RoEasy Hospitality Hotel 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.610
№10 viesnīcas reitingā Hainana
7.2 Numurs
6.5 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.5 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hainaņas salas pludmales otrajā līnijā, Sanjā, XiangShui līcī. Pateicoties tās ērtajai atrašanās vietai, viesnīca piedāvā ērtu piekļuvi pilsētas populārākajām tūristu vietām. Viesnīca ir piemērota ģimenēmVairāk →
аватар mamabanan52
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies labā s cenas dē ļ . Reģ istrē š anā s ir ā tra, tač u jums ir jā atstā j depozī ts 100 USD apmē rā . Kas attiecas uz istabā m, viss bija kā rtī bā izņ emot stikla durvis duš ā un tualetē , citā di viss ir standarta, ē rti, ka istabā ir virtuve un Wi-Fi. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies labā s cenas dē ļ . Reģ istrē š anā s ir ā tra, tač u jums ir jā atstā j depozī ts 100 USD apmē rā . Kas attiecas uz istabā m, viss bija kā rtī bā izņ emot stikla durvis duš ā un tualetē , citā di viss ir standarta, ē rti, ka istabā ir virtuve un Wi-Fi.
Personā ls labs, visu laiku sveicinā s un smaida, uzkopš ana istabā s kvalitatī va. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, ā rkā rtē jos gadī jumos gandrī z visi gidi tur runā krieviski un ar viņ iem var sazinā ties, ja vajag darbiniekiem kaut ko pajautā t. Par pā rtiku sū dzī bu nav. Brokastu bufete, liela izvē le. Kas attiecas uz pusdienā m un vakariņ ā m, tad var ē st kafejnī cā ā rpus viesnī cas, ē dienu cenas tur ir no 27 lī dz 60 juaņ ā m.
Pati viesnī ca diezgan tī ra, ir 2 baseini, bet sauļ oš anā s krē slu maz. Labs bē rnu centrs. Kuram gan interesē , ka pludmales 2. lī nija, tad nav jā uztraucas, lī dz tam ir 10 minū š u gā jiens. Tā pat uz pludmali ved mikroautobuss, kas kursē turp un atpakaļ ik pē c 10 minū tē m (bez maksas). Pludmale tur ir tī ra un laba, bet sauļ oš anā s krē slu ir maz. Es devos februā rī , laiks bija karsts pē c mū su standartiem. Pā rsvarā peldas tū risti, ķ ī nieš us peldam gandrī z nekad neredzē ju. No lidostas lī dz viesnī cai ir 4 stundu brauciens, bet tas ir izturams. Kopumā viesnī ca man patika, brauktu vē l.
Iesaku aiziet uz medicī nas centru iepretim viesnī cai, izmeklē s un ieteiks ā rstē š anu, kas manuprā t ir ļ oti labi un palī dz.
аватар Marija348272
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Virtuve ir ī paš a, bet š ī ir Ķ ī na. Ē d agri un nebū si izsalcis. Citā s viesnī cā s brokastis ir pieticī gā kas. Brauciens no lidostas nav tuvu, bet tiem, kas uzņ em š o viesnī cu, tas bū tu jā saprot. Es domā ju, ka cenas zī me ir (lielā mē rā ) samazinā ta atraš anā s vietas dē ļ . … Tomēr ▾ Virtuve ir ī paš a, bet š ī ir Ķ ī na. Ē d agri un nebū si izsalcis. Citā s viesnī cā s brokastis ir pieticī gā kas.
Brauciens no lidostas nav tuvu, bet tiem, kas uzņ em š o viesnī cu, tas bū tu jā saprot. Es domā ju, ka cenas zī me ir (lielā mē rā ) samazinā ta atraš anā s vietas dē ļ .
"+":
Telpas nav nolietotas un tī ras.
Uzturs.
Paš u viesnī cu var saukt par tī ru.
Bē rnu centrs ir labs.
"-":
Ļ OTI DAŽ Ā S DZĪ VĒ TĀ S Pludmalē UN PIE BASEINA! ! ! Nav pat mazo pludmales krē sliņ u, kur var nolikt somiņ u ar dzē rieniem un uzkodā m (((
Uz balkona nav pat 1 krē sla.
5 * viesnī cā - personā lam (reģ istratū rā ) ir jā zina angļ u valoda (vai citas valodas), viņ i zina tikai Hello (((
Ļ aujiet viņ iem uzzinā t vairā k bezmaksas ū dens. Vai arī ieliks ū dens dzesē tā jus - nav ar ko iedzert tableti!
Ja viņ i veiks ē rtu pā rsē š anos uz Lingshui (vismaz reizi dienā un pievienos sauļ oš anā s krē slus), bū s daudz labā k, februā rī brauks vairā k cilvē ku, varu iedomā ties, kā nepilnī bas var ļ oti sabojā t pā rē jo.
Vai tu ietu vē lreiz? Tas ir atkarī gs no tā , kā da cena...vai labojot norā dī tos trū kumus. Es vairs nepieteicos.
аватар info.alinam
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu 2019.  gada aprī lī . Ķ ī nā š obrī d ir ziema, bet mums ir ī sts karstums un tieš ā m ļ oti bī stama saule, pē c pulksten 11 uzreiz apdedzies. Viesnī cā ir labas kvalitā tes medicī nas centrs (uztaisī ja masā ž u, man patika). … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu 2019.  gada aprī lī . Ķ ī nā š obrī d ir ziema, bet mums ir ī sts karstums un tieš ā m ļ oti bī stama saule, pē c pulksten 11 uzreiz apdedzies. Viesnī cā ir labas kvalitā tes medicī nas centrs (uztaisī ja masā ž u, man patika). Viesnī cas atraš anā s vieta ir tī rā kajā vietā Ķ ī nā . Tā tad š eit vairs nevar uztraukties par ū deni un antisanitā riem apstā kļ iem kā paš ā Ķ ī nā . Vieta ir brī niš ķ ī ga! Patī kamā kie un auglī gā kie svē tki!
Здесь работает Людмила.
аватар nadiol
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vakar atgriezā mies no viesnī cas Roeasy Hospitality Hotel 5 *. Laba budž eta viesnī ca Pure Water Bay. Tuvu jū ra, lieliska pludmale, lai arī sauļ oš anā s krē slu par maz, bet cilvē ku maz, ķ ī nieš i nepeld, blakus ir akvaparks bē rniem. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no viesnī cas Roeasy Hospitality Hotel 5 *. Laba budž eta viesnī ca Pure Water Bay. Tuvu jū ra, lieliska pludmale, lai arī sauļ oš anā s krē slu par maz, bet cilvē ku maz, ķ ī nieš i nepeld, blakus ir akvaparks bē rniem. Viesnī cā un tā s apkā rtnē ir daudz kafejnī cu ar krievu ē dienkarti. Lieliskas brokastis, varat pusdienot viesnī cas restorā nā bufetē ar jū ras veltē m -68 juaņ as. Blakus viesnī cai ir autobusu pietura. Jū s varat viegli nokļ ū t Lingshui pilsē tā un pē c tam doties ar vilcienu uz Sanju. Viesnī cā ir daudz bē rnu, kuriem ir bē rnu centrs, peldbaseini. Ir lielveikals, kur var iegā dā ties pā rtiku saviem spē kiem, uz balkona ir virtuvī te, tiesa, bez plī ts. Vietnē esoš ā s fotogrā fijas neatbilst realitā tei, pareizā k sakot, viesnī cā ir standarta numuri, kuru fotogrā fijas nav, vismaz pievienotas. Istabas mazas, koferus nebija kur nolikt, un gulē ja zem plauktiem. Mē s ar dē lu esam lieli, tā pē c mums tas bija diezgan pā rpildī ts, tieš i ķ ī nieš iem. Istabā ir televizors (nav krievu kanā lu), ledusskapis - nestrā dā jā m, fē ns. Veļ a laba, gultas man neš ķ ita cietas, normā las gultas, dvieļ i un tualetes piederumi tika mainī ti katru dienu, pietika nospiest tī rī š anas pogu. Viņ i neatstā ja dzeramnaudu. Viesnī ca ir ieteicama relaksē još ā m brī vdienā m. Ekskursijas ir dā rgas, tā pē c, kurš gatavojas tuvā k iepazī t Ķ ī nu, labā k izvē lē ties viesnī cu tuvā k Sanijai, lai gan paš am tur nokļ ū t nav grū ti, tač u tas aizņ em daudz laika. Man patika ķ ī nieš u medicī nas centrs. Viņ a izgā ja akupunktū ras kursu (150 juaņ u sesija) svara zaudē š anai, smē ķ ē š anai, sejas liftingam un masā ž ai (punkts, veikts caur palagu -150 juaņ as). Mans dē ls arī nolaida asinis ar kausiem. Viņ i ieteica akupunktū ru, bet es baidī jos, es domā ju, ka, ja jū s izlemjat, labā k ir uzņ emt ultraskaņ as attē lus ar jums. Un cena ir augsta, no 1000 juaņ a. Kopumā svē tki pagā ja lieliski. Katrs dabū ja to, ko gribē ja. Ķ ī nieš i ir ļ oti draudzī gi, vienmē r cenš as palī dzē t, lai gan neviens nezina ne krievu, ne angļ u valodu.
Номер Номер Пляж Пляж Бассейн Дорога на пляж Улица на которой стоит отель Спуск к пляжк
аватар Ostruts
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, jo bija ķ ī nieš u Jaunais gads, un citas viesnī cas neapstiprinā ja. Mē s gribē jā m Marriott, bet viņ š mū s neapstiprinā ja. Š ī viesnī ca mums apstiprinā ja. Bet principā viņ i mainī ja Join Up tū ri, bet tā kā mums viss derē ja un pat par to paš u naudu, mē s vienojā mies doties uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, jo bija ķ ī nieš u Jaunais gads, un citas viesnī cas neapstiprinā ja. Mē s gribē jā m Marriott, bet viņ š mū s neapstiprinā ja. Š ī viesnī ca mums apstiprinā ja. Bet principā viņ i mainī ja Join Up tū ri, bet tā kā mums viss derē ja un pat par to paš u naudu, mē s vienojā mies doties uz š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s bija diezgan ā tra, tač u viņ i ņ em depozī tu. Kopumā viss bija kā rtī bā , lai gan tur bija neapmierinā ti cilvē ki. Bet mē s saņ ē mā m normā lu numuru. Tas tieš ā m ir budž eta 5k, nevis grezns, bet diezgan izcils.
Teritorijā bija tikai peldbaseini. Viesnī ca tiek reklamē ta kā.2. lī nija, bet patiesī bā tā ir 3. lī nija. 1. lī nija iet uz Arkā diju, tad starp tā m tika uzcelts dzī vojamo mā ju komplekss. Bet teritorija nav liela, ir tikai 3 ē kas. Baseinos nepeldē jā mies, bet bija pietiekami silts, 30 grā di, tad, manuprā t, baseinā bija izcils ū dens.
Ē diens ir normā ls. Brokastī s nā cā m vienā laikā , vienmē r bija ko ē st. Ē diens mums noteikti ir nedaudz pikants, bē rniem noteikti neder, bet pieauguš ajiem vienmē r bija no kā izvē lē ties. Nekad nav palicis izsalcis. Pā ris reizes gā jā m vakariņ ā s, bet nolē mā m, ka nav tā vē rts. Un, kad ieradā mies, ķ ī nieš u Jaunā gada laikā vakariņ u cena mainī jā s no 68 juaņ ā m uz 128 juaņ ā m. Bet tas ilga vairā kas dienas, un tad viņ i pazeminā ja cenu lī dz iepriekš ē jai cenai. Tika norā dī ts, ka ir jū ras veltes, bet, mū suprā t, nekā tā da nebija, vieglā k bija aiziet uz kafejnī cu netā lu. Ā rpus viesnī cas bija uzreiz vairā kas kafejnī cas, lai gan skaļ i stā sta, ka tā s grū ti tā nosaukt. Ir arī pā ris veikali, tirgus, ja paej nedaudz tā lā k, kā arī pā ris lielveikali. Un viņ u kafejnī cas ir tā das paš as kā mū su ceļ malā s, bet principā mē s tur ē dā m un saindē š anā s nebija, paē st varē ja un cenas pieņ emamas. Viesnī cā ir pā ris ķ ī nieš u restorā ni, viens pat š ķ iet nesen atvē rts, bet mē s tur neiegā jā m. Bet tie š ķ ita diezgan labi.
Mē s daudz ceļ ojā m un pirms doš anā s uz š ejieni lasī jā m, ka š is ir budž ets 5k un tā pē c nerē ķ inā jā mies ar kaut ko vairā k. Protams, 1. lī nijā bija Arkā dija, daudz labā ka viesnī ca un tur varē ja pā rvā kties ar piemaksu, ir labā ks ē diens, jauna viesnī ca. Mū su viesnī ca ir nedaudz vecā ka, mē beles nobruž ā tas, bet mē s visi to zinā jā m un mums viss derē ja. Cilvē kiem, kuriem rū p peldē š anā s baseinā , tad mū su atvaļ inā juma vidū viens baseins tika slē gts remontam un kad mē s aizbraucā m tas vē l nebija atvē rts, un š ķ iet, ka tuvā kajā laikā tie nebū s, kamē r visi nebū s pabeigti . Bet mē s nepeldē jā mies, un viss mums derē ja.
Uz medicī nas centra rē ķ ina tas it kā tika deklarē ts, un daudzi tā pē c aizgā ja. Un tad ierodoties izrā dī jā s, ka š odien nestrā dā , bet varbū t tas viss vienkā rš i sakrita ar viņ u brī vdienā m, tur š im laikam viss ir apgriezts kā jā m gaisā un ne viss ir kā vienmē r.
Bijā m gatavi visā m niansē m un mums vispā r nebija brī ž u, ka kaut kas nepatiktu. Ja jums ir nepiecieš ama atpū ta par nelielu naudu, varu ieteikt š o viesnī cu.
аватар mihailrotov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Istabas svaigas, uz balkoniem ir virtuvī te, apkalpoš ana izcila, viss darbojas (ledusskapis, Wi-Fi, TV). Nav seifa, bet ir lietussargs) Zaļ ā zona ar diviem baseiniem Ē diens labs, viesnī cas ē kā ir tirgus, blakus Maxim kafejnī ca - garš ī gi, droš i un lē ti. … Tomēr ▾ Istabas svaigas, uz balkoniem ir virtuvī te, apkalpoš ana izcila, viss darbojas (ledusskapis, Wi-Fi, TV). Nav seifa, bet ir lietussargs)
Zaļ ā zona ar diviem baseiniem
Ē diens labs, viesnī cas ē kā ir tirgus, blakus Maxim kafejnī ca - garš ī gi, droš i un lē ti.
Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens
Autobusa pietura 51 uz Lingshui netā lu no viesnī cas
Vestibilā ir augļ u veikals par pieņ emamā m cenā m.
Vienī gais trū kums, bet tas ir raksturī gs visai salai, neviens nerunā angliski
аватар mirgkkom
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar lidojumu, Join UP ir vecas Boeing 737 lidmaš ī nas, lido no Kijevas ar degvielas uzpildi Indijā vai Kazahstā nā.13-14h, sē dekļ i neē rti ar 185 cm augumu, nav kur likt ceļ galus no lidostas lī dz viesnī cai vē l trī s stundas, vispā r ceļ š diezgan nogurdinoš s. … Tomēr ▾ Sā kš u ar lidojumu, Join UP ir vecas Boeing 737 lidmaš ī nas, lido no Kijevas ar degvielas uzpildi Indijā vai Kazahstā nā.13-14h, sē dekļ i neē rti ar 185 cm augumu, nav kur likt ceļ galus no lidostas lī dz viesnī cai vē l trī s stundas, vispā r ceļ š diezgan nogurdinoš s. . .
Viesnī ca atrodas 80 km no Sanjas, tur var nokļ ū t ar diviem autobusiem un ā trvilcienu, par š o ir daudz rakstī ts....
Istabas ir mazas un ar pastā vī gu mitruma smaku, vannas istabā nav tvaika nosū cē ja (no telpas atdalī tas ar stikla durvī m), ir tikai tualetē , kas ir tas pats aiz stikla durvī m, kas izraisa neē rtī bas. . .
Mantas nav kur ž ā vē t, ir balkons, bet nav ne krē slu, ne galda.
Viesnī cas iekš ē jā teritorija skaista, daudz apstā dī jumu, baseini, ā ra...apbū ve, ar putekļ iem un netī rumiem.
Brokastis nav sliktas, izvē le ir, visbiež ā k pusdienojā m Maximā , netā lu no viesnī cas pā ri izraktajam ceļ am, garš ī gas un nedā rgas, runā krieviski. . .
Lī dz jū rai 10 minū tes lē nā tempā , bet peldē ties jū rā gandrī z neiespē jami, visur ir zī mes ar aizliegumu, pastā vī gi stiprs vilnis ar ievilkš anas efektu jū rā...ū dens temperatū ra bija ap 24, jū s var lē kt viļ ņ os, bet esi uzmanī gs. . .
Pludmales ir milzī gas un maz apdzī votas.
Ekskursijas no viesnī cas ir gandrī z divas reizes dā rgā kas nekā no Sanjas, mē s devā mies paš i, tas bija daudz lē tā k...
Apkā rtnē ir skaistas viesnī cas ķ ī nieš iem, ir vē rts pastaigā ties, lai apskatī tu, uzkā pt kalnā pa kreisi pa pludmali lī dz galam, tad pa koka ejā m, tā ir visa izklaide š ajā ciematā...
22:00 viss nodziest, pat gaisma tiek izslē gta viesnī cas pagalmā , jaunieš iem š eit noteikti nav ko darī t. . .
No viesnī cas atraš anā s vietas priekš rocī bā m, lē tiem augļ iem tirgū un iespē jai redzē t, kā dzī vo ķ ī nieš i)
Es neiesaku jums doties š eit, labā k ir doties uz Sanju, kur jū ra ir mierī gā ka un ir civilizā cija.


iemiesojums svetlana14122018
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на второй линии пляжа на острове Хайнань, в Санье, в бухте XiangShui Bay. Благодаря удобному расположению отель предлагает лёгкий доступ к наиболее популярным туристическим местам в городе. Отель подойдёт для семейного отдыха

Atrašanās vieta 11 км от ж/д вокзала Лингшуй. 39 км от Duty Free. 80 км от аэропорта Санья Феникс (SYX).
Pludmales apraksts Отель расположен на 2-ой линий, до моря возят на электрокарах. На электрокаре до моря 3 минуты, пешком — 7 минут. Бар на пляже.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

2 ресторана китайской кухни, 1 food court. 2 бара. Ночной клуб.

2 конференц-зала (50 кв.м и 150 кв.м).

Круглосуточная регистрация, круглосуточная охрана.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem Детский клуб, детский бассейн с горками возле моря, детские водные игры в бассейне на территории отеля.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards
  • sporta zāle
  • disko klubs
Telpu apraksts

Всего 805 номеров в десяти корпусах.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, балкон, доступ к интернету, халат и тапочки, фен, ванные принадлежности, сейф, холодильник.

Tālruņi: +86 898 3738 6666
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.