Neuztraucies un ej uz pirti! Ķīna-2017. 12. daļa. Senās Ķīnas pasakas.

23 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 29 Maija 2017 ieslēgts 16 Jūnijs 2017
Reputācija: +7251.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Furong 2017-06-05 05 8 dienas

Tur-ta-da-dam, tur-ta-da-dam — zem mū su loga nemierī gi sitas bungas. Septiņ i no rī ta.

Bē rni iet bē rnudā rzā .

Lietus lī stoš ais lietus dejo savu š amanisko deju koku lapā s.

Mē s jautri lecam augš ā , apbrī nojam lietus un brī niš ķ ī go pionieru lī nijas mū ziku, brokastojam ar burgeriem un dodamies uz Furongu.

Zelta vī rs iekrauj mū su koferus savā maš ī nā , autoostā pā rkrauj tieš i pasaž ieru nodalī jumā , abus novietojot uz š ofera paneļ a. Autobuss ilgi apstā jas, izeju uzpī pē t. Visur ir smē ķ ē š anas aizlieguma zī mes un visi smē ķ ē .

Ķ ī nā cilvē ki parasti smē ķ ē daudz un visnegaidī tā kajā s vietā s. Tā tad, ja jums ir alerģ ija pret tabakas dū miem, Ķ ī na nav jū su valsts.

Autobuss vecs, bet diezgan pieklā jī gs. Braucam divas stundas, ceļ am nav laika traucē t, jo jau piezemē jamies noslē pumainā s Furongas pilsē tiņ as autoostā .


Divus tū kstoš us gadu š ī pilsē ta tika saukta par Wangcun Village. Un tā bija diezgan pā rpildī ta, nevienam maz zinā ma perifē rija. Un tad uzsmaidī ja veiksme, ieradā s filmē š anas grupa, filmē ja revolucionā ro filmu "Hibiscus City" un kopš tā laika tū risti vienkā rš i metā s apskatī t seno pilsē tu, kurā dzī voja viņ u mī ļ ā kie varoņ i.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Ciemats ā tri tika pā rveidots par pilsē tu un parasti tika saukts par "Hibiscus". Ķ ī nieš i saka Furon, lai palladium eksperti man piedod. Burts p nav ņ urdē ts kā mē s, bet gan zumē ts kā franč i. Bet viņ i acī mredzami ievelk O, nevis U. Tomē r viņ i joprojā m nedzird mū su skaņ as, jū s nevarat ī sti sasprindzinā t.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Turniketi tika novietoti pie ieejas vecajā centrā un sā ka iekasē t naudu no tū ristiem.

Un es teikš u, pat bez filmas, vienkā rš i pastaigā ties pa vecpilsē tu ir ļ oti patī kami.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Dā rgi, bet tā vē rts. Nē , ja jū s vienkā rš i pastaigā jaties, tad, protams, viņ i ilgi gaidī tu pie saviem turniketiem tos, kas vē las. Bet vecpilsē tā ir absolū ti pā rsteidzoš a vieta. Š is ir ū denskritums. Nav ž ē l par to maksā t 110 juaņ as. It ī paš i, ja apmeties viesnī cā , no kuras paveras brī niš ķ ī gs skats uz š o ū denskritumupar absolū ti traku naudu.

Man ī sti nepatī k rakstī t par viesnī cā m. Nu, prusaki uz galvas neskrien, pa logu nepū š , perforators neč ī kst - tas nozī mē , ka nekas nav lī dzī gs viesnī cai, jū s varat dzī vot. Bet š is! Par š o viesnī cu ir vē rts rakstī t atseviš ķ i. Un ļ oti iesaku nesū dzē ties, lai izbaudī tu pilsē tu š ajā vietā . Tuwang House, https://www.rezervēšana.com/hotel/cn/fu-ron. . . f1cd67885c. 72 ASV dolā ri, 480 CNY par nakti.

Izejot no autobusa, klejojam ar koferiem meklē t, kā nokļ ū t vecpilsē tā , mū s panā k meitene ar mums ierasto jautā jumuChunali, parā dā m adresi un viņ a mū s ved. uz savu mikroautobusu. Vienojamies par 20, cilvē ki pa ceļ am apsē ž as, acī mredzot š is ir mikroautobuss par 1 juaņ u, bet mē s kā "mī ļ ie" laowai maksā jam no deguna 10 biļ etes. Iedod taksometra vadī tā jam dzeramnaudu, viņ am jā pabaro ģ imene. Visi iziet pie turniketiem, un mē s nopē rkam biļ etes un tad vieni paš i dodamies uz viesnī cu. Braucam ļ oti ī su brī di, pa ceļ am ieraugā m neticami skaistu nosegtu tiltu, bet kamē r izņ ē mu telefonu, kamē r noliku atzī mi, tikmē r atbraucā m.


Izkraujam lietas, cenu prasu uz Red Rocks, ilgi kaulē jos, bet zem 150 lietas nekustas. Tas ir, tas vispā r nekustas, kā viņ a nosauca cenu, viņ a stā v uz tā s.

Viesnī ca nav redzama. Mē s pagriež am galvas. Jautā ju, kā tikt cauri, š oferis pamā j uz kā pnē m.

- Lejā ? es pā rsteigts jautā ju.

- Lejā !

Kā pnes stā vas un garas, mē s č ubinā m, velkot koferus. Viesnī ca jau redzama, tā atrodas kalna malā un izskatā s pē c atdzī vinā tas ķ ī nieš u pasakas.

Un te mē s esam pie vā rtiem.

Turnikets.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Viņ i prasa biļ etes. Viņ i tajā s veido caurumus.

Tiek rā dī ta Booking izdruka. Abi apsargi vienkā rš i turas pie viņ as.

Paiet minū te. Cits.

Viņ i klusē . Lasī t.

Nadija uzmin pirmā .

Mē s tur neieradā mies.

- Pastā sti man, lū dzu, kā nokļ ū t š ajā vietā ? - Es mē ģ inu viņ us izvilkt no ziemas miega ar ļ oti kulturā lu un jau izstrā dā tu frā zi.

Un sā kas.

Viesnī ca ir š eit, bet jū s nevarat iekļ ū t no š ī s puses. Ir muzejs un ū denskritums. Un lī dz viesnī cai jā kā pj augš ā , uz ceļ a, un tur ir vē l viena kā pņ u telpa.

Nu ne kapets?

-Un piezvani uz viesnī cu, ļ auj mums palī dzē t ar bagā ž u - lū dzu.

Viņ i saprot, viņ i zvana.

Sarunas ievelkas diezgan ilgi, Nadija parauj mani aiz piedurknes.

Nav jā runā ķ ī niski, lai saprastu, ka neviens neņ ems mū su koferus. Jums tas bū s jā nes paš am.

Pateicamies apsargiem, viņ i izdarī ja visu, ko varē ja. Velkam koferus augš ā un lamā jam.

Svarī gi: ja jums ir smagas lietas un priekš ā ir garas kā pnes, labā kais risinā jums bū tu kā du vienu nosū tī t izlū kos. Ķ ī nieš iem patī k palī dzē t. Pat ja viņ i nezina ceļ u, viņ i noteikti jums palī dzē s.

Kad tiekam lī dz viesnī cai un nokā pjam pa ļ oti ī sajā m kā pnē m uz reģ istratū ru, mani pā rņ em daudz emociju.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Pirmkā rt, ū denskritums. Pirmais iespaids - WOW!

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

No š ejienes, no reģ istratū ras, paveras visveiksmī gā kais skats, un skats ir burvī gs.

Varbū t citreiz tas nav tik pilns ar ū deni, bet jū nijā tas ir ā rkā rtī gi labs!

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Otrkā rt, esmu pā rgurusi un dusmī ga, ka viņ i negribē ja palī dzē t ar bagā ž u. Bet es nevaru izteikt savu vā rdu ierobež otā ķ ī nieš u vā rdu krā juma dē ļ .


Treš kā rt, apmē ram septiņ padsmit gadus veca nedzī va amē ba, kas sē dē ja reģ istratū rā , iekrita stuporā un pusstundu pē tī ja mū su pases, necenš oties lū gt seniorus mū s izsniegt.

Tas ir, jū s pā rstā vat attē lu? Mē s esam slapji un dusmī gi, mē s steidzamies, mums vē l jā dodas uz Sarkanajiem akmeņ iem, un meitene vienkā rš i nereaģ ē uz stimuliem.

- Ak, dā rgā !

Debesis mū s apž ē loja un nosū tī ja uzreiz trī s ķ ī nieš us, kuri iekļ ā va meiteni tulkus un sā ka mums trī s valodā s skaidrot, ka jā pē rk biļ etes uz Sarkanajiem akmeņ iem (saka Sarkanais mež s) internetā .

Tad bū s daudz lē tā k. Mē s apsveram š o ideju vē l piecpadsmit minū tes, bet atmetam to kā neiespē jamu. Viņ i nevar mū s nopirkt, un mē s pat nevē lamies sā kt izdomā t, kā to izdarī t bez ķ ī nieš u kartes. Galu galā viņ i paskaidro, ka var nodroš inā t automaš ī nu ar 3 stundu gaidī š anu par...150 juaņ a)) Bet pulksten 14.00. Agrā k nekā .

Kas pie velna ar tiem akmeņ iem, jā iet vismaz uz tualeti un jā redz ū denskritums vismaz ar vienu aci.

Tieš i š eit, Furongā , pie dā rgas viesnī cas reģ istratū ras, kas ir uzrā dī ta vietnē Booking, ar rezervā cijas izdruku ķ ī nieš u valodā , protot diezgan daudz vā rdu ķ ī nieš u valodā un pat daž us ķ ī nieš u frā ž u konstruē š anas principus, izbraucot Ķ ī nu gandrī z jau pusceļ ā , telefonā ir ķ ī nieš u klaviatū ra un vairā ki tulki, š eit, neskatoties uz augstā kminē to arsenā lu, pē kš ņ i skaidri saprotu, ka, velns, mē s ar viņ iem vienosimies.

Procesi tiek cilpoti, un jebkura frā ze ietver jaunu nesaprotamī bas kā rtu. Kā dā brī dī vienkā rš i saku – esmu noguris – un apsē ž os uz dī vā na. Viss. Tā jū s vē laties, lai tas turpinā tos un to iznī cinā tu. Mē s ieradā mies, viņ i mums iedeva pasi, nā kamais gā jiens ir tavs. Viņ i nedaudz vairā k runā ja ar Nadju (Nadya angļ u valodā , viņ i ir ķ ī nieš u valodā ), un process virzī jā s uz priekš u. Mū su amē ba, sita acis un ik minū ti kaut ko prasī ja vecā kajiem biedriem, sā ka mū s pievilkt. Viņ i man jautā ja mū su valsts nosaukumu. To sauc VukelAn (un Krievija - ElOs, pē kš ņ i jums arī prasī s)


Kad beidzot, paldies Budam, saņ ē mā m atslē gas, kā ds jauns puisis paņ ē ma mū su koferus un nesa tos uz istabu. Lī dz diviem pē cpusdienā esam pilnī gi brī vi. Kā rtē jo reizi atgā dinot, ka viņ š mū s sagaidī s reģ istratū rā pulksten divos, puisis aizgā ja.

Un š eit es jums teikš u, ž ē l, ka es neprotu rakstī t dzeju ar ķ ī nieš u rakstzī mē m, jo ​ ​ š ī pilsē ta, ū denskritums un Sarkanā s klintis ir ļ oti cienī gas, lai to dziedā tu dzejā un dziesmā s ķ ī nieš u valodā . Un viesnī ca! Kad es sapņ oju par ceļ ojumu uz Ķ ī nu, es sapņ oju par š o vietu!

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Un tagad es atrodu sevi Ķ ī nā , kuru izgudroju sev!

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Man patika katrs š ī s vietas š ķ ipsnojums un š vī kas, un, skatoties uz to visu tieš raidē , es biju neticami sajū smā !

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Es ne mirkli negribē ju atpū sties. Es gribē ju kā pt uz katra pakā piena, pieskarties katrai dzegai, fotografē t katru jumtu.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Jū s jau sapratā t, ka viesnī ca atrodas kaskā dē kalna nogā zē , virs upes, pie paš a ū denskrituma. Un tas bija koka, antī ks, ļ oti autentisks un neticami dvē selisks.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Absolū ti pasakaini jumti, laternas, skats uz imperatora pili uz augstas klints pretī , rū coš s sarkans ū denskritums. . . Pat galdiņ i! Pat galdi š eit bija ļ oti ī paš i.

Jā , ir galdi! Pat gultas š eit bija ī paš as)

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Gan vannas istaba, gan griesti)

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na 2017. Neuztraucies vai vienkā rš i ej uz pirti! Ķ ī na-2017.

Tieš i divos pē cpusdienā devā mies uz pieņ emš anu un sā kā s Red Rocks kvesta otrā sē rija. Mū su jaukā amē ba atkal bija ziemas miegā , un puisis, kurš bija kopā ar viņ u reģ istratū rā , bija cits puisis, nevis tas, kurš ar mums sarunā jā s un nebija ne baumas, ne gars. Mē ģ inā ju viņ am pajautā t, ko darī t, kur ir taksis un kur ir iepriekš ē jais puisis, vē rsos pie amē bas, lai atceras, kas mums te solī jis, bet neko nevarē ju panā kt. Puisis atrada izeju un piezvanī ja savam angliski runā još ajam draugam, telefonu iedevu Nadijai. Pē c sarunā m kļ uva skaidrs, ka mē s atkal nonā kam strupceļ ā .

Un tad mē s pieņ ē mā m stingru lē mumu aizmirst visu, kas bija starp mums iepriekš )) ​ ​ Mē s vienkā rš i lū dzā m puisi izsaukt mums taksi uz Sarkano mež u. Tas izdevā s.

Taksometrs ieradā s uzreiz, mē s pamā jā m amē bai un braucā m promuz citu planē tu.


150 juaņ a ir ī sta laupī š ana, jo lī dz turienei nav tā lu. Ja dodaties uz Red Rocks, ņ emiet vē rā , ka tagad no autoostas uz turieni kursē autobuss.

Pie ieejas nopē rkam biļ eti par 148 juaņ ā m.

Mums piedā vā gidu, mē s atsakā mies.

Pirmais, ko ieraugā m izejot caur turniketu, ir mazos slidkalniņ os salocī tas sarkanā s "pankū kas", liels dinozaurs. . . un mazais onkulis, kurš mums cieš i pielipa.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Dinozaurs stā vē ja uz vietas, un onkulis rikš oja pa priekš u, atkā rtodams Tsouba-Tsouba (ejam, es jū s aizvedī š u uz mū su planē tas neticamā kajiem nostū riem), katru minū ti atskatoties uz mums. Viņ š mū s veda pie ezera ar ū densrozē m, tad uz lielu skaistu plato, vairā kas reizes mū s fotografē ja, slavē jot mū s, skatus un savu darbu:

(Skaisti)

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Un viņ š no mums prasī ja 80 juaņ as.

- Taizemes gveila, - es viņ am dusmī gi atbildē ju, - Baidieties no Budas, tas ir ļ oti dā rgi!

Onkulis uzreiz apvainojā s un aizgā ja. Nē , mē s bū tu viņ am iedevuš i divdesmit par labu garastā vokli, bet tas viņ am acī mredzot sā pinā ja.

Tā lā k devā mies bez eskorta, kas neapš aubā mi bija patī kamā k un mierī gā k.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Vienā vietā bija gausa tirgoš anā s ar nepretenciozu ē dienu, pagā jā m garā m, mums sekoja jauna sieviete un sā ka spļ aut mums mugurā . Es nemeloju! ) Viņ a gā ja, kaut ko murminā dama zem deguna un pah-pah-pah spļ aujot, it kā viņ a bū tu satikusi melnu kaķ i, kas š ķ ē rso ceļ u. Mē s secinā jā m, ka baltais laovajs ir lī dzī gs melnam kaķ im, un, atbildot viņ ai, nespļ ā vā m. Un tas bū tu smieklī gi.

Melnais kaķ is atskatā s un pah-pah-pah kā sava melnā plā na upuris)

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Pats Sarkanā mež a parks ir mazs, kā mums likā s. Varbū t kā ds onkulis par 80 juaņ ā m mums parā dī tu citas ainavas, spriež ot pē c kartes, nogā jā m tikai pusceļ u.

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na 2017.

Bet pat ar to, ko mē s redzē jā m, pietika, lai justos kā uz Veneras vai senā ķ ī nieš u pasakā ar dinozauriem.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Ī paš u iespaidu uz mani atstā ja nevis sarkanie akmeņ i, bet melnie, apauguš i ar sū nā m, man ļ oti patī k daž ā das sū nas.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Neuztraucies vai vienkā rš i ej uz pirti! Ķ ī na-2017.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Vietā m pat zosā da.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=


Viņ i saka, ka akmeņ i tika atrasti tikai 2002. gadā , un pirms tam nevienam nebija ne sapņ a, ne gara, ka š ā ds brī nums vispā r pastā v pasaulē . Personī gi es tam ī sti neticu, Ķ ī na, protams, ir milzī ga valsts, bet ne tik ļ oti, lai mež ā nepamanī tu neparastus akmeņ us, pat ne dž ungļ os, pusstundu no tū ristu pilsē tas .

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Vē l mazliet pamaldī jā mies pa augš ē jo ezeru. Š is ezers nebija aizaudzis, bet arī neizskatī jā s ī paš i labi.

Un uz reklā mas fotogrā fijā m ezers ir skaistā ks, un akmeņ i ir sarkanā ki, kas nav pā rsteidzoš i, jo ķ ī nieš iem vispā r patī k visu izrotā t. Un tomē r vieta ir ļ oti sveš a.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Turklā t visi š ie akmeņ i ir atš ķ irī gi.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Vispā r man ir simtiem daž ā du krā su fotogrā fiju un ļ oti priecā jos, ka paviesojos tik nereā lā vietā .

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na 2017.

Kad nonā cā m stā vvietā mū su maš ī nas tur nebija. Mē s piegā jā m pie apsargiem un lū dzā m zvanī t. Viņ i mums pamā ja augš ā , saka, ej tur, tur viņ š tevi gaida.

Mē s tur pat stutē jā m un pat kā ds mikroautobuss mē ģ inā ja mū s aizvest uz pilsē tu par neticamu naudu, apmē ram 70 juaņ as uz vienu dzī vo cilvē ku, kad mū su š oferis piebrauca un droš i aizveda mū s uz pilsē tu. Izkā pā m netā lu no biļ eš u kases un devā mies pastaigā pa pilsē tu.

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na 2017.

Ļ oti atmosfē ras pilsē ta! Jā , es atceros, ka es to teicu jau trī s reizes, bet ja jū s joprojā m nesaprotat, ka jums noteikti jā dodas uz Furongu).

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Interesanti, ka bez vecmā miņ as, ar kuru aktī vi bildē jā mies viens otru, mums neviens vispā r nepievē rsa uzmanī bu.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Dž andzjadzjie-Vulingjuaņ ā , kur ir daudz vairā k ā rzemnieku, cilvē ki nā ca pie mums, lai nofotografē tu, fotografē jā s viltī gi, skatī jā s uz mums, mē ģ inā ja runā t. Un š eit, kur laovas parā dī š anā s ir diezgan reta parā dī ba, visi izlikā s, ka mē s tur neesam.

Bet nē , meloju, policija mums pievē rsa uzmanī bu, nebija slinkums pat izkā pt no maš ī nas, mū s panā kt un pā rbaudī t biļ etes. Un, manuprā t, tas bija ā rpus vecpilsē tas.

Iepirkš anā s iela bija ī sa, staigā jā m pa to š urpu turpu, no aizmugures devā mies uz ū denskritumu,

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na 2017.

mē s atgriezā mies un devā mies uz turniketiem meklē t segtu tiltu.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Man parasti patī k segti tilti, kā izrā dā s.


Vispirms devā mies uz laukumu pretī tū risma centram, pat iegā jā m iekš ā un š ķ irstī jā m ceļ vedi, lai pajautā tu zinoš iem cilvē kiem, kur meklē t tiltu.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Bet tilts nebija norā dī ts apskates vietā s, kas nozī mē , ka par to nebija attē la. Bez bildes es neuzdroš inā jos neko jautā t, atceroties, kā es cī nī jos ar valodas barjeru viesnī cā .

Viņ i atstā ja. Mē s atskatī jā mies atpakaļ .

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Atrada tiltu)

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Nu, tas nebija gluž i tas tilts, tikai kaut kā da vā ja lī dzī ba, bet arī nosegta, bet ja nu neatradī sim, ejam vismaz uz š o.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Neatstā jot visus tos paš us mē ģ inā jumus, mē s devā mies uz savu viesnī cu un pē kš ņ i to atradā m! )

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Tas bija lieliski, un mē s tur iestrē gā m ilgu laiku, es pat izkā pu uz balkona kā dā bā rā , lai uzņ emtu š o fotoattē lu.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Un pa ceļ am viņ i pē kš ņ i pieķ ē rā s pie trim vectē viem ar jautā jumu – vai ir iespē jams viņ us noš aut. Viņ i smē jā s un norā dī ja viens uz otru:

- Noņ em nost!

- Nē , labā k par viņ u!

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Vispā r, vai varu vē lreiz pateikt, cik forš s ir š is Fuž uņ s? )

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Tikmē r tuvojā s vakars,

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

un vakarā mū su pilsē tiņ ā sā kā s interesantā kā s lietas.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Tie ir vietē jie več i, kas gatavojas pū ķ u svē tkiem.

Neuztraucieties un ejiet uz pirti! Ķ ī na 2017.

Viņ i mū s aicinā ja simts reiž u, ž ē l, ka viss nesā kā s ilgi un mē s devā mies vakariņ ā s.

Vakariņ as bija ļ oti garš ī gas, bet bez piedzī vojumiem, protams. Gribē ju vē ž us, redzē ju tos uz galdiem, pat zinā ju ķ ī niski pateikt, ka gribu, bet kā jau visi dialogi Furongā , arī š is ne pie kā rezultā ta nenoveda. Es sadusmojos un sā ku tulkot caur Google no attē la, tā pē c mē s atrisinā jā m ē dienkartes tulkoš anas problē mu nā kotnei. Ē dienkartē nebija krabju. Tā pē c mē s ē dā m kā vienmē r kartupeļ us.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na — 2017. src=

Tagad es teikš u satraukts. Ne Avatar Park, zem kura bija plā nots viss ceļ ojums, ne skaistā s vietas, kas mums vē l bija priekš ā , un tā s bija satriecoš i skaistas, jū s man ticat, manā dvē selē neiegrima kā š is vecais Furongs. Un tas ir ī paš i skaisti vakarā , kad iedegas ū denskrituma un daudzo mā ju gaismas.

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.


Iestā joties tumsai, viss kļ ū st vienkā rš i neticami pasakains, bet es vairs nevaru š aut, tā pē c noteikti dodieties uz Furongu un apskatiet to savā m acī m!

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017. src=

Neuztraucieties vai dodieties uz pirti! Ķ ī na 2017.

Vē l es aizmirsu pateikt, ka Furongā valoda ir nedaudz mainī ta. Piemē ram, desmit ķ ī nieš u valodā bū tu Shi, bet č etri bū tu Si. Bet Furongā gan desmit, gan č etri skan Si. Tā pē c č etrdesmit č etri izklausā s burvī gi - Sy Sy Sy (Č etri desmiti un č etri). Un č etrdesmit un č etrpadsmit nav iespē jams atš ķ irt vienu no otra. Sy Sy) Un vā rds Zhege (It) izklausā s kā Gyga. Un tā tas bū s lī dz pat Guandž ou, tā pē c pieradī sim)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
komentāri (34) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums