Serdika 3*– Atsauksmes

115
Novērtējums 6.310
№15 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
7.1 Numurs
6.0 apkalpošana
6.4 Tīrība
5.4 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Starptautiskais jauniešu centrs "Serdika" atrodas Melnās jūras piekrastē, parkā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekā rtī ba un rapans ar vā rdu sakot, netē rē jiet naudu. Ž ē l, ka nevarat augš upielā dē t fotoattē lu. … Tomēr ▾ Nekā rtī ba un rapans ar vā rdu sakot, netē rē jiet naudu. Ž ē l, ka nevarat augš upielā dē t fotoattē lu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар den1234
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem! Pagā juš ajā vasarā atpū tos š ajā viesnī cā ar draugiem. Istabas tī ras un plaš as. normā li, ja esi izsalcis, tas ir garš ī gi. Lasot atsauksmes augstā k, esmu nedaudz š okā , jo nekad neesmu redzē jis tik daudz melu manā dzī vē . … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Pagā juš ajā vasarā atpū tos š ajā viesnī cā ar draugiem. Istabas tī ras un plaš as. normā li, ja esi izsalcis, tas ir garš ī gi. Lasot atsauksmes augstā k, esmu nedaudz š okā , jo nekad neesmu redzē jis tik daudz melu manā dzī vē . Kas attiecas uz alkoholu, cigaretē m, narkotikā m utt. Varu teikt vienu, viesnī cai nav ne vainas. Uz Serdiku brauc daž ā da vecuma bē rni, no 14-18gadiem un katram sava galva uz pleciem. Es personī gi viesnī cā neesmu redzē jis iereibuš us cilvē kus, tikai ā rpus tā s un pē c tam ā rzemniekus. Nometne, gluž i pretē ji, cenš as padarī t jū su atvaļ inā jumu pē c iespē jas jautrā ku. Nā kamgad braukš u vē lreiz! Iesaku visiem!
аватар sashok456
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki!! ! Rakstu š o atsauksmi ar asarā m, jo ļ oti mī lu Serdiku un Golden Sands vispā r. Es te braucu jau 2 gadus pē c kā rtas un varu teikt ja aiziesi nenož ē losi. atbraucu ar autobusu, bija jautri un principā ē rti. Ierodoties bijā m iekā rtojuš ies un sā kā m izpē tī t Bulgā riju. … Tomēr ▾ Sveiki!! ! Rakstu š o atsauksmi ar asarā m, jo ļ oti mī lu Serdiku un Golden Sands vispā r. Es te braucu jau 2 gadus pē c kā rtas un varu teikt ja aiziesi nenož ē losi. atbraucu ar autobusu, bija jautri un principā ē rti. Ierodoties bijā m iekā rtojuš ies un sā kā m izpē tī t Bulgā riju. Reiz ar draugiem(kaimiņ iem no Hersonas) sē dē jā m savā istabā un vienkā rš i runā jā m, fotografē jā mies un vienkā rš i muļ ļ ā jā mies. apkā rt. lejupielā des tiesī bas. Pasaki kaut ko par izsū tī š anu un tā tā lā k. Vispā r viņ am neizdevā s sabojā t mū su atvaļ inā jumu, jo viesnī cā viss ir super. Slaidi, ē diens un pā rsvarā puiš i. Es mī lu tevi, Serdika! Pagaidi!
аватар secret5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca, iekā rtojā m mū s mā jī gā s un tī rā s istabiņ ā s, tā s vienmē r tika uzkoptas pē c grafika Ē diens restorā nā , protams, labs, nebija nekā du č upiņ u, bet kopumā izsalkuš i nekad nebijā m. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, iekā rtojā m mū s mā jī gā s un tī rā s istabiņ ā s, tā s vienmē r tika uzkoptas pē c grafika
Ē diens restorā nā , protams, labs, nebija nekā du č upiņ u, bet kopumā izsalkuš i nekad nebijā m. Jū ra ļ oti tuvu, lieliska izklaides programma, animā cijas puiš i ļ oti jauki un smieklī gi : )
Vienī gais bija tas, ka internets daž reiz bija nerā tns, bet tas ī paš i netraucē ja, apkā rt bija tik daudz izklaides.
Ļ oti iesaku tur aizbraukt, nenož ē losiet!
аватар geru9696
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija š ī gada jū lijā , kad man bija 15 gadi, 2 nedē ļ as. Iepazī stieties ar mani 2-vietī gā numurā viesnī cā netā lu no Serdikas, un mē s tur tieš ā m dzī vojā m kopā . Viesnī cas nosaukumu neizrunā š u, lai nenoš autu kaimiņ u, un kaimiņ š bija, maigi sakot, ne pā rā k labs. … Tomēr ▾ Bija š ī gada jū lijā , kad man bija 15 gadi, 2 nedē ļ as. Iepazī stieties ar mani 2-vietī gā numurā viesnī cā netā lu no Serdikas, un mē s tur tieš ā m dzī vojā m kopā . Viesnī cas nosaukumu neizrunā š u, lai nenoš autu kaimiņ u, un kaimiņ š bija, maigi sakot, ne pā rā k labs. Neskatoties uz to, ka viņ ai arī bija tikai 15, viņ a jau bija smaga smē ķ ē tā ja, izmetot paciņ u dienā , ja ne vairā k. Bet viņ a smē ķ ē ja istabā ! Tur viņ i to neievē roja, jo gandrī z visi atpū tnieki š ajā viesnī cā bija pilngadī gi. Es pats nedaudz smē ķ ē ju, bet vai tieš ā m ir grū ti iziet uz balkona uzpī pē t? Viņ a, tas ir, kaimiņ iene, katru (! ) vakaru devā s pastaigā ar jauniem draugiem, paziņ ā m. Un viņ a ieradā s nakts vidū piedzē rusies, nevis nedaudz piedzē rusies, bet piedzē rusies vā rda pilnā nozī mē . Tā tā lā k: ē diens-brokastis bija tajā paš ā viesnī cā , ļ oti labas, un viss pā rē jais Serdikā . Protams, ne 5 *****, bet man derē ja. Animā cijas praktiski nebija. Nu, praktiski viss ziņ ojums, plusi atsvē ra mī nusus.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija š ī gada jū lijā , kad man bija 15 gadi, 2 nedē ļ as. Iepazī stieties ar mani 2-vietī gā numurā viesnī cā netā lu no Serdikas, un mē s tur tieš ā m dzī vojā m kopā . Viesnī cas nosaukumu neizrunā š u, lai nenoš autu kaimiņ u, un kaimiņ š bija, maigi sakot, ne pā rā k labs. … Tomēr ▾ Bija š ī gada jū lijā , kad man bija 15 gadi, 2 nedē ļ as. Iepazī stieties ar mani 2-vietī gā numurā viesnī cā netā lu no Serdikas, un mē s tur tieš ā m dzī vojā m kopā . Viesnī cas nosaukumu neizrunā š u, lai nenoš autu kaimiņ u, un kaimiņ š bija, maigi sakot, ne pā rā k labs. Neskatoties uz to, ka viņ ai arī bija tikai 15, viņ a jau bija smaga smē ķ ē tā ja, izmetot paciņ u dienā , ja ne vairā k. Bet viņ a smē ķ ē ja istabā ! Tur viņ i to neievē roja, jo gandrī z visi atpū tnieki š ajā viesnī cā bija pilngadī gi. Pats smē ķ ē ju nedaudz, bet vai tieš ā m ir grū ti iziet uz balkona uzpī pē t? Viņ a, tas ir, kaimiņ iene, katru (! ) vakaru devā s pastaigā ar jauniem draugiem, paziņ ā m. Un viņ a ieradā s nakts vidū piedzē rusies, nevis nedaudz piedzē rusies, bet piedzē rusies vā rda pilnā nozī mē . Tā tā lā k: ē diens-brokastis bija tajā paš ā viesnī cā , ļ oti labas, un viss pā rē jais Serdikā . Protams, ne 5 *****, bet man derē ja. Animā cijas praktiski nebija. Nu, praktiski viss ziņ ojums, plusi atsvē ra mī nusus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los pastā stī t saviem vecā kiem par š o menstruā lo atpū tu: Vai esat jau lasī juš i atsauksmes par it kā briesmī go kontroli pā r bē rniem? Par alkoholu viesnī cā un tā bezmaksas izplatī š anu? Jā , pē c š ī s viesnī cas vē stures ir bijis gadī jums, kad pusaudž u bariņ š ievilka alkoholu istabā s, protams, tas viss nonā ca pie vecā kiem, kuriem uzreiz tika lū gts paņ emt bē rnus. … Tomēr ▾ Es vē los pastā stī t saviem vecā kiem par š o menstruā lo atpū tu:
Vai esat jau lasī juš i atsauksmes par it kā briesmī go kontroli pā r bē rniem? Par alkoholu viesnī cā un tā bezmaksas izplatī š anu? Jā , pē c š ī s viesnī cas vē stures ir bijis gadī jums, kad pusaudž u bariņ š ievilka alkoholu istabā s, protams, tas viss nonā ca pie vecā kiem, kuriem uzreiz tika lū gts paņ emt bē rnus. Mans dē ls tur devā s š ovasar, viņ š pats nebija gaidī jis tā du kontroli (viņ am ir 17). Kopš pagā juš ā gada pret bē rniem izturē jā s lojā lā k. Tagad, lai izietu no viesnī cas, ir jā piesakā s eskortam, viņ i laiž maksimā li uz stundu, lī dz 21.00. Ar ē dienu viss ir kā rtī bā , protams, nekā du kulinā rijas š edevru, viss kā parastajā ē damistabā . Naktī inspektori iet, ieiet istabā s un pā rbauda, ​ ​ vai viņ u istabā s viss ir un kā dā sastā vā . Kontrole pā r bē rniem ir ievē rojami palielinā jusies, tā pē c tagad jums nav jā uztraucas. Manuprā t, vispā r visas atsauksmes par š ī m "š ausmā m", kas tur it kā notiek, par visā dā m dzē rā ju kompā nijā m viesnī cā - baigais absurds. Ja tā bū tu taisnī ba, viesnī ca bū tu slē gta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар golomidoff
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
08/02/15 no reģ istratū ras nozagta istabas atslē ga un puiš iem aplaupī ti (pulkstenis, telefons, nauda) . . 117. kab. ne viesnī ca, ne konsultanti nesniedza nekā du palī dzī bu meklē š anā . Policiju neviens nesauca, ar kameras skatī š anos - liegta . … Tomēr ▾ 08/02/15 no reģ istratū ras nozagta istabas atslē ga un puiš iem aplaupī ti (pulkstenis, telefons, nauda) . . 117. kab.
ne viesnī ca, ne konsultanti nesniedza nekā du palī dzī bu meklē š anā . Policiju neviens nesauca, ar kameras skatī š anos - liegta . . un š odien (07/08/15) - viss š ķ iet noklusē ts, "pabaroja ar brokastī m. . . ". Pastā v viedoklis, ka ar zagļ u piesegš anu nodarbojas organizatori un administrā cija.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neticiet pozitī vajā m atsauksmē m! ! ! Tos raksta tū risma firmu darbinieki, lai tū res tiktu aktī vi uzpirktas. Š eit ir Ī STS pā rskats. Mū s izmitinā ja 7 meitenes mazā.4-vietī gā istabiņ ā . 4 meitenes gulē ja uz gultā m, 3 - uz kaut kā dā m kastē m, kurā m virsū gulē ja netī ri matrač i. … Tomēr ▾ Neticiet pozitī vajā m atsauksmē m! ! ! Tos raksta tū risma firmu darbinieki, lai tū res tiktu aktī vi uzpirktas. Š eit ir Ī STS pā rskats. Mū s izmitinā ja 7 meitenes mazā.4-vietī gā istabiņ ā . 4 meitenes gulē ja uz gultā m, 3 - uz kaut kā dā m kastē m, kurā m virsū gulē ja netī ri matrač i. Mantu glabā š anai vietas nepietika, pat nebija kur nolikt koferus. Tā pē c istabā vienmē r bija nekā rtī ba. Ē diens katru dienu viens un tas pats, vienmuļ š , nav garš ī gs. Ē damistabā ir ļ oti maz vietas, galdi tiek tī rī ti reti, netī rumi ir visur. Tā lu no jū ras. Ļ oti tā lu. Staigā t karstumā . Nezinu par citā m ceļ ojumu aģ entū rā m, bet mū su organizatori nevienam nesekoja. Smē ķ ē , dzer, guli ar ko gribi, visu nakti vazā jies pa klubiem. Nav kontroles. Vispā r tī ņ u paradī ze (tā pē c nebrī nī š os, ja tī ņ i š o nometni uzslavē s un lū gs nā kamgad doties uz turieni). Nometnes apmeklē juma brī dī man bija 18, tā pē c prā tī gi novē rtē ju situā ciju. Bet meitenes vecumā no 13-14 gadiem ž ē l - viņ us tā pā rsteidza brī vī ba, ka viņ as nemaz nesavaldī jā s. Mū su konsultanti skaļ i dunkā ja, viņ iem par mums bija vienalga. Viņ u dē ļ nokavē ju 2 ekskursijas, par kurā m aizmirsa pastā stī t, naudu neatdeva. Animā cija bija laba. Man tas patī k. Animatori paveica lielisku darbu. Ja esat vecā ks, nesū tiet savus bē rnus uz š o nometni. Ī paš i meitenes. Ir biedē još i iedomā ties, kas ar viņ iem varē tu notikt, ja viņ i nesaņ ems labu kompā niju. Un labi uzņ ē mumi uz turieni dodas reti, ņ emot vē rā milzī go negatī vo atsauksmju skaitu internetā . Ja esi pusaudzis un vē lies brī vī bu - droš i varu pateikt, ka ir arī citas nometnes, kur no blakus istabas drī kstē s smē ķ ē t, dzert, tusē t pa klubiem, gulē t ar pretē jā dzimuma cilvē kiem. Bet bū s laba naktsmī tne, garš ī gs ē diens, jū ra tuvā k un ne tik netī ra. Un par katru sī kumu tev naudu neizrausī s. Un tevi neapzags. Vispā r sirdī ļ oti nepatī kams rež isors. Viņ š deva norā dī jumus noplē st naudu par visu, kas ir iespē jams. Pat nedaudz netī ru dvieli. Esmu kā das 15 reizes atpū tusies daž ā dā s nometnē s ā rzemē s, bet sliktā ka Serdika nebija. Starp citu, tieš i Serdikā es pirmo un vienī go reizi mū ž ā stipri piedzē ros, varē tu teikt, ka neizturē ju apkā rtē jo dzē rā ju spiedienu. Lai gan es ļ oti negatī vi vē rtē ju alkoholu. Tikai pē dē jā s dienā s atradu savā sirdī prā tī gu kompā niju, ar kuru man bija interesanti pavadī t laiku. Bet teetotalers tur ir retums. Pā rskatam pievienoju ī stas ē diena fotogrā fijas no ē damistabas un mū su istabas ar salauztu sienu. Paskatieties un salī dziniet ar š o skaisto attē lu nometnes vietā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар snankile
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nezinu no kurienes tā das š ausmī gā s atsauksmes par alkoholu un smē ķ ē š anu, uz 6. istabu devā mies bez pavadī bas, konsultante bija laba meitene, bet stingra un neteiktu, ka tikai pie mums! Tur ar visiem nekad neko nezaga, daudzi sadraudzē jā s, sazinā jā s ar bē rniem Kā dreiz bija gadī jums, kad kā ds aizbē ga uz nakti, tā pē c pē c tam turē jā s vē l lielā kā bardzī bā , bet tas netraucē ja atpū tai, bet kopumā gā ja gandrī z sadevuš ies rokā s !!!! ! Nauda tieš ā m plosā s par visu, bet tā ir visur. … Tomēr ▾ Nezinu no kurienes tā das š ausmī gā s atsauksmes par alkoholu un smē ķ ē š anu, uz 6. istabu devā mies bez pavadī bas, konsultante bija laba meitene, bet stingra un neteiktu, ka tikai pie mums!
Tur ar visiem nekad neko nezaga, daudzi sadraudzē jā s, sazinā jā s ar bē rniem
Kā dreiz bija gadī jums, kad kā ds aizbē ga uz nakti, tā pē c pē c tam turē jā s vē l lielā kā bardzī bā , bet tas netraucē ja atpū tai, bet kopumā gā ja gandrī z sadevuš ies rokā s !!!! !
Nauda tieš ā m plosā s par visu, bet tā ir visur.
Jū ra ir lieliskas ekskursijas interesantas
Vispā r jautri atpū tā mies, domā jam atkā rtot!
Parādīt vairāk »


iemiesojums larisaoshapovsk
augustā atpūtāmies pie tevis, es esmu Larisa no Kijevas grupas, tev ir tūroperatore no Kijevas, sievietei kas ved cilvēkus no Ukrainas pie tevis pazaudēja kontaktus, ja vari uzrakstīt lūdzu kā ar viņu sazināties?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums valarosa
kāds ir telefona numurs reģistratūrā sirdī
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ivanurgant.2009
Es gribu sūtīt savu dēlu uz šo viesnīcu.Vai viņam tur patiks?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Международный молодежный центр "Сердика" расположен на побережье Черного моря в парке.

Atrašanās vieta В 15 км от г. Варна и в 400 м от "Акваполиса - Золотые пески".
Pludmales apraksts В 350 метрах от пляжа.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Магазин, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Номера различных категорий.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.