Admiral Hotel 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.710
№40 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
7.3 Numurs
7.0 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.9 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrorta centrā, 20 metru attālumā no pludmales, netālu no naktsklubiem un diskotēkām. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir atvērta visu gadu un ir lieliski piemērota gan izklaidei, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар Natersch
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
atpū tos pie vī ra. Speciā li izvē lē jā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cu, lai nebū tu nepatī kamu pā rsteigumu, tas neizdevā s. reģ istratū ras darbinieki nevar savienot divus vā rdus, viņ i iekā rtojā s pusotru stundu vē lā k nekā plā nots, jo istaba nebija gatava mū su ieraš anā s brī dim. … Tomēr ▾ atpū tos pie vī ra. Speciā li izvē lē jā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cu, lai nebū tu nepatī kamu pā rsteigumu, tas neizdevā s. reģ istratū ras darbinieki nevar savienot divus vā rdus, viņ i iekā rtojā s pusotru stundu vē lā k nekā plā nots, jo istaba nebija gatava mū su ieraš anā s brī dim. Protams, nevienam pat neienā ca prā tā atvainoties.
Istabā ir nokarenas gultas, notraipī tas tapetes, vannas istabā š ķ eldotas flī zes un stū ros pelē juma traipi.
Restorā nā ir daudz darbinieku, tieš ā m ne ar ko nav aizņ emti, tiklī dz š ķ ī vji tiek notī rī ti no galda. Bija sajū ta, ka viņ i sacenš as savā starpā , kurš var noņ emt visvairā k š ķ ī vju. Tā pē c nebija ī paš i ē rti ieturē t brokastis, viesmī lis stā vē ja pā ri dvē selei un gaidī ja savu nā kamo š ķ ī vi. Man pat nā cā s vienreiz viņ am pabā zt, lai viņ š netraucē ē st. Trauki restorā nā ir netī ri, š ķ ī vjus, krū zes, galda piederumus bail paņ emt rokā s.
Peldbaseins ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Tā ir kloā ka. Visapkā rt baseinam ir netī rumi. Kurš vairā k apzinā s ciemiņ us, tie paš i sakopa sev apkā rt (mē s esam vieni no tā diem) negribē ja gulties starp salauztiem lietussargiem, habariki un alus pudelē m. . Gultas krē sli knapi elpo. Lietussargi ir netī ri un salū zuš i. Matrač i ir nomē tā ti ar putniem un, iespē jams, gadiem ilgi nav tī rī ti. Solī tie bezmaksas baseina dvieļ i pē c pulksten 10:00 nepastā v.
Visa š ī kauna beigas bija rē ķ ins par kafiju no kafijas automā ta istabā . Neviens nebrī dinā ja un nekur nebija rakstī ts, ka viena kafijas kapsula maksā.4 levas. (salī dzinā jumam brī niš ķ ī gs kapuč ī no kafejnī cā maksā.5) beigā s samaksā jā m 94 levas. Nav liela nauda, ​ ​ bet tas nebija patī kami. Mums mā jā s ir labā ks kafijas automā ts un es zinu, cik maksā š ī s kapsulas.
Biež i atpū š amies pie jū ras, ir ar ko salī dzinā t. Mē s nekad neesam redzē juš i tā du š ķ irš anos zvaigznē m))))
Vā rdu sakot, nevienam neiesaku. Normā lam cilvē kam tas nepatiks. Mū s neapmulsina vecā s mē beles vai nolietota izlietne, bet tai jā bū t TĪ RAI. Un tā ir š ī s viesnī cas lielā kā problē ma, visur netī rumi.
