmē r ir pieejami, pludmalē ir viesmī ļ i, viņ i pieņ em kokteiļ u, alus un vieglu uzkodu pasū tī jumus. var izklaidē ties ar ū dens aktivitā tē m, visu inventā ru iespē jams nomā t. Uzreiz gribu teikt, ka jū ra nav interesanta nirš anai. no piedā vā tajā m ekskursijā m iesaku apmeklē t budisma centru, Nan Shan karstos avotus, labu jū ras makš ķ erē š anu. vakarā pilsē tā var doties uz transvestī tu š ovu, spilgti, krā saini, transi no Taizemes. mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, jo tā atrodas gleznainā kajā Yalunwan lī cī , ī sta 5 * atpū ta! Iesaku ģ imenes un romantiskā m brī vdienā m, izvē loties Sheraton, nenož ē losiet!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maija brī vdienā s atpū tā mies viesnī cā Sheraton! Viesnī ca ir š ika, personā ls ļ oti uzmanī gs, ir arī krieviski runā još i asistenti. Bē rniem bija daudz izklaides, batuti, daž ā das spē les. Numuri ar skatu uz jū ru ir ļ oti plaš i, un skats ir pā rsteidzoš s. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s atpū tā mies viesnī cā Sheraton! Viesnī ca ir š ika, personā ls ļ oti uzmanī gs, ir arī krieviski runā još i asistenti. Bē rniem bija daudz izklaides, batuti, daž ā das spē les. Numuri ar skatu uz jū ru ir ļ oti plaš i, un skats ir pā rsteidzoš s. Ļ oti tī rs, istabā s ir viss, pat DVD. Teritorija ļ oti zaļ a, 5 baseini, bars bā ru, restorā ni. Atpū ta 5+.
P. S. Š ajā laikā viesnī cā notika olimpisko spē ļ u ceremonija, mē s redzē jā m daudz sportistu, olimpisko č empionu, viņ i pat saņ ē ma autogrā fus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki, kungi un dā mas! Mani sauc Ann! Es gribē tu jū s brī dinā t! Ja dodaties atvaļ inā jumā uz Ķ ī nu, tad esiet gatavi tam, ka Ķ ī nā neviens nerunā angliski un vē l jo vairā k krieviski. Es, pē c vā rda, esmu bijis daudzviet, man ļ oti patī k ceļ ot. … Tomēr ▾ Sveiki, kungi un dā mas! Mani sauc Ann! Es gribē tu jū s brī dinā t! Ja dodaties atvaļ inā jumā uz Ķ ī nu, tad esiet gatavi tam, ka Ķ ī nā neviens nerunā angliski un vē l jo vairā k krieviski.
Es, pē c vā rda, esmu bijis daudzviet, man ļ oti patī k ceļ ot. Es atpū š os tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s un mī lu labu apkalpoš anu. Tā pē c es izvē lē jos Sheraton kā zī molu (patī k). Nekad nav bijuš as problē mas ar Sheraton. Bija uz Phupket (Taizeme) un Sheraton ļ oti patika.
Š eit es biju š okē ts: istabas izmaksas ir 300 USD dienā , un pati istaba neatbilst š ai cenai. Vē l sliktā k. Atnā kot uz restorā nu vai kafejnī cu vai uzkopjot istabu, visi š ie pakalpojumi ir iekļ auti cenā (15%). Viss ir š ausmī gi dā rgs un neattaisnojams. Apkalpoš anas nav, jo ķ ī nieš i nerunā angliski (aizmirstiet krieviski) pat Reģ istratū rā . Iedomā jieties, man bija steidzama situā cija (problē ma), un pat neviens man nevarē ja palī dzē t. Padomā jiet par Sheratonu! Tā lā k ļ oti maz barī bas, ja ej ar bē rnu, tad nav ar ko viņ u barot! Reģ istratū rā strā dā.2 krievu meitenes, bet viņ as nav jū su ziņ ā , jo viņ as risina problē mas ar personā lu un jums nebū s laika viņ iem palī dzē t. Jaunais gads bija brī niš ķ ī gs! Samaksā jā m kaudzi naudas un palikā m bez š ampanieš a un paē dā m par maz. Jaunais gads tika sagaidī ts ar lē tā ko vī nu. Citas preces nebija, pat noliktavā nebija!
Viņ i saka, ka Marriott un Hilton ir simts reizes labā ki, lai gan cena ir tā da pati. Pamē ģ ini! Vē l neesmu tur bijis! Bet apmē ram. Hainan I NI_NI.
Paldies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es esmu ļ oti izlutinā ta meitene, biju Sheratonā un man tur ļ oti patika. Tas viss ir kaut kā das muļ ķ ī bas, ko es š eit lasu. Acī mredzot Anijai ir tā da angļ u valoda, ka viņ i viņ u nesaprot. jā . Bet tas ir Sheraton. Par pā rtiku nestrī dē š os, daudziem krieviem nav ne jausmas kas ir ī stais ē diens. … Tomēr ▾ Es esmu ļ oti izlutinā ta meitene, biju Sheratonā un man tur ļ oti patika. Tas viss ir kaut kā das muļ ķ ī bas, ko es š eit lasu. Acī mredzot Anijai ir tā da angļ u valoda, ka viņ i viņ u nesaprot. jā . Bet tas ir Sheraton. Par pā rtiku nestrī dē š os, daudziem krieviem nav ne jausmas kas ir ī stais ē diens. Mira
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель построен в 2003 году, последняя реновация прошла в 2009 году, состоит из 1 восьмиэтажного корпуса. Расположен в бухте Yalong Bay. Разнообразная инфраструктура для активного отдыха детей и взрослых, несколько ресторанов, баров, ночной клуб, высокий уровень сервиса и просторные номера. Отель подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен в бухте Yalong Bay, в 39 км от аэропорта Феникс, в 22 км от центра города Санья.
Pludmales apraksts Sea and Sand — бар на пляже, пицца и легкие закуски, открыт с 10:00 до 19:00.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), услуга «звонок-будильник», room service, Wi-Fi в лобби (бесплатно), заказ такси, лимузин и шаттл-сервис, галерея бутиков (одежда, живопись, жемчуг и др.), 12 конференц-залов, 2 ресторана, 2 бара, 1 кафе, 3 открытых бассейна (1 с подогревом), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно).

