Ambassador Hotel 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 6.710
№17 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
6.6 Numurs
6.7 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.7 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Lēta un populāra viesnīca, kas atrodas Zelta smilšu dienvidu daļā, celta 1968. gadā. Pilnībā renovēts 2002. gadā. Piemērots budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Elena803250
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mī nuss bija tas, ka nā cā s ilgi gaidī t. Ieradā mies agri, iekā rtojā mies 14:00, visu š o laiku sē dē jā m ar bē rnu vestibilā . Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo š ajā virzienā uz nā kamajiem datumiem vairs nebija aktuā lu variantu. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mī nuss bija tas, ka nā cā s ilgi gaidī t. Ieradā mies agri, iekā rtojā mies 14:00, visu š o laiku sē dē jā m ar bē rnu vestibilā . Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo š ajā virzienā uz nā kamajiem datumiem vairs nebija aktuā lu variantu. Viesnī cas teritorija nav liela, nav maza, tuvu jū rai. Mums patika viss, gan ē diens (bija brokastis un vakariņ as), gan apkalpoš ana. Istaba ir laba, tī ra katru dienu. Netā lu no viesnī cas bija restorā ni, veikali. Man patika klimats, pa dienu ķ ermenis, un vakarā bija vē ss, mums bija ē rti, mums pat nebija vajadzī gs gaisa kondicionē tā js. Mē s iesakā m doties uz š o viesnī cu, mē s bijā m priecī gi.
аватар lgruzova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies pagā juš ajā vasarā.2015. gada augustā kopā ar vī ru un mazmeitu. Personā ls nedraudzī gs, istabiņ a 2 reizes tī rī ta un slikti, dvieļ i mainī ti vienu reizi. Ū dens krā nos ir nedaudz silts un knapi tek, tā pē c bija problemā tiski ieiet duš ā un nomazgā t bē rnu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies pagā juš ajā vasarā.2015. gada augustā kopā ar vī ru un mazmeitu.
Personā ls nedraudzī gs, istabiņ a 2 reizes tī rī ta un slikti, dvieļ i mainī ti vienu reizi. Ū dens krā nos ir nedaudz silts un knapi tek, tā pē c bija problemā tiski ieiet duš ā un nomazgā t bē rnu. Maltī tes vienmuļ as zupas bija pā rsā lī tas putras ar kunkuļ iem. Galdauti uz galdiem bija netī ri un pē cpusdienā visiem nepietika ē diena. Neskatoties uz to, ka mums bija viss iekļ auts, restorā nā ē dā m vairā kas reizes.
Vienī gā priekš rocī ba ir tā , ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā un blakus ir jū ra. Smiltis pludmalē ir netī ras un š auras. Viesnī cas teritorija ir maza, un baseins ir netī rs.
Es neiesaku
аватар sarmensky
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar sievu un diviem bē rniem viesojos 2015. gada jū lijā . Š auras mazas istabas, nekad ģ imenes istabas. Viena istaba, brī va vieta starp gultā m. Mē beļ u un santehnikas stā voklis 3 vai 4-. Ņ emot vē rā gleznaino atraš anā s vietu, tas bū tu pieļ aujams, ja ne ē diens. … Tomēr ▾ Ar sievu un diviem bē rniem viesojos 2015. gada jū lijā .
Š auras mazas istabas, nekad ģ imenes istabas. Viena istaba, brī va vieta starp gultā m. Mē beļ u un santehnikas stā voklis 3 vai 4-. Ņ emot vē rā gleznaino atraš anā s vietu, tas bū tu pieļ aujams, ja ne ē diens. Tā ir katastrofa. Ja viesnī cā ir maz viesu no Rietumeiropas, brā ļ i bulgā ri, plakstiņ u nepasitinot, saindē s ar novecojuš iem produktiem. Tā pē c no bufetes ir vē rts ņ emt tikai vienkā rš us produktus, ir iespē ja atrast neskā binā tus gurķ us un tomā tus. Jebkurš sarež ģ ī ts ē diens majonē zē vai zem garš vielā m tiek gatavots no vē l novecojuš iem produktiem un tā pē c bī stams veselī bai.
Š ajā š arā dē vairs nav kā ju.
аватар marina122
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko atgriezā mies no viesnī cas Bulgā rijas vē stnieks Zelta smiltī s. Vienī gā priekš rocī ba š ai viesnī cai ir tā , ka tā atrodas tuvu jū rai. Viesnī ca ir veca, desmit gadus nav remontē ta. Netī rs, personā ls nav draudzī gs. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no viesnī cas Bulgā rijas vē stnieks Zelta smiltī s. Vienī gā priekš rocī ba š ai viesnī cai ir tā , ka tā atrodas tuvu jū rai. Viesnī ca ir veca, desmit gadus nav remontē ta. Netī rs, personā ls nav draudzī gs. Jaunie bulgā ri ir drū mi, dusmī gi. Parks pie viesnī cas vispā r netiek tī rī ts, virtuve knapi velk 3 balles. Ē diens nav garš ī gs. Viesnī cā ir daudz zilu pā ru, kuri nemaz neslē pj savas attiecī bas. sieviete tī rī ja katru dienu, plkst. pirmais un augstā k, mū su draugi, 10 dienas nebija nevienas istabas tī rī š ana, atkritumu izveš ana, dvieļ i un gultas netika mainī tas. Bet, jū ra ir skaista, silta, ē diens Zelta smilš u restorā nos garš ī gs un ne ļ oti dā rgi un lieliska mū su draugu kompā nija padarī ja brī vdienas brī niš ķ ī gas. . Neiesaku nevienam braukt pie vē stnieka, meklē t labā kas viesnī cas.
аватар lena.vaghinskay
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tā s vē stniekā no 21.09. 13 lī dz 28.09. 13 trijatā (ar bē rnu). PAR VIESNĪ CU: viesnī ca diezgan velk uz 3+, istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, veļ a ik pē c trim dienā m, gribu atzī mē t, ka viss ir tī rs un nav saplē sts, kā daž i raksta atsauksmē s. … Tomēr ▾ atpū tā s vē stniekā no 21.09. 13 lī dz 28.09. 13 trijatā (ar bē rnu). PAR VIESNĪ CU: viesnī ca diezgan velk uz 3+, istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, veļ a ik pē c trim dienā m, gribu atzī mē t, ka viss ir tī rs un nav saplē sts, kā daž i raksta atsauksmē s. kalpone no dvieļ iem izgatavoja gulbjus un ziloņ us. laivas no segā m. Mē s esam ļ oti izvē lī gi cilvē ki, kurus nav viegli iepriecinā t. pā ris reizes mainī ja bē rna palagus ā rpus grafika, jo viņ am un bē rnam bija jā sasmē rē jas. numurs ieguva 323 ar skatu uz jū ru treš ajā stā vā . skats no balkona ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga. viesnī ca ir maza un manuprā t sezonā tur ir labā k nekā augstceltnē s. daudz vā cieš u. par pā rtiku: bija pā rslas, sausā s brokastis, piemē ram, Nesquik, vairā ku veidu sieri, desiņ as, konditorejas izstrā dā jumi, olu kultenis, svaigi gurķ i un tomā ti, marinē ti gurķ i, medus, vī nogas, apelsī ni, greipfrū ti, ā boli no augļ iem, vienmē r var izvē lē ties. no kafijas dzē rieniem, sulu dzē riena, zaļ ā s un melnā s tē jas. daž us augļ us vai konditorejas izstrā dā jumus var izņ emt no ē damistabas. VARNA: aizbraucā m uz grand Mall, cenas kodī gas, ielā s pie viesnī cas var nopirkt lē tā k. kaulē ties var vienmē r. brauciens uz Varnu ar taksi 20 lev (pirms brauciena jā vienojas par cenu). autobuss uz Varnu 3 levas no personas. Restorā ni: bijā m Ambassador restorā nā , cenas diezgan pieņ emamas, vakariņ as trī s maksā ja 30-40 levas (1 leva = 23 rubļ i), man ļ oti patika Exotic (zivju zupa ir tikai dziesma 4 levas) ir arī lē ts restorā ns, viesojā mies Krivaya liepu (vienkā rš i š ausmas par mī dijā m bija nepietiekami pagatavotas lī dz standartam un grilē ta forele ir galī gi bezgarš ī ga), Steak House Mayak krastmalā , gaļ a ir vienkā rš i super, borš č s izskatā s pē c š vakas. ļ oti uzmanī ga un ā tra viesmī le Vasja. viesnī cā vestibila bā rā ir brī niš ķ ī ga bā rmene Katja.
аватар Orbital_Alex
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Arī es š ogad nolē mu pievienoties daudziem tū ristiem un apmeklē t Bulgā riju. Atklā ti sakot, es negaidī ju neko neparastu no š ī s mazā s un, kā izrā dī jā s, ļ oti mā jī gā s valsts. Ekskursija tika iegā dā ta no tū roperatora Orbit, pā rvietojoties turp un atpakaļ Il Tour (Balkantransservice). … Tomēr ▾ Arī es š ogad nolē mu pievienoties daudziem tū ristiem un apmeklē t Bulgā riju.
Atklā ti sakot, es negaidī ju neko neparastu no š ī s mazā s un, kā izrā dī jā s, ļ oti mā jī gā s valsts.
Ekskursija tika iegā dā ta no tū roperatora Orbit, pā rvietojoties turp un atpakaļ Il Tour (Balkantransservice).
Par Il Tour - Š AUSMAS! ieradā s mā jā s 2 dienas pirms avā rijas Rumā nijā . Uz vienu vietu bija divi cilvē ki, autobuss bija lī dz malā m piepildī ts ar koferiem. Š oferi neguļ nedē ļ ā m ilgi.
Atcerieties un pastā stiet visiem saviem draugiem - ar Il Tour NINI!!! !
Labi, tagad par labajā m lietā m.
Izlasī ju internetā par vē stnieku - teikš u uzreiz - par tā du naudu VISS VIENKĀ RŠ I LIELISKI! Man ir 345. istaba ar skatu uz jū ru. Interjers + istabu uzkopš ana + dvieļ u maiņ a = domā ju, ka vairā k servisa nevajag. Tiesa, paņ ē mu lī dzi daž as š okolā des tā felī tes un periodiski ar tā m "pabaroju" kalponei.
Par ē dienu uz zelta smiltī m un par brokastī m Ambassador - atkal lasī ju internetā par to, ka "viss iekļ auts" nevajag ņ emt. lē ti restorā nos - skaitļ i ir spī tī ga lieta - man tas nemaksā ja lē tā k. Domā ju, ka visas sarunas internetā ir vē rstas uz to, ka tū rists kā du summu atstā j zelta smilš u restorā nos. Droš i ņ emiet "viss iekļ auts" (noteikti ietaupiet uz dzē rieniem) vai paņ emiet tikai brokastis un periodiski dodieties vakariņ ā s, piemē ram, uz Shipka viesnī cu (10 levas no personas - bufete). Restorā nos nebija iespē jams diviem atstā t mazā k par 25-30 levā m, kā daž i rakstī ja. Rezultā tā Ambassador bufete ir nedaudz vienmuļ a, bet es no rī ta paē du sā tī gi.
Smiltis mani pā rsteidza ar pilnī gu putekļ u neesamī bu (asfalts spī dē ja), tī ru jū ras ū deni un tū ristu "starptautisku komandu".
Diemž ē l pē c Bulgā rijas apmeklē juma Krima man vairs nebija kū rorts. Ž ē l, ka ukraiņ u redneck pieveda pussalu uz š o.
Ja atrodaties Zelta smiltī s, noteikti apmeklē jiet Aladž as klinš u klosteri un Rumā nijas karalienes Marijas Botā nisko dā rzu netā lu no Balč ikas. Ekskursijas nepirku, bet pati braucu ar taksi. Mazs mā jiens - Botā niskajā dā rzā var tikt, ja izkā pjat pieturā - Office in Pesky, tur var vienoties ar taksistu (6 lev vienā virzienā no cilvē ka, braucā m ar poļ iem).
Mani patī kami pā rsteidza apģ ē rbu un apavu cenas Varnā . Atklā ti sakot, viņ i mani patī kami š okē ja. Iesaku noteikti apmeklē t Grand Mall Varnā . 409. autobuss (3 levas) kursē uz Varnu no Peskovas.
Vispā r man likā s, ka dzī vot Bulgā rijā ir lē tā k nekā Ukrainā .
аватар irina54
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Atpū tā mies Bulgā rijā , Zelta smilš u kū rortā.2013. gada septembrī . Pā rē jais vienkā rš i izcils!!! ! Ambassador Hotel, lai arī.3*, iepriecinā ja ar savu viesmī lī bu. Istabas teicamas, tī ras, plaš as. Istaba bija uz pirmais stā vs ar skatu uz parku un jū ru nr. … Tomēr ▾ Labdien! Atpū tā mies Bulgā rijā , Zelta smilš u kū rortā.2013. gada septembrī . Pā rē jais vienkā rš i izcils!!! ! Ambassador Hotel, lai arī.3*, iepriecinā ja ar savu viesmī lī bu. Istabas teicamas, tī ras, plaš as. Istaba bija uz pirmais stā vs ar skatu uz parku un jū ru nr. 013 . Kļ ū dā s tie kas rakstī ja par skudrā m. Istabā nav dzī vas radī bas, tī rī ja ļ oti tī ri, nomainī ja veļ u, š ampū nu un ziepes, viss bija super! Pilns iekļ auts ē dinā š ana, nekad nav nož ē lojuš i, izcili un daudzveidī gi. . Priecē ja arī tas, ka viesnī cā s nebija tik daudz atpū tnieku, pie baseina bija daudz brī vu vietu un nebija tik daudz cilvē ku kā Turcija. Man ļ oti patika š ī s valsts iedzī votā ji, draudzī gi, sabiedriski, laipni. Ī paš i gribē tos atzī mē t kafejnī cu Exotic, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, vakariņ u vietā apmeklē jā m, ir ļ oti garš ī gas mī dijas, nekur tā das nav ! ! ! ! Un vispā r viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un izturas pret mums ar cieņ u. Bū siet tur milzī gs sveiks viesmī lim Miroslavam!!! ! Jū ra tī ra, smiltis tieš ā m zeltainas. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras. Tikai š ķ ē rsojiet ceļ u. Tuvumā pilsē ta, var staigā t lī dz vē lam vakaram. Ļ oti jauki un mā jī gi. Nā kamreiz noteikti brauksim uz Bulgā riju. ļ oti laipni cilvē ki.
Бассейн с минеральной водой правда! И совсем чистый! Не верьте что он грязный.Он очень чистый
аватар chiosova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti eleganta. . pilnī bā atbilst 3 zvaigznē m un pat vairā k. . Istaba ir ļ oti plaš a, tī ra, apkalpoš ana numurā augstā lī menī , duš a, TV, kondicionieris visi teicamā stā voklī . Ē diens bija ļ oti iespaidī gs ar savu lielo daž ā dī bu un daudzumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti eleganta. . pilnī bā atbilst 3 zvaigznē m un pat vairā k. . Istaba ir ļ oti plaš a, tī ra, apkalpoš ana numurā augstā lī menī , duš a, TV, kondicionieris visi teicamā stā voklī . Ē diens bija ļ oti iespaidī gs ar savu lielo daž ā dī bu un daudzumu...ē dā m...vē ders plī sa . . izvē le vienmē r ir ļ oti milzī ga . . un vienmē r viss ir savā dā k...Vispā r jau tā nebija pirmā reize atpū tā s uz Golden Sands...bet Ambassador ir labā kā viesnī ca un tik pieņ emama cena! !
аватар selena0408
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Gribu atstā t atsauksmi par Ambassador un Golden Sands. Tikko atgriezā mies no Bulgā rijas. Atpū tā mies ar ģ imeni, es, vī rs un bē rns. Pret istabiņ u sū dzī bu nav. Esmu mazprasī gs cilvē ks, bū tu tī rs un ē diens labs. Salī dzinot ar pagā juš ā gada 4. … Tomēr ▾ Gribu atstā t atsauksmi par Ambassador un Golden Sands. Tikko atgriezā mies no Bulgā rijas. Atpū tā mies ar ģ imeni, es, vī rs un bē rns.
Pret istabiņ u sū dzī bu nav. Esmu mazprasī gs cilvē ks, bū tu tī rs un ē diens labs. Salī dzinot ar pagā juš ā gada 4. Saulainajā krastā Ambassador numuriņ i nav sliktā ki. Bija kondicionieris, lai gan nebija ļ oti palī dzu. Es dabū ju istabu ar vannu, kas bija patī kami. Es brī nos. Gribu teikt par istabas uzkopš anu, tur ir mī nuss!! ! Iztī rī ja blā vi, tā pē c, paraugs iemet papildu papī ra rulli un pakā rt dvieļ us glī ti vietā m, tā arī visa tī rī š ana!
Ē diens-neviens ar neko nesaindē jā s, bet, atkal, salī dzinot ar 4 zvaigž ņ u ē dienu š oreiz bija sliktā k. Bet man patika smalkmaizī tes, kū kas, rī ta kū ka un brī niš ķ ī gi kruasā ni.
Apkalpojoš ais personā ls atsaucī gs, iekā rtojies 12:00, nevis 14:00. Daž i vā rdi par baseinu. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, baseins pietiekami liels. Visbiež ā k tieš i tur tie pazuda.
Pats Golden Sands kū rorts man nepatika. Atkal salī dzinu to ar Saulaino Krastu.
Un vē l milzī gs pluss-mums š ajā ziņ ā ļ oti paveicā s. Pasū tī jā m ē dienreizes-brokastis un vakariņ as. Nez kā pē c, acī mredzot nogurusi, meitene reģ istratū rā mū s ar kā du sajauca un uzlika rokassprā dzes-ol ieskaitot! Nu vienkā rš i likteņ a dā vana! Tā mē s pusdienojā m viesnī cā , un dzē rā m dzē rienus bā rā un baseinā ) Protams, lī dz pē dē jam domā jā m, ka tiksim atmaskoti, bet nē , paveicā s!
Iespē jams, viesnī ca patiks tiem, kas, piemē ram, Bulgā rijā ir pirmo reizi aiz Krimas un privā tā sektora. Bet ja jau ir ar ko salī dzinā t, tad iespaids ir divē jā ds.
аватар Karlson77
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā ar bē rnu atpū š os kopš.2013. gada 11. jū nija. Pirms izbraukš anas biju apbruņ ots, kurp dodos un ko redzē š u, jo 2012. gadā atpū tā mies Ras Al Khaimah (AAE) - 5+, tā pē c zinā ju uz ko ieš u! ! ! Tā arī bija) Lī dz 19. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar bē rnu atpū š os kopš.2013. gada 11. jū nija. Pirms izbraukš anas biju apbruņ ots, kurp dodos un ko redzē š u, jo 2012. gadā atpū tā mies Ras Al Khaimah (AAE) - 5+, tā pē c zinā ju uz ko ieš u! ! ! Tā arī bija) Lī dz 19. jū nijam laiks bija drū ms, tad lietus, tad vē jš , ū dens lī dz 20 grā diem. Bē rns peldē jā s baseinā , es bū tī bā negā ju) Tiesa, vē lā k satikā mies ar atpū tniekiem un vairā kas reizes ar bē rniem gā jā m uz iekš telpu baseinu, tur vienī gais joks, ka jū ties kā padomju laikos, man tā likā s ka es biju mana mā te, un mans bē rns ir es)) ir man par interjeru. Peldē jā mies cik gribē jā m, bē rnus pieskatī ja glā bē js (viņ iem ir uz 5+). Paldies. Š is neģ ē lī gais radī jums viesnī cā sabojā ja medus mucu kā muš a ziedē . Jau no paš a rī ta ieraugot viņ as skā bo Purnu, var droš i iet uz diē tu, un nekā di draudzī gie rietā ji-bulgā ri pa dienu š o problē mu neatrisinā s, jo, lai kā grieztos, kā jas ved uz turieni.......Beidzot par galveno. Viņ u sauc Neli, ja vē stnieka meistars pareizi pateica, jā , jā , man pat bija jā griež as pie viņ a! Viņ a strā dā.2 dienas pē c divā m dienā m viņ u ē damistabā , skatoties (tā es viņ u saucu). Tā s 2 dienas viņ as vietā , skatoties SILVIJU, lai Dievs viņ u, ka viņ a tieš ā m ir savā vietā , zina ē tiku, subordinā ciju un vispā r viņ ai ir vē stnieka seja). Š ajā s dienā s vienkā rš i baldelē jā mies un pilnī bā atpū tā mies. Fakts ir tā ds, ka sā kumā man š ķ ita, ka š ī Migra Ninel neobjektivitā te ir tī ri individuā la, bet pē c tam izrā dī jā s, ka tas š ķ ita ne tikai man. Tiklī dz tu š ķ ē rso ē damistabas robež u, tu skaties, kā š ī bū tne tev izskatā s tieš i tev mutē (viņ a teica bē rnam, cik daudz saldē juma tu vari apē st, citā di sā pē s kakls, pē c kā es personī gi liku man iet paņ emt vē l 10 porcijas viņ as acu priekš ā ). Tā tad no rī ta pulksten 8.00 ne katrs bē rns var iet brokastī s, un ko iet, ja ir vā rī tas olas, ceptas olas, skā bas desiņ as, un tad pusdienā s ar tiem gatavo salā tus, garš ojot ar kā du mē rci), pastē tes - lai garš o es tā dus Ukrainā neesmu redzē jis pat par 3 grivnā m par 3 grivnā m 300 gr. burciņ a, tomā ti, gurķ i, sapuvuš as aprikozes, desiņ as_Whiskas, un desu siers. Sā kumā es, sē ž ot pie galda un dzerot tē ju brokastī s, nolē mu uztaisī t bē rnam butiku - maize + siers, uzliku uz salvetes, un turpinā ju sē dē t (necē los un neaizgā ja) , it kā nez no kurienes š is radī jums izrā pā s no spraugas un parā dī jā s manā priekš ā un kļ uva aizvainots. Es kā kulturā la dā ma prasī ju pirmkā rt, lai nekliedz, otrkā rt teicu, ka es vē l nekur neieš u, un ja paņ emš u, tad bū s manam bē rnam, jo ​ ​ viņ š guļ lī dz 10.00. draudē ja, ka maksā š u 8 levas (42 grivnas), vai apē dī š u. Nezinu no kurienes radā s mana pacietī ba, bet es visu klusi pagriezu viņ as purniņ am priekš ā , pē c kā viņ a pasmaidī ja, teica: labi un aizgā ja. . Pē c 3 minū tē m es izgā ju no ē damistabas un š ī bū tne aizlidoja man pretī , prasot no kā da numura es esmu, lai pā rsū tī tu savus datus uz reģ istratū ru. Es pilnī gi mierī gi gā ju taisni, nereaģ ē jot uz viņ u, jo viņ a satver manu plaukstas locī tavu un palē nina mani. Apstā jos, jautā ju, kas par lietu? Jautā jums tas pats, kā ds ir mans numurs, es atkal klusi pagriež os un dodos. Tajā paš ā laikā cilvē ki skatā s - pilna ē damistaba !!!!! ! ! Un vajadzē ja, lai š ajā pirmajā ē damzā les apmeklē juma reizē š ortu kabatā ieliku 2 sertifikā tus, kas tiek izsniegti reģ istrē joties, apliecinot tavu uzturē š anos. Viņ a kaut kā redzē ja, ka š ie papī ri izlī da no manas kabatas, un paņ ē ma tos un izrā va tieš i no manas kabatas. Nu te jau man bija atbilde, dusmas apž ilbinā ja prā tu, tā arī bija)) Viņ a nepretojā s, adekvā ti izturē ja manus spē rienus, un 3 stā vu paklā jiņ š , mani apturē ja tikai tas, ka ieraudzī ju bē rnu siluets pē c nejauš ī bas principa, un mana roka apstā jā s, tieš i pie š ī mē ra deguna! Kā das tiesī bas viņ ai bija uz mani kliegt. nemaz nerunā jot par iekā pš anu manā s biksē s? Pē c noteikumiem, ja tas tieš ā m bija nepiecieš ams, viņ ai paš ai bija jā iet uz pieņ emš anu, jā pastā sta un jā apraksta, un tur mani sagaidī s, aprunā ja un kulturā li izstā stī ja noteikumus. Vai ne? Vispā r š ī tikš anā s bija pirmajā atpū tas dienā un varat iedomā ties, ka pē c manas sū dzī bas viņ iem bija saruna ar viņ u un viņ a sā ka atriebties, bet nesaskā rā s lī dz es ierados ē damzā lē bez rokassprā dzes, kas Iepriekš biju noņ ē mis, jo tā s bija nofotografē tas un aizmirsa valkā t. Š is radī jums pat mē ģ inā ja publiski, kliedzot mani izvest, bet tas nenotika, uzskrē ja nepareizajam) Pē c š ī incidenta visa administrā cija man atvainojā s, Paldies saimniekam, nolieku visus savā s vietā s un rī kojā s pareizi, vismaz manā klā tbū tnē ! Saimnieks nav slikts puisis, ja ir kā das problē mas - nekavē joties paziņ o viņ am ausī s, citā di piesedz viens otru, sā kot ar administratoru. Vispā r tas briesmonis uz mani tad skatī jā s no ū deles, lai viņ š priecā jas, ka esmu sveš umā un ar bē rnu, tas mani apturē ja. Bet es ieč ukstē ju viņ ai ausī.....Es ceru, ka mani vā rdi noderē s))). Braucā m peldē ties uz Riviera pludmali, tur ir tī rs un nav viļ ņ u. . . , biež i gā jā m ē st uz Ekzotiku, turpat blakus Ambassador, tur ir garš ī gi Kavarma, kaukā zieš u š aš liki, zivis un daudz kas cits, un to cenas ir par kā rtu zemā kas nekā visā s Z. Sands. Iepirkš anā s bija katru dienu, bija jā pē rk vē l 1 koferis, starp citu, ne dā rgā ks par mū sē jo. Par ekskursijā m tas ir individuā li, neieteikš u, bet ja ej, tad paņ em piem no sava pā rstā vja. un tevi ar kabrioletu atvedī s pie vē stnieka. Bā rā - tas, protams, ir Dž ordans un Nadija, viņ š vē l ir bē rns, bet, ja tu viņ am patī c, viņ š muļ ķ ī bas nepieliks. Istaba bija uz jū ras pusi augš ē jā stā vā , es nekur citur nebū tu gā jusi, uzreiz izlē mu š o jautā jumu, ziniet kā....... Istabu tī rī ja katru dienu, neko nezaga un pat rokā s neņ ē ma, Evilī na tī rī ja, laba sieviete. Dvieļ i - katru dienu, gulta tika mainī ta katru otro dienu, divas, bet tas nav svarī gi, mē s tos nesasmē rē jā m, bet pā rklā jā m ar mums - tas jau ir jauki ! ! Es teikš u tā , es vairs negribu braukt uz Bulgā riju, bet principā es atkal nokļ ū š u š ajā vietā , un nedod Dievs, š ī zemiskā bū tne man iekritī s acī s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _439372
Ņemam tikai brokastis un vakariņas. Vai no ēdiena visu izvēlamies paši vai ir kādi ierobežojumi?
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums leli.22
Laba diena!Lūdzu padalieties iespaidos par šo viesnīcu,tiem kas tur atpūšas vai atpūšas?Vai patika?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums leli.22
Sveiki visiem!Kas zin vai var vest levu uz Bulgāriju?vai arī vajag slēpt?Uz sevis kaut kur vai koferī?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Недорогой и популярный отель расположен в южной части Золотых Песков, построен в 1968 году. Полностью реконструирован в 2002 году. Подходит для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Варна, в 18 км от г. Варна, на курорте Золотые Пески, рядом с парком курорта Ривьера.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 бара, магазины, крытый бассейн с теплой минеральной водой. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах за дополнительную плату.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 190 номеров. Представляет собой одно 4-х этажное здание.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, ТВ, Wi-Fi (платно), телефон, фен (на ресепшене), мини-холодильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ambassador Hotel, Golden Sands, Bulgaria
Tālruņi: +359 885 422 993
E-pasts: https://ambassador.bg/
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.