Helios Spa 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.210
№35 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
7.7 Numurs
6.8 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.6 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca Helios Spa atrodas 450 metru attālumā no Zelta smilšu pludmales un piedāvā vairākus baseinus un lielu spa centru. Viesnīca Helios Spa tika uzcelta 2006. gadā. Pēdējā renovācija notika 2017. gadā. Viesnīcā ir 7 stāvi un 2 lifti. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Ivanka6
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu man ieteica aģ entū ras meitene-konsultante, viņ a uzskaitī ja plusus un mī nusus, paskatī jos internetā , patika kā š ī viesnī ca izskatā s. Viena lieta, kas man nepatika, bija tas, ka mē s ar autobusu ieradā mies 5os no rī ta, un reģ istrē š anā s notika 2 pē cpusdienā , tas ir, mums nebija kur mazgā ties, pā rģ ē rbties. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu man ieteica aģ entū ras meitene-konsultante, viņ a uzskaitī ja plusus un mī nusus, paskatī jos internetā , patika kā š ī viesnī ca izskatā s. Viena lieta, kas man nepatika, bija tas, ka mē s ar autobusu ieradā mies 5os no rī ta, un reģ istrē š anā s notika 2 pē cpusdienā , tas ir, mums nebija kur mazgā ties, pā rģ ē rbties. , tas nebija ē rti. Man patika viss pā rē jais viesnī cā : laipns personā ls, tī ra istaba, daudz ē dienu, no kuriem izvē lē ties. Man patika ē diens, ē diens garš ī gs, daž ā di gaļ as veidi. Teritorija diezgan liela, ir kur pastaigā ties, kur bildē ties, var pasē dē t pie baseina, sauļ oties. Lī dz pludmalei bija 7-10 minū tes, ne tik ā tri, bet mē s neizvē lē jā mies pirmajā krasta lī nijā , mums bija stunda staigā t, skatī ties. Blakus tirgoja suvenī rus, bija daž as kafejnī cas, kur varē ja uzkost.
Personā ls ir draudzī gs, gide mū s pavadī ja no Ukrainas uz Bulgā riju ar autobusu, un viesnī cā nebija tā da gida, kas mums piedā vā tu ekskursijas. Galvenā s neē rtī bas ir tā das, ka jā gaida ilgs laiks, lai norē ķ inā tos.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca bija C pakā pe piecu ballu skalā , reģ istrē š anā s noritē ja bez aizķ erš anā s, paš i ar koferiem braucā m kur vajag, neviens mū s nesagaida, viesnī cu neviens nerā dī ja, bijā m paš i. . Viņ i reģ istratū rā nerunā ne angliski, ne krieviski. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija C pakā pe piecu ballu skalā , reģ istrē š anā s noritē ja bez aizķ erš anā s, paš i ar koferiem braucā m kur vajag, neviens mū s nesagaida, viesnī cu neviens nerā dī ja, bijā m paš i. . Viņ i reģ istratū rā nerunā ne angliski, ne krieviski. PSRS istabiņ a, bez uzkopš anas kamē r nepiespiež , neprasi, visur netī rs, cena neatbilst kvalitā tei. Ē diens un platī ba nav slikta. Ē diens labs, svaigs. ir augļ i, nevar teikt sliktu. Pludmale laba, no viesnī cas var braukt ar vilcienu, var staigā t, arī viesnī cas atraš anā s vieta nav slikta.
аватар magnum-sumy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir parasta 4 *, kas atrodas vienā teritorijā ar viesnī cu "Double Tree by Hilton 5 *" ī paš nieks ir viens un viss apvienots! Ē diens labs, apkalpoš ana vienā da, VISA sistē ma atvē rta no 10:00 lī dz 23:00, baseini tī ri (ā ra baseins - 2 gab. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir parasta 4 *, kas atrodas vienā teritorijā ar viesnī cu "Double Tree by Hilton 5 *" ī paš nieks ir viens un viss apvienots! Ē diens labs, apkalpoš ana vienā da, VISA sistē ma atvē rta no 10:00 lī dz 23:00, baseini tī ri (ā ra baseins - 2 gab. , Iekš telpu apsildā ms baseins - 1 gab. ). Sabojā ja pā rē jo - lidojums, biļ ete jā ņ em ar lidojumu no lidostas "Borispol", un mums bija "Kyiv-Zhulyany" un tā pē c apš aubā mas aviokompā nijas, uz Bulgā riju ar ATR72 lidmaš ī nu (turbopropelleru, bet jauns un aviokompā nija ir nav slikti "Utare", bet turbopropelleru) lidoja 2.05 stundas, atpakaļ A-320 lidoja 1.10 stundas (aviokompā nija vispā r ir š aubī ga, kurai tie vecie divi Boeingi pirkti speciā li č ā rterreisiem, un mē s lidojā m ar Ā zijas kompā nijas lidmaš ī nu - tas viss ir Aviokompā nija Avia-Trans). Kopumā par tā du atpū tas apjomu kā Krimā jū s saņ emat pakalpojumus un komfortu, kā du Krimā vienkā rš i nav!
аватар soli55
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vakar es atlidoju no Varnas. Negatī vā kā s atmiņ as palikuš as no viesnī cas: numuriņ š nekad netika iztī rī ts, tikai vienu reizi no miskastes tika izņ emti atkritumi. Gultas veļ a netika mainī ta, trī s dienas skrē ju uz dež urantu tikai ar vienu mē rķ i - dabū t dvieļ us. … Tomēr ▾ Vakar es atlidoju no Varnas. Negatī vā kā s atmiņ as palikuš as no viesnī cas: numuriņ š nekad netika iztī rī ts, tikai vienu reizi no miskastes tika izņ emti atkritumi. Gultas veļ a netika mainī ta, trī s dienas skrē ju uz dež urantu tikai ar vienu mē rķ i - dabū t dvieļ us. Grī das ir tekstila grī das segums. Tie jau ir tik piesā tinā ti ar mitrumu un smiltī m, ka telpā ir absolū ti neiespē jami elpot. Es nosmaku, un mans mazdē ls naktī s gulē ja ļ oti slikti. . Balkons vispā r netika tī rī ts.
Tur bija apš aubā ma izskata galds. Krē slu nebija. Ledusskapis istabā vai nu atdzesē , vai apsilda. Vienkā rš i š ausmī gi!! !
Ap baseinu grī das ir noklā tas ar lielā m flī zē m (neesmu celtnieks un nezinu kā š o pā rklā jumu pareizi sauc) Š is pā rklā jums vienmē r ir slapjš un slidens. Krita gan pieauguš ie, gan bē rni.
Secinā jums: nekad! ! !
аватар sima333
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms š ī ceļ ojuma uz Bulgā riju atpū tos tikai Turcijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Debesis un zeme. Nemazgā ti stikla galdi un spoguļ i uzreiz iekrī t acī s. Man personī gi tā ir pilnī ga neveiksme. Tī ri trauki – kā naž i un dakš iņ as, nemaz nav noslaucī ti, un daž reiz ar iepriekš ē jā ē diena paliekā m. … Tomēr ▾ Pirms š ī ceļ ojuma uz Bulgā riju atpū tos tikai Turcijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Debesis un zeme. Nemazgā ti stikla galdi un spoguļ i uzreiz iekrī t acī s. Man personī gi tā ir pilnī ga neveiksme. Tī ri trauki – kā naž i un dakš iņ as, nemaz nav noslaucī ti, un daž reiz ar iepriekš ē jā ē diena paliekā m. Salauztas kausu malas (40%) tika argumentē tas ar budž eta trū kumu. Ar pelnutraukiem vispā r, kam bija laiks, bet nē , viesmī lis paraustī s plecus un atnesī s plastmasas glā zi ū dens. Kas attiecas uz pludmali, tad ir jā nokā pj pa trim kā pnē m un tad jā kā pj augš ā (pē c jū ras un saules prieks nav priekš vā jprā ta), bet diemž ē l š is ir ī sā kais ceļ š . Grī da pie baseina un restorā na atvē rtā daļ a netiek mazgā ta. Varbū t vienu vai divas reizes nedē ļ ā . Jū s ejat un pieturaties pie saldē juma un sulu paliekā m. Mani tas vienkā rš i kaitina.
Kamē r meitene nesalauza roku, viesnī cas vadī bai nebū tu ienā cis prā tā starp baseinu un bē rnu slidkalniņ u likt neslī doš u paklā ju. Kas attiecas uz pā rtiku, tad ir vairā k vai mazā k. Garš ī gs ē diens, bet maza izvē le. Un mans mazais padoms, meklē jiet tā das viesnī cas kā Admiral 5* un Melia Grand Hermitage 5*. Lai sanā k nedaudz dā rgā k, bet vismaz bū s labi iespaidi no atvaļ inā juma Bulgā rijā . Man personī gi pirmajā dienā ieš ā vā s prā tā doma: "Ko es te daru? " Nu, protams, tas ir atkarī gs no jums.... Novē lu jums patī kamu uzturē š anos!
аватар ulia-merk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lijā atpū tos ar bē rnu 12 gadi. Ļ oti patika pati viesnī ca. Ļ oti mā jī gs, pretimnā koš s. Istabā jau no pirmā s dienas jū ties kā mā jā s. Paņ ē mā m standarta numuriņ u ar skatu uz parku. Liela istaba, divguļ amā gulta, TV, naktsgaldiņ i, mazs TV, skapji, balkons. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tos ar bē rnu 12 gadi. Ļ oti patika pati viesnī ca. Ļ oti mā jī gs, pretimnā koš s. Istabā jau no pirmā s dienas jū ties kā mā jā s. Paņ ē mā m standarta numuriņ u ar skatu uz parku. Liela istaba, divguļ amā gulta, TV, naktsgaldiņ i, mazs TV, skapji, balkons.
Ē dieni - paņ ē mā m tikai brokastis, viss svaigs, garš ī gs, bet vienmuļ š (tas gan netraucē ja). Vienī gais trū kums ir tē ja un kafija no automā ta. Kafija ir pretī ga, tē ja ne vienmē r bija pieejama (maisos). Ja ieradī sities agri, liela augļ u izvē le. Un brokastī s vairā ku veidu desiņ as, š ķ iņ ķ is, desiņ as, olu kultenis, putras, gurķ i, tomā ti, gards cepts siers un bulciņ as. Lai gan mē s neē dā m pusdienas, restorā nā katru dienu bija noteiktas valsts ē dienkarte. Kopumā Zelta smiltī s ar ē dienu nav problē mu, ik uz soļ a ir kafejnī cas ar ļ oti garš ī gu ē dienkarti.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Kalpones gā dī gas, labi uzkoptas, ar jebkuru jautā jumu var vē rsties reģ istratū rā . Ikdienas animā cija gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Viesnī cā ir trī s peldbaseini, divi ā ra un viens iekš telpu, diezgan liels, bē rns bija sajū smā .
Zelta smilš u pludmales ir tī ras, vienī gais ir diezgan dā rgs, lai katru reizi nopirktu sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. No Neliosas uz Rivjē ras pludmali reizi stundā kursē vilciens, un autobuss kursē uz savu pludmali pē c iepriekš ē ja pieraksta.
Sami Golden Sands ir neliela kū rortpilsē ta, galvenokā rt jaunieš iem, pilna ar klubiem un diskotē kā m. Personī gi man nebija pietiekami daudz atrakciju un vairā k veikalu (kurortā viņ i pat nevarē ja nopirkt š ķ ī vi)
Mē s gā jā m no Solvekas. Ļ oti apmierinā ts. Reiss uz turieni aizkavē jā s, bet ne Solvex vainas dē ļ . Mū s sagaidī ja lidostā , aizveda uz viesnī cu, nā kamajā dienā tikā mies ar pā rstā vi - Vladimiru (ī paš s paldies). Izš ķ iroja ekskursijā s, mainī ja naudu, palī dzē ja ar SIM karti. Jebkurā dienā varat zvanī t ar jebkuru pieprasī jumu.
Patika ekskursijas. Bija Varnā , Bulgā rijas ciematā , stikla rū pnī cā , Nesebā rā .
Kopumā pā rē jais man patika.
аватар letual1910
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 2011. gada jū nijā . Iepriekš pē tī ja visas atsauksmes par Bulgā riju un jo ī paš i par Zelta smiltī m. Mē s lieliski atpū tā mies. Paņ ē mā m tikai brokastis, kuras nenož ē lojā m! ē diens vienmuļ š (olu kultenis, vā rī tas olas, ceptas desiņ as, speķ is, maize, gurķ i, tomā ti, siers) un tā. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2011. gada jū nijā . Iepriekš pē tī ja visas atsauksmes par Bulgā riju un jo ī paš i par Zelta smiltī m. Mē s lieliski atpū tā mies. Paņ ē mā m tikai brokastis, kuras nenož ē lojā m! ē diens vienmuļ š (olu kultenis, vā rī tas olas, ceptas desiņ as, speķ is, maize, gurķ i, tomā ti, siers) un tā.7 brokastis pē c kā rtas, bet vakariņ ojā m kafejnī cā s (tā du ir nenormā li daudz) un tur tikā m nost lī dz galam. Porcijas milzī gas un ļ oooti garš ī gas, vakariņ ā s izmaksā ja 50 levas (1000 r) diviem.
Lī dz jū rai bija garš gā jiens. pā rsvarā pazuda pie baseina, animā cijas nebija vispā r. Pludmales dvieļ i tika izsniegti bez maksas, un tos varē ja mainī t vismaz 10 reizes dienā . Personā ls smaida, bet viņ i vai nu nerunā krieviski, vai ļ oti slikti, viņ i to paskaidroja lauzī tā angļ u valodā )))
BRĪ DINĀ JUMS: nemainiet naudu apmainī tā jos! ! ! labā k to darī t ar tū roperatora pā rstā vi (mainī ta ar likmi 1 eiro - 1.9 levas) vai Raiffeisen bankā (Admiral Hotel)
Lai jaukas brī vdienas!! ! )))
аватар Vitaliy_vett
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Mē s atpū tā mies Helios 4 * no 01.08. 2010 lī dz 08.09. 2010, izmantojot ALL iekļ auts. Palika vispozitī vā kā s emocijas. Viesnī cas ē ka, vestibils - tieš ā m izskatā s š iki. Plaš s numurs ar skatu uz jū ru un baseinu. … Tomēr ▾ Labdien! Mē s atpū tā mies Helios 4 * no 01.08. 2010 lī dz 08.09. 2010, izmantojot ALL iekļ auts. Palika vispozitī vā kā s emocijas. Viesnī cas ē ka, vestibils - tieš ā m izskatā s š iki. Plaš s numurs ar skatu uz jū ru un baseinu. Izplū des ventilators vannas istabā nedarbojā s, tač u tas ir sī kums (pat pā rā k slinks, lai ziņ otu par bojā jumu reģ istratū rā ). Viesnī cas personā ls ļ oti atsaucī gs, nav valodas barjeras. Lampā izdegusi spuldze - mainī ta pē c 20 minū tē m. pē c mū su telefona zvana. Ē dieni: 1) brokastis - vienmuļ as, bet garš ī gas, 2) pusdienas un vakariņ as - viss kā rtī bā (gaļ as ē dienu veidi mainī jā s katru dienu), zivis - vienmē r neslavē jami. Vienī gā piebilde - jo. viesnī cā ir daudz atpū tnieku, likā s, ka personā lam kaut kā nepietika tā dam cilvē ku skaitam. Labā k ir arī ieņ emt vietas pie baseina pulksten 8-00 no rī ta. Bet ja godī gi, visu dienu gulē š ana pie baseina lielu baudu nesagā dā ja, devā mies uz jū ru. Viesnī cai ir sava pludmale (mikroautobuss no viesnī cas kursē katru dienu no 10-00 lī dz 18-00 ik pē c 15-20 minū tē m. Pludmale iepriekš jā piesaka reģ istratū rā pie konsjerž a, maksa par 2 personā m ir 10 levas (cenā iekļ auti 2 saulessargi, 2 sauļ oš anā s krē sli, pludmalē ir dzē rieni, visiem - bez maksas) Reiz biju publiskajā pludmalē , tā pē c tur samaksā ju 27 levas par 2 saulessargiem un 2 sauļ oš anā s krē sliem. Jū ra, pludmale - viss ir super. Viesnī cā atpū tnieki ir vā cieš i, briti, itā ļ i, franč i, turki, krievi un ukraiņ i ir maz.
Godī gi sakot, nonā cu pie secinā juma, ka Bulgā rijā viss iekļ auts nav ī sti vajadzī gs, jo. Kū rorta infrastruktū ra ir attī stī ta ļ oti augstā lī menī (atš ķ irī bā , piemē ram, no Turcijas). Ē dieni un dzē rieni ir diezgan lē ti (un diezgan lē ti, salī dzinot ar to paš u Turciju). Sā tī gas vakariņ as tavernā ar gaļ u, alu un desertu diviem izmaksā ja aptuveni 18-20 levas (9-10 eiro). Paš ā pludmalē esoš ie krogi ir nedaudz dā rgā ki. Ļ oti patika akvaparks "Aquapolis" (atrodas 150 metrus no viesnī cas), ieeja - 30 levas no pieauguš ā (lē tā k nekā akvaparkos Ukrainā ).
Jo viesnī ca atrodas kalnā - nav trokš ņ a no nakts kū rorta, kluss un mierī gs. Bet kū rorta centrs ir viegli sasniedzams, vienkā rš i nokā piet pa kā pnē m un jū s jau esat klā t. Naktsklubu cienī tā jiem vē los atzī mē t ARROGANCE Music Factory (manuprā t labā kais naktsklubs kū rortā , ieeja 5 levas no cilvē ka).
Kopumā es ļ oti iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m. Viss ir kā rtī bā (vismaz š ogad).
VISIEM patī kamu uzturē š anos un neaizmirstamus iespaidus! !
аватар sidorvoa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mans vē stī jums ir tiem, kas nevē las sabojā t savus svē tkus. Jau iepriekš teikš u, ka, salī dzinot ar kopē jo viesnī cu masu Golden Sands, iespē jams, š ī iespē ja ir viena no labā kajā m. Bet kopē jā masa ir trī s sociā listiskā s dzī ves rubļ i, un tad viss ir relatī vs. … Tomēr ▾ Mans vē stī jums ir tiem, kas nevē las sabojā t savus svē tkus. Jau iepriekš teikš u, ka, salī dzinot ar kopē jo viesnī cu masu Golden Sands, iespē jams, š ī iespē ja ir viena no labā kajā m. Bet kopē jā masa ir trī s sociā listiskā s dzī ves rubļ i, un tad viss ir relatī vs.
Kopsavilkums: mans dē ls un draugi bija š okē ti. Esmu š okē ta par apkalpoš anu numurā , par ē dinā š anu un viesmī ļ u (kuru bū tī bā nav) un personā la uzvedī bu kopumā , par uzņ emš anas stulbumu, par bezjē dzī bu sū dzē ties par kaut ko. Starp citu, viesnī cas aprakstos interneta lapā s norā dī ts, ka viesnī cai ir sava pludmale, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Tā nav gluž i taisnī ba – lasiet tā lā k.
Kā rtī bā :
- Viesnī ca atrodas 10. lī nijā no krasta, lī dz 9. jū lijam pludmales nebija. Tad viņ i paziņ oja, ka ir noorganizē juš i privā tu viesnī cas pludmali, kurā var nokļ ū t, bet pē c pierakstī š anā s uz transfē ru, ko veic ar kaut kā du automaš ī nu. Un, ja jū s pierakstī jā ties, tad jums jā dodas uz š o pludmali, jo jū su "viss iekļ auts" tiek automā tiski pā rsū tī ts uz turieni. Lai transportē tu atpakaļ uz viesnī cu, jums iepriekš jā saskaņ o ar pludmales vadī tā ju. Ja jū s dzī vojat 4 * ē kā , tad jums joprojā m ir 10 levas par lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, kas ir 5 eiro (vai 200 rubļ i). Ejiet 20 minū tes.
- Viesnī cai ir bezmaksas piegā de jaukā vilcienā lī dz tuvā kajai viesnī cas Riviera pludmalei, tač u ieeja ir apmaksā ta.
- Neprā tī ga apkalpoš ana numurā . 3dien, kad netika mainī ta gultas veļ a, reģ istratū rā atstā ju piezī mi. Pē c tam viņ i pā rstā ja mainī t dvieļ us laikā . Vispā r viņ i mainī jā s pē c tam, kad es zvanī ju un sū dzē jos. Un daž reiz netī rie dvieļ i tika sarullē ti un piekā rti. Neviens nekā dus gulbjus neprojektē ja. Rezultā tā apkopē jas sabotē ja mū su istabu un pē dē jā s 3 dienas to pat netī rī ja. Kaimiņ i nolika naudu uz naktsgaldiņ a, un viņ iem nebija nekā du problē mu. Tiklī dz viņ i to nedarī ja, tī rī š ana bija beigusies. Dzirdē ju reģ istratū rā kaimiņ ieni kliedzam.
- Restorā ns 4* ē kai. Nosaukt to ar š o vā rdu ir absolū ti neiespē jami. Š is ir McDonalds ar slikti apmā cī tu personā lu. Jo brī vu galdiņ u nav. Tukš ie galdi ir nosē ti ar pā rtiku un aizgā juš o ē dā ju š ķ ī vjiem. Viesmī ļ i nesteidzas to sakopt. Ja jū s domā jat, ka viņ i nes dzē rienus, tad jū s esat dziļ i izlutinā ts tū rists. Š ai viesnī cai pat tā da nav. Zā lē nav vairā k par 3 viesmī ļ iem. Š ie trī s iet jums garā m ar š ķ ī vjiem un izmet pā rpalikumus atkritumu tvertnē s. Cisternas ir uz ratiņ iem, ir tieš i trī s ratiņ i, bet tie atrodas hallē tā , ka nav iespē jams tos neredzē t un nedzirdē t. Lai kur jū s apsē stos, atkritumi tiek novadī ti pie auss. Lī dz mū su aizbraukš anai tika atvē rta vē l viena zā le, tā bija tī ra, klusa, viesmī ļ u bija vairā k un viesmī ļ i visi bija jauni puiš i un pat izpalī dzī gi, bija pat cerī ba, ka viņ i varē s strā dā t un viņ iem viss izdosies. 5 * ē kai ir savs restorā ns un mē s tur nebijā m.
- Ē diens. Sā kumā bijā m sajū smā par ē dienu, kas tieš ā m atš ķ iras no ē ģ iptieš u vai turku bufetes. Bet tad mē s sapratā m, ka tas ir viens un tas pats tikai skats no malas. 6-7 diena ē dienkarte tika samazinā ta, burtiski nebija ko ē st. Maz augļ u, arbū zs reizi nedē ļ ā . Ir banā ni, ā boli, zaļ i vai pū stoš i persiki ar nektarī niem. Salā ti ir neslē pti gatavoti no pā rpalikumiem, kas nav ē st pusdienā s vai vakariņ ā s. Sā ls bija slapja, tā nebija izkratusies no sā lstrauka. Uz lū gumu iedot sauso sā li, restorā na vadī tā ja atbildē ja, ka neesot, jo tuvumā esot jū ra un viss slapjš . Bulgā ru muļ ķ ī bas. Pē c š ā diem izteikumiem jū s sā kat saprast, ka Bulgā rijā vispā rē jais izglī tī bas lī menis ir 6 klases, ne vairā k.
Dzē rieni: lī dz pusdienu vai vakariņ u laika beigā m tie izbeidzas un netiek papildinā ti. Ierobež ot.
- Peldbaseins. Ir 3 baseini. Viens liels ar 2 slidkalniņ iem, 2. bradā jamais baseins, 3. bē rnu aplis. Apkā rt lielajam baseinam ir 30 sauļ oš anā s krē sli, viesnī cā nav matrač u. Š eit ir animā cija.
- Animā cija. Viduvē js ē ģ iptieš u animā cijas mē ģ inā jums. Dziesmas un izpriecas ir tieš i tā das paš as, bet izpildī jums ir amatierisks. It kā tev taisā s operā cija, un tu saproti, ka to darī s nevis ā rsti, bet interni. Kas pastā vī gi bija redzams no animā cijas, bija š autriņ u spē le. Bet mē s nebijā m uz viņ u pasā kumiem, tā pē c vairā k nevaram pateikt.
Bija vē l viens joks, kuru mē s nevarē jā m atš ifrē t. Vakariņ ā s restorā nā skanē ja dzī vā mū zika. Meitene uz sintezatora spē lē ja populā ras kompozī cijas bez vokā lā pavadī juma. Vakariņ as ilgst no 18:00 lī dz 21:00. Tā tad, kad mē s ieradā mies vakariņ ā s pulksten 19.00, viņ a jau ē da ar visiem viesiem vienā restorā nā . Ko viņ a darī ja tā lā k, mē s neredzē jā m. Devā s mā jā s? Dī vains lī gums par pakalpojumu sniegš anu viesnī cai.
- Uzņ emš ana. Viņ i strā dā maiņ ā s. Viena maiņ a saka vienu, otra saka tieš i pretē jo. Un ir pilnī gi nesaprotami, no kā ir atkarī gs viņ u aukstums. Droš i vien no analfabē tisma. Labā k izlikties, ka nerunā krieviski, nekā domā t, kā atrisinā t problē mu.
Piemē ram, samaksā jā m par privā to pludmali (nolē mā m pē dē jo reizi apskatī ties), pasū tī jā m transportu. No rī ta cē lā mies - lija lietus, debesis apmā kuš ā s. Auksti. Esam reģ istratū rā - informē t, ka nebraucam un transportu nevajag un iedod naudu. Krievvalodī gā meitene teica, ka naudu neatdod, tač u varot pā rcelt pludmales dienu. Es nestrī dē jos, un, neskatoties uz to, ka mē s rī t braucam, mē s esam pā rcē luš ies uz rī tdienu, mē s braucam ar vē lu. Nā kamajā dienā lietus nerimā s, tač u iestā jā s sliktie laikapstā kļ i. Esam reģ istratū rā . Ir jau cita maiņ a, un viņ i mums iedeva naudu. Starp citu, uzreiz tika atrisinā ts istabiņ as jautā jums, kuru mums nebija jā atbrī vo 12.00, jo ieradā mies apmaksā tā s dienas rī tā . Un dienu iepriekš iepriekš ē jā maiņ a draudī gi pateica, ka vajag atbrī vot viņ us datorā un viņ iem visi maksā jumi ir fiksē ti. Un mē s nesaņ emam algu. Svaiga maiņ a pat rā dī ja monitoru, kur fiksē ts, ka par istabu samaksā ts pirms 20.00.
- Mazgā t. Viens zeķ u pā ris - 2 levas (1 eiro). Gribē ju pasmieties un iedot mazgā š anai 1 zeķ u pā ri, lai viņ i varē tu darbinā t maš ī nu par 1 pā ri. Bet tad sapratu, ka viņ i mazgā sies kopē jā kaudzē . Bet kā viņ i izdzē š visu pā rē jo? Ja balts, tad ar kā du citu balto? Paš apkalpoš anā s nav. Vai arī es atkal sazinā jos ar nepareizo maiņ u reģ istratū rā ? : )
Kas ir labs?
- Uzreiz iedeva istabu ar skatu uz jū ru, kā bija lī gumā .
- Spa centrs, kas veic daž ā da veida masā ž as un ir diezgan labs. Bet š iem mē rķ iem uzkrā jiet naudu. Lē tā k nekā Maskavā , bet tomē r nauda. Starp citu, es veicu vieglu mā rketingu un zvanī ju citā m viesnī cā m, kuras reklamē ja, ka veic hidromasā ž u. Bet viņ i atvainojā s un teica, ka viņ u aprī kojums ir salū zis.
- Bezmaksas vilciens uz Rivjē ras pludmali. Lai arī pludmale ir apmaksā ta, tā labā nozī mē bū tiski atš ķ iras no visā m pā rē jā m pludmalē m. Un jū ra ir tī ra, un krabji skraida apkā rt, un skats ir lielisks. Pludmalē ir arī romantiska izskata restorā ns ar klasisko mū ziku.
Tā tad, labie cilvē ki, domā jiet paš i, izlemiet paš i. Bet viss, ko es rakstī ju, ir absolū ta patiesī ba.
аватар irakot23
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Helios 4 * atpū tā mies no 2010. gada 7. lī dz 18. jū nijam. Viesnī cas kompleksā ietilpst 5 *, 4 * un 3 * (lai gan tajā laikā tas bija sabrukuš ā stā voklī un tika atjaunots). Viesnī ca mums ļ oti patika. Personā ls ļ oti draudzī gs, numuriņ š tika uzkopts un dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta mainī ta 2 reizes 10 dienu laikā . … Tomēr ▾ Helios 4 * atpū tā mies no 2010. gada 7. lī dz 18. jū nijam.
Viesnī cas kompleksā ietilpst 5 *, 4 * un 3 * (lai gan tajā laikā tas bija sabrukuš ā stā voklī un tika atjaunots).
Viesnī ca mums ļ oti patika. Personā ls ļ oti draudzī gs, numuriņ š tika uzkopts un dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta mainī ta 2 reizes 10 dienu laikā . bet uz ē š anas rē ķ ina (mē s ē dā m tikai brokastis), tā pē c katru dienu viens un tas pats (visa š ī vienmuļ ī ba bija nogurusi 10 dienā s). Un viņ i labi baroja.
Teritorijā ir 3 peldbaseini, viens no tiem bē rniem un 4 iekš telpu, ū dens slidkalniņ i, kafejnī ca, naktsklubs, spa, fitnesa klubs, pirts, rotaļ u istaba bē rniem. . . ko vien vē laties. Animā cija ir ļ oti laba, ī paš i viņ iem ir interesantas programmas bē rniem.
No viesnī cas lī dz jū rai jā brauc apmē ram 15 minū tes. Katru stundu no viesnī cas uz jū ru kursē mazs vilcieniņ š bez maksas.
Zelta smiltis ir dā rgs kū rorts. Tā kā mums bija tikai brokastis, tad pusdienā s un vakariņ ā s devā mies uz kafejnī cā m. Cenas tur dā rgas. Jo tuvā k jū rai, jo dā rgā k. Piemē ram, vakariņ as diviem mums izmaksā ja no 40 lī dz 85 lev (mē s praktiski neko neliedzā m sev).
Un lieliski pavadī ja laiku : )
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Helios Spa Hotel с несколькими бассейнами и большим спа-центром расположен в 450 метрах от пляжа Золотые пески. Отель Helios Spа был построен в 2006 году. Последняя реконструкция прошла в 2017 году. В отеле 7 этажей и 2 лифта. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Варна ━ 27 км. Расстояние до центра города ━ 15 км.
Pludmales apraksts До пляжа 450 м. Предоставляется трансфер на частный пляж отеля, бесплатно только для программы «все включeно». Oстальные гости отеля могут заказать услугу на ресепшене за дополнительную плату. На данном пляже лежаки и зонты бесплатно (включены в стоимость трансфера). Бесплатная поездка на мини-поезде к общественному пляжу по расписанию, 10:00-17:00.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В главном ресторане Poseidon, расположенном рядом с бассейном и садом, предлагается большой выбор блюд на любой вкус.

2 открытых бассейна (подогреваемый в апреле и октябре), крытый бассейн с подогревом, лобби-бар/juice бар Artemis.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Предлагает прямой доступ к оздоровительному спа-центру Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, где предоставляются различные услуги массажа, эстетической терапии и прочих процедур. В просторном оздоровительном центре находится сауна, паровая баня, 2 больших открытых и 1 большой крытый бассейн с шезлонгами и зонтиками. В отеле оборудован многофункциональный корт для различных видов спорта и командных игр. По вечерам открывается ночной клуб Apollo. В пределах нескольких минут ходьбы от отеля работают многочисленные бары и клубы. Теннисный корт (с 09.00 до 17.00 бесплатно, с 17.00 до 20.00 платно), принадлежности для тенниса. 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 204 номера.

Istabās

Душ/ванна, фен, кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, мини-холодильник, мини-бар (включая 1 бутылку 1.5 л. воды), бритва для бритья (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands, Varna 9007, Bulgaria
Tālruņi: +359 889 299 194
Tīmekļa vietne: Helios Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.