Kini Park Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.210
№14 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Kini Park atrodas skaista ozolu birzī uz Zelta smilšu tūrisma reģiona robežas, tikai 250 metru attālumā no pludmales un 1 km attālumā no kūrorta centra. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labi par trim zvaigznē m. Viesnī cu izvē lē jos es. Atraš anā s vieta – salī dzinoš i tā lu no jū ras, aptuveni 7 minū š u gā jienā . Virtuve ir lieliska, uzkopš ana ir lieliska. Viesnī cai ir slē gta zona, lieliski piemē rota bē rniem. … Tomēr ▾ Labi par trim zvaigznē m. Viesnī cu izvē lē jos es. Atraš anā s vieta – salī dzinoš i tā lu no jū ras, aptuveni 7 minū š u gā jienā . Virtuve ir lieliska, uzkopš ana ir lieliska. Viesnī cai ir slē gta zona, lieliski piemē rota bē rniem.
аватар Viktorija414457
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas parka zonā . Pateicoties tam, telpā nebija karsts. Trū ka gaisa kondicionē š anas, bet tas nav vajadzī gs. Numurs ir plaš s un tī rs. Viņ i tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u ik pē c trim dienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas parka zonā . Pateicoties tam, telpā nebija karsts. Trū ka gaisa kondicionē š anas, bet tas nav vajadzī gs. Numurs ir plaš s un tī rs. Viņ i tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u ik pē c trim dienā m. Ē diens nav tā ds kā Turcijā , bet pietika. Baro 4 reizes dienā . Izvē le maza. Kafija, tē ja un vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni ir bez maksas lī dz pulksten 22.00. Nebija pietiekami daudz augļ u. Lī dz jū rai bija jā dodas lī dz 10 minū tē m. Gā ju ar prieku, ejot pa š aurajā m ieliņ ā m. Paš valdī bas pludmale ar maksas sauļ oš anā s krē sliem. Ja nemeklē negatī vo, tad man patika. Laba viesnī ca, skaista Bulgā rija un silta jū ra!
аватар valensii
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezā s. iespaids par viesnī cu ļ oti labs, gribē tos atgriezties vē l. Ē dinā š ana "Viss iekļ auts": brokastis, pusdienas, vakariņ as un pē cpusdienas tē ja (no 15-17 - saldē jums, tē jas, kū kas) no dzē rieniem bez maksas (lī dz 22:00) - tē ja, kafija, kakao, min. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā s. iespaids par viesnī cu ļ oti labs, gribē tos atgriezties vē l. Ē dinā š ana "Viss iekļ auts": brokastis, pusdienas, vakariņ as un pē cpusdienas tē ja (no 15-17 - saldē jums, tē jas, kū kas) no dzē rieniem bez maksas (lī dz 22:00) - tē ja, kafija, kakao, min. ū dens, vietē jais vī ns, alus un vietē jā degvī na veids. Pā rsvarā atpū š as gados vecā ki vā cieš i. Klusa, relaksē još a ģ imenes viesnī ca. jaunieš iem tur nav ko darī t. Mū su istaba bija tikai laba (207). Prom no bā ra un ar skatu uz jū ru (lai gan tas ir tā lu). Ir gaisa kondicionieris, bet mums tas ī sti nebija vajadzī gs. Domā ju, ka mums ir viens no veiksmī gā kajiem numuriem, arī labi izvietots 20.209 211. Tiesa, siltumā telpa bū s tieš i saulē . kam vajag ē nu, tā s ir tā das telpas kā.208, 210. bet skats nav tas pats, bet no restorā na vai baseina nav trokš ņ a. Istabā viss ir tī rs un labi aprī kots. trī s dvieļ i vienai personai plus viens uz grī das kā jā m. Uz balkona ir veļ as aukla ar drē bju š ķ ipsnā m. Mē s bijā m Turcijā.5, tā pē c istaba tur bija daudz sliktā ka - nobruž ā ta un salauzta. Tiesa, fē na istabā nav, tas ir reģ istratū rā pē c Jū su pieprasī juma. ļ oti mazs un ļ oti karsts. Personā ls ir vienkā rš i super-visi smaidī gi un izpalī dzī gi. tie, kas ir vecā ki, labi zina krievu valodu, atbild uz visiem jautā jumiem, iesaka kas, kur un kā . Mums bija bezmaksas biljards, galda teniss un galda futbols. Varbū t tas ir tikai sezonas sā kumā , vai varbū t tas ir vienmē r.
Kas man nepatika: no augļ iem - tikai ā boli un apelsī ni, lai gan zemeņ u un ķ irš u sezona jau rit pilnā sparā . Un kas attiecas uz mani, jū ra vē l ir tā lu. Bet viss pā rē jais 3 zvaigž ņ u viesnī cai nav slavē jams.
Iesaku visiem apmeklē t nelielu zivju restorā nu Danton. Ir arī mini tirgus (cenas parasti ir zemā kas nekā pā rē jā ).
аватар mariya_kiev
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Istabas labas . . plaš as . . , telpas no kurā m paveras skats uz mež u labas! tur ir auksti! Istabā nebija gaisa kondicionē š anas! 2. Ē diens nebija slikts . . nu, protams, ar Ē ģ ipti to nevar salī dzinā t! 3. Pludmale +- 7 min. gā jienā no viesnī cas 4. … Tomēr ▾ 1. Istabas labas . . plaš as . . , telpas no kurā m paveras skats uz mež u labas! tur ir auksti! Istabā nebija gaisa kondicionē š anas!
2. Ē diens nebija slikts . . nu, protams, ar Ē ģ ipti to nevar salī dzinā t!
3. Pludmale +- 7 min. gā jienā no viesnī cas
4. Viesnī cā ir kafejnī ca ar dzī vo mū ziku un daž ā diem bulgā ru ē dieniem. . .
5. Ir savs peldbaseins.
6. Mī nuss - par papildus samaksu ledusskapis, un no istabā m jū ru nevar redzē t, jo priekš ā mež s ((
аватар Belka23
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s nesen ieradā mies no Kini parka. . . Joprojā m esam pā rsteigti par atpū tu. Š ajā apskatā es centī š os novē rtē t viesnī cu pē c iespē jas vairā k, it kā ā rpus tā s atraš anā s vietas, jo. Par paš ā m Golden Sands rakstī š u vē lā k. … Tomēr ▾ Mē s nesen ieradā mies no Kini parka. . . Joprojā m esam pā rsteigti par atpū tu. Š ajā apskatā es centī š os novē rtē t viesnī cu pē c iespē jas vairā k, it kā ā rpus tā s atraš anā s vietas, jo. Par paš ā m Golden Sands rakstī š u vē lā k. . .
Viesnī ca ir nopietna bulgā ru trijotne. Salī dzinot ar citā m viesnī cā m, piemē ram, Sozopolē , tur neapš aubā mi bija labā k un ē rtā k. Bet, tā kā Kini sā kotnē ji ir vā cieš u viesnī ca, nav pā rsteidzoš i, ka tajā ir tik daudz daž ā du noteikumu un atrunu.
No plusiem:
- komfortablas istabas ar duš ā m
- garais restorā na darba laiks brokastī m un vakariņ ā m
- skaista, moderna viesnī ca
- bezmaksas galda teniss. bibliotē ka, lē ts biljards - 11 UAH par spē li
- bezmaksas bezvadu internets pirmajā stā vā
- TV ir pā ris krievu kanā lu
- plaš i balkoni
- atraš anā s vieta ozolu birzī - krā š ņ s gaiss;
- daudzveidī ga un bagā tī ga ē dienkarte vakariņ ā m;
No mī nusiem:
- lifta trū kums;
- bezmaksas centralizē tā gaisa kondicionē š anas trū kums (ī paš i telpā m ar skatu uz jū ru, saulainā pusē );
- fē na trū kums istabā - tikai pē c pieprasī juma;
- lietussargu trū kums pie sauļ oš anā s krē sliem - tikai uz viesnī cas kartē m, ne vairā k kā.1 (+1 tikai par 5 levā m)
- slikta, "olu" ē dienkarte brokastī s - ja no vakariņ ā m paņ emtu daž us ē dienus un dotu brokastī s - tas nebū tu lieki;
- personā ls uz 4. Kā paveicies. Man paveicā s - š ika kalpone, savī ti puķ es un gulbji, iztī rī ti, jau spī dē ja. Mā sa blakus spā rnā ir pā rbijusies! Tī rī š ana nav redzama. Mana mā sa visu izdarī ja pati. Reģ istratū rā bija 2 sievietes - 1 izpalī dzī ga. 2 - tas ļ aunais, kurš skrē ja uz restorā nu un skaitī ja kompotu mū su krū zē s!! !
- dzī vā mū zika lī dz pulksten 23 restorā na pusē . Ja esi ar mazo - prasi pretē jo pusi. Ir maš ī nas dū ko, bet klusā k.
- ceļ š uz jū ru lejā pa kā pnē m. Ē nā , jaunieš iem. Veciem cilvē kiem bū s grū ti katru dienu kā pt karstumā .
Ē diens nebija slikts, HB ļ oti palī dzē ja, ņ emot vē rā cenas Zelta smiltī s - tā s ir 3-5 reizes dā rgā kas nekā Nesebā rā , Sozopolē , Varnā...Brokastis - olas daž ā dā s formā s, gaļ as izcirtņ i, piena produkti , anš ovi, dā rzeņ i, augļ i. deserti, dzē rieni. Vakariņ as - daž ā da veida uzkodas, salā ti, piedevas, gaļ a, zivis, saldē jums, deserti. augļ i no brokastī m, dzē rieni par maksu (var ņ emt lī dzi savus). 2 reizes bija bulgā ru dienas, kad gatavoja tautas ē dienus un dā vinā ja arbū zus. Un tā tikai plū mes un aprikozes. Mums pietika. Pusdienas (peleshka - vista - un zivju zupas, kas pirktas restorā nā Danton, augš stā vā no mū su viesnī cas) bija dā rgas. Vē l pa kreisi un augš ā no viesnī cas ir brī niš ķ ī gs vectē vs - augļ u, dā rzeņ u pā rdevē js - viņ am cenas ir 2 reizes zemā kas. nekā krastmalā - kukurū za par 1.5 levas, ķ irš i - 4 levas kg, persiki - 3.5 levas, plū mes - 3 levas.... Iesaku!
Kini vieta laba - birzis. vaboles lido, ugunspuķ es vakaros. . . Klusi salī dzinot ar Zelta smiltī m. Patiesī bā tā atrodas tieš i virs Rivjē ras, tā pē c atpū tā mies un peldē jā mies tikai tur. Aizbraucā m arī uz Varnu un Balč iku, lejā tieš i pie viesnī cas ir taksometru un autobusu pietura. Tā pē c viņ iem bija jautri. Ļ oti iesaku apmeklē t Balč iku - š iku botā nisko dā rzu! Ļ oti skaisti un lē ti suvenī ri - nopirku lē tu sudrabu, kura man pietrū ka mū su kompleksā . Arī pati Rivjē ra ir super - pludmales ar Zilo karogu, maz cilvē ku, rezervā ta teritorija ar augiem, kas aug visā pasaulē...Man patika pat vairā k nekā mū su Dienvidu krasts, lai gan ir savs š iks...SUPER !
Un tagad par muš u, ko sauc par Zelta smiltī m. TAS IR VIENKĀ RŠ I....TS!!! ! ! NEKAD nevediet tur savus bē rnus, ja viņ iem vē l nav 15. . . Tas ir vienkā rš i HAOSS! ! ! Tā ir mū ž ī ga ballī te piedzē ruš iem vā cu jaunieš iem !!! ! ! Es nejokoju! Tur nav iespē jams gulē t! Mū zika visur un visas nakts garumā ! ES nesaprotu. kā pē c cilvē ki tur ved bē rnus - tas ir muļ ķ ī bas! Sā kumā gā ju transā , ņ emot vē rā to, ka pagā juš ajā gadā atpū tā mies Sozopolē - tā ir bē rnu paradī ze - parks ar rotaļ u laukumiem, smilš u krā soš anu, daudz izklaides, mā ls, klusums un grā cija....ZP ir diskotē ku, seksa veikalu, alkohola un traku cenu sajaukums....Un paldies Dievam, ka bijā m tur 2 reizes. . . Un tā pat kā jau rakstī ju, Rivjē ra un Varna - tur ir krā š ņ s Piejū ras parks. kur ir viss bē rniem. Tā pē c Kini viennozī mī gi palī dzē ja ar atraš anā s vietu. un ē dinā š ana, un tas, ka ir bē rniem paredzē ta teritorija, piemē ram, mež s, ļ oti interesanti. Viņ i meklē ja sē nes, ķ ē ra vaboles. . . Tas viņ us izglā ba. Tā pē c, ņ emot vē rā visas lietas, es dodu stabilu 7 no 10. Esmu pateicī gs par labu uzturē š anos š ajā konkrē tajā vietā . Un, ja jū s jau esat nolē mis doties uz turieni, kā mē s to darī jā m (cena mū s piesaistī ja), tad tikai tur...Vienkā rš i ir nereā li balstī ties uz paš iem RFP (mans personī gais viedoklis, subjektī vs), tā pē c izlemiet paš i.
аватар Natassha_Kiev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos nejauš i, rezervē ju to, uzticoties aprakstam, un tad nolē mu meklē t atsauksmes. Atsauksmes tika atrastas tikai rezervē jot, tač u tā s bija patiesā kā s. Man bija jā iet ar mammu un divā m meitā m - 4 gadi un 10 mē neš i. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos nejauš i, rezervē ju to, uzticoties aprakstam, un tad nolē mu meklē t atsauksmes. Atsauksmes tika atrastas tikai rezervē jot, tač u tā s bija patiesā kā s. Man bija jā iet ar mammu un divā m meitā m - 4 gadi un 10 mē neš i. Tā tad pirmā s lietas vispirms.
Viesnī cas numuriņ š labs, nav karsts, plaš s, viss darbojā s. Izņ ē mums ir ledusskapis, kas sā kotnē ji bija mini bā rs ar maksas dzē rieniem. Ja dzē riens beigsies - vari izmantot kā ledusskapi, bet reģ istratū rā par 1 nedē ļ u jā maksā.10 levas. Neskatoties uz to, ka samaksā jā m, mums tas nez kā pē c uzreiz nedarbojā s, ū dens, kas tajā stā vē ja 1 dienu, bija istabas temperatū rā . Es to arī attiecinu uz to, ka, izejot no istabas, jū s paņ emat atslē gas karti un pā rtraucat visu telpā esoš o elektrī bu. Bet ceļ ojuma beigā s š is mazais skapī tis joprojā m sā ka sasalt.
Vē l viena lieta, kas apbē dinā ja - kad vannas istabā deg gaisma - strā dā ventilators, t. i. naktī mierī gi ielī st vannasistabā neizdosies. Un ar to jū s principā varat dzī vot.
Mū su istaba atradā s uz grī das, kur atrodas reģ istratū ra un restorā ns, mums ir mazulis un bija ļ oti ē rti aiziet uz restorā nu un istabu. Balkons "skatī jā s" iekš pagalmā , nedaudz pa kreisi varē ja redzē t baseinu, restorā nu un rotaļ u laukumu un nolaiš anos uz ceļ a. Bija kluss, vakarā restorā nā skanē ja dzī vā mū zika, bet tas nebija ilgi, lī dz 22:00, un netraucē ja. 1 reizi pa visu laiku bija kaut kā da ballī te vā cieš iem, tas bija pirms mū su izbraukš anas, bet bē rni gulē ja, un nekas netraucē ja.
Labi iztī rī ju istabu, dvieļ us mainī ja katru dienu! vai nu tā pē c, ka bija mazi bē rni, vai tā pē c, ka lī dz š im bija maz tū ristu, bet kopumā dvieļ us nevajadzē ja.
Baseins: Man nepatī k š is dabas brī nums, reiz mamma tur gā ja ar vecā ko, sē dē t un peldē t, visu okupē ja vā cieš i, un ē nā nebija vietas, lai gan vē lā k jautā ju puisim, viņ š strā dā ja pie baseina, viņ š teica, ka viņ š noliks lietussargus un sauļ oš anā s krē slus blakus bē rnu sadaļ ai, un tā arī izdarī ja. Rezultā tā vā cu priesteri tū liņ tur apsē dā s. Vā cieš i uz jū ru nemaz negā ja. Š eit kaut kā nebija iespē jams atpū sties baseina tuvumā .
Ē diens. Brokastu un vakariņ u bufete. Bija daudz visa kā , apmierinoš a, daž ā da. Man vairā k patika vakariņ as, jo bija daudz silto ē dienu, arī saldais galds nebija slikts - kū kas, smalkmaizī tes, saldē jums, kompots, pudiņ š , augļ u salā ti, jogurts utt.
Pusdienā s var paē st viesnī cas restorā nā - bija laimī gā s stundas, kad paņ em kaut ko uz grila (gaļ a-desas) un dā vanā kā du dzē rienu (alus, vī ns). Bet mē s to negribē jā m, vajadzē ja pabarot bē rnus ar zupu, viesnī cā maksā ja 5 levas - 2.5 eiro, kas ir ļ oti daudz, tad netā lu atradā m zivju restorā nu un devā mies uz turieni pusdienot. Zupa tur par 3.50 levas, zivs porcija diezgan liela - apm. 7-9 levas, arī maizes vietā paņ ē mā m tortilju - pyrlenka sauc - apm. Zupas porcijas ir milzī gas, uz trim droš i var ņ emt 2 zupas, nevis kā viesnī cā . Blakus zivju tirdziņ am ir lielveikals, cenas zemā kas kā Zolotijā un tur ir viss - no kosmē tikas lī dz pastē tē m utt. . Tā nu mē s tur 1 reizi krā jā m krā jumus un vairs negā jā m - nopirkā m maizi, pastē ti, skā ba misa, luteņ ič ka, vafeļ u cepumi, alus, sula, ū dens.
Pludmale. No viesnī cas nokā pjat uz pludmali caur parku, pa ē rtā m kā pnē m - pakā pieni, tad lidojums, atkal pakā pieni, ir soliņ i. Parks ļ oti jauks, daudz zaļ umu, ozolu mež s. Paš u viesnī cu ieskauj ziedi, rozes, ir neliels rotaļ u laukums. Pē c š ī nobrauciena - ceļ a, jums jā iet uz otru pusi un jā dodas vai nu pa kreisi - uz Rivjē ras maksas pludmali, vai uz bezmaksas - tur vē l jā kā pj lejā pa kā pnē m. Sā kumā no rī ta devā mies uz brī vo, tad pē c 17-00 uz Rivjē ru, bet tur jau visus ielaida, par velti. Un tad - sā ka braukt uz Rivjē ru par maksu - pie ieejas maksā par lietussargu (10 lev, 7 dienas lē tā k, apmē ram 55 lev manuprā t), vai par klā ja krē slu (7 lev, ir arī atlaide pē rkot vairā kas dienas), tev iedod č eku, un tu ar š o č eku dodies uz pludmali, tur ir menedž eris, viņ š tev atvē rs lietussargu vai atnesī s sauļ oš anā s krē slu. Lietussargu var nolikt, ja esi samaksā jis par sauļ oš anā s krē slu, tas ir lē tā k. Peldē jā mies pludmalē pie Lotus Hotel (dzelteni lietussargi) tur ir ē rti, blakus ir bē rnu š ū poles, un jū rā nav akmeņ u. Vakarā pē c tam, kad jū ra kļ uva ē naina un vē sa, pā ris reizes gā jā m uz bē rnu baseinu netā lu, tur vienkā rš i bija saule, ir neliels slidkalniņ š bē rniem no 3-7 gadiem. Bet mū su jaunā kajai nepatika ne pludmale, ne jū ra, ne baseins. . . Nezinu, varbū t, ja mē s bū tu bijuš i ilgā k, varbū t viņ a bū tu pieradusi - citā di viņ a pat negribē ja. rā pot pa smiltī m....
Vakaros varē ja aiziet lī dz Zolotei, pastaigā jā m 1 reizi, un vē l 1 reizi pa Rivjē ras teritoriju - mazulis vispā r nesē dē ja ratos un brauca tikai uz rokā m, un tas nebija viegli) . Varē ja aizbraukt lī dz Varnai - uz Piccadilly parku (tirdzniecī bas centrs, lielveikals, blakus delfinā rijs, otrā pusē ir Č aika tirgus) 30 minū tes ar autobusu, netā lu no viesnī cas ir autobusa gala pietura, par 3 levā m. jū s sasniegsiet paš u Varnas centru. Var braukt ar taksi – pieturā gaida taksisti, kuri ir gatavi par 5 levā m/pers. citiem tū ristiem "uzsē dinā t". Taksometrs no Varnas lī dz viesnī cai ir apmē ram 25 levas (pē c skaitī tā ja).
Доченька Искра у входа в отель Кини Парк со стороны парка Вид из окна номера - впереди детская площадка и спуск к морю Вид из номера - левее бассейн и ресторан


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Kini Park находится в окружении красивой дубовой рощи на границе туристического региона Золотые пески, всего в 250 метрах от пляжа и в 1 км от центра курорта. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Центральный железнодорожный вокзал Варны расположен в 13 км от отеля, аэропорт Варны — в 17 км.
Pludmales apraksts Расстояние до пляжа Ривьера составляет 250 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, сад, круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В четырехэтажном здании гостиницы находятся: 145 двухспальные номера, 11 номера-люкс, 13 односпальные номера.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, мини-бар, телевизор, телефон, кондиционер, собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, балкон, рабочий стол, гостиный уголок.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands, 9007 Золотые Пески, Болгария.
Tālruņi: +359 52 355 699
Tīmekļa vietne: Kini Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).