Berlin Golden Beach 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.610
№9 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
7.9 Numurs
7.5 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.3 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrortā jūras krastā. Uzcelta 2001. gadā, daļēji renovēta 2015. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар liudmilabal72
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No 2022. gada 12. lī dz 21. jū nijam atpū tā mies š ajā viesnī cā . Tā s galvenā priekš rocī ba ir pastaigas attā lumā no jū ras. Plaš a pludmale. Ē rti sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Divi baseini. Bā rs pludmalē ar bezalkoholiskajiem un alkoholiskajiem dzē rieniem, kas Bulgā rijai ir retums. … Tomēr ▾ No 2022. gada 12. lī dz 21. jū nijam atpū tā mies š ajā viesnī cā . Tā s galvenā priekš rocī ba ir pastaigas attā lumā no jū ras. Plaš a pludmale. Ē rti sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Divi baseini. Bā rs pludmalē ar bezalkoholiskajiem un alkoholiskajiem dzē rieniem, kas Bulgā rijai ir retums. Diennakts vestibila bā rs - nebija nevienā viesnī cā . Numuri ir mā jī gi, ar fē nu un seifu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu un istaba tika uzkopta. Ē diens labs, bet gribē tos vairā k augļ u un zivju ē dienu. 10 dienas nebija ne mī diju, ne garneļ u. Augļ i tikai ā boli, apelsī ni, greipfrū ti. Pie baseina atrodas telts ar saldē jumu. Viesnī ca ir liela, sastā v no č etrā m ē kā m un attiecī gi daudz cilvē ku. Ē rtā kā s ē kas ar skatu uz jū ru ir B un C. Pā rsteidzoš ā kais bija uzkodu bā ra trū kums. Tik lielai viesnī cai tas ir milzī gs mī nuss. Tā kā ē diens tur ir uz maiņ ā m noteiktā laikā un ne vienmē r gribē jā s celties 7.30 brokastī s, tad vē lā k nav kur un ko ē st.
Lobby bā rs mū su ē kā strā dā ja tikai no 10.00 lī dz 16.30 un vakarā bija jā dodas uz A korpusu un jā stā v milzī gā s rindā s, lai dabū tu kaut ko dzeramu. Vē l viens trū kums ir tas, ka viņ i nenodroš ina pludmales dvieļ us. Nē sā jot lī dzi š o papildu bagā ž u, un š ā dai viesnī cai viņ i varē tu izdalī t dvieļ us. Kopumā viesnī ca laba, vairā k plusu. Bet novē lē jums viesnī cas administrā cijai: atvē rt uzkodu bā ru un otru vestibila bā ru; pievienojiet ē dienkartei zivju gardumus un citus augļ us un izdaliet dvieļ us. Ja tā ir: 5+ viesnī cai var dot simts procentus.
аватар elena.e2301
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas viesnī cā Berlin Golden Beach Hotel 4 * 2021. gada jū nija sā kumā . Uzreiz atzī mē š u, ka pā rē jais patika, apmierinā ts ar gandrī z visu. Pirmkā rt, reģ istrē š anā s: ieradā mies 6.00, iereģ istrē jā mies 9-10 (lai gan reģ istrē š anā s no 14. … Tomēr ▾ Atpū tas viesnī cā Berlin Golden Beach Hotel 4 * 2021. gada jū nija sā kumā . Uzreiz atzī mē š u, ka pā rē jais patika, apmierinā ts ar gandrī z visu.
Pirmkā rt, reģ istrē š anā s: ieradā mies 6.00, iereģ istrē jā mies 9-10 (lai gan reģ istrē š anā s no 14.00), par ko liels paldies. Pirmais iespaids - personā ls ļ oti draudzī gs, ar komunikā ciju problē mu nebija, bez problē mā m runā angliski, krieviski. Vē los pieminē t vadī tā ju Annu Yosypivna @berlinhotelsbulgaria, kura ir ļ oti draudzī ga un patī kama persona, kura dara visu iespē jamo, lai atrisinā tu problē mu. Apmierinā ts ar istabu, diezgan liels, ar skatu uz jū ru. Mū su istabiņ a bija B sektorā , pat istabiņ as, cik sapratu, ar skatu uz mež u, pat ne - ar skatu uz jū ru. Izbraucā m 11.00 (lietas tika atstā tas pie noliktavas), lai gan izbraukš ana bija 18.00, pusdienas tajā dienā nebija iekļ autas, BET mums laipni ļ ā va pusdienot un rokassprā dzes netika noņ emtas, proti, izmantojā m bā ru lī dz izbraukš anai, par ko arī liels paldies.
Ē dienu ziņ ā viesnī cas viesi tika sadalī ti 3 maiņ ā s, lai izvairī tos no pū ļ a (brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m varē ja izvē lē ties sev pieņ emamā ko laiku). Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Es atkā rtoju, personā ls ir ļ oti draudzī gs. Arī bā rmeņ i bā rā ir ļ oti jauki, atceras savas vē lmes, ī paš i gribu pieminē t Dž ordž u.
Ir 2 peldbaseini, bez apkures. Mums nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem (bija vē ss), tā pē c, ja bū tu apkure, visi bū tu priecī gi.
Wi-Fi ir diezgan normā ls, no pludmales varē ja brī vi runā t.
Animatori arī nesē dē ja, izklaidē ja bē rnus un pieauguš os.
Tā tad kopumā esmu apmierinā ts.
аватар lenchuk1984
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no Bulgā rijas, atpū tos sezonā.2019. gada jū lijā , č etri (ar diviem bē rniem, 5 un 9 gadi). Sā kš u ar reģ istrē š anos, jo lasī ju negatī vas atsauksmes: visā s praktiskajā s viesnī cā s reģ istrē š anā s ir no 14. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Bulgā rijas, atpū tos sezonā.2019. gada jū lijā , č etri (ar diviem bē rniem, 5 un 9 gadi). Sā kš u ar reģ istrē š anos, jo lasī ju negatī vas atsauksmes: visā s praktiskajā s viesnī cā s reģ istrē š anā s ir no 14.00-15.00, izbraukš ana ir 12.00. Viesnī cas nepielā gojas lidmaš ī nu un autobusu reisiem, tā pē c, ierodoties no rī ta, nā ksies kaut kur pastaigā ties, nevis dumpoties "esam noguruš i, izsalkuš i un dusmī gi". Var samierinā ties, ja viesnī cā ir brī va istabiņ a, kas sezonā ir retums. Mū su ieraš anā s bija vē la, ieradā mies viesnī cā naktī , un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, patiesī bā zaudē jā m vienu dienu, kas ir skumji, bet ne katastrofā li. Reģ istrē joties esi rokassprā dzes, jo viesnī cas sistē ma ir viss iekļ auts. Viņ i apmetā s D korpusā , tas ir bijuš ais Glarus. Nez kā pē c ne visi vē las tur apmesties, bet mums patika istabiņ a, rezervē jā m apartamentus. Dali ar skatu uz jū ru, pat no diviem balkoniem)) numurs 477. Istaba tī ra, divas istabas, viena kā standarta istaba, otrā viesistaba ar izvelkamo dī vā nu.
Istabas ir atdalī tas ar durvī m, katrā ir balkons, tualete, TV. Jū s varat atpū sties mierī gi un ar divā m ģ imenē m, tikai viena vanna un skapis) No trū kumiem, kurus mē s pamanī jā m, periodiski nokrita ekrā ns zem vannas istabas, un nav drē bju ž ā vē tā ja, kas arī nav katastrofā ls. Mē beles nav salauztas, viss kā rtī bā , kondicionieris centrā lais, katrā istabā pie sienas ir vadī bas sensors. Internets istabā , kas mums bija, bija lielisks, bet tie, kas bija no B korpusa, sū dzē jā s, ka viņ iem ir slikti.

Viņ i klibo ar tī rī š anu, bet š ī ir kā da maiņ a, vienreiz tī rī ja labi, otro ne tik ļ oti. Veļ u nemainī ja č etras piecas dienas, pajautā jā m reģ istratū rā , viss mainī jā s. Tā lā k par uzturu: vē lreiz, pirms rakstā t negatī vas atsauksmes, izlasiet informā ciju viesnī cas un tū risma firmu mā jaslapā s! Ē dinā š ana viesnī cā sā kas ar pusdienā m ieraš anā s dienā un beidzas ar brokastī m izbraukš anas dienā . Atkā rtoju, viesnī ca nepielā gosies lidojumiem.
Naktī mums iedeva sausā s devas (sviestmaizes un ā bolus), tas ir pusdienu un vakariņ u vietā , kuras palaidā m garā m. Skatoties uz priekš u, izbraukš anas dienā pusdienojā m bez maksas) viņ i aizmirsa novilkt mū su rokassprā dzes. Restorā nā sezonas laikā ir daudz cilvē ku, tač u tas vairā k ir viss iekļ auts sistē mas trū kums. Padoms, ja vakariņ ā s gribas sirdsmieru, jā ņ em bez ē diena, var doties uz restorā niem un kafejnī cā m, kuru arī piekrastē ir neskaitā mas. Nevajag pielā goties, ē st gribē jā s nevis 12.00, bet 15.00, no rī ta gribē jā s gulē t, nevis celties un skriet brokastī s. Lielapjoma pā rtika! Mā jā s tik daudz neē d, arī vē deru pildī jā m pirmā s trī s dienas, gribas visu pamē ģ inā t, tad nomierinā jā mies. Tur ir daudz cilvē ku, visi skrien kā skudras, kā ds stā v rindā , kā ds ir augstprā tī gs bez rindas, un tas nav atkarī gs no tautī bas (starp citu, slā vi uzvedā s pieklā jī gi) Ja trauks beigsies , atnesī s jaunu, varbū t tikai nedaudz jā pagaida. Viss ir daudzveidī gs, no zupā m lī dz desertiem un augļ iem.
Bē rni apē dī s frī kartupeļ us un piedzersies ar kolu))) Dzer sulas un soda bez ierobež ojumiem, karstos dzē rienus brokastī s, alkoholu pusdienā s un vakariņ ā s. Arī saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s. Atradī siet arī vietas pie galdiņ a, kurš paē dis aizies, viesmī ļ i ā tri notī rī s galdus. Milzī gs lū gums, CILVĒ KI neķ er visu ar rokā m! Tam ir ī paš as knaibles un karotes. Manā klā tbū tnē pienā ca pieaudzis vī rietis, paglaudī ja ar rokā m desiņ as, nolika maizi, pirmkā rt, tas nav patī kami, otrkā rt, š eit jums ir saindē š anā s. No 10.00 lī dz 16.00 pludmalē pie D korpusa, burgeru bā rs, burguri, hotdogi, kukurū za. Dzē rieni, alus, kokteiļ i, stiprie alkoholiskie dzē rieni katras ē kas vestibilā un pludmalē . Tā lā k pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli - jā , to ir par maz, cilvē ki pirms brokastī m aizsprosto, un var arī nenā kt, nemazgā jā mies un atpū tu nebojā jā m, tikai paņ ē mā m dvieļ us un nolika tos smiltī s pie ū dens, vietas pietiek. Animā cija: mū su bē rniem patika) ī paš i diskotē ka vakarā , kas notiek pie otrā s Berlī nes zaļ ā parka viesnī cas.
Pieauguš am tas var bū t diezgan vā jš , bet jū s varat nā kt pasē dē t, piedalī ties, spē lē t volejbolu utt. Pa dienu ir ū dens aerobika, š autriņ as, loka š auš ana, ū denspolo, zī mē š ana. Sejas apgleznoš ana tiek apgleznota bē rniem) Animatori ir draudzī gi, treš ajā dienā bē rni turas pie viņ iem bez iemesla) Arī viesnī cas personā ls bū s draudzī gs, ja teiksiet viņ iem labus vā rdus un smaidī siet) Mū su vestibilā bā rmenis dā sns kokteiļ i)) Vispā r! Viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka, ir izklaides bē rniem, ja nā kat tikai paē st un pagulē t pludmalē , tad š is ir priekš jums! Fotogrā fijas bū s vē lā k.
аватар ianvit
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet man vienkā rš i jā raksta par š o viesnī cu. Mē s nesen atpū tā mies 1.06. 2019 Viesnī ca ir liela un skaista, kas atrodas tieš i pludmalē . Mū su istaba bija jauka ar skatu uz baseinu un jū ru. Par istabu tī rī bu nav par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet man vienkā rš i jā raksta par š o viesnī cu.
Mē s nesen atpū tā mies 1.06. 2019
Viesnī ca ir liela un skaista, kas atrodas tieš i pludmalē . Mū su istaba bija jauka ar skatu uz baseinu un jū ru.
Par istabu tī rī bu nav par ko sū dzē ties.
Ē diens ir ļ oti garš ī gs, kam ir liela nozī me.
Dzē rieni ir ī sta burda. Vī ns ir vienkā rš i š ausmī gs. No sulā m tikai ā bolu normā li.
Viesnī ca atrodas nomalē blakus notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m, kur vienmē r ir jū tama kanalizā cijas smaka.
Ļ oti liels mī nuss ir nesakā rtotī ba. Izmitinā š ana ir liela problē ma.
Ieradā s 7:00 norē ķ inā ties 14:00 uzskata, ka viena diena ir zaudē ta
Izbraucot no tā s paš as plkst. 12.00 atbrī vojiet istabu un gaidiet vestibilā , kamē r transports atbrauks un paņ ems vē l vienu pazaudē tu dienu.
Restorā nā mū ž ī gā s rindas pē c ē diena ir neizturamas, tā bija tikai slepkavī ba.
Aiz sauļ oš anā s krē sliem atrodas tā s paš as 2 viesnī cas vienā teritorijā .
Kad es aizgā ju, tas mani nogalinā ja. 12.00 viņ i atbrī voja istabu, novilka mums rokassprā dzes, mē s devā mies vakariņ ā s. Viņ i ņ ē ma mums ē dienu no deguna un teica, ka mums nav tiesī bu ē st, jo mums nav rokassprā dzes. Mū su acu priekš ā mū su ē diens tika izmests, bet viņ i mums neļ ā va ē st. Es biju š okā . Š o vē l neesmu redzē jis.
Un mē s maksā jā m par 7 naktī m un 8 pilnā m dienā m.
Zelta smiltis mums ļ oti patika kā kū rorts, tač u š ajā viesnī cā noteikti neliksimies atpū tai.
аватар tanja.knor
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pirmajā rindā Netā lu no pludmales Ļ oti ē rts Nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu Mē s ieradā mies pludmalē.8:00 un lī dz 10:00 bija brī vu vietu jū ra Mē s gaidī jā m trī s stundas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pirmajā rindā Netā lu no pludmales Ļ oti ē rts Nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu Mē s ieradā mies pludmalē.8:00 un lī dz 10:00 bija brī vu vietu jū ra Mē s gaidī jā m trī s stundas. nebija gatavs Bet nebija grū ti Pa š o laiku bija iespē ja papusdienot un apmeklē t jebkuru bā ru Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs Viņ i runā NEVIENĀ valodā NEPATIC Un tas kļ uva par lielu problē mu Ļ oti stā vs nobrauciens lī dz ū denim un tad liels slieksnis jū rā Grū ti iekā pt un izkļ ū t Un tā tad viss kā rtī bā Restorā nā rindu nav Gatavots daudz gaļ as ē dienu Un piedevā m bija zivis galvenokā rt rī si un kartupeļ i Ir daudz jaunieš u, pā rsvarā ar bē rniem Daudz ar mazuļ iem!!! ! Jū ra bija ļ oti draudzī ga, mierī ga Silta! Paldies visiem!
аватар 0k0cnze1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atpū tos ar bē rnu 2.5 gadus un radinieku 2014. gada augusta beigā s-septembra sā kumā . Š o viesnī cu rezervē jā m caur ceļ ojumu aģ entū ru, ņ ē mā m viss iekļ auts. Mū s vispirms iekā rtoja diezgan mazā istabiņ ā ar vienu lielu gultiņ u, kurā diez vai ietilpa bē rnu gultiņ a un rati. … Tomēr ▾ Es atpū tos ar bē rnu 2.5 gadus un radinieku 2014. gada augusta beigā s-septembra sā kumā . Š o viesnī cu rezervē jā m caur ceļ ojumu aģ entū ru, ņ ē mā m viss iekļ auts. Mū s vispirms iekā rtoja diezgan mazā istabiņ ā ar vienu lielu gultiņ u, kurā diez vai ietilpa bē rnu gultiņ a un rati. No istabas paveras skats uz dā rzu (pagalmu). Pē c š ī numura varu teikt tā : vietas bija maz (pietika vienam), bet kluss, kaimiņ us nedzirdē jā m. Uzreiz pē c ieraš anā s palū dzu nomainī t istabu uz lielā ku, jo sā kotnē ji rezervē ju istabu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Reģ istratū rā man teica, lai sazinā sies ar mani nā kamajā rī tā . Nā kamajā rī tā jaunā reģ istratū ra atkal teica, ka nav brī vu istabu, un ieteica man runā t ar ģ enerā lmenedž eri. Pē c sarunas ar ģ enerā lmenedž eri man solī ja, ka numurs tiks nomainī ts tikai nā kamajā dienā . Nā kamajā dienā , no rī ta, mē s varē jā m mainī t istabu, un viņ i mums iedeva plaš u istabu ar divā m gultā m un skatu uz jū ru. Sā kumā baidī jos, ka bū s skaļ š , bet man par prieku visi izklaides pasā kumi beidzā s ~ 22.00-22.30. Un tad iestā jā s klusums. Iespē jams, tas ir saistī ts arī ar sezonas beigā m. Ē diens bija diezgan daudzveidī gs. Neviens nepameta izsalcis. Bet putru bē rnam redzē ju tikai 1 reizi nedē ļ ā . putra bija rī si. Augļ i un saldumi bija daž ā di. Animā cija viesnī cā ir, bet paredzē ta bē rniem no 4 gadu vecuma. Viesnī cai ir sava pludmale tieš i pā ri ceļ am - promenā de un sauļ oš anā s krē sli, saulessargi pludmalē ir bez maksas. Bezmaksas WiFi visā viesnī cā , numuros un pludmalē . Bē rnu gultiņ a ir arī bezmaksas. par tī rī š anu varu piebilst, ka bija slikti iztī rī ti, 2x nā cā s teikt, lai nomaina dvieļ us. Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem vai pā riem un pensionā riem, kuri nemeklē trokš ņ ainas izklaides, bet vē las klusu relaksē još u atpū tu.
аватар uhv1976
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Skaista pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Ē diens daudzveidī gs (vistas, paipalas, cū kgaļ as steiki, mī dijas). Labs saldē jums pē cpusdienā un vakarā bē rniem. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Skaista pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Ē diens daudzveidī gs (vistas, paipalas, cū kgaļ as steiki, mī dijas). Labs saldē jums pē cpusdienā un vakarā bē rniem. Labs peldbaseins. Draudzī gs, bet runā tikai angliski un vā ciski. Vakarā animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Tā kā atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i, tad viesnī cā valda kā rtī ba un klusums. Viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem.
аватар Happy_mikki
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neiesaku uzreiz, jo man pat nedeva iespē ju apmesties š ajā viesnī cā . Mū su tū roperators netika brī dinā ts, ka ir noņ ē mis ierasto rezervā ciju. Mē s ļ oti ilgi izvē lē jā mies, kur palikt, es teiktu, sā pī gi ilgi! ! ! Beidzot izlē ma par š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Neiesaku uzreiz, jo man pat nedeva iespē ju apmesties š ajā viesnī cā . Mū su tū roperators netika brī dinā ts, ka ir noņ ē mis ierasto rezervā ciju. Mē s ļ oti ilgi izvē lē jā mies, kur palikt, es teiktu, sā pī gi ilgi! ! ! Beidzot izlē ma par š o viesnī cu. Tū risma operators nosū tī ja rezervā cijas pieprasī jumu. bet neviena no Berlī nes viesnī cā m (1. un 2. lī nija) to neapstiprinā ja. Redzi, viņ i piedā vā tū lī tē ju rezervā ciju, kas ir par 400 eiro dā rgā ka!!! ! /divi un viss, jo viņ iem ir maksimā lā sezona (septembris - vienkā rš i nevar izvē lē ties ceļ ojuma laiku, jo vē l ir agrs)....Kauns un kauns tā dā m viesnī cā m! ! !
