Atpūtieties uz Naroča

Rakstīts: 1 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 12 — 25 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Laba sanatorija skaistā vietā pie Naroč a ezera, kur gaiss ir tik tī rs, ka it kā zvana. Divi lieli baseini. Brī niš ķ ī ga spa zona. Lieliskas medicī nas iespē jas un labs personā ls. Izcils ē diens. Mana personī gā pateicī ba visiem pavā riem par gardo restorā na ē dienu, nevis ē dnī cas ē dienu, medicī nas personā lam par ikdienas darbu, komiķ im un sievieš u dvē seļ u psihologam Aleksandram Sergejevič am par lieliskajā m iedvesmojoš ajā m ū dens aerobikas nodarbī bā m, trenaž ieru zā les instruktora sievai par individuā la pieeja un uzmanī ba katram klientam, zobā rstam Sergejam Nikolajevič am par uzmanī bu un profesionalitā ti, Nikolajam un Aleksandram - par mū ziku diskotē kā un dejā m lī dz nokriš anai. Tas bija forš i!
Kas nepatika:
1. Galvenajā ē kā skapī š i mā jiņ ā s dzī vojoš ajiem. Viņ i vienkā rš i nav nekas - nož ē lojami, salauzti, baisi ar pretī gā m bloķ ē š anas ierī cē m.

2. Trenaž ieru zā les darba laiks - daž ā s dienā s pā ris stundas. Puiš i, tas nav pareizi. Sanatorijā sporta zā lei jā strā dā no rī ta lī dz vakaram un katru dienu, lai pauzē s starp procedū rā m varē tu apmeklē t sporta zā li.
3. Maksas filmu seansi (4 Baltkrievijas rubļ i) Puiš i, filmā m jā bū t bezmaksas. Nav jā bū t sī kam.
Kopumā svē tki izdevā s! Novē lu visiem, kas lasa manu apskatu, daudz spē ka un enerģ ijas, lai piepildī tu š ogad plā notos sapņ us, daudz, daudz iemeslu priekam un smaidiem. Bet, godī gi sakot, tā ir lirika. Novē lu veselī bu visiem draugiem un sveš iniekiem! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu