Luna Hotel 4*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.710
№32 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
6.4 Numurs
5.9 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.8 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no Zelta smilšu kūrorta centra, tā ziemeļu daļā. Akvaparks ar dažādiem baseiniem un ūdens slidkalniņiem atrodas 600 metru attālumā no viesnīcas. Aladzha klinšu klosteris atrodas tikai 5 km attālumā no viesnīcas. Uzcelta 1997. gadā. Pēdējā renovācija notika 2003. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām pludmalē.Vairāk →
аватар VerOK33
Mana mā te bija viesnī cā . Pā rskatiet viņ as paš as vā rdiem. 2018. gada jū nija sā kumā atpū tos viesnī cā Luna. Viesnī ca atrodas Zelta smilš u kū rorta nomalē , klusā ciemata daļ ā . Vakaros un brī vdienā s nav trokš ņ a. … Tomēr ▾ Mana mā te bija viesnī cā . Pā rskatiet viņ as paš as vā rdiem.
2018. gada jū nija sā kumā atpū tos viesnī cā Luna. Viesnī ca atrodas Zelta smilš u kū rorta nomalē , klusā ciemata daļ ā . Vakaros un brī vdienā s nav trokš ņ a. Naktī zem loga mū zika nerū k. Ja vē laties izklaidē ties, tad nav tā lu doties uz galvenajā m izklaidē m Zelta Smilš u centrā , ejot apmē ram 15 minū tes. Zelta smilš u centrā vakaros ir trokš ņ ains, daudzā s kafejnī cā s skan mū zika. Zelta smiltī s labā k ir ņ emt viesnī cu pirmajā vai otrajā lī nijā . Ciemats atrodas stā vā kalnā , kuru klā j blī vs mež s. Ejot lī dz jū rai no viesnī cā m, kas atrodas augstu kalnā , pa stā vu nogā zi, ir nogurdinoš i.
Liels pluss viesnī cas "Luna" atraš anā s vietai ir pirmā rinda. Viesnī ca atrodas nedaudz uz kalna, un jā kā pj lejā pa kā pnē m lī dz jū rai, kurā ir diezgan daudz pakā pienu.
Tač u nokā pš ana nav grū ta, jo pakā pieni ir plati un ē rti, mijoties ar lī dzeniem piezemē jumiem. Jū s nokā pjat pa kā pnē m, un jū s jau esat promenā dē starp viesnī cu un pludmali. Lī dz jū rai 3 minū š u gā jiens. Jū s varat doties no pludmales uz viesnī cu, nepā rģ ē rbjoties. Nokā pš anai lī dz jū rai ar bē rnu ratiņ iem vai tiem, kam ir problē mas ar ceļ iem, var apbraukt. Izejiet no galvenā s ieejas viesnī cā no kalna puses un nekavē joties pagriezieties pa labi. Pē c 1 minū tes jū s sasniegsiet blakus esoš o viesnī cu "Morskoje Oko", apbrauciet to, sekojot ceļ a lī kumam, nogriezieties pa labi uz leju. Tā dā veidā jums nav jā pā rvar pakā pieni un pē c 5 minū tē m jū s atradī sities promenā dē pie viesnī cas Morskoe Oko baseina, kas atrodas blakus pludmalei. Tramvaji biež i kursē uz priekš u un atpakaļ pa promenā di. Tū ristiem promenā dē ir daudz mazu veikalu. Veikalu pā rdevē jas ir neuzkrī toš as. Vakarā promenā dē nav dzē rā ju un stipri piedzē ruš ies.
Viesnī cai "Luna" praktiski nav teritorijas, tikai neliela teritorija pie baseina. Viesnī cas ā ra baseins ir mazs, bet dziļ š.1, 50. Ir arī neliels bē rnu baseins. Vecā kiem ir ē rti uzraudzī t savus bē rnus. Ū dens baseinā bija pietiekami silts, lai varē tu ē rti peldē ties. Lai gan no viesnī cas Luna ir jā nokā pj jū rā , baseins atrodas nevis pie paš as promenā des, bet it kā pacelts virs tā s un to ieskauj augsti, pā rsvarā skuju koki, kas rada ē nu gar malā m. vietne, kur, ja vē laties, varat paslē pties no saules. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie viesnī cas baseina ir bez maksas. Baseins ir atvē rts no pulksten 8:00 lī dz 18:00. Pā rē jā laikā peldē š ana baseinā ir aizliegta. Papildus ā ra baseinam Luna Hotel ir arī iekš telpu baseins. Kā du pē cpusdienu bija stiprs lietus un pē rkona negaiss. Š o laiku pavadī ju peldoties viesnī cas iekš telpu baseinā . Iekš telpu baseins ir lieliska iespē ja sliktos laikapstā kļ os. Ū dens iekš telpu baseinā bija siltā ks nekā ā ra baseinā.
Ļ oti svarī ga ir puse, kurā atrodas numurs. Noteikti uzreiz, nedomā jot, paņ em istabu ar skatu uz jū ru. Pē rkot biļ eti, labā k ir piemaksā t par numuru ar skatu uz jū ru, tač u jū su atpū ta bū s daudz ē rtā ka nekā skats uz parku. Neatkā rtojiet manu kļ ū du. Nopirku biļ eti uz skatu uz parku. Man iedeva istabu 6 stā vā . Skats pa logu nebija ī paš i labs: kalns, pamatī gi koki un mazliet no Benditas ķ ē ves viesnī cas. Skaistuma nav, bet ar to pilnī gi iespē jams samierinā ties. Problē ma ir tā , ka tieš i zem balkona ir ceļ š , pa kuru visu laiku brauc automaš ī nas un tū risma autobusi. Š eit atrodas arī viesnī cas autostā vvieta un taksometru pietura. Bet visnepatī kamā kais ir tas, ka gar kalnu iet galvenā š oseja, kas savieno Varnu ar Balč ikas un Albenas kū rortiem, uz kuras istabu logi paveras skats uz parku. Satiksme pa š o ceļ u ir ļ oti intensī va, un, lai arī aiz blī vā mež a tā nav redzama, tā ir ļ oti dzirdama.
Pati telpa atstā ja labvē lī gu iespaidu.
Mē beles ir modernas. Ē rtas gultas un spilveni. Gultas veļ a ir balta un jauna. Ir kafijas galdiņ š un 2 mī ksti krē sli. Numurā nav elektriskā s tē jkannas. Man likā s, ka vakarā istabā bija nepietiekams apgaismojums, bija mazliet tumš s. Numurā bija 32 collu LCD televizors. Viņ š rā dī ja 3 krievu kanā lus: pirmo, NTV un mū ziku. Tā pat bija iespē ja skatī ties Vā cijas, Polijas, Bulgā rijas televī zijas raidī jumus. Balkons ir mazs, bet ir parocī gs ž ā vē tā js. Paņ emiet no mā jā m drē bju š ķ ipsnas. Uz balkona ir plastmasas balts galds un 2 krē sli. Numuri ar skatu uz parku atrodas rietumu pusē . Saule sā k spī dē t pa istabas logiem pē cpusdienā , kad saule ir vissiltā kā . Numurā nav seifa. Man bija jā glabā dokumenti kofera apakš ā . Ledusskapis istabā par maksu. Es neko neliku ledusskapī . Uz galda atstā ja pudeli dzeramā ū dens.
Ja istabene redz, ka izmantojat ledusskapi, izrakstī š anā s brī dī jums tiks iekasē ts rē ķ ins. Vannas istabā bija vanna ar aizkaru. Ir fē ns. Dvieļ i ir balti un jauni. Viesnī cas dvieļ us aizliegts vest uz pludmali vai baseinu, par to tiks uzlikts naudas sods. Lī dzi jā ņ em savs pludmales dvielis. Numuru uzkopš ana tika veikta katru dienu, pat svē tdienā s. Uz grī das zils paklā js. Grī das tī rī š ana ar putekļ u sū cē ju nebija ī paš i rū pī ga. Pē c istabas uzkopš anas istabene ieslē dza vannas istabā ventilā ciju, kas skaļ i dā rd kā traktors. Uzreiz nevarē ju saprast, ka ventilā ciju atslē dz koridora slē dž a vidē jā atslē ga. Skaņ as izolā cija starp istabā m ir laba. Jū s nevarat dzirdē t savus kaimiņ us aiz sienas. Bet istabas ieejas durvis ir plā nas un ļ oti labi varē ja dzirdē t, kas notiek gaitenī.
Viesnī cā "Luna" ir bezmaksas wi-fi, reģ istratū rā , kur ir mī ksti dī vā ni. Viesnī ca piedā vā bagā ž as glabā tuvi.
Ierodoties pirms reģ istrē š anā s un pirms izbraukš anas pē c numura atbrī voš anas, Jū s varat atstā t savu bagā ž u bezmaksas glabā š anai pirmajā stā vā ī paš ā telpā , kuru aizslē dz viesnī cas darbinieks. Tualetē var pā rģ ē rbties. Pirmajā stā vā tualete ir ļ oti š aura, neē rta pā rģ ē rbš anā s. Zem grī das pie ieejas restorā nā tualete ir plaš ā ka.
Zelta smiltī s ir tikai viena banka - tā ir Raiffeisenbank ciemata centrā , promenā dē Admiral Hotel ē kā . Mainī t valū tu var bankā , bet nepiecieš ama pase. Sestdien un svē tdien "Raiffeisenbank" nestrā dā . Naudu pret levu var samainī t viesnī cas reģ istratū rā . Bet viesnī ca ņ em komisiju un valū tas kurss ir neizdevī gā ks nekā bankā . Es nomainī ju valū tu pie sava tū risma operatora pā rstā vja ar tā du paš u kursu kā Raiffeisenbank, un bez komisijas maksas. Dzeramā ū dens iegā dei devos uz nelielu veikaliņ u "Lidi" blakus viesnī cai.
Izejot no "Luna" no galvenā s ieejas no kalna puses, jums jā dodas pa labi uz 1 minū ti uz blakus esoš o viesnī cu "Morskoje Oko" un pā ri ceļ am pretī bū s veikals "Lidi". Cenas ir nedaudz lē tā kas nekā krastmalas veikalos.
Jū ra jū nija sā kumā vē l nebija diez ko silta, tikko bija sā kusi iesilt. Tač u vē l bija iespē ja nopeldē ties jū rā . 1. jū nijā ū dens temperatū ra jū rā bija 20 grā du, bet nedē ļ u vē lā k tā iesila lī dz 22 grā diem. Jū nija sā kumā vē l pā ragri doties uz Zelta smiltī m, laikapstā kļ i ir nestabili. Lielā koties jū ra bija mierī ga un mierī ga. Tač u kā du dienu jū ra nedaudz plosī jā s, bija aktī vi nelieli viļ ņ i, un pieauguš ie lē kā ja pa viļ ņ iem, un glā bē ji neatlaidī gi pavadī ja bē rnus no jū ras uz krastu. Jū ra Zelta smiltī s ir tī ra, mē reni sā ļ a, patī kama, bez aļ ģ ē m. Daž kā rt bija mazas medū zas. Ū dens jū rā ir necaurspī dī gs. Jū ra ir atkarī ga no laikapstā kļ iem. Pē c vē tras uz ū dens virsmas tika atrasti nelieli pakaiš i.
Tač u pē c vē trainajiem laikapstā kļ iem ū dens jū rā ieguva skaistu debeszils-smaragda krā su. Jū nija sā kumā vē l nav liela tū ristu pieplū duma. Bez dedzinoš a karstuma, un jū s varat atpū sties pludmalē visu dienu.
Viesnī cā Luna, tā pat kā citviet piekrastē , nav pludmales. Zelta smiltī s varat izmantot jebkuru pludmali. Bet visā s publiskajā s pludmalē s sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, un cenas ir ļ oti dā rgas. Smiltis Zelta smilš u pludmalē s ir spilgti sarkanas, rupji graudainas, mijas ar nelielu gliemež vā ku iezi, patī kamas un bez izsmē ķ iem. Pie ieejas jū rā ir š aura mazu oļ u josla. Nav nepiecieš ami ī paš i peldē š anas apavi. Jū s varat nemaksā t par sauļ oš anā s krē sliem, bet sē dē t pludmalē uz gultas. Pludmalē s ir bezmaksas smilš u sloksnes tiem, kas ierodas ar saviem gultas piederumiem. Maz koka taciņ u uz jū ru un maz ģ ē rbtuvju. Pludmalē pretī "Mē nesim" ieeja jū rā ir lieliska, maiga, bet dibens ir dziļ š gandrī z pie krasta.
Plaš a ē dienu izvē le daž ā dā m gaumē m, ieskaitot nacionā lo bulgā ru virtuvi. Es atzī mē ju, ka desa ir dabiska, nevis sojas. Pusdienā s ir 2 zupas, no kurā m izvē lē ties, un vakariņ ā s ir arī.2 zupas, no kurā m izvē lē ties, tač u tā s ir daž ā das zupas: ne tā s, kuras bija pusdienā s. Turklā t zupas ir normā las, nevis maltas. Karstie ē dieni tiek pasniegti patieš ā m karsti. Ir silti š ķ ī vji karstajiem ē dieniem. Bufete. Ē dieniem un dzē rieniem varē ja tuvoties neierobež otu skaitu reiž u. Domā ju, ka, ja neē d viesnī cā , tad Zelta smiltī s restorā ni ar skatu uz jū ru nav lē ti, savukā rt citus ap “Mē nesi” ir grū ti atrast. Paņ ē mu Fb (pilna pansija), tas ir - brokastis, pusdienas un vakariņ as. No pilns iekļ auts ē dinā š anas tas atš ķ iras tikai ar to, ka viesnī cas bā rā (pie baseina) nevar paņ emt ē dienu un dzē rienus bez maksas. Man ļ oti patika restorā na panorā mas stiklojums. Restorā na vienā pusē paveras skats uz jū ru, bet restorā na malā s caur stiklu redzami koku zari.
Laba plā noš ana. Uztura jē dziens atš ķ iras no krievu valodas. Mums ir labi zinā ms sakā mvā rds: "Brokastis paē d pats, pusdienā s dalieties ar draugu un vakariņ as... " Viesnī cā tieš i otrā di. Brokastī s ē dienu nav pā rā k daudz, pusdienā s ē dienu skaits dubultojas, bet vakariņ ā s - pā rpilnī ba. Ļ oti ē rti, ka vakariņ as "Lunā " beidzas 21.00 un, atgriež oties no ekskursijas, bū s laiks pavakariņ ot nesteidzoties. Biju sezonas sā kumā , un nebija nekā du problē mu ar galdiņ u pieejamī bu restorā nā . Pē c restorā nā klā tesoš o teiktā varē ja secinā t, ka viesnī cas galvenais kontingents bija cienī jama vecuma vā ciski runā još i pā ri. Bija daudz poļ u valodā runā još u jaunu pā ru ar maziem bē rniem. Ir bulgā ri. Krievvalodī go bija maz, tostarp no Ukrainas.
Viesnī cā ir naktsklubs, bet jū nijā tas vē l nebija atvē rts. Tas atrodas zem ē damistabas, uz kā pnē m pie ieejas viesnī cā no jū ras puses.
Par noteiktu piemaksu viņ i nomainī ja manu istabu ar skatu uz parku pret istabu ar skatu uz jū ru 4. stā vā virs bā ra. Automaš ī nu trokš ņ i nav dzirdami. Skats ir lielisks. Jū s varat tieš i redzē t jū ru, kreisajā pusē ir skats uz baseinu. Balkonam ir labas mē beles, nav plastmasas. Remonts ir ideā ls. Jaunais gaisa kondicionieris strā dā ja gandrī z klusi. Vannas istabā vē sa santehnika, moderna duš a aiz stikla starpsienas. Ir neē rti, ka duš ā nav plaukta, kur var likt ziepes un š ampū nu. Numurā ir 42 collu LCD televizors, tač u lielā kajā daļ ā kanā lu bija slikts attē ls - ekrā nā bija viļ ņ i. Acī mredzot problē mas ar antenu vai regulē š anu, tač u tā s ir nelielas detaļ as.
Kopumā ar Luna Hotel biju apmierinā ta. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Ieteikt.

Es devos 2 ekskursijā s nelielos attā lumos: izbraucā m pē c pusdienā m un atgriezā mies viesnī cā lī dz vakariņ ā m. Pirmā ekskursija uz Alanjas klosteri, Driven Stones un Varnu atceļ ā . Alanjas klosterī nav nekā ī paš a, ko redzē t.
Driven Stones ir fantastiska, unikā la vieta. Varnā bez gida mū s izsē dinā ja no autobusa pie Katedrā les un teica, ka savā ks pē c 1.5h. Iegā ju katedrā lē , ir forš i, tur ir soliņ i, kur tū risti var apsē sties un apbrī not baznī cas krā š ņ umu un krā sainos vitrā ž as. Tad es š ķ ē rsoju ceļ u pa pazemes pā reju un nejauš i uzdū ros zemnieku tirgum. Un tad nav skaidrs, kurp doties nepazī stamā pilsē tā . Nejauš i gā ja pa glī tu gā jē ju ielu. Pē rkot ekskursiju, gaidī ju, ka gids mums parā dī s vai vismaz pastā stī s, ka Varnas centrā tū rists var ieraudzī t ko interesantu. Kopumā š ajā tū rē biju vī lies. Dā rga un, manuprā t, ekskursija nebija tā das naudas vē rta.
Vē l viena ekskursija uz Balč ikas Botā nisko dā rzu, pa ceļ am ar keramikas darbnī cas un Kaliakra raga apmeklē jumu, ir ļ oti iespaidī ga. Ekskursijā s jā iet ē rtos apavos pastaigā m pa akmeņ iem.
Botā niskais dā rzs ir labi kopts – brī nums, cik skaists un talantī gs tas ir ierakstī ts kalnu ainavā . Š eit jū s varat iedomā ties, kā izskatā s debesis. Tas nedaudz mazinā ja iespaidu, ka dā rzā pa ī paš ā m akmens rievā m neplū st ū dens, turklā t rož u plantā cijā bija daudz negrieztu kaltē tu ziedu, kas sabojā ja rož u dobju izskatu. Botā niskajā dā rzā mums divas reizes bez maksas degustē ja garš ī gus un aromā tiskus vī nus no vī nogā m, avenē m un vī ģ ē m. Vī na veikalā , kas atrodas netā lu no kaktusu un cipreš u alejā m, vī ni ir pā rā k dā rgi. Un mā jā blakus ū denskritumam viņ i piedā vā ja lī dzī gus vī nus dā vanu komplektos par pieejamā ku cenu. Kaliakras rags ir vē sturiska vieta, kas saistī ta ar Krievijas admirā ļ a Uš akova uzvaru kaujā ar Turcijas eskadronu. Kaliakra ragā.70 metrus augsta klints uz jū ras fona ir elpu aizraujoš a. Skaistums ir neparasts.
Iesaku doties ekskursijā uz Balč ikas botā nisko dā rzu un Kaliakra ragu.
аватар galina1203
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
. Atpū tā mies no 4.08 lī dz 15.08. 17 Istaba liela, diviem pietika, pat vairā k kā Krē tā (arī.4 ****). Tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us. Pat kā Turcijā viņ i dekorē ja gultu, veidojot bantes. Vannas istaba, protams, ir neliela izmē ra, bet tur nav dejoš anas. … Tomēr ▾ . Atpū tā mies no 4.08 lī dz 15.08. 17 Istaba liela, diviem pietika, pat vairā k kā Krē tā (arī.4 ****). Tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us. Pat kā Turcijā viņ i dekorē ja gultu, veidojot bantes. Vannas istaba, protams, ir neliela izmē ra, bet tur nav dejoš anas. Balkons ir plaš s, tajā ir 2 krē sli, galds un ž ā vē tā js. Tagad ē diens. Daž ā di salā ti, dā rzeņ i, uzkodas. Brī niš ķ ī ga gaļ a, mī ksta liellopa un teļ a gaļ a, cepti dā rzeņ i. Mums bija puspansija, bet vakariņ ā s kopā ar visiem varē ja paņ emt vī nu un sulas. Garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, deserti un saldē jums. Brokastī s cepa pankū kas. Tuvā k jū rai nekā citas viesnī cas. Ē rti, ka zem loga nedā rd mū zika, bet galvenā izklaide nav tā lu no vakara pastaigas. Naktī tika izslē gts kondicionieris un atvē rts balkons, bija patī kami pamosties no jū ras skaņ ā m, sajū tot rī ta svaigumu.
Лобби
аватар Inna_kgs
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā atpū tā mies no 4. lī dz 14. jū lijam ar bē rnu 4 gadi. Ko lai saka, godī gi sakot, es to nož ē loju treš ajā dienā . Par istabu-ģ imenes numuru ar skatu uz parku. Tvaiks ir nedaudz augstā ks, un skats uz stā vlaukumu un maš ī nas nepā rtraukti brauc augš ā . … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 4. lī dz 14. jū lijam ar bē rnu 4 gadi. Ko lai saka, godī gi sakot, es to nož ē loju treš ajā dienā .
Par istabu-ģ imenes numuru ar skatu uz parku. Tvaiks ir nedaudz augstā ks, un skats uz stā vlaukumu un maš ī nas nepā rtraukti brauc augš ā . Kopumā troksnis un izplū des obpspecheny. Mī kstā s mē beles ir netī ras. Telpā nav seifa, dzeramo ū deni dod tikai restorā nā un bā rā glā zē s ē dot AI. Nā cā s pirkt. Kondicionieris nebija iztī rī ts Dievs zina cik. Normā la tī rī š ana 10 dienas bija 1 reize, kad tika mainī ta gulta. 3. dienā savu pulksteni neatradu - tas atradā s labi redzamā vietā (par laimi lē ti), bet
Uz 8. tapas. Man likā s, ka varē tu atrast, bet neatradu.
Pludmale. Bezmaksas pludmale 2 sloksnes, pie jras un mri ieejas. Visa galvenā daļ a ir norobež ota ar postu, ir guļ amkrē sli un maksas lietussargi. 2 sauļ oš anā s krē slu un lietussargu komplekts uz 10 dienā m aptuveni 100 eiro. Pludmale tī ra, jū ra tik-tā kā Odesā .
Uzturs. Principā mums patika, vienmē r bija ar ko pabarot bē rnu.
Nav animā cijas, pat bē rniem. Bē rnu istabā ir jauka meitene, meitai patika, bet rotaļ lietu tikpat kā nav.
Wifi tikai reģ istratū rā . Es domā ju, ka tas ir nepieņ emami 4 * viesnī cai. Maksas izmaksas 16 eiro nedē ļ ā .
аватар marix4
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies ar puisi 2016. gada septembrī . Viesnī cu Luna 4 izvē lē jā mies pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma. Izpē tī jā m atsauksmes, kas pā rsvarā ir pozitī vas un apmierinā tas ar savu izvē li un devā mies ceļ ojumā uz zelta smiltī m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar puisi 2016. gada septembrī . Viesnī cu Luna 4 izvē lē jā mies pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma. Izpē tī jā m atsauksmes, kas pā rsvarā ir pozitī vas un apmierinā tas ar savu izvē li un devā mies ceļ ojumā uz zelta smiltī m. Viesnī cā ieradā mies agri ap 10 no rī ta, meitene reģ istratū rā teica, ka pē c stundas tiksim nokā rtoti, par ko bijā m sajū smā un nolē mā m doties uz banku samainī t naudu. Pē c stundas atnā cā m ar pā rliecī bu, ka tiksim galā , meitene reģ istratū rā uzmeta apaļ as acis un teica, ka telpas nav brī vas, pagaidiet vē l stundu. Pagaidī jā m vē l stundu, piegā jā m atkal klā t, dzirdē jā m to paš u, pē c stundas noteikti bū si nokā rtots, vispā r š is tas turpinā jā s lī dz diviem pē cpusdienā , kā parasti izlī gumam ir jā bū t. Pē dē jo reizi, kad nā cā m klā t pusdivos, lai pajautā tu, vai istabas ir brī vas, saš utuma un saš utuma jū ra mū s pā rņ ē ma š ī dā ma no reģ istratū ras, kura mums paaugstinā tā tonī teica - "Kā pē c jū s ejat uz š ejieni. katru stundu, ka nezini, ka reģ istrē š anā s ir pulksten divos”. Mē s, protams, bijā m par to š okē ti, kā pē c tad katru stundu bija jā saka, ka š eit mē s jū s izmitinā sim, atgriezieties pē c stundas. Vispā r mē s iekā rtojā mies, ļ oti dī vains telpu izkā rtojums, piemē ram, ir 330. , piemē ram, un blakus ir 332. numurs, bet 331. numurs nekur nav atrodams, mē s saskā rā mies ar to paš u shē mu, mē s skraidī ja pa visu stā vu ar koferiem, meklē jot istabu, knapi atradā m, izrā dā s istabas ar skatu uz parku atrodas atseviš ķ ā daļ ā , tā s nav numurē tas un uz tā m ved atseviš ķ as kā pnes, par kurā m mū s nebrī dinā ja par. Nokļ uvuš i istabā , mē s beidzot, noguruš i pē c nakts lidojuma, nolē mā m iekrist gultā , lai atpū stos un paskatī tos televizoru. Televizors nekā di neieslē dzā s, nolē mā m pā rbaudī t, vai istabā nav vē l kā di trū kumi. Pē c mū su izpē tes izrā dī jā s, ka vannasistabā jaucē jkrā ns tek kā strū klaka, un plus, mazgā joties, vē lā k izrā dī jā s no poda apakš as, kur tā savienojuma vietā ar grī du, ū dens plū st uz grī das. Vispā r pē c katras mū su mazgā š anas vannasistabā bija lī dz potī tē m dziļ š purvs. Kas attiecas uz istabu, teikš u atseviš ķ i, istabas ir vecas, noplucis gultas pā rklā ji, noplucis balkons, ko varē ja krā sot, vecs televizors ar trim krievu kanā liem, noplucis plastmasas krē sli uz balkona un galds. Tad mū su garastā voklis bija sabojā ts, nolē mā m sazinā ties ar reģ istratū ru. Un tad sā kā s pā rsteidzoš a lieta, tā du attieksmi sen neesam redzē juš i. Vē rš amies pie citas sievietes reģ istratū rā ar lū gumu novē rst problē mu vai mainī t istabu. Viņ š izliekas, ka mū s nedzird, es viņ ai jau saku skaļ ā k - girlaa, pievē rs mums uzmanī bu, tuvojas mums ar tā du neapmierinā tu seju, viņ am acī s rakstī ts: kā pē c tu vispā r atnā ci š eit. Izskaidroju problē mu, viņ a klausā s, novē rš as un atkal ignorē , esmu stuporā no nekaunī bas. Runā t ar viņ u bija bezjē dzī gi, atrada citu darbinieci, kura pateica, ka iespē jams, ja bū s cits numurs, tad informē s. Tas viss turpinā jā s stundu, noguruš i nolē mā m samierinā ties un ielī dā m istabā . Pē c 15 min. klauvē pie durvī m, uz sliekš ņ a stā v viesnī cas darbinieks, piedā vā jot apskatī t citu istabu. Bijā m sajū smā , uzreiz devā mies skatī ties, bet brī nums nenotika, apskatot citu istabu, vannasistabā pa perimetru atradā m baigo pelē jumu, kā arī krī tot nost flī zes uz sienā m, bilde noteikti nav patī kama. Vispā r mē s atteicā mies, uz ko mums atbildē ja, ka vairs nav brī vu istabu. Starp citu, pē c dzī voš anas izrā dī jā s, ka stā vs, kurā mē s dzī vojā m, bija mazā k nekā puse noslogots, mū su pusē bija daudz brī vu istabu, un divas nedē ļ as, ko mē s tur atradā mies, š ajā s istabā s neviens nedzī voja. . Nu secinā jā m, ka varbū t tā ir tikai tā da attieksme pret krieviem. Problē ma ar televizoru un jaucē jkrā nu vannas istabā tika atrisinā ta caur ceļ vedi, lai reģ istratū rā nejauktos ar š ī m rā pojoš ajā m vistā m. Televizoru mums saremontē ja, bet jaucē jkrā nu nē , jo atnā ca santehniķ is, kaut ko pabā za ar regulē jamo uzgriež ņ u atslē gu un teica, ka santehnika ir veca un viņ š neko nevar darī t un aizgā ja. Nā kamajā dienā veicā m pē dē jo sarunu mē ģ inā jumu reģ istratū rā , nolē mā m noskaidrot, cik maksā piemaksa par normā lu istabu, uz ko š ī briesmī gā tante reģ istratū rā , kas mū s maksimā li ignorē ja, izspieda summa 1300 lev, mē s nemaz negaidī jā m tā du augstprā tī bas robež u, tie ir gandrī z piecdesmit dolā ri, pat mū su gids, izdzirdot š o summu, pā rsteigumā gandrī z iekrita krē slā . Mums nebija nekā da kontakta ar reģ istratū ru. Starp citu, gribu teikt, ka numuriņ i ar skatu uz jū ru bija pieklā jī gā ki par parku, vismaz ā rē ji man izdevā s vienā ieskatī ties, vismaz ir mazs plazmas televizors. Lielā kā daļ a viesnī cas viesu bija vā cu pensionā ri, viesnī ca nebija jaunieš u vai ģ imenes viesnī ca, arī bē rniem nebija nekā , tikai neliels plastmasas slidkalniņ š pie ieejas. Baseins ar ļ oti ledainu ū deni, kā dreiz peldē ts, nav kļ uvis vairā k, turklā t baseina dibenā ir flī ž u lauskas, un to ir ļ oti daudz, kas liecina, ka tas nemaz nav tī rī ts. Ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats, bet izvē le laba. Vakariņ ā s alkohols bija lielos daudzumos, bet pē c tam, kad to pamē ģ inā jā m, turpmā k vairs nedzē rā m, nepatika. Vakariņ ā s garš ī gas kū kas, ir arī saldē jums ar daž ā dā m garš ā m. Ir ļ oti maz augļ u, daž reiz bija ā boli, persiki, plū mes, vī nogas. Vienī gais pluss laikam ir viesnī cas pirmā rinda, vairā k plusus neredzu. Izklaides nav, pat mū zika bā rā neskanē ja. Laba viesnī cas atraš anā s vieta, nevis centrā , kur naktī ir ļ oti trokš ņ ains, lai gan centrs ir 10 min gā jiena attā lumā . Centrā , viesnī cā Admiral ir banka, kur var samainī t naudu, bet vienmē r ir rinda, ir arī bankomā ts. Pludmale ir lieliska, tī ra, mazā k pā rpildī ta nekā centrā un ir jauki. Pludmalē ir bā rs, cenas normā las, ē st un dzert var. Secinā jums ir tā ds, ka zelta smiltis ir brī niš ķ ī gs kū rorts, es tur esmu bijis ne reizi vien un noteikti tur atgriezī š os, bet ne Luna4 viesnī cā , tā ir pamatī ga trī s rubļ u banknote un vispā r nav č etri, bet ir pienā cis laiks lai no turienes dzī t meitenes recepcijā , varbū t tautu pavilks.
аватар tereza.sk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atbraucu no Bulgā rijas, atpū tos viesnī cā Luna 4 Golden Sands. Paņ ē mā m š o viesnī cu, jo citu praktiski nebija, lasī jā m daž ā das atsauksmes un braucā m ar zinā mā m baž ā m. Toties viesnī ca izrā dī jā s brī niš ķ ī ga, izcili daudzveidī ga barī ba kauš anai, augļ i. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Bulgā rijas, atpū tos viesnī cā Luna 4 Golden Sands. Paņ ē mā m š o viesnī cu, jo citu praktiski nebija, lasī jā m daž ā das atsauksmes un braucā m ar zinā mā m baž ā m. Toties viesnī ca izrā dī jā s brī niš ķ ī ga, izcili daudzveidī ga barī ba kauš anai, augļ i. labs serviss, nē
tomē r vienmē r viņ i labi uzkopa istabu, tač u pievē rsiet tam ī paš u uzmanī bu
Uzmanī ba, manuprā t, ir stulba. Daž i tač u, spriež ot pē c atsauksmē m, brī vdienas pavada rakņ ā joties zem gultas un stū ros putekļ us meklē jot un ļ oti priecā jas tos atrast, kā arī apskata, no kā tas ir izgatavots.
miskaste, bet. . . katram savs. Vienī gais, ko domā ju
svarī gi paturē t prā tā , ka š ī ir tā puse, pret kuru cipars ir vē rsts.
Labā k ir piemaksā t nedaudz, bet ņ emt skatu uz jū ru, jo. no otras puses
ļ oti nepatī kami - visu laiku kursē tū risma autobusi, stā vvietas un taksometri, un skats uz jū ru ir brī niš ķ ī gs, ī paš i augstajos stā vos.
Starp citu, pludmalē iepretim viesnī cai ir liela dziļ a un patī kama
baseins, kas nav salī dzinā ms ar baseinu paš ā viesnī cā .
Tā pē c droš i rezervē jiet š o viesnī cu, jo ī paš i tā pē c, ka cenas un kvalitā tes attiecī ba ir lieliska.
аватар karma7640
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tas ir tas, ko š ā ds atvaļ inā jums atstā ja. Tā pē c š ķ iet, ka ē diens ir garš ī gs un istaba ir vidē ja un bija skats uz jū ru, un pati jū ra ir tuvu. Bet daž i nosē dumi palika ne tā pē c, ka slikti tī rī ja un nemainī ja ne dvieļ us, ne gultas veļ u, ne tā pē c, ka reģ istratū rā gandrī z nav interneta. … Tomēr ▾ Tas ir tas, ko š ā ds atvaļ inā jums atstā ja. Tā pē c š ķ iet, ka ē diens ir garš ī gs un istaba ir vidē ja un bija skats uz jū ru, un pati jū ra ir tuvu. Bet daž i nosē dumi palika ne tā pē c, ka slikti tī rī ja un nemainī ja ne dvieļ us, ne gultas veļ u, ne tā pē c, ka reģ istratū rā gandrī z nav interneta. Tas viss nav tik svarī gi. Š ī s viesnī cas koncepcija ir vakarā nedot nekā dus dzē rienus. HB + ir 1 dzē riens ne vairā k, un pat ja jums ir viss iekļ auts, tas beidzas 20:00 un, ja nedod Dievs, jū s vakariņ ojat pulksten 8 10, tad jū s maksā jat tik un tā . Bet pats interesantā kais ir tas, ka ne visas maiņ as tam pieturas, viena aizver acis, bet otra vienkā rš i izrauj bē rnam no rokā m glā zi ū dens. Tas ir tas, ko es atceros - nevis jū ru, bet to, kā dzirnaviņ as manam bē rnam izrauj parasto ū deni no rokā m, lai Dievs viņ ai tā du attieksmi lī dz mū ž a galam un lai vecumdienā s neviens nedod glā zi ū dens.
аватар sergienko10
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tusies š ajā viesnī cā : viesnī ca laba, numuriņ i nav slikti. tī ri. tī rī š ana tiek veikta katru dienu. skats pa logu lielisks (tikai ceļ ojumu aģ entū rā iepriekš jā norā da skats uz jū ru), ē diens viesnī cā ir bufete, viss daudzveidī gs un garš ī gs. … Tomēr ▾ atpū tusies š ajā viesnī cā : viesnī ca laba, numuriņ i nav slikti. tī ri. tī rī š ana tiek veikta katru dienu. skats pa logu lielisks (tikai ceļ ojumu aģ entū rā iepriekš jā norā da skats uz jū ru), ē diens viesnī cā ir bufete, viss daudzveidī gs un garš ī gs. Istabā s nav e-pasta. tē jkannas (sovtū ristiem ir BOILERS!!! ), ledusskapis ir maksas, TV mazs, parasts. pilsē tas ū dens visu diennakti, pludmale laba, tī ra, ir bezmaksas pludmales zona. grū ti 3*
аватар ksyuy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su pieticī gā ģ imene nav devusies atvaļ inā jumā jau vairā kus gadus. . . bē rni izauga un mē s nolē mā m kaut kur aizbraukt un atpū sties no sadzī ves rutī nas, izvē lē jā mies Bulgā riju, dzirdē jā m par to daudz skaistu stā stu un vē l jo vairā k, ka plā nojā m atvaļ inā jumu ar bē rniem. … Tomēr ▾ Mū su pieticī gā ģ imene nav devusies atvaļ inā jumā jau vairā kus gadus. . . bē rni izauga un mē s nolē mā m kaut kur aizbraukt un atpū sties no sadzī ves rutī nas, izvē lē jā mies Bulgā riju, dzirdē jā m par to daudz skaistu stā stu un vē l jo vairā k, ka plā nojā m atvaļ inā jumu ar bē rniem. Bijā m jū nijā , labs laiks, nav tveicī ga karstuma....Viņ i mū s ā tri nogā dā ja viesnī cā...Pat somas tika nogā dā tas istabā . Istaba mums bija ideā li piemē rota....mē s neesam izvē lī gi! Viss ir tī rs un ē rts, skaistais skats pa logu no rī ta uzlā dē ts ar pozitī vu! Es ļ oti uztraucos par ē dienu. . . bē rni vē l ir mazi un nav pieraduš i ē st ā rpus mā jas, bet pat š eit, pā rsteidzoš i, bē rniem viss garš oja un viņ i ē da visu, ko viņ i redzē ja. . . droš i vien viņ us tik ļ oti ietekmē ja jū ras gaiss un ainavu maiņ a. Un bija gan augļ i, gan graudaugi, gan zupas, daž ā di saldumi. . . pat gaļ u un zivis, kuras jū s neredzē siet katrā Turcijas viesnī cā ! Jū ra ir silta, pludmale ir tī ra un ē rta....bē rni ir sajū smā , kas nozī mē , ka mums ar vī ru patika atpū ta! Iesakiet š o viesnī cu. Paldies mū su tū risma aģ entū rai par lielisko piedā vā jumu, sanā ca ne ī paš i dā rgi un bez krā pš anā s noteikti brauksim vē l! Noteikti ņ emsim lī dzi arī draugus!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika, atpū tā mies ar 3 gadus vecu bē rnu, pirmkā rt, man galvenais: vieta lieliska, skats uz jū ru, jū ra tī ra un silta, bija iekļ autas tikai brokastis (izcilas, in mans viedoklis, graudaugi, augļ u salā ti, siers, sieri, cepumi , deserti (daž i raksta, ka tie ir vienmuļ i! Un, atvainojiet, vai brokastī s pasniedzat suš i? ))) un pē dē jie punkti, tī rī š ana, internets (par man tas nav tik svarī gi), tī rī š ana katru dienu, neko teikt par internetu varu, vakaros sē dē ju nevis internetā , bet kafejnī cā jū ras krastā . … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, atpū tā mies ar 3 gadus vecu bē rnu, pirmkā rt, man galvenais: vieta lieliska, skats uz jū ru, jū ra tī ra un silta, bija iekļ autas tikai brokastis (izcilas, in mans viedoklis, graudaugi, augļ u salā ti, siers, sieri, cepumi , deserti (daž i raksta, ka tie ir vienmuļ i! Un, atvainojiet, vai brokastī s pasniedzat suš i? ))) un pē dē jie punkti, tī rī š ana, internets (par man tas nav tik svarī gi), tī rī š ana katru dienu, neko teikt par internetu varu, vakaros sē dē ju nevis internetā , bet kafejnī cā jū ras krastā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natalykvasova._
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopā ar vī ru atpū tos septembra 1. pusē . Ī paš u pretenziju pret viesnī cu nav. Visas mazā kā s problē mas tika atrisinā tas ar istabenes starpniecī bu: nomainī ta izdegusi spuldzī te, uz balkona nebija ž ā vē tā ja un pelnu trauka, viss tika atvests uzreiz pē c apelā cijas. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos septembra 1. pusē . Ī paš u pretenziju pret viesnī cu nav. Visas mazā kā s problē mas tika atrisinā tas ar istabenes starpniecī bu: nomainī ta izdegusi spuldzī te, uz balkona nebija ž ā vē tā ja un pelnu trauka, viss tika atvests uzreiz pē c apelā cijas. Mē s dzī vojā m piektajā stā vā ar skatu uz jū ru, superī gs skats, katru rī tu lī dz ar saullē ktu istabu applū da, vienkā rš i pasaka, caur stikla sienu tieš i no gultas skaties uz bezgalī go jū ru. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Ledusskapi lietoja bez maksas, tikai nevelc ā rā savus produktus. TV mazs, bet ziņ as var skatī ties, 4 kanā li krievu valodā . Attiecī bā uz pā rtiku. Ņ ē mā m tikai brokastis, pusdienojā m restorā nos, mums viss derē ja, viesmī ļ i vienmē r ieteica ko un kā gatavot. Nepievē rsiet uzmanī bu sī kumiem un neizdomā jiet sev liekas problē mas, tad pā rē jais bū s veiksmī gs, izbaudiet jū ru un sauli. Kā saka iekš ā ir ā rā . Esi pozitī vs, smaidi un viss bū s labi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums tomoshuk
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums galja20
Pastāstiet, lūdzu, kas ir šis numurs? Vai no tā nevar redzēt jūru? Vai ir vērts paņemt istabu ar skatu uz jūru tūrisma aģentūrā vai vienkāršāk vienoties viesnīcā? Un jautājuma cena?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums izoh1
Visas atsauksmes ir 2-3 gadus vecas, bet kas bija labs pagājušajā sezonā? Un tomēr es nesaprotu: kur man laist lejā / augšā pa kāpnēm?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums karina.x
Sveiki!Pastāstiet, lūdzu, kā nokļūt no Varnas līdz viesnīcai Luna. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 500 м от центра курорта Золотые Пески, в северной его части. В 600 метрах от гостиницы работает аквапарк со всевозможными бассейнами и водными горками. Скальный монастырь Аладжа находится всего в 5 км от отеля. Построен в 1997 году. Последний ремонт прошел в 2003 году. Отель прекрасно подойдет для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 25,6 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса и принадлежности для барбекю. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Оборудованы места для курения. На территории есть мини-маркет.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem По запросу предоставляется детская коляска.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Солярий.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает 247 комфортабельных номеро.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, индивидуальный кондиционер, фен, телевизор, телефон, мини-бар (платно), бесплатный Wi-Fi, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 9007 Золотые пески, Варна, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 52 35 51 51
Tīmekļa vietne: Luna Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).