AUGSTA KLASE baltkrievu valodā.

Rakstīts: 14 marta 2018
Ceļošanas laiks: 27 februāris — 11 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tagad es ilgi un detalizē ti runā š u par pirmo atpū tas pieredzi Baltkrievijas sanatorijā . Izrā dī jā s, ka man burtiski bija jā dodas uz sanatoriju, un cerī bas, godī gi sakot, nebija priecī gas - nav joks nosē dē t 2 nedē ļ as mež ā , slē gtā telpā starp vecā m vecmā miņ ā m un vectē viem. Un tagad, pē c š ī m paš ā m 2 nedē ļ ā m, varu ar pā rliecī bu teikt, ka š ī s dienas bija elpu aizraujoš as! Atpū ta ķ ermenim un dvē selei ir tieš i tā da, kas ir vitā li svarī ga mū sdienu cilvē kam, kurš ir morā li noguris un saprot, ka viņ am ir jā dod sev atpū ta un jā atveseļ ojas. Turklā t š ī ir lieliska iespē ja labsajū tas brī vdienā m bē rniem un, protams, vecā ka gadagā juma cilvē kiem.
Tā tad kā rtī bā . Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija vē rī gā attieksme pret ciemiņ u jau pirms ieraš anā s - reģ istratū ra strā dā lī dz 19.30, un mē s ieradā mies aptuveni 22:00 un (atš ķ irī bā no priekš pē dē jā s atpū tas Kislovodskā ) par mū su tika brī dinā ti visi droš ī bas un laika lī meņ i. vē lā ieraš anā s reģ istrā cija bija tieš i 2 minū tes.
Istaba neliela, vienkā rš a divvietī ga vienistaba ar papildus gultu (saliekamā gulta, diezgan ē rta), istabā TV, ledusskapis, trauku komplekts, ziepes (var paņ emt lī dzi tē jkannu un fē nu). neliela maksa). Tī rī š ana katru otro dienu, dvieļ u un gultas veļ as maiņ a - reizi nedē ļ ā . Internets istabā , ā trums liels, kā arī visā kū rortā . Pirmā s dienas rī tā mē s aizpildī jā m kū rorta grā matas un devā mies pie terapeita uz tikš anos. Man jā saka, ka atpū ta var bū t divu veidu - ā rstnieciskā un atpū tas. Pirmajā gadī jumā kuponā ir iekļ autas vairā k procedū ru un labā k nā kt ar savu ā rstē još o ā rstu ieteikumiem un receptē m, otrajā gadī jumā terapeits (ļ oti augsta lī meņ a speciā lists) pē c viesa lū guma izrakstī s procedū ras, kas palī dzē s. sasniegt optimā lo ā rstniecisko efektu. Tajā paš ā laikā neviens neko nemē ģ ina uzspiest, gluž i otrā di, kad mē s kaislī bā paziņ ojā m "gribam visu un vē l", daktere skaidri paskaidroja, ka vajadzē tu veikt vienu procedū ru, izmē ģ inā t un tad nopē rc kā du kursu. Procedū ru izvē le daž ā dā m medicī niskā m indikā cijā m ir milzī ga. Cenas ir zemas (ī paš i, ja salī dzina ar Krievijas cenā m). Iespē jams, nav jē gas uzskaitī t visus sanatorija piedā vā tos masā ž as veidus, ā rstniecisko duš u, vannu, dū ņ u terapiju, inhalā cijas utt. , par to visu var lasī t viņ u mā jaslapā .

Brī niš ķ ī gs spa komplekss piedā vā plaš u spa un skaistumkopš anas pakalpojumu klā stu. Ļ oti patika termā lā zā le ar č etru veidu pirtī m (krievu, turku, ē ģ iptieš u un jū ras), pieredzes duš u un dž akuzi ar minerā lū deni. 1.5 stundu laikā tiek sasniegts pilnī gas relaksā cijas efekts kopā ar nopietnu svara zudumu.
Ē diens arī ir pelnī jis detalizē tu aprakstu. Piecas sabalansē tas ē dienreizes dienā , svaigā kie dabī gie produkti, pavā ru meistarī ba ir Sputnik virtuves iezī mes. Pielā gota ē dienkarte - katru rī tu viesis pasū ta brokastis-pusdienas-vakariņ as 2 dienas iepriekš , katrai ē dienreizei izvē loties kā du no 5 iespē jamiem variantiem. Kaloriju saturs ir norā dī ts visā m ē dienreizē m. Var droš i teikt, ka katrs atradī s sev piemē rotā ko variantu. Brokastu un pusdienu laikā pa ē damistabu staigā uztura speciā liste, kura ī paš u uzmanī bu pievē rš bē rniem un motivē (ļ oti efektī vi) ē st labi. Vietas ē damistabā tiek ierā dī tas viesim uz visu atpū tas laiku. Rezultā tā jū s ē dat vairā k nekā mā jā s, bet jū s zaudē jat svaru.
Atpū ta sanatorijā tiek organizē ta tā , ka kopumā nav laika garlaikoties. Pirmkā rt, ir divi baseini. Vienam no tiem ir nepā rspē jams panorā mas stiklojums un skats uz priež u mež u, bet otrais - klasiskā s 4 joslas 25 metru garumā . Tā lā k teritorija. Viņ a ir pasakaina. Kalti paviljoni, daudzi soliņ i, no kuriem ē rti apbrī not Naroč a ezeru, mež u un vienkā rš i sarunā ties, grila vietas, lielisks rotaļ u laukums un vasaras estrā de visdaž ā dā kajā m izrā dē m. Meistarklases bē rniem notiek katru dienu, multfilmas rā da koncertzā lē.16. 00, filmas 20.00 (biļ ete maksā.3 Baltkrievijas rubļ i = 90 Krievijas rubļ i). Ir arī rotaļ u istaba ar aprū pē tā ju, kas pieskatī s bē rnu, kamē r pieauguš ie veic procedū ras. Bibliotē kā ir plaš s grā matu klā sts, bet sporta zā lē ir pieejams sporta aprī kojums katrai gaumei. Sporta zā lē profesionā ls treneris vienmē r ir gatavs palī dzē t uzturē t sevi formā . Vakarā kafejnī cā tiek spē lē tas klavieres, un pē c tam visiem diskotē ka.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t personā la draudzī gumu, visi lieliskie kolē ģ i - profesionā li, atsaucī gi, smalki!

Kas vē l. . . kū rortā ir veikals, kur var iegā dā ties pirmā s nepiecieš amī bas preces (tuvā kais veikals 1.5 km), valū tas maiņ as punkts. Izskatā s, ka tas arī viss. Rezultā tu var rezumē t š ā di – pē c 12 dienu atpū tas sanatorijā veselī bas stā voklis gan morā lais, gan fiziskais ir bū tiski uzlabojies, organisms saņ ē mis enerģ ijas lā diņ u nā kotnei. Sanatorijas brī vdienas tika nolemts iekļ aut obligā tajā ikgadē jā brī vdienu programmā kopā ar jū ru un braucieniem uz Eiropu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu