Summer Dreams 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 3.610
№57 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
6.7 Numurs
5.5 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Bērnu veselības nometne atrodas ekoloģiski tīrā pasaulslavenā kūrorta zonā. "Zelta smiltis" 300 m no jūras.Vairāk →
аватар Elena0151
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Bē rns lidostā sagaidī ts ar 39.4 temperatū ru. Nekavē joties tika izsaukta ā trā palī dzī ba un diagnoze bija stenokardija. Paldies tū risma aģ entū rai Blue Bird Plus par "noorganizē to" atvaļ inā jumu. Mē s paklanā mies lī dz zemei! Viss sliktais uzrakstī ts par nometni "Vasaras sapņ i" dzirdē ts no mū su bē rna. … Tomēr ▾ Bē rns lidostā sagaidī ts ar 39.4 temperatū ru. Nekavē joties tika izsaukta ā trā palī dzī ba un diagnoze bija stenokardija. Paldies tū risma aģ entū rai Blue Bird Plus par "noorganizē to" atvaļ inā jumu. Mē s paklanā mies lī dz zemei! Viss sliktais uzrakstī ts par nometni "Vasaras sapņ i" dzirdē ts no mū su bē rna. Tas ir tā . Uzturs nulle, alkohola dzerš ana, nakts beau monde utt utt. , mū su bē rnam daktere pā rdeva medikamentus, lai gan medicī niskā apdroš inā š ana tika dabiski apmaksā ta. Apbrī nojama ir nometnes direktores bezatbildī ba. Slikta pieredze))))))
аватар Lory_Angela
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š orī t atgriezos no Bulgā rijas. Dzī vojā m Summer Dreams ē kā Alen Mak (2 zvaigznes), 221. istabiņ as. Istabas 3-vietī gas, š auras, bet kā jas nelū za uz gultu stū riem. Tas viss ir atkarī gs no telpas izkā rtojuma. Ledusskapis un TV darbojā s pareizi, paveicā s pat noķ ert krievu kanā lus. … Tomēr ▾ Š orī t atgriezos no Bulgā rijas. Dzī vojā m Summer Dreams ē kā Alen Mak (2 zvaigznes), 221. istabiņ as. Istabas 3-vietī gas, š auras, bet kā jas nelū za uz gultu stū riem. Tas viss ir atkarī gs no telpas izkā rtojuma. Ledusskapis un TV darbojā s pareizi, paveicā s pat noķ ert krievu kanā lus. Uz balkona bija pirmsū dens nestrā dā još s kondicionieris, daž iem izdevā s to panā kt, manipulē jot ar gaismas slē dž iem))) Tieš ā m kaut kā tika iztī rī ti, bet regulā ri tika mainī ta gultas veļ a. Naktī s biež i ielidoja lielas vaboles, tā pē c balkonu labā k aizsegt. Trī s cilvē kiem ir 5 pakaramie, tā pē c labā k ņ emt lī dzi savus. Š eit ir pretī gā vannas istaba. Duš as kanalizā cija ā tri aizsē rē smiltis, un daž ā s telpā s sā kas ī sti plū di. Tualetē parasti var izskalot tikai ar izlietni. Uz griestiem ir pelē jums. Tagad par uzturu. Bufete kaut kā nebija ī paš i zviedri. Kaut ko varē ja paņ emt neierobež otā daudzumā , un, piemē ram, saldē jumam iedeva tikai vienu kausiņ u uz cilvē ku, un aiz tā bija gara rinda, bet, sadraudzē joties ar viesmī ļ iem, var dabū t pieklā jī gas porcijas. Ē diens tur ir diezgan neparasts, bet paē st var labi, tikai no ē damistabas neko nevar iznest, pat ne maizes gabalu. Ū dens pudelē ar "minerā lū deni" izrā dī jā s no krā na, par ko ļ oti "laipni" ziņ oja apkalpotā ji, tā pē c dzē rienus labā k pirkt veikalos. Pē cpusdienas uzkodā m viņ i dod sviestmaizes ar š ķ iņ ķ i un gurķ i un cepumus. Tas viss nav paredzē ts visiem. Vē lā s vakariņ as ietver kausē tā siera sviestmaizes un halvas sviestmaizes. Par izklaidi. Animatori strā dā labi, tika izdomā ta interesanta programma. Bē rnu grupas pē c izvē les tiek apvienotas š tatos, katru no kuriem vada 1 animators, par dalī bu daž ā dos nometnes pasā kumos tiek pieš ķ irtas tā saucamā s "obligā cijas", par kurā m var izpirkt, piemē ram, nakts peldi baseinā ,
nakts brauciens uz jū ru vai dž emperi. Katrs rī ts sā kas ar rī ta pulcē š anos 9:00, kurā tiek sarunā ta dienas programma, un viņ u č ipsi ir "Arriva" deja. Pē c tam pludmale lī dz 12, sarunu spē les 12:00, "ANO samits" 13:00, valstu pulcē š anā s 13:30.14:00-16:00 - "siesta" (klusais laiks), 16:00.18:00 - pludmale/baseins, 18:00 - intereš u klubi, 21:00 - tematiskā ballī te (mums bija "pludmale", "body art", "ū dens" utt. ) Disciplī na ir atkarī ga tikai un vienī gi no paš iem bē rniem un viņ u vadī tā jiem. . Daž as grupas ir stingri pret to, bet daž as iet paš as, dzer, smē ķ ē un nav skaidrs, ko viņ i dara. Tā pē c mans padoms ir: meklē uzticamu vadī tā ju, kuram vari pilnī bā uzticē t savu bē rnu. Tagad par to, kas atrodas ā rpus viesnī cas. Summer Dreams ir sava pludmale, 8 minū š u gā jiena attā lumā no kalna (15-20 minū tes atpakaļ ), kas aprī kota ar lietussargiem. Tajā animatori pavada pludmales spē les (volejbols, frisbijs). Glā bē ji ļ oti vē ro bē rnus, neļ auj peldē t aiz bojā m (dziļ ums ap 1.70 m). Medū zu nav, bet aļ ģ u daudz. Turpat netā lu brauc ar banā nu, maksā.10 lev no cilvē ka, bet ja saki, ka atved 6 cilvē kus no Dadi Kolya, tad katrs bū s 8. Pa ceļ am uz pludmali, uz kā pnē m atrodas veikals-kafejnī ca, kurā var samainī t eiro pret levā m ar likmi 1.9 (viesnī cā.1, 8). Augļ us pā rdod nedaudz zemā k, bet tie ir dā rgi, tirgos var atrast 2-3 reizes lē tā k (tikai paš us tirgus ir problemā tiski atrast, jo tuvumā nav). Vē l zemā k ir onkulis, kas piedā vā ekskursijas. Labā k ir ņ emt no viņ a, jo. viesnī ca ir daudz dā rgā ka. Mē s devā mies uz 2: uz Balč iku un uz Varnu. Ekskursija uz Balč iku ietver "keramikas fabrikas" apmeklē jumu, kur lē ti var iegā dā ties daž ā du ar rokā m apgleznotu keramiku (skaista); tad nā k Kaliaktras rags - mazs zemes gabaliņ š , kas iet 2 km jū rā , tur jau ir suvenī ri, bet pagaidā m labā k nepirkt; un beidzot Balč iks. Balč ikā bū s botā niskā dā rza apmeklē jums un pē c tā VESELA SUVENĪ RU IELA! ! ! Te jau ir vē rts uzkrā t krā jumus, jo. Nekur citur tuvumā tā du suvenī ru kolekciju neatradī si. Sudrabs š eit ir diezgan lē ts, bet Varnas veikalos var atrast vē l lē tā k. Varnā bija iepirkš anā s tū re. Kopumā Varna ir pilsē ta, kurā dzī vo 70.000 cilvē ku, kuri gandrī z nerunā krieviski, tā pē c labā k ir doties uz turieni no ekskursijas. Vispirms jū s aizvedī s uz tirgu (š eit ir vē rts iegā dā ties augļ us), kura tuvumā ir veikali ar sudrabu un plaš a patē riņ a precē m. Bankā pie tirgus ir visaugstā kais kurss (1.95 levas par 1 eiro). Tad bū s iepirkš anā s centrs, kur izpā rdoš anas laikā gandrī z par velti varē s iegā dā ties skaistas zī molu preces (kad gā jā m, atlaides bija 50-70% ). Jū s varat doties ekskursijā uz Neseberas vecpilsē tu, tač u tur ir nepiecieš ams ilgs laiks, un tas maksā.25 levas. Lī dz Zelta smiltī m no viesnī cas jā iet apmē ram 25 minū tes, bet tur praktiski nav ko darī t. Nu tas arī viss.
отель номер
аватар mdr2009
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mans bē rns joprojā m ir tur un aprakstī tais rada riebumu un klusu niknumu. Atgriezī š os un rakstī š u vē lreiz. Tiem, kurus interesē , izlasiet pā rskatu citā emuā rā no tā s paš as vietnes. Tas nav mans, bet tā izskatā s. … Tomēr ▾ Mans bē rns joprojā m ir tur un aprakstī tais rada riebumu un klusu niknumu. Atgriezī š os un rakstī š u vē lreiz. Tiem, kurus interesē , izlasiet pā rskatu citā emuā rā no tā s paš as vietnes. Tas nav mans, bet tā izskatā s. Mū su tualete ir aizsē rē jusi - viņ i dodas uz blakus istabu. Mazgā t savā istabā , tk. daž ā s citā s duš a nedarbojas. Dzī ve ir kā vecā padomju hostelī . Viņ i solī ja 3 zvaigznes apmetā s 2. Bē rns atceras atpū tu Karē lijas zemes š aurumā uz ezeriem kā paradī zi. Puse no grupas ir slimi. Pusdienā s viesmī ļ i izsniedz vistas gabalu - Buš a kā jas celmu ar kaulu vidū , sē ņ u zupu un atcerieties deviņ desmito gadu maisos ZUPPO sulu. Pusdienā s persiks vai 2 melones š ķ ē les, vakariņ ā s REIZM ā bols.
_______________________________________________________ _______________
Es citē ju komentā ru, par kuru es runā ju:
Es devos ar bē rnu grupu uz Summer Dreams (BULGĀ RIJA). Nesen atgriezā s. Pirmkā rt, Summer Dreams ir tā saukto "viesnī cu" komplekss, nevis viena ē ka, kas jums tiks parā dī ta fotoattē lā . Fotoattē lā viss ir super, patiesī bā tas ir savā dā k. PIRMO REIZI BĒ RNU IR VAIRĀ K KĀ VAR UZŅ EMT NOMETNĒ . TĀ PĒ C VIŅ I TIEK IZMITINĀ TI TĀ S VIESNĪ CĀ S, KURĀ S IR VIETA (vienkā rš i ir tukš as, jo neē d). NAV ATKLĀ TA BASEINA, NE ANIMĀ CIJAS. TĀ PĒ C Š O JAUTĀ JUMU SĀ KUMĀ NORĀ DĪ JIET CEĻ OJUMU SABIEDRĪ BAI. FOTO Ķ ERMENIS IR "ALEN MAK". Nā kamais...ē diens...man personī gi pietika, pat ē du pā rā k daudz...ī paš i arbū zus. Bet š eit ar dzē rieniem - nepatikš anas. Bē rniem tiek dots ATLĪ DĪ TS Ū DENS! ! Kā das sulas, kas tu! Š IS PAT NAV UPI, BET G...O! TĒ JA-TĀ PATS, KAFIJAS NAV VISPĀ R! TIKAI SKOLOTĀ JIEM IEDOTA BĀ RĀ VIENU REIZI DIENĀ...UN TAD TAD IZKLAUTĒ JU VIŅ IEM Š O KAFIJAS KŪ ZI. Saldē jumu iedeva 2 reizes 2 nedē ļ u laikā . Saldumus izņ ē ma 2 š ķ ī vjus uz 400 cilvē kiem. Saskaitī ju, cepumus redzē jā m 4 reizes, ē dā m 2. Kam nebija laika - tie nav vainī gi (kaut kā ds bē rnudā rzs). JŪ RA IR LABA, NAV NETĪ RA. Glā bē ji labi apsargā bē rnus, jū s varat neuztraukties. Tas pats notiek baseinā . Š IS PROBLĒ MAS TIEK KONTROLĒ TS. Ne visos numuros ir solī tie televizori (3 kanā li! ! ), ledusskapji. Tur ir jā ņ em sertifikā ti un uzņ ē mums š eit maksā s sodu. Ekskursijas, kuras "viesnī ca" piedā vā , ir 2 reizes dā rgā kas par reā lo cenu. Mē s nedevā mies no viesnī cas, viņ i pelna naudu par visu. KARTES INTERNETAM UN SPĒ LĒ M NEATBILST DEKLARĒ TAJAM LAIKAM. MĒ Ģ INĀ JU ATGRIEZT BĒ RNA NAUDU, TUR IZDALĪ JA FAKE, KA NESAPROT, KO ES GRIBĒ JU : -) Mana istaba tika iztī rī ta 1 reizi! , veļ a netika mainī ta pat vienu reizi! TĀ S IR NOMETNES IEKĀ RTAS, PRIEKS BĒ RNIEM. . Secinā jums: bē rni RAUDĀ , aizejot. Neskatoties uz visu, viņ i atpū tā s. Bet tas NAV vecā ku maksā tā s naudas vē rts! Secinā ju: ja atkal doš os uz Bulgā riju, tad ne uz š o nometni un ne caur š o tū risma aģ entū ru!
аватар popoviktoria
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Cilvē ki! Jū s lamā jat pakalpojumu, un tas ir pareizi. Bet jums vajadzē tu bū t informā cijai jau iepriekš un zinā t, ka Bulgā rija NEKAD NAV ATŠ Ķ IRĪ GA PAKALPOJUMA KVALITĀ TE un nevajadzē tu bē rt tik daudz netī rumu uz ceļ ojumu aģ entū ru. … Tomēr ▾ Cilvē ki! Jū s lamā jat pakalpojumu, un tas ir pareizi. Bet jums vajadzē tu bū t informā cijai jau iepriekš un zinā t, ka Bulgā rija NEKAD NAV ATŠ Ķ IRĪ GA PAKALPOJUMA KVALITĀ TE un nevajadzē tu bē rt tik daudz netī rumu uz ceļ ojumu aģ entū ru. Esiet adekvā ti. Ļ aujiet man jums pateikt, jū s maksā jat ne tikai par izmitinā š anu! Bet arī diennakts darbs ar bē rniem (sā kot ar savu bē rnu pavadī š anu lidostā , visiem rež ī ma brī ž iem (lā dē š anā s, ē š ana, gulē š ana), brī vā laika aktivitā š u organizē š ana (katru dienu! ) Un daudzi jo daudzi citi izglī tojoš i un organizatoriski jautā jumi.
аватар VALENTINA64
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Biedri! ! ! Nesū tiet bē rnus uz š o nometni! ! ! Ja vē laties, lai jū su bē rns vienmē r bū tu izsalcis un ē stu tikai McDonaldā.1 reizi divā s dienā s un par savu naudu, tad š ī ir jū su izvē le! Bē rniem ir aizliegts sū dzē ties par visiem saš utumiem, kas tur notiek, attieksme pret bē rniem ir ā rkā rtī gi vienaldzī ga, neaizķ erieties ar skaistiem solī jumiem un kā rdinoš ā m fotogrā fijā m, laiks tiesā ties par š ā du "atvaļ inā jumu" organizē š anu!. … Tomēr ▾ Biedri! ! ! Nesū tiet bē rnus uz š o nometni! ! ! Ja vē laties, lai jū su bē rns vienmē r bū tu izsalcis un ē stu tikai McDonaldā.1 reizi divā s dienā s un par savu naudu, tad š ī ir jū su izvē le! Bē rniem ir aizliegts sū dzē ties par visiem saš utumiem, kas tur notiek, attieksme pret bē rniem ir ā rkā rtī gi vienaldzī ga, neaizķ erieties ar skaistiem solī jumiem un kā rdinoš ā m fotogrā fijā m, laiks tiesā ties par š ā du "atvaļ inā jumu" organizē š anu!
аватар lybik-kh
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, ir kur š ū poties! Un bē rniem patī k! Mani bē rni bija sajū smā ! … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ir kur š ū poties! Un bē rniem patī k!
Mani bē rni bija sajū smā !
аватар OLEGARD
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es ierados viesnī cā un uzreiz sajutu lomu. Pirmkā rt, kad ieraudzī ju uzrakstu virs ieejas un uzzinā ju, ka š ī ir nometne, biju ļ oti pā rsteigts. par to, ka tā bū s runas nometne un negā ja. Otrkā rt, skaitļ i. Nu, tas ir garš stā sts. … Tomēr ▾ Es ierados viesnī cā un uzreiz sajutu lomu. Pirmkā rt, kad ieraudzī ju uzrakstu virs ieejas un uzzinā ju, ka š ī ir nometne, biju ļ oti pā rsteigts. par to, ka tā bū s runas nometne un negā ja. Otrkā rt, skaitļ i. Nu, tas ir garš stā sts. Tā s ir tī ras pirmā s divas dienas, un tad, kad tā s beidz tī rī t, tā s pā rvē rš as par atkritumu izgā ztuvē m, kuras es izmetu pa logu, lai kaut kā sakoptu. Tā lā k televizors, kā solī ts, bija istabā , bet ja godī gi man telefons rā da labā k par š o televizoru, uz lū gumu salabot televizoru ir reakcija, bet jē gas maz, kā rā dī ja paliek. Vannas istaba, kurā mans draugs nejauš i salauza spuldzi, tā pē c lauskas, iespē jams, guļ uz grī das. Bet tas vē l nav viss, ir vē rts nostā vē t duš ā.10 minū tes, un jums ir pilna vannas istaba. Balkons, viss ok, aizdomas raisa tikai mistiska lampa, slē dzis, kuram laikam nav. Pat istabā atradā s tā da vajadzī ga lieta kā UGUNS DETEKTORS, kas no uguns tā nebaidā s, ka vienkā rš i uz to nereaģ ē , nemaz nerunā jot par dū miem. Bet istaba ir vispozitī vā kā lieta ceļ ojumā .
Nā kamais ir ē diens un ē dinā š ana. Sā ksim ar ē damistabu. Vienī gais, kas tur bija vairā k par cilvē kiem, bija muš as, likā s, ka bufete ir domā ta viņ iem, nevis mums. Galdi bija tik netī ri, nu, tas ir saprotams. galdautus tika mainī ti tikai vienu reizi, kad visi sā ka sū dzē ties. Rindas uz ē damistabu, nu, jo. cilvē ku bija daudz vairā k nekā sē dvietu, rinda nedaudz atgā dinā ja rindu kronī uz Jauno gadu, un, iespē jams, tur ir mazā k. Ē diens. Nu es to plaukstā s vairā k sasildī tu, nekā tā s ir uz plī ts. Ē dienkarti, par kuru mums tik krā saini stā stī ja, var aizmirst. Sulas tika atš ķ aidī tas tiktā l, ka uzreiz nevar teikt, ka tā bija sula, bija divu veidu krā na ū dens, ar parasto dzelzs garš u un dzeramais ū dens, pirmais bija katlā , bet otrs sulu maš ī na. Un tā kafijas automā ts, daž reiz kakao (nu, protams, atš ķ aidī ts), un daž reiz tikai verdoš s ū dens.
Nā kamais ir baseins. Nu, mazi bē rni, kuri nepievē rsa uzmanī bu, kur trakot, bet, ja paskatā s uz mazā ko baseina vietu, var redzē t nelielu spraugu apakš ā , uz kuras guļ kaut kas zaļ š , piemē ram, aļ ģ es. Baseina tī rī š anai nebija nevienas ierī ces, izņ emot tī klu. Interesanti ir arī sauļ oš anā s krē sli, kas ir tik netī ri un saplī suš i, ka var sagriezt papī ru atseviš ķ os gabalos. Viņ i teica, ka ir rotaļ u laukums volejbolam un basketbolam, tač u š ajā vietnē jū s pat nevarat spē lē t zeķ es (š aurā lokā pildī t trikotā ž as bumbu). Nedaudz atgriezī simies pie reģ istratū ras, tajā sē ž tieš i Hā rvardas universitā tes absolventi, cilvē ki, kuri, pazaudē juš i atslē gu, jautā ja, vai neesmu sajaucis atslē gu ar karti. Es biju pazī stams ar meitenē m no vienas istabas, un tā pē c viņ ā m iedeva karti, kas nedarbojā s, un tā pē c viņ ā m katru reizi bija jā iet lejā uz reģ istratū ru, lai atvē rtu viņ ā m istabu.
Beigā s gribu teikt, ka mums teica, ka viesnī ca atrodas Zelta smiltī s, bet tie ir klaji meli, viesnī ca atrodas Č aikas kū rortā , un lī dz Z. P. vairā k kā.4 km gā jiens, pieauguš ajiem tas nav tik daudz, bet bē rni tur gandrī z negā ja.
Viesnī cas plusi man ir tikai numuriņ š .
Bē rniem, protams, tā ir animā cija, peldbaseins, daž ā das (dā rgas) izklaides, bet es savu bē rnu tur noteikti nesū tī tu.
TRUE
аватар Ira555
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena visiem! Esmu 10 gadī ga bē rna mamma, kuru (par lielu nož ē lu) aizsū tī ju "atvaļ inā jumā " uz š o "burvju vietu". Nekas no aprakstī tā nav patiess. Ē diens ir pretī gs, auksts, bez garš as un par maz! Sporta laukumi nav gatavi, nav nevienas (! ) bumbas. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Esmu 10 gadī ga bē rna mamma, kuru (par lielu nož ē lu) aizsū tī ju "atvaļ inā jumā " uz š o "burvju vietu".
Nekas no aprakstī tā nav patiess.
Ē diens ir pretī gs, auksts, bez garš as un par maz! Sporta laukumi nav gatavi, nav nevienas (! ) bumbas. Apkā rt - pamatī gi bū vlaukumi (ir foto).
Pilnī gs aprī kojuma trū kums, bet tas nav tas sliktā kais. Notiek pilnī gs haoss! Mans bē rns dalī jā s istabā ar diviem "puikā m" 14 un 17 gadus veciem, kuri ieradā s ar konkrē tiem mē rķ iem. Viņ i biež i DZĒ RA, atveda jaunas dā mas un izklaidē jā s (ceru, ka visi saprata, ko es domā ju. . . ), kamē r mans dē ls to visu REDZĒ JA. Un, lai viņ š viņ iem netraucē tu, viņ i tos aizvē ra vannas istabā vai uz balkona. Kad bija garlaicī gi, tad ar lenti piesē ja pie gultas! ! ! Viņ i draudē ja visiem pasaulē , ja viņ š pē kš ņ i sū dzē jā s. Lai nesazvanī tu viņ a vecā kiem, viņ i no telefona izlauza lā dē tā ju.
Padomdevē ji (vai kā to tagad sauc? ) ī paš i nereaģ ē ja - turī gu vecā ku bē rni...
KĀ Š IS!! !
Pē c š ā das "atpū tas" - psihologs, narkotikas (un es nezinu, vai tas palī dzē s, vecums ir pā rejoš s, trauma ir nopietna)
Vecā ki, esiet modri! AIZSARGI BĒ RNU!
вид из окна вид из окна
аватар Timon16
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Dzī voju 3 zvaigž ņ u ē kā . "Viesnī ca", ja to tā var nosaukt, jo tā vairā k ir nometne, man tā nemaz nepatika. Atslē ga, kas tika nodota reģ istratū rā , mums ne vienmē r tika atdota, biež i tā tika pazaudē ta. Ē diens auksts, bez garš as, nav izvē les, galdauti netī ri, cilvē ku daudz, stā vi un gaidi, kamē r galds bū s brī vs, dakš iņ as nebija vienmē r, arī bija jā gaida, pat porcijas bija ierobež oti. … Tomēr ▾ Dzī voju 3 zvaigž ņ u ē kā . "Viesnī ca", ja to tā var nosaukt, jo tā vairā k ir nometne, man tā nemaz nepatika. Atslē ga, kas tika nodota reģ istratū rā , mums ne vienmē r tika atdota, biež i tā tika pazaudē ta.
Ē diens auksts, bez garš as, nav izvē les, galdauti netī ri, cilvē ku daudz, stā vi un gaidi, kamē r galds bū s brī vs, dakš iņ as nebija vienmē r, arī bija jā gaida, pat porcijas bija ierobež oti.
Istaba ir diezgan laba, ja neskaita to, ka gandrī z nebija TV, ū dens vannas istabā nebija labi izskalots.
Personā la darbs ir slikts. Vairā kas atslē gas pazaudē š anas, istabas uzkopš ana netiek veikta katru dienu, un gulta un dvieļ i tika mainī ti tikai 2 reizes 2 nedē ļ u uzturē š anā s laikā .
Un kas ir Zelta smiltis??? ? ? Pirms ī stā m zelta smiltī m vajag "nobremzē t" 5 kilometrus vai iedot naudu transportam !! !
Starp citu, arī baseins tur bija ļ oti netī rs un dubļ ains!! !
NEVIENAM NEIESAKU TUR DOTIES!! ! ! Pats aizgā ju no aģ entū ras "Slinks" ARĪ TO NEIESAKU DARBOT !!! ! !
отель Отель2
аватар Osichka-n
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s braucā m uz 2 nedē ļ ā m, bet palikā m vē l 2 nedē ļ as. Nometne ir pā rā k liela, tur bija visā di ķ ē mi un darbinieki...ne pā rā k daudz. Bet ir vē l plusi - trī szvaigž ņ u numuriņ i ir izcili! Un mū su animatori ir brī nums! Mē s ar draudzeni tik ļ oti iesaistī jā mies konkursos, ka pat aizmirsā m par pludmali. … Tomēr ▾ Mē s braucā m uz 2 nedē ļ ā m, bet palikā m vē l 2 nedē ļ as. Nometne ir pā rā k liela, tur bija visā di ķ ē mi un darbinieki...ne pā rā k daudz. Bet ir vē l plusi - trī szvaigž ņ u numuriņ i ir izcili! Un mū su animatori ir brī nums! Mē s ar draudzeni tik ļ oti iesaistī jā mies konkursos, ka pat aizmirsā m par pludmali. . 15 draiskojamies kā mazie! Ī sā k sakot, paldies Blue Bird Plus par lielisko kompā niju un lielisko programmu. Jā , vē l viena filma no projektora ir kaut kas!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Детский оздоровительный лагерь расположен в экологически чистом районе всемирноизвестного к.к. ,,Золотые пески" в 300 м от берега моря.

Pludmales apraksts Песочный пляж находится в 300 метрах от корпусов, оборудованный зонтиками, лежаками и кабинками для переодевания. Днем на пляже дежурят спасатели.
Viesnīcā

профессиональный бассейн 25м/2,5 м/1,80 м, детский бассейн, волейбольное, баскетбольное поля, футбольное поле со специальным покрытием, столы для настольного тенниса, сцена для аннимации, зал для занятий, медицинский центр, спасательная служба, WI-FI.

Telpu apraksts

I - корпус - 3* звезды, 5 этажей на 200 человек. Проживание по 3 человека. В каждой комнате TV, холодильник, кондиционер, сан узел, ванна, фен, терраса.

II-корпус- 2* звезды, 5 этажей на 300 человек. Проживание по 3 человека. В каждой комнате TV, холодильник, сан узел, душ, терраса.

FAQ