Tsarevets 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 5.110
№46 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
4.9 Numurs
4.9 apkalpošana
3.9 Tīrība
4.4 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas parkā, trešajā līnijā no jūras, kūrorta dienvidu daļā, 500 m no centra. Renovēts 2013. gadā. Tā ir 11 stāvu ēka.Vairāk →
аватар blagova.o.a
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bulgā rija ir labu un labsirdī gu cilvē ku valsts. Valodu var saprast. Mazliet miskas. Levs go, tas ir, 1 leva - 15 grivnas, vai 100 dolā ri - 175 levas. Grivnas tur nemaina, tā pē c ņ emiet lī dzi eiro vai dolā rus. Ja vē laties doties uz Golden Sands, bet nav lidmaš ī nas biļ eš u uz Varnu, jums bū s jā brauc no Burgasas apmē ram 3 stundas. … Tomēr ▾ Bulgā rija ir labu un labsirdī gu cilvē ku valsts. Valodu var saprast. Mazliet miskas. Levs go, tas ir, 1 leva - 15 grivnas, vai 100 dolā ri - 175 levas. Grivnas tur nemaina, tā pē c ņ emiet lī dzi eiro vai dolā rus. Ja vē laties doties uz Golden Sands, bet nav lidmaš ī nas biļ eš u uz Varnu, jums bū s jā brauc no Burgasas apmē ram 3 stundas.
Tū risma operators ALF (ALMA Holidays saimnieks). Nekas labs, bet arī nav ko sliktu teikt. Š oferis Zlatko labs. Viņ š mani nobrauca kvalitatī vi un ā tri, nodroš inā ja bezmaksas wi-fi maš ī nā , un, braucot atpakaļ , vienojā s ar viesnī cu un atgā dinā ja, ka jā ņ em sausā deva. Bet pats aģ ents necienī jā s mū s apciemot, viņ am bija jā zvana un jā lū dz, lai viņ a atbrauc un tad viņ i dzirdē ja jautā jumu: "Ko man nā kt? ". Nav bezmaksas ekskursiju, un maksas ir 3 reizes dā rgā kas nekā ielas. Starp citu, ekskursijas piedā vā uz ielas no 30-50 lev.
Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Izbraukš ana pulksten 12:00. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Wi-fi nav bezmaksas, 1 diena - 3 lauvas, 5 dienas - 10 lauvas. Baseins mazs un neomulī gs, viesnī cas priekš ā , netā lu no ceļ a, tajā pā rsvarā peldas bē rni. 15 sauļ oš anā s krē sli un vietas: smē ķ ē š anas galdi 4 galdi un 3 krē sli katram - daudziem nepietiek. Alkohols: alus, dž ins, degvī ns, viskijs, baltvī ns un sarkanvī ns - izsniedz tikai bā rā no 12:00 lī dz 22:00. Pats bā rs gan sā k strā dā t no 10:00, kur Jums tiks piedā vā ta: kafija, tē ja, dzē rieni un sulas. Lifti 2 gab. darbojas pareizi.
Standarta numurs: labs, izņ emot vienu izlauztu rozeti, bet tī rs un smuks, izremontē ts, gaidā ms daudz sliktā ks. Ir fē ns, gaisa kondicionē tā js un televizors. Televī zijā : 3-4 kanā li bulgā ru valodā , 2 kanā li ar mū ziku un 1 kanā ls "Krievija 24" (ziņ as). Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri. Viņ i piedā vā nelielu ziepju gabaliņ u un vienreizē jā s lietoš anas š ampū nus, tā pē c ņ emiet lī dzi savus. Bet tualetes papī rs tiek likts katru dienu un arī atkritumi tiek mainī ti katru dienu. Nav nosū ces ventilatora, tā pē c paņ emiet lī dzi atsvaidzinā tā ju. Nav seifa vai ledusskapja.
Ē dinā š ana: brokastis no 8:00 lī dz 10:00, pusdienas no 12:00 lī dz 14:00, uzkodas no 16:00 lī dz 17:00 un vakariņ as no 18:00 lī dz 20:00. Pirms un pē c noteiktā laika apmeklē t ē damistabu ir aizliegts. Uzskaitī š u sortimentu, kas bija visam atpū tas periodam, bet vienā piesē dienos tie pā rstā v tikai 1-2 veidu piedevas, gaļ u, salā tus. Brokastis: vā rī tas olas, olu kultenis ar fetas sieru, desiņ as, desiņ as, fetas siers, auzu pā rslu putra, piens un pā rslas. Pusdienas un vakariņ as: vistas gaļ a vai cepta vai krē jumā , bekons, zivju nageni, vistas nageni, vermicelli, kartupeļ i, vā rī ti ziedkā posti un vā rī ti brokoļ i, jē li sasmalcinā ti kā posti ar burkā niem, pipari, gurķ i, tomā ti, sarkanie kā posti ar krē jumu, zupa, rī si, kotletes tomā tos, arbū zs un daž reiz reizi dienā izliek ļ oti garš ī gu gaisa kū ku ar ievā rī jumu. Uzkodas: saldē jums un piparkū kas.
Viesnī ca nenodroš ina transporta pakalpojumus uz jū ru. Nav spē ļ u: nav bumbiņ u, un rotaļ u laukums vispā r ir aizņ emts automaš ī nu novietoš anai. Nav animatoru. Par naudu jū s varat spē lē t biljardu.
Jū ra: no viesnī cas lē nā m ejiet 10 minū tes cauri tirgiem, veikaliem un kafejnī cā m. Ceļ š ir viegls, ja neskaita vienu kā pņ u telpu (ja atgriež aties no jū ras), kas ir augsta, bet to var apbraukt no divā m pusē m, bet tad ceļ š uz viesnī cu palielinā sies. Pludmale ir smilš aina un tī ra. Kuš ete ir maksas: 1 gabals - 10 lev, matracis - 8 lev. Jū ra ir tī ra.
Izklaide un veikali: "Aptaujas" ritenis, elektromobiļ i, mā kslī gais bullis, š autuve, dzī vs ē zelis - tas viss no 5 levā m no cilvē ka. Akvā rijos ir zivis, kas tī ra kā jas ar kodumu: 20 minū tes 10 levas par vienu.
Cigaretes no 5 lev. Alus un dzē rieni no 1 leva par 0.5l. , no 2.5 lev par 1.5l. un no 3 lev par 2.5l. Sē klas no 1 lev. Č ipsi no 2.5 lev. Dvieļ i, T-krekli, š orti, peldkostī mi, cepures un cepures, flip flops un sandales no 10 lev. Zivis ar alu no 2.2 lev. Atsvaidzinā tā js, š ampū ni, zobu pastas un birstes, balzami, dezodoranti un smarž as no 15 lev. Š avarma no 5-6 levā m un picas gabals no 4-5 levā m. Rotaļ lietas no 5-10 lev. Saldē jums un magnē ti no 1-2 lev. Pulksteņ i un jostas no 20 lev. Suvenī ri no 4-5 lev. Kafejnī cā viens ē diens no 10-20 lev. , un dzē rieni no 2-3 lev.
аватар vitalina34
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lieties ā tru budž eta atvaļ inā jumu. Mē s pā rtraucā m savu uzmanī bu pie š ī s viesnī cas, glaimojot par "viss iekļ auts". Ierodoties pamanī jā m no terases galdiem kopš vakara nenoņ emtos traukus, netī rumus uz reģ istratū ras grī das. … Tomēr ▾ Izvē lieties ā tru budž eta atvaļ inā jumu. Mē s pā rtraucā m savu uzmanī bu pie š ī s viesnī cas, glaimojot par "viss iekļ auts". Ierodoties pamanī jā m no terases galdiem kopš vakara nenoņ emtos traukus, netī rumus uz reģ istratū ras grī das. Uz galdiem ir drupatas un mati. Š is modelis turpinā jā s visu nedē ļ u. Restorā nā visiem sē dvietas nepietiek, reizē m bija jā gaida ar pilnu š ķ ī vi rokā s, lai kā ds paē stu un apsē stos viņ a vietā . Augļ u nav. No dā rzeņ iem viņ i dod tikai arbū zu, tomā tus, gurķ us, kā postus un salā tus. Par higiē nu restorā nā labā k klusē t. Galdauti ir netī ri, visapkā rt drupač as un lā ses no zupas un keč upa. gulta istabiņ ā s, mainoties ik pē c č etrā m dienā m, netika mainī ta ne reizi. Nemaz nerunā jot par vannas istabas tī rī š anu. Uzkopt viņ u istabu nozī mē ja tualetes papī ra nomaiņ u un redzamā s vietā s ar mitru lupatu noslaucī t smiltis no grī das. Lifts darbojā s ar pā rtraukumiem visu reģ istrē š anā s laiku. Un tas atrodas 11 stā vu ē kā . Baseins ir neliels ar 10 sauļ oš anā s krē sliem. Tas ir, sauļ oš anā s krē sls vienā stā vā ))). Viesnī cā nav nekā du lī dzekļ u, lai atpū tniekam sniegtu medicī nisko aprū pi, pat pā rsē ju un vate. Nevienam nerū p apdroš inā š ana. Wi-fi viesnī cā ir maksas un slikts. Bet pats pretī gā kais ir personā la rupjī bas: restorā nā , reģ istratū rā , vestibila bā rā . Ikviens rī kojas tā , it kā jū s bū tu parā dā naudu un ilgu laiku nebū tu bijis. Turklā t tur ir daļ a nacionā lisma, nu, un ķ irsis uz tortes ir personā la krievu valodas nezinā š ana. Nolē mā m, ka š ī viesnī ca vairs nav pē da.
Это туалет на рецепции. Утро, 9 часов. пол в фойе отеля. Кто-то развел с вечера Грязь, которую не убирали до 10 утра. А это двери лифта, который часто ломался Шкаф в номере, в который нельзя повесить одежду из-за отсутствия перекладины
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā septembra sā kumā . Mē s abi esam pensionā ri un tā pē c, izvē loties viesnī cu, mums galvenā nozī me bija cenai. Lasu atsauksmes un brī nos, kā ds te bija labi paē dis, laimī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā septembra sā kumā . Mē s abi esam pensionā ri un tā pē c, izvē loties viesnī cu, mums galvenā nozī me bija cenai. Lasu atsauksmes un brī nos, kā ds te bija labi paē dis, laimī gi cilvē ki. Sovdepovskaya toshnilovka ar skaļ o restorā na nosaukumu priecē ja mū s visu laiku ar vienu un to paš u sortimentu: auksti makaroni, sapuvuš i, sautē ti dā rzeņ i, arī vienmē r auksti, kū kas ar pelē jumu, nekad neredzē ti augļ i un, dī vainā kā rtā , tomā ti un slavenie paprika. ir vienā di , no konditorejas izstrā dā jumiem pē cpusdienā , trī s cepumi. Kā vē lā k izrā dī jā s, vī rietis, kurš tā saucamajā restorā nā skraida starp galdiņ iem, savā c un mazgā traukus un grī das, ir arī mū su pavā rs, tā pē c pā rstā jā m par ko brī nī ties un pret notiekoš o sā kā m izturē ties filozofiski. Parunā jā m ar citiem atpū tniekiem, pirmais iespaids par viesnī cu visiem ir aptuveni vienā ds: "no š ejienes vajag bē gt. "Istabas arī atstā j daudz ko vē lē ties: nobruž ā tas sienas, pelē jums, nobruž ā tas mē beles, izmazgā ta nenoteikta vecuma veļ a, par kaut ko sū dzē ties ir bezjē dzī gi, protams, labā kajā gadī jumā uzklausī s uzmanī gi. . Ja dodaties uz š o viesnī cu, neņ emiet visu iekļ auts, pietiek ar vienā m brokastī m, bet var normā li pusdienot uz ielas, uz katra stū ra ir daudz kafejnī cu, vismaz nesaindē s, un cenas ir reā las. Kas attiecas uz jū ru, tad uz centrā lo pludmali peldē ties neej, lielā kā daļ a pludmales ir apmaksā ta, jā spiež as uz š auras smilš u joslas pie jū ras, kur tev visu laiku kā ps pā ri, elpo ar izgarojumi un tabakas dū mi, kā ds atpū tnieks, kurš nekaunī gi meta savu paklā ju tuvu tavē jam. Bet ne viss ir tik slikti. Atradā m pludmali, kur var viegli gozē ties smiltī s un peldē ties mierī gā jū rā bez viļ ņ iem. Ja ejat pa labi no centrā lā s pludmales, burtiski 100 m, tur bū s Riviera hotel pludmale, ir pietiekami daudz brī vas vietas uz smiltī m un pamesta mols bloķ ē pludmali no liela viļ ņ a, jū ra tur ir mierī ga, ideā la vieta peldē š anai ar bē rniem. Neskatoties uz visā m neē rtī bā m, kopē jais iespaids par Bulgā riju palika labs, labprā t dosimies vē lreiz, bet ne uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alex714
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribē ju pavadī t budž eta brī vdienas Zelta smiltī s. Izvē le krita uz divkā rš u pusi. No viesnī cas neko daudz negaidī jā m. Istabiņ ā bija gulta, naktsgaldiņ i, mazs CRT televizors, kondicionieris. Ņ ē mā m ar brokastī m, pusdienojā m netā lu no pludmales ar uzkodā m, un vakariņ ojā m kafejnī cā s ar dzī vo mū ziku un nacionā lajiem ē dieniem. … Tomēr ▾ Es gribē ju pavadī t budž eta brī vdienas Zelta smiltī s.