аватар elena_not
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es teikš u ī si un precī zi. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , 30 sekundes no jū ras, promenā dē , paš ā kū rorta sirdī , savs baseins, nav jā tē rē nauda par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē , jo baseins atrodas tieš i pludmalē un viss ir bez maksas tur (sauļ oš anā s krē sls, lietussargs), piecē los un pē c 30 metriem jū ras ū dens (jū ra 30m no baseina). … Tomēr ▾ Es teikš u ī si un precī zi. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , 30 sekundes no jū ras, promenā dē , paš ā kū rorta sirdī , savs baseins, nav jā tē rē nauda par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē , jo baseins atrodas tieš i pludmalē un viss ir bez maksas tur (sauļ oš anā s krē sls, lietussargs), piecē los un pē c 30 metriem jū ras ū dens (jū ra 30m no baseina). Istabā s ir (ne visas) skudras! ! , Ja jū s nokļ ū stat š ā dā telpā , to ir daudz! ! . Ir vannas un ziepju piederumi. Ir duš a un vanna! Tas ir pluss. Gā ju brokastī s un vakariņ ā s, ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . Brokastī s 5 veidu olas un manna. Draugi atpū tā s 4 * Kristall, un auzu pā rslas, un viss bija tur, un Admiral bija tikai olas. Viņ i ķ iķ inā ja nedē ļ u. Pavakariņ ojiet slikti restorā nā netā lu par diviem - 20 eiro, š is ir bez pirmā s un dzē riena un ir ļ oti trū cī gs. No Burgasas lidostas 120 km pā rsē š anā s paveicā s, nez kā pē c 3 stundas. Personā ls normā ls, animā cijas nav, es nedomā ju, ka ir slikti, tā tur neeksistē , trenaž ieru zā le ir maksas. Wifi ir briesmī gs, ne skype, ne viber, ne par ko nerunā . Ī sā k sakot, kā kupris - ē du olu kulteni un izklaidē jos visu dienu. Par nedē ļ u atpū tu ar vī zā m diviem, biļ ete maksā ja 1180 eiro (aptuveni 1500 USD) plus 350 proeli (500 USD) ar š o naudu (2000 USD) bija iespē ja uz nedē ļ u doties uz Antā liju ar ultra-linky, tagad par š o naudu piedā vā Kremļ a pili, Venē ciju. Turklā t Bulgā rijā nav ī paš u apskates vietu, tā pē c nav ceļ ojumu pat ekskursijā s. Kopumā viss ir kā rtī bā , bet es vairs neieš u.
аватар vogdik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir skaista, un tajā vairs nav ko ķ ert. Piecā s zvaigznē s nav ne zobu birstes, ne ķ emmes, ne č ī bas, Wi-Fi ir viens nosaukums ! ! ! es kā biznesmenis nevaru normā li komunicē t ar kolē ģ iem pat ar ziņ ā m 30 kilobaitu, sauļ oš anā s krē sli jū rā par 15 levā m un tuvumā par 3 levā m, bet Admiral iemī tniekiem tā ir tā da blē ņ a, nav nekā da ē diens brokastī m 9 no rī ta - tikai priekš meti, plus nē vai tiem trū kst elementā ru karotī š u un trauku; Lai labi paē stu, jā mostas pulksten 7:00. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista, un tajā vairs nav ko ķ ert. Piecā s zvaigznē s nav ne zobu birstes, ne ķ emmes, ne č ī bas, Wi-Fi ir viens nosaukums ! ! ! es kā biznesmenis nevaru normā li komunicē t ar kolē ģ iem pat ar ziņ ā m 30 kilobaitu, sauļ oš anā s krē sli jū rā par 15 levā m un tuvumā par 3 levā m, bet Admiral iemī tniekiem tā ir tā da blē ņ a, nav nekā da ē diens brokastī m 9 no rī ta - tikai priekš meti, plus nē vai tiem trū kst elementā ru karotī š u un trauku; Lai labi paē stu, jā mostas pulksten 7:00. bija arbū zs reizi nedē ļ ā un tad 8-30 tiem š ķ ietami laimī gajiem, kas neguļ vai neiet no rī ta uz pludmali peldē ties, brokastī s var ē st trī s veidu olu kulteni un desiņ as, pankū kā m ir rinda kā pē c desas, Aiziet uz jū ru pa dziļ ā m smiltī m un tur pat nav normā la taciņ a, no visā m viesnī cā m pludmale admirā lī ir visattā lā kā + jā apiet stulbi kvadrā tveida baseins priekš ā pludmales, caur kuru debī li pat neiedomā jā s izveidot tiltu vai eju. Mums 2 reizes salū za durvju kartī tes, uz balkoniem nav normā lu krē slu un pelnu trauku - vienī go puskrē slu vajag izņ emt no istabas, skats uz pagalmu nomā coš s - uz tirgiem un ē kas jumts iekš ā pagalms.
Vispā r izrā dī š anā s par ne visai pamatotu naudu.
аватар masha-lipkina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispirms viņ i meklē tā jā ierakstī ja "Admiral", parā dī jā s Admiral mā jas lapa (cenas tur uuuh), tad viņ i prasī ja "Bulgā rijas krasts", viņ u cenas ir zemā kas nekā pā rvaldī bas uzņ ē mumam (izrā dī jā s, ka cilvē ki iegā dā jā s dzī vokļ us tur un izī rē t). … Tomēr ▾ Vispirms viņ i meklē tā jā ierakstī ja "Admiral", parā dī jā s Admiral mā jas lapa (cenas tur uuuh), tad viņ i prasī ja "Bulgā rijas krasts", viņ u cenas ir zemā kas nekā pā rvaldī bas uzņ ē mumam (izrā dī jā s, ka cilvē ki iegā dā jā s dzī vokļ us tur un izī rē t).
Mē s ī rē jā m 2 guļ amistabas uz mē nesi, pē c tam pagarinā jā m. Mana meita skrē ja (sā ka tur staigā t) Karuselis š ū pojas. Mū su ir maz (pā rsvarā vā cieš i un balti, bija kluss).
Teritorija lieliska. Restorā ni (cenas tā das paš as kā Maskavā ), gatavoju pats, pirku Varnā . Jā , un restorā ns devā s uz Varnu (penss).
Recenzijas rakstu reti, bet š oreiz jutos spiesta to darī t.
Paldies Aleksandram par atbalstu. Aizbraucu uz lidostu un palī dzē ju ar ī res lī guma pagarinā š anu (cilvē ki to aizņ ē ma, man nā cā s pā rvietot).
Admirā lis ir lielisks!
аватар remprof
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s devā mies uz Admiral 5 zvaigznē m. Zelta smiltī s 1.06. -8.06 transfē rs-buss. Gatavojieties tam, ka š oferim nebū s ne jausmas, kurp doties pē c izkā pš anas no autobusa kaut kur pilsē tas nomalē . Vientuļ o mā š u atvases, karā joties uz galvas un stā vot uz ausī m 30 stundas ceļ ā ! tas ir cits stā sts. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Admiral 5 zvaigznē m. Zelta smiltī s 1.06. -8.06 transfē rs-buss. Gatavojieties tam, ka š oferim nebū s ne jausmas, kurp doties pē c izkā pš anas no autobusa kaut kur pilsē tas nomalē . Vientuļ o mā š u atvases, karā joties uz galvas un stā vot uz ausī m 30 stundas ceļ ā ! tas ir cits stā sts. . . Ierodoties iedeva visvairā k smirdī gā ko istabu (tieš ā nozī mē ), saule pa logu neiekļ uva nekā dā gadī jumā . Sā kumā , tā pat kā citviet Turcijā , mē ģ inā ju š o jautā jumu risinā t par naudu, tač u mū s asi salauza arguments par brī vu istabu trū kumu. Vakarā pastaigā jā mies zem viesnī cas - acī mredzot, 20% bija aizņ emti. Naktī s nevarē ja gulē t trokš ņ ainā s ventilā cijas dē ļ - pat caur gidu nevarē ja atrisinā t telpas problē mu PAR NAUDU, atbrauca montieri, nogrieza vispā rē jo ventilā ciju. Smaka pastiprinā jā s. Viņ i steidzā s uz duš u. Uzmanī bu! ! Labs kū rorts! Pludmale pie viesnī cas ir MAKSĀ TA! Sauļ oš anā s krē sli pludmalē.8 levas ($ 5), lietussargi 8 ($ 5), matracis 3 ($ 2) dienā ! Rezultā tā - visa pludmale uz dvieļ iem smiltī s! Pē c piecu gadu atvaļ inā juma turku valodā tas izskatī jā s mež onī gs un lī dzī gs liekš ķ erei. Pasū tiet vakariņ as viesnī cā , pretē jā gadī jumā $ 20-30 par diviem par vakaru. Viņ i neprot kaulē ties, pā rdot par augstā ku cenu un nekaulē ties, tas ir jū tams, mē ģ inot izvē lē ties pavedienu. Viņ i var kurnē t zem elpas. Ja gribat diskotē ku - lū dzu Dž astinu Bī beru ausī s pie 1kW jaudas. Un š o izvē lē jā mies ilgi, apbraukā jā m visus blakus esoš os, atradā m "progresī vā ko", izturē jā m pusstundu. Galvenais kontingents ir vā cu raguli vecumā no 15-18 gadiem. Pasū tī jā m ekskursiju - š ī s akcijas organizē š ana bija 0, skrā pē jā mies lī dz autobusam cauri pusei pilsē tas, apmaldī jā mies, bet tikā m. Gide Nataš a visu laiku mē ģ inā ja mums kaut ko pā rdot, nu filmē jot š o tū ri par 40! Lē vs (ekscentriķ is ar kameru skraidī ja pa papē ž iem), tad atlaide restorā nā no draugiem kaut kur nekurienes vidū , tad dzeramnauda, ​ ​ kas bū tu bijusi š oferim. Atceļ ā uz Kijevu š oferis aizmiga, no grā vja mū s izglā ba priekš ā esoš o tantiņ u laicī gie kliedzieni. Ū dens jū rā pā ris dienas bija tī rs, smiltis patī kamas, istaba tika tī rī ta katru dienu - tie visi, iespē jams, ir plusi.
аватар is_your_name
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man viss ļ oti patika. Jū ra ir divu soļ u attā lumā un ļ oti silta. Pludmale brī niš ķ ī ga. Istaba bija plaš a ar skatu uz jū ru. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a arī katru dienu. Personā ls draudzī gs. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Jū ra ir divu soļ u attā lumā un ļ oti silta. Pludmale brī niš ķ ī ga. Istaba bija plaš a ar skatu uz jū ru.
Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a arī katru dienu. Personā ls draudzī gs.
Paldies TK Shturman par labi pavadī tajā m brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
so-so uz C klases par tā dā m vietā m parasti saku, vienreiz gā ju. izskatī jā s pietiekami. … Tomēr ▾ so-so uz C klases par tā dā m vietā m parasti saku, vienreiz gā ju. izskatī jā s pietiekami.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар btr897
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atgriezā mies pirms nedē ļ as. Man patika, ī paš i ē diens. Es nevaru teikt, ka tas ir ļ oti lē ts, bet ne dā rgs. Restorā nos pasniedz labu ē dienu, lielas porcijas, patī kamu apkalpoš anu, draudzī gus cilvē kus. Ekskursijas var bū t interesantas, tač u mums nepaveicā s ar gidu, tā pē c mē s devā mies tikai vienā ekskursijā , vairā k neriskē jā m. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies pirms nedē ļ as. Man patika, ī paš i ē diens. Es nevaru teikt, ka tas ir ļ oti lē ts, bet ne dā rgs. Restorā nos pasniedz labu ē dienu, lielas porcijas, patī kamu apkalpoš anu, draudzī gus cilvē kus.
Ekskursijas var bū t interesantas, tač u mums nepaveicā s ar gidu, tā pē c mē s devā mies tikai vienā ekskursijā , vairā k neriskē jā m. )
Jaunieš iem, kuriem patī k elektro un tehno, vienī gā vieta diskotē kā m ir Masai klubs, septembrī vislabā k atpū sties kopā ar pensionā riem vai ar bē rniem. Galvenais kontingents ir pensionā ri no visas Eiropas.
Laikapstā kļ i jau ir slikti. no 14 dienā m tikai 6 bija saulainas un siltas. Vakari ir vē si.
Laba vieta. ieteikt.
