Bristol 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Šī burvīgā viesnīca atrodas Monblāna centrālajā ielā, netālu no krastmalas. Mājīgā atmosfēra un personāla īpašā uzmanība krievu viesiem ir šīs viesnīcas iezīme. Viesnīca piedāvā saviem viesiem 100 numurus. No tiem vairāki divstāvu, dzīvokļi un apartamenti. Visos numuros ir tiešais tālrunis, TV ar 15 starptautiskajiem kanāliem, seifs. Lielākajā daļā numuru ir gaisa kondicionētājs. Luksusa numuri un divstāvu numuri ir aprīkoti ar virtuvi. Viesnīcā ir viss jūsu veselībai: džakuzi, turku pirts, sauna, masāža.Vairāk →
аватар vasyapupkin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu. jū s varat staigā t no stacijas. netā lu no centrā lā s promenā des un visiem veikaliem. lieliskas brokastis - 4 veidu svaigi spiestas sulas, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, lieliska kafija. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu. jū s varat staigā t no stacijas. netā lu no centrā lā s promenā des un visiem veikaliem. lieliskas brokastis - 4 veidu svaigi spiestas sulas, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, lieliska kafija. Uz Jauno gadu viesnī cas hallē tika uzstā dī ta ī sta egle - tik ļ oti smarž oja! ! . Mums bija divvietī ga istaba – viena mazā ka un viena lielā ka. Istabā viss sader tē ja, kafija, kafijas automā ts (par maksu). pirts ar dž akuzi, bē rni tur ar prieku plunč ā jā s. personā ls ir uzmanī gs un neuzkrī toš s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Этот очаровательный отель расположен на центральной улице Мон Блан недалеко от набережной. Домашняя атмосфера и особое внимание персонала к русским гостям являются визитной карточкой этого отеля.

Отель предлагает своим гостям 100 номеров. Из них несколько дуплекс, аппартаментов и сьютов. Все номера с прямым телефоном, телевизором с 15-ю международными каналами, сейфом. Большинство номеров с кондиционерами. Сьюты и дуплексы оборудованы кухней. В отеле есть все для Вашего здоровья: джакузи, турецкая баня, сауна,массаж.

FAQ