Grifid Encanto Beach 4*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.710
№7 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
8.6 Numurs
7.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.9 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Zelta smilšu ziemeļu daļā. Kūrorta centrs atrodas 1,5 km attālumā. Telpas ir pilnībā izremontētas 2016.-2017.gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар yevjan
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s 2 pā ru grupā . Mē s biež i ceļ ojam, atpū š amies daž ā dā s valstī s un viesnī cā s, bet tik brī niš ķ ī gas brī vdienas mums vē l nav bijuš as! Visi ir patiesi sajū smā ! Viesnī ca skaista, tī ra, ē rta. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2 pā ru grupā . Mē s biež i ceļ ojam, atpū š amies daž ā dā s valstī s un viesnī cā s, bet tik brī niš ķ ī gas brī vdienas mums vē l nav bijuš as! Visi ir patiesi sajū smā ! Viesnī ca skaista, tī ra, ē rta. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs. Ē diens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Es nevaru atrast nevienu, pat nelielu mī nusu, š ajā viesnī cā.

Brī niš ķ ī gi diennakts bā ri ar gardiem kokteiļ iem un daž ā diem dzē rieniem. Ī paš i gribē tos atzī mē t bā rmeņ u darbu. Jauni, draudzī gi un ļ oti gudri puiš i un meitenes, vienmē r gatavi iepriecinā t pat visprasī gā kos viesus. Mums ļ oti patika bā rmeņ i Demitari (ceru, ka nepā rrakstī ju vā rdu) un meitene Ž enja (no Ukrainas) - labā kie bā rmeņ i, ko satikā m mū su ceļ ojumu laikā ! Pateicamies skaistajā m meitenē m - menedž eriem reģ istratū rā , kā arī galvenajā restorā nā . Un milzī ga cieņ a viesnī cas š efpavā riem! Puiš i - jū s esat gastronomijas un kulinā rijas dievi!
Tik garš ī gi mē s, iespē jams, nekad nekur neesam baroti! Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs saunas centrs, trenaž ieru zā le, ā ra baseini (uz jumta) un iekš telpu (zem jumta). Mā jī ga pludmale un skaista, silta jū ra!

Liels paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go, neaizmirstamo uzturē š anos! Jū s visi esat lieliski biedri, sā kot no vadī tā jiem lī dz apkalpojoš am personā lam! Viesnī cas apkalpoš ana ļ oti augstā lī menī ! Mē s ieteiksim š o viesnī cu visiem saviem draugiem un ģ imenei! Mē s noteikti š eit atgriezī simies paš i!

Tausend Dank, Herzliche Grü ß un aus Hannover!
аватар andrewd
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Palikā m š ajā viesnī cā ar sievu vienu nakti. Divvietī gs numurs nakš ņ oš anai maksā ja aptuveni 220 levas (aptuveni 220 * 20 = 4400 r) Mī nusi: Skaidra izspieš ana vissliktā kajā iespē jamajā veidā . Viesnī ca bija pustukš a, bet, aizbildinoties ar "mums ir palikuš i tikai numuriņ i ar skatu uz jū ru", viņ i no mums atņ ē ma papildu naudu. … Tomēr ▾ Palikā m š ajā viesnī cā ar sievu vienu nakti. Divvietī gs numurs nakš ņ oš anai maksā ja aptuveni 220 levas (aptuveni 220 * 20 = 4400 r)
Mī nusi:
Skaidra izspieš ana vissliktā kajā iespē jamajā veidā . Viesnī ca bija pustukš a, bet, aizbildinoties ar "mums ir palikuš i tikai numuriņ i ar skatu uz jū ru", viņ i no mums atņ ē ma papildu naudu.
Viņ i paņ ē ma pases. Mē ģ inā ju viņ iem paskaidrot, ka man ir vajadzī ga pase, lai norē ķ inā tos ar kredī tkarti - bez rezultā tiem. Palū dzu uz kopē tā ja uztaisī t vismaz pasu kopijas, uz ko man atbildē ja: "tas nav bez maksas. "
Atbraucā m ar maš ī nu. Bezmaksas autostā vvietas nav. Viņ i mums pā rdeva biļ eti uz stā vvietu aiz viesnī cas. Pē c reģ istrē š anā s devā mies pastaigā uz Balč iku. Atgriezā mies ap pulksten 22 un neatradā m vietu, kur novietot maš ī nu. Sazinā jā mies ar administratoru un apsargu stā vvietā . Uz jautā jumu, kā mums varē ja pā rdot stā vvietu, ja patiesī bā vietu nav, viņ i paraustī ja plecus un piedā vā ja novietot automaš ī nu tā lā kā stā vvietā . Nauda par maksas stā vvietu netika atgriezta. Viņ i paskaidroja, kā nokļ ū t tā lā kajā autostā vvietā . Viņ i pat iedeva kā du iereibuš u menedž eri, kuram vajadzē ja to mums parā dī t. Pā rvaldnieks brauca uz izeju no š osejas uz Golden Sands, izkā pa netā lu no citas viesnī cas un teica, ka viņ i saka: "Nostā jieties š eit un runā jiet ar š ī s viesnī cas reģ istratū ru". Viņ š pats devā s uz autobusa pieturu, izejot no mā jā m. Dabiski, ka š ī s viesnī cas reģ istratū rā neviens par mani neko nezinā ja - man bija jā atgriež as un jā turpina process. Viņ i deva citu - prā tī gu eskortu. Sasniedzā m citu stā vvietu, tā bija 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Un akcija vispā r bija bez maksas. . Stā vlaukumā pie viesnī cas bija tukš as vietas, bet apsargs teica, ka tā s rezervē tas priekš niecī bai.
Plusi:
Numuri ir diezgan jauki, skats arī uz jū ru. Tiesa, durvju klā tbū tne uz blakus istabu un atbilstoš ā dzirdamī ba starp istabā m nedaudz sasprindzina.
Rezultā ts:
ja gribi dot lielu naudu un atcerē ties padomju dienestu - vari palikt š ajā viesnī cā .
аватар desnitskiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012.  gada maija beigā s-jū nija sā kumā mē s atpū tā mies Zelta smiltī s ar manu sievu un diviem bē rniem 14 un 8 gadus veciem. Mums ļ oti patika kū rorts un viesnī ca, kā arī pati valsts. Š ajā laikā jū ra ir nedaudz vē sa, bet viesnī cā ir divi baseini ar minerā lū deni un mē s tur vairā k peldē jā mies. … Tomēr ▾ 2012.  gada maija beigā s-jū nija sā kumā mē s atpū tā mies Zelta smiltī s ar manu sievu un diviem bē rniem 14 un 8 gadus veciem. Mums ļ oti patika kū rorts un viesnī ca, kā arī pati valsts. Š ajā laikā jū ra ir nedaudz vē sa, bet viesnī cā ir divi baseini ar minerā lū deni un mē s tur vairā k peldē jā mies. Ļ oti ē rta ir “viss iekļ auts” funkcija, kas ļ auj par ļ oti saprā tī gu samaksu labi paē st 4 reizes dienā , izmantot baseinu un bā rus viesnī cā un pludmalē . Papildus maksā ja tikai ekskursijas, kas arī bija ļ oti interesantas. Iedzī votā ji ir ļ oti sirsnī gi pret krieviem, veikalos un veikalos lē tas un kvalitatī vas preces. Liels paldies visam viesnī cas personā lam par iejū tī go un draudzī go attieksmi!
Es novē lu labklā jī bu š ai brī niš ķ ī gajai valstij un tā s iedzī votā jiem!
Atzī mē t.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies labi! Visi priecī gi, bet ne Spa centrs, cenas kosmiskas, labi, ka mums ieteica aizbraukt uz Glarus, turpat netā lu, strā dā krievu masiere Alla. nē ! Viņ a iztaisnoja mums muguras, atgriezā s mā jā s vesela! Tā tad, ja esat tur, izmantojiet to. … Tomēr ▾ Atpū tā mies labi! Visi priecī gi, bet ne Spa centrs, cenas kosmiskas, labi, ka mums ieteica aizbraukt uz Glarus, turpat netā lu, strā dā krievu masiere Alla. nē ! Viņ a iztaisnoja mums muguras, atgriezā s mā jā s vesela! Tā tad, ja esat tur, izmantojiet to.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар plasma
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2 nedē ļ as Obzorā , bē rni 2 un 7 gadi, viss bija tieš i kvalitatī vi. Ē diens ir labs, tikai daudz un diezgan daudzveidī gs. Pludmale atrodas akmens metiena attā lumā , lai gan maksas sauļ oš anā s krē sli - 150 levas par 10 dienā m, ko varat paņ emt. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2 nedē ļ as Obzorā , bē rni 2 un 7 gadi, viss bija tieš i kvalitatī vi. Ē diens ir labs, tikai daudz un diezgan daudzveidī gs. Pludmale atrodas akmens metiena attā lumā , lai gan maksas sauļ oš anā s krē sli - 150 levas par 10 dienā m, ko varat paņ emt. 1 eiro apmainī tā jos ir aptuveni 1.9 levas. Katru vakaru animatori rī ko izrā di, un pa dienu viņ i traucas ar bē rniem. Viesnī cai nav teritorijas kā tā das, tikai divi peldbaseini, bet ir vieta, kur pastaigā ties gar jū ru, vesela prospekta ar veikaliem un bē rnu atrakcijā m.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
labā kā viesnī ca Bulgā rijā … Tomēr ▾ labā kā viesnī ca Bulgā rijā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lili.kireeva
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s ar vī ru un bē rnu 4.5 gadi. Kaut kā spontā ni nolē mā m doties, tā pē c nebija daudz laika, lai uzzinā tu par paš u viesnī cu un kū rortu kopumā . Sā kumā viņ i brauca uz Berlī nes Golden Beach (un ž ē l, ka nesanā ca), bet tur viss izrā dī jā s rezervē ts. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru un bē rnu 4.5 gadi. Kaut kā spontā ni nolē mā m doties, tā pē c nebija daudz laika, lai uzzinā tu par paš u viesnī cu un kū rortu kopumā . Sā kumā viņ i brauca uz Berlī nes Golden Beach (un ž ē l, ka nesanā ca), bet tur viss izrā dī jā s rezervē ts. joprojā m piekrita piedā vā tajam Iberostar. Kad viss jau bija apmaksā ts, palasī jā m par slaveno rotavī rusu, par negatī vajiem punktiem par viesnī cu, un vē lme doties bija pavisam pazudusi.....bet ierodoties izrā dī jā s, ka tā ir ļ oti skaista viesnī ca. . . Protams, remonts ir vienkā rš ā ks par piecā m zvaigznē m, bet kopumā nav slikti ....Mē s sev identificē jā m vairā kus negatī vus punktus - apsildā ma baseina neesamī bu; seifa trū kums numurā (pē c vē lē š anā s to var iznomā t reģ istratū rā par 20 eiro); nedē ļ u viņ i nekad nemainī ja gultas veļ u, lai gan kopumā tī rī ja labi; maksas sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi - 15 eiro diennaktī par 2; un ē diens - daudz, garš ī gs, bet vienmuļ š ...
Ļ oti priecā jamies, ka bē rns nesaslima ar rotavī rusa info, jo pē c atsauksmju izlasī š anas noskaņ ojā mies uz š o....Un pats kū rorts kaut kā atgā dinā ja Jaltas krastmalu.....Ū dens tī rs..... kopumā man patika... .
аватар OLga42
2009. gadā atpū tos blakus esoš ajā viesnī cā Berlin Golden Beach, un š ogad izvē lē jos Iberostar Izgrev - č etrzvaigž ņ u viesnī cu ar mī nusu. Principā sū dzī bu nav, bet Berlī nē tomē r ir forš ā k ! ! ! Pats izskats ir ko vē rts - kā kuģ is, un mazā k cilvē ku, un labā ka tī rī š ana, un ē diens! Cik viesnī cas neesmu studē jis - labā ku par Berlī ni neatradu! ! !. … Tomēr ▾ 2009. gadā atpū tos blakus esoš ajā viesnī cā Berlin Golden Beach, un š ogad izvē lē jos Iberostar Izgrev - č etrzvaigž ņ u viesnī cu ar mī nusu. Principā sū dzī bu nav, bet Berlī nē tomē r ir forš ā k ! ! ! Pats izskats ir ko vē rts - kā kuģ is, un mazā k cilvē ku, un labā ka tī rī š ana, un ē diens! Cik viesnī cas neesmu studē jis - labā ku par Berlī ni neatradu! ! !
аватар irkinik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no Bulgā rijas. Lieliskas brī vdienas. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Nav tik trokš ņ ains kā kū rorta centrā . Lai gan centru var sasniegt vai nu ar kā jā m apmē ram 15 minū tes, vai ar tramvaju (3 levas - apmē ram 66 rubļ i). … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Bulgā rijas. Lieliskas brī vdienas. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Nav tik trokš ņ ains kā kū rorta centrā . Lai gan centru var sasniegt vai nu ar kā jā m apmē ram 15 minū tes, vai ar tramvaju (3 levas - apmē ram 66 rubļ i). Krastmalā ir daudz restorā nu, veikalu un izklaides. Viesnī cā apkalpoš ana ir laba, istabenes draudzī gas, gandrī z viss personā ls runā krieviski. Ē diens ir izcils - mums bija HB, bet ar to mums bija vairā k nekā pietiekami. Viesnī cā ir animā cija, bet lielā koties tā ir paredzē ta bē rniem. Kopumā svē tki izdevā s!
Вид отеля с пляжа Номер отеля(ванная) Номер отеля Номер отеля
аватар nimfodora
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar dē lu 12 gadus, viesnī ca patika, sā kumā bija istabiņ a ar skatu uz dā rzu (patiesī bā tā nav, bet ir izeja uz aizmugurē jo ceļ u) mainī ju par maksu ar jū ru skatu un nenož ē lojā m, dzī vojā m Izgrevā , treš ajā stā vā . … Tomēr ▾ Atpū tos ar dē lu 12 gadus, viesnī ca patika, sā kumā bija istabiņ a ar skatu uz dā rzu (patiesī bā tā nav, bet ir izeja uz aizmugurē jo ceļ u) mainī ju par maksu ar jū ru skatu un nenož ē lojā m, dzī vojā m Izgrevā , treš ajā stā vā . Klusa zelta smilš u daļ a, netā lu no pludmales, apkalpoš ana nebija saspringta, ē diens bija labs, dē ls pā rē dā s ar konditorejas izstrā dā jumiem un melonē m, atbraucot atguvā s, jū ra bija auksta, iekļ uvā m ne pā rā k labā periodā uz pieciem dienā s no 12 lija lietus, bet nezaudē jā m sirdi, sildī jā mies iekš telpu baseinā un devā mies uz Varnu. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir maksas, un bulgā ri ir viltī gi, grib uzreiz maksā t, var vieglā k nopirkt gultas veļ u un lietussargu, bū s 10x lē tā k. Vakarā pastaigā jā mies pa Zelta smiltī m, mans dē ls pats aizgā ja uzspē lē t minigolfu un mierī gi atgriezā s. Droš ī bas lī menis. Viņ i ieradā s apmierinā ti, mazulis gribē ja atgriezties. Bija daudz cilvē ku ar maziem bē rniem, bet daudzi bija slimi, jo jū nijs viņ iem nav ē rtā kais mē nesis Bulgā rijā . Viesnī ca attaisnoja savu naudu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums letkina
Iberostar pludmales apskats, Zelta smiltis
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums 8kineli69
ja kuponā ir norādīts Iberostar viesnīcas apskats par postu Bulgārijā, tad kurā ēkā viņi tiks izmitināti un ja atšķirība ir tā, kur paēst vai paēst tajā pašā restorānā un bāros
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на самом берегу моря, в северной части Золотых Песков. Центр курорта находится в 1,5 км. Номера полностью обновлены в 2016-2017 годах. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Рпсположен в 15 км от г. Варна, в 35 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж через променад.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет. Мини-диско каждый день. Детские шоу раз в 2 недели.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 263 номера.

Istabās

Все номера оснащены кондиционером и телевизором с плоским экраном и кабельными каналами. Из окон открывается вид на сад или море. В мини-баре ежедневно пополняется запас минеральной воды, безалкогольных напитков и пива. Сейфом можно пользоваться за дополнительную плату. В числе удобств — гостиный уголок и ванная комната с ванной, бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями и феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands Resort, 9007 Варна
Tālruņi: +359 (0)700 20 909
Tīmekļa vietne: Grifid Encanto Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).