Несебр номер Адмирал Варна
аватар waldanya
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2008. gada jū lijā . Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā - tuvu jū rai. Numuriņ ā ar skatu uz jū ru bija viens mī nuss - nebija č ī bu un peldmē teļ u - lai gan š ķ iet, ka ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2008. gada jū lijā . Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā - tuvu jū rai. Numuriņ ā ar skatu uz jū ru bija viens mī nuss - nebija č ī bu un peldmē teļ u - lai gan š ķ iet, ka ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Mē s samaksā jā m par brokastī m. Un mē s pusdienojā m un vakariņ ojā m gruzī nu restorā nā (es neatceros nosaukumu - bet tas ir ļ oti tuvu viesnī cai - jū s to noteikti redzē sit). Bez alkohola (mē s to nedzeram) divatā vakariņ as vai pusdienas maksā ja tikai 25-30 eiro (paņ ē ma 2 kebabus, salā tus, piedevu un gruzī nu minerā lū deni). Ē dā m tikai š ajā restorā nā - bija ļ oti garš ī gi ! ! ! Vē dera pā rsteigumu nebija! Bijā m ļ oti apmierinā ti! Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas un biež i vien bija pilni jau no agra rī ta. Pie jū ras maksas sauļ oš anā s krē sli un "lietussargs". Kopumā viņ i bija apmierinā ti.
Отель В грузинском ресторане
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar draugu, viesnī ca patika. Tiesa, tagad viņ am jau ir 5 zvaigž ņ u statuss. Š ķ iet, ka tas noteikti nesaņ em Eiropas 5 zvaigznes, bet kopumā tas ir ļ oti pieklā jī gs. Atraš anā s vieta lieliska, tuvu jū rai. sauļ oš anā s krē sli pie jū ras ir maksas un mū suprā t ne lē ti, jo gulē ja uz sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, no Admiral's baseina ir labi aizbraukt uz jū ru uz 40 sekundē m. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu, viesnī ca patika. Tiesa, tagad viņ am jau ir 5 zvaigž ņ u statuss. Š ķ iet, ka tas noteikti nesaņ em Eiropas 5 zvaigznes, bet kopumā tas ir ļ oti pieklā jī gs.
Atraš anā s vieta lieliska, tuvu jū rai. sauļ oš anā s krē sli pie jū ras ir maksas un mū suprā t ne lē ti, jo gulē ja uz sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, no Admiral's baseina ir labi aizbraukt uz jū ru uz 40 sekundē m. Jū ra lieliska.
Komentā rs jaunieš iem - viesnī cā ir tikai precē ti pā ri, daž i ar bē rniem, daudz vecu cilvē ku, jaunieš u praktiski nav. Vispā r visvairā k krievi un vā cieš i. Darbinieki gandrī z visi runā krieviski, tā pat kā gandrī z visi, kas strā dā kū rorta zonā . un ja ne krieviski, tad angliski noteikti.
saistī bā ar vakara izklaidi - viss ir ļ oti tuvu. gan jau pirmā s nedē ļ as beigā s apnicis.
Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. brokastis tā das paš as, bet garš ī gas, tikai sula no automā tiem bija pretī ga, kafiju nepamē ģ inā jā m.
Istaba plaš a, laba, kondicionieris strā dā ar blī kš ķ i, pat beigā s saaukstē jā s)) istabā ir televizors, fē ns (parasts), ledusskapis.
Kopumā es ļ oti iesaku viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums uhtlbyf
Labdien! sakiet, lūdzu, ja ņemam HB, vai ir iespējams nomainīt vakariņas pret pusdienām?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в самом центре курорта Золотые Пески, в 20 метрах от пляжа, рядом с ночными клубами и дискотеками. Построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отель работает круглый год и прекрасно подходит и для развлечений, и для деловых встреч.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта г. Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 20 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, доставка еды и напитков в номер. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Солярий.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 301 номер в 7-этажном и 9-этажном корпусах.

Istabās

Все номера отеля Admiral располагаю мини-баром, кондиционером с пультом управления, телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. В собственной ванной комнате с душем или ванной и душем предоставляется фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 9007 Golden Sands
Tālruņi: Tel: 359 52 390 200, Fax: 359 52 355 252
Tīmekļa vietne: Admiral Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.