Gladiola Star 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.610
№21 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no vienota viesnīcu kompleksa, kas sastāv no trim ēkām: Gladiola Star, Gladiola un Akacia. Viesnīca tika uzcelta 2004. gadā un pilnībā atjaunota 2011. gadā. Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrorta centrā, 16 kilometrus no Varnas pilsētas. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Anna.12345
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Bulgā rijā esmu bijis jau 11 reizes. In Gladiola Star 6. Ar katru gadu paliek sliktā k un sliktā k. Apkalpoš ana š ausmī ga, pretī gi tī ra istabu, saklā j tikai gultu, glā zes nemazgā , par grī dā m nemaz nerunā jot. Petā nija ir pasliktinā jusi sortimentu gandrī z nav. … Tomēr ▾ Bulgā rijā esmu bijis jau 11 reizes. In Gladiola Star 6. Ar katru gadu paliek sliktā k un sliktā k. Apkalpoš ana š ausmī ga, pretī gi tī ra istabu, saklā j tikai gultu, glā zes nemazgā , par grī dā m nemaz nerunā jot. Petā nija ir pasliktinā jusi sortimentu gandrī z nav. Ī si sakot, es vairs neieš u uz š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mī nusi: diezgan vienmuļ š ē diens, no numuriem ar skatu uz jū ru paveras skats uz trokš ņ aino krastmalu, baseins nav tī rī ts. Pluss: atraš anā s vieta, jū ras tuvums, plaš a smilš u pludmale, salī dzinoš i lē tas pā rtikas un preč u cenas. … Tomēr ▾ Mī nusi: diezgan vienmuļ š ē diens, no numuriem ar skatu uz jū ru paveras skats uz trokš ņ aino krastmalu, baseins nav tī rī ts.
Pluss: atraš anā s vieta, jū ras tuvums, plaš a smilš u pludmale, salī dzinoš i lē tas pā rtikas un preč u cenas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sanya0783
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Daudz nerakstī š u, uzrakstī š u galveno saistī bā ar viesnī cu! 2008. gada septembrī atpū tos un atsauksmi nolē mu uzrakstī t tikai tagad, jo atkal esmu neizpratnē par ceļ ojumu, un apsveru iespē ju doties uz š o kū rortu un š o viesnī cu vē lreiz : ) IEROBEŽ OJUMI: 1. … Tomēr ▾ Sveiki.
Daudz nerakstī š u, uzrakstī š u galveno saistī bā ar viesnī cu!
2008. gada septembrī atpū tos un atsauksmi nolē mu uzrakstī t tikai tagad, jo atkal esmu neizpratnē par ceļ ojumu, un apsveru iespē ju doties uz š o kū rortu un š o viesnī cu vē lreiz : )
IEROBEŽ OJUMI:
1. Baseina cienī tā ji droš i vien bū s vī luš ies
tā izmē rs ir aptuveni 5x3 metri.
Ir gan pieauguš ie, gan bē rni.
Lai gan baseina izmē rus diez vai var nosaukt par mī nusu lakstī galai, mū sē jie brauc uz kū rortu peldē ties jū rā , krist pludmalē utt. , un ne kā briti, no sē kļ a ā rā nekā pj. baseins : ), tā ds iespaids veidojas it kā viņ iem Anglijā baseinu nav : )
PROS:
1. Tī rī š ana, nu, ja es saku, ka tī rī ja katru dienu, varu melot, jo es atnā cu uz viesnī cu tikai pā rnakš ņ ot, paē st un pā rģ ē rbties, vienu es noteikti zinu, ka katru dienu pē c atgrieš anā s no pludmale, gulta saklā ta, dvieļ i izkā rti, atkritumi iznesti, un vispā r istabiņ a tī ra un vē sa : ), jo konderu varē ja pielā got savā m interesē m : )
2. Personā la reakcija uz daž iem trū kumiem, tū lī tē ja,
vispā r pē c vakariņ ā m izdomā ju paskatī ties teliķ i, spiedu un spiedu lī dz noklikš ķ inā ja, teliks vairs nerā dī ja : (, bet domā ju, ka visi, burā ja, tū lī t man norakstī s teli, savā ca ar drosmi, neaizgā ju pie reģ istratū ras, pateica administratorei, ka "sirdiņ ai vajag mū ziku un teleris atsakā s strā dā t" un viss, kamē r es uzkā pu 3 stā vā , iegā ju istabā un novilku č ī bas, admins jau klauvē ja pie durvī m ar teli, nomainī ja bez pretenzijā m : )
3. virtuve, paš ai par š o grū ti kaut ko uzrakstī t, jo neesmu izvē lī ga ē dienam (visvairā k man nepatī k miež i un visā di graudaugi) man par laimi, es tos tur neredzē ju : )) , bet, ja Ticē t tur satiktajiem draugiem, viņ i ar ē dienu bija apmierinā ti.
4. pludmale ir pā ri ceļ am, naktsklubi praktiski blakus viesnī cai, nav tā lu jā maldā s un jā meklē sava viesnī ca : )
5. personā ls ļ oti draudzī gs, ja pievē rš as kā dam uzreiz smaids sejā , kas ir laba ziņ a : )
ko es parakstī ju : )
Kopumā š ajā kū rortā ir daudz viesnī cu, un tā s visas ir savā veidā labas (ir 4 * 5 * lī menis), ja jū s dodaties uz š o viesnī cu, es domā ju, ka jū s bū siet apmierinā ti
Veiksmi. . . ; ))
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par 4 * - lieliski! jauks, pretimnā koš s personā ls. lī dz jū rai - 2 soļ i! bet nav piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Lieliski piemē rots jaunatnei! … Tomēr ▾ Par 4 * - lieliski! jauks, pretimnā koš s personā ls. lī dz jū rai - 2 soļ i!
bet nav piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Lieliski piemē rots jaunatnei!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta, vienā peldkostī mā skrē ja 3.4 reizes dienā peldē ties jū rā . Gandrī z paš ā kū rorta centrā un tajā paš ā laikā aiz viesnī cas ir kā pnes uz otro lī niju: Ar kā jā m lī dz akvaparkam, š ikas vakariņ as ar priekš nesumiem ("Krivata lipa", "Limbo") un nakts pastaigas. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta, vienā peldkostī mā skrē ja 3.4 reizes dienā peldē ties jū rā . Gandrī z paš ā kū rorta centrā un tajā paš ā laikā aiz viesnī cas ir kā pnes uz otro lī niju: Ar kā jā m lī dz akvaparkam, š ikas vakariņ as ar priekš nesumiem ("Krivata lipa", "Limbo") un nakts pastaigas.
Skats uz jū ru, noteikts fakts: 6. stā va ainava ir aizmirstama, kā bildē un labā k! Skats uz parku ne vienmē r ir labs, "Arabellā " vā cieš i izklaidē jas ar mikrofoniem no 21 lī dz 5 rī tā , ar skaļ ā m nakts peldē m baseinā (mū su draugi naktī negulē ja, lai gan dzī voja 5. stā vā ), bet mū s iztraucē ja muzikā ls pavadī jums no krasta un nakts salū ts.
laipns personā ls, labas brokastis, lieliski bā rmeņ i!! !
pamē ģ ini "autora š oka" alkoholisko kokteili no vietē jā bā rmeņ a!
Š ajā viesnī cā atpū š as daudz krievu, tā pē c biju pā rsteigts, ka atsauksmes bija tik maz.
Es novē lu jums visiem lieliskas brī vdienas jebkurā vietā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es devos ar bē rnu uz š o viesnī cu kā trī s zvaigznes.... izrā dā s tur ir numuriņ i un trī s zvaigznes un č etras atkarī bā no tā vai duš a ir istabā vai vannas istabā......bet viņ i mū s ielika č etrzvaigž ņ u istabā . … Tomēr ▾ Es devos ar bē rnu uz š o viesnī cu kā trī s zvaigznes.... izrā dā s tur ir numuriņ i un trī s zvaigznes un č etras atkarī bā no tā vai duš a ir istabā vai vannas istabā......bet viņ i mū s ielika č etrzvaigž ņ u istabā . TRĪ S! gultas (divas kombinē tas), izvelkamais dī vā ns, izvelkamais krē sls, septī tais stā vs, skats uz jū ru (lai gan nejautā ju)..... neskatoties uz to, istaba tika laizī ta katru dienu.... daudzi Krievi bija saš utuš i, pā rsvarā vecmā miņ as ar mazbē rniem, saka par sauļ oš anā s krē sliem pie baseina jā maksā , ē st no ē damistabas nevar izņ emt..... nu pajautā jiet par uzturē š anā s nosacī jumiem aģ entū rā vai draugi, internetā tas nebija iespē jams? Vā cieš i ir skaļ ā kie futbola fani, bet viņ i man netraucē ja....Bē rniem par maz! Dodieties uz akvaparku un ekskursija "Pirā tu ballī te" ir ļ oti jautra gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Nopirku supervī nu par 50 rubļ iem pudelē !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Lili007
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Interesantā kais ir tas, ka tajā paš ā ē kā ir 2 viesnī cas Gadiola Star 4 * un Acacia 3 *, tač u starp tā m ir tik liela atš ķ irī ba. akā cija un 2 * knapi velk, rā pojoš i melnas sienas un saplī susi duš a. Gladiolā , gluž i pretē ji, viss ir gaumī gs, patī kama atmosfē ra. … Tomēr ▾ Interesantā kais ir tas, ka tajā paš ā ē kā ir 2 viesnī cas Gadiola Star 4 * un Acacia 3 *, tač u starp tā m ir tik liela atš ķ irī ba. akā cija un 2 * knapi velk, rā pojoš i melnas sienas un saplī susi duš a. Gladiolā , gluž i pretē ji, viss ir gaumī gs, patī kama atmosfē ra. NEIZLIETOJIET 50 eiro, izvē lieties Gladiola, nenož ē losiet
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Puiš i, viesnī ca ir ļ oti laba. viss ir lieliski, nenož ē losiet! … Tomēr ▾ Puiš i, viesnī ca ir ļ oti laba. viss ir lieliski, nenož ē losiet!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Гостиница входит в единый гостиничный комплекс, состоящий из трех корпусов: Gladiola Star, Gladiola и Akacia. Отель был построен в 2004 и полностью реставрирован в 2011 г. Гостиница расположена в центре курорта Золотые Пески, в 16 километрах от города Варна. Отель подойдет для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до ближайшей автобусной остановки составляет 400 м, а до аэропорта Варны – 26 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются гладильные принадлежности.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 197 номеров.

Istabās

Все номера располагают балконом с садовой мебелью, гостиной зоной с диваном, кондиционером и кабельным телевидением, а также ванной комнатой с ванной, туалетно-косметическими принадлежностями и феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Golden Sands, Varna, 9007 Bulgaria
Tālruņi: +359 52 381 400
Tīmekļa vietne: Gladiola Star
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).