Рестораны и бары:

Lotus Cafe — элегантный ресторан европейской кухни, открыт с 07:00 до 24:00, завтрак шведский стол или по меню, обед и ужин по меню, потрясающий вид на залив и территорию отеля.
Spice Garden — ресторан азиатской кухни, суши-бар, блюда тайской, вьетнамской, малазийской, индонезийской и китайской кухни. Открыт с 18:00 до 23:00. С террасы ресторана открывается великолепная панорама заката.
Bai Yun – китайский ресторан высочайшего класса, имеет общий зал и отдельные кабинеты, открыт с 11:30 до 14:30 и с 18:00 до 23:00. Palm Court — коктейль-бар, открыт с 09:00 до 01:00.
Aqua Bar — бар у бассейна, предлагает легкие закуски и коктейли, вечером, открыт с 10:00 до 22:00.
Sea and Sand — бар на пляже, пицца и легкие закуски, открыт с 10:00 до 19:00.
Ночной клуб Samba Nightclub с живой музыкой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (один с водными горками), детская коляска.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Караоке (платно), каноэ (платно), игровая комната, водное поло, сноркелинг, волейбол на пляже бесплатно, дайвинг-центр, водные виды спорта, ночной клуб Samba Nightclub с живой музыкой (платно).
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 511 номеров: Superior Rooms (177 rooms), Laguna Rooms (60 rooms), Seaview Rooms (220 rooms), Junior Suites (24 suites), One-Bedroom Suites (14 suites), Honeymoon Suite (2 suites), Presidential Suite (1 suite), Villas (5 rooms).

Istabās

Ванная комната, фен, халат и тапочки, кондиционер, утюг и гладильная доска, Wi-Fi (бесплатно), телевизор, мини-бар платно (2 бутылки воды по заезду бесплатно), уборка номера: ежедневно, смена полотенец: экосистема, смена белья: экосистема.

Adrese Yalong Bay National Resort District Sanya Yalong Bay, Hainan 572000 China
Tālruņi: +86 (898) 8855 8855
Tīmekļa vietne: Sheraton Sanya Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).