Promenade Paradiso All Suites 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Promenade Paradiso ir luksusa viesnīca, kas atrodas pilsētā Barra da Tijuca un piedāvā lielu peldbaseinu un plašu sanāksmju un konferenču iespēju klāstu. Šīs četrzvaigžņu viesnīcas viesi starp ekskursijām un pastaigām Riodežaneiro var aiziet līdz pludmalei tikai 20 minūšu laikā. Personāls runā portugāļu un angļu valodā.Vairāk →
аватар Afanasich
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gas brī vdienas, lieliska valsts, laba Promenade Paradiso 4 * viesnī ca - viss ir augš ā . Es devos pavasarī , gribē ju lē ti un labi atpū sties, tā pē c nolē mu paņ emt š o viesnī cu. Nemaz nelika vilties. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gas brī vdienas, lieliska valsts, laba Promenade Paradiso 4 * viesnī ca - viss ir augš ā . Es devos pavasarī , gribē ju lē ti un labi atpū sties, tā pē c nolē mu paņ emt š o viesnī cu. Nemaz nelika vilties. Ā tri iekā rtojā mies bez problē mā m, istabiņ a plaš a ar virtuvi (mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, bet trauku nebija), logi ļ oti skaisti paveras uz kalniem, baseins milzī gs, ir pat pirts. Netā lu no viesnī cas, kafejnī cā m un restorā niem ar diezgan pieņ emamā m cenā m, jums vienkā rš i jā š ķ ē rso iela. Vislabā k lī dz okeā nam tikt garā m blakus viesnī cai un pa prā mi piebraukt pie okeā na, lai gan ar taksi 10 minū tes ā trā k un viss. Tieš i pretī viesnī cai atrodas divi lieli iepirkš anā s centri, kuros ir pilnī gi viss, ī paš i ē rti ir tad, ja istabā ir plī ts un ledusskapis. Personā ls smaida un pat runā angliski, lai gan tas ne vienmē r ir skaidrs, viņ š lū dza izsaukt taksometru uz viesnī cu, kā rezultā tā viņ i kopā izgā ja to paspē t. Ir labi, ja tev ir pilsē tas karte un tu zini, kur ir ī stā vieta, pretē jā gadī jumā tev nā ktos ilgi braukt pa pilsē tu. Vispā r brazī lieš i ir labsirdī gi, vienmē r smaida, esmu sajū smā , pā rē jais lieliski.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kristus Pestītāja statuja
Novērtējums 10.0
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Sugarloaf kalns
Brazīlija, Riodežaneiro
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Selaronas kāpnes
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель класса люкс Promenade Paradiso с большим плавательным бассейном и широким спектром удобств для проведения деловых встреч и конференций находится в районе Барра-да-Тижука. В перерывах между экскурсиями и прогулками по Рио-де-Жанейро, гости этого 4-звездочного отеля могут дойти до пляжа всего за 20 минут. Персонал говорит на португальском и на английском языке.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Adrese Avenida das Américas 487, Барра-да-Тижука, Рио-де-Жанейро, CEP 22631-000, Бразилия
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.