Jautājums o Šveice

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
123 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Dalieties savos iespaidos par Šveici. Cik daudz naudas jums ir nepieciešams nēsāt
Man patika autobusa tūre Ungārija-Austrija-Šveice 8 dienas, bet šī ir dzimšanas dienas dāvana ļoti mīļam cilvēkam. Lūdzu, aprakstiet visu detalizēti, un jo īpaši, cik daudz naudas jums ir nepieciešams, lai pietiktu ekskursijām, ēdienam un dāvanām. Paldies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2010-07-2014 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар elenako
http://www.turpravda.ua/forum/topic.php?id=4&t=27994
Lasi šeit.Nauda jāpaņem vismaz 100 eiro dienā.
аватар Pachok
Jā, un atkarībā no tā, kādas dāvanas jūs gatavojaties pirkt. Suvenīri ir dārgi, Šveices pulksteņi ir vēl dārgāki. Siers ir foršs un lēts, salīdzinot ar mūsu cenām. Noteikti iegādājieties Emmental un Gruyère, Camembert ir parastais, tāpat kā visur citur. Pārbaudiet ekskursiju izmaksas pie operatora, caur kuru ceļojat, parasti viss ir pieejams viņu vietnē.
Un kāda tūre uz 8 dienām - gaiss? Jo ja autobuss, tad visu laiku pavadi uz ceļa. Un nejaucieties ar Šaraškina birojiem, it īpaši, ja tā ir dāvana, uzticieties uzticamiem tūrisma operatoriem.
аватар Len_ka
Kas attiecas uz ekskursijām - papildus ekskursiju izmaksas, kas nav iekļautas ekskursiju cenā, jānorāda ekskursijas programmā.
Katram ir savi standarti attiecībā uz pārtiku un dāvanām. Standarta ieteikums autobusa tūrei ir ņemt līdzi tādu pašu naudas summu, kāda ir ceļojuma izmaksas.
Iesaku daļu naudas ņemt skaidrā naudā, daļu uz kartes. Zemāk esošajā saitē ir mans pārskats par ceļojumu uz Šveici un dažas cenas. Piebildīšu vēl vienu lietu - paēdu brokastis viesnīcā un tad alu/desu sieru. Šveicē lielveikalā siers maksāja no 11 frankiem kilogramā, alus no 0,75 līdz 3 un pat 7 franki (dažādas markas, protams). desu vairs neatceros :(
Zemeņu grozs (puskilograms) apmēram trīs franki.
Lielajos iepirkšanās centros (Koop un Migros) ir ātrās ēdināšanas restorāni, bet tur cenas mani neinteresēja.
Austrijā mēs ēdām Rozhenberger ķēdē. Porcija šniceles + vidējs svaigu dārzeņu šķīvis + 0,5 alus maksāja ap 30 eiro. Šajā tīklā, starp citu, ja ņem gaļas ēdienu, tad kā piedevu uz šķīvja ar gaļu var likt rīsus, sautētus dārzeņus utt. - Tas ir iekļauts gaļas ēdiena cenā.
Parasti autobusa gids pastāsta, kur paēst salīdzinoši lēti.
аватар shumera
ietaupīt Šveicē ir grūti, un valsts nav paredzēta ekonomiskām tūrēm. vismaz 100 eiro vienai personai dienā (neskaitot izmitināšanu un ceļojumu)
аватар Len_ka
Ekskursijai ar autobusu 100 eiro dienā šķiet daudz. Bet atkal katram ir savi noteikumi. Mana autobusa tūre bija 12 dienas. Šveicē bija 4 naktis (gandrīz 5 pilnas dienas) + Itālija + Austrija + Vācija + Čehija 0,5-1-1,5-2 dienas, bet tomēr ...
Tātad, ieskaitot izvēles priekšmetus, ekskursijā iztērēju aptuveni 800 eiro. Mans lielākais pirkums ir Šveices pulkstenis par 290 eiro.
mājas lapas veicināšana Poltava
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šveice
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl