Chalet Swiss 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Jauka neliela viesnīca, kas celta Šveices kotedžas stilā, sastāv no divām ēkām: vecās (apmēram 200 gadus veca) un jaunās (apmēram 10 gadus veca).Vairāk →
аватар ktv-01
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š veicē faktiski ir 2 lidostas: Cī rihē un Ž enē vā . Interlakena atrodas gandrī z pa vidu starp š ī m pilsē tā m. Nokļ ū t pilsē tā ir tikpat viegli, jo. dzelzceļ š ir attī stī ts pasakainā lī menī , it ī paš i, ja jums ir Swiss Pass (var pasū tī t Krievijā vai iegā dā ties uz vietas stacijā ), tas atmaksā jas pē c 2-3 braucieniem un ietaupa laiku! No Interlakenas dzelzceļ a stacijas lī dz viesnī cai 5-10 minū tes. … Tomēr ▾ Š veicē faktiski ir 2 lidostas: Cī rihē un Ž enē vā . Interlakena atrodas gandrī z pa vidu starp š ī m pilsē tā m. Nokļ ū t pilsē tā ir tikpat viegli, jo. dzelzceļ š ir attī stī ts pasakainā lī menī , it ī paš i, ja jums ir Swiss Pass (var pasū tī t Krievijā vai iegā dā ties uz vietas stacijā ), tas atmaksā jas pē c 2-3 braucieniem un ietaupa laiku!
No Interlakenas dzelzceļ a stacijas lī dz viesnī cai 5-10 minū tes.
Viesnī ca neatrodas pilsē tas komerciā lajā daļ ā , tā pē c tur vienmē r ir mierī gi, bet pilsē tas centrs joprojā m ir tā s paš as 5-10 minū tes. Netā lu no viesnī cas ir liels pā rtikas veikals.
Ja joprojā m neesi nopircis Swiss Pass, tad viesnī ca tev iedos viesa karti, ar to tu vari braukt vietē jos autobusos bez maksas, bet ja tev ir Swiss Pass, tad tik un tā brauksi bez maksas.
Š ī ir 3* viesnī ca, tā pē c jums tai nav jā izvirza nekā das ī paš as prasī bas.
Ir sauna, dž akuzi, bezmaksas velosipē du noma.
Istabas mazas, bet ļ oti ē rtas, nevienas istabas ar vannu, tikai duš a.
Ir numuri ar skatu uz kalnu grē du vai uz viesnī cas dā rzu
Numurā ir ļ oti patī kamas mē beles, izvē lē tas atbilstoš i viesnī cas stilam, ir televizors, seifs (bez maksas)
Viesnī cas personā ls ļ oti patī kams, parū pē jā s, lai mana uzturē š anā s bū tu tikai pozitī vā m emocijā m pilna un visas problē mas tiktu atrisinā tas, sā kot no adaptera ligzdai un beidzot ar detalizē tu un pacietī gu skaidrojumu (lī dz visu sapratu) kā kur jū s varat nokļ ū t. Ļ oti atsaucī gi cilvē ki!
Darbinieki brī vi runā vā cu, franč u, itā ļ u un angļ u valodā .
Numurs tika uzkopts katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, veļ a tika mainī ta 3 reizes nedē ļ ā .
Brokastī s tiek piedā vā ti 3-4 veidu sieri, bulciņ as, tē jakafijakakao, augļ i, musli, ja prasa, var uzcept ceptas olas.
Vakarā vakariņ ā s liela ē dienkarte, par normā lā m cenā m, ē diena kvalitā te, ī paš i siera fondī , nevainojama! Siera fondī š ī s viesnī cas restorā nā ir labā kais pilsē tā !
Iespaidi paš i labā kie! Tā ir jauka un patī kama viesnī ca ar ļ oti laipnu personā lu, esmu pā rliecinā ts, ka viņ i palī dzē s atrisinā t problē mu pat tad, ja jū s nezinā t ne vā rda nevienā valodā (vā cu, franč u, it, angļ u).
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vairā k nekā laba.
Oberlandes reģ ions ir skaistā kais Š veicē , un to ir viegli redzē t, jo no Interlakenas varat viegli nokļ ū t jebkurā Š veices vietā : Bā zele 3 stundas, Lugā no 4 stundas, Cerma 3 stundas, Ž enē va 3 stundas. Dzelzceļ š ir izvilkts cauri augstā kajiem kalnu punktiem, ar vienu ceļ ojuma karti (Swiss Pass) jums nav jā pē rk biļ ete katru reizi, jū s varat droš i pā rvietoties ar vilcienu, autobusu, metro, tramvaju jebkurā pilsē tā , kā arī apmeklē t muzejus un jebkuras pilsē tas pilis bez maksas!
Uzdrī kstē ties! Cilvē ki Š veicē ir ā rkā rtī gi atsaucī gi un vienmē r jums palī dzē s!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šiltorna kalns
Novērtējums 10.0
Šveice, Interlakena
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Симпатичный небольшой отель, построенный в стиле швейцарского шале, состоит из двух построек: старой (ок. 200 лет) и новой (ок. 10 лет).

Atrašanās vieta на тихой улочке Интерлакена, в 5 мин. от Западного вокзала и лодочной станции на реке.
Viesnīcā

Частная парковка
Бар
Вэлнесс
Сад/парк

Telpu apraksts

54 номера оборудованы всеми удобствами. В новом корпусе с уютным, современным декором есть сьюоты, в том числе и двухэтажные, где возможно размещение с двумя детьми. Комнаты в старом здании - небольшие, уютные, более колоритные по дизайну, т.к. имеют элементы традиционного швейцарского декора: темное дерево и штукатурка

Istabās

Цветной телевизор
Радио
Городской телефон
Душ или ванная

Adrese Seestrasse, 22
CH-3800, Interlaken
Switzerland
FAQ