Izvē le krita uz divkā rš u pusi. No viesnī cas neko daudz negaidī jā m.
Istabiņ ā bija gulta, naktsgaldiņ i, mazs CRT televizors, kondicionieris. Ņ ē mā m ar brokastī m, pusdienojā m netā lu no pludmales ar uzkodā m, un vakariņ ojā m kafejnī cā s ar dzī vo mū ziku un nacionā lajiem ē dieniem. Istabā gulē jā m tikai no plkst. mī nusi-istabiņ ā nav ledusskapja. Sovdepovskaya hotel, kur bē rnī bu pavadī ju Soč os pie vecā kiem, tā pē c kopiespaids, bet nesū dzos, kaut kas tā ds bija gaidā ms. Ē diens tik-tā brokastī s pā rsvarā ņ ē ma kafiju ar bulciņ ā m vai maizi ar sviestu un ievā rī jumu, daž reiz savu biezpienu, desiņ as utt. ne pā rā k gaumī gi.
Wi-Fi reģ istratū rā , kad ir daudz cilvē ku, ļ oti baisi nobremzē . Pie ieejas ir baseins, viena š aura taciņ a veidā , neesi nopeldē jies, paiet 15-20 min. jū ra, un tu esi siltajā , maigā melnajā jū rā , dibens smilš ains un patī kams, pludmales bez maksas, bet sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, naudu neņ ē ma, tusē jā s pie sē rū deņ raž a duš ā m, mijā s ar jū ras procedū ras. Bijā m uz Nesebā ru un Stambulu. Ar pā rē jo esam apmierinā ti.
Вид из окна Вид из окна Бассейн Балкончик Балкончик Номер Номер
аватар Alex714
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es gribē ju pavadī t budž eta brī vdienas Zelta smiltī s. Izvē le krita uz divkā rš u pusi. No viesnī cas neko daudz negaidī jā m. Istabiņ ā bija gulta, naktsgaldiņ i, mazs CRT televizors, kondicionieris. Ņ ē mā m ar brokastī m, pusdienojā m netā lu no pludmales ar uzkodā m, un vakariņ ojā m kafejnī cā s ar dzī vo mū ziku un nacionā lajiem ē dieniem. … Tomēr ▾ Es gribē ju pavadī t budž eta brī vdienas Zelta smiltī s.
Izvē le krita uz divkā rš u pusi. No viesnī cas neko daudz negaidī jā m.
Istabiņ ā bija gulta, naktsgaldiņ i, mazs CRT televizors, kondicionieris. Ņ ē mā m ar brokastī m, pusdienojā m netā lu no pludmales ar uzkodā m, un vakariņ ojā m kafejnī cā s ar dzī vo mū ziku un nacionā lajiem ē dieniem. Istabā gulē jā m tikai no plkst. mī nusi-istabā nav ledusskapja. Sovdepovskaya hotel, kur bē rnī bu pavadī ju Soč os pie vecā kiem, tā pē c kopiespaids, bet nesū dzos, kaut kas tā ds bija gaidā ms. Ē diens tik-tā brokastī s pā rsvarā ņ ē ma kafiju ar bulciņ ā m vai maizi ar sviestu un ievā rī jumu, daž reiz savu biezpienu, desiņ as utt. ne pā rā k gaumī gi.
Wi-Fi reģ istratū rā , kad ir daudz cilvē ku, ļ oti baisi nobremzē . Pie ieejas ir baseins, viena š aura taciņ a veidā , neesi nopeldē jies, paiet 15-20 min. jū ra, un tu esi siltajā - maigā melnā jū rā , dibens smilš ains un patī kams, pludmales bez maksas, bet sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, naudu neņ ē ma, tusē jā s pie sē rū deņ raž a duš ā m, mijā s ar jū ras procedū ras. Bijā m uz Nesebā ru un Stambulu. Ar pā rē jo esam apmierinā ti.
аватар martinyuk21
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skaidrs, ka no divā m zvaigznē m nevajadzē tu gaidī t labus apstā kļ us, tač u, manuprā t, š ī viesnī ca neatbilst pat minimā lajiem komforta un, galvenais, tī rī bas standartiem. Trī s galvenie trū kumi, kas patieš ā m sabojā ja visu pieredzi. … Tomēr ▾ Skaidrs, ka no divā m zvaigznē m nevajadzē tu gaidī t labus apstā kļ us, tač u, manuprā t, š ī viesnī ca neatbilst pat minimā lajiem komforta un, galvenais, tī rī bas standartiem. Trī s galvenie trū kumi, kas patieš ā m sabojā ja visu pieredzi. 1. Nevis tī ra gultas veļ a, proti, izmazgā ta, bet ar traipiem, un uz abā m palagā m abi segas pā rvalki un abas spilvendrā nas. 2. Ļ oti plā nas starpsienas starp telpā m, nav skaņ as izolā cijas. Jū s varat dzirdē t visu, kas notiek katrā istabā uz grī das. 3. Ļ oti netī rs ē damistabā . Tas ir ļ oti mazs, klientu ir daudz, kā rezultā tā personā lam nav laika (arī gribot tikt laicī gi) kā rtī gi notī rī t galdus, kas pilni ar drupač ā m, sviesta gabaliņ iem, ievā rī jumu, sieru. pā ri tam visam riņ ķ o citi plankumi un milzī gas, labi barotas muš as. Tas viss nav pā rspī lē ts. Ē diens bija bagā tī gs, bet diezgan vienmuļ š . Kafija un tē ja tikai brokastī s!
Kopumā viesnī cas darbinieki bija diezgan izpalī dzī gi un centā s darī t, ko varē ja (tikai par š o punktu 3, nevis 1 vai 2). Wi-fi ir bezmaksas tikai reģ istratū rā , lē ns un pazū d ik pē c divā m minū tē m (neuzdroš inā jos izmē ģ inā t maksas).
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
istabiņ a š ausmī ga, lai gan var atbilst 2 zvaigznē m, istaba ir 9 kv. m. ir DIVAS gultas, VIENS matracis, galds un divi naktsgaldiņ i, ir TV un kondicionieris, nekas cits neder. Animā cija ZERO, bē rni bija garlaicī gi, bet paē duš i labi, daudzveidī ga ē dienkarte. … Tomēr ▾ istabiņ a š ausmī ga, lai gan var atbilst 2 zvaigznē m, istaba ir 9 kv. m. ir DIVAS gultas, VIENS matracis, galds un divi naktsgaldiņ i, ir TV un kondicionieris, nekas cits neder. Animā cija ZERO, bē rni bija garlaicī gi, bet paē duš i labi, daudzveidī ga ē dienkarte.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Reģ istrē š anā s diena bija š oks! numuriņ i niecī gi un neomulī gi, nav animā cijas, bet ē dieni priecē ar plaš o sortimentu. Ja dodat priekš roku budž eta brī vdienā m, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums, tač u esiet gatavi daudziem pā rsteigumiem, kas jū s tur sagaidī s. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s diena bija š oks! numuriņ i niecī gi un neomulī gi, nav animā cijas, bet ē dieni priecē ar plaš o sortimentu. Ja dodat priekš roku budž eta brī vdienā m, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums, tač u esiet gatavi daudziem pā rsteigumiem, kas jū s tur sagaidī s. Piemē ram, piemē ram, š ausmī gi netī ri trauki, wifi izslē gš ana ik pē c desmit minū tē m un nekā das ikdienas tī rī š anas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patika viesnī ca. Viņ i labi barojas. Personā ls ir atsaucī gs. Visi pavadī ja laiku. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Viņ i labi barojas. Personā ls ir atsaucī gs. Visi pavadī ja laiku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mplev88
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas 400-500m platī bā . uz jū ru, uz augš u, tā pē c neiesaku "pasī vajiem" pensionā riem, ģ imenē m ar maziem bē rniem (ja ir bē rni 7 gadi un vecā ki, viņ iem tā nebū s problē ma). … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas 400-500m platī bā . uz jū ru, uz augš u, tā pē c neiesaku "pasī vajiem" pensionā riem, ģ imenē m ar maziem bē rniem (ja ir bē rni 7 gadi un vecā ki, viņ iem tā nebū s problē ma). Bet mums tas nebija š ķ ē rslis, tieš i otrā di, pat pē c sā tī gā m brokastī m noderē ja pastaiga. Aiz viesnī cas atrodas akvaparks (mans ī paš ais ieteikums, to nevajadzē tu apmeklē t. Saulainajā krastā ir daudz labā k, un š eit viss ir pelē ks un netī rs. Ļ oti pieticī ga infrastruktū ra akvaparkā . Man nepatika). Viesnī ca atrodas klusā ielā un tas ir liels pluss, kur diskotē kas vairs nav dzirdamas. Zelta smiltis ir aktī vas jaunatnes kū rorts, liels skaits diskotē ku, kafejnī cu, karaoke bā ru, bija daudz tū ristu no Eiropas, ī paš i no Vā cijas.
Š ī s viesnī cas lielais pluss (ja jaunieš i atpū š as) ir tas, ka tā atrodas netā lu no vienas no labā kajā m diskotē kā m AREGANS Zelta smiltī s, kur ierodas visi kū rorta jaunieš i. Ieeja maksā ja 7 levas. Diskotē kas ī patnī ba ir tā da, ka ir 3 vai 4 zā les, kurā s viņ š spē lē savu mū zikas stilu (no elektro lī dz popam). Lī dz kū rorta centram tik tā lu neteikš u, jo ir viesnī cas, kas atrodas vē l tā lā k. Ja jū s ejat, tas ir 10-15 minū tes. protams, bet ja neskatā s uz suvenī ru veikaliem.... )))
Pludmale: Bulgā rijā visas pludmales ir pilsē tas. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir maksas (ī res maksa ir augsta). Bet visi taupī gie tū risti paņ ē ma dvieļ us un sauļ ojā s smiltī s))))
Viesnī cas infrastruktū ra: nav animā cijas, wi-fi reģ istratū rā ir bezmaksas, reģ istratū rā administratore runā krieviski. Viesnī cas nav, tā ir tikai 9 stā vu ē ka. Viesnī cā NAV baseina, bet kam tas paredzē ts, ja brauc uz JŪ RU.
Mani ī paš i neietekmē ja baseina trū kums, jo man tas nav vajadzī gs.
Tū risti no Ukrainas atpū tā s viesnī cā.
Istaba: nu skumji ((ļ oti pieticī gs, mazs un nepietiekami tī rs (ī paš i "vannas istaba"). Lai gan nebija nekā du kļ ū mju karstā un aukstā ū dens padevē . 12 dienā s teica, lai sakoptu. Nu ko teikt ekonomija Ir krievvalodī gie TV kanā li, un tad nā cā m tikai nakš ņ ot, tā pē c š ī m niansē m nepievē rsā m uzmanī bu.
Ē dinā š ana: paē dā m brokastis + vakariņ as. Divzvaigž ņ u viesnī cai tā bija diezgan skaista un daudzveidī ga. Tu noteikti nebū si izsalcis.
Ieteikumi: viesnī ca noteikti ir paredzē ta aktī viem jaunieš iem, kuriem ir ierobež ots budž ets. Viesnī cai ir trū kumi, tač u kū rorta infrastruktū rai ir savas priekš rocī bas.
Lai visiem laba atpū ta un gaiš i zī lē jumi! )))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в парке, на третьей линии от моря, в южной части курорта, в 500 м от центра. Реконструирован в 2013 году. Представляет собой 11-ти этажное здание.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 135 номеров.

Istabās

В номерах: ТВ, душ, балкон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands, Bulgaria
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.