Blue Sky 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.310
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.5 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā un mierīgā vietā Zelta smilšu kūrortā, 10 minūšu gājiena attālumā no pludmales. Iela ar bāriem atrodas 5-7 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca ir ideāli piemērota tūristiem, kuri vēlas labi un lēti atpūsties.Vairāk →
аватар donecz4
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i lidoja no Kijevas. tū roperators turtes, bez sū dzī bā m, satiku, liku piegā dā ts. tomē r pasē dē jā m Burgasā un braucā m lī dz viesnī cai lī dz pat Varnai kā dus 150 km. viesnī ca ir pieticī ga, bet atbilst savā m zvaigznē m. … Tomēr ▾ Viņ i lidoja no Kijevas. tū roperators turtes, bez sū dzī bā m, satiku, liku piegā dā ts. tomē r pasē dē jā m Burgasā un braucā m lī dz viesnī cai lī dz pat Varnai kā dus 150 km. viesnī ca ir pieticī ga, bet atbilst savā m zvaigznē m. ā tri iekā rtojā s, saproti krieviski, smaida. istabiņ a nav maza, ir TV un kondicionieris, krievu valoda. kanā li ir pieejami. tač u istabā nebija strā dā još a gaisa kondicioniera, viņ š teica reģ istratū rā . atnā ca meistars, nevarē ja salabot un meitene no reģ istratū ras piedā vā ja citu numuru. viss ir dī vaini un ar smaidu. Bulgā ri kopumā ir labi cilvē ki. tī rī ja normā li, pat nepamanī ja, kad, toko uz pelnu trauka paskatī jā s ar domā m un vai es š odien pī pē ju vai tas jau ir mainī jies. netā lu no viesnī cas baseins ir mazs. kontingents pā rsvarā ir vā cieš i, briti un krievi. Pretī gi bija skatī ties uz krieviem, ne visiem pietiek, izņ emot bū rus un inteliģ ence nespī d. vā cieš i, lai arī skaļ i, ir nevainī gi. jū ra ir vē sa, ū dens nav ī paš i kristā ldzidrs. ir daudz kafejnī cu un soliņ u, atrakciju.
prostitū tas sagrā bj visus vī rieš us bez sievietē m un velk uz veikaliem. Man vienkā rš i tā gadī jā s, man likā s, ka tā ir noticis, viņ a paspieda roku un kaut ko teica savā veidā , lī dz pateica cenu (50-80 levas (400 UAH), ar vā rdiem ai-liu-liu tad aizbē ga. daudz gaļ as un viss uz grila, salī dzinoš i lē ti, bet porcijas par lielu, droš i var ņ emt vienu uz diviem, vilciens iet no viena gala lī dz otram, pats kū rorts nav ī paš i liels, un nogā zē lejā lī dz jū rai, atpakaļ lejā no kalna paņ ē mu taksi un braucu uz Burgasu akvaparkā aqua paradise taxi mums maksā ja 160 levas (800 UAH) un tā ir visa diena.
Golden Sands ir dā rgs kū rorts, kur braukt uz Saulaino Krastu ir 1.5 reizes lē tā k, bet ā rpus kū rortiem 2-3 reizes lē tā k. daudzi soliņ i ar ziepē m, smarž ā m un tamlī dzī gi no rozē m, viņ iem vispā r viss ir no rozē m. Spē cī gu cenu izkliedi nemanī ju.
rū pī gi mainiet naudu, mē s esam redzē juš i labā ko valū tas maiņ as kursu Varnas bankā s.
Kā du vakaru es dzirdē ju sirdspukstus no kafejnī cas, un es biju sarū gtinā ts. Bulgā ru meitenes nav ah-ti, bet skaitļ i nav nekas, vā cu ā trā s uzkodas izauga, un krievi un ukraiņ i ir skaisti. Kopumā esmu apmierinā ts ar visu, nepieķ ē ros pie viesnī cas, pieticī gi, bet ē rti, ē dā m kafejnī cā s, darbinieki un visi bulgā ri ir ļ oti jauki cilvē ki, diskotē kas un striptī zklubi ir pilni, kokteiļ i par 4 levā m (20 UAH ) bumba! ņ em lī dzi eurekas, reģ istratū rā ir seifs. vienī gais mī nuss ir pā rē jo daž u krievu apcere.
аватар Mar2013
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ar vī ru atpū tā mies BlueSky 2012. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā . Iespaidi ir neviennozī mī gi, ir gan plusi, gan mī nusi apkalpoš anā , ē dinā š anā , dzī ves apstā kļ os viesnī cā un vispā r Zelta smilš u kū rortā . … Tomēr ▾ Ar vī ru atpū tā mies BlueSky 2012. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā . Iespaidi ir neviennozī mī gi, ir gan plusi, gan mī nusi apkalpoš anā , ē dinā š anā , dzī ves apstā kļ os viesnī cā un vispā r Zelta smilš u kū rortā . Kad mē s pirmo reizi ieradā mies apmē ram 10:00, mums teica, ka mū su istaba nav gatava, viņ i saka, ka viņ i reģ istrē jas tikai pulksten 12:00. Paklausī gi gaidī jā m 2 stundas, atstā jot mantas personā la istabā . Š ajā laikā paspē jā m tikt lī dz jū rai, nokā pjot pa vairā kā m akmens kā pnē m (ne pā rā k stā vā m un ne tik garā m) uz krastmalu. Kā da bija mū su vilš anā s, kad ieraudzī jā m piekrastes malu un jū ru, kas vienkā rš i mudž no cilvē kiem! Tā du steigu jū rā nebiju redzē jis. Nevajadzē ja runā t par vietu, kur var nolikt savu dvieli, nemaz nerunā jot par to, kā ē rti apgulties smiltī s. Smiltis nebija ī paš i rū pī gi tī rī tas, tā pē c tajā s varē ja viegli redzē t izsmē ķ us, plastmasas pudeles un izmē tā tus apļ us vai matrač us utt. Vē lā k atklā jā m viesnī cas Riviera pludmali un devā mies tikai uz turieni (nav viļ ņ u, ū dens tī rā ks, un galvenais, cilvē ku mazā k! ). Pa ceļ am nolē mā m samainī t naudu dzeltenā maiņ as kioskā krastmalā (bankas filiā les kā tā das kū rortā nav, vismaz neatradā m). Rezultā tu tablo tika noteikts eiro un levas kurss no 1 lī dz 1.95. Pā rbaudā m ar puisi angliski: ja iedodam 1 eiro, tad tu mums 1.95 levas. Viņ š saka jā . Mē s viņ am iedodam 50 eiro (paldies Dievam, ne vairā k), bet viņ š neiedod pilnu summu levā , ko gaidī jā m. Izrā dā s, ka kaut kur aiz durvī m lejā , kā ju lī menī , ir vē l viens tablo un tur likme ir nevis 1.95, bet 1.57. Mē s sakā m, ka neparakstī sim š o maiņ as č eku. Pē c tam viņ š to paraksta pats un, atbildot uz mū su pieprasī jumu pē c naudas atmaksas, saka, ka maiņ as operā cija ir pabeigta, un, ja jums kaut kas neder, tad “ej to paš u! ” (Ko, starp citu, tur pa dienu ar uguni neatradī si). Atpū tas laikā ne reizi vien esam redzē juš i, kā pie š ā diem bodiņ iem drū zmē jā s bariņ š š o naudas mijē ju apmā nī tu niknu cilvē ku. Ierodas policija, kas it kā mē ģ ina izdomā t, uzklausa cietuš os un tad rausta plecus un saka, ka neko nevar izdarī t un aiziet (redzams, ka š ā di nozagto naudu dala ar policiju).
Pē c finanš u peripetijas, norunā tajā laikā atgriezā mies viesnī cā . Esam informē ti, ka istaba joprojā m nav gatava, un kā pē c mē s domā jā m tikai, ka bū s iespē jams reģ istrē ties pulksten 12? - reģ istrē š anā s tikai pē c pulksten 14:00. Turklā t nevaram arī pusdienot, jo pusdienas beidzas tieš i pirms 14:00. Pē c tam, kad mū su saruna pā rgā ja paaugstinā tos toņ os, mē s tikā m vadī ti, lai redzē tu, vai mū su numurs ir gatavs. Tas atradā s treš ajā stā vā saulainā pusē ar skatu uz baseinu. Istaba ļ oti maza, netī ra, gultas bija zem sienā m ar burtu "g". Likā s, ka nekam citam vietas nepietika, izņ emot tiem un mazajiem naktsgaldiņ iem. Balkons bija ļ oti niecī gs, tajā varē ja ietilpt tikai viens cilvē ks. Sakā m, ka š im nepierakstī jā mies, gultai jā bū t dubultai utt. Mums teica, ka š is numurs ir aizņ emts un, kad tas kļ ū s brī vs, tad varē sim tur pā rvā kties. Mē s mudinā jā m kaut ko darī t un nepiekritā m š ā dai saskaņ oš anai. Ar skā bu seju administratore mums beidzot parā dī ja samē rā normā lu istabu (kurā pē kš ņ i izrā dī jā s vairs neapdzī vota), treš ajā stā vā , ē nas pusē , ar divā m gultā m, kas saspiestas kopā , normā lu balkonu, daudz ē rtā ku un tī rī tā js. Tā s vienī gais trū kums bija vannas istaba, kurā ū dens no duš as lija tieš i uz tualeti un durvī m, kas no tā uzpū tā s. Kas attiecas uz ē dienu š ajā viesnī cā , tad tas ir diezgan vienmuļ š , daudz trekna un cepta, tā da fast food. Bet tajā paš ā laikā dā rzeņ us un augļ us dod pietiekamā daudzumā . Bā rā varat paņ emt saldo soda, vietē jos alkoholiskos dzē rienus, kafiju no automā ta. Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, gultas veļ a - reizi 5 dienā s, tā pē c mums nebija nevienas sū dzī bas par tī rī š anu. Baseins arī labs, vidē ja izmē ra, ar pieauguš o un bē rnu nodalī jumiem, tī rs, principā sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Nebija trokš ņ ainu uzņ ē mumu, kas traucē tu gulē t.
Naudu labā k samainī t Varnā (par 1 eiro iedeva 1.93 levas), uz kuru var nokļ ū t, braucot ar pilsē tas 409. marš ruta autobusu (maksa 3 levas); brauciens ilgst aptuveni 40 minū tes. Š ajā pilsē tā ir gan tirgi, gan lieli iepirkš anā s centri ar labā m cenā m.
Atseviš ķ i par taksometru vadī tā jiem - ja izlem paņ emt auto, tad š oferim nevajag maksā t uzreiz, bet tikai tad, kad viņ š tevi aizvedī s uz iepriekš noteiktu vietu, citā di neklausī s, noraksti visu priekš tulkoš anas grū tī bas”, sakiet, ka viņ š nebrauks uz centru, tas ir akmens metiena attā lumā no galvenā tirdzniecī bas centra un tamlī dzī gi.
Rezumē jot, pats secinā ju, ka nā kamreiz, kad doš os uz Bulgā riju, noteikti nebraukš u sezonas plaukumā un noteikti ne uz Bluesky, jo uz vietas ir daudz citu cienī gā ku un interesantā ku viesnī cu. piekraste, jo vairā k vienmē r ir patī kami atklā t ko jaunu ; -)
аватар Ju.
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad es devos ekskursijā , š ī viesnī ca bija lē tā kā.3 zvaigž ņ u viesnī ca Golden Sands. Tas, protams, bija nopietni kaitinoš i, tā pat kā atsauksmju trū kums internetā . Bet es nolē mu izmantot iespē ju : ). Ierodoties, bijā m patī kami pā rsteigti. … Tomēr ▾ Kad es devos ekskursijā , š ī viesnī ca bija lē tā kā.3 zvaigž ņ u viesnī ca Golden Sands. Tas, protams, bija nopietni kaitinoš i, tā pat kā atsauksmju trū kums internetā . Bet es nolē mu izmantot iespē ju : ).
Ierodoties, bijā m patī kami pā rsteigti. Ļ oti jauka viesnī ca, tī ra, maza, mā jī ga un ļ oti, ļ oti klusa. Mū su uzturē š anā s laikā cilvē kus vispā r nesatika un man likā s, ka viesnī ca pustukš a : ) Dzī vo gan krievi, gan vā cieš i, gan bulgā ri, gan pensionā ri, gan jaunieš i.
Viena no galvenajā m priekš rocī bā m, manuprā t, ir tuvums (5 minū š u gā jienā ) no Rivjē ras, slē gta kompleksa, bet pludmale tomē r ir paš valdī bas un tur var atpū sties ikviens. Ļ oti liela brī vā zona, atš ķ irī bā no Golden Sands, par to nebija jā maksā . Cilvē ku bija maz, vienmē r, lai arī kurā laikā viņ i ieradā s, viņ i atrada pietiekami daudz brī vas vietas.
Aizbraucā m uz Varnu pē c augļ iem, jo ​ ​ pa ceļ am uz pludmali tie ir ļ oti dā rgi un bezgarš ī gi, vispā r tā di paš i kā mā jā s bodē pirktie, tikai 2x dā rgā ki. Varnā kolhozu tirgū par absolū ti smieklī gu naudu nopirka sulī gā kā s vī nogas, plū mes, riekstus un arbū zus.
Jā , viesnī ca atrodas paš ā Zelta smilš u sā kumā , bet lī dz kū rorta centram pa ieliņ ā m ar veikaliem un kafejnī cā m ir jā iet 15 minū tes.
Man nepatika tas, ka tā ir ļ oti nekopta, protams, Bulgā rija ir ļ oti tā lu no Eiropas. Nesakopti apstā dī jumi, 10 metru attā lumā no 5 zvaigž ņ u viesnī cas teritorijas - atkritumu izgā ztuve! Mani ļ oti pā rsteidza tas, ka praktiski visur kafejnī cā s un restorā nos apmeklē tā jiem ir maksas tualetes! 0.5-1 leva (10-20 rubļ i). Un pat tajā s, kur futbola lī dzjutē ji aicinā ti skatī ties mač u translā cijas un cī tī gi dziedoš u alu!
No ekskursijā m mē s devā mies uz Stambulu, un š ī , iespē jams, ir visinteresantā kā . Pilsē ta ar 18 miljoniem iedzī votā ju, gadsimtiem sena vē sture, moš ejas – viss atstā ja milzī gu iespaidu. Autobuss tieš ā m nebija ī paš i ē rts, bet pē c tam gulē ja viesnī cā .
Aizvadī jā m vē l vienu ekskursiju - uz Balč iku un Kaliakra ragu. Balč ika atkal ir netī rs ciems, Kaliakra rags ir ļ oti skaista vieta.
Starp citu, situā cija ar suvenī riem Bulgā rijā ir ļ oti jocī ga : ) Uz stendiem var atrast kaudzi visu, pat no nepiederoš as valsts: ) Piemē ram, koka koku vardes, kuras tiek vestas no Taizemes, Holandieš u kurpes, dabiski visur "Bulgā rija" : ). Tā pē c atveda rož u ievā rī jumu un rož u eļ ļ u : )
Ļ oti labi atpū tā s. Tiesa, maz ticams, ka mē s kā dreiz atgriezī simies Bulgā rijā.. .
аватар demablagoev
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2008. gada septembra sā kumā pavadī jā m 10 dienas Bulgā rijā un bijā m ļ oti apmierinā ti. . . Uz Blue Sky dodamies jau otro reizi. Un jū s varat redzē t, kur palika nauda mū su pirmajam ceļ ojumam. Viesnī ca atkal tika rekonstruē ta - piebū vē ja 4. … Tomēr ▾ 2008. gada septembra sā kumā pavadī jā m 10 dienas Bulgā rijā un bijā m ļ oti apmierinā ti. . .
Uz Blue Sky dodamies jau otro reizi. Un jū s varat redzē t, kur palika nauda mū su pirmajam ceļ ojumam. Viesnī ca atkal tika rekonstruē ta - piebū vē ja 4. stā vu ar lielā m istabā m, pielika liftu, izraka baseinu, pabeidza savu restorā nu, visur izkā ra gaisa kondicionierus. . .
Kā jau daudzi ir atzī mē juš i, š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā . Istabas ir labas. Istabiņ u dabū jā m 4. stā vā , man liekas, ka tā s ir vislabā kā s - lielas un ar lielu balkonu. Š ķ iet, ka tā s galvenokā rt dod tiem, kam ir mazi bē rni. Personā ls ir draudzī gs, uzkopj katru dienu, gulta tiek mainī ta 2 reizes nedē ļ ā . Dvieļ us, ja kā ds nezin, nomainiet, ja nomet uz grī das. Un tad kā ds mē ģ inā ja dot kukuļ us. . . Viņ i laikam smē jā s!
Baseins ir pilnī gi jauns, ir mazs bē rniem. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi vairs nav par velti - par tiem prasa 1 eiro. Tas ir tiem, kam ir slinkums, lai vilktu ē zeļ us uz jū ru.
Reģ istratū rā ir siltummainis. Kurss ir labā kais, ko mē s jebkad esam redzē juš i. Bet tomē r daudz zemā k nekā Varnas centrā . Tā pē c mū su padoms ir doties ekskursijā uz Varnu, tajā paš ā laikā nomainī t naudu. Starpī ba, ja mainī si, piemē ram, 500 eiro, bū s ļ oti ievē rojama.
Jā iet uz Rivjē ras pludmali, jā iet kā das 7 minū tes un cilvē ku nav tik daudz kā visur citur. Par visu viņ i ņ em naudu un daudz, galu galā elites klubs. Bet ir arī vietas bez maksas, pē rkam savu lietussargu un piepū š amo matraci pa 7 eiro katrs un mums ir elites klubs priekš sevis!
Par restorā nu. Viņ š ir. Acī mredzot, lai pieš ķ irtu 3 zvaigznes. Brokastis ir normā las, var paē st lī dz sā tai un nedomā t lī dz vakaram. Ē diens derē s - smalkmaizī tes, olas, desiņ as, desa, siers un siers, augļ i, dā rzeņ i, jogurts. Ē d – priecā sies, pā rgulē si – daudz nenož ē losi. Kas attiecas uz pusdienā m un vakariņ ā m, jums jā meklē citur. Zilajā s debesī s viss ir dā rgs un jautrs. To piedē vē jot nepilnī bā m, mē li negriež - Zelta laikam restorā ni un kafejnī cas par 100. No tiem, kas ir tuvumā , man ī paš i patika Gerana un Krivata Lipa. Ē diens izcils, porcijas milzī gas, un tikai par 5-10 eiro degunā .
Par t. s Lū dzu, neuztraucieties par “animā ciju” - tā vienkā rš i neeksistē . Un man tā nav jā bū t. Fakts ir tā ds, ka Golden Sands ir KOMPLEKSS. Jū s esat visur un vienmē r lietu biezumā...Nejaukt ar turku atrunā m. Izklaides jū ra katrai gaumei un krā sai. Un mani izklaidē t viesnī cā ir muļ ķ ī bas. Tajā paš ā "Geranā " katru vakaru folkloras dejas ir vienkā rš i super!
Patika arī tas, ka blakus ir pā rtikas veikals, kur cenas ir gandrī z tā das paš as kā Varnā . Un autobusa pietura uz Varnu 3-5 minū tē s. staigā t. Biļ etes cena uz Varnu ir 2 eiro, taksometrs ir aptuveni 10.
Ī sā k sakot, aiziet - jū s to nenož ē losit. Ekskursiju nopirkā m par 30 tr. diviem, tā pē c vieta ir naudas vē rta. Es domā ju, ka novē rtē ju. . .


iemiesojums Ludunya
Es eju sauļoties tikai no rītiem un vakaros,bērns nemaz nav sauļošanās cienītājs,peldējos,sausēju un staigāju.Nav jēgas ņemt sauļošanās krēslu un lietussargu.Ko tādā gadījumā darīt?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в тихом спокойном месте курорта Золотые пески, в 10 минутах ходьбы от пляжа. В 5-7 минутах ходьбы находится улица с барами. Отель идеально подойдёт туристам, желающим хорошо и недорого отдохнуть.

Atrašanās vieta 24 км от аэропорта Варны.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Магазин, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего в отеле 77 номеров.

Istabās

В номерах представлено: душ / ванна, кондиционер, ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно).

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands, 9007 Золотые Пески, Болгария
Tālruņi: +359 52 355 123
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).