Astera Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.610
№5 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
8.4 Numurs
7.9 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrorta centrā, netālu no pludmales. Uzcelta 2004. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Lieliski piemērots jauniešiem un aktīviem tūristiem.Vairāk →
аватар yuanalav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m pirms pā ris nedē ļ ā m ar vī ru viesnī cā Astera 4 *, iespaidi lieliski, ar lielu prieku atgrieztos š eit atvaļ inā jumā . Braucā m pē c draugu ieteikuma. Tū risma operators TPG. Atpū tas organizē š ana ir profesionā la. … Tomēr ▾ Bijā m pirms pā ris nedē ļ ā m ar vī ru viesnī cā Astera 4 *, iespaidi lieliski, ar lielu prieku atgrieztos š eit atvaļ inā jumā . Braucā m pē c draugu ieteikuma. Tū risma operators TPG. Atpū tas organizē š ana ir profesionā la. Labs lidojums, transfē rs uz viesnī cu, pilns informā cijas atbalsts. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja draudzī gs un viesmī lī gs personā ls, uzreiz iekā rtojā s istabiņ ā . Istaba ē rta, tī ra, labs apgaismojums. Ē rtas gultas ar pienā cī gu veļ u. Ir ledusskapis, kondicionieris, TV. Ir č ī bas, peldmē teļ i, kosmē tikas piederumu komplekts. Vannas istaba ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. Tī rī š ana notiek katru dienu, dvieļ i tiek regulā ri mainī ti. Viesnī cas teritorija ir sakopta, ir baseins, sauļ oš anā s krē sli, bezmaksas Wi-Fi. Mū s ī paš i neinteresē animā cija, bet viesnī cā tā ir, lai gan ne pā rā k aktī va. Pludmale bija tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu. Ē diens viesnī cā normā ls, bez liekš ķ ī bā m, bet viss garš ī gs un svaigs. Vairā ku veidu gaļ a, zivis, daž ā di salā ti un piedevas, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, konditorejas izstrā dā jumi. Standarta brokastis - putra, olu kultenis, muslis, grauzdiņ š , siers, augļ i. Piecu minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas izklaides vietas, bā ri, restorā ni un kafejnī cas ar nacionā lā s un Eiropas virtuves ē dieniem. Atpū ta man ļ oti patika, viesnī ca normā la, visi apstā kļ i kā rtī gai atpū tai ir pieejami. ES iesaku.
аватар mila1984
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ieradā mies pulksten 6:00, bet istabu iedeva pulksten 14:00. Istabā s tī ra normā li, ja nekoncentrē jas uz . . Ē diens ir pretī gs! ! ! Katru gadu atpū š amies Bulgā rijā , viesnī cas bija lē tā kas par Asteru, bet tik trū cī gs ē diens nekur nebija. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies pulksten 6:00, bet istabu iedeva pulksten 14:00.
Istabā s tī ra normā li, ja nekoncentrē jas uz . .
Ē diens ir pretī gs! ! ! Katru gadu atpū š amies Bulgā rijā , viesnī cas bija lē tā kas par Asteru, bet tik trū cī gs ē diens nekur nebija.
Ir maz augļ u, skā bā s aprikozes, pā ris reizes ķ irš i un persiki (arbū zu gaidī ja visas 8 dienas, negaidī ja! ! ! 2 veidu gaļ a un tad puscepta. . .
Ekonomiskā s klases viesnī ca, nekā dā gadī jumā ne UALL un pat par tā du naudu (((
Bijā m pie ā rsta, viesnī cā ir privā tā daktere, tikai viņ i paņ ē ma 70 eiro no cilvē ka par konsultā ciju, un mē s dabū jā m 300 eiro ar zā lē m...pilnī ga miskaste ((
аватар Evgen1963
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlasot labas atsauksmes, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu kā vienu no labā kajā m. BET, salī dzinot cenu un kvalitā ti, nā cā s vilties. Viesnī cā mū s atveda 4os no rī ta, reģ istrē š anā s bija ne agrā k par 14:00. … Tomēr ▾ Izlasot labas atsauksmes, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu kā vienu no labā kajā m. BET, salī dzinot cenu un kvalitā ti, nā cā s vilties. Viesnī cā mū s atveda 4os no rī ta, reģ istrē š anā s bija ne agrā k par 14:00.20 metri (kā katalogā ) ir citas viesnī cas pludmale. Astera pludmale atrodas pa kreisi no viesnī cas, 150 metrus. pludmalē nav tualetes, duš as un pat vienkā rš a krā na, lai nomazgā tu smiltis no kā jā m. Pilnī gi ikvienam ir pieejama pludmale, un 1. lī nijā no jū ras ikviens var brī vi uzvilkt gultas pā rklā jus, un tas apgrū tina piekļ uvi ū denim. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet uz tiem nav matrač u. Pati istaba laba, bet uzkopš ana pretī ga. vienkā rš i saklā j gultu un iznes miskasti. uz grī das ir paklā js, kas tiks izsū kts tikai tad, kad iebakstī s ar pirkstu, 5dien lū dzā m nomainī t gultu, kas izraisī ja lielu personā la nepatiku. santehnika nav tī rī ta. Peldmē telis un č ī bas netiek nodroš inā tas. Viesnī cā neviens nesaprot krievu valodu, runā tikai angliski un bulgā ru valodā . Lielā kā daļ a atpū tnieku ir rumā ņ i, daudzi arā bi. Par ē dienu nav sū dzī bu, daudzveidī gs, garš ī gs. Kas attiecas uz uzkodu - 2-3 veidu cepumi, ā boli un apelsī ni....Ī paš i iekļ aujoš ajiem nabadzī gajiem. uzkodas tikai lī dz 18:00. dzē rieni lī dz 23:00. Minibā rs - tikai ū dens
аватар cemartan
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 29.06. 15-06.07. 15. Mē s ieradā mies viesnī cā.8:30 un reģ istrē jā mies 14:00. Viesnī ca atbilst 4*, numuriņ š š iks, apkalpoš ana augstā kā s klases. Viesnī cā ir 2 restorā ni, katru vakaru tematiskā virtuve (bulgā ru virtuve, jū ras veltes, romantisks vakars). … Tomēr ▾ Atpū tā s no 29.06. 15-06.07. 15. Mē s ieradā mies viesnī cā.8:30 un reģ istrē jā mies 14:00. Viesnī ca atbilst 4*, numuriņ š š iks, apkalpoš ana augstā kā s klases. Viesnī cā ir 2 restorā ni, katru vakaru tematiskā virtuve (bulgā ru virtuve, jū ras veltes, romantisks vakars). Ā rā un iekš ā ir 2 baseini ar siltu ū deni 27 grā di, sauļ oš anā s krē slu netrū kst. Ir arī privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viesnī cā ir 4 bā ri, divi viesnī cas iekš ienē ar alkoholiskajiem dzē rieniem, viens pie baseina no ā rpuses arī ar alkoholiskajiem dzē rieniem un viens pludmalē no tikai alkohola alus. Bā ri ir atvē rti no 10:30 lī dz 23:00. Animā cija ir vidē ja. Lielā kā daļ a viesu viesnī cā ir rumā ņ i. Š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m zelta smiltī m.
Neiesaku tiem, kam patī k nakts klusums. no vakara lī dz rī tam pludmalē ir diskotē ka, lai gan aiz slē gtā m durvī m to nevar dzirdē t.
аватар Boris_Fil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska 4 zvaigž ņ u viesnī ca! Liela teritorija, privā ta pludmale, lieliski numuri ar svaigu remontu. No mī nusiem: mazliet trokš ņ aini. . . Bet, ja dodaties ar jautru jaunieš u kompā niju, vai vienatnē , nebū s garlaicī gi! … Tomēr ▾ Lieliska 4 zvaigž ņ u viesnī ca! Liela teritorija, privā ta pludmale, lieliski numuri ar svaigu remontu. No mī nusiem: mazliet trokš ņ aini. . . Bet, ja dodaties ar jautru jaunieš u kompā niju, vai vienatnē , nebū s garlaicī gi!
аватар premium_tour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su ceļ ojums sā kā s no Doņ eckas ar autobusu ar tū roperatoru News Travel, liels paldies š oferiem un vadī tā jam par profesionalitā ti, efektivitā ti un pacietī bu. Pā rvietoš anā s ar autobusu ir gara un nogurdinoš a, kurš gan tam nav gatavs - neiesaku. … Tomēr ▾ Mū su ceļ ojums sā kā s no Doņ eckas ar autobusu ar tū roperatoru News Travel, liels paldies š oferiem un vadī tā jam par profesionalitā ti, efektivitā ti un pacietī bu.
Pā rvietoš anā s ar autobusu ir gara un nogurdinoš a, kurš gan tam nav gatavs - neiesaku. š ķ ē rš ļ us radī ja Moldovas un Rumā nijas muitas dienesti, un kopumā ceļ š uz jū ru tika pā rvarē ts ā tri.
Mū su viesnī ca tika uzskatī ta par vienu no labā kajā m reģ ionā - 4 diskotē kas, kazino, ultra viss iekļ auts!
peldmē teļ i un č ī bas istabā . vienreizē jā s lietoš anas š ampū ni un ž elejas.
lī menis atbilst cerī bā m.
Ē diens ir neticami daudzveidī gs, vienmē r ir bijusi gaļ a: cū kgaļ a. liellopu gaļ a, jē ra gaļ a.
ļ oti garš ī gi deserti: vienmē r pieejams saldē jums, augļ i, vakarā taisī ja daž ā dus kokteiļ us no importa dzē rieniem.
brī niš ķ ī ga pludmale - tī ras smiltis. ē rta ieeja jū rā , jauni sauļ oš anā s krē sli ar tī kliem.
blakus viesnī cas promenā de - kafejnī cas, restorā ni, veikali ar suvenī riem un apģ ē rbu.
Pā rē jo atceramies kā interesantu, ē rtu un izzinoš u.
Bijā m ekskursijā Stambulā - bijā m apmierinā ti, pat lietus nebojā ja iespaidu par pilsē tu. Ž ē l, ka nenesa uz lē tajiem veikaliem. bet, iespē jams, zinot mū su sievietes, viņ as neizmantoja iespē ju))
аватар vorona19821
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Skatī t foto! … Tomēr ▾ Skatī t foto!
аватар vorona19821
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atbilst 4*. . . Ļ oti skaļ š! ! ! (mū zika no 1.00 lī dz...un tuvumā ir daudz diskotē ku) Viņ i gatavo garš ī gus ē dienus (ē diens atgā dina mū sē jo), labi uzkopj telpas (bez dzeramnaudas un ar tiem). Ir divi normā li bā ri: viens ir vestibila bā rs, otrs ir bā rs uz terases (bulgā ru un importa dzē rieni lī dz 2. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst 4*. . . Ļ oti skaļ š! ! ! (mū zika no 1.00 lī dz...un tuvumā ir daudz diskotē ku)
Viņ i gatavo garš ī gus ē dienus (ē diens atgā dina mū sē jo), labi uzkopj telpas (bez dzeramnaudas un ar tiem).
Ir divi normā li bā ri: viens ir vestibila bā rs, otrs ir bā rs uz terases (bulgā ru un importa dzē rieni lī dz 2.00 piedzeras, neviens neko neteiks). Treš ais ir "kā bā rs pludmalē ". paš apkalpoš anā s. banitsa). Dzeriet tik daudz, cik jū su ķ ermenis spē j. Bā ros ir jauki darbinieki, kuri ne vienmē r saprot krievu valodu. Angļ u rullī tis.
Pludmale ir publiska ar ī paš u zonu viesnī cai: saulessargi, klā ja krē sli bez maksas. Mī nuss ir tas, ka pirms ieieš anas jū rā vā cieš i izklā jas ar dvieļ iem....kas apgrū tina iekļ ū š anu jū rā .
Пляж...
аватар Viktor_40
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
vienī gais negatī vais ir tas, ka pludmalē nav privā tā s tualetes … Tomēr ▾ vienī gais negatī vais ir tas, ka pludmalē nav privā tā s tualetes
аватар lkolotova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru š ī s vasaras sā kumā bijā m Asterā uz zelta smiltī m. Viesnī ca laba, 4 zvaigznes atbilst 5-ke tajā paš ā Turcijā . Tagad sī kā k: ē diens - ultra, kurā ietilpst ne tikai vietē jie dzē rieni, bet arī elite. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru š ī s vasaras sā kumā bijā m Asterā uz zelta smiltī m. Viesnī ca laba, 4 zvaigznes atbilst 5-ke tajā paš ā Turcijā . Tagad sī kā k:
ē diens - ultra, kurā ietilpst ne tikai vietē jie dzē rieni, bet arī elite. Mī nuss - nedē ļ u nevarē ja skatī ties uz martini un campari, bezalkoholiskais dzē riens - standarta bodyaga pepsi un sulu veidā , bet diezgan pieļ aujams. Brokastis katru dienu vienā das, bet pusdienas un vakariņ as super, vairā kas reizes nedē ļ ā bija tematiskā s dienas - itā ļ u, austrumu, bulgā ru un citas virtuves. Ļ oti garš ī gs saldē jums ar piedevu, varē ja ē st neierobež otā daudzumā . Es neiesaku alu, ja jums nepatī k stiprais alkohols - taisiet kokteiļ us, pamatojoties uz eliti. Man patika vietē jais rož u bā zes liķ ieris.
Infrastruktū ra - viesnī cas teritorijas nav, bet ir kur pastaigā ties, ir pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, bet lī dz tai vajag nedaudz pastaigā t, reģ istratū rā pē c pieprasī juma iedod piezī mi. Lielisks baseins ar minerā lū deni spa centrā , sauna un romieš u tvaika pirts.
Lielo pilsē tu iedzī votā jiem ir liels apģ ē rbu tirgus gar piekrasti starp kafejnī cā m un citā m lietā m, cenas ir diezgan pieņ emamas, jo Turcijā tie bija tuvu mū su boutique tirgū . Peldkostī mi, č ī bas, peldē š anā s piederumi - tur labā k pirkt, Kijevā mums cenas ir daudzkā rt augstā kas pat tirgū .
Viesnī cā ir kazino un diskotē ka, tā pē c ģ imenē m ar bē rniem vajadzē tu izvē lē ties kaut ko citu. Daudzi sū dzē jā s par troksni un diennakts izklaides trū kumu bē rniem, lai gan, kas attiecas uz mani, animatori centā s visu iespē jamo.
Diskotē ka man nepatika - pilns ar vā cu pusaudž iem, varbū t vienkā rš i neesam jau "diskotē kas vecumā ", bet tiem, kam 18-22 gadi, noteikti patiks.
Viesnī cā pā rsvarā vā ciski, tā pat kā visā kū rortā , arī sabotā ž u "TAGILL" stilā rī ko galvenokā rt vā cieš i, mū sē jie, gluž i pretē ji, ir mierī gi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lizaulyanova97
Vai ūdens baseinā ir jūrā vai svaigs?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums alena_sh
Vai ir iespējams atrast lētāku autostāvvietu?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в центре курорта Золотые пески, в непосредственной близости от пляжа. Построен в 2004 году. последняя реновация сделана в 2013 году. Прекрасно подойдёт для молодёжи и активных туристов.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта г. Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м, через дорогу.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Основной ресторан, 2 ресторана a la carte, 3 бара. Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детская дискотека, мини-клуб (4-12 лет), отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Солярий, аквааэробика, дартс.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 277 номеров в двух 10-этажных корпусах.

Istabās

балкон, кондиционер, ванна / душ, туалет, полотенца, фен, минибар: бесплатно, телефон, письменный стол, ТВ: спутниковое.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese к.к. "Золотые Пески", город Варна - 9007
Tālruņi: тел. +359 52 359 777, факс +359 52 359 888
Tīmekļa vietne: Astera Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.