аватар kreo2005
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska savā klasē . Mū su autobuss ieradā s 06:00 no rī ta, un reģ istrā cija bija pē c 10:00, bet pē c dokumentu aizpildī š anas un telpas sagatavoš anas darbiniekiem, mums laipni piedā vā ja reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska savā klasē . Mū su autobuss ieradā s 06:00 no rī ta, un reģ istrā cija bija pē c 10:00, bet pē c dokumentu aizpildī š anas un telpas sagatavoš anas darbiniekiem, mums laipni piedā vā ja reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku. Istaba ir plaš a ar visu nepiecieš amo (ledusskapis ar mini bā ru, TV, fē ns u. c. ) un ī paš i iepriecinā ja virtuves klā tbū tne tajā , lai gan mē s to neizmantojā m, jo. viņ i tur barojā s ļ oti labi (liela ē dienu izvē le katrai gaumei) un par ē dienu istabā nebija jā domā . Divi bā ri - viens viesnī cas pirmajā stā vā , bet otrs netā lu no pludmales, ņ em cik gribi, pat kokteiļ us aiznesu uz istabu. Iespaidi pē c š ī s viesnī cas ir ļ oti labi, ņ emot vē rā , ka š is nav mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m un esmu jau daudz ko redzē jis. Iesaku visiem.
аватар Svetlana2010avg
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos kopā ar vī ru un 16 gadus veco meitu Berlī nes Zelta pludmalē . Atpū ties vienkā rš i super! ! ! Jū ra ir krā š ņ a - silta, tī ra. Istaba ir lieliska (mē s paņ ē mā m dzī vokli). Serviss labs. Ē diens ir labs. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar vī ru un 16 gadus veco meitu Berlī nes Zelta pludmalē . Atpū ties vienkā rš i super! ! ! Jū ra ir krā š ņ a - silta, tī ra.
Istaba ir lieliska (mē s paņ ē mā m dzī vokli). Serviss labs.
Ē diens ir labs. Bulgā rijā bijā m 12 dienas. Vakariņ as visu brī vdienu laikā nekad neatkā rtojā s. Jū s vienmē r varat atrast kaut ko ē damu katrai gaumei. Laba animā cija. Iesakā m visiem. Man ļ oti patika.
Одна из достопримечательностей Несебра Номер аппартаменты Аппартаменты Номер аппартаменты Отель (вид с моря) Мыс Калиакра
Parādīt vairāk »


iemiesojums ulasichka7
Kāda ir dienas cena pieaugušajam šajā viesnīcā, reģistrējoties no 06.05.2013r. uz 12 dienām.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kulinkoviche
Pastāstiet, lūdzu, kā izskatās sporta zāle šajā viesnīcā?Kā tā izskatās?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums unnaska
Bulgārija
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Nikolll
Vai ir vienvietīgas istabas?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на самом берегу моря на курорте Золотые пески. Построен в 2001 году, в 2015 году проведён частичный ремонт. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 2 км от центра курорта Золотые пески. 30 км от аэропорта г. Варна.
Pludmales apraksts Отель отделен от песчаного пляжа только набережной. На пляже есть бар.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Основной ресторан с террасой, а-ла карт ресторан, лобби-бар, бар у бассейна, пляжный бар. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водная горка, детская дискотека, анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика, дартс.
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs
  • golfs
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 264 номера в 6-этажном и 11-этажном зданиях.

Istabās

В номерах представлено: балкон, телефон, кондиционер, душ, фен, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis $
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 9007 Golden sands, Bulgaria
Tālruņi: +359 52 384 151
Tīmekļa vietne: Berlin Golden Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, гольф (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.