Iglika 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca Iglika atrodas Zelta smilšu kūrorta centrā, netālu no galvenajiem restorāniem un izklaides kompleksiem. Apmēram 50 m no pludmales atrodas pirmais komplekss, 60 m no pludmales – otrais komplekss.Vairāk →
аватар fgh_fkjg
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ko gan var teikt "brī niš ķ ī gi" par "skaisto" viesnī cu "Iglika", kas atrodas brī niš ķ ī gajā Bulgā rijas kū rortā "Zelta smiltis". Ja vē laties dzī vot istabiņ ā ar skudrā m, kas atgā dina padomju sanatorijas istabu, ja esat gatavs smakt no karstuma naktī , jo. … Tomēr ▾ Ko gan var teikt "brī niš ķ ī gi" par "skaisto" viesnī cu "Iglika", kas atrodas brī niš ķ ī gajā Bulgā rijas kū rortā "Zelta smiltis". Ja vē laties dzī vot istabiņ ā ar skudrā m, kas atgā dina padomju sanatorijas istabu, ja esat gatavs smakt no karstuma naktī , jo. Iglī kā nav kondicionieru, ja tev apnikuš i digitā lie fotoaparā ti, mobilie telefoni vai tev ir par daudz naudas un tu deg vē lmē padalī ties ar visu savu bagā tī bu, iepriekš minē tajā m lietā m un vē rtī gā m mantā m, kas atvestas lī dzi uz š o kū rortu, ja tava dzī ve tev nav NEKAS, tas nenozī mē , jo nav apsardzes un naktī s var sagaidī t "patī kamu" pā rsteigumu melnmelna vī rieš a izskatā , kurš uzkā pa uz tava balkona, lai paņ emtu no tevis daž as lietas, lai tā s netraucē tev bezrū pī gajā m brī vdienā m, tad š is " lieliska" viesnī ca tika izveidota tieš i Jums.
Ī paš i gribē tos atzī mē t reģ istratū ras darbinieku “uzmanī go” attieksmi, un jo ī paš i viesnī cas vadī tā jas (tuklī ga kundze), kura kļ ū st ļ oti nepatī kama, kad viesnī cas viesiem pazū d vē rtī gas lietas, turklā t nauda no seifa reģ istratū rā . Pē c š ā diem gadī jumiem š ī s š ķ ietami jaukā s dā mas, č ivinā t krieviski, pē kš ņ i pā rstā j saprast ne tikai krievu runu, bet arī angļ u un vā cu valodu (pā rbaudī tas uz sevi). Pats interesantā kais notiek tad, kad gribas satikties ar viesnī cas administrā ciju, tie ir "vī ri melnā krā sā ", ne visiem ir tas gods viņ us pazī t, pat viesnī cas vadī tā js nezina par viņ u esamī bu. Ir ļ oti grū ti panā kt kaut kā das saprotamas atbildes, ne visiem pat laimē jas dzirdē t sev adresē tu atvainoš anos.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Иглика расположен в центре курорта Золотые пески, неподалеку от центральных ресторанов и развлекательных комплексов. Примерно в 50 м от пляжа находится первый комплекс, в 60 м от пляжа - второй комплекс.

Pludmales apraksts песчаный, зонтики и лежаки на пляже платно.
Viesnīcā

фитнес-центр

FAQ